Podvody s binárními opcemi: Broker blacklist pro začátečníky

S růstem online obchodování, podvody s binárními opcemi neustále stoupaly. Podvody se mohou objevit v různých formách, jako jsou nepoctiví makléři, zmanipulovaní roboti, falešné sliby atd. Nováčci a toužící se učit vydělávat obchodníci jsou cíle podvodníků. Ukazují pouze oboustranně výhodnou situaci, aby přilákaly potenciální oběti a pak je okradly o jejich těžce vydělané peníze. 

Obchodování s binárními opcemi je jednoduché. Máte pouze dva postoje: buď získáte, nebo prohrajete. Proto podvodníci využívají této jednoduchosti a rychle cílí na naivní obchodníky, aby byli špinavě bohatí. V tomto článku vám řekneme vše důležité, co potřebujete vědět o binárních podvodech!

Podvody s binárními opcemi a blacklist od CFTC

Proč byste měli vědět o těchto podvodech s binárními opcemi?

Tyto podmínky snižují důvěryhodnost tohoto druhu obchodování. Víra uživatelů klesá, binární opce ztrácejí reputaci a důvěřiví klienti přicházejí o své peníze. Na druhou stranu, podvodníci díky těmto bezohledným praktikám bohatnou. 

Takové informace vybízejí každého binární opce obchodník zůstat ostražitý. Důkladná studie vlastností trhu a rozpoznání vzoru podvodných schémat pomůže vyhnout se takovým praktikám a nahlásit je. Prohlédněte si také černou listinu brokerů binárních opcí, kde najdete další informace. 

Jaké jsou typické podvody s binárními opcemi?

Podvody s binárními opcemi jsou takové, kde podvodník bere binární opce jako zástěrku, aby získal peníze od naivních a neopatrných obchodníků nelegitimně. Binární opce jsou částečně regulované, což ponechává velký prostor pro špatné vlivy.

Tito podvodníci zaručují ziskovou situaci a zveřejňují fotografie falešných výdělků, aby získali důvěru obchodníků. Bohužel, když uživatel nevěnuje zvýšenou pozornost, ztrácí svou částku. 

Podvodníci slibují měsícem a hvězdám příznivé obchodní podmínky, aby oklamali obchodníka. Jejich podvodný postup můžeme pochopit takto:

Příklad binárního podvodníka

1. Upoutejte pozornost potenciální oběti

The blacklist brokera binárních opcí jména ukazují, že tito podvodníci vytvářejí několik webových stránek a profilů. Poté se zaměřují na důvěryhodné nebo začínající uživatele pomocí superziskových schémat a nabídek. 

Nakonec vytvářejí profesionálně vypadající webové stránky a dělají akce jako legitimní webové stránky. Jejich nabídky a schémata mohou přimět neopatrné uživatele, aby se k nim přiblížili, což je vše, co chtějí. 

2. Sbírejte informace a peníze

Jejich dalším krokem je udržet si zájem o jejich nabídku. Tito makléři tedy ukazují falešné snímky uživatelů, kteří v krátké době vydělávají obrovské zisky. Jinými slovy, tito makléři udělají vše pro to, aby z vašeho pohledu působili důvěryhodně. 

Dále, když vás nabídka zaujala, požádají vás o vaše osobní údaje a vložení konkrétní částky na účet XYZ. Když tak učiníte, mohou nebo nemusí reagovat dále. 

3. Fáze mizení

Po vložení peněz pro vás bude těžké je znovu vidět. Samozřejmě si můžete stěžovat na čísle zákaznické podpory makléře a požádat o vrácení peněz. Ale vrátíte se s prázdnýma rukama, protože vás nikdo nenutil uzavřít dohodu. Ztratíte tak své peníze a víru v obchodování s binárními opcemi. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Vlastnosti podvodníků s binárními opcemi

Většina podvodníků s binárními opcemi má podobné vlastnosti:

Upozornění na podvod s binárními opcemi

1. Fiktivní jména

Podvody s binárními opcemi mít věci jako fiktivní postavy jako společný rys. Takže vás například může oslovit Johny Doe (fiktivní jméno) se strategií win-win, abyste s ním okamžitě vydělali peníze.

2. Bezplatné služby

Tato osoba bude nabízet bezplatné služby, protože vydělala značné jmění. Navíc jsou přirozeně tak laskaví, že nemohou udržet své znalosti a obchodní tipy v tajnosti. Jejich filantropická povaha chce, aby všichni ostatní zbohatli, aniž by něco požadovali. 

3. Platba za otevření účtu.

Ukázalo se, že autor webu peníze nepotřebuje. Nicméně, broker binárních opcí vyžaduje počáteční vklad, aby mohl otevřít váš účet. Bohužel nezaplacení předem znamená, že ztratíte vzácné drahokamy využívání win-win strategie při obchodování s binárními opcemi. 

4. Nefunkční signály

Autor žádá obchodníka, aby si otevřel účet u konkrétního brokera. Fungovat mohou i jejich již otevřené účty nebo demo účty. Poté podvodník vytáhne podvod tím, že obdrží peníze od makléře za každého klienta, kterého osloví. 

Obchodník používá svůj vklad peněz k obchodování na signálech, které jsou obvykle nefunkční. Pokud budou fungovat a obchodník vyhraje, broker přijde o peníze. Zabrání však jejich podvodu s binárními opcemis od řádného plnění. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Černá listina brokerů binárních opcí

Hledejte podvody s binárními opcemi na Červeném seznamu CFTC
Podívejte se na tento seznam oblíbených podvodníků s binárními opcemi! – https://www.cftc.gov/LearnAndProtect/Resources/Check/redlist.htm

Nyní, když máme jasno ve vlastnostech a metodách používaných podvodníky s binárními opcemi, pojďme se podívat na některá populární jména, která je implementovala:

Podvodný broker binárních opcí:Info:
GrandOptionOffline
Jakákoli možnostZtráta finanční licence
Banc De BinaryNeregulované obchodování
MFX Brokerpodvod
Binární rezervní systémpodvod
Pearsonova metodapodvod
Tajný Algo Botpodvod
Bull Optionpodvod
TraderXPpodvod
Binární ziskpodvod
AyrexWeb brokera zmizel náhodně
BinarymateWeb brokera zmizel náhodně
FinmaxWeb brokera zmizel náhodně
Swissglobaltrade.orgVarování od CFTC
CloseOptionVarování od CFTC

Existuje mnohem více podvodných brokerů: Podívejte se prosím na seznam CFTC!

Toto je několik jmen na černé listině brokera binárních opcí. Objevilo se několik dalších podvodů týkajících se různých podvodníků. Musíte vědět, jak se takovým podvodníkům vyhnout. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Vyhněte se podvodníkům s binárními opcemi:

Vyhněte se podvodníkům s binárními opcemi

Podívejte se na následující body, když vás osloví obchodník s binárními opcemi, který vám dá vědět, jak okamžitě vydělat peníze:

  1. Agresivní tlačení služeb

Pokud na vás obchodník agresivně tlačí své obchodní služby a stále trvá na uložení peněz na obchodní účet, vyhněte se takovým obchodníkům. Dobré bezrizikové a zaručené zisky při obchodování s binárními opcemi nejsou životaschopné kvůli jejich povaze. 

  1. Po celou dobu nevyžádané win-win strategie

Pokud vám nadále nabízejí oboustranně výhodné strategie a signály při obchodování s binárními opcemi bez zkušební doby pro testování strategií, nezapomeňte se podívat na jejich pozadí. Takové strategie se obvykle zaměřují na vyčerpání vašeho vkladu. 

  1. Neuposlechnutí finančních regulátorů

Pokud tito obchodníci neposlouchají finanční regulátory, nesmíte jim věnovat pozornost. Zkontrolujte jejich licence, protože podvody s binárními opcemi obvykle mají certifikace a licence od organizací s pochybnou pověstí. Kromě toho mohou být tyto organizace v offshore oblasti. 

  1. Žádné zásadní informace

Tito podvodníci nebudou na svých webových stránkách otevřeně zveřejňovat podrobnosti o oficiálním názvu své společnosti, adrese sídla, informacích o jurisdikci nebo kontaktních údajích. 

  1. Negativní recenze

Pokud jde o peníze, nikdy byste neměli věřit online zdrojům se silnými negativními recenzemi. Pokud si všimnete několika recenzí s lidmi, kteří popisují své zkušenosti s podvodným brokerem, který provádí podvody s binárními opcemi, držte se od nich na míle daleko. 

Pokud se tito podvodníci s binárními opcemi nebudou mít na pozoru před přísnými předpisy, nepřestanou se objevovat. Znalost varování a následků podvodů je proto pro obchodníky a podvodníky zásadní.

Upozornění regulátorů na binární podvody:

Mezi regulační orgány USA pro binární opce patří Komise pro cenné papíry a burzy (SEC) a Komise pro obchodování s komoditními futures (CFTC). Oba úřady vydaly opatření, varování a pokyny týkající se rostoucí online podvody s binárními opcemi. 

  • SEC dává investorům upozornění, aby investoři věděli, jak zůstat v bezpečí
  • Podobně CFTC nabízí binární opce poradenství proti podvodům

Tato varování zahrnují význam a vysvětlení binárních kontraktů. Navíc obsahuje rozdíly mezi různými opčními smlouvami. Kromě toho upozornění varují investory před následujícími podvody s binárními opcemi:

  1. Zatímco některé binární opce fungují podle předpisů USA, mnohé se odehrávají na online obchodních platformách. Tyto internetové obchodní platformy nemusí nutně dodržovat platné regulační zákony úřadů USA. Navíc se mohou dopouštět nezákonné činnosti. 
  2. Předpokládejme, že investor zakoupí binární opce od osoby nebo subjektu, který není registrován u amerického regulačního orgánu nebo byl pod dohledem amerického regulačního orgánu. V takovém případě nemusí získat plné výhody záruk federálních zákonů o cenných papírech a komoditách. Tyto zákony chrání investory a některé opravné prostředky a záruky jsou pouze pro registrované nabídky. 

Investoři musí zkontrolovat následující opatření:

  1. Obchodní platforma binárních opcí je smluvní trh určený podle webové stránky CFTC.
  2. SEC poskytuje investorům systém EDGAR k ověření, zda platforma pro obchodování s binárními opcemi zaregistrovala nabídku a prodej produktu u SEC
  3. Investoři si mohou prohlédnout webové stránky SEC týkající se burz, aby zjistili, zda je vaše platforma binárních opcí registrovanou burzou. Můžete také prohledávat jejich seznam a najít uvedené produkty binárních opcí.

Nejnovější oznámení CFTC naleznete zde: https://www.cftc.gov/PressRoom/PressReleases/8555-22

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Různé metody podvodu s binárními opcemi

Různé typy podvodů s binárními opcemis se provádějí takto:

1. Řízené obchodování

Někteří podvodníci vám nabídnou, že za vás udělají vše, včetně samotného obchodování. Jejich jediným požadavkem by bylo natankovat váš účet, aby mohli nadále vydělávat zisky nebo pokrýt ztráty. Když si však peníze vyberete, stane se to náročné a nemožné. 

2. Chladný přístup

Chladný přístup zahrnuje volání nebo e-maily, které jsou nevyžádané. Scammer broker vás bude z ničeho nic kontaktovat, abyste se zaregistrovali na jejich platformě. Naopak, pokud již máte účet na určité platformě, může vám zavolat takzvaný Senior broker, který vás bude informovat o směru obchodu. 

Mějte na paměti, že žádný renomovaný a legitimní makléř k vám nebude takto přistupovat. 

3. Klamavá reklama

Mnoho zástupců společnosti scammer může prostřednictvím sociálních médií projevovat luxusní a okázalý životní styl. S pomocí oblíbených bloggerů a cílené mediální reklamy vzbudí zájem obchodníků.

Na Youtube budou tito podvodníci ukazovat úspěšné příběhy, obvykle falešné, a videa, která ukazují superzisky daleko od reality. Je to způsob, jak získat důvěryhodnost potenciálních investorů. Dále mohou zveřejňovat falešné příběhy o úspěchu a ziskové zprávy na obchodních fórech a propagovat své služby správy důvěry. 

4. Manipulace s cenou

Podvody s binárními opcemi může zaznamenat manipulaci s cenou ze strany con brokera. Co dělají, je požádat vás, abyste obchodovali s binárními opcemi. Můžete předpokládat, že uložíte své peníze na skutečný akciový trh. Broker si však vyhrazuje právo stanovit jejich ceny, což jim dává možnost manipulovat s čísly ve svůj prospěch. Uživatel tedy z transakce nic nezíská. 

5. Ponziho a pyramidové hry

Další populární způsob, jak provést podvod s binárními opcemis je pyramidová a Ponziho schémata. První metoda zahrnuje hledání rekrutů, za které získají provizi. Každý, kdo se podepisuje, musí zaplatit poplatek za předplatné. 

Stává se to ziskem pro lidi na vrcholu pyramidy. Na druhou stranu, lidé na spodním konci struktury nedokážou nic vydělat, protože místo skutečného investování se hledání rekrutů stává jejich obchodováním. 

Ponziho schémata se liší od pyramid, protože tito podvodníci budou v krátké době agresivně inzerovat binární obchody. Poté požádají investory o menší zálohu a mohou jim dokonce zaplatit slíbené výnosy, aby ukázali svůj úspěch. 

Pomáhá získat důvěru klientů, což dále pomáhá při náboru dalších lidí. Jakmile investuje dostatek lidí, podvodníci s penězi utečou a nezanechají žádné stopy. 

Je to obecný vzorec, který bude používat obvyklý blacklist brokerů binárních opcí. Můžete se tomu však vyhnout důkladným průzkumem a znalostmi jmen brokerů na černé listině.

Jak se chránit proti podvodným brokerům s binárními opcemi?

Pokud přemýšlíte o způsobech, jak se držet dál od brokerů binárních opcí černá listina, zvažte následující body:

1. Využijte regulovaného brokera

První věc, které je třeba se vyhnout propadnutí podvody s binárními opcemi je ověřit spojení s registrovaným makléřem a zkontrolovat jeho regulační licenci. Jejich webové stránky by měly tyto informace uvádět jasně a transparentně.

S neregulovaným brokerem nebudou mít vaše peníze žádnou ochranu, pokud se situace zhorší. Bez porušení zákona mohou dělat zlé věci. Není jisté, že neregulovaný broker provede podvod. Musíte však zůstat na bezpečné straně tím, že zůstanete na regulované plošině.

Dobré vědět!
Finanční regulační orgán se v každé zemi liší a snaží se mezi makléři udržovat dobré obchodní praktiky. Mezi přední regulační agentury, které řídí transakce a podvody s binárními opcemi Malta MFSA, Komise pro obchodování s komoditními futures (USA), Kyperská komise pro burzu cenných papírů (Kypr), atd. 

Mnoho brokerů binárních opcí může být offshore a jejich ověření může být náročné. Mohou například uvádět falešná jména a adresy. Mohou dokonce ukázat licenci od falešného regulačního orgánu. Proto je před investováním velmi důležité provést odpovídající průzkum. 

Také, i když je obchodník s binárními opcemi legitimní, zákony offshore země nemusí být přísné. Proto to může v budoucnu vést k problémům, které musíte z pohledu zákona předem pochopit. 

2. Buďte si vědomi pochybného marketingu

Podvodníci s binárními opcemi budou nabízet pochybnou reklamu, aby přilákali investory do jejich schématu. Budou tedy vykazovat značné investiční výnosy, garantované zisky atd. a nevykazovat žádná rizika. Jako pilný obchodník však musíte vědět, že žádná osoba nemůže nabídnout zaručené zisky na nepředvídatelné scéně binárních opcí, zejména během několika dnů obchodování. 

Cílené reklamy na sociálních sítích riskantních makléřů mohou zobrazovat luxusní životní styl a falešné snímky obrazovky s výdělkem. Ty by však neměly být považovány za lákavé, ale za klamavé. Stejně tak by se nikdy nemělo věnovat pozornost falešným recenzím celebrit, svědectví ekonomů atd. 

Dobré vědět!
Dále několik podvodů s binárními opcemi začíná poskytováním bonusů za vklad, které jsou příliš dobré na to, aby byly pravdivé, pro nové klienty. Tato přehnaná štědrost by měla být prevencí. Navíc vás nikdy neosloví přes studené hovory a e-maily renomovaný a legitimní makléř. Požadavek na okamžité platby může být také varovným signálem. Pokud také dostáváte nevyžádané e-maily od podvodníků, kteří tvrdí, že u nich máte účet, okamžitě je vymažte. 

3. Ověřte pravost webové stránky

Špatně fungující web nebo špatný design je primární varovnou vlajkou. I profesionálně vypadající weby však mohou klamat, jde tedy o nepřesné měřítko. Dále, a legitimní broker binárních opcí poskytne podrobné podrobnosti o poplatcích, cenách a výplatách online. Přečtení drobným písmem vás upozorní na případné skryté poplatky.

Když se podíváte na investiční výnosy a výplatní strukturu, možná si uvědomíte, že první je nadhodnocený, zatímco druhý vede k čisté ztrátě pro uživatele. Takové neodpovídající detaily ukazují, že broker není důvěryhodný. Někteří brokeři mohou také zabránit investorům ve výběru vkladových bonusů z jejich účtů.

Dobré vědět!
Makléř binárních opcí může také provést podvod tím, že řekne, že jejich ceny neodrážejí skutečné tržní ceny. Obvykle to znamená, že makléř provádí podvod na úkor klientů manipulací s cenami. A konečně, můžete být vystaveni riziku podvodu s binárními opcemi pokud broker nezveřejní kompletní rizika spojená s transakcí a slíbí nízkou poruchovost. 

4. Důkladně prozkoumejte

Můžete důkladně prozkoumat brokera a dotyčnou transakci pohledem na recenze klientů. Přestože je běžné několik negativních recenzí od nespokojených klientů, neměli byste vkládat peníze tam, kde nevidíte nic jiného než negativní posudky. 

Věnujte pozornost recenzím, které uvádějí, že uživatelé nemohli vybírat peníze ze svých účtů nebo že brankové tyče byly svévolně přesunuty. Kromě toho zkontrolujte zdroj recenzí, zda je oficiální nebo falešný.

Stojí za váš čas zkontrolovat blacklist brokera binárních opcí. Kromě toho můžete získat seznamy od oficiálních regulačních orgánů a dalších webových stránek s podrobnostmi o nevyřízených právních žalobách proti makléřům.

5. Podpora zákazníkům

Starostlivý a renomovaný broker binárních opcí poskytne týmy zákaznické podpory, které lze snadno kontaktovat. Díky skvělému týmu zákaznické podpory si můžete být jisti, že vaše potřeby budou hladce splněny. Na druhou stranu pro podvodníky s binárními opcemi bude pro vás obtížné se k nim dostat, a pokud ano, budou komunikovat pouze prostřednictvím aplikací pro zasílání zpráv. 

6. Některé další varovné signály

Podívejte se na tyto další varovné signály, které vás varují před špatnými úmysly makléřů:

  • Nabídku se podařilo zobchodovat a získat garantovaný zisk
  • Žádná odpověď na vaše postřehy, dotazy a zprávy
  • Web nemá SSL certifikát
  • Falešné ceny, hodnocení a posudky inzerované na různých platformách
  • Buď žádná fyzická adresa jejich sídla, těžko dohledatelná nebo úplná falešná
  • Platby jsou přijímány pouze v bitcoinech nebo kryptoměnách

Závěr: Buďte si vědomi binárních podvodů!

Podvody s binárními opcemi jsou rozšířené a v digitálním věku stále rostou. Bohužel i přes přísné zákony je hledání zdroje a původu těchto rozšířených podvodníků náročné. Investoři by proto měli být při podnikání vždy ve střehu obchodování s binárními opcemi

Binární opce jsou skvělým bezpečnostním nástrojem se značným potenciálem. Bohužel tyto podvody poškozují její pověst, ale s náležitou péčí a nereagují na „rychle zbohatnout” mohou uživatelé chránit sebe a své peníze. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Nejčastější dotazy – Nejčastější dotazy o podvodech brokera binárních opcí:

Následující otázky jsou některé běžné dotazy různých uživatelů:

Pomoc! Byl jsem podveden při obchodování s binárními opcemi. Co bych měl dělat?

Pokud jste někdo, kdo spadl do a podvody s binárními opcemi pasti, měli byste udělat následující věci:
1. Na základě platných předpisů byste měli makléři podat oficiální žádost. Mělo by se řídit pokyny pro formát a načasování podle pravidel regulačního orgánu pro podávání žádostí. 
2. Měli byste mít dokumenty a materiály prokazující nezákonné jednání makléřů. Každý materiál by měl prokázat, jak porušili regulační směrnice a dohodu klienta a ukázat jeho vinu. 
3. V časovém rámci stanoveném regulačními agenturami počkejte na odpověď makléřů na vaše obvinění a nároky.
4. Pokud nepřijde žádná odpověď nebo je neuspokojivá, měli byste kontaktovat regulační orgán, který řídí činnosti makléřů.
5. Než obdržíte odpověď od makléře nebo regulátora, měli byste se pokusit vybrat všechny prostředky ze svého obchodního účtu. Vyřízení žádosti může trvat týdny a měsíce, než se zpracuje a nabídne výsledek. Obchodníci by tedy měli zůstat připraveni. 

Jaká rizika čekají při obchodování s binárními opcemi?

Binární opce jsou duální obchod. Můžete získat více, než kolik jste investovali, nebo žádné peníze. Neexistuje žádná jiná možnost a předpověď je vaše nejlepší sázka. Některé podvody s binárními opcemi však těží ze svých obchodních a regulačních mezer. 
Obvykle, riskujete ztrátu všech peněz. Pečlivá analýza trhu a pravidla hospodaření s penězi vám však mohou pomoci této situaci předejít. 

Jsou všichni offshore brokeři podvodníci a podvodníci? Jak rozliším mezi dobrými a zlými?

S mnoha možnostmi na trhu může být extrémně náročné najít spolehlivého makléře, který se bude pečlivě starat o vaše potřeby. Neznamená to však, že je všechny vložíte do černého košíku a už se jich nikdy nedotknete. 
Pokud je vaše volba obchodování s binárními opcemi, udělejte to s důvěrou, hloubkovým průzkumem trhu a ověřením pravosti. Opatrný a rozumný přístup zabrání jakémukoli neštěstí. 
Pokud vás kontaktuje makléř, zkuste investovat minimum nebo požádejte o zkušební dobu, dokud neověříte zdroj. Offshore brokeři nejsou všichni podvodnícia bdělé oko mezi nimi dokáže rozlišit. 

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář