Торгівля бінарними опціонами в США: це законно чи ні?

ПІДРУЧНИК З ТОРГІВЛІ БІНАРНИМИ ОПЦІОНАМИ В США

США мають значні економічні зв'язки з Азії, зокрема з такими країнами, як Китай, Японія і Південна Корея, як з точки зору торгівлі, так і інвестицій. Бінарні опціони є одними з найдоступніших фінансових інструментів для торгівлі. Це тому, що вони зводять торгівлю до простої пропозиції:

Чи підніметься ціна активу вище або впаде нижче певної точки в певний момент?

Якщо ви вірите, що ціна зросте, ви можете купувати бінарні опціони, а якщо очікуєте, що ціна впаде, ви можете закоротити опціони.

У 2008 році SEC затвердив торгівлю бінарними опціонами. Через їх простоту та обмежений ризик торгівля бінарними опціонами з роками набула більшого поширення.

Зростання апетиту трейдерів до торгівлі бінарними опціонами згодом призвело до зростання кількості життєздатних брокерських компаній з бінарними опціонами.

Однак дізнатися про бінарну торгівлю в США та її регулювання досить складно; у цьому посібнику ми висвітлимо всі регуляторні аспекти та покажемо вам, як торгувати законними бінарними опціонами в США.

Чи законна торгівля бінарними опціонами в США?

Торгівля бінарними опціонами легальна в Сполучених Штатах, але обмеження дещо відрізняються від обмежень в інших країнах світу. Бінарні альтернативи вважаються азартними іграми на рівні казино та інших закладів через ризик залучених коштів.

Таким чином, американські трейдери допускаються лише до брокерів і бірж, які регулюються або мають ліцензію CFTC. Правила CFTC захищають трейдерів від шахрайства на ринку бінарних опціонів, а також на інших ринках, таких як свопи та ф'ючерси.

Деякі брокери бінарних опціонів обслуговують американських трейдерів, але вони можуть регулюватися більш жорстко, ніж інші, щоб відповідати правилам США.

Якщо ви не впевнені у своїй платформі бінарних опціонів, запитайте себе:

Де вони і чи в США? Якщо так, переконайтеся, що ви зареєстровані в CFTC та Національній ф’ючерсній асоціації.

  • Чи законно залучати клієнтів із США?
  • Чи знаходяться кошти клієнта на окремих рахунках у великих банках США?
  • Чи можу я зняти гроші в будь-який час?
  • Чи отримував коли-небудь покупець прибуток зі збитком?

Щоб уникнути шахрайства та неправдивих обіцянок, вам слід працювати з біржами, які регулюються CFTC США.

Регулювання ринку бінарних опціонів у США

Ринок бінарних опціонів регулюється в США Комісія з торгівлі товарами та ф'ючерсами (CFTC), а приклади брокерів на території США, які вважаються такими, що дотримуються податкового законодавства США щодо інвестицій, включають Північноамериканська біржа Derivatives (NADEX).

Офіційний логотип CFTC

Що стосується регулювання ринку бінарних опціонів у США, Що таке регулятивні практики, яких повинні дотримуватися брокерські компанії бінарних опціонів?

  • В якості базової лінії очікується, що фірми з бінарними опціонами будуть добре капіталізовані. Це означає, що будь-яка брокерська фірма з бінарних опціонів, яка хоче розпочати бізнес у Сполучених Штатах, повинна мати мінімальні вимоги до капіталу до того, як їх заявка навіть буде винесена на розгляд.
  • Велика проблема деяких брокерських фірм полягала в тому, що коли вони ставали банкрутами, вони також спричиняли втрату торгового капіталу для своїх клієнтів. Щоб запобігти цьому, брокерські фірми тепер зобов’язані зберігати торговий капітал своїх клієнтів на арештованих рахунках. З цих конфіскованих рахунків не можна знімати гроші для фінансування операційних витрат брокерської фірми. Це не тільки змушує брокерів підтримувати належну практику бухгалтерського обліку, але й захищає трейдерів у разі неплатоспроможності брокерської фірми.
  • Регулятори проводять регулярні перевірки бухгалтерського обліку, щоб виявити будь-які перші ознаки проблем з фінансами брокера.
  • Брокери зобов’язані письмово відповідати на будь-які звинувачення клієнтів у протиправних діях і піддаватися ретельному розслідуванню будь-яких звинувачень, не блокуючи процес і не змінюючи докази.

Ці системи діють в юрисдикції США, і CFTC має репутацію людини, яка серйозно ставиться до своїх регуляторних функцій. У 2010 році брокера було оштрафовано на $ 14 мільйонів після того, як скарги трейдерів на маніпуляції цінами були розслідувані та визнані правдивими. Саме такі дії відокремили США як країну, яка зайняла рішучу позицію щодо здійснення регуляторної функції брокерів.

Багато з цих регуляторних рамок відсутні в кількох юрисдикціях.

Наприклад, є деякі області, де будь-хто може створити брокерську компанію бінарних опціонів лише за $20 000. Такий розвиток подій віщує неприємності для трейдерів, оскільки регуляторний нагляд практично відсутній, і трейдери абсолютно не захищені від фінансових і цінових зловживань.

Остерігайтеся технології позабіржових бінарних опціонів

В даний час велика кількість торгівлі бінарними опціонами відбуваються через торгові онлайн-платформи. Ці сайти часто не відповідають нормам США. Насправді зі збільшенням кількості цих платформ зросла кількість скарг на шахрайство проти CFTC.

Повідомлялося про шахрайство, під час якого агентство бінарних опціонів каже, що перерахувало кошти на рахунок інвестора, але цього не робить. Ви навіть можете відмовитися прийняти відшкодування або вимагати приховану вартість, щоб повернути своє майно. Багато платформи для торгівлі бінарними опціонами перебільшувати середню прибутковість або навіть змінювати історичні дані, щоб ваші інвестиції виглядали більш перспективними, ніж є. Можна надати кілька платформ для торгівлі бінарними опціонами бонуси в обмін на реєстрацію або створення нового облікового запису. Якщо інвестор досягне певного мінімального обсягу торгів до зняття готівки, він або вона отримає бонус.

Бінарні опціони — це контракти «все або нічого», у яких будь-яка команда виграє, а інша програє виключно за результатом «так/ні». За прибуткове підприємство сплачується встановлена сума або частина інвестованого капіталу. Втрата часто призводить до повної втрати інвестицій.

Бінарні опціони є легальна в Сполучених Штатах і можна торгувати там, але тільки на біржах, що регулюються США. Ці ринки відомі як призначені контрактні ринки (DCM). Деякі бінарні опціони котируються на біржах або торгуються на CFTC або DCM, які регулюються SEC. однак, Бінарні опціони становлять лише невелику частину загального ринку. У Сполучених Штатах лише три DCM зараз пропонують бінарні опціони. На даний момент лише три DCM пропонують бінарні опціони в США, і (NADEX) на даний момент є найкращим з усіх.

Однак багато офшорних компаній, що займаються торгівлею бінарними опціонами, не зареєстровані в CFTC, тому краще уникати їх усіх. Коли компанія веде бізнес в офшорі, інвестори набагато вразливіші та піддаються більшому ризику бути обманутими. Офшорні компанії працюють без реєстрації CFTC і не відповідають тим же стандартам, що і американські компанії.

Що ще більше ускладнює ситуацію, експерти ринку бачать, що зростає кількість програмних платформ, орієнтованих на позабіржові бінарні опціони, які не регулюються CFTC. Потрібні лише торгові партнери, які є брокерами або опціонними контрактами. Інвестори повинні бути обережними, виходячи на ринок бінарних опціонів, і знати про ризики шахрайства, маніпуляцій і зловживань.

Наскільки безпечна торгівля бінарними опціонами?

