6-те най-добри стратегии за бинарни опции, които работят за начинаещи 2023 г

На този сайт ние ще ви покаже нашите най-добри 6 стратегии за бинарни опции. Те имат проценти на попадение над 60%. Можете лесно да го използвате във всяка времева рамка като 60 секунди или по-високо време на изтичане. Освен това е възможно да използвате стратегията Мартингейл, за да подобрите резултатите си. Най-добрият се нарича Стратегия за фалшив пробив. Работи за всеки актив и във всеки времеви период. Научете се да търгувате изгодно за няколко минути. Вижте снимката по-долу за първите впечатления.

Ако търгувате само този стил на търговия, е възможно да направите много пари. В следващите глави ще ви предоставим повече информация, за да спечелите срещу пазара!

Обяснени стратегии за бинарни опции
Намерете най-добрите стратегии за бинарни опции тук

Какво е стратегия за бинарни опции?

Стратегията за бинарни опции е метод за търговия, използван за прогнозиране на движението на цената на конкретен базов актив и определяне дали да се купи или продаде бинарна опция.

Стратегията за бинарни опции трябва да следва стриктни правила на вашия план за търговия. Стратегията може да бъде коригирана към всяка времева рамка, пазар или платформа за търговия, която предлага двоична търговия. Без стратегия за бинарни опции вие търгувате на сляпо на пазара и вашите печалби и загуби се генерират на случаен принцип.

Защо се нуждаете от стратегия за бинарни опции?

Стратегиите за бинарни опции могат да бъдат различни методи за търговия на пазара. На първо място, една стратегия за бинарни опции не трябва да бъде трудна. Възможно е да правите пари с прости идеи и методи. Затова е важно да се използват строги правила за търговия на пазара. Най-честата грешка е да не спазвате собствените си правила! В допълнение, добрата стратегия намалява емоционалната и ирационална търговия.

Повечето търговци губят парите си, защото търгуват без доказан метод и стратегия. Напредналите търговци знаят как работи пазарът и практикуват много свои собствени методи. Трябва да се научите и да получите по-високи познания за пазара. От нашия опит не е лесно да се научите да търгувате успешно в кратък времеви хоризонт. В следващата статия ще ви дадем строги правила за търговия на пазарите и ще ви покажем как стратегиите работят лесно и успешно.

Списък на 6-те най-добри стратегии за търговия с бинарни опции:

  1. Стратегия за фалшив пробив
  2. Следвайте стратегията за тенденция
  3. Стратегията на дъгата
  4. Стратегията на свещника
  5. Стратегията за индекс на паричния поток
  6. Стратегията за костенурката

Една грешна прогноза може да ви накара да загубите хубава сума пари. Следователно е от съществено значение да се установят определени бинарни стратегии за управление на риска и парите. По-долу са споменати най-добрите стратегии за търговия: 

1. Стратегия за фалшив пробив

Стратегията False Breakout е най-точният начин за търговия на пазарите. Търговски пробиви не работят много добре. Тествахме го много пъти в миналото (по-долу ще ви покажем причината, поради която не работи добре). След пробив пазарът се връща през повечето време.

Всичко, което трябва да направите: е търсене на ниво (високо/ниско или подкрепа/съпротива) и изчакване пазарът да пробие нивото. Ако пазарът се върне, можете да отидете на къса (пут) и дълга (кол).

Фалшив пробив: Пазарът пробива високо/ниско ниво или подкрепа/съпротива и се връща на нивото и остава под/по-високо от нивото. Подкрепата/съпротивлението е повече от едно високо/ниско подред. Можете да използвате този метод във всеки период от време и с всеки актив/пазар. Той е универсален. Вижте снимката по-долу!

Теоретичен-метод-Бинарни-Опции-стратегия
Теоретичен метод

Вижте нашия видеоклип за тази двоична стратегия:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Защо тази стратегия за бинарни опции работи толкова добре?

За този въпрос е важно да имате повече знания. При върхове и спадове има много стоп-загуби от други търговци на пазара. Професионалните търговци използват това знание, за да получат висока ликвидност за собствените си позиции. Те напускат или откриват сделка с висока ликвидност. В повечето случаи те ще симулират този пробив или пазарът ще се обърне поради затворени позиции.

Има много търговци, които ще търгуват с такива пробиви. Алгоритмите са програмирани и задействани, за да ги накарат да губят пари.

Факти:

  • Стоп загубите се задействат с пробив
  • Много стоп-загуби означават по-висока ликвидност
  • Това знание се използва за отваряне или затваряне на големи позиции
  • Пазарът ще се обърне в повечето случаи
  • Понякога това е кратък обрат, а понякога тенденцията ще се промени напълно

Кои нива са най-добри за търговия?

Новите и свежи върхове и спадове са най-добрите нива за тази най-добра стратегия за бинарна търговия! При няколко последователни върхове е по-вероятно пазарът да пробие това ниво. Търсете големи нови и свежи върхове. За най-добри резултати нивото трябва да бъде създадено в текущия ден. Вижте снимката по-долу.

Различни-входни-нива-за-търговия-с-бинарни-опции
Различни нива за вашите записи

Освен това, най-добрите нива получиха V-образната форма. Ще ви покажем снимката по-долу. V-образната форма се вижда ясно от много други търговци на пазара. Те поставят стоп-загубите си на тези нива. Също така е възможно да търгувате V-формата като подкрепа и съпротива. По-скоро чакаме фалшивия пробив на V-формата. Работи с висок процент на попадение и можете лесно да печелите пари от търговия с бинарни опции.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

V-форма-анализ на диаграма
Най-доброто ниво V-форма

Кога да изберете своя вход? - За глупаци

Рисковите търговци отварят позиция директно срещу пробива. Според нас има по-добър начин за постигане на добри резултати. На снимката по-долу ще ви покажем точните записи. Изберете нивото на пазарите. Ако пазарът премине нивото обратно, можете да отворите сделката. Толкова е просто, колкото звучи. Понякога ще ви трябват 2-3 сделки, за да реализирате печалба. Ето защо удвояваме сумата на инвестицията, ако загубим сделка.

Допълнителна информация: Можете да изчакате свещ да затвори под/горно ниво на пробив, за да получите по-добро потвърждение

Коя времева рамка мога да използвам за тази стратегия за бинарни опции?

Можете да използвате всяка времева рамка за тази най-добра стратегия за бинарни опции. Времето няма значение за вашия анализ. Има значение само цената на актива. Никой професионален търговец не се интересува от времето. Ще видите, че малките времеви рамки са по-трудни за търгуване, защото трябва да обръщате повече внимание на пазара. Трябва да реагирате много по-бързо, отколкото при по-високи срокове. В заключение, само цената на актива има значение.

Пример за въвеждане на стратегия за бинарни опции
Точно влизане в търговията

Вижте друго видео с точен пример за фалшив пробив:

YouTube

Зареждайки видеоклипа, вие се съгласявате с политиката за поверителност на YouTube.
Научете повече

Заредете видео

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIG1hc3RlciA2MCBzZWNvbmRzIEJpbmFyeSBUcmFkaW5nIOKtkO+4jyBQb2NrZXQgT3B0aW9uIHN0cmF0ZWd5IGV4cG9zZWQhIiB3aW R0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC84aXJ3YmVNWDU5bz9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3Jk ZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1wa WN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

2. Следвайте стратегията на тенденцията

Стратегия за следване на тенденцията

Това е една от най-добрите стратегии за бинарна търговия за начинаещи. Това стратегия за следване на тенденцията може да се прилага навсякъде, независимо от размера на търговията или пазара. Първо, трябва да проучите търговската графика и модела на линиите. Сигурно сте забелязали, че те обикновено вървят на зигзаг. Това може да изглежда като лесна работа, но изисква практика. 

Първо, по-добре е да се запознаете с графиките за търговия и тяхната тенденция в приложенията за демо търговия, преди да търгувате парите си на пазар в реално време.

След като се научите да разчитате модела, ще бъде лесно да предвидите дали цената на актива ще се повиши или понижи. Тази най-добра бинарна стратегия обаче не е много надеждна за къси сделки. За да приложите тази най-добра стратегия за бинарни опции, трябва да проучите диаграмата и да видите движението на линиите. 

Ако линията върви нагоре, цените се увеличават и обратното. Ако линията е хоризонтално права, тогава намерете друга опция, за да търгувате парите си. 

Важно е да имате практически познания, да практикувате в сайтовете за демо търговия и да получите ясна представа. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

3. Стратегията на дъгата 

Новини

Използването на тази най-точна стратегия за бинарни опции трябва да се направи в комбинация с новинарската стратегия. Първо, трябва да знаете естеството на пазара, на който търгувате. След това, след като знаете за текущата тенденция, можете да започнете да използвате тази стратегия. Това е силна стратегия, която увеличава шансовете за правилни прогнози и победа. 

Тази най-добра стратегия за бинарна търговия използва основни сигнали, за да прави надеждни прогнози за цената на актива. 

Стратегията на дъгата е модел, който включва използването на различни средни стойности в действия с различни периоди. Всеки от тези периоди се идентифицира с различен цвят. 

Пълзящите средни се използват за разпознаване на промените в цената. Пълзящите средни с много периоди реагират бавно на промените в цената, а пълзящите средни с малко периоди реагират бързо. 

Ако наблюдавате силно движение в графиката на активите, пълзящите средни най-вероятно ще се преместят от бавна към бърза посока в тенденциите в реално време.  

Стратегия Rainbow за търговия с новини

Средната, която се движи най-бързо, ще бъде поставена най-близо до цената на актива, втората най-близо ще бъде втората най-бърза, а третата най-близо до цената ще бъде третата най-бърза пълзяща средна и т.н. 

Когато забележите, че многобройните подвижни средни са поставени в модела, както беше обсъдено по-горе, можете да кажете трайно движение на цената в определена посока. Ето защо, когато срещнете такъв модел и тенденция, търгувайте парите си веднага, тъй като това е благоприятно време.  

Можете да изберете колко средни стойности искате да използвате. Повечето добри търговци използват три подвижни средни. 

Ако пълзящите средни са разположени така, че най-късата линия е над средната пълзяща средна, а най-дългата е под средната линия или пълзящата средна. Трябва да търгувате при падане на цените на активите. 

Зависи от вас да определите броя на пълзящите средни за даден период. Затова се препоръчва да използвате дуплекс от периоди, които сте използвали преди, във всяка плъзгаща се средна. 

Тази промяна в броя на периодите, използвани в различни подвижни средни, ще ви даде надеждни съотношения, които от своя страна ще ви осигурят точни сигнали. 

За начинаещи се препоръчва да се използва съотношението 5, 10, 15, 20 и т.н. 

Стъпки, които можете да предприемете, за да постигнете правилния ред:

  • Търгувайте веднага – след като постигнете желания или познат модел, след като последната пълзяща средна се позиционира, е подходящият момент да инвестирате парите си. 
  • Практикувайте търпение – ако искате да тествате най-добрата стратегия за бинарни опции и да избегнете влизането ол-ин, изчакайте известно време. По този начин можете да проверите дали сигналът ви е помогнал да направите правилната прогноза или не.
  • Изчакайте 2-3 периода – тази стъпка ви дава усещане за сигурност, особено когато търгувате с голяма сума пари и не искате да рискувате да разчитате само на един период. Изчаквате два до три периода или дори повече според вашето желание. 
  • Отделете време, за да разберете тенденцията на графиката на активите и след това направете ход. Изчакайте обаче не повече от три периода. След три периода пазарът може да започне да се променя и да настъпят нови тенденции. 
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

4. Стратегията на свещника 

Стратегия за свещници

Стив Нисън представи стратегията за формиране на бинарни свещници в една от книгите си през 1991 г. Добрият търговец трябва да знае как да чете графики на активите.

След като разберете неговите модели и движения, ще ви бъде лесно да предвидите следващото движение на актива в графиките. Например, има формиране на модел в диаграмите на активите, наречено формиране на свещи. Моделите, образувани от линиите, вървящи нагоре и надолу, изглеждат като свещници.

Горната линия е най-високата цена, наречена планина, а долната линия е най-ниската, наречена долина. В тази стратегия няма една конкретна формация, но има няколко, които трябва да се научите да идентифицирате и разчитате, за да търгувате по-добре. 

За да приложите тази стратегия за търговия с бинарни опции, трябва да наблюдавате графиката и модела на цените за известно време. Ще забележите някои повтарящи се модели. След това можете да използвате знанията и опита си, за да предвидите дали линията ще се повиши или ще падне. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

5. Стратегията за индекса на паричните потоци 

обмени
Стратегия за индекс на паричните потоци

Тази най-добра стратегия за бинарни опции е полезна, ако планирате да я играете бързо, да речем 5 минути. Да, тази стратегия работи толкова бързо. Той е бърз и ефективен.  

Като търговец на търговия с бинарни опции, трябва да сте наясно, че пазарът за търговия не е случаен в краткосрочен план. Още едно предимство на тази стратегия е, че ви спестява много време. Ако играете за 5 минути, можете да правите повече сделки на ден. 

Въпреки това, такава краткосрочна търговия с бинарни опции са необходими стратегии за управление на риска и технически анализ. Трябва да знаете, че цените на акциите не се променят за 5 минути, независимо дали компанията работи добре или зле на пазара. Така че стратегията за индекса на паричните потоци спестява време, но включва и много рискове. 

Единственото нещо, което променя цената на актива за кратък период от време, е търсенето и предлагането. Тези два фактора определят дали цената на актива ще се повиши или ще падне в кратък период от време.  

За да овладеете тази стратегия и да правите пари на всеки 5 минути с бинарни опции, трябва да научите технически анализ. Това ще ви помогне да разберете дали другите търговци продават или купуват. След като разберете това, ще бъде лесно да използвате стратегията на ПФИ с индикатора за индекс на паричния поток. 

Индикатор за индекс на ПФИ – индикаторът ви казва съотношението на продадения актив към броя на закупения актив. Стойността обикновено е между 0-100. 

Нека сега разберем как работи индикаторът на индекса на паричния поток:

  • Числото 0 – показва, че много активни търговци планират да продадат актива. 
  • Числото 50 – показва, че еднакъв брой активни търговци искат да закупят и продадат актива. 
  • Числото 100 – показва, че всички търговци, активни в платформата, искат да закупят актива. 

Сега, когато разбирате връзката между съотношението на индикатора ПФИ и търговците, планиращи покупка или продажба на актива, ще ви бъде лесно да изберете една опция и да си осигурите парите. Освен това можете лесно да оцените движението на цената на активите, след като разберете търсенето и предлагането. 

С по-прости думи, ако броят на търговците, които купуват актив, е много по-голям от броя на търговците, продаващи същия актив. Ще има по-малко търговци, които да форсират цената на активите нагоре. В резултат на това търсенето и цената ще намалеят.

По същия начин, ако броят на търговците, които продават актив, е по-голям от броя на търговците, които го купуват, предлагането ще намалее, а цените ще се увеличат. 

По-долу са посочени начините, по които можете да използвате MFL индекса за следващото си точно прогнозиране:

  • Ако индексът на паричния поток е повече от 80. Това означава, че много търговци купуват актива и цените могат да паднат. 
  • Ако индексът на паричния поток е по-малък от 20. Това означава, че много търговци продават актива и цените вероятно ще се повишат.

Тази най-добра стратегия за търговия с бинарни опции работи най-добре за кратък период от време. Търговците обикновено използват тази стратегия, за да играят 5-минутни залози. В дългосрочен план е трудно да се предвиди процесът чрез тази стратегия, тъй като тя стига до крайности. Така че избягвайте да използвате тази стратегия за вашите дългосрочни сделки. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

6. Стратегията на костенурката 

Стратегия за търговия с бинарни опции Turtle
Стратегия за търговия с костенурка

Това е една от най-добрите стратегии за бинарни опции сред търговците. Както подсказва името, тази стратегия използва движението на цените на активите през последните двадесет дни. След това използвайте тези данни, за да предвидите следващото попадение; може да е високо или ниско. Тази стратегия ви предоставя два сигнала:

  • Сигналът за покупка – когато текущото движение на цената е по-високо от баровете/линиите от последните 20 дни. 
  • Сигналът за продажба – когато текущото движение на цената е по-ниско от баровете/линиите от последните 20 дни. 

Това е една от най-добрите стратегии за търговия с бинарни опции и може да се използва лесно от начинаещи. Резултатът от стратегията на костенурката обаче е смесен. Търговските стратегии помагат на търговеца да идентифицира сигналите; никой от тях не обещава да бъде 100% точен.

Причини да използвате стратегия за търговия с бинарни опции:

  1. Прилагането на действия без подходящо планиране или стратегии може да се провали. Ето защо е изключително важно да направите стратегия, преди да търгувате парите си на която и да е платформа. 
  2. Това са истински пари, с които имате работа. За да бъдете успешен търговец, трябва да знаете мястото, където влагате парите си. 
  3. Никога не третирайте търговията като обикновен хазарт, ако се стремите да бъдете добър търговец. Не разчитайте на догадки. По този начин само ще загубите парите си.
  4. Използването на стратегии ви дава силни сигнали за движението на цените на активите. Въпреки това, можете да използвате ситуацията, за да направите огромна печалба, само ако разбирате тенденцията и прогнозирате правилно. 
  5. Спестява ви от вземане на импулсивни, емоционални решения. 
  6. След като разработите най-добрата стратегия за двоична опция, която работи за вас, можете да я овладеете и модифицирате, за да реализирате дългосрочна печалба.
  7. Използването на стратегии за управление на парите, за да решите колко пари ще инвестирате в търговията, може да ви спести от безотговорна загуба на парите си. Тъй като алчността и чувството за вина могат лесно да ви манипулират, за да предприемете спонтанни действия. 

Основи на успешна стратегия за търговия с бинарни опции

Преди да влезете в полето, трябва да знаете два основни параметъра на стратегиите за търговия с бинарни опции – сумата на търговията и сигнала. Нека разберем тези два параметъра подробно:

#1 Сигналът 

Сигналът е основно движение на пазара или индикация дали цените ще се покачат или ще паднат. Това е по-скоро като инстинкт след наблюдение на тенденцията, която се случва около вас. Signal ви помага да идентифицирате следващата стъпка повече. Ясно е, че ви помага да предвидите дали цените ще се повишат или ще паднат. 

Има определени начини, по които можете да идентифицирате сигнал. Следват някои начини:

  • Бъдете в течение 

Търговията е свързана с бизнеса и пазара. Така че, за да сте добри в търговията, трябва да имате прилични познания за акциите или фондовия пазар, новините в индустрията и информацията, предоставена на обществеността от изпълнителния директор. Всичко това може да ви помогне да предвидите дали цената на ресурсите ще се покачи или понижи.

  • Техническо проучване 

Това е метод, при който държите пазарните новини настрана и разглеждате отблизо графиката за търговия. Това е по-централизиран подход. Внимателно четете графиката и анализирате събития от миналото, за да предскажете бъдещето. 

Сложен е, но по-надежден. Не е нужно да влизате ол-ин; има много приложения за демонстрационна търговия, достъпни онлайн, където можете да практикувате и подобрявате своите умения за прогнозиране. След като мозъкът ви свикне с модела на търговия, ще бъде лесно да разберете тенденцията на цените да се покачват или намаляват. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

#2 Сума на инвестицията 

От решаващо значение е да решите сумата пари, която ще търгувате. Импулсивността или лошото управление на парите ще доведе само до загуба. Разработете а стратегия за управление на вашите пари за намаляване на рисковете чрез бинарни опции. Ето двете най-използвани и надеждни стратегии за управление на парите – подход, базиран на процент и мартингейл. 

  • Подход, базиран на проценти 

При този метод вие решавате какъв процент от вашия капитал искате да търгувате. За начинаещи препоръчваме да започнете с 1% или 2%. Например имате $ 50 000 в банковата си сметка. И така, вие решавате да търгувате 1% от него, което е $ 500. Това е сигурен начин за управление на вашите пари и намаляване на потенциалните рискове. 

Този подход е малко труден и крие риск, ако нямате опит. Но е добре да сте запознати с всички възможни подходи. Тук вие удвоявате търговията am

Тестване дали стратегията за бинарна търговия работи за вас 

И така, коя е най-добрата двоична стратегия? Има голям брой варианти, които ще срещнете в интернет. Всеки от тях ще изглежда работещ, докато не го тествате. Различните търговци възприемат сигналите по различен начин. Определянето на коя стратегия работи най-добре за вас ще ви помогне да печелите пари в дългосрочен план. 

Никое приложение или човек не може да ви каже кои стратегии за бинарни опции ще работят най-добре за вас. Работата на търговеца е да тества различни стратегии за търговия и да ги моделира по свой начин, за да извлече максимума от тях. Бинарната търговия изисква точни прогнози. Изисква овладяване на стратегиите за победа. Неправилното използване на каквато и да е стратегия или смесени сигнали в крайна сметка ще ви доведат до загуба на пари.

Избягвайте да използвате истински пари за тестване на нови стратегии. В допълнение към това, не забравяйте да установите лимити и да имате стратегия за управление на парите си.  

Намерете правилните времеви рамки за стратегиите за бинарни опции:

Коя времева рамка е най-добрата за търговия с бинарни опции със стратегии? – Брокерите ви предлагат да търгувате 30 секунди, 60 секунди, 5 минути или дори 24 часа време на изтичане на бинарна търговия. От нашия опит можете да използвате обсъжданите стратегии във всяка времева рамка, която желаете. Винаги е едно и също, времевата рамка няма значение.

Времеви рамки за бинарни опции за стратегии

Но ние можем да препоръчаме да стоите далеч от времеви рамки от 30 или 60 секунди, ако сте начинаещ, защото имате нужда от много високи умения, за да извършвате бързи търговски сделки.

Управление на парите за най-добър успех

Управлението на парите принадлежи към всяка стратегия за бинарни опции. Без правилно управление на парите, ще загубите всичко. Повечето търговци правят тази грешка. Ние лично предпочитаме да рискуваме 1 – 5% от баланса на нашата търговска сметка в една двоична опция. Така че можете да загубите някои сделки, без да унищожите акаунта си напълно. Управлението на парите зависи и от търговеца. Някои търговци са много агресивни и вземат много пари, за да инвестират. В крайна сметка вие сами трябва да решите колко пари искате да рискувате.

Някои търговци използват 10% или повече от баланса на сметката за търговия. Например, ако имате 4 губещи сделки (това се случва) подред, балансът на вашия акаунт е минус 40%. Според нас е безумно да се използва този риск.

Повечето професионални трейдъри използват риск от 0,5 – 1,5% от своето портфолио за една сделка. От моя опит ще получите тежки емоции, като загубите огромна сума пари за кратък времеви хоризонт или няколко сделки.

На първо място, звучи като труден процес да инвестирате само 1% или по-малко от портфолиото си, но със стабилна и непрекъсната стратегия за търговия ще спечелите много пари в бъдеще. Например, ако правите печалба от 2% всеки ден, сметката ще нарасне много високо след няколко седмици.

Мартингейл за стратегията за фалшиви бинарни опции

За по-добри резултати можете да използвате популярните Мартингейл стратегия“. Ако загубите сделката си, можете удвоете инвестицията си или използвайте повече от 2,3x от последната инвестиция в следващата сделка. Това е много рисковано, но с успешна стратегия е добър начин за работа. Според мен само опитни търговци трябва да използват „Мартингейл“.

Мартингейл може да взриви акаунта ви в няколко сделки. Използваме го само когато се чувстваме много сигурни за следващата сделка и го препоръчваме.

  • Използвайте разумно управление на парите (ние предпочитаме да рискуваме 1-5% на сделка)
  • Мартингейл е добър начин за опитни търговци (удвоете сумата за търговия, ако загубите)

Внимание към пазарните новини

Друга точка на успешна търговия са пазарните икономически новини (снимката по-долу). Много търговци използват тези икономически новини, за да търгуват на пазара. Според нас това е като хазарт, защото не знаете резултата от новините. Освен това сте твърде бавни, за да реагирате бързо, когато се появи новината. Поръчките се задействат за по-малко от 0,01 секунди. Има програми за автоматична търговия, които са по-бързи от вас!

В заключение, не е добра идея да търгувате с икономически новини. Моят съвет към вас: Спрете да търгувате 10 минути преди и след новините. Волатилността е много висока и в повечето случаи пазарът ще скочи точно над вашия екран. Пазарът не се интересува от числата, защото те вече са оценени.

Използваме икономическите новини на www.investing.com. Ще получите правилните новини 0,1 секунди след като бъдат пуснати.

Икономически-новини-календар
Календар на икономическите новини

Започнете – Използвайте добър двоичен брокер за вашата стратегия

В таблицата по-долу ще намерите най-добрите брокери на бинарни опции. Много е важно да използвате брокер с добър софтуер за графики. Трябва да анализирате свещниците/диаграмата за фалшиви пробиви. Безполезно е да търгувате успешна стратегия за лош брокер, защото може би той не изплаща печалбата ви. Тествахме най-добрите брокери на бинарни опции и ги препоръча на нашия уебсайт.

Можеш създайте демо акаунт да практикувате този нов метод за търговия на пазарите. Препоръчаните от нас брокери ви предлагат безплатен и неограничен акаунт. Условията са същите като в режим с реални пари.

Друг важен момент е софтуерът за търговия за изпълнение на вашите сделки. Трябва да анализирате графиката по възможно най-добрия начин. Използвайте диаграма със свещник или линия. Препоръчваме варианта свещник. Инструментите за рисуване се предлагат от платформата и можете да започнете след няколко секунди.

Факти за добър брокер:

  • Регламент
  • Безплатна демо сметка
  • Висока печалба от активи
  • Гъвкава платформа за търговия
  • Добро обслужване и поддръжка на клиенти

Брокерите по-долу ви дават най-високата доходност и най-функционалните платформи за вашата търговия:

брокер:
Регламент:
Доходност и активи:
предимства:
Офертата:
IFMRRC
Добив: 95%+
100+ пазара
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Акаунт на живо от $10
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

IFMRRC
Добив: 97%+
100+ пазара
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Акаунт на живо от $50
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

/
Добив: До 100%
300+ пазара
  • $10 минимален депозит
  • Безплатна демо сметка
  • Висока възвръщаемост до 100% (в случай на правилна прогноза)
  • Платформата е лесна за използване
  • 24/7 поддръжка
Акаунт на живо от $10
  Запишете се безплатно

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 95%+
100+ пазара
предимства:
  • Мин. депозит $10
  • $10 000 демонстрация
  • Професионална платформа
  • Висока печалба до 95%
  • Бързи тегления
  • Сигнали
Офертата:
Регламент:
IFMRRC
Доходност и активи:
Добив: 97%+
100+ пазара
предимства:
  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
Офертата:
Регламент:
/
Доходност и активи:
Добив: До 100%
300+ пазара
предимства:
  • $10 минимален депозит
  • Безплатна демо сметка
  • Висока възвръщаемост до 100% (в случай на правилна прогноза)
  • Платформата е лесна за използване
  • 24/7 поддръжка
Офертата:

Заключение за най-добрите стратегии за бинарни опции:

За да успеете в търговията с бинарни опции, в дългосрочен план, трябва да практикувате стратегиите многократно. Заедно с използването на стратегиите, трябва да имате търпение и да избягвате предприемането на импулсивни действия. Използването на която и да е стратегия еднократно няма да ви донесе печалби. Тестването, опитването и повтарянето е единственият начин да овладеете търговските тактики. 

Не се отказвайте от стратегия и избирайте нова всеки път, когато преживеете загуба. Това само ще ви обърка и никога няма да можете да извлечете най-доброто от една стратегия. 

Вместо това се придържайте към една стратегия и научете точния момент да я използвате. Също така е важно да разберете кога трябва да избягвате използването на определени стратегии. Ако обаче стратегията ви не работи, трябва да я преразгледате и да създадете нова. Добре е да вземете съвет от експерт, докато правите двоична стратегия. 

Сега, след като сте прочели някои от най-добрите стратегии за търговия с бинарни опции, намерете тази, която сте разбрали добре и я тествайте днес. След това влезте в действие и започнете да печелите пари още днес!

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

Често задавани въпроси:

Коя е най-добрата стратегия за търговия с бинарни опции?

Няма конкретна стратегия, която да се окаже най-добрата за всички търговци. Различните стратегии работят за различни търговци. Ето защо трябва да опитате и тествате различни стратегии, за да разберете какво работи за вас. Въпреки това, доброто познаване на пазара и изучаването на технически анализ ще ви помогне да успеете. 

Каква е минималната сума, необходима за търговия с бинарни опции?

Минималната сума за търговия се различава при различните брокери. Някои може да ви помолят да започнете с $10, докато за други може да е толкова ниско, колкото $1. Например минималната сума за търговия за IQ Option или Quotex е $10.

Откъде идват парите за печалба?

В бинарните платформи за търговия няма външен източник на пари. Парите се въртят. Например двама търговци инвестираха сума от $100. Един търговец спечели, докато другият загуби. 

Парите, загубени от този търговец, ще бъдат прехвърлени на този, който спечели, в зависимост от процента на печалбата, даден от брокера на своите търговци. Част от загубените пари ще отиде при брокера. 

Каква е максималната сума, която търговията с бинарни опции може да спечели?

Отговорът на този въпрос зависи от количеството пари, които се търгуват. Например, търговец инвестира $1000, а процентът на печалбата, предоставен от брокера, е 60%. В този случай спечелването ще ви донесе допълнителни $600.

Общо ще имате $1600. Въпреки това, ако не успеете, ще загубите всичките си пари, т.е. $1000. Няма фиксирана максимална сума, която може да се спечели чрез опции за търговия. Зависи от количеството търгувани пари и броя на печалбите. 

Работят ли стратегиите за търговия с бинарни опции?

Стратегиите за бинарна търговия не могат да ви обещаят 100% успех. Тъй като стратегиите за търговия ви дават само сигнал за прогнозиране на следващия ви ход. Търговските стратегии не ви казват точно дали цената на актива ще се повиши или ще падне. Добрата практика и познаването на актива обаче ще увеличат шансовете ви за печалба. 

Вижте другите ми стратегии за търговия тук: