Binární opce další strategie předpovědí svíček

Pokud obchodujete s binárními opcemi již delší dobu, možná již dobře znáte koncept svícnů. Svíčkové grafy byly na japonském trhu docela známé, ještě předtím, než se proslavily v západním světě. 

Binární možnosti-svícny
Svícny

Svícny jsou jedním z nejdůležitějších ukazatelů používaných obchodníky ke sledování pohybu trhu a analýze dat, aby mohli předpovídat budoucnost. Pokud začnete analyzovat různé analytické nástroje používané k obchodování, zjistíte, že svíčkové grafy používá většina z nich díky jejich uživatelsky přívětivému přístupu.

V tomto článku budeme diskutovat o tom, jak předpovědět další svíčku s binárními opcemi, abychom pochopili, zda je trh býčí nebo medvědí. Pokud s obchodováním začínáte, tento článek je pro vás, protože binární opce jsou nejbezpečnější trhy pro investování.

Chcete-li začít experimentovat a učit se základy obchodování, můžete se zaregistrovat na Quotex a začít obchodovat bez ztráty peněz.

Co jsou svíčkové grafy v binárním obchodování?

Svícny jsou jedním z nejpokročilejších technických nástrojů používaných obchodníky k pochopení a predikci pohybu trhu. Mohou vám prezentovat data z různých časových rámců v jediné svíčce. 

The vzory vytvořené pozicí svícnu, objem a velikost pomáhají obchodníkovi porozumět úrovním odporu a klíčové podpoře. Pomáhá jim to učinit informované rozhodnutí, jak minimalizovat rizikový faktor při obchodování s binárními opcemi.

Svícen představuje cenu vybraného aktiva s jeho tělem v konkrétním časovém rámci. Knot a stín na svícnu zvýrazňují vysokou a nízkou cenu aktiva. Zeleně zbarvená svíčka tedy představuje růst ceny a červená svíčka zvýrazňuje snížení ceny na trhu.

Vzory těchto svíček pomáhají porozumět investičním a prodejním příležitostem obchodníků – předpovědi příští svíčky pomáhají pochopit, zda je trh býčí nebo medvědí.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Jak předpovědět další svíčku pomocí binárních opcí?

Pokud chcete na obchodním trhu vydělávat, doporučuje se obchodovat ve směru trhu. Než začnete s hlubokými detaily, nejlepší metodou interpretace svíčky je analýza pozice, objemu a relativní velikosti svíčky.

#1 Stoupání třemi způsoby

Metoda vzestupné trojky
Metoda rostoucí tři

Vzestup tři metody jsou některé z nejjednodušších metod používaných pro svíčkovou predikci. Jakmile se naučíte základy této metodologie, vzor vám vyskočí, kdykoli se začne tvořit na grafu.

Rostoucí tři metody tvoří pět svíček a jednu svíčku, která vyžaduje, aby byla blízko poslední svíčky, aby byla platná. Tento vzor může být býčí i medvědí. První svíčka je vždy bílá, uzavřená poblíž oholeného nebo neoholeného vršku. Další tři svíčky jsou malé s kolovrátky, které jsou buď bílé nebo černé. 

Je vidět, že klesají po dobu tří dnů, ale ne pod první svíčku. Nyní přejdeme k páté svíčce a začne nad nejnižším bodem první svíčky. Má nejvyšší uzavření ze všech pěti hodnot. Tento signál má v této strategii úspěšnost 70% s expirací 2-5 svíček od nákupu.

#2 Vedle sebe čáry

Řádky vedle sebe
Vedle sebe čáry

Čáry vedle sebe jsou vzorem s poměrně vysokou úspěšností. Skládá se ze dvou pruhů stejné barvy, které stojí na grafu vedle sebe. 

Když trend směřuje nahoru, první bílá svíčka bude na konci dne vždy vysoká. Je to proto, že svícny budou mít dobrý objem zdůrazňující mírný růst ceny. Proto druhá svíčka stejné barvy začne na stejné úrovni jako první svíčka a na konci dne uzavře blízko maxima, nebo může dokonce překročit délku první svíčky.

Dvě bílé svíčky s dobrým objemem jsou indikátorem rostoucí síly trhu. Tato síla se brzy vysráží. Obchodníci tedy tento trend vždy sledují.

Tipy: Důvěryhodnost tvorby signálů je vždy podřízena časovému rámci. Signály generované za 5 minut budou mít více šumu než signály vytvořené za jeden den.

Mezera #3 Tatsuki

Tasuki-Gap-příklad
Příklad Tasuki Gap

Stejně jako tři rostoucí metody, i Tatsuki gap obsahuje až pět svíček. The Tatsuki mezera lze tvořit na medvědích i býčích trzích; jediným faktorem při identifikaci tohoto vzoru je viditelná mezera indikující rezistenci nebo podporu trhu.

Tento trend se obvykle vytváří, když se v cenách podél směru trhu vytvoří mezera. Pokud je například trh dole, mezera bude také klesat a naopak. V případě klesajícího trhu bude mít svíčka vysoký objem a bude černá a bude končit blízko nebo na minimu dne.

Následujících několik svíček se otevírá na hodnotě nad první svíčkou, aby se otestovala odolnost trhu. Člověk se může rozhodnout vstoupit do této indikace, ale potvrzená rezistence zvýrazní druhý pokles trhu. Tento signál má úspěšnost 65% v predikci trhu. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Předpovídání býčího trhu

Pro předpovídání býčího trhu musíte dávat pozor na tři hlavní vzory na svíčkovém grafu. Jedná se o následující:

  • Býčí pohlcující vzor: Býčí pohlcující vzor se tvoří na svíčkovém grafu, když je počet kupujících větší než počet prodávajících na trhu. Je reprezentován dlouhým zeleným pruhem a menším červeným pruhem. 
  • Kladivo: V pouzdru kladívka má svícen kratší tělo a dlouhý spodní knot. Znamená to, že kupující zvýšili prodejní cenu a na trh prodávajícího se vytváří tlak. V tomto případě je další svícen vždy zelený.
  • Obrácené kladivo: V případě Obrácené kladivo, horní knot je považován za delší, což ukazuje na nákupní tlak na trhu. Prodejci tlačí ceny dolů a kupující v tomto případě vládnou trhu.

Býčí tržní trend je známý pro indikaci zpětného chodu z klesajícího trendu do vzestupného trendu. Tento vzorec je určen pro obchodníky, kteří chtějí vstoupit do aktiv a držet je po delší dobu.

Předpovídání medvědího trhu

Pro predikci medvědího trhu musíte dávat pozor na tři hlavní vzory na svíčkovém grafu. Jedná se o následující:

  • Medvědí pohlcující vzor: Medvědí pohlcující vzor se vytváří na konci vzestupného trendu trhu. V tomto případě po zeleném svícnu následuje velký červený svícen, zvýrazňující propad trhu. Je to indikátor klesajícího trendu trhu.
  • Shooting Star: A padající hvězda má podobný tvar jako kladivo, ale svícen je v červené barvě. Tento vzorec se vytváří, když je uzavírací cena o něco vyšší než otevírací cena. 
  • Visící muž: Tvar visícího muže je podobný obrácenému kladivu zdůrazňujícímu začátek sestupného trendu na trhu. Zdůrazňuje, že kupujícím se daří zvyšovat ceny, i když byl na trhu obrovský prodejní tlak.

Často kladené otázky:

Jak se vypočítá range býčí svíčky?

Rozsah býčí svíčky se vypočítá měřením vzdálenosti mezi horním stínem a spodním stínem. Zdůrazní pohyb ceny během této konkrétní doby. Pro měření rozsahu můžete také odečíst nižší cenu od vyšší ceny.

Co je to medvědí svícen doji?

Medvědí trh je reprezentován Bearish Doji Star, která zdůrazňuje obrat na trhu. První čtení je dlouhá zelená svíčka, po které následuje pokles ceny. Označuje prodej aktiv na grafu během klesajícího trhu. 

Závěr:

V tomto článku jsme diskutovali o predikci a čtení svíčkových grafů, abychom zlepšili naše analytické schopnosti a schopnosti předpovídat data. Hledání vzorů a předpovědi na grafu bude chvíli trvat, ale pravidelným cvičením a experimentováním se dostanete na úroveň pokročilého obchodníka.

Pokud jste noví, musíte začít pravidelně vědomě hledat vzory na grafu. Můžete začít experimentovat se svými dovednostmi v oblasti mapování vzorů na Quotex tím, že se zaregistrujete a procvičíte si investování bez ztráty peněz.

Obchodování je složitá doména a pochopení trhu vyžaduje roky a roky praxe. Přesto je obchodní trh vysoce subjektivní a je vystaven různým rizikům, ale určitě je můžete minimalizovat tím, že podstoupíte vypočítaná rizika a najdete rovnováhu. Dále viz můj další články o strategiích.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář