Jak obchodovat 60sekundové binární opce – Strategie a návod

O pár let dříve lidé začali obchodovat s binárními opcemi. A dnes se stal oblíbeným způsobem výdělku. To proto, že toto obchodování funguje na jednoduchém návrhu ano a ne. 

Obchodování s binárními opcemi je nejen snadno proveditelné, ale také snadno pochopitelné. Ať už nový nebo profesionální, každý obchodník může vydělat obrovské množství peněz jednoduše spekulací na pohyb ceny položky. 

60 sekund obchodování na platformě

Kromě jednoduchosti obchodování s binárními opcemi, další věc, která se na něm obchodníkům líbí, je jeho krátkodobá obchodní strategie. Se strategií 60 sekund mohou obchodníci opustit trh za méně než minutu s obrovským ziskem. 

Ale co je to 60 sekundová strategie binárních opcí? Jak to funguje? Jaké jsou jeho výhody a omezení? No, můžete si přečíst tuto příručku, abyste našli všechny odpovědi na tyto otázky a další. 

Co se dočtete v tomto příspěvku

➥ Nejlepší volba pro 60 sekundové obchodování: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Co je obchodování za 60 sekund?

Šedesátisekundové obchodování s binárními opcemi je způsob investování na trhu, který nabízí rychlé výsledky. jáJe vynikající pro obchodníky, kteří chtějí vydělat rychlé peníze, aniž by na trhu zůstávali příliš dlouho. Ale toto obchodování není snadné. 

Vzhledem k tomu, že obchodníci musí opustit trh za méně než minutu, musí analyzovat trh a správně porozumět cenovému pohybu daného aktiva. To proto, že i drobnou chybou mohou přijít o obrovské peníze. 

Šedesátisekundová obchodní strategie je také známá jako krátkodobá obchodní strategie. Noví obchodníci se musí držet dál od této obchodní techniky, protože riziko ztráty peněz s touto obchodní strategií je větší. 

Pokud chcete zkusit štěstí s 60 sekundovou obchodní strategií, musíte si vybrat spolehlivého obchodního brokera. To proto, že v tomto obchodování se vše děje tak rychle. A pokud je broker pomalý, možná nebudete obchodovat v reálném čase. Tím pádem prohrajete. 

Jakmile se tedy seznámíte s touto obchodní metodou a najdete skvělého brokera, můžete vyzkoušet minutové obchodování binárních opcí. 

➥ Nejlepší volba pro 60 sekundové obchodování: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jak funguje obchodní strategie 60 sekund? 

Nejprve se podívejte na moje úplné obchodní video:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIHRyYWRlIDYwIHNlY29uZCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyAoQmVzdCBTdHJhdGVneSAmYW1wOyBGdWxsIEd1aWRlKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvdWtYS1p5WkpQc00/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Šedesátisekundový obchod funguje stejně jako ostatní obchodování s binárními opcemi. Zde musí obchodník předpovědět, zda se cena daného aktiva pohne nahoru. Na základě spekulací musí obchodník rychle udělat krok. 

Pokud chcete vyhrát 60 sekundový obchod s binárními opcemi, musíte mít jasnou strategii. Navíc se musíte rychle rozhodnout. Přestože tato obchodní strategie vyžaduje rychlé pohyby, je lepší nespěchat se vstupem do každého obchodu. To proto, že pak utrpíte značnou ztrátu. 

Před vstupem do obchodu je nezbytné zjistit trend, sledovat pohyb cen a analyzovat trh, abyste pochopili své šance na výhru. 

Pokud například během posledních dvou minut došlo ke dvěma poklesům cenového trendu, můžete umístit put trade. Tímto způsobem se zvýší vaše šance na výhru obchodu. Podobně si můžete zvolit call trade, pokud existují dva nebo více pohybů nahoru. Pokud váš obchod skončí „In the Money“, získáte výnosy kolem 70% až 90% z toho, co jste investovali. Pokud však bude váš obchod neúspěšný, přijdete o stejnou částku peněz. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Nejlepší 60 sekundová obchodní strategie 

Kromě toho se podívejte na toto video:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Svět jedné minuty obchodování s binárními opcemi se pohybuje velmi rychle. A abyste se vydali vítězným směrem, musíte vytvořit pevný a podrobný plán. 

Neexistuje žádná nejlepší strategie jednominutových binárních opcí, ale můžete získat přesné podrobnosti o světě obchodování pomocí podpory a odporu. Toto pravidlo říká, že cena aktiva se vždy vrátí na původní hodnotu. 

60 sekund obchodování

Úroveň podpory a odporu je rámec uvnitř limitu, kde se pohybuje cena daného aktiva. Pro každý časový rámec existují různé úrovně. Pokud je časový rámec kratší, cena komodity bude přesahovat. 

Obchodníci mohou také použít a svíčkový graf pro obchodování s binárními opcemi po dobu 60 sekund. Prostřednictvím svíčkového grafu mohou obchodníci lépe vidět cenový trend komodit.  

Jakmile najdete obchodní strategii, ujistěte se, že se jí držíte. Ať už se na obchod cítíte jakkoli, pokud čísla a ukazatele něco říkají, nepřehlížejte to. To vám pomůže vyhnout se nákladným chybám. 

Strategie 60sekundových binárních opcí:

Mít více obchodních strategií zajišťuje, že rozhodnutí nebudou činěna emocionálně. 

Místo toho strategie odkazuje na konkrétní vypočítaný postup, který přináší výhody. Touha a strach ze ztráty toho všeho jsou běžné emoce, které se objevují, když investujete své těžce vydělané peníze a máte strategii. Namísto toho vytváří důvěru a schopnost podstoupit vypočítané riziko.

Při obchodování binárních opcí je to ještě více důležité použít strategii. I když se software snadno používá, stále můžete přijít o spoustu peněz, pokud uděláte špatná rozhodnutí nebo zvolíte špatné obchody.

Podívejte se na jednu z mých 60sekundových obchodních relací se strategií:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iU2VjcmV0IFN0cmF0ZWd5OiA0IGVhc3kgQmluYXJ5IFRyYWRlcyB3b24gaW4gYSByb3cgKDYwIHNlY29uZCBzdHJhdGVneSkiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0JkMk5WNzhCeklNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

1. Strategie podpory a odporu

Podpora-a-odpor-obchodní-strategie-pro-binární-opce
Obchodní strategie podpory a odporu pro binární opce

Cena aktiv má tendenci postupovat v posloupnosti vln, z nichž každá má horní a dolní část. Tato omezení jsou hodnocena jako zásadní zvrat úrovně, které lze snadno identifikovat podle klíčových úrovní podpory a odporu. Oblíbenou 60 sekundovou strategií je identifikovat ty časy, kdy se cena jasně odrazí proti těmto úrovním odporu a podpory. Nové binární opce by pak měly být otevřeny v opačném směru, než kterým se cena vyvíjela před odrazem.

Například následující obchodní graf GBP/USD 60 sekund představuje dobré příklady, kdy provést binární opce CALL i PUT. V podstatě vždy, když se cena odrazí proti odporu, měli byste aktivovat možnost PUT. Podobně, pokud se cena po úderu podpory odrazí výše, měli byste otevřít binární opci CALL.

Váš první krok v podněcování takového strategie binárních opcí je zjistit měnový pár, který byl rozsahové obchodování na nějakou dlouhou dobu. Poté musíte identifikovat úrovně odporu a podpory buď pomocí informací o vašem brokerovi, nebo jednoduše spojením nejvyšších bodů odporu a nejnižších hodnot. pro podpory, jak je znázorněno na grafu výše.

Jakmile budete pozorovat, jak cena testuje jednu z těchto úrovní, počkejte, dokud současná svíčka nepotvrdí skutečný odraz čistým uzavřením pod odporem nebo nad podporou. Tato akce vám poskytne určitou ochranu před falešnými signály. Pokud je například dosaženo úspěšného potvrzení, otevřete novou binární opci PUT s použitím GBP/USD jako podkladového aktiva s dobou expirace 1 minuta, pokud se cena omezí na odpor, jak je znázorněno na grafu výše.

Vsazením $100 s výplatou 75% byste získali $75 za obě výše uvedené možnosti PUT. Ve skutečnosti by se vaše počáteční sázka $100 exponenciálně zvýšila na $937 pro čtyři výše uvedené obchody do 5 hodin, pokud jste v každém případě reinvestovali své výnosy.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

2. Postupujte podle trendové strategie

Další 60 sekundová strategie, která si v poslední době získala na popularitě, je založena na sledování trendů. Je tomu tak proto, že vám takové strategie umožňují využít výhody obchodování s trendem a jako takové dodržovat slavnou zásadu, která říká, že „trend je váš přítel“. Základní myšlenkou je sledovat trend a provést binární opci 'CALL', pokud se cena odrazí výše od spodní trendové linie, když podkladový cenný papír roste v dobře zavedené býčí pasáži. Naproti tomu byste měli aktivovat binární opce PUT vždy, když se cena odrazí dolů po dosažení horní trendové linie v dobře definované medvědí kanál.

Sledujte-trend-obchodní-strategie-pro-binární-opce
Postupujte podle trendové obchodní strategie pro binární opce

Například výše uvedený 1minutový obchodní graf pro měnový pár USDCHF jasně ukazuje silný medvědí trend. Jak můžete potvrdit studiem tohoto diagramu, čtyři příležitosti k otevření PUT opcí se objevily poté, co se cena odrazila níže vůči horní trendové linii.

Chcete-li podnítit trendovou strategii, musíte nejprve najít aktivum, které se již nějakou dobu obchoduje v býčím nebo medvědím trendu. Poté musíte nakreslit trendové linie spojením řady nižších maxim pro horní trendovou linii a spodních minim pro spodní trendovou linii v případě medvědího kanálu, jak je znázorněno na výše uvedeném grafu.

Jakmile budete pozorovat, jak cena testuje horní trendovou linii, měli byste se zastavit, dokud se aktuální svíčka úplně nevytvoří, abyste si mohli ověřit, že se zavře pod touto úrovní. Pokud ano, iniciujte novou opci PUT s použitím USD/CHF jako podkladového aktiva s dobou expirace 1 minuta. Počítejte s tím, že vaše sázka je $5,000 a výplatní poměr je 75%. Čtyři úspěšné obchody uvedené ve výše uvedeném grafu by vám přinesly ohromujících $46,890 za něco málo přes 2 hodiny, pokud byste své zisky pokaždé znovu investovali. Nyní můžete začít chápat, proč tolik obchodníků blouzňuje o 60sekundových binárních opcích.

3. Strategie úniku

Oblíbených 60 sekund strategie je obchodování s breakouty protože jsou snadno zjistitelné a mohou generovat působivé výnosy. Klíčovou myšlenkou této metody je, že pokud cena aktiva osciluje po určitou dlouhou dobu v omezeném rozmezí, pak když dosáhne dostatečné hybnosti, aby propukla, často se po určitou značnou dobu pohybuje zvoleným směrem.

Breakout-trading-strategie-for-Binary-Options
Breakout obchodní strategie pro binární opce

Vaším počátečním krokem při implementaci této techniky je identifikace páru aktiv, který po dlouhé časové období kolísá v omezeném rozsahu. Jako takový hledáte vzor bočního obchodování, který je jasně vymezen spodním a horním okrajem, jak ukazuje výše uvedený graf AUD/USD 60 sekund. Velmi často se cena mnohokrát odrazí od podlahy a stropu, než se konečně uvolní, jak je opět znázorněno na obrázku výše. A trvalý útěk by následně mělo být hodnoceno jako důrazné doporučení k zahájení nového obchodu.

Jak ukazuje výše uvedený diagram, cena dosahuje jasného proražení pod svou podporou nebo podlahou. Nyní se doporučuje počkat do aktuálních 60 sekund svícen je plně formován tak, abyste mohli potvrdit, že jeho uzavírací hodnota je nepopiratelně pod spodní úrovní předchozího obchodního rozpětí. Toto ověření vám poskytne určitou ochranu před falešným signálem.

