5 прости съвета и трика, за да печелите бинарни опции всеки път

Какъв е ключът към успеха с бинарните опции? – На тази страница ще ви покажа най-добрите и прости съвети и трикове за търговия с бинарни опции. Това е един съвет за начинаещи или напреднали търговци. С повече от 10 години опит в търговията знам за какво говоря. Винаги е една и съща грешка защо търговците губят парите си на пазарите.

Важно е да преминете през всички стъпки и техники на този уебсайт, защото само една грешка може да ви струва много пари. Първо вижте цялото ми видео:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iNSBTSU1QTEUgdGlwcyAmYW1wOyB0cmlja3MgZm9yIHRyYWRpbmcgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgc3VjY2Vzc2Z1bGx5IiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC92MVNPR0l4QlBHMD9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

1. Познайте риска от търговия (Управление на риска)

управление на парите
Разумното управление на парите означава дългосрочен успех.

Ако започнете да търгувате, трябва да рискувате пари на фондовата борса, за да реализирате печалба. През повечето време този факт е неразбран и търговци се интересуват по-малко от риска. Бинарните опции са много рискови за търговия, защото можете да загубите инвестираната сума пари. Това означава, че трябва да имате по-висок процент на попадение от 50%, за да реализирате печалба в дългосрочен период.

Понякога има стикове за загуба за начинаещи или напреднали търговци. Винаги може да ви се случи, защото пазарът е различен и гъвкав в движението на цените. Понякога губите повече от 10 сделки подред. Ето защо се нуждаете от разумно управление на парите.

Управление на парите: 

Важно е да използвате средствата си разумно. Това означава, че трябва да защитите акаунта си срещу предупреждения за загуби. Повечето търговци рискуват твърде много пари от баланса на сметката си и след това се чудят защо започват да търгуват ирационално и с емоции. По-трудно е да загубите 100% от салдото по сметката, отколкото 10%. Разумното управление на парите означава, че рискувате само 1% от баланса на сметката на сделка.

пример: Имате акаунт със салдо от 10.000$. Рискът от 1% е 100$ инвестиция във всяка сделка. Това ви позволява да загубите повече от 10 сделки подред и така е по-лесно да приемете загубата.

Освен това винаги трябва да използвате една и съща сума за вашата инвестиция (процент от салдото по сметката). Професионалните търговци знаят този факт и увеличават сметките си непрекъснато, а не на големи стъпки.

Прочетете целия ми статия за управлението на риска.

2. Започнете да инвестирате с малка сума пари

В наши дни можете да започнете да търгувате с малка сума пари, като 10$. Според мен трябва да започнете с малък депозит като 50$ или по-малко. След като се почувствате комфортно и реализирате печалба с малкото салдо по сметката, можете да инвестирате повече пари. Важно е да стекате риска, ако търгувате добре и сте печеливши. Никога не трябва да го правите обратното. Това може да е много лошо за вашите трудно спечелени пари.

  • Колко пари искате да внесете в сметката си?

Това е друг въпрос към търговците. Както споменах по-рано, винаги започвам с много малка сума в нова сметка за търговия. След като спечелих известна печалба, се чувствам комфортно и мога да инвестирам повече средства в сметката си.

Прочетете моя пълно ръководство за търговия с бинарни опции.

3. Изберете регулиран брокер на бинарни опции

Друг съвет за подобряване на резултатите е да изберете регулиран брокер на бинарни опции. Това е много по-безопасно за вашите средства. Това е шокиращата истина! Нерегулираните брокери понякога мамят своите клиенти. Това е, което трябва да се избягва с този съвет. Не мога да се доверя на нерегламентирана компания. Ето защо създадох сравнението по-долу. В таблицата ще намерите регулирани брокери за търговия с бинарни опции. Средствата са на сигурно място при тях и ще получите изплащането си директно.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Прочетете моя пълна статия за регулираните брокери.

4. Разработете стратегия и правила за търговия

Търговията без план не е добра идея. Всеки професионален търговец има своя собствена стратегия. От моя опит не е добра идея да копирате стратегия и за 100%. На първо място, трябва да практикувате търговия в демо сметката, за да получите нов опит на пазарите. Освен това можете да научите стратегии и да получите по-високи знания чрез образователния център на брокера или интернет.

на моя сайт, Стратегии за бинарни опции”, можете да научите за моя най-добър метод за търговия на пазарите. Важно е да получите търговска рутина със строги правила. Трябва да е олекотена, система, която работи правилно. В заключение, в интернет има много добри работещи стратегии, но повечето търговци не следват точно правилата. Много е трудно да се търгуват точните правила за човек.

Създайте контролен списък за вашата търговска рутина; Ще ви дам пример:

  • Вижте пазарните новини
  • колко е часът?
  • Кои пазари са отворени?
  • Къде беше отварянето на пазарите?
  • Има ли цени на подкрепа и съпротива на пазара днес?
Двоични опции-съвет-развитие-стратегия за търговия
Разработване на търговска стратегия

Имам строги правила за навлизане на пазара. моя „фалшива стратегия за пробив“ позволява ми да търгувам само на определени нива на пазара. Търся върхове и спадове и чакам почивката. Това е всичко, което правя. Много просто и чисто. Но е трудно да следвате правилата всеки път, защото пазарът винаги се движи и може да ви даде други възможности за търговия. Опитвам се да игнорирам другите възможности за по-добри резултати от моята стратегия.

Прочетете цялата ми статия за най-добрите стратегии за бинарни опции.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

5. Не правете свръхтърговия

Това е последният съвет за успешна търговия с бинарни опции. Свръхтърговията е един от най-честите грешки на начинаещите в двоичната система. Особено за краткосрочен дневен търговец е трудно да не претъргува. Това означава да търгувате с голям обем в много различни сделки. По мое мнение, трябва да направите правило, че не търгувате повече от определена сума за един час. Проблемът е в концентрацията на човешкото съзнание.

Освен това е важно да правите почивки в търговията, за да обобщите и да се отпуснете за известно време. Краткосрочната търговия е един от най-трудните методи за пазарна търговия. Цената винаги се движи много бързо от единия край на графиката до другия край. Препоръчвам да търгувате максимум 1 час и след това да си вземете почивка за 10 минути. Не се пристрастявайте към пазарите. Често това ще взриви сметката ви, ако не търгувате рационално.

  • Просто прекарайте един час в търговия на пазарите
  • Направете почивка след него
  • Започнете отново за един час
  • Трябва да има дневен срок и ограничение за търговия

Прочетете цялата ми статия за колко често трябва да търгувате.

Как да печелите бинарни опции всеки път? - Това възможно ли е?

Задавал ли си си някога този въпрос? От моя опит е невъзможно да спечелите всяка сделка. Най-добрите търговци получиха процент на попадение над 70%. Те също имаха загубени сделки или стачки. Всичко опира до вероятността да спечелите на пазарите. Вероятността не може да бъде 100%, защото други хора реагират на пазарите. Не можете да направите прогноза за 100% за човешка реакция.

Друга възможност да получите информация за скоростта на попадение на вашата стратегия е да изследвате и анализирате бар по бар последните движения на цените. Направете го сами и ще разберете, че не се случва едно и също движение на цената всеки път. Освен това никога не трябва да се доверявате на някой, който казва, че винаги печели бинарни опции.

В заключение, ключът към успеха е практикуването на търговия и придобиването на повече познания за пазара. Най-добрият начин да практикувате е безплатна демо сметка с виртуални пари. Той симулира търговия с реални пари и вие търгувате без никакъв риск. След като научите доказана стратегия, вие сте готови да печелите много пари.

Стъпки, които трябва да се предприемат, докато търгувате с бинарни опции

Що се отнася до търговията, ние не можем да гарантираме успех и може да спечелите или да загубите, но предприемането на необходимите стъпки ще сведе до минимум възможността да загубите вашата сделка. Нека обсъдим някои от тях, които могат да ви помогнат да търгувате по-добре:

1. Разработване на стратегия

Бинарни стратегии ще ви помогне да спечелите по средата на работата си. По-добре е да планирате преди изпълнението, защото по-добрият план води до голям успех. Трябва да разработите стъпка по стъпка стратегия за това как ще подходите към пазара. 

Различни инструменти, налични на пазара, могат да ви помогнат да направите устойчив план за търговия с двоична опция; ще трябва само да прегледате най-добрите от тях, които харесвате, и след това да ги прецизирате, за да вложите мислите си в тях. Това ще помогне за по-добро и дългогодишно съществуване на пазара.

Започнете с малко и очаквайте ранни загуби

Когато започнете да търгувате, трябва да очаквате започващи загуби, така че е по-добре да започнете с малко. Поносимите загуби няма да накарат финансовото ви здраве да пострада. Бинарната търговия е високорисков пазар, така че е по-добре да инвестирате това, което можете да загубите в началото на вашата търговска кариера.

2. Практикувайте

Стара поговорка е: „Практиката прави човека съвършен“, което е вярно. Така че не се колебайте да отделите времето и парите си в ранен етап на търговия; тази практика ще ви помогне да научите различни неща за търговията и промените на пазара.

Различни платформи за бинарна търговия предлагат a Демо сметка да тренирате и дори да не губите пари; използвайте тези сметки, за да практикувате и да научите основите на пазарната търговия.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

3. Контролирайте очакванията си

Прибързаността и алчността могат да ви направят претърпяват големи загуби в търговията с бинарни опции. Печалбите са високи, но рискът от загуба е още по-висок. Докато търгувате, контролирайте очакванията си и не търсете големи печалби за по-кратък период. Съсредоточете се върху получаването на малки непрекъснати печалби в началото и след това продължете оттам.

Оставете при губеща серия

Трябва да следвате правило с няколко губещи серии, ако губите няколко пъти, докато търгувате, се отдалечите от търговското бюро и планирате по-добра стратегия за търговия на пазара.

4. Дръжте чувствата си докрай

Има малка разлика между търговията и хазарта, когато започнете в областта на бинарните опции. Много брокери и уебсайтове с инвестиционна терминология ще се опитат да ви разсеят, но не бъдете глупак. Дисциплинираният подход е единственият за постигане на успех. За съжаление, досега шансовете са събрани срещу вас.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

5. Фокус

Масата от шансове в пространството на бинарните опции е много лесна за отклоняване. Освен предлаганите ресурси, търговците могат също така да ви дадат едно докосване, граница, стълба и други видове избор за обмен, освен обичайната алтернатива „Put/Call“. Така че отново е по-добре да се придържате към по-известни активи знаете за.

6. Анализ

Със сигурност никой експерт не може да предвиди какво може да направи един инвестиционен инструмент за известно време. Следователно, Техническият и фундаментален анализ от ваша страна е много необходим аспект, когато стигнете до търговията

Тези анализи ще ви помогнат да разберете за вашия инструмент и последните тенденции, в които е бил инструментът. Това ще ви помогне да търгувате по систематичен и дисциплиниран начин.

7. Изберете вашия брокер за търговия разумно

През последните няколко години привлекателността на търговията с бинарни опции се увеличи както сред ветерани, така и сред новодошлите на пазара. На пазара има множество брокери и платформи за търговия, но изборът на правилния брокер или платформа ще реши вашата кариера в търговията. 

За жалост, има много измами, и по-малко опитни брокери, присъстващи на пазара, които могат да ви обещаят различни неща, но вие няма да дадете нищо, когато става въпрос за реалност. Така че е по-добре да изберете своя брокер разумно на този пазар, който може да ви помогне с устойчив и последователен растеж.

Кои са най-добрите сделки за начинаещи?

Бинарните опции са гъвкав финансов продукт. Можете да персонализирате търговията, както искате, преди да щракнете върху бутона за повикване или пускане. Но кои са най-добрите опции за начинаещи?

От моя опит препоръчвам на начинаещите да не търгуват краткосрочно като 30 или 60-секундни сделки. Това е твърде бързо за начинаещи. Като цяло е по-лесно да използвате по-висока времева рамка, защото имате повече време да реагирате на пазарите. Начинаещите са твърде бавни, за да гледат 30 или 60-секундни графики. Освен това, начинаещите трябва да търгуват най-търгуваните активи от своя брокер, защото те им дават най-висока печалба от 80-95%.

  • Избягвайте 30 – 60-секундни сделки.
  • Търгувайте с най-търгуваните активи от вашия брокер
Съвет за бинарни опции-за начинаещи-избягвайте-краткосрочна-търговия
Начинаещите трябва да избягват краткосрочната търговия

Преглед на съветите и триковете за бинарни опции

На този уебсайт ви показах различни техники за подобряване на вашите търговски резултати с бинарни опции. Ще получите по-печеливши сделки, ако следвате моите съвети и трикове. В заключение, има много различни грешки, които търговците правят. Често те не знаят какво правят и след това се чудят защо губят огромна сума пари.

Както споменахме по-горе, знанието е ключът към успеха. Ето защо създадох тази страница за вас.

Освен това прочетете подробните статии за:

Съветите се допълват взаимно. Всеки лош търговец започва с грешно управление на риска. Спрете да увеличавате риска, ако губите. Професионалните търговци увеличават риска, ако печелят. Няма смисъл да рискувате повече пари при губеща стачка. Това ще направи губещата стачка още по-голяма. От друга страна, трябва да увеличите риска от печеливш удар. Започнете с малка сума пари за първите си сделки. Ако го правите добре и се чувствате комфортно с платформата, можете да увеличите риска. Ще придобивате все повече и повече самочувствие, след като спечелите няколко последователни сделки. Това ви позволява да търгувате по-добре и по-точно.

Повечето начинаещи се питат: Кой е най-добрият брокер за бинарни опции? – Препоръчвам да използвате регулиран брокер като IQ OptionOlymp Trade, или Expert Option. Разгледайте горната таблица и създайте безплатен демо акаунт или прочетете големите отзиви на брокерите на моя уебсайт. За мен е важно да използвам регулиран брокер, защото не мога да се доверя на нерегулиран. Искам да съм в безопасност, като инвестирам пари и не бъда измамен.

Последните 2 съвета се подкрепят взаимно. Използвайки професионална стратегия, вие няма да търгувате прекалено много на пазарите. Строгите правила и знания са ключът към успеха с Бинарни опции. Надявам се, че сте харесали тази страница и ще направите по-малко губещи сделки.

Приятна търговия ;)

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар

  • Teixeira

    казва:

    Здравей
    Имате достъп до опциите за бинер, той е дебютант в марша и ще ви научи да съществувате с Quotex за обучение.
    Merci et meilleures поздравления.
    Тейшейра Роджър