Обяснена е стратегията за управление на парите за бинарни опции

Сигурно сте запознати с една стара поговорка „За да правите пари, трябва да харчите пари“. 

Това не може да бъде по-точно за бинарни опции. Ако не изложите парите си за закупуване на опциите, ще получите печалби. Въпреки че това не е толкова лесно, колкото звучи, трябва да започнете да инвестирате парите си в търговия с бинарни опции, за да разберете бизнеса. 

Ако не сте много сигурни в покупката си, можете да започнете с малка сума. Но докато продължавате, стратегията за управление на парите става една от най-важните критични стъпки към успеха в дългосрочен план

Управление на пари с бинарни опции
Управление на парите във вашата сметка за търговия

Ефективната стратегия за управление на бинарни опции по време на търговия онлайн е много важна за генериране на дългосрочна устойчива възвръщаемост. Това изисква търговецът да наблегне на сумата пари, която инвестира в артикулите, които избира да търгува.

За да създадете стратегия за управление на парите, не е от съществено значение да прогнозирате движението на пазара, но трябва да разчитате на солидни статистически данни, за да спасите парите си от падане. Ако се чувствате объркани да планирате самостоятелно стратегия за управление на парите, ние можем да ви помогнем. 

Какво е управление на парите?

Двете критични характеристики на успешната търговия са управлението на парите и контрола на риска. Но е интересно да се знае, че тези две характеристики са взаимосвързани помежду си. 

Самото управление на парите е начин за контрол на риска от загуба. Тези две са свързани с това колко умно играете, как можете да контролирате алчността си, как не излизате от пазара за търговия и как започвате от основите и използвате бинарни опции в дългосрочен план. 

Управлението на парите е процесът на управление на общия ви инвестиционен капитал. За мнозина инвестирането на всичките си пари в бинарни опции не е ползотворна идея. По същия начин много хора ще разберат защо управлението на „портфолио“ съдържа компоненти на разпределение и диверсификация. Въпреки това, когато става въпрос за управление на банкрол от бинарни опции, важат същите концепции.

Управлението на парите има много повече предимства. Той дава на търговеца ясна визия за това колко е безопасно да инвестира в бинарни опции; също така осигурява чувство на удовлетворение, че парите им са в безопасност и могат да продължат да търгуват. 

Управлението на риска е а отбранителна стратегия тъй като използваните техники помагат за намаляване на рисковете, свързани с бинарните опции. Основната концепция за риска е да се получи по-висока награда. 

С други думи, ако един търговец инвестира повече в търговията с бинарни опции, тогава наградата, която ще получи след спечелването, е още по-висока. Следователно, ключът към разработването на успешна инвестиционна стратегия е определящ най-доброто ниво на риск за постигане на даден профил на връщане.

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Стратегии за управление на парите за бинарни опции:

Експертите споменават много стратегии за правилно управление на парите в бинарни опции. Можете да прочетете следните няколко успешни стратегии за ефективно управление на парите.

#1 Процентно правило

Според правилото за процента всяка сделка винаги е X процента от сметката ви. С по-прости думи, винаги инвестирате определен процент от вашата търговска сума във всяка ваша сделка. Въпреки това, експертите казват, че можете да инвестирате максимум 3% от вашите търговски пари във всяка сделка. 

Но много предпазливи търговци инвестирайте само 1% или по-малко. Това е най-добре за начинаещи, защото е по-добре да не губите парите си, ако не знаете правилната стратегия. Причината за това е следната.

  • Той елиминира догадките относно размера на транзакцията и е от решаващо значение от гледна точка на психологията на търговията. Така че няма шанс колко голям трябва да бъде този обмен или да позволите на емоциите ви да диктуват преценки вместо вас. Например, неувереният търговец може да инвестира много малко, дори когато шансовете за печалба са високи, а прекалено самоувереният търговец може да инвестира значителна сума, дори когато шансовете за печалба са незначителни. Тази стратегия освобождава мислите ви, за да се концентрирате върху това, което е наистина важно.
  • Това се нарича процентно правило, тъй като единственият процент се използва за определяне на инвестиционния праг, който трябва да направите. Използването на определена сума не е подходящо, тъй като размерът на сметката за търговия може да варира. Но ако използвате процент, тогава с размера на вашата търговия сумата също ще се увеличи. Например, когато търгувате с $20, за да направите $36, може да изглежда като малка сума, но когато търгувате с $2000, за да направите $3600, няма да има абсолютно никаква промяна, ако това са 5 процента от вашата сметка.
  • Основният мотив за използване на правилото за проценти е да се придобие известен опит. Ако скочите до по-високи стойности още от самото начало, може да се сблъскате с последващи загуби. Следователно, трябва да сте достатъчно уверени, преди да станете опитен търговец. Използването на правилото за проценти ще ви помогне да натрупате опит. 

Важна част от това правило е неговото регулиране. Точно както се фокусирате върху намаляването на процента на инвестициите в бинарни опции, трябва да се съсредоточите и върху увеличаването му, когато получите справедлив шанс. Например, ако купувате опция за злато и знаете, че крайната стойност със сигурност ще се увеличи, няма смисъл да използвате 3% или 5% от вашата инвестиция. Вместо, можете просто да рейзнете до 6-7% или дори повече с увереност, в зависимост от вашата гаранция. Тези случаи ви дават голяма печалба.

Въпреки това, никога не се увличайте от емоциите си и не правете грешки, които могат да ви платят много. Един пример е следването на мартингейл като стратегия. Известно е, че тези стратегии завършват кариерите на много търговци. 

#2 Поставяне на цели

Въпреки че много търговци си поставят за цел да работят ефективно, не е добра практика за търговия, ако вземете съвета на експерт. Поставянето на цели оказва натиск върху мозъка ви и вие импулсивно взимате грешни решения. 

Затова ви съветваме да правите безплатна търговия без никаква цел. Да, ако искате, можете да зададете дългосрочна цел за шест месеца или година, но поставянето й всеки ден или всяка седмица не е много мъдра стратегия за управление на парите. 

Изключително трудно е да се откъснете емоционално от вашата търговия, когато на определени цели за печалба се придава прекомерно значение.

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#3 Изчисляване на риска

С правилото за проценти трябва да следите рисковете в бинарната опция, с която ще се сблъскате. Правенето на това е много лесно. Например, имате $1000 във вашата сметка за търговия. Сега, ако сте ще инвестира 5% за всяка сделка, има $50 за всяка сделка, докато не загубите или не спечелите нищо. 

Следователно, трябва да намерите и регистрирайте се при брокер който ще ви позволи да търгувате в рамките на вашите приемливи параметри на толерантност към риска. 

Въпреки това, тъй като сме използвали 5% в този пример, това не означава, че ще използвате същия процент. Вашето изчисление ще се основава на толеранса на риска и наличния баланс по сметката. 5% все още е по-висок и ако сте начинаещ, трябва да започнете с 1% или дори по-малко. 

#4 Предварително дефиниран риск

Едно от най-интересните предимства на търговията с бинарни опции е, че загубата е фиксирана. Максималната сума, която човек може да загуби, е само депозираната от него сума. Затова рискувайте само сумата, която можете да си позволите да загубите. 

Направете два сценария в ума ви. Един, когато спечелите опцията. Но другият сценарий е да загубиш. Във второто условие изчислете загубата и си представете дали бихте си позволили тази загуба. След загубата бихте ли могли да продължите да търгувате? Ако получите положителен отговор, продължете само по-нататък. 

Не е изненадващо, че много търговци са инвестирали значителни пари в една сделка без изчисления. Така загубата на значителна сума доведе до приключване на търговската им кариера завинаги. 

#5 Критерий на Кели

Това е подобно на изчисляването на вероятността. Например, критерият на Кели помага при изчисляването на оптималния размер на залога. Джон Кели за първи път открива този процес и така е наречен критерий на Кели. 

Кели измисли ясна формула, която определя най-добрата стратегия за некорелирана търговия.

Според Джон Кели,

F+ (bp-q)/b

където, 

F= част от текущия портфейл

b = нетните коефициенти, получени при сделката

p= вероятност за победа

q= вероятност за загуба

q може да се определи и с 1-p

След като поставите тази формула, само ако получите разумна вероятност, можете да продължите с по-голяма сума пари за търговията. 

#6 Перфектен брокер

Перфектният брокер е този, който има много по-малко такси за теглене и други такси. Въпреки това, може да забележите, че не получавате 100% от изплащането дори след като спечелите. И дори вие също трябва да извлечете определена сума по време на теглене и други онлайн процедури. 

Следователно, трябва да изберете брокер с минимални такси и максимална производителност за увеличаване на печалбата. Някои брокери с ниска минимална търговия са IQ option, Quotex.io, race Option, Binary.com, Binomo и др. 

Най-добрият двоичен брокер:
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Pocket Option - Търговия с високи печалби

123455.0/5

Pocket Option - Търговия с високи печалби

  • Приема международни клиенти
  • Високи печалби 95%+
  • Професионална платформа
  • Бързи депозити
  • Социална търговия
  • Безплатни бонуси
(Предупреждение за риск: Търговията е рискована)

Стратегия за анализ и подобрение

Най-неизползваната подстратегия е подходът за анализ и подобрение. Това е важно, за да намерите слабите места във вашата търговия и ви помага да ги следите. Без този подход дългосрочният успех е далеч. 

Двоичната опция е лесна, но изучаването на стратегиите за най-доброто използване на двоичната опция не е много лесна задача. С времето ти ще трябва да опитате различни стратегии да продължим. 

Отнема много време, за да разберете коя стратегия работи за вас и коя не. Освен това в наши дни има толкова много опции, че изглежда трудно да се свържат всички заедно. 

Следователно, ако не анализирате тенденциите и стратегии в бинарните опции, като начинаещ, ще се сблъскате с много усложнения в търговията. Въпреки това, с анализа, гънките на усложненията изглежда се отварят малко по малко.  

Подкрепа-и-съпротива-с-линии на тренда
➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

#1 Как да анализираме

Няма конкретен начин за анализиране на търговията и стратегии за подобряване. Най-разпространеният начин обаче е използването на дневник. Използвайте дневника за търговия, за да отбележите всички аспекти на вашите мнения, съмнения и решения. 

След като инвестирате, можете да запишете кои индикации сте използвали, времевата рамка, актива и датата на изтичане. Можете също запишете текущото си местоположение, настроение, час от деня, устройство за търговияи т.н. След като приключите търговията, напишете резултатите. Ако сте спечелили, напишете сумата и другите указатели, които може да искате да споменете. 

Сега, след няколко дни или месеци, върнете се в търговския си дневник, извадете страниците на последната си сделка и го проучете внимателно. Естествено, вие ще намерите по-слабите места. 

Тези точки могат да бъдат глупави неща, като например да сте спечелили повече сделки сутрин, отколкото следобед, или търговията е била успешна повече с компютър, отколкото с мобилен телефон. Вие правите премахване на разликата за бъдещи справки. 

#2 Открийте тенденциите и идентифицирайте своите силни и слаби страни

Сега, след като сте записали добрите бележки, прегледайте всички тях. Не забравяйте да прочетете отчетите за загубените сделки. Това ще ви помогне да разберете своите слабости. След като практикувате това за значително време, ще забележите промени, а междувременно ще придобиете много опит. 

Не е нужно да водите дневник. Можете също така да запазите екранна снимка на вашите резултати или да поддържате електронна таблица или папка с документи, каквото ви е удобно. Целта е да следвате своя работен път. 

Често задавани въпроси:

Как винаги печелите в бинарни опции?

Можете да потвърдите спечелените статистически данни и да направите задълбочен анализ на дължимата проверка, преди да направите селекция. За това можете да следвате критерия на Кели. Уверете се, че избягвате брокер, който предлага да търгувате от ваше име. Те се опитват да ви накарат да увеличите депозита си и впоследствие да влезете в губеща сделка. Брокерите на бинарни опции печелят само ако загубите.

Коя е най-печелившата стратегия за опции?

Според експерти продажбата на пут и кол опции без пари е най-печелившата стратегия за опции. Този подход за търговия ви позволява да спечелите значителна сума премия за опции, като същевременно намалявате риска си. 

Как бинарните търговци правят пари?

Най-често срещаният начин, по който се печелят от бинарните сделки, е чрез ценообразуване на бинарните опции. Другите начини включват търговската дейност на търговците. Структурите на цените за брокерите на бинарни опции обикновено се получават от техните маркет мейкъри.

Заключение: Използвайте стратегия за управление на парите за дългосрочен успех

Едно добро нещо за бинарната опция е, че рискът е под контрол. Ако сравните бинарни опции с други опции за търговия, Стратегията за управление на парите работи по-добре. Можете да инвестирате само сумата, която ви харесва, и не е нужно да губите друга допълнителна сума. И ако е отново, значи определено е лотария. 

Сега, когато знаете стратегиите за управление на парите си, докато търгувате с бинарни опции, можете да се справите страхотно в дългосрочен план. Всичко, което трябва да направите, е да действате разумно и да харчите разумно. 

➨ Регистрирайте се с най-добрия двоичен брокер Pocket Option сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да бъде изложен на риск)

За автора

Percival Knight
Аз съм опитен търговец на бинарни опции повече от десет години. Основно търгувам 60-секундни сделки с много висок процент на попадение. Любимите ми стратегии са с помощта на свещници и фалшиви пробиви

Напиши коментар