Загалом торгівля бінарними опціонами настільки ж безпечна, як і інші торгові ринки. Комісія з цінних паперів і бірж схвалила бінарні опціони в 2008 році, і трейдери по всьому світу вважають цей вид торгівлі однією з найбезпечніших торгів на ринку.

Однією з причин безпечної торгівлі бінарними опціонами є те, що вона є просто і легко. Немає ризику втратити гроші, оскільки ви не розумієте умов інвестування. Бінарні опціони прості, і немає проблем підрахувати, скільки грошей ви отримаєте або втратите на кожному контракті.

Однак не всі брокери бінарних опціонів безпечні та надійні. Найкращий спосіб убезпечити свої операції – це використовувати надійного бінарного брокера із безпечною торговою платформою.

Ви повинні вносити гроші лише в регульованого брокера бінарних опціонів якщо ви впевнені, що торгова платформа надійна і має позитивні відгуки від інших трейдерів. Якщо у вас є сумніви щодо безпеки веб-сайту, знайдіть іншого брокера бінарних опціонів.

Як торгувати бінарними опціонами в США:

Ви провели деякі дослідження, і я думаю, що торгівля бінарними опціонами для вас. Ось як почати.

1. Вибір брокера бінарних опціонів в США

Ви можете знайти багато потрібної вам інформації на веб-сайт брокера, але якщо ви не впевнені, не соромтеся запитати. Кращий бінарний брокер для вас є той, яким вам зручніше керувати.

2. Виберіть базовий актив для торгівлі

Найважче може бути звуження вашого вибору. Торгівля бінарними опціонами обширна і включає в себе товари, акції, індекси та валюту. Ви можете поставити майже на що завгодно.

Акції широко використовуються для базових активів, оскільки вони можуть приносити великі доходи за короткий проміжок часу. У певному сенсі ви можете грати на фондовому ринку, не погоджуючись на фінансовий опціон колл.

iq option активи

Індекси, товари та валюти також є поширеним вибором.

Nadex надає доступ до бінарної торгівлі на основі:

  • Промисловий показник Доу-Джонса
  • S&P 500
  • Nasdaq
  • Рассел 2000

Ви також можете торгувати з Nadex за адресою:

  • Мідний
  • Срібло
  • Золото
  • соєві боби
  • Кукурудза
  • Природний газ
  • Сирої нафти

Торгівля бінарними опціонами також може зосередитися на поточних подіях, таких як безробіття або процентні ставки Федеральної резервної системи.

Ви також можете спробувати ринок форекс або ринок форекс як бінарний трейдер. Цей метод торгівлі валютою може бути дорожчим, але він має перевагу, що обмежує ваші втрати, тому ви можете спробувати його без зайвого ризику.

CBOE пропонує опціони на основі індексу волатильності S&P 500 і CBOE.

Коли справа доходить до торгівлі бінарними опціонами, ваші можливості практично необмежені. Я проводжу деякі маркетингові дослідження та дослідження. Виберіть актив, який вас приваблює і має хороший потенціал заробітку. Після того, як ви зібрали свої знання та розуміння своєї мети, ви готові йти.

3. Виберіть суму інвестицій

Скільки капітал чи готові ви інвестувати в ігри з бінарними опціонами? Працюючи з бінарними файлами, ви натрапите на хороші/погані новини. Хороша новина полягає в тому, що чим більше ви інвестуєте, тим вище ваша потенційна віддача. Погана новина полягає в тому, що залежно від результату ви могли б втратити всю суму транзакції. Вирішуючи, скільки грошей ви можете втратити, вам потрібно інвестувати достатньо, щоб отримати достатню кількість бінарних угод і пристойні виплати.

4. Виберіть термін придатності

Подумайте про час закінчення терміну дії як фінішну лінію для бінарних опціонів. Це момент, коли торгівля закінчується і залежить від того, отримали ви прибуток чи втратили свої інвестиції.

Термін дії становить 1 рік від 30 секунд до кінця доби. Інвестори вважають, що закінчення менш ніж за 5 хвилин є короткостроковим або «турбо». Час закриття за 5 хвилин до кінця дня або базового активу класифікується як звичайний час експірації. Все, що довше кінця дня, вважається довгостроковим.

30-секундна торгівля

Подумайте про свій стиль торгівлі та цілі. Хочу завершити більше торгів і збільшити свій потенційний прибуток? Ви більше зосереджуєтесь на точність транзакції ніж кількість?

Якщо ви новий короткостроковий трейдер, вам слід враховувати терміни закінчення терміну дії 30 і 60 секунд із закінченням в кінці дня. Приймаючи рішення, враховуйте розмір торгівлі та рух ціни.

5. Виберіть валюту/додаток, щоб передбачити напрямок ринку

Це бінарний момент істини. Ви повинні вирішити, чи збільшиться чи зменшиться вартість вибраного активу. Пам’ятайте, це все або нічого. Це природа бінарних опціонів. Тепер натисніть кнопку на пристрої, і, сподіваюся, передбачення збудеться.

Брокери бінарних опціонів, які приймають клієнтів із США

Кілька брокерських компаній дозволяють торгівлю бінарними опціонами, але не кожна брокерська компанія приймає клієнтів із США. Це пов’язано з обмежуючим, часто заплутаним правовим ландшафтом для бінарних опціонів у США.

The Комісія з торгівлі товарними ф'ючерсами (CFTC) і Національна ф'ючерсна асоціація (NFA) регулювати фінансова торгівля в США. Проте влада не виявила зацікавленості у ліцензуванні більшості онлайн-брокерів.

nfa

Крім того, залишається а відсутність нормативної бази що дозволяє кожній брокерській компанії торгувати бінарними опціонами для американських трейдерів.

Тим не менш, існує кілька офшорних брокерів бінарних опціонів, деякі з яких регулюються, що дозволяють торгувати бінарними опціонами для Американські трейдери. Однак трейдери в США повинні ретельно досліджувати кожного брокера, з яким вони розглядають можливість підписання. Не кожна брокерська компанія працює за найвищими стандартами.

Маючи це на увазі, нижче наведено список перевірених брокерів бінарних опціонів, які приймають американські клієнти.

Кращий бінарний брокер для США: – #1 Nadex

Nadex – це біржа, розташована в США регулюється CFTC – це не посередництво, а біржа. Він пропонує торгові інструменти та функції, щоб зробити його корисним як для початківців, так і для досвідчених трейдерів бінарними опціонами.

Біржа була заснована в 2004 році і спочатку мала назву «Хедж-стріт». Засновники мали на меті створити ринок для торгівлі деривативами. Однак до 2007 року HedgeStreet закрив свої двері.

Nadex

У 2009 році HedgeStreet був придбаний IG Group Holdings Plc. і перейменовано як Північноамериканська біржа Derivatives Exchange (NADEX). Nadex має штаб-квартиру в Чикаго, штат Іллінойс.

Біржа дає змогу торгувати бінарними опціонами на різних ринках, включаючи ф'ючерси на товари, ф'ючерси на індекс акцій, товари та іноземну валюту.

Nadex пропозиції два типи рахунків – один для американських трейдерів, а інший для трейдерів з-за кордону.

Регулювання

Як було сказано вище, обмін є регулюється Комісією з торгівлі товарними ф'ючерсами США. Ви можете перевірити подробиці щодо його регулювання на веб-сайті CFTC.

Контролюючі органи це забезпечують Nadex підтримує найвищі стандарти безпеки та конфіденційності. Окрім того, що платформа доступна клієнтам із США, вона дозволяє трейдерам із понад 40 країн торгувати бінарними опціонами.

Мінімальний депозит і комісія

Під час реєстрації вам потрібно буде оплатити мінімальний початковий депозит $250. Однак середній показник у галузі коливається в районі $500, що робить Nadex привабливою біржею для нових трейдерів.

Зробивши свій перший депозит, ви це зробите миттєво отримати доступ до кількох ринків, доступних на Nadex.

Ще одна перевага використання Nadex полягає в тому, що вам не потрібно платити додаткові брокерські комісії, оскільки це біржа. Це зменшує комісію за обробку, коли ви розміщуєте угоди.

Трейдери повинні платити а фіксована комісія в розмірі $1 за контракт. Однак, якщо угода закінчується в збиток, біржа не стягує комісію за розрахунки.

Такі функції, як демо-рахунки, діаграми в режимі реального часу з прямим доступом до ринку, репортажі про новини та чудове кредитне плече, роблять Nadex біржа для торгівлі бінарними опціонами в США.

Нові трейдери можуть скористатися щотижневими вебінарами, електронними книгами та торговими курсами, які Nadex пропонує в Навчальному центрі.

Як заробляють брокери бінарних опціонів у США?

Брокери бінарних опціонів можуть заробляти гроші два різні способи. По-перше, деякі брокери виступають у ролі контрагентів або трейдерів, на яких ви робите ставки. Ці платформи називаються OTC брокери.

Будь-яка торгівля бінарними опціонами повинна мати дві сторони. Одна сторона робить ставку на «так», а інша – на «ні». Багато брокерів заробляють гроші так само, як і трейдери. Одні операції виграють, а інші програють. Однак, оскільки ці платформи часто мають мільйони клієнтів, їх потенціал прибутку зазвичай вищий, ніж у звичайних трейдерів.

бінарні опціони США

Інші брокери бінарних опціонів заробляють гроші комісії. Ці брокери діють як посередники, з’єднуючи трейдерів залежно від того, хочуть вони купити чи продати. Платформи на основі розподілу часто приховують комісії в межах поширення кожного контракту або різницю між ціною купівлі та продажу, щоб клієнти не помічали, що платять додатково.

Комісійні брокери також, як правило, пропонують кредитне плече для заохочення більших торгів, приносячи більше прибутку для брокера.

Найкращий брокер бінарних опціонів у США: найкращі опціони – Nadex

Nadex відрізняється від інших брокерів бінарних опціонів тим, що він не є брокером. У той час як брокери показують ціни на активи та рух на різних ринках, Nadex — це біржа, яка може конвертувати ці активи, що рідко зустрічається в США.

Заснована в 2004 році, це найстаріша платформа в регульованому списку CFTC. Це одна з найбільш безпечних платформ для використання в США.

Вони не мають складні торгові платформи, але вони чудовий вибір для новачків. Ми також надаємо різноманітні навчальні ресурси, щоб допомогти вам виконувати вимоги законодавства. Зрештою, ми згадували, що бінарні опціони вважаються аспектом американських азартних ігор. Ось чому багатьом біржам подобається Nadex надавати своїм трейдерам торгові дані.

бінарні опціони nadex

Загалом, якщо ви шукаєте різноманітні типи активів або варіанти, Nadex вас розчарує. Вони мають лише 29 активів і не мають мобільного торгового додатка, на відміну від інших брокерів у списку. Однак типи облікових записів унікальні:

  • яіндивідуальний (Тільки в США та за кордоном): лише американські та міжнародні облікові записи надають вам доступ до всіх ваших активів без будь-яких спеціальних торгових можливостей.
  • Компанії: Nadex дозволяє прив’язати свій обліковий запис до партнерства, ТОВ, компанії чи іншої компанії.
  • Безкоштовна демонстрація: Якщо ви не хочете торгувати реальними бінарними опціонами, ви можете залишити демо-рахунок з $25 000 у віртуальних коштах.

Якщо ви шукаєте щось більш захоплююче або детальніше, Nadex не для вас. Однак, якщо ви новачок, який стрибає в пул бінарних опціонів, це може бути хорошим місцем для початку.

Фактори, які слід враховувати при виборі платформи бінарних опціонів

Ти можеш знайти десятки платформи бінарних опціонів онлайн. Деякі веб-сайти безпечні та надійні, але є також багато небезпечних веб-сайтів, які можуть працювати незаконно.

Поміркуйте, як кожен із цих факторів впливає на ваше рішення, коли шукаєте найкращу платформу для торгівлі бінарними опціонами.

Інвестиційні активи

У торгівлі бінарними опціонами, базовий актив – це фінансовий інструмент, в який ви інвестуєте. Більшість торгових платформ пропонують різноманітні базові активи. Деякі з найпоширеніших ринків – це криптовалюти, товари, валюта, індекси та акції.

Якщо ви маєте на увазі певний базовий актив, шукайте брокера, який спеціалізується на вашій улюбленій сфері. Або ви можете скористатися всіма перевагами платформи з десятками доступних продуктів.

Максимальна плата

Деякі брокери бінарних опціонів встановлюють обмеження на суму, яку можна зняти з кожного платежу, наприклад $1000 або $10000. Тільки максимальна виплата 85% або 90% від загального доходу, оскільки інші брокери отримують комісійні з обох платежів у торгівлі.

Під час пошуку найкращий брокер бінарних опціонів, подумайте про те, як найкращі платежі за веб-сайт можуть вплинути на кінцевий результат. Деякі платформи протистоять низьким депозитам або іншим перевагам, тоді як інші беруть більше грошей, ніж вони варті.

Мінімальний депозит

Брокери бінарних опціонів зазвичай пропонують мінімальний депозит для кожного торгового рахунку. Ця сума може коливатися від від кількох доларів до сотень доларів залежно від конкретних політик платформи.

Якщо ви торгуєте бінарними опціонами вперше або не впевнені, чи існує ризик більше $100, знайдіть веб-сайт із нижчий мінімальний депозит. Однак, якщо ви хочете платити вище, рекомендуємо вибирати платформу з мінімальним депозитом.

У будь-якому випадку, краще не змушувати торгову платформу витрачати більше грошей, ніж вам зручно. Якщо мінімальний депозит вашого веб-сайту занадто високий, знайдіть іншу платформу.

Практичний (демо) рахунок

Практичні облікові записи корисні для користувачів, які все ще вивчають інформацію про торгівлю бінарними опціонами. Багато брокерів дозволяють перевірити торгівлю бінарними опціонами з віртуальними валютами, створивши безкоштовний демо-рахунок. Ви можете використовувати цей обліковий запис, щоб побачити, як ваш вибір впливає на виграш або програш, що допоможе вам почуватися впевненіше, перш ніж витрачати реальні гроші.

демо-рахунок nadex

Практика рахунків також дозволяють спробувати кілька брокерів бінарних опціонів, перш ніж вибрати одного. Перш ніж створити платний торговий рахунок, ви можете використовувати демо-рахунок, щоб краще зрозуміти деталі кожної платформи, інтерфейс користувача, технічні показники та параметри управління ризиками.

Обмеження країни

Торгівля бінарними опціонами є жорстко регульованою формою інвестування країни мають спеціальні правила участі громадян. Багато брокерів не працюють у США через правила торгівлі США. Велика Британія також регулює опціони торгівлі через Управління фінансового контролю (FCA).

Шукаючи найкращого брокера бінарних опціонів, переконайтеся, що торгова платформа, яку ви відвідуєте, доступна у вашій країні. Не намагайтеся обійти обмеження країни за допомогою VPN тощо. Це може спричинити проблеми із законом.

Метод депозиту

Надання інформації на ваш банківський рахунок або рахунок кредитної картки є ризикованим, тому ви завжди повинні перевіряти, чи використовує брокер a безпечний спосіб оплати перш ніж продовжити. Брокери бінарних опціонів повинні заздалегідь вказати спосіб внесення коштів, наприклад, кредитні або дебетові картки, криптовалюти, електронні гаманці або банківські перекази.

Шукаючи правильного брокера, подумайте про те, який спосіб оплати підходить саме вам. І коли ви почнете торгувати через платформу, стежте за своїм банківським рахунком. Небезпечний веб-сайт може ініціювати несанкціоноване зняття коштів з вашого облікового запису.

Швидкість виведення

Коли ви отримуєте прибуток від контрактів на бінарні опціони, ви хочете якомога швидше повернути свої гроші. Деякі брокери швидко знімайте готівку, щоб отримати гроші протягом 24 годин після закінчення терміну дії. На інших веб-сайтах вам, можливо, доведеться почекати кілька днів, перш ніж заробляти гроші.

Під час пошуку найкращого брокера бінарних опціонів зверніть увагу на час виведення коштів на платформі. Якщо ви хочете швидко заробити гроші, вам потрібно знайти платформу, яка рекламує миттєвий виведення грошей.

Торговий додаток

Деякі брокери пропонують браузерні платформи та програми, які дозволяють торгувати на різних пристроях. Якщо ви плануєте здійснювати більшу частину своєї торгівлі на комп’ютері, ми рекомендуємо використовувати платформу на основі браузера. Однак, якщо ви хочете підтвердити свій обліковий запис будь-де або вести бізнес на своєму мобільному пристрої, вам потрібно знайти iOS і Android, сумісний брокер.

Чи варто використовувати кілька брокерів для торгівлі бінарними опціонами?

Можна створити обліковий запис у кількох брокерів вигідно з ряду причин. По-перше, деякі брокери спеціалізуються на певних видах торгів. Якщо ви плануєте торгувати в кількох категоріях, таких як короткострокова торгівля, торгівля опціонами колл та бінарні опціони, ви можете створити обліковий запис для кожного типу брокера.

Використання кількох платформ також знижує ризик втрати всіх інвестицій одночасно. Якщо це не працює з брокером або виявляється а шахрайство або не відповідає вашим потребам, немає ризику втратити всі гроші відразу.

Крім того, деякі веб-сайти пропонують новим користувачам a підписання пропозиції збільшити свій безкоштовний початковий депозит. Створення облікових записів на кількох сайтах і розподіл грошей між ними може бути корисним, щоб скористатися перевагами цих бонусів.

Однак, якщо ви вирішите створити обліковий запис на кілька платформ, переконайтеся, що ви відстежуєте свою активність на кожній платформі. Якщо ви не можете згадати кілька дат закінчення терміну дії, ви можете пропустити терміни та втратити прибуток, відмовляючись від переваг використання кількох брокерів.

Висновок: бінарна торгівля легальна в США

Торгівля бінарними опціонами - це а швидкий спосіб заробити додаткові гроші без ризиків, пов'язаних з іншими варіантами торгівлі. Цей тип торгівлі простіший, легший для розуміння та забезпечує швидший час обробки, ніж інші продукти, що робить його популярним серед трейдерів у всьому світі.

Брокер бінарних опціонів спрощує процес купівлі та продажу бінарних опціонів. Ці платформи є простий у використанні, пропонує бонуси та значні винагороди за створення облікового запису, і допомогти новим трейдерам дізнатися більше про альтернативні торгові процеси, перш ніж вони почнуть.

Якщо ви новачок у торгівлі опціонами, ви не знайдете кращого способу вийти на ринок, ніж бінарні опціони. І якщо ви знайомі з різними видами торгівлі, ви можете знайти прості бінарні опціони порівняно з більш складними формами торгівлі.

Торгівля бінарними опціонами більш жорстко регулюється в Сполучені Штати, але це не означає, що у ньому немає опцій. Усі брокери з цього списку доступні для американських трейдерів під контролем і дотриманням вимог CFSC.

Перш ніж зареєструватися у брокера або перейти на торгівлю бінарними опціонами, ви повинні зрозуміти, що може запропонувати цей брокер і які переваги він пропонує. Ви завжди знаєте свою репутацію, тому можете вибрати той, який відповідає вашим потребам, не жертвуючи безпеки.

Хоча американські трейдери мають мало можливостей для роботи з брокерами бінарних опціонів, наразі вони пропонують широкий спектр активів, типів рахунків і функцій для оптимальної торгівлі.

Вибір регульованого брокера бінарних опціонів, описаного вище, дає вам чудовий шанс виграти у своїх угодах. Спробуйте бінарну торгівлю сьогодні – це може бути ідеальним способом збільшити свій дохід.

Немає такого поняття, як «кінцева» платформа для торгівлі бінарними опціонами, але Nadex наближається. Він створений і регулюється в США, має відносно низькі мінімальні депозити і стягує більш ніж справедливі комісійні за відкриті вами угоди.

Наявність чудових технічних індикаторів і функцій, таких як демо-рахунок, лише робить його більш зручним у використанні.

Nadex – це один з брокерських компаній, який ми можемо рекомендувати без застережень для будь-якого американського трейдера, який хоче торгувати бінарними опціонами.

Часті запитання про бінарні опціони в США:

Є бінарними опціонами брокери регулюються?

Багато брокерів бінарних опціонів регулюються регуляторами фінансової галузі. Однак у галузі все ще є багато нерегульованих брокерів. Регулятори в усьому світі повільно наздогнали галузь. Деякі установи та організації мають правила. Регулятори, які відіграють важливу роль у Сполучених Штатах, включають:
• Комісія з цінних паперів і бірж (SEC)
• Комісія з торгівлі товарними ф'ючерсами (CFTC)
Регулюючими органами в країнах по всьому світу є:
• Австралійська комісія з цінних паперів та інвестицій (ASIC)
• Служба фінансового нагляду Великобританії (FCA).
• Комісія з нагляду за азартними іграми острова Мен (GSC)
• Кіпрська комісія з цінних паперів і бірж (CySEC)
• Управління азартних ігор Мальти (MGA)
Тепер, коли бінарні опціони привернули увагу організацій, вони хочуть придивитися ближче і, у багатьох випадках, посилити правила на багатьох торгових онлайн-платформах. Незважаючи на більший контроль над усіма брокерами бінарних опціонів, на ринку є нерегульовані брокери. Деякі з цих бінарних брокерів можуть мати тягу, але правила допоможуть захистити ваші інтереси, особливо якщо ви новачок у торгівлі бінарними опціонами.

Чи приймають бінарні торгові сайти трейдерів із США та Великобританії?

Кілька платформ для торгівлі бінарними опціонами наразі недоступні в США та Великобританії. Наразі єдиним брокером, який регулюється в США, є Nadex. У США діють суворіші правила, ніж в інших країнах, що ускладнює для бінарних брокерів отримання схвалення в США. Однією з причин жорсткішого регулювання США є те, що уряд має суворі закони, що забороняють азартні ігри в Інтернеті. Деякі регулятори визначають торгівлю бінарними опціонами як форму азартних ігор. Однак деякі офшорні брокери, такі як Pocket Option і RaceOption, приймають трейдерів з усього світу, включаючи США та Великобританію.

Чи варто початківцю торгувати бінарними опціонами?

Торгівля бінарними опціонами – це чудовий спосіб для новачків зануритися в торговий ринок. Бінарні опціони легше зрозуміти, ніж інші ринки через їх бінарну природу. У кожній грі є лише два варіанти: так і ні. Торгівля бінарними опціонами пов’язана зі значним ризиком, але цей ризик більш визначений, ніж торгівля на інших ринках. Ви точно знаєте, що можете виграти або програти в кожній грі, і ви не втратите більше грошей, ніж зазначено в контракті. Нарешті, брокери бінарних опціонів допомагають новачкам дізнатися більше про ринок бінарних опціонів. Якщо ви шукаєте торгівлю опціонами у легкому для читання форматі, бінарні опціони — найкращий вибір.

Про автора

Percival Knight
Я був досвідченим трейдером бінарних опціонів більше десяти років. В основному я торгую 60-секундними угодами з дуже високим рівнем попадання. Мої улюблені стратегії — використання свічок і фальшивих проривів

Напишіть коментар