12345
5.0 / 5
Рейтинг команди Binaryoptions.com Готові, чому ви можете довіряти нам Binaryoptions.com перевіряє торгові послуги відповідно до суворих інструкцій і специфікацій. Брокери та платформи перевіряються реальними грошима, і перевіряються всі функції, важливі для бінарних трейдерів. Ми перевіряємо безпеку, пропозиції, комісії, програмне забезпечення, підтримку та багато іншого в нашому досвіді та рейтингових звітах. Як трейдери з більш ніж 10-річним досвідом, ми точно знаємо, що важливо при виборі хорошого брокера та торгових платформ. Перегляньте нашу методологію оцінювання брокерів.
Вилучення
5.0
текст
5.0
Пропозиції
5.0
Підтримка
5.0
Платформа
5.0
Врожайність
5.0

Огляд Quotex 2023 – це шахрайство чи ні? – Тест брокера

  • Хв. депозит $10
  • $10,000 демо
  • Професійна платформа
  • Високий прибуток до 95%
  • Швидке зняття коштів
  • Сигнали

Торгівля бінарними опціонами може принести вам дуже швидкі прибутки або великі збитки. Багато трейдерів зацікавлені у використанні цього фінансового продукту. Тому дуже важливо інвестувати за допомогою надійного онлайн-брокера. Quotex.io, Quotex.com, або qxbroker.com це нова торгова платформа, яка пропонує такі види послуг.

У цьому огляді та тесті я перевірю Quotex для вас і розповім вам правду про це бінарний брокер. Які умови торгівлі, як працює платформа та як швидко ви можете виплатити свій прибуток? Я відповім на всі важливі питання для новачків з Quotex. Чи варто довіряти цьому брокеру і вкладати туди гроші? Це шахрайство чи ні? – Дізнайтеся в моєму чесному огляді Quotex.

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Короткі факти про Quotex:

Рейтинг: (5 / 5)
⚖️ Регламент:IFMRRC (Міжнародний центр регулювання відносин на фінансових ринках)
🏛 Засновано:2020
💻 Торгові платформи: Веб-платформа, мобільні додатки
💰 Мінімальний депозит:$10
💱 Валюти рахунку:USD, EUR, GBP, BRL, IDR, MYR, INR, KZT, RUB, THB, UAH, VND, NGN, EGP, MXN, JPY
💸 Ліміт виведення: Немає межі
📉 Мінімальна сума угоди:$1
📈 Максимальна сума торгів:$1,000
⌨️ Демо-рахунок: Безкоштовно та необмежено
🕌 ісламська рахунок:Так
🎁 Бонус:До 100%+

Використовуйте код "BObroker50" щоб отримати бонус на депозит 50%
💎 Вихід: До 95%+
📊 Активи:100+ форекс, акції, товари, індекси, криптовалюти
💳 Способи оплати:Кредитні картки, електронні гаманці, онлайн-банкінг, криптовалюти
🧮 Комісії:Без додаткових комісій
📞 Підтримка:Цілодобовий чат та електронна пошта
🌎 Мови:Більше 20
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Що таке Quotex? Представлений брокер

Quotex – це новий брокер цифрових опціонів для інвестування на більш ніж 100 ринках. Платформа була заснована в 2020 році та управляється компанією Maxbit LLC (власник) за адресою First Floor, First St Vincent Bank LTD Building, James Street, Kingstown, St. Vincent und die Grenadinen, де ви знайдете штаб-квартиру компанії. Це типовий офшорний брокер, який приймає всіх типів клієнтів. Ви можете торгувати на ринках, отримуючи високу прибутковість до 95%, що означає, що ви інвестуєте $100 у зростаючий графік EUR/USD, і якщо ви маєте рацію в певний період часу ви заробите $195. Пізніше я детально розповім вам, як це працює.

Офіційний сайт Quotex
Quotex офіційний сайт

Брокер для онлайн-трейдингу представляє нещодавно розроблену торгову платформу та програмне забезпечення. Платформа доступна для настільних і мобільних пристроїв. Компанія працює в більш ніж 20 різних країнах і пропонує служба підтримки різними мовами. В Інтернеті не так багато інформації про компанію, оскільки брокер зовсім новий. Але перші враження для мене досить хороші. Платформа Quotex має хороші пропозиції для клієнтів та інвесторів на ринках.

Дивіться мій повний відеоогляд:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFF1b3RleCByZXZpZXcgLSBJcyBpdCBhIHNjYW0/IChUaGUgVHJ1dGgpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93ZkkwNVZJN0VRND9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Плюси і мінуси Quotex:

Завдяки своєму порівнянню з іншими торговими платформами я покажу вам плюси та мінуси Quotex. Але майте на увазі, на кожній платформі чи брокері; ви знайдете деякі недоліки. Дуже важко знайти ідеальний.

Переваги:

  • Безкоштовно $10,000 демо-рахунок
  • Мінімальний депозит лише $10
  • Мінімальна сума торгівлі $1, максимальна сума торгівлі $1000
  • Висока віддача до 95%
  • Зручний інтерфейс
  • Величезна різноманітність торгових активів
  • Швидке виконання торгівлі
  • Миттєві депозити
  • Швидке та безпечне виведення коштів
  • Безкоштовний бонус (використовуйте код "BObroker50" щоб отримати бонус на депозит 50%)
  • Доступно в багатьох країнах і мовах

Недоліки:

  • Немає підтримки по телефону
  • Наразі жодна програма для iOS недоступна
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи регулюється Quotex? Регулювання та безпека брокера

Якщо ви хочете інвестувати у фінансові ринки або будь-який тип фінансового продукту, я рекомендую використовувати регульованого брокера та платформу. Слідкуйте за відгуками, подібними до цього огляду Quotex. Для інвесторів дуже важливо мати високий рівень безпеки під час інвестування у фінансові продукти. В Інтернеті ви знайдете багато шахрайства та шахрайства приходить до бінарних опціонів торгівля. Щоб уникнути шахрайства або шахрайства, вам слід вибрати a регульований брокер бінарних опціонів.

З мого досвіду можна сказати, що брокер Quotex є надійним онлайн-брокером. Я тестував платформу кілька разів, і це мій основний торговий брокер. Депозити і зняття коштів гроші працюють дуже швидко. Quotex регулюється Центром регулювання відносин міжнародного фінансового ринку (IFMRRC) з номером TSRF RU 0395 AA V0161. Натисніть на номер, щоб побачити ліцензію.

Регламент-Quotex.io
Регламент 1ТП26Т (сертифікат)

Регламент FMRRC не є регламентом офіційного фінансового органу, це міжнародний і незалежний регулятор. Це означає, що Quotex не регулюється з точки зору правил країни. Крім того, Quotex є офіційною компанією з ідентифікаційним номером 226716.

Здається, що Quotex — безпечний брокер для інвестування. Я також шукав негативні коментарі про цей торговий сервіс і не знайшов негативних відгуків про цього брокера. Крім того, для депозитів і зняття коштів використовуються лише безпечні та регульовані методи оплати. Загалом я можу сказати, що платформа Quotex є безпечним брокером для онлайн-інвестицій за допомогою цифрових опцій.

Quotex-secure-feature-2-factor-authentication-1
Quotex безпечна функція двофакторної автентифікації
  • Регулюється IFMRRC з номером TSRF RU 0395 AA V0161
  • Офіційний номер компанії: 226716
  • Безпечний і безпечний веб-сайт/платформа
  • Доступна 2-факторна аутентифікація
  • Безпечні способи оплати
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Чи законно це у вашій країні?

Ви можете торгувати через Quotex, оскільки це надійна торгівля бінарними опціонами. Ця торгова платформа юридично зареєстрована та регулюється перевіреною організацією. Отже, можете розглянути Quotex як законний спосіб виходу на ринок бінарних опціонів.

iq варіант законний чи ні

Однак трейдери з усіх країн не можуть користуватися його послугами, оскільки цією платформою можна керувати з багатьох країн. Деякі регулятори забороняють роботу Quotex у своїй країні. Трейдери з цих країн автоматично блокуються брокером.

Quotex законний чи ні?

Quotex безперечно законний і Я можу рекомендувати цю торгову платформу, особливо в порівнянні з іншими торговими платформами. Депозити та зняття здійснюються дуже швидко без будь-яких додаткових комісій. Ви можете заробляти гроші за допомогою Quotex і бути в безпеці, щоб вивести їх за кілька хвилин або годин. Я перевірив брокера на собі, і він дуже безпечний. Насправді я отримав більше ніж $ 8000 прибутку. Пізніше в цьому тесті Quotex ви побачите мій доказ відмови.

quotex законний чи ні

Торговці з усього світу світ використовує Quotex, оскільки це надійна платформа. Він має прозорий інтерфейс, простоту та необмежену кількість функцій один з найкращих мобільних додатків. 

Чи безпечний Quotex? – Заходи безпеки трейдерів і ваших грошей

Що стосується бінарної торгівлі, заходи безпеки мають вирішальне значення з точки зору безпеки ваших грошей. Звичайно, ви хочете торгувати з бінарним брокером, який захищає вас від зловживань даними та дає вам відчуття безпеки. Зі свого досвіду я можу вам сказати: Quotex робить усе, щоб підтримувати високий рівень безпеки для своїх трейдерів. Немає жодних побоювань щодо безпеки самої платформи та вас як трейдера на ній.

Дивіться всі факти про безпеку:

Регламент:IFMRRC
SSL:Так
Захист даних:Так
2-факторна аутентифікація:Так
Регульовані способи оплати:Так, в наявності
Захист від негативного балансу:Так
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Огляд торгових умов і пропозицій Quotex (QX Broker).

З Quotex ви можете інвестувати у фінансові ринки, використовуючи бінарні опціони (форма цифрових опціонів). Техніка досить проста, потрібно лише зробити правильний прогноз руху ціни через певний проміжок часу (термін дії). Умови для трейдерів та інвесторів необхідно перевірити перед тим, як підписатися на будь-якого брокера. Наприклад, для бінарного трейдера дуже важливо отримати від брокера можливість високої прибутковості активів.

Крім того, важливо, щоб були доступні пропозиції, бонуси та активи. У своєму огляді Quotex (qxbroker.com) я перевірив кожну деталь і покажу вам результати.

Короткі факти про пропозиції:

Мінімальна сума торгівлі: $ 1
Максимальна сума торгівлі:$ 1,000
Види торгівлі:Бінарні опціони, цифрові опціони
Термін дії:60 секунд до 4 годин
Ринки: 100+
Форекс:Так
Товари:Так
Криптовалюти:Так
Акції:Так
Максимальний прибуток на угоду:95%+
Бонус:До 100% для депозитів, конкурсів
Бонус на депозит 50% з кодом: "BObroker50"
Час виконання:1 мс (без затримок)
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Quotex мінімальний депозит і сума торгівлі: як почати інвестувати

Коли ви хочете почати з Quotex ви повинні внести принаймні $ 10. The мінімальний депозит становить $ 10 але можна перевірити методами депозиту. Існують різні способи оплати, які залежать від вашої країни проживання. Наприклад, трейдери з Європи можуть використовувати інші способи оплати, ніж трейдери з США.

Щоб дати вам трохи інформації: якщо ви європейський трейдер і хочете використовувати криптовалюту Ripple, вам потрібно внести принаймні $ 50. Якщо ви використовуєте MasterCard, мінімальна сума становить лише 10 $. Цей мінімальний депозит дуже низький порівняно з іншими онлайн-брокерами та торговими платформами. Легко почати з $ 10.

мінімальний депозит quotex

Крім того, лише мінімальна сума торгівлі $ 1. Ви можете почати торгівлю з невеликих сум грошей. Я рекомендую початківцям просто почати з $ 1 і подивитися, як це піде. Якщо ви не хочете інвестувати реальні гроші безпосередньо, ви можете скористатися безкоштовним демо-рахунком, наповненим $ 10 000.

Активи та ринки

Quotex пропонує торгувати:

  • Валюти (форекс)
  • Криптовалюти
  • Товари
  • Фондові індекси
  • (доступна торгівля у вихідні дні через OTC діаграми!)

Як згадувалося раніше, Quotex - це дуже новий онлайн-брокер. Керівництво буде оновлювати та розвивати торгова платформа крок за кроком. Вони планують додати на платформу більше активів для торгівлі. Просто зайдіть в меню, і ви зможете вибрати потрібний актив. Наразі ви можете торгувати та вибирати понад 100 різних ринків.

Ринки Quotex
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Скільки грошей ви можете заробити з QX Broker? – Дохідність (прибуток)

Прибутковість однієї угоди обмежена до 95%+. Наприклад, якщо ви інвестуєте $ 100 у EUR/USD і правильно спрогнозуєте рух, ви заробите $ 195. Дохідність залежить від активу, терміну дії та рівня рахунку. Якщо ви VIP-член як і я, ви можете отримати додатковий прибуток 4% від кожної торгівлі.

Існує кілька торгових стратегій. Особисто я рекомендую торгувати в основні години біржі та використовувати ліквідні активи для інвестицій. Це ринки, де ви отримаєте найвищий дохід. Але ви це побачите самі, якщо підете на перон.

  • Дохід (прибуток) до 95%+ за угоду
  • Прибуток залежить від обраного вами активу та ситуації на ринку
  • Прибуток залежить від терміну дії

Термін придатності

Бінарні опціони (цифрові опціони) обмежені термін придатності. Some brokers offer you to trade only 60-second trades or 5-minute trades. The expiry time is always depending on the broker and what he is choosing to offer to the clients. With Quotex.com you are very lucky. You can choose expiry times between 60 seconds and 4 hours. Everything between is possible. For example, you can choose an expiry time of 2.30 minutes.

Quotex-термін дії

Пояснення бонусу Quotex (QX Broker).

А бонус є безкоштовним, а додаткові гроші є на вашому рахунку. Брокер дарує ваші віртуальні гроші для торгівлі. Але це не зовсім безкоштовно, оскільки вам потрібен оборот (обсяг) на основі бонусу. Суму бонусу потрібно помножити на 100 разів. Результатом є обсяг торгівлі, який ви повинні зробити на платформі, перш ніж ви зможете зняти бонус. Це можливо отримайте бонус, внісши гроші або використовуючи промокод Quotex.

  • Бонус до 100%+
  • Бонус можна деактивувати в будь-який момент
  • Бонусний оборот х100 (до можливості виведення)

Отримайте бонус на безкоштовний депозит у розмірі 50% з нашим промо-кодом «bobroker50

Промокод Quotex для безкоштовного бонусу

Промокод дозволяє вам отримати більший бонус, навіть якщо ви внесете лише $ 100. З моїм промокодом ви отримаєте 50% безкоштовний бонус. Зверніть увагу, оскільки промокод обмежений до 25 нових трейдерів:

Промо-код платформи Quotex: “bobroker50

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Комісія за торгівлю: скільки коштує торгівля на Quotex?

Дозвольте мені розповісти вам одну з найкращих речей про платформу Quotex: Комісії немає незалежно від того, що ви робите або яким активом торгуєте на платформі. Цей брокер бінарних опціонів не стягує з вас жодної комісії.

Немає комісії за внесення та зняття. Ви можете розпочати торгівлю та поповнити рахунок без стягнення плати. Крім того, вам не потрібно платити комісію за торгівлю декількома доступними активами. Деякі брокери стягують комісію за неактивність. Що це означає? Якщо ви не входите у свій обліковий запис протягом тривалого часу, платформа дозволить вам заплатити за це. Quotex не належить до такого роду брокерів, і ви не будете платити комісію за неактивність.

Тест торгової платформи Quotex

Як ви читали раніше, умови торгівлі дуже конкурентні та кращі, ніж більшість інших брокерів бінарних опціонів. Тепер я зупинюся на подробицях і показати вам торгову платформу. Я тестував програмне забезпечення протягом багатьох тижнів і торгував ним за реальні гроші. Я покажу вам результати, функції та те, як ними правильно користуватися. Після цього тесту ви дізнаєтесь, що таке Quotex.

Доступні такі платформи:

  • Платформа веб-торгівлі для настільного комп’ютера або мобільного пристрою
  • Мобільний додаток Android (apk)
  • Мобільний додаток для iOS (iPhone) (наразі немає через моє дослідження)

Дивіться знімок екрана торгової платформи Quotex:

Quotex-trading-platform-screenshot
Торгова платформа Quotex

На зображенні вище ви бачите Торгова платформа Quotex для настільних пристроїв. Ви можете використовувати платформу у своєму веб-браузері (chrome, safari, opera, internet explorer тощо). У наступних розділах я покажу вам особливості платформи та торгового рахунку.

Перш за все, ви побачите випадкову діаграму ваш логін в платформу. Ліворуч ви знайдете розділи про ваш обліковий запис, освіту, підручники, фінансовий стан і торгові сигнали. Це типове меню, у якому ви керуєте своїм обліковим записом.

Подивіться моє відео про платформу:

YouTube

Завантажуючи відео, ви погоджуєтеся з політикою конфіденційності YouTube.
Вчи більше

Завантажити відео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUXVvdGV4IGZ1bGwgdHV0b3JpYWwgcmV2aWV3IG9mIHRoZSBwbGF0Zm9ybSAtIEhvdyB0byB1c2UgaW4gMjAyMiIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvNkRZcXYxS1RVSEE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Щоб змінити та проаналізувати актив, ви можете натиснути на меню активів:

Quotex-актив-меню
Меню активів

Виберіть актив, яким ви хочете торгувати, і почніть аналізувати. Також можна зробити мульти-графіки. Ви можете відкривати кілька діаграм одночасно і перемикатися між ними.

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Складання діаграм та аналіз

Торгувати бінарні опціони успішно, ви повинні зробити правильний прогноз руху ціни. Більшість професійних трейдерів використовують технічний аналіз для створення торгових ідей. Для професійного технічного аналізу використовуються індикатори, типи графіків і різні часові рамки.

Quotex пропонує вам величезну різноманітність інструментів для аналізу ринків (включаючи торгові сигнали). Ви можете вибрати більше ніж 30 показників, 4 типи діаграм і багато різних часових рамок для аналізу. Доступні навіть технічні інструменти для малювання.

Quotex-побудова та аналіз
  • Величезна різноманітність технічних індикаторів, таких як смуги Боллінджера, MCAD або різні осцилятори
  • Доступні різні типи діаграм
  • Доступні всі часові рамки
  • Можливий професійний графік

Як торгувати за допомогою Quotex: підручник з торгівлі – відкрийте свою торгівлю Quotex

Як торгувати з Quotex? Я покажу це вам у наступних кроках. Ви також можете переглянути відео на нашому каналі youtube, binaryoptions.com, де я працюю жива торгівля. Наступний графік пояснює вам, як торгувати.

Як торгувати-з-Quotex

Перш за все, ви повинні вибрати актив, яким хочете торгувати, і сформувати торгову ідею (прогноз руху ціни). Потім ви обираєте час закінчення торгівлі. Коли торгівля повинна отримати мій прибуток? Вам знадобиться гарний розрахунок часу торгівлі. Потім ви обираєте правильну торгову інвестицію (торгову суму). Мінімальна торгова сума становить $1 із угодою Quotex. Я рекомендую використовувати інвестиції, які відповідають звичайній стратегії управління капіталом. Це означає, що ви інвестуєте в одну угоду приблизно 1-2% вашого торгового балансу. Після цього ви вибираєте напрямок торгівлі та починаєте торгівлю. Дочекайтеся закінчення терміну дії, щоб отримати прибуток або збиток.

Для отримання додаткової інформації ви можете прочитайте наш посібник, щоб уникнути втрат за допомогою Quotex.

5 кроків для розміщення торгівлі на Quotex:

  1. Виберіть актив, яким ви хочете торгувати
  2. Виберіть термін дії з 60 секунд до 4 годин
  3. Виберіть суму інвестицій (мінімальна сума торгівлі — $1, максимальна — $1000)
  4. Виберіть напрямок торгівлі
  5. Дочекайтеся закінчення торгівлі
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Мобільна торгівля через додаток Quotex

Quotex offers a mobile phone app for both common systems, Android та iOS. Отже, незалежно від того, чи є у вас iPhone чи смартфон з Android: ви можете торгувати через додаток Quotex, де б ви не були. Обидві програми працюють однаково.

торгівля додатком quotex
Quotex Android додаток

Подивіться на скріншот вище. Окрім версії для настільного ПК, ви можете торгувати за допомогою програми Quotex. Виберіть актив, яким ви хочете торгувати; тоді ви побачите діаграму посередині телефону – не має значення, який формат ви використовуєте – альбомний чи портретний.

Якщо ви використовуєте портретний формат, ви можете знайти термін дії, суму інвестиції та дві кнопки (Вгору та Вниз) на нижній частині екрана. Щоб торгувати, просто встановіть час і суму та виберіть, підвищувати чи знижувати ціну.

How do you download the Quotex app and start trading?

quotex play store

Щоб завантажити програму, ви можете просто знайти «Quotex – Інтернет-платформа для інвестування» on your phone. Then click on Install to complete the download. After that, you need to follow a few steps to register through the app:

  • Enter your email ID and create a strong password for security. Do not share the password with anyone else
  • Потім ви можете вибрати валюту для здійснення депозитів
  • Після внесення депозиту ознайомтеся з угодою про надання послуг і натисніть на реєстр

Потім ви побачите розділ із написом «торгувати на демо-рахунку». Натисніть на нього, щоб здійснити демонстраційні операції. І коли ви будете готові, використовуйте реальні гроші для здійснення реальних торгів. 

Чи можна використовувати торгових роботів на Quotex?

Роботи Quotex заборонені на будь-якій платформі (веб і мобільний додаток). Ваш торговий рахунок може бути заблокований через використання зовнішнього програмного забезпечення. Крім того, зовнішнє програмне забезпечення може бути шахрайством для вашого торгового рахунку та балансу рахунку. Будьте дуже обережні, тому що вас легко можуть ошукати.

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як торгувати різними активами на Quotex:

Платформа пропонує різні активи ви можете торгувати. Давайте розглянемо звичайні активи та чи можна ними торгувати через Quotex.

Чи можете ви торгувати на Форекс на Quotex?

Ні, торгувати на Форекс на Quotex неможливо. Ви можете торгувати бінарними опціонами лише з валютними парами як базовим активом!

Чи можете ви торгувати бінарними опціонами на Quotex?

Ви можете знати відповідь: звичайно, ви можете торгувати бінарними опціонами на цьому брокері бінарних опціонів. Щоб торгувати, вам потрібно просто вибрати актив, встановити час закінчення терміну дії та інвестиції та повідомити брокеру, чи підніметься ціна вгору чи вниз.

Чи можна торгувати криптовалютами на Quotex?

Так, існує кілька різних криптовалют, доступних для торгівлі. Невеликий уривок: можна торгувати Litecoin, Bitcoin, Ripple або Ethereum.

Чи можете ви торгувати акціями на Quotex?

Ви можете торгувати акціями на Quotex, так. Доступно багато різних акцій з усього світу. Ви можете вибрати такі компанії, як Microsoft, Boeing або Intel, а також індекси, такі як NASDAQ, Dow Jones, або іноземні, такі як Nikkei або DAX.

Як відкрити свій торговий рахунок за допомогою Quotex

До зареєструвати Quotex тобі потрібна тільки твоя адресу електронної пошти та надійний пароль. Спочатку ви можете почати торгувати без перевірка.

quotex реєстрація
Процес перевірки Quotex

Брокер може попросити вас завантажити свою ідентифікаційну картку, якщо ви хочете внести або зняти величезні суми грошей. Щоб завантажити документи, відкрийте персональне меню та перейдіть до «Акаунта». У меню облікового запису ви можете заповнити необхідні поля, вказавши своє ім’я та адресу, натиснувши «Завантажити документи».

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Типи рахунків на Quotex

Quotex пропонує три різні облікові записи, крім демо-рахунку, з яким я познайомлю вас пізніше. Є три типи облікових записів:

  1. Стандартний рахунок
  2. Профі аккаунт
  3. VIP акаунт
Quotex пропонує три різні рівні облікового запису (крім демо-рахунку)

Щоб перевірити свої стандартний рахунок, ви повинні внести принаймні $10, що допоможе вам отримати доступ до кількох варіантів активів для торгівлі. Цей тип рахунку рекомендований новачкам, які не інвестують великі суми грошей. Вам не потрібно нічого робити – просто внесіть мінімум $ 10 і починайте торгувати.

Якщо ви почуваєтеся добре і заробили свої перші гроші, ви можете переходити до професійний обліковий запис. Щоб отримати доступ до нього, ви повинні внести принаймні $ 1000. Ви матимете деякі переваги преміум-класу як частину стандартних функцій облікового запису.

Вам цього мало? Потім перейдіть до рівня професійного облікового запису. Для досвідчених трейдерів Quotex пропонує своє VIP акаунт. Ви повинні внести мінімум $ 5000, щоб отримати ці переваги.

Демо-рахунок Quotex: найкращий спосіб потренуватися в торгівлі

Коли справа доходить до практики торгівлі, вам слід використовувати демо-рахунок. Особливо для початківців це хороший спосіб навчитися інвестувати. Ви також можете перевірити торгову платформу, отримати знання або протестувати нові торгові стратегії. Навіть професійні трейдери використовують демо-рахунок, щоб стати кращими трейдерами.

Quotex-демо-рахунок

Торгова платформа пропонує a безкоштовний демо-рахунок з віртуальними грошима $10,000. Ви можете поповнювати баланс рахунку щоразу, коли захочете. Легко перемикатися між реальним і демо-рахунком. Це лише один клік у меню. Я рекомендую спочатку скористатися безкоштовним демо-рахунком, щоб дізнатися більше про торгову платформу. Якщо ви в безпеці та впевнені, що хочете торгувати, ви можете інвестувати реальні гроші або почати з невеликих сум $1. Демо-рахунок доступний без реєстрації.

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Вхід Quotex: це дуже безпечно та просто

Щоб розпочати торгівлю, вам потрібно увійти на веб-платформу або мобільний додаток. Вам потрібна лише адреса електронної пошти та пароль. Я рекомендую активувати 2-факторну перевірку при вході та виведенні.

Двоетапна перевірка під час входу

Ви отримаєте код безпеки електронною поштою або SMS. Це важлива функція безпеки, і ви повинні її використовувати. Брокер використовує різні URL-адреси для своїх послуг:

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Перевірка Quotex: що вам потрібно та скільки часу це займе

Якщо ти хочеш Підтвердіть ваш аккаунт (ви можете торгувати без також з деякими обмеженнями), ви повинні підготувати деякі документи.

процес перевірки quotex
Процес перевірки Quotex

Спочатку вам потрібно натиснути на особисті налаштування та перейти на вкладку «Обліковий запис». Після цього ви натискаєте кнопку «Завантажити документи». Вам знадобиться наступне:

  • Копія першої сторінки вашого паспорта
  • Селфі для ідентифікації з фотографією
  • Підтвердження поточної адреси проживання

Коли ви закінчите з цим, це займе навколо 2-5 робочих днів поки Quotex не завершить перевірку.

Доступні способи оплати для депозиту та зняття

Якщо ви хочете розпочати торгівлю, спочатку вам потрібно внести гроші на свій торговий рахунок. На щастя, Quotex пропонує багато різного методи оплати. Давайте подивимося, які способи пропонуються для введення та виведення ваших грошей.

Як внести гроші – Способи внесення

У меню ви можете натиснути на депозитні кошти, і ви перейдете до методів депозиту. За допомогою Quotex дуже легко внести гроші. Немає додаткових комісій, а депозити миттєві. Ви можете вибрати між кредитними картками, криптовалютами та електронними гаманцями. Мінімальний депозит становить $10, а способи оплати залежать від вашої країни проживання.

Після натискання на спосіб депозиту, який ви любите використовувати, ви можете вибрати суму та бонус на депозит до 35%. Я вже говорив про бонус у цьому огляді. Введіть свої дані та почніть депозит.

Quotex-методи-депозиту-і-меню

Факти про депозит і способи депозиту:

  • Мінімальний депозит становить $ 10
  • Кредитні/дебетові картки (Visa, MasterCard тощо)
  • Доступні онлайн-банківські перекази
  • Криптовалюти (Bitcoin, USDT, Ethereum, Ripple, Zcash, Binance Coin тощо)
  • Електронні гаманці (Skrill, Neteller, ADVCash, Perfect Money, Piastrix тощо)
  • Способи оплати залежать від вашої країни проживання

Чи є бонуси за депозит?

Це цікаве питання. чому Оскільки я можу запропонувати вам унікальний бонусний код, який працює лише через цей сайт. Якщо ви новачок і починаєте торгувати бінарними опціонами, ви можете використовувати цей код, щоб збільшити свій початковий депозит.

Просто скористайтеся промокодом «bobroker50», щоб отримати безкоштовний бонус на депозит у розмірі 50%.

Отримайте бонус на безкоштовний депозит у розмірі 50% з нашим промо-кодом «bobroker50

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Як вивести гроші – методи виведення Quotex

Якщо ви знайшли свою прибуткову торгову стратегію та хочете зняти гроші зі свого рахунку або прибуток, просто клацніть у меню та виберіть «виведення».

Quotex-виведення

На лівій стороні ви вказуєте, скільки грошей доступно для виведення. Сума бонусу може вплинути на ці числа. Для зняття коштів ви повинні вибрати той самий спосіб, який ви внесли.

З мого досвіду, виведення дуже швидке. Я робив це кілька разів, і Quotex надсилає гроші дуже швидко. Багато трейдерів хвилюються, якщо брокер виплатить прибуток. З Quotex ви можете бути впевнені, що виведення коштів здійснюється безпечно та швидко. У наступному розділі я показую свій доказ зняття.

Після запиту на зняття коштів ви отримаєте повідомлення з підтвердженням на електронну пошту:

Quotex-підтвердження-виведення коштів
  • Неймовірно швидкі методи зняття коштів (більш-менш такі ж, як методи депозиту)
  • Безпечно та безпечно
  • Максимальний ліміт зняття/зняття коштів: обмежень на зняття немає
  • Мінімальна сума виведення: $10

Крім того, читайте мої повні Огляд зняття Quotex тут.

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Мій доказ зняття Quotex:

Quotex знімає гроші? - Так:

Quotex-withdrawal-proof-1
Quotex доказ вилучення

Як ви бачите в моєму меню, Quotex знімається прибуток. Я робив це кілька разів, і немає проблем з виведенням грошей. Крім того, я провів деякі дослідження в Інтернеті, і немає жодного трейдера, який би конфліктував із цим брокером. Наприклад, на Quora, ви знайдете багато позитивних відгуків.

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Ринок Quotex пояснив:

Quotex має власний ринок, де трейдери можуть отримати додаткові бонусні функції:

Ринок Quotex
Ринок Quotex
  • Торги без ризику
  • Кешбек
  • Бонус на депозит
  • Відсоток від обороту
  • Бонус на баланс
  • Скасувати X балів

Усі ці функції доступні лише з промокод. Тепер ви можете запитати, як отримати a промо-код? Якщо ви почнете торгувати реальними грошима за допомогою Quotex, ви отримаєте безкоштовні промо-коди після того, як зробите певний обсяг торгів або внесете гроші. Це дуже хороша функція для трейдерів, які інвестують і торгують багато грошей. Я можу рекомендувати цю функцію, і вона абсолютно безкоштовна.

Отримайте бонус на безкоштовний депозит у розмірі 50% з нашим промо-кодом «bobroker50

Спеціальна пропозиція: безризикові операції на Quotex

Quotex безризикові операції

Кожен трейдер і клієнт на веб-торговій платформі Quotex отримує можливість безризикових угод. Брокер іноді надає вам знижки або промо-коди для безризикових операцій. Якщо ви трейдер великого обсягу, ви отримаєте багато переваг на ринку, як ми обговорювали раніше. Крім того, ви можете попросити службу підтримки отримати безризикові операції.

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Професійна пропозиція: торгівля копіями Quotex і сигнали

Ще одна спеціальна пропозиція від Quotex.io - це торгові сигнали. Його ще називають «торгівля копіями». У лівій частині меню ви знайдете розділ «сигнали».

Quotex-торгові сигнали
Торгові сигнали Quotex

Звертайте увагу на торгові сигнали торгової платформи, і, можливо, вам пощастить добре заробити на ринку. Ви бачите актив і тривалість угод. На жаль, немає опису чи стратегії торгів. Ви не знаєте, чому він показує сигнал вгору або вниз. Можливо, це результат технічного аналізу. Для мене сигнали недостатньо прозорі для використання, але це хороша пропозиція для нових трейдерів.

Обслуговування та підтримка клієнтів

Quotex пропонує Цілодобова підтримка клієнтів більш ніж 20 мовами. Підтримка доступна англійською, французькою, індійською, іспанською та багатьма іншими мовами.

Quotex-підтримка та обслуговування

Є невеликий недолік, оскільки Quotex не пропонує телефонну підтримку. Зв’язатися з брокером можна лише через живий чат і службу підтримки (електронна пошта).

Підтримувані мови:Пропонується понад 20
Живий чат 24/7
Електронна пошта: Через підтримку квитків
Підтримка по телефону:Немає
› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Навчальний матеріал: Як навчитися торгувати з Quotex

Якщо ви новачок у торгівлі бінарними опціонами, найважливіше вивчити, як працює система та ваш улюблений брокер. Не очікуйте, що ви отримаєте купу грошей у перші дні та тижні роботи трейдера бінарними опціонами.

quotex поширені запитання
Quotex FAQ

Щоб допомогти вам, Quotex пропонує навчальна секція на веб-сайті, яким ви можете скористатися. У розділі поширених запитань ви знайдете всі відповіді на запитання щодо брокера та його платформи веб-торгівлі. Ви також можете переглянути мої відео на каналі YouTube binaryoptions.com. Я торгую в реальному часі та покажу вам найважливіші речі, які потрібно знати під час торгівлі бінарними опціонами.

Країни: Де доступний Quotex?

Quotex приймає трейдерів не з усіх країн. Існують різні обмеження. Про способи оплати, є обмеження. Можливо, ви не можете внести або зняти реальні гроші на платформі, але ви точно можете використовувати безкоштовний демо-рахунок.

Я також знайшов цю заяву на веб-сайті Quotex: «Послуги веб-сайту недоступні в ряді країн, включаючи США, Канаду, Гонконг, країни ЄЕЗ, Росію, а також для осіб молодше 18 років».

Популярні країни В'єтнам, Туреччина, Індія, Індонезія, і Бразилія. Дивіться повністю Список країн Quotex тут.

Чи є альтернативи Quotex?

Quotex є провідною інвестиційною платформою для торгівлі цифровими опціонами. Але чи є альтернативи? На Binaryoptions.com я протестував понад 40 різних брокерів і можу сказати, що альтернативи точно є. У таблиці нижче ви побачите 2 найпопулярніші альтернативи. Якщо ви хочете знайти більше альтернатив відвідайте це порівняння.

1. Quotex2. Pocket Option3. IQ Option
Рейтинг: 5/55/55/5
Регламент:IFMRRCIFMRRC/
Цифрові параметри: ТакТакТак
Повернення:До 95%+До 93%+До 100%+
Активи:100+100+300+
Підтримка:24/724/724/7
Переваги:Найкращий торговий інтерфейсПропонує 30-секундні операціїПропонує також торгівлю CFD і форекс
Недоліки:Немає підтримки по телефонуНемає підтримки по телефонуДоступно не в кожній країні
➔ Відвідайте огляд Pocket Option➔ Відвідайте огляд IQ Option

Щоб надати вам більше альтернатив, ви можете відвідати порівняння між цими іншими брокерами:

Висновок огляду та тесту Quotex: це не шахрайство

Загалом, Quotex є надійним брокером для торгівлі бінарними опціонами. Це не шахрайство за ваші гроші. Я тестував її кілька разів, щоб вивести свій прибуток, а також в Інтернеті ви знайдете лише позитивні відгуки про цю платформу. Quotex — це дуже хороший спосіб робити ставки на ринках з обмеженим ризиком і високою виплатою.

торгівля quotex

Платформа для онлайн-трейдингу працює дуже добре та є зручною у використанні, як ви бачили в моєму огляді. Я рекомендую спочатку використовувати демо-рахунок, перш ніж вносити гроші. Крім того, мінімальний депозит дуже низький, і ви можете почати з мінімальної суми торгівлі лише $1. Quotex пропонує вам швидкий прибуток на ринку.

У порівнянні з інші брокери бінарних опціонів, Quotex.io на даний момент є номером один на ринку. Немає обмежень і лімітів для вашої торгівлі. Окупність (прибутковість) інвестицій дуже висока, і виведення працює швидко. Я можу рекомендувати цього брокера після мого огляду Quotex!

Крім того, якщо вам не подобається цей брокер, див. альтернативи Quotex тут!

› Зареєструйтеся безкоштовно в Quotex зараз!

(Попередження про ризик: Ваш капітал може бути під загрозою)

Часті запитання (FAQ) про Quotex:

Чи регулюється Quotex?

Так, Quotex, що належить ТОВ «Максбіт», регулюється IFMRRC (Центр регулювання міжнародних ринкових відносин) з номером ліцензії TSRF RU 0395 AA V0161. Це не регламент офіційного фінансового органу певної країни.

Чи є Quotex хорошим брокером?

Так, Quotex, безумовно, хороший брокер. Я тестував цю платформу протягом багатьох місяців і можу сказати вам, що з нею немає жодних проблем. Дохідність може бути дуже високою, аж до 95%+, і ви отримуєте дуже швидке виконання своїх угод. Програмне забезпечення працює ідеально. Крім того, зняття коштів відбувається дуже швидко, а за платіжні операції не стягується комісія.

Чи доступний Quotex у США?

Так, Quotex доступний у США. Але, можливо, існують обмеження щодо способів депозиту та виведення, а також процесу перевірки. Будь ласка, зверніться до свого регулюючого органу у вашій країні, чи доступний він чи ні. Безкоштовний демо-рахунок доступний кожному.

Quotex безпечний чи ні?

Так, Quotex, безумовно, є безпечним брокером для ваших коштів. Поповнення та зняття коштів працюють без проблем. Я перевірив це кілька разів, щоб вивести свій прибуток.

Чи є у Quotex додаток?

Так, Quotex має додаток, доступний для користувачів Android та iOS. Він пропонує зручний торговий інтерфейс, доступність сигналів та індикаторів, а також торгівлю з реальним або демо-рахунком. Тому можлива торгівля на ходу.

Як довго триває зняття Quotex?

Виведення за Quotex зазвичай відбувається дуже швидко. У більшості випадків гроші перераховуються на банківський рахунок через добу. Однак трейдери повинні планувати час виведення коштів від 1 до 5 днів, оскільки це завжди залежить від обраного методу виведення. Кошти повертаються тим же способом, яким вони були внесені.

Quotex справжній чи підробка?

Quotex є надійним онлайн торгова платформа. Регулює це Центр регулювання відносин на фінансових ринках. Якщо коли-небудь цей торговий брокер не зможе виплатити виграш, цей фінансовий орган пропонує компенсаційний фонд. 
Початківці та професійні трейдери можуть використовувати його, не турбуючись про те, що вас обдурять. Він має кілька позитивних відгуків в Інтернеті, що доводить, що це надійний і надійний мобільний додаток для роботи. Але жителі деяких країн можуть зіткнутися з проблемою його використання. 
Отже, можна сказати, що Quotex реальний, але завжди є ризик втратити гроші шахраям. Тому майте на увазі та використовуйте лише офіційну інтернет-адресу (домени) quotex.com