12345
5.0 / 5
Hodnocení týmu Binaryoptions.com Připravte se, proč nám můžete věřit Binaryoptions.com hodnotí obchodní služby podle přísných směrnic a specifikací. Brokeři a platformy se testují se skutečnými penězi a kontrolují se všechny funkce, které jsou pro binární obchodníky zásadní. Testujeme zabezpečení, nabídku, poplatky, software, podporu a mnoho dalšího v našich zkušenostech a zprávách o hodnocení. Jako obchodníci s více než 10 lety zkušeností přesně víme, co je důležité při výběru dobrého brokera a obchodních platforem. Podívejte se na naši metodiku, jak hodnotit brokery.
Vybrání
5.0
Vklad
5.0
Nabídky
5.0
Podpěra, podpora
5.0
Platforma
5.0
Výtěžek
5.0

Recenze Pocket Option 2023 – Je to podvod nebo ne? – Test makléře

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma

Je Pocket Option podvod nebo spolehlivá společnost? – Zjistěte v mé skutečné recenzi. Jako pokročilý obchodník jsem pro vás zkontroloval brokera binárních opcí. Přečtěte si, zda stojí za to investovat své peníze na trhu binárních opcí s Pocket Option nebo ne, a získejte ty nejlepší informace v mé recenzi Pocket Option.

Pocket-Option-official-web
Oficiální stránky Pocket Option
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Rychlá fakta o Pocket Option:

⭐ Hodnocení: (5 / 5)
⚖️ Nařízení:Regulováno Mezinárodním centrem pro regulaci vztahů s finančním trhem (IFMRRC), Mwali International Services Authority (Licence T2023322) (Žádný oficiální vládní orgán)
💻 Demo účet:✔ (k dispozici, neomezeně)
💰 Minimální vklad50$
📈 Minimální obchod:1$
📊 Majetek:100+, včetně akcií, forexu, indexů, kryptoměn a komodit
📞 Podpěra, podpora:24/7 telefon, chat, e-mail
🎁 bonus:K dispozici bonus za vklad. Čím více vložíte, tím vyšší bude váš bonus
⚠️ Výtěžek:Až 90%+
💳 Způsoby vkladu:Debetní karty, elektronické platby a kryptoměny; počítaje v to Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Kryptoměny, bitcoin, Litecoin, Ripple a další
🏧 Způsoby výběru:Karty, elektronické platby a kryptoměny; včetně Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, kryptoměny Perfect Money, bitcoin, litecoin, Ripple a další
💵 Affiliate program:Dostupný
🧮 poplatky:Žádné poplatky za vklad, žádné poplatky za výběr, žádné poplatky za nečinnost a žádné poplatky za obchodování!
🌎jazyky:Karty, elektronické platby a kryptoměny, včetně Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, kryptoměny Perfect Money, Bitcoin, Litecoin, Ripple a další
🕌 islámský účet:Islámský účet bez swapu je k dispozici na Pocket Option!
📍 Sídlo:2017 – 2023 v Majuro, NA – Marshallovy ostrovy, od roku 2023 v Kostarické republice
📅 Založeno:2017
⌛ Čas aktivace účtu:Během 24 hodin

V tomto článku vám představím vše, co potřebujete vědět o brokerovi binárních opcí. Je to spolehlivý makléř? Jaké jsou obchodní podmínky, jaký je minimální vklad? Jsou indikátory k dispozici? Můžete obchodovat prostřednictvím aplikace Pocket Option? Jaké typy účtů broker nabízí? Existuje binární demo účet, který můžete použít, abyste mohli začít? Chcete-li získat odpovědi na všechny tyto otázky a mnoho dalších, pokračujte ve čtení.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Co je Pocket Option? – Společnost představila

Pocket Option je mezinárodní Broker binárních opcí. Můžete tam sázet (trh binárních opcí) na rostoucí nebo klesající trhy s šancí na vysokou výplatu (výnos). Pocket Option je broker, který vlastní společnost Gembell Limited a sídlí na Marshalských ostrovech. Jedná se o registrovanou společnost s číslem 86967. Také makléř je regulované IFMRRC.

Na první pohled vypadají stránky Pocket Option velmi pěkně a přehledně. Přímo vidíte, co nabízejí svým obchodníkům. Obchodujte s více než 100 různými aktivy jako binární opce s výnosem (90%+). Pro obchodníky existuje asi 10 000 možných kombinací. Začít obchodovat s brokerem je velmi snadné. Můžete si otevřít nový účet během několika sekund. Kromě toho nabízejí bezplatný demo účet pro procvičování platformy.

Podívejte se na moji úplnou recenzi v tomto videu na YouTube:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFBvY2tldCBPcHRpb24gcmV2aWV3IC0gSXMgaXQgYSBzY2FtPyAoVGhlIFRydXRoKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvUmZOQlFrRlMzQTA/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Fakta o Pocket Option:

  • Místo je na Marshalových ostrovech
  • Regulováno IFMRRC a Mwali International Services Authority
  • Vysoká výtěžnost 90%+
  • Uživatelsky přívětivá obchodní platforma
  • Více než 100 aktiv
  • Demo účet zdarma
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Výhody a nevýhody Pocket Option

Pocket Option je jedním z nejlepších binárních brokerů, které jsme testovali, s plným počtem 5 z 5 hvězdiček. Platforma je regulovaná, renomovaná a nabízí mnoho funkcí. Všechny výplaty probíhají včas, jsou zde atraktivní bonusy a obchodní platforma se velmi snadno používá. Mezi výhody a nevýhody Pocket Option patří:

výhody:

  • K dispozici je bonus za vysoký vklad
  • Mnoho obchodních ukazatelů
  • Uživatelsky přívětivé rozhraní
  • Demo účet zdarma
  • Pod dohledem Mezinárodního centra pro regulaci vztahů s finančním trhem (IFMRRC)
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma

Nevýhody:

  • Binární opce jsou obecně spojeny s vysokou mírou rizika
  • Omezená obchodní velikost
  • Ne všechny indikátory jsou k dispozici

Je Pocket Option regulován? – Přehled nařízení

Poté, co jsme se seznámili s Pocket Option, odpovězme na otázku: Je Pocket Option regulován? Je důležité jednat s důvěryhodným a regulovaným makléřem, abyste se vyhnuli podvodům a ztrátě peněz. S Pocket Option jednáte s brokerem, který není regulován žádnou vládou. Navíc nemá žádné dvoufaktorové ověřování.

Ale: Je to regulováno Centrum regulace mezinárodních vztahů s finančními trhy, také známý jako IFMRRC. Kromě toho také získala novou licenci od Mwali International Service Authority.

Pocket Option je certifikován IFMRRC
Pocket Option je certifikován IFMRRC

Kvůli vysokému riziku obchodování s binárními opcemi obecně však země jako Malajsie, Nigérie, Spojené státy a Nový Zéland zakázaly Pocket Option. Je také zakázán v celé Evropě, ale stále se můžete zaregistrovat k bezplatnému demo účtu.

Poznámka: Oficiální vládní úřad nereguluje Pocket Option. V zemích, kde je potřeba regulovat, Pocket Option nemůže fungovat.

Regulační varování o Pocket Option

Regulační orgány mají různá varování ohledně Pocket Option. Většinou to říká, že Pocket Option funguje v určité zemi bez licence. Například, FCA zveřejnilo varování v roce 2021, že firma poskytuje služby ve Spojeném království bez oprávnění. v roce 2022 Pocket Option byl uveden na „RED Listu“ CFTC. Říká, že broker přijímá finanční prostředky od amerických zákazníků bez licence.

Nepovolené země na Pocket Option
Společnost neposkytuje služby v USA, Izraeli, Velké Británii, Japonsku a Evropě

Pokud se ale podíváme na webovou stránku Pocket Option, najdeme v zápatí malé upozornění s poznámkou o neposkytování služeb v USA, Velké Británii a dalších zemích. Zprostředkovatel nepřijímá zákazníky z těchto zemí. Těžko říci, zda v minulosti porušovali pravidla, ale prozatím je vidět, že jsou si regulačních pravidel vědomi.

Je Pocket Option bezpečný nebo ne?

Nabízet skvělé služby a ukazovat regulační certifikáty není jedinou vlastností, kterou má Pocket Option jako skutečný broker. To také bere v úvahu v dnešní době převládají různé bezpečnostní problémy. Navrhuje různé bezpečnostní politiky a také chrání klienty před škodami v případě sporu. 

Od té doby IFMRRC je autoritou za její regulací, jejímž je zároveň compliance partnerem, může svým klientům nabídnout náhradu při neúspěšném řešení. Obchodník Pocket Option může přímo podat nárok na IFMRRC, pokud nezíská uspokojivé řešení problému. Dále použije kompenzační prostředky na náhradu škody obchodníka.

Tento broker také zajišťuje každého obchodníka prostřednictvím několika zásad, jak bylo uvedeno výše. To zahrnuje:

  • Zaručte bezpečnost obchodních údajů a osobních údajů přísnými zásadami ochrany osobních údajů
  • Převzetí odpovědnosti za účty obchodníků prostřednictvím platební politiky 
  • Nabídka politiky AML jako opatření proti nezákonnému finančnímu praní a zásad KYC k zajištění transparentnosti obchodníků
  • Zabezpečte své přihlášení a výběry pomocí 2faktorové autentizace

Všechna taková bezpečnostní opatření jsou s falešným makléřem nepředstavitelné. Bude to v rozporu se samotným účelem falešného brokera. Jedná se tedy o solidní důkaz toho, že jste skutečným makléřem.

Nařízení:Regulováno IFMRRC (číslo licence TSRF RU 0395 AA Vv0207), Mwali International Services Authority (Licence T2023322)
SSL:Ano
Ochrana dat:Ano
2faktorová autentizace:Ano
Regulované způsoby platby:Ano, k dispozici
Ochrana proti záporné rovnováze:Ano
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Recenze na Trustpilot – jsou falešné?

Když si uděláte průzkum o Pocket Option, budete si vědomi 4,0hvězdičkového hodnocení na Trustpilot. Trustpilot je jednou z nejdůvěryhodnějších platforem pro hodnocení, protože s ní lze jen stěží manipulovat falešnými recenzemi. Vždy je však malá šance, že hodnocení jsou falešná, podrobně jsem to pro vás ověřil.

Pocket Option na TrustPilot
Pocket Option na Trustpilot

Jak vidíte, většina kladných hodnocení jsou hodnocení 5 hvězdiček; existuje několik 4hvězdičkových, 3hvězdičkových a 2hvězdičkových hodnocení. Pokud jde o hodnocení 1 hvězdičkou, částka hodnocení se zvyšuje. Hodnocení 1 hvězdičkami pochází od frustrovaných obchodníků, kteří nemohou vyplácet peníze nebo říkají, že Pocket Option manipuluje s cenami. Často se uvádí OTC-Trading.

OTC obchodování se provádí pomocí algoritmu o víkendu. Na Binaryoptions.com nedoporučujeme obchodovat s těmito aktivy, protože stěží můžete předvídat budoucnost cenových pohybů. Problémy s výběry většinou nastávají, protože obchodníci používají nesprávné platební metody, používají účty třetích stran nebo svůj účet neověřují.

Celkově se mi recenze na Trustpilot zdají dobré. Jako obchodní makléř je téměř nemožné získat pouze dobré recenze, protože obchodníci, kteří ztrácejí peníze obchodováním se špatnou strategií, budou komentovat obchod negativně!

Recenze podmínek pro obchodníky na Pocket Option

Po zodpovězení otázky regulace se pojďme pustit do platformy a jejích obchodních služeb.

Začněte investovat skutečné peníze s a malý vklad 50$ na váš účet. Také můžete použít pouze 1$ jako minimální výši sázky pro každé aktivum. Broker vám také poskytuje bezplatný demo účet Pocket Option 10.000$. Můžete si tak procvičit obchodování na nové platformě.

kapesní varianta minimální vklad
Musíte vložit alespoň 50$

to je velmi snadné vložit skutečné peníze na Pocket Option protože vám nabízejí více než 50 různých platebních metod (více o nich čtěte níže). Koneckonců, neúčtují vám žádnou provizi za vklad nebo výplatu. Platební systém funguje 24 hodin denně.

Pravidelný zisk aktiv binární opce je mezi 80 – 97% která je ve srovnání s ostatními brokery velmi vysoká. Někdy to závisí na aktivu, do kterého investujete. Vyberte si mezi 60sekundovým minimem obchodů a 4hodinovým maximem obchodů. Nabízejí vám spoustu různých časových horizontů. Provádění obchodů je velmi jednoduché a rychlé. Z mé zkušenosti nejsou žádné problémy s otevřením nebo uzavřením obchodu. Je možné prodat opci před uplynutím doby expirace. To je pro tohoto brokera velká výhoda.

kapesní opční aktiva
Pocket Option nabízí spoustu různých aktiv

Rozmanitost aktiv je velmi vysoká. Vyber mezi Akcie, Forex, indexy, kryptoměny a komodity. Na závěr, podmínky a nabídky Pocket Option jsou ve srovnání s ostatními brokery nejlepší.

Podmínky:

  • Vysoké výtěžky 80-95%
  • 50 různých platebních metod
  • Začněte obchodovat s vkladem 50$
  • Potřebujete pouze 1$ na obchod
  • Obchodujte s aktivy OTC také na Pocket Option (umožňuje obchodování 24/7)
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Kolik stojí obchodování na Pocket Option?

Slyšeli jste někdy o vysokých poplatcích a skrytých nákladech, které musíte zaplatit při jednání s pochybným makléřem? Žádný strach: S Pocket Option jste v bezpečí, broker binárních opcí si nebude účtovat žádné nedůvěryhodné poplatky.

Poplatky za výběr
Pojďme zjistit, zda existují nějaké poplatky za Pocket Option

Dejme si a Rychlý přehled z kolik stojí obchodování na Pocket Option:

Poplatek:Množství:
Poplatky za vklad$0
Poplatky za výběr$0
Poplatky za neaktivitu/
Poplatky za obchodování$0
Poplatky za obchodování na Forexu/
Poplatky za obchodování s akciemi/
Poplatky za obchodování s ETF/
Poplatky za obchodování s kryptoměnami/
Úspora poplatků za plán/

Jak můžete vidět, nejsou žádné poplatky, ať už pro obchodování nebo pro vkládání a výběr peněz.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Recenze obchodní platformy Pocket Option

Podle mého názoru nabízí Pocket Option velmi dobrou obchodní platformu. Zdá se, že to naprogramovali nezávisle. Z mé zkušenosti je velmi pohodlné obchodovat na této platformě. Můžete jasně vidět, co se děje na trhu. Platforma je také velmi přizpůsobitelná. Můžete použít různé indikátory Pocket Option nebo typy grafů.

Poznámka: Můžete také použít platformu MetaTrader 5 s Pocket Option.

vydělávejte peníze s Pocket Option
Pocket Option obchodní stůl

Vyberte mezi 100 různých aktiv a analyzovat graf. Poté můžete otevřít obchod s call nebo put opcí. Pomocí funkce sociálního obchodování zkopírujte nejlepší obchodníky Pocket Option a přeměňte jejich zisk ve svůj zisk.

Obchodujte přes počítač nebo aplikaci. S inteligentní aplikací na vašem smartphonu je možné obchodovat z každého bodu na Zemi. Konečně, obchodní platforma získává 5 hvězdiček na mé recenzi. Moc se mi líbí design a funkce.

kapesní možnost ke stažení
Pocket Option je k dispozici pro všechna zařízení

Platforma běží hladce v naší recenzi Pocket Option a je profesionálně naprogramována. Při používání nejsou žádné chyby ani zpoždění. Kromě toho je aplikace dostupná pro Android a Apple iOS. To je další velká výhoda, protože většina brokerů nenabízí aplikaci IOS.

Aplikace také běží velmi hladce jako webová verze. Závěrem, obchodní platforma brokera je užitečná l pro každého obchodníka, protože je flexibilní.

Fakta o obchodní platformě: 

  • Různé typy grafů
  • Různé časové rámce (5sekundový graf až denní graf)
  • Bezplatné indikátory a analytické nástroje
  • Přizpůsobitelné a uživatelsky přívětivé pro obchodníky
  • Sociální obchodování, signály a turnaje
  • Velmi rychlé provádění obchodů
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

MetaTrader 5

The MetaTrader 5 je k dispozici na Pocket Option a světově proslulá platforma pro všechny forexové obchodníky a je. Můžete přejít na řídicí panel svého účtu a stáhnout si MT5 zdarma. Na MT5 je k dispozici více než 30 měnových párů a 40 různých dalších aktiv s variabilními spready bez provizí.

MetaTrader 5 na Pocket Option

Obchodní výhody: Pocket Option indikátory

Pokud chcete obchodovat binární opce, velmi brzy poznáte: K analýze trhů s jejich trendy a strukturami musíte používat technické indikátory. Bez těchto „obchodních výhod“; je těžké být úspěšný. Pocket Option nabízí ve svém obchodním softwaru širokou škálu indikátorů.

Pocket Option indikátory
Na Pocket Option můžete použít více než 30 různých indikátorů

Pojďme se podívat na 13 nejlepších ukazatelů k dispozici na Pocket Option:

  • #1 RSI
  • Stochastický oscilátor #2
  • #3 CCI
  • #4 Bollinger Bands
  • #5 Donchian Channel
  • #6 klouzavé průměry
  • Fraktál #7
  • #8 Vortex 
  • #9 akcelerátorový oscilátor
  • #10 Průměrný skutečný dosah
  • #11 OsMA
  • #12 Indikátor hybnosti
  • #13 Míra změny ceny

Toto je pouze třináct z více než 30 technických ukazatelů, které brokeři binárních opcí nabízejí. Pokud chcete získat více podrobností a naučit se je používat, přečtěte si náš článek o 13 nejlepších indikátorů Pocket Option.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Mobilní obchodování prostřednictvím aplikace Pocket Option

Pokud nejste ten typ člověka, který celý den sedí před počítačem u stolu, Mohu doporučit aplikaci Pocket Option. S mobilní aplikací brokera můžete ukázat své obchodní dovednosti, ať jste kdekoli.

Pocket Option Apple Store
Pocket Option aplikace v App Store
Pocket Option Obchod Google Play
Aplikace Pocket Option v Obchodě Google Play

Je k dispozici pro Chytré telefony se systémem Android i pro iPhony. Samozřejmě jej můžete používat i s tablety se systémem iOS nebo Android. Stačí si jej stáhnout z Obchodu Play nebo App Store, přihlásit se svými daty a začít obchodovat prostřednictvím telefonu nebo tabletu.

Každá funkce, která je k dispozici ve verzi prohlížeče je k dispozici také v aplikaci Pocket Option.

Jelikož je aplikace jednoduchá, funguje dobře pro mobilní obchodování. Rozhraní se instaluje rychleji a proces obchodování je stejný s vysokými nebo nízkými možnostmi. Navíc, aplikace je zdarma, a obchodníci nemusí nést žádné další výdaje. The iOS aplikace potřebuje iOS 11 nebo vyšší verzi a Android aplikace vyžaduje Android 4.4 nebo vyšší.

Demo aplikace Binary Options
Snímek obrazovky aplikace Pocket Option
➥ Stáhněte si zdarma aplikaci Pocket Option

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jak obchodovat na Pocket Option:

Pocket Option lze použít na vsadit na rostoucí nebo klesající trhy. Proveďte prognózu směru ceny aktiva na platformě. Může to být Forex, akcie, kryptoměny a další. Binární opce mají vždy dobu platnosti. Obchodovat můžete v různých časových horizontech, bez ohledu na to, zda je to krátkodobé nebo dlouhodobé. Po uplynutí doby platnosti je obchod automaticky uzavřen.

objednat masku
Nahoru nebo dolů – binární opce jsou snadno pochopitelné

#1 Zadání objednávky

Na panelu obchodování můžete upravit nastavení, jako je částka obchodu a doba nákupu. Můžeš obchodovat zde při předpovídání, zda cena bude vysoká nebo nízká. Vyšší cena se zobrazí zeleným tlačítkem; pokud cena klesne, zobrazí se s červeným tlačítkem.

Nejprve musíte vybrat aktiva ze stovek aktiv v aplikaci, jako jsou komodity, měnové páry, akcie, měnové páry atd. Aktiva můžete vyhledávat zadáním názvu nebo výběrem podle kategorie. V aplikaci můžete přidat jakékoli dílo jako oblíbené, a váš zisk se zvýší, když se procento aktiv zvýší.

Nastavit doba nákupu digitálního obchodování, musíte klepnout na nabídku času nákupu a zvolit preferovanou možnost. Doba expirace v obchodu je doba nákupu + 30 sekund. Požadovaný čas můžete také nastavit u možnosti Doba platnosti.

Množství času aplikace Binary Options

V aplikaci můžete změnit částku obchodu klepnutím na tlačítko + nebo – v sekci Částka obchodu. Pomocí nastavení Strike price můžete zadat obchod za vyšší nebo nižší cenu, než je aktuální hodnota, úpravou procenta výplaty. Výplatní sazby závisí na rozdílu mezi realizační a tržní cenou.

Můžete také vyhodnoťte pohyb cen pomocí grafů a vytvořte svou předpověď. Pokud očekáváte, že cena půjde výše, stiskněte UP nebo jinak možnost Dolů. Po zadání objednávky se výsledek zobrazí správně nebo nesprávně, zatímco správná předpověď poskytne obchodní zisk. Pro zrušení obchodu můžete přejít do sekce Obchody a zavřete jakýkoli obchod, který chcete.

#2 Expresní obchod

Expresní obchod je předpověď, která závisí na různých událostech vyskytujících se v rámci více obchodních aktiv. V režimu expresního obchodování může každé klepnutí na zelené nebo červené tlačítko přidat vaši předpověď do obchodu. Pak se prognóza všech obchodů znásobí a člověk tak dosáhne vyššího zisku než Digitální obchod.

Pro expresní obchodování, zmáčkni Expresní tlačítko v aplikaci Pocket Option. Poté vyberte typ aktiva a vytvořte dvě prognózy pro různá aktiva. Poté proveďte expresní obchod.

Vidět otevřené objednávky, zvolte možnost Expres a stiskněte tlačítko Opened. Chcete-li zobrazit uzavřené objednávky, musíte na panelu zvolit záložku Uzavřeno.

#3 Sledování obchodů

The Aplikace Pocket Option má možnost zobrazit aktivní obchodní relace. Musíte vybrat tlačítko obchody, a objeví se vyskakovací nabídka zobrazující transakce pro současnou relaci. Pokud chceš zobrazit otevřené obchody, klepnutím na sekci Obchody zobrazíte všechny probíhající obchody.

Historie obchodu s aplikací binárních opcí

Pokud chcete vidět uzavřené obchody pro vaši obchodní seanci, můžete přejít do stejné obchodní sekce a klepnout na tlačítko Uzavřené obchody. Chcete-li zobrazit historii živých obchodů, můžete vybrat možnost Více.

#4 Nevyřízené obchody

Je to funkce, která uživatelům umožňuje uskutečňovat obchody v určitou dobu v budoucnosti nebo když cena konkrétního aktiva dosáhne úrovně. Můžete dokonce uzavřít čekající obchod před jeho umístěním, abyste se vyhnuli ztrátě. Chcete-li zadat obchodní příkaz podle času, musíte vybrat aktivum a nastavit čas a datum, kdy chcete obchodovat.

Po přidání částky a zadání objednávky můžete dráha přes kartu Aktuální. Pokud chcete zadat objednávku podle ceny aktiva, vyberte aktivum a nastavte potřebnou otevřenou cenu a procento výplaty. Poté zvolte částku a objednejte. Chcete-li zrušit jakoukoli čekající objednávku, musíte klepněte na tlačítko Zavřít na záložce čekající objednávky.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Příklad: Jak obchodovat kryptoměny (Bitcoin, 90%)

Dám vám příklad v této recenzi Pocket Option. jestli ty otevřít obchod s bitcoiny s částkou 1000$ uděláte správnou předpověď trhů a vyhrajete výplatu 1900$. 900$ je zisk a 1000$ je návrat vaší vsazené částky. Za investování se neplatí žádné skryté poplatky.

Aby to bylo jasnější a podrobně vám vysvětlili, jak obchodovat binární opce, můžete navštívit můj YouTube kanál.

Podívejte se na můj plný Pocket Option obchodování instruktážní video zde:

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVHV0b3JpYWw6IEhvdyB0byB0cmFkZSB3aXRoIFBvY2tldCBPcHRpb24gICgyMDIyKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvZXg1Ni0zbzNVVlE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Sociální obchodování – Automaticky zkopírujte obchodování s binárními opcemi od ostatních

Pocket Option vám nabízí kopírování nejlepších obchodníků brokera. V první řadě je důležité vědět, že sociální obchodování funguje pouze na živém účtu. Otevřete nabídku "sociální obchodování“ a vidíte aktuálně nejlepší obchodníky. Můžete na ně kliknout a sledovat jejich profil (obrázek níže).

Pocket-Option-social-trading-profile

Obchodníka můžete přidat do „seznamu ke sledování“ a sledovat ho po určitou dobu. Pokud si myslíte, že je dost dobrý, můžete ho zkopírovat jedním kliknutím. Podle mého názoru je důležité analyzovat obchody všech dob. Pokud uživatel sociálního obchodování získal celkově vysokou míru výher, je to dobrý způsob, jak vydělat nějaký extra zisk. Pro obchodníky je velkou výhodou vidět celý profil a styl obchodování na Pocket Option.

Jak otevřít svůj obchodní účet na Pocket Option

Četl jsi dost a chceš otevřete si svůj vlastní účet na Pocket Option prokázat své obchodní dovednosti? Dobře, pojďme na to – je to velmi snadné. K tomu stačí pár kliknutí. Postupujte podle těchto jednoduchých kroků:

  1. Navštivte domovskou stránku a klikněte na „ZAČNĚTE JEDNÍM KLIKNUTÍM“ tlačítko, které se objeví před vámi
  2. Klikněte na „POKRAČOVAT V UKÁZACÍM OBCHODOVÁNÍ“ nejprve použít demo účet
  3. Jakmile budete dostatečně trénovat, klikněte na "Registrace" tlačítko v levém dolním rohu
  4. Nyní si vyberte jednu ze tří metod (přes e-mail, Google nebo Facebook) k vytvoření účtu
  5. Vyplňte všechny požadované údaje
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Následující snímky obrazovky vám to ukáží první tři kroky – tak se dostanete k registračnímu formuláři, který vám umožní zaregistrovat svůj účet.

Registrace Pocket Option
Krok #1
Zaregistrujte se demo Pocket Option
Krok #2
kapesní možnost začít
Krok #3

Jakmile dokončíte registraci, můžete začít obchodovat. Pro některé funkce musíte ověřit svůj účet. Ukážu vám, jak to udělat později v tomto článku.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Typy účtů Pocket Option:

Existují několik různých typů účtů Pocket Option nabízí. Podívejme se podrobně na každý z nich v následující tabulce:

Typy účtů:Specifikace:
demo účetvirtuální peníze, až $10000
doplňte, kdykoli budete chtít
začínající obchodníkzůstatek na účtu: méně než $100
maximální částka transakce: $1000
začínající obchodníkvšechny body začínajícího obchodníka plus:
zůstatek účtu: $100 – $1000
přístup k loterii krystalů, expresní objednávky, obchodní úspěchy
zkušený obchodníkvšechny body začínajícího obchodníka plus:
zůstatek účtu: $1000 – $5000
zvýšit ziskovost o 2%
mistr obchodníkvšechny body zkušeného obchodníka plus:
zůstatek na účtu: $5000 – $15000
maximální částka transakce: $2000
zvýšit ziskovost o 4%
přednost pro výběry
profesionální obchodníkvšechny body hlavního obchodníka plus:
zůstatek účtu: $15000 – $50000
maximální částka transakce: $3000
zvýšit ziskovost o 6%
osobní manažer
zkušený obchodníkvšechny body profesionálního obchodníka plus:
zůstatek na účtu: od $50000
maximální částka transakce: $5000
zvýšit ziskovost o 8%
vysoká priorita pro výběry
prémiové dárky
osobní slevy
MT5 Forexk dispozici pro všechny fáze počínaje zkušený
vliv
: 1:10 až 1:1000
plovoucí spread: od 1,1 pipu
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Můžete použít demo účet na Pocket Option?

Nabízí zdarma demo účet aby každý mohl začít s obchodováním binárních opcí. Demo účet lze použít pro školení před zahájením skutečných investic do Pocket Option. Jediným kliknutím můžete na platformě obchodovat s virtuálními penězi. Pro cvičné obchodování s virtuálními penězi není potřeba žádná registrace ani vklad. Mnoho obchodníků získává své první zkušenosti na demo účtu, než začnou se skutečnými penězi. Doporučuji každému, aby si procvičil platformu na demo účtu – i když si přečtete každé slovo mé recenze Pocket Option ;-)

Demo účet Pocket Option
Použijte demo účet, když jste v obchodování s binárními opcemi noví

The binární demo účet je neomezeně s virtuálními penězi 10,000$. Pokud ano, můžete jej nabít jedním kliknutím přijít o nějaké peníze. Poté, co získáte nějaké zkušenosti a naučíte se to úspěšně obchodujte s binárními opcemi můžete přímo začít obchodovat se skutečnými penězi.

  • Zdarma a neomezený účet
  • Nejlepší způsob, jak cvičit a naučit se obchodovat
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Funkce vašeho obchodního účtu Pocket Option

Pojďme se blíže podívat na to, jak se přihlásit ke svému účtu Pocket Option a jak jej ověřit. Ověření je důležitým krokem, pokud chcete vyzkoušet všechny funkce platformy Pocket Option.

Jak se přihlásit ke svému účtu Pocket Option

Pokud jste již vytvořili účet Pocket Option, přihlášení je velmi snadné. Stačí navštívit webovou stránku brokera přes pocketoption.com nebo si brokera vyhledat přes Google. Jakmile budete přesměrováni na web, sledujte pravý horní roh. Klikněte na „Pocket Option Přihlásit se“.

kapesní možnost přihlášení
Začněte kliknutím na „Přihlásit se“.

Zadejte svůj e-mail a heslo, proveďte reCAPTCHA a stiskněte „LOGIN“. Pokud chcete, můžete si uložit své údaje a zůstat přihlášeni.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Ověření Pocket Option: Jak ověřit svůj účet

Chcete-li získat přístup ke všem funkcím Pocket Option, musíte ověřte svůj účet. To trvá několik kroků, ale je snadné to udělat.

Postupujte podle těchto kroků ověření:

  • Přihlaste se ke svému účtu
  • Otevřete nastavení svého osobního účtu (profil)
  • Připravte si doklad totožnosti (např. sken občanského průkazu, pasu nebo řidičského průkazu)
  • Nahrajte dokument
  • Sledujte proces ověření
Ověření Pocket Option
Podrobnosti o ověření najdete v nastavení účtu

Musíte zadat doložení adresy také. Můžete použít bankovní dopis nebo dokumenty, jako je účet za elektřinu. Je důležité, aby obsahoval jméno osoby, která účet spravuje. Buďte opatrní: Dokument by neměl být oříznutý a všechny důležité informace by měly být jasně viditelné.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Dostupné platební metody pro vklad a výběr

Dobrá věc na Pocket Option je, že nabízejí asi 50 různých platebních metod pro vklad a výběr.

Pocket Option platební metody
Existuje spousta různých platebních metod – například spousta kryptoměn

The minimální vklad je 50$. Můžete použít karty, elektronické platby nebo kryptoměny. Neúčtují žádnou provizi a výběr funguje v časovém horizontu 24 hodin. The minimální částka výběru je 10$.

Kapesní-možnost-platební-metody
Některé další platební metody Pocket Option

Fakta o platebních metodách: 

  • Minimální vklad 50$ a minimální výběr 10$
  • Okamžité vklady elektronickými metodami
  • Kreditní karty
  • Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money
  • Kryptoměny, bitcoiny, litecoiny, Ripple a další
  • Žádné provize a poplatky
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jak vložit peníze na Pocket Option

Chcete začít obchodovat? První věc, kterou musíte udělat po registraci a ověření: je vložit peníze. Proces je velmi snadno pochopitelný. Otevřete webovou stránku Pocket Option. Jakmile se přihlásíte, můžete vidět svůj řídicí panel. Klikněte na tlačítko „TOP-UP“ v horní části stránky.

kapesní možnost dobití
Tlačítko nesmí chybět

Nyní si můžete vybrat jednu z různých platebních metod. Minimální vklad je $50. Po výběru jedné platební metody postupujte podle zobrazených kroků.

kapesní opční vklad
Vyberte si svůj oblíbený způsob platby

Pokud vše funguje dobře, váš účet je dobit (minimální vklad: $50). Nyní můžete začít obchodovat!

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Existují nějaké bonusy za vklad?

Ano! Pocket Option nabízí vkladové bonusy přilákat nové zákazníky a dát určitý kredit i stávajícím zákazníkům. Pokud zvolíte platební metodu, uvidíte, jaký bonus za vklad získáte. Záleží na tom, kolik peněz chcete vložit.

kapesní opční bonus
Čím více vložíte, tím vyšší bude váš bonus

Například, pokud na svůj účet dobijete $ 5 000, získáte navíc 43%, což je $2 150. Takže zůstatek na vašem účtu bude po vkladu $7150.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jak vybrat peníze z Pocket Option

Na závěr první testy výběr u makléře v naší recenzi Pocket Option jsou úspěšní. Výběr prostředků a systém vkladů funguje velmi dobře. Pocket Option vám také nabízí cashback maximálně 10% vašeho vkladu nebo ztrát.

Možnost výběru Pocket Option
Vybrat peníze je snadné – ale musíte mít ověřený účet

Pro více informací si otevřete skutečný účet. Kromě toho musím zmínit, že byste si měli ověřit svůj účet, než začnete obchodovat se skutečnými penězi. Broker nevyplácí na neověřené účty.

Test bonusového systému a odměn

Jak vidíte na obrázku níže Pocket Option vám nabízí bonusový systém. Existuje velký výběr možností, jak vydělat další peníze. Použijte vklad nebo bonus bez vkladu k získání většího účtu. Kromě toho nabízejí bezrizikové obchody, cash-backy nebo promo kódy.

Kapesní-option-bonus
Bonus Pocket Option

Získáte odměnu, pokud je váš obchodní objem vysoký. Dávají vám "drahokamy" které můžete použít v obchodě s cenami. V obchodě s cenami existuje několik možností nákupu dalších bonusů.

Je bonusový systém dobrý?

Poprvé vidím tak velký bonusový systém s různými možnostmi. Ale nezapomeňte, že každý bonus je spojen s podmínkou. Na druhou stranu můžete bonus kdykoli zrušit pouhým kliknutím na ikonu ve vašem účtu. Pokud získáte aktivní bonus, nebudou drženy žádné peníze. Abyste dostali výplatu, musíte svůj bonus převést 50x.

Fakta o bonusovém systému:

  • Bonus za vklad
  • Bonus bez vkladu
  • Bezrizikové obchody
  • Cashback
  • Drahokamy za bonus
  • Boostery pro větší zisk
➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Podpora a servis pro obchodníky Pocket Option

The Podpěra, podpora je pro obchodníky velmi důležité budovat spolehlivé vztahy. Makléř nabízí rychle, zodpovědná chatová podpora v naší recenzi Pocket Option.

Pocket-Option-support-and-vzdělávání
Podpora Pocket Option

Také dostali telefonickou a e-mailovou podporu. Podpora funguje v různých jazycích. podle toho získali agenta v EU (Česko).

Fakta o podpoře:

  • Podpora 24/7
  • Služba telefonu, e-mailu a chatu
  • Podpora ve více než 5 různých jazycích
  • Bezplatné vzdělávací centrum
  • Analýza a školení
Podpěra, podpora:Doba provozu:Telefon:E-mailem:
Telefon, chat, email24/7+44 20 8123 4499[email protected]

Bezplatné vzdělání: Jak se naučit obchodovat s Pocket Option

Pro začátečníky i pokročilé obchodníky je zde a velká vzdělávací sekce na platformě. Podívejte se na video tutoriály nebo si přečtěte nové strategie od odborníků z Pocket Option. Podrobně vysvětlují, jak to funguje. Před obchodováním se skutečnými penězi je důležité získat více znalostí.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Obchodní signály na Pocket Option

Pokud nemáte čas analyzovat trhy sami, existuje mnoho možností, jak dosáhnout zisku v obou směrech. Copy trading je jedním z nich, ale také signály jsou velmi užitečné při hledání obchodní nastavení, které může fungovat a umožní vám vydělat spoustu peněz.

kapesní opční signály
Pocket Option nabízí signály

Ale ne každý broker binárních opcí takové obchodní signály nabízí. Dobrá věc na Pocket Option je: To nabízí signály. Stačí otevřít svůj účet a obchodní stůl a kliknout na tlačítko „Signals“ na pravé straně obrazovky.

Nyní můžete vidět všechny signály generované systémem. Pokud chcete jeden zkopírovat, stačí kliknout na „Kopírovat signál“.

kapesní možnost kopírovat signál
Můžete vidět mnoho signálů najednou

To je celé kouzlo – nyní jste zadali obchod podle signálu. To vám může pomoci rozvíjet vaše obchodní dovednosti. Zatímco signály jsou dostupné Pocket Option, obchodní roboti nejsou!

Kde je k dispozici Pocket Option?

Možná jste si všimli, že obchodní platformy Pocket Option nemůžete používat v každé jednotlivé zemi světa. Dáme si a rychlý přehled všech dostupných a zakázaných zemí.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Seznam dostupných zemí:

Toto jsou země, kde můžete obchodovat prostřednictvím Pocket Option:

  • Čína
  • Indie
  • Japonsko
  • Malajsie
  • Persie
  • Rusko
  • Srbsko
  • Jižní Korea
  • Brazílie
  • Thajsko
  • krocan
  • Spojené arabské emiráty
  • a mnoho dalších

Zobrazit celý Seznam zemí Pocket Option zde!

Bohužel existují země, které obchodování s binárními opcemi zakázaly úplně.

Seznam zakázaných zemí:

Toto jsou země, kde nemůžete obchodovat prostřednictvím Pocket Option:

  • Všechny země, které patří do Evropské unie
  • Izrael
  • Japonsko
  • Spojené království
  • USA

Jaké jsou alternativy Pocket Option?

Pocket Option funguje minimálně stejně dobře jako naši další dva špičkoví binární brokeři. Můžeme dát Pocket Option plných 5 z 5 hvězdiček, protože broker je regulovaný, nabízí vysoké výnosy a bonusy, má vynikající a na funkce bohaté rozhraní a je oblíbený u mnoha uživatelů.

Pocket Option lze považovat za průmyslový standard, pokud jde o binární obchodování. Je to jeden z nejlepších brokerů, které máme v našich srovnáních.

1. Pocket Option2. Olymp Trade3. IQ Option
Hodnocení: 5/55/55/5
Nařízení:IFMRRCMezinárodní finanční komise/
Digitální možnosti: AnoAnoAno
Vrátit se:Až 93%+Až 90%+Až 100%+
Aktiva:100+100+300+
Podpěra, podpora:24/724/724/7
výhody:Nabízí 30sekundové obchodyK dispozici bonus 100%Nabízí také CFD a forex obchodování
Nevýhody:Vyšší minimální vkladNe nejvyšší návratnostNení k dispozici ve všech zemích
➔ Zaregistrujte se pomocí Pocket Option➔ Navštivte recenzi Olymp Trade➔ Navštivte recenzi IQ Option

Vidět víc alternativy v našem srovnání mezi jinými brokery:

Nabízí Pocket Option affiliate program?

Ano, Pocket Option nabízí affiliate program pro všechny obchodníky, kteří chtějí makléřům přivést nové obchodníky. Zisk může být až 80% z výnosu z Pocket Option. Možností, jak získat další příjem jako partner, je spousta.

kapesní možnost affiliate

Můžete přilákat nové obchodníky prostřednictvím sociálních médií, webových stránek, youtube nebo jiných typů reklamy a nechat je zaregistrovat prostřednictvím adresy URL vašeho partnera. Pokud doporučený obchodník začne obchodovat a investovat, vyděláte peníze jako provizi od brokera.

➨ Zaregistrujte se zdarma do partnerského programu Pocket Option

(Varování před rizikem: Obchodování zahrnuje rizika)

Závěr mé recenze Pocket Option: Je to spolehlivý broker nebo podvod?

Výsledek mé recenze Pocket Option: Pocket Option vypadá jako spolehlivý broker binárních opcí. Existuje velké množství různých aktiv s vysokými zisky pro obchodníky. Binární opce jsou na platformě velmi jednoduché a snadno pochopitelné. Pro další dotazy můžete využít velké vzdělávací centrum. Obchodní platforma je podle mého názoru jedna z nejlepších na světě, protože si ji můžete rychle přizpůsobit. Navíc je velmi uživatelsky přívětivý a obchoduje se s ním velmi pohodlně.

Pocket Option je legitimní broker

Pro výběry a vklady máte k dispozici mnoho různých platebních metod. Otevření účtu za méně než 5 minut není žádný problém. Můžete začít obchodovat se skutečnými penězi se počátečním zůstatkem 50$. To je dobrá hodnota pro každého obchodníka. Vítány jsou také velké vklady. Jedinou nevýhodou Pocket Option je absence skutečné regulace finančního institutu. Na závěr z mé zkušenosti, tento broker může být velmi užitečný.

Výhody Pocket Option:

  • Vysoký zisk aktiv 96%+
  • 100+ aktiv
  • Rychlá a spolehlivá podpora
  • Sociální obchodování
  • Mnoho různých platebních metod
  • Žádné skryté poplatky
  • Výborná obchodní platforma
  • Nízký minimální vklad
  • Výběr prostředků je snadný

Pocket Option ukazuje opravdu dobrý bonusový program a spolehlivá platforma pro obchodování v mé recenzi. Je to jedna z nejlepších obchodních platforem.

➥ Zaregistrujte se s Pocket Option nyní zdarma!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Často kladené otázky (FAQ)

Je Pocket Option regulován?

Ano, je regulováno Centrem pro regulaci mezinárodních vztahů s finančními trhy, také známým jako IFMRRC, a Mwali International Services Authority. Neexistují však žádné oficiální vládní orgány pro finanční trhy.

Je Pocket Option dobrý broker?

Z mého pohledu je Pocket Option spolehlivý broker. Můžete používat demo účet, obchodovat bez jakýchkoli poplatků, vkládat a vybírat peníze bez poplatků a vydělávat spoustu peněz díky vysoké výplatě (96%+). Platforma navíc nabízí dobrou podporu a také sociální obchodování.

Je Pocket Option dostupný v USA?

Ne, bohužel, Pocket Option nemohou používat obchodníci z USA, protože není regulován CFTC. Američtí obchodníci si ale stále mohou vytvořit bezplatný demo účet.

Je Pocket Option bezpečný?

Pocket Option je legitimní a bezpečný broker, kde můžete obchodovat s binárními opcemi. Vaše prostředky jsou v bezpečí a je snadné peníze vybrat.

Jak dlouho trvá výběr Pocket Option?

Výplata u Pocket Option je obvykle velmi rychlá. Když jsme platformu testovali, peníze byly na účtu hned druhý den. Výběry však mohou trvat až 5 dní. To závisí na zvoleném způsobu výběru a dni v týdnu.

Výběry do elektronických peněženek a kreditních karet jsou většinou rychlé. Bankovní nebo bankovní převody trvají 4-5 pracovních dnů a výběry kryptoměny trvají v průměru 2-3 pracovní dny.

Můžete vydělat peníze na Pocket Option?

Ano, je to možné vydělávejte peníze na Pocket Option. Existuje mnoho lidí, kteří to dělají na plný úvazek a vydělali tím jmění. Vždy jsou však dvě strany mince. Není nepravděpodobné, že dojde i ke ztrátám.

Obecně jde o výběr vhodné obchodní strategie a správné obchody ve správný čas. Pokud uspějete, můžete s Pocket Option vydělat spoustu peněz. Neexistuje žádný horní limit, kolik peněz můžete vydělat.

Byl prostředek OTC na Pocket Option?

OTC znamená Over The Counter na Pocket Option. Toto jsou aktiva a grafy, které jsou k dispozici k obchodování o víkendu. Je to rozdíl od skutečných burzovních grafů, protože aktivum nemůže být obchodováno na burze, pokud je uzavřena. Proto OTC grafy se používají na Pocket Option.