Най-доброто време за търговия с бинарни опции: обяснено работното време на пазара

На Форекс пазара търговията с бинарни опции е златна възможност за печелене на пари. В днешно време, особено след 2020 г., стойността на виртуалните валути, стоки, индекси и други бързо нараства. Това е причината всеки да търси начин да инвестира в бинарни опции.

Въпреки това, Търговия с бинарни опции има едно ограничение. Експертите го разглеждат като възможност, вместо като недостатък. Това зависи от човек на човек. Работата е там, че някои специални часове на бинарния пазар са най-добри за търговия. 

С прости думи, ако искате да спечелите висока печалба, като търгувате с бинарни опции, трябва да се съсредоточите върху тези специални часове. Тук, в тази статия, ще имате пълно ръководство за това защо бинарната търговия в специални часове е важна, какви са тези часове и как да търгувате ефективно по това време.

Вижте цялото ми видео с примери:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBob3VycyB0byB0cmFkZSBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyAgLSBUaW1lICZhbXA7IFpvbmVzIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93cXlQVENpeWZnTT9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

Повече информация:

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Защо пазарните часове на бинарни опции са важни за търговците?

Ще ви бъде лесно да разберете, ако вземете за пример фондовата борса. Знаете ли каква е фундаменталната разлика между борсата и търговията с бинарни опции? Време е. Борсата се извършва за ограничен период от време, като търговията с бинарни опции е активна 24/7.

Въз основа на тази разлика, някои причини за Работно време на пазара на бинарни опции са показани тук. 

срок на годност

#1 Различна часова зона

Различните часови зони винаги имат значение при търговията. Същото обаче правят най-активните три родни борси. Американска фондова борса, японската фондова борса и британската фондова борса следват съответния си график.

Търговията с бинарни опции е част от фондовата борса. Въпреки това, бинарната търговия може да се извършва по всяко време. В зависимост от търговията с бинарни опции, която извършвате, периодът от време може да е различен, тъй като е глобален.

Сега да предположим, че сте активни в определен момент в Америка, когато се извършва търговия с бинарни опции на японската фондова борса. Разбира се, няма смисъл да се опитвате да търгувате на американската борса по това време. Така че, независимо от коя страна сте, спазвайте определеното време, за да спечелите печалба.

#2 Обем на търговците и сделките

Няколко фактора действат зад волатилността на пазара. Както знаеш, летливост не се отнася само до внезапния спад на цената. Той също така представлява внезапното покачване на цената на акциите или валутите. Така че като професионалист би помогнало, ако се фокусирате върху положителните дейности на пазара.

Както споменахме по-рано, първите три домашни фондови борси следват различни времеви региони. В резултат на това припокриването на времето е естествено. Тези, които се занимават с професионално ниво на търговия, не се спират само на едно място. 

И така, какъв ще бъде резултатът, ако броят на търговците се намали поради припокриване на времето? Обемът на търговците при определена търговия също ще бъде намален. В крайна сметка цената няма да премине към положителна волатилност. Ето защо е важно да знаете точното време за бинарна търговия. Колкото по-голям е обемът на търговците, толкова по-променлив ще бъде резултатът.

Поради тези две причини трябва да знаете за времето за търговия с бинарни опции. Тук са споменати най-добрите времена за търговия с бинарни опции. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Кога е най-доброто време за търговия с бинарни опции?

Първо най-важното. Времето за бинарна търговия в Индия се различава от най-доброто време за търговия с бинарни опции в САЩ. Следователно търговците, които си задават въпроса „Кое е най-доброто време за търговия с бинарни опции в Индия“, имат различни отговори на въпросите си.

Вероятно си мислите, как някой може да определи време за най-добра двоична търговия, без да знае избора на всеки за търговия? Тъй като някои търговци могат да се справят с пазари с висока волатилност и голям обем, докато други се представят по-добре на пазари с ниска волатилност и с малък обем. 

Всички графици се фиксират върху тези стратегии. През нощта на борсата в съответната страна обемът остава по-нисък. От друга страна, през деня силата на звука става доста по-висока, отколкото през нощта. Да видим кога да търгуваме с бинарни опции

Най-доброто работно време за валути:

регион:Начален час:Краен час:
Ню Йорк (USD)8,00 EST17,00 EST
Лондон (GBP)3,00 EST12,00 EST
Токио (JPY)19,00 EST4,00 EST
Европа (EUR)2,00 EST11,00 EST

Търговия между 5:00 и 12:00 ч. (GMT) 

  • EUR/JPY
  • GBP/USD
  • USD/CAD
  • NZD/USD
  • USD/JPY

Търговия между 12:00 и 19:00 часа (GMT)

  • EUR/USD
  • AUD/USD
  • NZD/USD
  • USD/CHF
  • USD/CAD 
  • GBP/USD
  • GBP/JPY
  • EUR/GBP

Търговия между 19:00 и 5:00 часа (GMT)

  • USD/CHF
  • USD/CAD
  • GBP/USD
  • EUR/JPY
  • NZD/USD

От тях повечето валутни сделки се извършват между 12:00 и 19:00 GMT. 

Най-доброто работно време за стоки:

стоки:Начален час:Краен час:
Царевица9,30 EST13.15 EST
Суров нефт9,00 EST14.30 EST
Сребро8,25 EST17.15 Прогнозно
злато8,20 EST17.15 EST
Природен газ9,30 EST17.15 EST

Най-добри часове за акции и индекси:

Акции и индексиНачален час:Краен час:
САЩ 9,30 EST16.30 EST
Европа2,00 EST11,00 EST

Можете да намерите припокриващите се активни периоди на диаграмата, което ще ви улесни при намирането на пропуските при затваряне, пропуските в пистата и пропуските при отцепване. Професионалистите предлагат този период след задълбочено проучване.

Много трейдъри се питат „Кое е най-доброто време за търговия с бинарни опции“, „Кое е най-доброто време за търговия с Pocket Options“ или „Кое е най-доброто време за търговия с Quotex' Нека видим как можете да използвате най-добрите времена, за да търгувате правилно с бинарни опции.

  • За тези търговци, които желаят да търгуват на американска и британска фондова борса за бинарни опции, времето между 8.00 и 12.00 EST е най-доброто. Тук ще бъдат приложими както стратегиите за ниски, така и за големи обеми.
  • За британски и японски търговци най-добрата времева рамка за търговия с бинарни опции варира между 3,00 до 4,00 EST. В рамките на този час се записва много движение. Така че експертите предлагат да бъдете активни тогава.
  • Ако принадлежите към която и да е друга страна по света и искате да инвестирате в тези фондови двоични борси, вероятно трябва да се събудите през нощта. Първо, проучете предпочитаната за вас страна на склад. След това коригирайте графика с вашия.
  • Обикновено най-доброто време за бинарна търговия в Индия е около 7.00–12.00 GMT и 18.00–0.00 GMT. Тук повечето трейдъри са активни, което ви дава възможност да участвате в силно променлив пазар с много възможности да поставите своите сделки.

Тези планове са приложими за борсова търговия с бинарни опции. Мислили ли сте някога относно търговията с валута? Въпреки че търговията с валута се счита за борсова търговия. Търговията с двоична валута е отворена 24×7. 

Следователно, най-доброто време за търговия Pocket Option има същия отговор като въпроса „Кое е най-доброто време за търговия с бинарни опции в САЩ?“ – Всичко зависи от вашата часова зона и държава на пребиваване. Разгледайте по-отблизо нашите сравнителни таблици или попитайте екипа за поддръжка на брокера за най-активните часове за търговия с бинарни опции. Обикновено това са най-добрите времеви рамки за търговия с бинарни опции.

Така че, ако можете да положите всичките си усилия и да се съобразите с дадената продължителност, вашата криптовалута и двоичната търговия с биткойни ще бъдат печеливши. Изборът е твой. Предприемете действия, за да генерирате висока печалба. Нека видим как да приложим тези времена ефективно в търговията.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да използваме времето за двоична търговия ефективно?

Като нещо за Бинарни времена за търговия е ясно за вас, сега е време за изпълнение. Брокерите правят грешки, а начинаещите са особено уязвими към грешки, които струват много пари. Така че, следвайте следните инструкции, за да имате печеливш търговски опит.

#1 Играйте ефективно и стратегически

Ако вие сте на платформа за търговия, трябва да имаш някои стратегии да следват, но дали те са ефективни в случай на бинарна търговия? Бъдете сигурни за това първо. След това, ако можете да следвате стратегията, ви очакват полезни приходи. 

Вземете време. Би било по-добре да изберете период на припокриване. Например, вземете периода на припокриване между британската и американската фондова двоична борса. Сега трябва да сте конкретни за поне два часа между времето на припокриване. 

Фиксирайте само един час или максимум два часа. Не превишавайте лимита. Направете подходящо проучване за пазарните условия в тези страни и наблюдавайте семките. Ако получавате поне 15 семки, това е достатъчно. Някои гонят 30 пипса, но често това става причина за загубата.

Трескавият натиск действа върху всички, когато започнат да търгуват в рамките на ограничен период от време. Често нашият оптимистичен ум не успява да следваме стратегията. Не правете това. Каквато и да е ситуацията, не отивайте по-далеч, въпреки че имате време. 

#2 Използвайте ранното време на бинарна търговия

Тъй като е дадено най-доброто време за бинарна търговия, не бъдете активни само за това време. Трябва да седнете пред бюрото си поне един час по-рано. Защо? Причината е да се поправят ходовете. Няма нищо ценно средство от вашия мозък. 

Тъй като бинарната търговия е силно свързана с движенията на пазара и повечето търговци принадлежат към различни държави, за търговците ще бъде трудно да разберат текущата ситуация. Уверете се, че следвате обажданията на пазарните експерти и разполагате с всички инструменти, които използвате, готови за работа.

Много търговци ще се състезават с вас в най-добрите часове. Въпреки това, не всеки ще бъде толкова отдаден като вас. Следвайте думите и бъдете шампион на „припокриващи се часове“. Използвайте тези най-добри часове, за да предприемете необходимите стъпки според вашата стратегия. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

#3 Не натискайте късмета си

Това не е свързано с най-добрите двоични часове. Това е за вас. Вие сте единственият човек, който може да гарантира дали ще спечелите или ще загубите. Избутването на късмет е най-добрият недостатък в търговията. И това е, което прави разликата между хазарт и търговия.

Никога не се натрапвайте в алчност за повече. Винаги помнете, че в търговията има неписано правило, по-малко е повече. Бъдете доволни, дори ако получавате 15 пипса за всяка търговия с бинарни опции. След като направите проучването, ако сте уверени, тогава вземете максимум 20 пипса. 

Вместо да извършвате прекомерна търговия с конкретна акция или крипто или биткойн, можете да опитате да търгувате с множество акции. Дори вие можете да опитате различни региони от най-добрите три страни на склад. Опции има, но е важно да ги изберете правилно. 

Фондовите пазари и техните тайминги

Максималните сделки се извършват с помощта на фондовите борси. Тези четири пазара се считат за най-големите фондови пазари:

  • Нюйоркската фондова борса
  • Токийският фондов пазар
  • Лондонската фондова борса
  • Хонконгският фондов пазар
  • Фондовата борса в Сидни 

Времето на бинарния пазар за вашата търговия е важно, защото тези пазари се отварят и затварят в различни точки. Ще намерите тези пазари активни според вашето местоположение или часова зона. Всички тези пазари остават отворени за около 9 часа. Според Зоната по Гринуич (GMT) пазарът в Сидни се отваря, когато пазарът в Ню Йорк се затваря. Лондонският пазар отчасти покрива времето, когато работи пазарът в Токио и Ней Йорк. 

Trading Times Pixabay

Ето времето на фондовия пазар:

  • Сидни – 9 вечерта до 6 сутринта GMT 
  • Токио – 23:00 до 8:00 ч. GMT
  • Лондон - 7 сутринта до 16 часа GMT
  • Ню Йорк – от 12 до 21 часа GMT
  • Хонг Конг – 1:30 сутринта до 8 сутринта GMT  

Това ви позволява да търгувате с бинарните опции 24 часа в денонощието и ви отваря множество възможности да се възползвате и печелите. 

В колко часа затваря бинарният пазар?

Бинарните опции са универсален пазар с множество активи, налични за търговия. но всички тези активи не присъстват през цялото време. Това е така, защото различните места имат различни часови зони. 

На бинарния пазар валутите и акциите се търгуват силно, особено по време на припокриването на основния фондов пазар. 

Платформа за търговия с двоични опции
Платформа за търговия с двоични опции

Американските акции са широко популярни и обикновено се отварят между 13:30 ч. GMT и 20:00 GMT (или 9:30 ч. EST до 4 pm EST). дейностите са изправени пред спад между 16:00 GMT и 17:00 GMT. (12 ч. и 13 ч. EST). 

Е, какви са тогава най-добрите дни за търговия с бинарни опции? Зависи от актива. През делничните дни европейските акции като Xetra Dax и FTSE се търгуват от 11 сутринта до 19:30 ч. GMT. Това са стандартните времена, когато бинарният пазар отваря и затваря. Делничните дни се смятат за най-добри. Въпреки това, ако се интересувате от крипто бинарна търговия, делничният ден не е от значение. Те са на разположение през цялото време.

Времето за търговия силно зависи от платформата за търговия с бинарни опции, която използвате. Винаги можете да се свържете с поддръжката на клиенти, за да знаете времето за търговия за желаните от вас активи. 

Стратегии, които можете да използвате през уикендите 

Поради ниската активност през уикендите пазарът не реагира толкова. Следователно, планирането и стратегизирането на търговията през уикенда на двоичен файл е най-добрият вариант за печалба.

Следват някои най-основни и широко използвани стратегии:

#1 Търговия на празнина

Gap търговията означава скокове на цените и се използва на валутния пазар. Това стратегия за търговия е най-добре за уикенда, тъй като можете да търгувате празнините във валутите. Ценовите скокове се причиняват, когато някаква сила движи пазара и задейства цената да премине от едно ниво на друго, като същевременно пропусне някои ценови нива между тях.

Tasuki-Gap-пример
  • Какви са причините за пропуските?

Има много причини за възникването на ценови пропасти като, когато обемът е голям, те могат да бъдат създадени, след като новите движения са на път да започнат.

Затварянето на пропуски се наблюдава най-вече през уикендите, тъй като обикновено тези дни се отнемат от други търговци, а новите движения са крайно неправдоподобни. И не се изисква голям брой търговци, за да формират затварящите празнини. Когато тези търговци инвестират в една и съща посока, други търговци смятат, че това е грешка, и започват да инвестират в друга посока

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

За възходящата разлика те ще продадат активите си, което ще доведе до спад на пазара и в крайна сметка разликата ще се затвори. При низходяща пропаст инвеститорите ще започнат да купуват активи, което ще предизвика отново покачване на пазара, което ще доведе до затваряне на празнините. Ако през уикендите има пазар с малък обем, подгответе се, тъй като шансовете за затваряне на пропуските са високи. 

Как да приложим стратегията?

Ако смятате, че разликата определено ще се затвори, тогава можете лесно да извършвате сделките си, защото: Първо, вие сте наясно с целевата цена и второ, времето на изтичане. С тези данни само вие можете да търгувате с високи и ниски видове валути и дори със стоки. 

#2 Лентите на Болинджър 

Представено от Джон Болинджър; това са статистически диаграми, които изобразяват летливост и цената на даден актив за определен период от време. Това ви сигнализира за ценови канал, който финансовият пазар е малко вероятно да остави настрана. 

Твърди се, че лентите на Болинджър са с висока прогноза, особено през уикендите. Има три реда:

  • горна линия: работи като ниво на съпротивление.
  • Средна линия: може да бъде ниво на подкрепа или съпротива.
  • Долна линия: произведенията са ниво на подкрепа. 
quotex болинджър ленти
  • Групи за уикенда 

Лентите на Болинджър са изключително полезни през уикендите и правилното им използване ще ви даде максимални ползи. Причината за това е, че с повече търговци и събития, случващи се във финансовата индустрия, движенията ще се увеличат, което ще доведе до вариации в лентата на Болинджърс. 

Но ако пазарът има нисък обем, той ще стане стабилен и шансовете за всякакви екстензивни действия са по-малко вероятно да се случат. Това прави лентите по-прецизни и по-благоприятни. 

Как да приложим стратегията?

Първо, трябва да отворите своята платформа за търговия и да изберете желания актив. След това отворете ценовата диаграма и използвайте лентите на Болинджър. Второ, нека пазарът достигне линиите на лентата на Болинджър. И накрая, направете прогнозата си за пазара да се обърне. Можете да използвате основната опция за търговия като високо/ниско, за да предскажете, че пазарът няма да наруши лентата на Болинджър. 

Това са някои от стандартните подходи, които могат да се използват. Въпреки това, можете да формулирате своя собствена тактика. Има много различни начини за генериране на перспективи през уикендите. 

Заключение за най-добрите часове и часове за бинарна търговия

Има различни други държави, които се предлагат с отворена борсова двоична търговия. Въпреки това, инвестирането в тях е най-доброто. Защо? Причината е стойността на валутите. Освен биткойн и други криптовалути, ако мислите за търговия, тези страни са скъпоценни камъни.

Обяснена е и друга причина за припокриването на времето. Така че, ако запазите добра база за себе си и следвате най-добрите времена, споменати за съответните страни, ви очаква огромна печалба.

Заключение относно съветите:

  • Започнете да търгувате в основните часове на пазара (прилага се за всеки актив)
  • Форекс също има основни пазарни часове
  • Използвайте работното време на борсата в Европа и в САЩ за най-добър обем
  • Не търгувайте, когато борсата е затворена
  • Можете ли да търгувате с бинарни опции 24/7? Да, криптовалутите са достъпни 24/7
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар

  • Vimukthi

    казва:

    Мога ли да добавя 10 USD към моята двоична сметка, сър?

  • Bayo Akinleye

    казва:

    Благодаря за изложителния анализ на времената на BT. Можете ли да споделите с мен работните стратегии, които сте използвали заедно с Брокера.

  • Brian Wallace

    казва:

    Коя е най-добрата времева рамка за търговия

  • Brian Wallace

    казва:

    Така че, ако използвам 5 минути свещ, 10 минути изтичане