12345
5 / 5
Рейтинг на отбора Binaryoptions.com Готови защо можете да ни се доверите Binaryoptions.com преглежда услугите за търговия съгласно стриктни насоки и спецификации. Брокерите и платформите се тестват с реални пари и се проверяват всички функции, които са от съществено значение за бинарните търговци. Тестваме сигурността, офертата, таксите, софтуера, поддръжката и много повече в нашите отчети за опит и рейтинг. Като търговци с повече от 10 години опит, ние знаем точно какво е важно при избора на добър брокер и платформи за търговия. Вижте нашата методология за това как да оценявате брокери.
Оттегляне
5.0
Депозит
5.0
Оферти
5.0
поддържа
5.0
Платформа
5.0
Доходност
4.8

GC Option преглед – измама ли е или не? – Тест на брокера

  • $10 минимален депозит
  • Безплатна демо сметка
  • 10 начина на плащане
  • Платформата е лесна за използване
  • 24/7 поддръжка

Търговията може да бъде a страхотна възможност за инвеститор, за да направи пари, и това може също да е начин, по който той губи целия си капитал, ако не се внимава. Поради това е важно да се свържете с пазарите, активите и брокерите, които използвате.

gc опция

След като инвеститорът реши да стане търговец, той скоро се свързва с Бинарни опции и брокери, които предлагат този финансов инструмент. Но е трудно да се намери добър брокер, който да отговаря на всичките ви нужди. Изборът е голям и не всеки брокер е безопасен.

Опровержение:

Този материал не е предназначен за зрители от страните от ЕИП. Бинарните опции не се популяризират или продават на търговци на дребно от ЕИП.

Опция GC се преструва на надежден брокер на бинарни опции. Но сигурно ли е да инвестирате парите си? Нека да разберем дали GC Option е измама или не и дали си струва да инвестирате парите си с този брокер.

Ние ще ви запозная с компанията и обяснете най-важните неща, които трябва да знаете за GC Option. Освен това ще направим кратък преглед на активите, таксите и методите за депозит и теглене.

Какво ще прочетете в тази публикация

➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

Какво е GC опция? Факти за брокера и неговата компания

Разработен през 2013 г от компанията майка, „Великата столица“, която съществува от 2006 г., GC Option е платформа за търговия с бинарни опции, одобрена законно в Сейнт Винсент и Гренадини, но не е лицензирана или регулирана от никоя регулаторна агенция.

лого на grand capital

Поради голямото търсене на потребители, търсещи повече информация и проявяващи интерес към Търговия с бинарни опции, Grand Capital Option се превърна в собствена компания, фокусирана само върху търговията с бинарни опции.

Като една от най-ранните платформи за бинарни опции, тя също така се смяташе за една от най-добрите в света.

GC Option създаде „Web Trade Option Pro“ на 8 май 2020 г., която беше новата платформа за уеб търговия на компанията. 

Тази платформа е създадена от разработчиците на софтуер на компанията, за да се увеличи времето за изтичане на сделките с бинарни опции, за да се осигури подаване на фиксирана цена и удобна за потребителя платформена среда, включително софтуерен дизайн за мобилни устройства.

Безопасно ли е да търгувате с GC Option?

Първият и най-важен въпрос, на който искаме да отговорим, е дали Опция GC брокер е надежден и безопасен. Платформата използва двуфакторна автентификация когато искате да влезете. Можете да го направите чрез QR код или можете да използвате приложение като Google Authenticator. Така че влизането е безопасно.

gc опции документи

За да регистрира вашия акаунт, брокерът иска да има копия на вашите документи за самоличност, като например вашия паспорт или шофьорска книжка. Трябва да изпратите тези данни, за да изпълните изискванията на брокера за KYC (познайте своя клиент) / AML (борба с изпирането на пари).

Депозити и тегления могат да се правят чрез различни методи на плащане, например електронни портфейли или банкови преводи. Като цяло е безопасно да търгувате с GC Option, дори и да не се регулира от никоя държавна агенция.

Характеристики на опцията GC

Предлага само 30 актива от стоки, борсови индекси, ценни книжа и валутни двойки за търговия с потенциал от 86% изплащане в зависимост от вида на поставената сделка.

gc опция активи

Той приема $1 като минимална сума за извършване на търговия и $10 като минимален депозит, който може да бъде направен чрез дебитни или кредитни карти, банкови преводи, услуги за електронен портфейл или криптовалута (Bitcoin или Ethereum). Срок на годност продължителността на търговските места е от 1 минута до 4 часа. Те предлагат на своите потребители един ден да търгуват без риск, за да покрият всички загуби, направени за един месец.

А такса за обработка от 0 до 4,5% се таксува за тегления, и използва същите опции за депозит за тегления. Той предлага до 40% изплащания за ранно затваряне на сделки и възстановяване на суми за до 10% направени загуби. Процесът на проверка и регистрация е много прост и се приема финансиране чрез криптовалута.

GC Options е на разположение на клиенти от цял свят, освен в държави, където използването на нерегулирани платформи е ограничено.

➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

Активи

GC Option предлага следното активи:

  • Злато и сребро
  • Повече от 25 валутни двойки, включително най-популярните като EUR/USD или AUD/USD)
  • 8 крипто актива

Можете да търгувате с тези активи различни времеви рамки. В зависимост от актива времевата рамка варира от 1 минута до два дни.

Изплащания

Не всеки актив предлага еднакво изплащане. Валутната двойка EUR/USD е тази с най-високата печалба, която е 86%. Това означава, че ако търгувате този актив с $100, ще получите $86 в замяна.

gc опция изплащане

Изплащанията с GC опция започват с 60%, които ще получите, ако търгувате с някои от криптовалутите. Други брокери на бинарни опции като Quotex предлагат по-високи изплащания, до 95%.

Платформи за търговия GC Option предлага

Предлагат се 2 платформи от Гранд Капитал Брокери за търговия с бинарни опции и те включват;

MetaTrader 4 (MT4)

Това е най-популярната платформа за търговия с бинарни опции, а GC Options се вливат директно в тях. Това позволява на търговците на GC опции да имат достъп до MT4 платформи лесно и търгувайте с бинарни опции, като използвате всички функции на платформата.

MT4

MetaTrader 4 също е достъпен за използване на мобилни устройства чрез мобилно приложение за Android или iOS.

➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

WebTrader Option Pro

Тази платформа е създадена от Разработчици на софтуер GC Option и може да се използва от всяко място или регион с достъп до интернет.

Не изисква инсталирането на никакъв софтуер и също така предлага всички основни функции на платформа за търговия, като диаграми, сигнали и индикатори който може да се използва на мобилно устройство с достъп до интернет.

Тази платформа използва специално разширение на панела, което позволява на търговците да отварят сделки директно от графика само с няколко кликвания.

gc option webtrader

Други специални функции, предлагани от WebTrader Option Pro включват; процентът на доходност на валутните двойки, удобни за потребителя условия за ранно затваряне на сделка, възможни печалби и загуби, които се показват в различни цветове в търговските диаграми, както и информация за всички отворени и затворени сделки.

Въпреки че предлага ограничени функции, MetaTrader 4 Платформа е лесен и лесен за използване, особено за начинаещи или неопитни потребители. Професионалните или по-опитните търговци може да предпочетат използването на WebTrader Option Pro, тъй като предлага голямо разнообразие от функции и опции.

Методи за депозит и теглене

За всеки търговец е важно да знае какво условия за депозит и теглене предлага брокер. Не всеки брокер на бинарни опции предлага същите методи за депозиране и теглене. Нека да разгледаме различните методи на плащане и такси.

GC Option методи за депозиране

Оферти на GC Options повече от 10 различни метода на плащане. Те варират от банкови преводи до криптовалути. Ето най-важните от тях:

  • Биткойн и Етериум
  • Кредитни карти
  • Дебитни карти
  • FasaPay
  • Mastercard
  • Банков превод
  • перфектни пари
  • Paytrust
  • Маестро
gc option методи на плащане

Когато депозирате чрез решения за цифрово плащане или банкови карти, не е нужно да очаквате никакви такси. Ако използвате банков превод, продължаването отнема повече време, и може да се наложи да плащате малки такси.

➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

Методи за теглене на GC Option

Да се изтеглете вашите средства, можете да използвате същите методи като за захранване на вашия акаунт. Отнема между 3 и 5 дни за обработка на вашите заявки за теглене.

gc опция теглене

В сравнение с други брокери на бинарни опции, предлага GC Option сравнително високи такси. Очаквайте такси между 1% и 4,5% при теглене на вашите средства.

Как работи поставянето на сделки на GC Option?

Търговецът избира актива (стока, акции или валута), с който желае да търгува, като избира опция „купуване/обаждане“ или „продаване/пускане“. след като направи прогноза и време на изтичане на сделката. Ако търговията върви в негова полза, той печели от нея, но поема загуба, ако е в противоречие с прогнозата му.

Търговецът може също така да прекрати сделка, направена преди да бъде изпълнена, и той получава възстановяване на част от първоначалния си капитал, поставен в сделката.

Опцията „Купете или се обадете“.

Търговецът избира опцията „обаждане“, когато прогнозира покачване на сделка в момента на изтичане. Ако прогнозира правилно, той печели.

покупка на опция gc

Ако прогнозира погрешно, взема много. Ако цената на актива остане постоянна, той нито печели, нито носи загуба.

Опцията „Продай или пусни“.

Търговецът избира опция „пут“. когато прогнозира падането на сделка в момента на изтичане. Ако търговецът направи правилната прогноза, тогава той или тя прави печалба от търговията.

gc опция продажба

Ако цената остане постоянна, търговецът нито печели, нито носи загуба. Ако търговецът направи грешна прогноза, тогава търговецът поема загуба.

➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

Търговски сметки или нива на GC Options

Има различни типове акаунти, предлагани от Гранд Капитал Брокери в зависимост от първоначалния депозит на инвеститора.

gc option видове сметки

Сребърната или основна сметка 

В Основните функции от този тип акаунт включват следното;

  • За откриване на този тип сметка се изисква минимален депозит от $10.
  • Основният акаунт предлага само 30 актива за търговия.
  • Предлага ежедневен анализ на пазара безплатно.
  • Той предлага безплатна демо сметка, кредитирана с $10 000 фалшиви виртуални пари.
gc опция vip акаунт

Златната или класическа сметка

В Характеристика от този тип акаунт включват следното;

  • Необходим е минимален депозит от $100 за откриване на този тип сметка.
  • Основният или сребърен акаунт предлага само 30 актива за търговия.
  • Търговците получават един ден да търгуват без риск, за да компенсират всички неуспешни сделки през месеца.
  • Той предлага безплатна демо сметка с 10 000 фалшиви виртуални пари.
  • Таксите за депозити се компенсират.
  • Предлага ежедневен анализ на пазара безплатно.
  • Предлага достъп до платформата MetaTrader 4 и нейните сигнали за търговия.
gc option златна сметка

Тип VIP акаунт

В Характеристика от този тип акаунт включват следното;

  • Необходим е минимален депозит от $300 за откриване на този тип сметка.
  • Той предлага възстановяване на 10% за загуби, възникнали при сделки всяка седмица.
  • Той предлага на търговците един ден да търгуват без риск, за да компенсират всички неуспешни сделки през месеца.
  • Предлага само 30 актива за търговия.
  •  Предлага ежедневен анализ на пазара безплатно.
  • Той предлага безплатна демо сметка с 10 000 фалшиви виртуални пари.
  • Таксите за депозити се компенсират.
  • Предлага достъп до платформата MetaTrader 4 и нейните сигнали за търговия.
gc опция vip акаунт
➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

Урок: Как да започнете да търгувате с бинарни опции с GC Option

Сега знаете подробностите за търговските условия на GC Option. Нека продължим и да разгледаме как да търгувате с брокера.

Откриване на сметка

Докато отваряте и регистрирате an акаунт с GC Option, от търговците се изисква да преминат през двуфакторен процес на оторизация за защита и сигурност на своите средства.

gc опция регистрация

Изберете тип GC акаунт

След отваряне на GC Option акаунт, потребителите трябва да изберете тип акаунт (основен, класически или VIP акаунт). VIP сметката предлага повече функции, възможности за печалба и по-добри условия за търговия.

Изберете подходяща платформа за търговия

След като изберат тип акаунт, потребителите трябва да изберат a удобна платформа за търговия (MetaTrader 4 или WebTrader Option Pro). MetaTrader 4 е по-добра и по-удобна опция за начинаещи или неопитни търговци, тъй като предлага проста и лесна за използване среда с ограничени функции, за да помогне на нов търговец да навигира и да практикува търговия с демо сметка, финансирана с $10000 виртуални пари.

gc сметки за търговия с опции

Професионалните търговци също могат използвайте платформата MetaTrader 4 за търговия или неговата демо сметка за практикуване на нови стратегии. Повечето професионални търговци предпочитат използването на WebTrader Option Pro, тъй като предлага повече функции и инструменти за обширна търговия.

Изберете актив и период на изтичане на сделката

В GC Option предлага 30 актива само или сделки. Търговците могат да изберат конкретен актив, който желаят да търгуват, и да поставят поръчка „купува“ или „продава“, след като прогнозират резултата от търговията. За търговията също се избира времева рамка или период на изтичане.

Заключение: Реномиран брокер

GC Option е форма на търговия с бинарни опции, където печалбите се правят чрез правилните прогнози за даден актив (крипто, стоки или валутни двойки) в рамките на времева рамка.

gc търговия с опции

Ако прогнозите на търговеца са верни, той печели, но ако прогнозите му са неверни, той поема загуба, въпреки че може затворете сделка, преди да бъде изпълнена и да получи частично възстановяване на първоначалната си инвестиция в търговията. Ако цената на търгувания актив остане същата, търговецът нито печели, нито губи.

Въпреки че не е регламентиран, GC вариантът е такъв един от най-старите и най-доверени брокери за бинарна търговия, и те предлагат на този потребител много уникални функции като безкомисионни депозити и тегления, един ден в месеца за безрискова търговия, ежедневен анализ на пазар безплатно, достъп до MetaTrader 4 платформа и това са сигнали за търговия и достъп до демо сметка за практикуване на търговия.

➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)

ЧЗВ: Често задавани въпроси относно опцията GC:

Какво е GC опция?

GC Option е брокер на бинарни опции, който предлага повече от 30 различни актива за търговия. Фирмата зад брокера е Grand Capital. Изплащанията са до 87%.

GC Option добър брокер ли е?

Да, GC Option е добър брокер, който предлага високи печалби и различни активи за търговия. Но има един момент, който може да се отбележи: Ако искате да изтеглите средствата си, брокерът изисква такси до 4,5%.

Кои платформи предлага GC Option?

GC Option предлага MetaTrader 4 като платформа. Освен това те разработиха своя собствена платформа, наречена „WebTrader“, която се предлага в класическа и професионална версия.

Безопасна ли е опцията GC?

Въпреки че GC Option не е регулиран официално, той е безопасен и надежден брокер на бинарни опции.

Общо предупреждение за риск: Финансовите продукти, предлагани от компанията, носят високо ниво на риск и могат да доведат до загуба на всички ваши средства. Никога не трябва да инвестирате пари, които не можете да си позволите да загубите.

➥ Регистрирайте се с GC Option безплатно сега!

(Предупреждение за риск: Вашият капитал може да е изложен на риск)