Po splnění tohoto cíle byste nyní měli otevřít novou binární opci 'PUT' založenou na AUD/USD s dobou expirace 60 sekund. Jelikož je tato forma obchodování rozhodně dynamická, neriskujte více než 2% vašich spravedlnost na pozici. Pokud je váš kapitál $10,000, pak by vaše sázka měla být pouze $200. Vaše otevírací cena je 1,0385; váš výplatní poměr je 80% a vaše refundace je 5%. Po uplynutí jedné minuty čas po uplynutí AUDUSD je 1,0375; jste „in-the-money“ a sbíráte $160.

60 sekund binární opce s indikátory:

Zde jsou a několik populárních indikátorů binárních opcí které můžete použít pro 60sekundové obchodování binárních opcí. 

1. Index relativní síly

Ze všech dostupných indikátorů je RSI (Relative Strength Index) nejdůvěryhodnějším indikátorem pro obchodování s binárními opcemi na 60 sekund. Pomocí tohoto nástroje může obchodník uskutečnit vítězný obchod do jedné minuty

Tento nástroj technické analýzy ukazuje každou možnou změnu trendu na trhu. RSI má dvě různé oblasti, tj. překoupené a přeprodané, na kterém je založena kompletní technická analýza. 

V RSI, pokud graf křivky opustí přeprodané pole směrem zdola nahoru, znamená to, že můžete obchodovat za nákup, tj. zavolat. Podobně, pokud křivka opustí zónu překoupenosti, můžete obchodovat za klesající, tj. put. 

Quotex RSI

Chcete-li zvýšit své šance na výhru, můžete použít následující nastavení. Perioda grafu – 10 sekund, nastavení RSI – 18, překoupenost – 70%, přeprodaná – 30% a perioda opce – 1 minuta. 

2. Ichimoku

Kromě RSI je dalším populárním indikátorem používaným pro obchodování binárních opcí na 60 sekund Ichimoku. Tento ukazatel je viděn z hlediska oblačnosti. Pokud křivka indikátoru vyjde z cloudu ve směru zdola nahoru dvakrát, obchodníci mohou koupit prodejní opci. 

Pokud nastane opak této situace, obchodníci mohou koupit call opci. Pokud se cena bude nadále pohybovat stejným směrem, obchodníci budou mít značný zisk. 

Quotex Ichimoku cloud

3. Indikátor Bollinger Bands 

Dalším indikátorem, který mohou obchodníci používat pro obchodování binárních opcí po dobu 60 sekund, je Bollinger Brands Indicator. Tento indikátor pomáhá obchodníkovi označit zlom, zatímco se cena aktiva pohybuje. 

Pásky Bollinger Quotex

60 sekund binární opce bez indikátorů:

Zatímco někteří obchodníci preferují indikátory pro obchodování s binárními opcemi v délce 60 sekund, některé strategie indikátory nepotřebují. Pokud chcete obchodovat bez použití jakýchkoli indikátorů, musíte trh řádně analyzovat prostřednictvím obchodních grafů. 

Důležitý aspekt 60 sekund obchodování binárních opcí

Než začnete obchodovat, je nezbytné vybrat si brokera a zaregistrovat se u něj. Hned po registraci není moudré obchodovat za skutečné peníze. K pochopení 60sekundového obchodování můžete použít fiktivní peníze. 

Obchodování na demo účtu vám pomůže zjistit, jak spolehlivá je platforma a její rozhraní. Navíc se nedoporučuje obchodovat 60 sekund binární opce za více než 2% z částky, kterou máte na účtu svého brokera. 

Demo účet Quotex

Brokers s 60 sekundovými binárními opcemi nabízí:

Pro zisk z 60 sekundového obchodování binárních opcí je nutné obchodovat se spolehlivým brokerem. Zde jsou některé důvěryhodné brokeři binárních opcí vybrat si z. 

Makléř:
Nařízení:
Výnos a aktiva:
výhody:
Nabídka:
IFMRRC
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Živý účet od $10
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

IFMRRC
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Živý účet od $50
  Zaregistrujte se zdarma

(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Ne
Výtěžek: 90%+
100 trhů
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • 24/7 podpora
  • Binární a CFD
  • Vysoké výnosy
  • Bonus zdarma
  • Grafy TradingView
Živý účet od $250
  Zaregistrujte se zdarma

(Váš kapitál může být ohrožen)

Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 95%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Min. vklad $10
  • $10 000 demo
  • Profesionální platforma
  • Vysoký zisk až 95%
  • Rychlé výběry
  • Signály
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
IFMRRC
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 97%+
Více než 100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
Nabídka:
Makléř:
Nařízení:
Ne
Výnos a aktiva:
Výtěžek: 90%+
100 trhů
výhody:
  • Přijímá mezinárodní klienty
  • 24/7 podpora
  • Binární a CFD
  • Vysoké výnosy
  • Bonus zdarma
  • Grafy TradingView
Nabídka:

1. Quotex

Quotex je skvělý broker binárních opcí známý pro své úžasné obchodní služby. Obchodníci se mohou zaregistrovat pomocí Quotex bez jakýchkoli potíží. Tento broker binárních opcí je skvělé pro obchodování s binárními opcemi protože obchodníkům umožňuje přístup mnoho podkladových aktiv

Dobré vědět!
Dosah Quotex na podkladové obchodní trhy je skvělý. Tento 60 sekundový broker binárních opcí umožňuje obchodníkům vytěžit z obchodování maximum. Kromě toho má tato platforma také několik obchodních nástrojů které mohou obchodníci použít k provádění technické analýzy. 

Obchod s binárními opcemi trvá 60 sekund zábava na Quotex z následujících důvodů: 

  • Umístění 60sekundového obchodu s binárními opcemi na této platformě je snadné pro každého obchodníka
  • Obchodník může zvolte jakýkoli způsob platby k financování svého obchodního účtu pomocí Quotex k provádění obchodů. 
  • Obchodníci mohou také využívat výhod přístupu obchodní ukazatele provést technickou analýzu před uskutečněním obchodu. 
  • Tento 60 sekundový broker binárních opcí umožňuje obchodníkům používat demo účet Quotex. Obchodník může použít demo obchodní účet, aby se naučil obchodovat 60sekundové binární opce. Kromě toho se také učí, jak na to spravovat své prostředky a umění řízení rizik
  • Kromě toho Quotex také zajišťuje, že obchodníci dostanou hodně výzkumný a vzdělávací materiál, což jim dále pomáhá obchodovat 60 sekundové binární opce se zisky. 
quotex 60 sekundové strategie

Takže každý obchodník si může užít vydělávání peněz během několika minut s pomocí tohoto 60 sekundového brokera binárních opcí. Kromě toho si obchodníci mohou také užít obchodování v aplikaci Quotex. Takže z každého pohledu je Quotex tím správným nejlepší makléř každý obchodník si může přát. 

➥ Nejlepší volba pro 60 sekundové obchodování: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

2. Pocket Option

Další skvělý 60 sekundový broker binárních opcí je Pocket Option. Pocket Option umožňuje jakoukoli formu obchodování snadné a zábavné pro obchodníky. Ať už se obchodují 60sekundové binární opce nebo 5minutové, obchodník může umístěte to bez problémů

kapesní opce 60 sekund obchodování
Dobré vědět!
Pocket Option je známý pro své spolehlivé služby. Pokud začínáte obchodovat s binárními opcemi, můžete začít s Pocket Option. I když si přejete obchodovat 60 sekund binární opce, můžete se zaregistrovat k obchodnímu účtu s a minimální vklad pouze $50.

Některé funkce, díky kterým je Pocket Option a skvělý 60 sekundový broker binárních opcí jsou následující: 

  • Obchodníci mohou najít mnoho podkladových aktiv na Pocket Option, stejně jako na Quotex. 
  • Tento 60 sekundový zprostředkovatel binárních opcí umožňuje obchodníkům přístup několik obchodních platforem. Takže si můžete udělat 60 sekund obchodování s binárními opcemi ještě zábavnější tím, že si vyberete platformu na základě své odbornosti. 
  • Obchodníci mají mnoho obchodních ukazatelů, jako např Bollinger Bands, MACD atd., které mají k dispozici. Mohou používat tyto obchodní indikátory a další nástroje k vyhlazení svých obchodních zkušeností. 
  • Obchodníci jich také mohou najít několik naučná videa atd., na Pocket Option. 
  • Platforma také nabízí demo účet Pocket Option, který je k dispozici pro obchodníka po dobu 30 dnů
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

3. Binární cent 

Tento 60 sekundový broker binárních opcí je skvělý pro obchodníky, kteří chtějí otevřít a zavřít své obchodníky během minuty. BinaryCent umožňuje obchodníkům být svědky nejlepší ze všech nejrychlejší způsoby abyste si užili obchodování 60sekundových opcí. S tímto 60 sekundovým brokerem binárních opcí můžete vydělávejte peníze snadno a rychle

Dobré vědět!
BinaryCent nabízí obchodníkům a důvěryhodný a intuitivní online obchodní platforma. Můžete si také užít obchodování tím, že začnete s a malá minimální částka vkladu. Kromě toho nabízí obchodní platforma velké množství akcií, komodit atd., obchodníkům. BinaryCent je tedy skvělá obchodní platforma, pokud chcete diverzifikovat své obchody. 

Tady jsou některé funkce BinaryCent jako skvělý 60 sekundový broker binárních opcí: 

  • BinaryCent je skvělá platforma pro obchodování binárních opcí z hlediska funkcí. Má to všechny funkce, které by obchodník miloval mít na svých platformách. 
  • Všechno přední technické nástroje a indikátory jsou k dispozici s BinaryCent. Obchodníci tedy nemají potíže s obchodováním binárních opcí s tímto 60 sekundovým brokerem binárních opcí. 
  • Obchodování binárních opcí s BinaryCent je přitažlivý obchodníkům, protože mohou využívat všechny možnosti špičkové obchodní nástroje
  • BinaryCent nabízí obchodníkům a demo účet. Můžete si procvičit otevírání a zavírání 60sekundových obchodů s binárními opcemi. 
  • Kromě toho, stejně jako jiné obchodní platformy, BinaryCent umožňuje obchodníkům přístup přední vzdělávací zdroje
binární

Takže obchodování s binárními opcemi je pro obchodníky zábava, pokud to vědí správnou taktiku. Navíc se věci ještě zlepší, když má obchodník obchodní účet u renomovaného brokera. 

Pokud tedy obchodník chce vydělávat peníze obchodováním 60 sekund binárních opcí, může vyberte si jednoho z těchto tří brokerů binárních opcí

› Připojte se zdarma s Binarycent nyní

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Kdo by měl implementovat strategii 60 sekund binárních opcí?

Ujistěte se, že jste jedním z těchto obchodníků, abyste se vyhnuli ztrátě peněz při obchodování 60sekundových binárních opcí. 

  • Drobní obchodníci: Pokud jste krátkodobý gainer, který nechce zůstat na trhu dlouho, pak je pro vás 60 sekundová obchodní strategie ideální. 
  • Obchodník s vysoce volatilními aktivy: Pokud rádi obchodujete s vysoce volatilními aktivy, jako jsou kryptoměny, můžete využít 60 sekundovou obchodní strategii. Pokud ale s aktivem nejste obeznámeni, musíte si to dvakrát rozmyslet, než uděláte krok. 
  • Zákon o malém pohybu trhu: Pokud vaše obchodní pohyby závisí na malých pohybech trhu, můžete využít 60 sekund obchodování binárních opcí. To proto, že drobné výkyvy na trhu vám mohou pomoci vyhrát obrovské peníze. 
  • Vysokofrekvenční obchodníci: Pokud obchodujete vícekrát denně, můžete použít 60 sekundovou obchodní strategii binárních opcí k rychlému odchodu z trhu. 

Kdo by se měl vyhnout 60 sekundové obchodní strategii? - Výhody nevýhody

Přestože obchodní strategie 60 sekund je stále oblíbenější, není to pro každého obchodníka. Pokud jste jedním z následujících obchodníků, nesmíte používat 60 sekund obchodování s binárními opcemi. 

  • Noví obchodníci: Pokud jste ve světě obchodování s binárními opcemi nováčkem, měli byste se vyhnout používání 60sekundové obchodní strategie. Je to proto, že možná nemáte hluboké znalosti o trhu. A bez patřičných znalostí prohrajete. 
  • Dlouhodobí obchodníci: Pokud jste dlouhodobý obchodník, 60 sekund obchodování není pro vás. S touto obchodní strategií můžete dosáhnout pouze malých zisků. 
  • Máte zájem o vyšší výplaty: Pokud máte zájem o vyšší výplaty, měli byste zkusit investovat do dlouhodobých obchodů spíše než do 60sekundových obchodů s binárními opcemi. Je to proto, že míra výplaty malých obchodů je o 10% až 20% nižší než u dlouhodobých obchodů.  
  • Obchodování závisí na obchodním signálu: Pokud se budete řídit jakýmkoli obchodním signálem, měli byste se vyhnout obchodování 60 sekundových binárních opcí. 

Výhody 60 sekundové obchodní strategie 

  • Obchodovat můžete vícekrát za den. 
  • K obchodování získáte různá aktiva. 
  • Šedesátisekundová obchodní strategie binárních opcí nabízí lepší zážitek z obchodování. 
  • Z malých pohybů trhu můžete vytěžit maximum. 

Nevýhody 60 sekundové obchodní strategie

  • Významnou nevýhodou 60sekundové obchodní strategie je, že je riskantní. 
  • Je těžké spekulovat o přesném pohybu cen aktiv. 
  • Nadměrným obchodováním můžete přijít o obrovské množství peněz. 

Používejte správu peněz na základě poměru

Určuje poměrová metoda kolik procent z peněz měli byste investovat podle toho, kolik peněz máte. Mít poměrovou metodu řízení peněz je chytrým rozhodnutím a dobrým zdrojem akce, když začínáte. 

Tato metoda je o něco méně nebezpečná, protože vidí, kolik by měl člověk přidat do obchodu na základě toho, kolik peněz je na vašem účtu k dispozici.

Při aplikaci této strategie musíte nejprve přemýšlet a rozhodnout o poměru finančních prostředků, které jste připraveni vystavit nebezpečí. Obecně se obchodníci rozhodují o 1% nebo 2%; nicméně se zkušenostmi se profesionální obchodníci někdy rozhodnou riskovat 5% svého kapitálu.

Money-management-with-binary-options

Pokud o peníze přijdete, vždy budete mít možnost investovat do další transakce, protože na účtu budete mít méně peněz.

Znamená to ale také, že peníze máte vždy na účtu a po každé úspěšné transakci si můžete vybrat vyšší podíl kapitálu. Tato metoda založená na procentech pomáhá zajistit, že budete dosahovat zisků konzistentně.

Obchodní rada pro obchodování s binárními opcemi po dobu 60 sekund

  • Berte na sebe pouze riziko, které si můžete dovolit podstoupit; obecně řečeno, ty by neměl riskovat více než 1% svého kapitálu v jednom obchodu.
  • Vyber správný makléř; ne všichni brokeři poskytují možnost obchodovat s binárními opcemi. Využijte demo účty když je k dispozici a chování důkladný výzkum.
  • Použijte nástroje zdarma k dispozici, jako např signály. Signály slouží jako tržní katalyzátory a mohou být vynikajícími prediktory cenových změn.
  • Zdržte se nadměrného obchodování; je příliš snadné ztratit kontrolu. Proč se nezaměříte na $5000, pokud můžete vydělat $3000 za hodinu, můžete se zeptat? Špatně. Vytvoření dobrého nastavení vyžaduje čas.
  • Cvičení trpělivostvěřte svému plánu a udržujte klid pod tlakem.

Odměny v podobě jednominutových binárních opcí

Schopnost rychle vyhrát je hlavní výhodou krátkého obchodního okna. V podstatě můžete zisk z každé změny ceny. Kratší okno má však také vyšší riziko. Odměny jsou proto vyšší ve srovnání například s celodenním oknem.

Navíc máte povoleno realizovat mnoho obchodů najednou. Konečně, 60sekundové binární opce nabízejí jednoduchou předpoklad výhry nebo prohry, což z nich dělá velmi jednoduché prostředky k pochopení.

➥ Nejlepší volba pro obchodníky: Zaregistrujte se s Quotex zdarma

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Rizika minutových binárních opcí

Nebezpečí by se však nemělo přehlížet. Ve srovnání s investováním do akcií, deviz nebo komodit, obchodování s binárními opcemi může být riskantnější. Atmosféru vysoký tlak se vyrábí i u menšího okna. V důsledku toho musí být rychle přijata řada důležitých rozhodnutí.

60sekundové okno je pravděpodobně není to nejlepší místo pro zahájení obchodování nebo používání smluv na binární opce pro lidi, kteří jsou v obojím noví. Delší období vám dává více příležitostí svou chybu identifikovat a hlavně napravit. Je to daleko víc obtížné obnovit pokud obchodujete v kratším okně a uděláte řadu chyb. Proto je důležité naučit se obchodovat s tímto konkrétním oknem. Přemýšlejte dvakrát, než se pokusíte použít svůj standardní přístup v tomto konkrétním kontextu.

Obchodníci si to navíc musí být vědomi ne všichni brokeři poskytují obchodování s binárními opcemi. Proto, ať už sídlíte v USA, Velké Británii nebo někde úplně jinde, buďte opatrní potvrdit, že jsou legální kde chcete obchodovat.

Důležitost rychlosti provedení pro 1 minutové obchodování

Rychlost provádění se týká krátkého období mezi otevírací objednávka s makléřem a získat návrat z druhého konce.

Rychlost provádění je uvedena v milisekundy. The hodnota se liší z platformy na platformu v závislosti na kvalitě obchodní platformy a počtu serverů likvidity brokerů.

Pomohlo by, kdybys měl 'ping' do zkontrolujte rychlost provádění z vašich brokerů jako -Quotex, Pocket Option a Binarycent.

Zde je článek k ověření 'pingu' příslušných brokerů.

Závěr: 60 sekund obchodování je skvělá strategie

Šedesátisekundová obchodní strategie binárních opcí je vynikající způsob, jak vydělat obrovské zisky za méně než minutu. Je však nezbytné správně analyzovat trh, abyste zvýšili své šance na výhru pomocí této obchodní strategie. 

Chcete-li se vyhnout ztrátě, můžete vyvinout podrobnou strategii. Kromě toho byste se měli vyhnout nadměrnému obchodování. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

FAQ – Často kladené otázky asi 60 sekund obchodování:

Jaký je nejrychlejší způsob, jak získat zisk obchodováním s binárními opcemi?

Nejrychlejší způsob, jak získat zisky při obchodování s binárními opcemi, je 60sekundové obchody. Obchodník, který umístí 60sekundové obchody, může okamžitě zvýšit zůstatek na svém bankovním účtu protože může obchodovat každou minutu. 

Jak může obchodník obchodovat 60sekundové binární opce?

Obchodník může obchodovat 60sekundové binární opce výběr brokera, výběr podkladového aktiva a umístění jeho obchodů

U kterého brokera by se měl obchodník přihlásit k obchodování 60sekundových binárních opcí?

Obchodník se může přihlásit s Quotex, Pocket Option nebo BinaryCent provádět 60sekundové obchody. 

Jak úspěšní jsou obchodníci s binárními opcemi 60 Seconds?

Ten, kdo proklamuje obchodování s binárními opcemi, to považuje za vysokou cenu. Často je možné dosáhnout dobré návratnosti investic. Tento vysoký průměrný výnos činí tento typ obchodování atraktivním pro mnoho odborníků a začátečníků.

Mohu rozšířit obchod na 60 sekund?

Odpověď je Ne. Jak název napovídá, celá myšlenka 60sekundového obchodu spočívá v tom, že máte pouze jednu minutu na to, abyste dosáhli zisku nebo ztráty. Proto je velmi pochybné najít nějaké brokery, kteří vám řeknou, abyste prodloužili dobu expirace na 60 sekundový obchod, protože tyto obchody jsou organizovány tímto způsobem. 

Takže pokud chcete získat spoustu dlouhodobých obchodů, vždy se můžete rozhodnout pro spoustu dlouhodobých obchodů.

Mohu testovat 60sekundové obchody?

Udělat nějaké demo obchody s imaginárními penězi by byla skvělá zábava, když uvažujete o prvním obchodování 60sekundových binárních opcí namísto jejich okamžitého umístění do prostředí obchodování se skutečnými penězi. Zde je návod, jak si to můžete vyzkoušet a zároveň nepřijít o skutečné peníze. 

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář