12345
4.9 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5
Депозит
5
Оферти
5
поддържа
4.5
Платформа
5

Преглед на Capital Bear – измама ли е или не? – Брокер тест

  • Страхотни условия за търговия
  • Безплатна демо сметка
  • Сурови такси и спредове
  • Удобна за начинаещи платформа
  • Много търгуеми активи
  • $ 10 минимален депозит
  • Върнете се до 100%+

Capital Bear е a платформа за търговия което позволява на търговците да търгуват любимите си базови активи. Търговците могат да получат широка гама от инструменти за търговия на тази платформа за търговия. Capital Bear е широко известно, че предлага на търговците всички водещи акции, стоки, форекс, крипто и др. 

Така че търговците могат да имат a страхотен търговски опит като диверсифицират своите инвестиции в тази платформа. Но струва ли си Capital Bear? Този преглед на тази платформа за търговия ще ви помогне да решите дали да я изберете или не. 

Официалният сайт на Capital Bear
Официалният сайт на Capital Bear
› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Какво ще прочетете в тази публикация

Какво е Capital Bear? – представи брокерът

Таблото за управление на Capital Bear
Таблото за управление на Capital Bear

Capital Bear е собственост и се управлява от Digital Smart LLC, доверена и реномирана компания. Capital Bear предлага широка гама от активи на търговците. Те включват акции, ETF, стоки, форекс и т.н. Търговците могат да инвестират всяка сума с брокера, започвайки с $10.

Освен че предлага на търговците много базови активи, Capital Bear предлага на търговците и страхотни условия за търговия. Търговците могат да намерят почти всички водещи компании с този брокер. Те могат да инвестират в такива компании и печелят с покачването на цените на техните активи

Capital Bear има изобилие от функции които правят търговията още по-забавна. Търговците могат да получат помощ от други инвеститори с неговата функция за социална търговия. 

По този начин Capital Bear може да бъде страхотна платформа за търговия за всеки търговец, който търси страхотна платформа за търговия. 

Всички важни факти за Capital Bear:

Важните факти за Capital Bear са следните:

ФактиОписание
⚖️ РегламентНе се споменава на уебсайта на платформата
Рейтинг 4.9 / 5.0
📊 Търговски активи280+ актива, включително форекс, акции, стоки, ETF и Криптовалути
🪙 Платформи за търговияуеб-платформа, мобилни приложения
💰 Минимален депозит$10
📈 Изпълнение на поръчкаБърз
📶 СпредовеКонкурентни спредове
🧮 Такси за нощувкада
💻 Демо сметкада
🔢 Специални функцииСигнали за активи, образователни ресурси, пазарни новини
📞 Поддръжка на клиентиНа разположение
💳 начини за плащанеБанкови преводи и разплащания с карти
🎁 БонусNA
📚 ОбразованиеРъководства и видеоклипове за търговия
› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Плюсове и минуси на Capital Bear

Професионалисти Против
Предлагат се различни финансови инструментиОграничени методи на плащане 
Бързо изпълнение на поръчкатаОграничено образователно съдържание
Страхотни условия за търговияОграничена поддръжка
Бързи тегленияMetaTrader 4 и 5 не са налични
Ниски минимални депозитиcTrader не е наличен

Брокерът предлага търговци няколко предимства и недостатъци на търговията. Докато Capital Bear предлага страхотни условия за търговия, той има и някои недостатъци, с които търговците трябва да се справят. 

Capital Bear служи като a надеждно посредничество, предоставяйки на търговците безпроблемни процеси на теглене от техните сметки за търговия. Тази платформа представя изобилие от образователни ресурси, като гарантира, че търговците могат да развиват своите знания и умения с лекота.

Удобният за потребителя интерфейс на платформата за търговия на Capital Bear позволява на търговците да бързо се адаптирайте и навигирайте в системата. Ако възникнат проблеми, изключителният екип за поддръжка на клиенти е на разположение, за да помогне и насочи търговците при преодоляване на трудностите.

Capital Bear се гордее с бързи и ефективни процеси на депозит и теглене, което го отличава от конкурентите. Освен това брокерската компания може да се похвали с конкурентни ценови структури, което допълнително я отличава на пазара. С гъвкавостта както на уеб-базирани, така и на мобилни приложения за търговия, този брокер се грижи за разнообразните нужди на търговците в непрекъснато развиваща се финансова среда.

Официалното лого на Capital Bear

Някои други предимства и недостатъци на Capital Bear са:

предимства:

  • Capital Bear предлага страхотни условия за търговия.
  • Търговците могат да търгуват голям набор от базови активи. Той дава възможност за диверсификация на търговците. 
  • Capital Bear предлага достъп до основните активи на всички водещи компании в света. 
  • Търговците могат да се регистрират в тази платформа за търговия с много лесен процес. Процесът на регистрация при този брокер приключва в рамките на няколко минути. 
  • Capital Bear има много методи на плащане, които търговците могат да използват, за да финансират своите сметки за търговия. 
  • Брокерът предлага безплатна практика или демо сметка на търговците. 
  • Търговците имат достъп до страхотен потребител интерфейс на Capital Bear. Това прави търговията лесна и забавна за търговците. 
  • Платформата е подходяща за начинаещи търговци. 

недостатъци:

  • Търговците може да не изпитат бързи тегления, както много други брокери на пазара. 
  • Брокерът не предлага водещите автоматизирани платформи за онлайн търговия. Възможно е търговците да не използват MT4, MT5 или cTrader, докато използват тази платформа.
  • Търговците може да смятат, че методите за теглене са твърде ограничени за тази платформа за търговия. 
  • Брокерът предлага страхотни образователни ресурси. Но някои търговци може да не ги намерят за изчерпателни.
› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Сигурност на Capital Bear – Регулиран и безопасен ли е брокерът?

Capital Bear - регулация
Capital Bear – основна информация

В целия уебсайт на Capital Bear не се споменава, че е регулиран брокер. Брокерът не предоставя информация за регулиране орган, който контролира неговите функции. Така че е предизвикателство да се определи дали Capital Bear е регулиран. 

Въпреки че Capital Bear не го изяснява регулаторен статус, все още е страхотна платформа за търговия от a гледна точка на безопасността. Стотици търговци се присъединиха и търгуваха с Capital Bear. Всички тези търговци са имали страхотни условия за търговия и бързи тегления. 

За разлика от някои брокери, Capital Bear не го прави a предизвикателство за търговците да изтеглят размера на печалбата, която са спечелили. То оферти търговци, лекота на депозити и тегления. Освен това има малко отзиви за това, че брокерът не е безопасен. 

Така че можем да кажем, че Capital Bear е сигурен брокер, на когото търговците могат да се доверят. 

Вижте информацията за тяхната сигурност тук:

Регламент:Няма налична информация
SSL:да
Защита на данни:да
2-факторно удостоверяване:да
Регулирани методи на плащане:Да, наличен
Защита от отрицателен баланс:да
› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Тест на търговските условия/оферти на Capital Bear

Capital Bear - Активи
Налични активи на Capital Bear

Capital Bear предлага интересни търговски условия. Търговците могат да получат най-добрите и водещи функции с този брокер. Capital Bear предлага чудесен начин да правите пари с много конкурентна такса. Освен това брокерът се отличава и с предлагането на големи спредове на търговците. Търговците могат да получат най-добрите спредове в зависимост от преобладаващите пазарни условия на основните пазари. 

Освен това търговците могат също така да избират базовите активи, които ги интересуват най-много. 

Представени са типове активи на Capital Bear

Capital Bear - актуални активи
Можете да търгувате със стоки, форекс, крипто, ETF и акции

Capital Bear предлага следните видове активи на търговците:

Запаси

Търговците могат да намерят акциите на водещите компании в тази платформа за търговия. Така търговците могат да се наслаждават на търговията с акциите на любимите си компании. Включва 200 акции за търговия на платформата. 

Форекс

Forex е друг актив, с който търговците могат да търгуват много лесно на Capital Bear. Търговците могат да намерят водещия форекс с този брокер. Включва USD, JPYи т.н. Търговците могат също да търгуват любимите си валутни двойки на Capital Bear. Предлага до 23 форекса за търговия.  

Криптовалути

Криптовалутата е много известна сред търговците поради възможността си да накара търговците да печелят високи печалби. Capital Bear предлага водещата крипто. Търговците могат да купуват, държат и продават най-добрата криптовалута като биткойн, лайткойн и др. Предлага почти 39 криптовалути за търговия. 

Стоки

Брокерът предлага 4 стоки на търговци за търговия. Те включват сребро, злато, суров петрол Brent и WTI. Търговците могат да правят своите залози на такива стоки, използвайки платформата за онлайн търговия. 

ETFs

Capital Bear се отличава от другите брокери, защото предлага високо ETF предложение за търговци. Търговците имат достъп до почти 25 ETF за онлайн търговия. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Таксите на Capital Bear са обяснени

Повече информация за Capital Bear
Намерете повече информация за техните такси тук

Capital Bear начислява следните такси от търговците:

  • Спредове: Търговците, които търгуват с валута, трябва да поемат спредовете на Capital Bear. Брокерът има конкурентни спредове, които варират според пазарните условия. Основната ликвидност и волатилността са някои фактори, които Capital Bear взема предвид при определяне на спредовете. 
  • Такси за размяна: Някои търговци държат позицията си в платформата за търговия отворена през нощта. В такива случаи Capital Bear начислява такса за суап. Известен е още като такса за нощувка. Търговците трябва да платят такса за суап, варираща от 0,1%-0,5%. 
  • Такси за неактивност: За сметки за търговия, които остават неактивни в продължение на 90 дни, брокерът начислява такса за неактивност. Capital Bear начислява такса за неактивност от 10 евро. Ако търговците желаят да избегнат подобни такси, докато търгуват на Capital Bear, те трябва да извършват търговия непрекъснато. 

Capital Bear начислява тези такси от баланса на търговската сметка на търговеца. Така че търговците трябва да имат адекватен средства в своите сметки за търговия, за да покрият таксите си. 

Типове акаунти:

Capital Bear - сметки
Кликнете върху бутона за депозит, за да започнете

Търговците, търгуващи на Capital Bear, получават следните два типа сметки. 

Демо акаунт/практикуващ акаунт

Демо сметката или сметката за практика е за търговци, които желаят да тестват търговски условия. В тази сметка търговците получават виртуални средства, за да извършват сделки, без да използват капитала си. 

Демо сметката е полезна за всички търговци очаквам да се научите как да търгувате. 

› Регистрирайте се за безплатен демо акаунт с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Сметка на живо

Capital Bear - Стъпка 1 - създайте акаунт

Брокерът предлага на живо търговска сметка които търговците могат да използват, за да търгуват реално. Търговците могат да получат всички активи в реалната си сметка, за да направят сделка. 

Сметки на живо ще включва използването на реални средства за търговия. Така че търговците трябва да финансират своята сметка за търговия в Capital Bear, за да търгуват през тази сметка. 

› Регистрирайте се за безплатен акаунт в Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Преглед на платформата за търговия Capital Bear

Capital Bear - решетки на графики
Изберете от различни активи на тяхната уеб платформа

Capital Bear предлага две платформи за търговия на търговци. Те включват уеб базираната версия и мобилното приложение. The две платформи са чудесни за търговия при всякакви обстоятелства. Търговците могат да използват всяка от тези платформи и да ги променят без никакви проблеми. 

Уеб търговия 

Capital Bear има платформа за уеб търговия, до която търговците имат достъп от своите компютри. Търговците могат да се наслаждават на търговията на тази платформа с всички функции. The платформа за уеб търговия позволява на търговците достъп до инструменти за търговия и технически индикатори. 

Търговците могат да намерят всичко водещи активи които Capital Bear предлага на уеб платформата. Те дори могат да извършат добър технически анализ, използвайки инструментите, предлагани от брокера. Търговците, които искат перфектно търговско изживяване, могат да използват уеб версията на платформата. 

Брокерът позволява на търговците да свържете се с уеб платформата използване на всяко устройство с достъп до данни в реално време за пазарните събития. 

Мобилно приложение (Capital Bear приложение)

Търговците могат да използват Capital Bear мобилно приложение за по-удобен начин на търговия. 

Брокерът предлага подобни характеристики и на двете платформи за търговия. Търговците, които търсят платформи за търговия, които позволяват търговия в движение, могат да търгуват с мобилното приложение Capital Bear. В мобилна версия също така търговците могат да получат най-новите функции, включително достъп до пазарни данни в реално време и предложения за активи. 

Така търговците могат да изберат желаната платформа за търговия. Те също могат да превключват между двете платформи, както желаят. 

Диаграми

Capital Bear - Как да търгуваме
Предлагат се различни типове диаграми

Функцията за диаграми е на разположение на Capital Bear. Така търговците могат да извършат перфектен технически анализ, като получат представа за ценовото действие и пазарните тенденции. 

Търговци може да анализира диаграми за идентифициране на модели и индикатори. Това ще помогне на търговците вземайте информирани решения за влизане и излизане от сделки. 

Инструменти 

Capital Bear предлага страхотни инструменти за търговия на търговци, които могат да бъдат от значителна помощ за търговците. Търговците разполагат с широка гама от аналитични инструменти налични на тази платформа за търговия. Те включват широк набор от технически индикатори, диаграми и инструменти за управление на риска. 

Така че търговците могат да проведат задълбочено проучване, преди да търгуват с този брокер. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да търгувате на Capital Bear – Урок стъпка по стъпка

Търговията с Capital Bear е прост процес. За започване на търговия, търговецът трябва да открие търговска сметка при брокера. 

Търговията с Capital Bear изисква търговецът да следва следните стъпки: 

Стъпка 1 – Регистрирайте се за акаунт

Как да се регистрирате в Capital Bear
Как да се регистрирате в Capital Bear

Търговците могат или да се запишат за тренировъчна сметка за търговия, или за сметка за търговия на живо с Capital Bear. Брокерът изисква търговецът да попълни регистрационния формуляр, като кликне върху опцията „регистрация“. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Стъпка 2 - Въведете своите данни

Формулярът за регистрация на Capital Bear
Формата за регистрация на Capital Bear

Търговците могат да въведат данните, необходими на Capital Bear, за да потвърди тяхната самоличност. След като въведените данни бъдат потвърдени от брокера, търговците ще получат идентификационни данни за вход от брокера, които могат да използват, за да влязат в своите сметки за търговия. 

Стъпка 3 – Финансирайте акаунта си

Как да направите депозит в Capital Bear
Кликнете върху зеления бутон за депозит

Търговците на Capital Bear трябва да финансират своите сметки за търговия с минимален депозит от $10. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Стъпка 4 – Изберете актив

Избор на активи на Capital Bear
Изберете актив

Capital Bear предлага широка гама от акции, ETF, криптовалута, стоки и валута. Търговците могат да избират базовите активи, които смятат, че си струва да се търгуват. 

Стъпка 5 – Анализирайте пазарите

Индикатори на Capital Bear
Изпробвайте техните индикатори

Поставянето на сделка без извършване на пазарен анализ може да доведе търговеца до проблеми. Следователно търговецът трябва да анализира пазара, използвайки инструментите за търговия и техническите индикатори, които предлага Capital Bear. 

Стъпка 6 – Поставете сделката

Как да направите търговия на Capital Bear
Как да направите търговия на Capital Bear

След като търговците определят курса, който може да поеме цената на даден актив, те най-накрая могат да направят сделката. 

Стъпка 7 – Наблюдавайте търговията

Мониторинг на търговията на Capital Bear
Наблюдавайте своите сделки

Търговецът трябва също така да наблюдава търговията, след като я постави. Цената на актива може да се понижи и търговецът може да претърпи загуба във всеки момент. По този начин търговецът трябва да затвори своята сделка в точното време. 

Стъпка 8 – Затворете търговията си

Как да затворите сделка на Capital Bear
Как да затворите сделка на Capital Bear

И накрая, търговецът може да затвори сделката си, когато смята, че е достигнал желаното ниво на печалба. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Наличност на мобилно приложение на Capital Bear:

Подобно на повечето платформи за търговия, Capital Bear също позволява на търговците да използвайте мобилното приложение. Мобилното приложение на платформата за търговия е лесно достъпен на почти всички устройства. Търговците могат да се регистрират дори от мобилното приложение за търговия, за да започнат да търгуват. 

Дори ако търговецът е използвал уеб версията преди, той би могъл превключете към мобилното приложение за търговия по всяко време за да получите удобството за търговия. 

Търговците могат да използват мобилното приложение за достъп до инструменти за търговия. Пазарните новини и функцията за технически анализ също са на разположение на мобилното приложение. Като цяло мобилното приложение не се различава от приложението за уеб търговия. 

Търговците могат да използват мобилното приложение Capital Bear по елементарен начин. Следните стъпки са от съществено значение: 

  • Търговците трябва да изтеглят мобилното приложение Capital Bear от App Store или Play Store.
  • Ако търговец има сметка за търговия с Capital Bear, той може директно да влезе. Ако обаче търговец все още няма сметка за търговия, той може да се регистрира в самото приложение. 
  • Сега търговецът може да финансира своята търговска сметка в Capital Bear и да избере финансовите инструменти за търговия. 
  • Анализирайте диаграмите и използвайте индикатори за търговия, за да решите дали да сключите сделка. 
  • И накрая, търговците могат да изберат типа поръчка, който желаят да направят, и да направят своята търговия. 

И така, търгувайте в мобилното приложение на Capital Bear е подобен на платформата за уеб търговия. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега и използвайте тяхното мобилно приложение!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Специални функции и инструменти:

Capital Bear - пазарни новини
Capital Bear – пазарни новини

Capital Bear предлага няколко специални функции за търговци, които го отличават сред другите брокери на пазарите. Платформата за търговия е богата на функции, като по този начин помага на търговците да извлекат максимума от своето търговско изживяване. 

Специалните характеристики на Capital Bear включват следното: 

Социална търговия

Търговците, търгуващи на Capital Bear, могат последвам търговци на няколко други търговци на платформата. Социалната търговия е страхотна функция на тази платформа, която позволява на търговците да се свързват с опитни търговци. 

По този начин търговците, търгуващи на Capital Bear, могат да получат съвети от други търговци в платформата и наслаждавайте се на търговията

Криптовалута

Интересното е, че търговците получават толкова, колкото 39 криптовалути за търговия на тази платформа. Броят на криптовалутите, предлагани от този брокер, е по-висок от този на повечето брокери. Търговците могат да търгуват с всички криптовалути, които смятат, че могат да им предложат високи печалби. 

Аналитични инструменти 

Capital Bear - аналитични инструменти

Търговците могат да получат a голям брой аналитични инструменти на тази платформа за търговия. Capital Bear предлага инструменти за търговци за извършване на технически и фундаментални анализи. Търговците могат да намерят всички водещи технически индикатори и диаграми, които им позволяват да вземат страхотни търговски решения. 

Практическа сметка

Capital Bear - практически акаунт
Capital Bear – практически акаунт

Търговците също получават a безплатна тренировъчна сметка или демо сметка за търговия. Търговците могат да получат виртуални средства в практическата сметка, които могат да използват, за да практикуват или да се научат да търгуват. 

Практическата сметка позволява на търговците да планирате и стратегизирате техните търговски ходове, без да рискуват реалния си капитал. 

› Регистрирайте се за безплатен демо акаунт с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Сигнали за активи

Capital Bear - Сигнали за активи

Capital Bear предлага сигнали за активи на търговците. Той помага на търговците да използват възможността, която им позволява да правят пари. Брокерът изпраща предупреждения за активи като известия които помагат на търговците да опознаят пазарните ситуации, които могат да бъдат желани за тях. 

Нисък минимален депозит

Capital Bear - Стъпка 2 - направете депозит

За разлика от повечето брокери, търговците могат да започнат да търгуват на Capital Bear с минимален депозит от $10. Повечето брокери начислете много висок минимален депозит от търговци. Въпреки това търговците, търгуващи с Capital Bear, могат да получат облекчение от ниския депозит. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Как да депозирам и тегля пари?

Capital Bear - как да депозирам

Търговците могат депозирайте и теглете пари от тяхната търговия с Capital Bear с прости стъпки. След като търговците са се регистрирали за сметка за търговия, те могат да продължат с депозитите и тегленията. 

Capital Bear методи на плащане

Capital Bear - Начини на плащане

Търговците могат да използват банкови преводи и кредитни и дебитни карти за търговци, за да депозират и теглят средства в техните сметки за търговия. Някои популярни методи на плащане са:

  • Дебитни карти
  • Кредитни карти (VISA/MasterCard)
  • Местен банков превод
  • Електронни портфейли (ADVCash, Neteller, PIX и някои други)

Забележка: Методите на плащане зависят от вашата страна на пребиваване. Capital Bear винаги поддържа местни методи на плащане във вашата страна.

Минимален депозит – Как да депозирам?

Capital Bear - Стъпка 3 - започнете да търгувате

Търговците, които търгуват на Capital Bear, трябва да спазват изискването за минимален депозит на брокера. Търговците трябва да захранят търговската сметка на Capital Bear с тази минимална сума на депозита.

Минималната сума на депозита при този брокер стои на $10. Започвайки от $10, търговците могат да депозират произволна сума при брокера и да правят своите сделки. 

Процесът на депозиране при брокера е както следва:

  1. Кликнете върху опцията „захранете моя акаунт“ или „депозирайте средства“. 
  2. Търговците могат да избират метода на плащане, предлаган от Capital Bear. 
  3. Сега търговците могат да въведат сумата, която желаят да финансират в своите сметки за търговия в Capital Bear. 
  4. И накрая, търговците могат да проверят своите плащания и да се наслаждават на търговията. 

Теглене – Как да тегля?

Capital Bear - Стъпка 4 - изтеглете парите си

За теглене от сметката за търговия търговците трябва да имат достатъчно средства в своите сметки за търговия.

Процесът на теглене на Capital Bear е както следва: 

  1. Въведете идентификационните данни за вход, за да влезете във вашата сметка за търговия. 
  2. Кликнете върху опцията „теглене на средства“. 
  3. Въведете сумата за теглене и изберете метода на плащане. 
  4. Накрая изпратете заявката си за теглене. 

Веднъж търговци подадат своята заявка за оттегляне с брокера Capital Bear може да отнеме 3-4 работни дни, за да обработи тегленията. 

Повече информация за политиката за теглене на Capital Bear

Бонус

Брокерът не предлага никаква информация за бонуси на своя уебсайт. Capital Bear може да предложи някои бонуси в зависимост от определени правила и условия. Търговците трябва да прегледат правилата и условията на Capital Bear, преди да ги използват.

Допълнителни такси за Capital Bear

Търговците, търгуващи на Capital Bear, трябва да поемат следните допълнителни такси:

Такса за неактивност

Таксата за неактивност се начислява на търговци, които оставят своите сметки за търговия без надзор или неизползвани. Тази такса остава в сила на 10 евро. Търговците трябва да извършват търговия чрез своите сметки за търговия в Capital Bear в рамките на 90 последователни дни за да избегнете тази такса. 

Суап такса

Търговците, търгуващи с валута и други летливи активи, може да трябва да платят допълнителна такса за суап на Capital Bear. Обикновено таксата за суап може диапазон между 0.1% до 0.5% от вашата търговска сума. Въпреки това, при екстремни пазарни условия, търговците може да трябва да поемат такса за суап от до 1.7%. 

Такса за теглене

Брокерът не споменава таксите за теглене на своя уебсайт. Въпреки това търговците, използващи кредитни карти, може да се наложи да поемат a такса за теглене при брокера

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Подкрепа и образование

Capital Bear - поддръжка

Capital Bear предлага страхотна подкрепа и инструменти за обучение на търговците.

Подкрепа и образованиеНаличност
Поддръжка на клиентида
Търговски и образователни видеоклиповеда
Сигнали за активида
Пазарни новинида
  • Образователни видеоклипове: Търговците имат достъп до различни образователни видеоклипове в платформата за търговия. Така че търговците, които са начинаещи или търгуват за първи път на Capital Bear, могат да получат представа за това как работи брокерът и как да търгуват. 
  • Сигнали за активи: Брокерът също така предлага поддръжка в сигнали за активи, за да информира търговците за спада или повишаването на цената на актива. Така че всеки търговец на Capital Bear може да има страхотно търговско изживяване.
  • Пазарни новини: Търговците могат също да получават пазарни новини на Capital Bear, което им помага да вземат решение за търговия. Брокерът изпраща ръчно изработени новини на търговците ежедневно. 
  • Поддръжка на клиенти: Поддръжката на клиентите на Capital Bear е чудесна за търговци, които търсят помощ при проблеми, които възникват по време на търговия. Клиентската поддръжка на брокера е достъпна чрез имейл и чат на живо. Търговците могат също да се свържат с поддръжката на клиенти по телефона. 

Заключение – Опитайте всичко възможно с брокера Capital Bear!

По този начин Capital Bear е страхотна платформа за търговия за всеки търговец, който търси най-добрите функции. Може да бъде отлична платформа за търговия за търговци, които желаят много възможности за търговия. Търговците могат да получат голям брой инструменти за търговия и технически индикатори на Capital Bear. 

Този брокер предлага условия за безопасна търговия на търговци. Много търговци са свързани с този брокер, доказвайки неговата надеждност. По този начин търговците могат да се регистрират с Capital Bear и докоснете се до пазарните възможности на тази надеждна платформа за търговия. 

› Регистрирайте се безплатно с Capital Bear сега

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често използвани въпроси относно Capital Bear:

Надежден ли е Capital Bear? 

Да, Capital Bear е надеждна платформа за онлайн търговия. Той има много свързани търговци, които имат страхотен търговски опит. Така че търговците могат да считат Capital Bear за надеждна платформа за онлайн търговия. 

Какви такси и комисионни начислява Capital Bear?

Capital Bear начислява основно суапове, такси за неактивност и спредове от търговци. Тези такси са много конкурентни в сравнение с други брокери. Суаповете варират от 0,1% до 0,5%. Таксата за неактивност е $10. Спредовете варират според пазарните условия. 

Могат ли търговците да правят пари на Capital Bear?

Да, търговците могат да правят пари на Capital Bear. Това е идеална платформа за търговия с няколко чудесни условия за търговия, които предлагат перфектна възможност за търговия. 

Capital Bear предлага ли добра поддръжка на клиенти?

Да, Capital Bear има страхотен екип за поддръжка, който предлага помощ на търговците, когато е необходимо.