5 nejlepších indikátorů binárních opcí, které fungují

Obchodování s binárními opcemi se liší od ostatních obchodních opcí. Jak? Protože zde musíte být ve svých rozhodnutích konkrétní. Buď ANO nebo NE bude vaším konečným výběrem, podle kterého se vám vypočítá zisk nebo ztráta.

Chcete-li obchodovat na konkrétní odpověď, musíte nejprve získat potvrzení o překvapivé ceně aktiva. Zda cena poroste nebo klesne, bude záviset na aktuální situaci na trhu a posledních incidentech.

5 nejlepších indikátorů binárních opcí, které fungují

Nejdůležitější fakta o 5 nejlepších indikátorech binárních opcí:

  • Nespoléhejte pouze na ukazatele. Samotné používání indikátorů k úspěšnému obchodování nestačí.
  • Obchodníci by měli mít hluboké znalosti o trhu, na kterém obchodují.
  • Než se spolehnete na indikátory, ověřte si své tržní předpoklady prostřednictvím vlastní analýzy.
  • Kombinace znalostí trhu a pokročilých ukazatelů může vést k lepší zkušenosti s obchodováním binárních opcí.

Indikátory jsou nezbytné k tomu, aby vás ujistily o vašich obchodních rozhodnutích.

Pericival rytíř

Zde, v tomto článku, se do toho hlouběji ponoříte indikátory. Zde je uveden název pěti nejlepších indikátorů spolu se strategiemi jejich použití. Tak se na to pojďme podívat.

Youtube

Načtením videa souhlasíte se zásadami ochrany osobních údajů YouTube.
Zjistěte více

Načíst video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVGhlIDUgYmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBpbmRpY2F0b3JzIHRoYXQgd29yayAoVHlwZXMgJmFtcyX3RiZgU3R QwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9BSHI4RDR6amxwMD9mZWF0dXJlPJkZg1bWJb1 00TFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29WydBbi WItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

Co je indikátor?

Indikátor je technický binární nástroj pomáhá při indikaci vzestupu a pádu trhu. Primárním účelem indikátoru je zjistit situaci na trhu, poskytnout informace o všech podstatných skutečnostech a poskytnout přehled o akciích nebo obchodech předpovědí budoucnosti.

Existuje však mnoho variací, které můžete vidět. Některé indikátory vám například zobrazí cenový graf a některé grafické znázornění se samostatným zobrazovacím oknem atd. Některé pokročilé nástroje poskytují přesný zápis, který je třeba zvážit.

Jak vidíte, indikátory nemají pouze jeden úkol. Podle funkcí lze indikátory rozdělit do pěti typů. Později vám pomůže pochopit funkce pěti nejlepších indikátorů. Společné ukazatele jsou:

1. Trendové indikátory

Binární opce-sestupný trend

Trend indikátory jsou užitečné pro kontrolu síly trendu. Někdy, zvláště u začátečníků, se často stává, že nerozumí základu aktiv. V těchto případech je trend užitečný.

Index komoditních kanálů, Průměrný směrový index, Ichimoku Kinkõ Hyõ, oscilátor Know Sure Thing, oscilátor detrendované ceny, MACD, Parabolic SAR, Trix Vortex Indicator atd. jsou hlavními příklady trendových indikátorů.

2. Indikátory hlasitosti

Binary-Options-volume-indicator

Svazky jsou vždy užitečné znát hodnotu majetku. Zobecňuje záznamy o konkrétní investici. Za druhé, pokud znáte objem, pomůže vám vybrat nejlepší akcie nebo obchody. 

Příklady objemových indikátorů jsou Forex index, On-balance Volume, Put/Call Ratio, Volume Price Trend, Snadnost pohybu, Negative Volume Index a další.

3. Indikátor podpory a odporu

Binární-Options-Support-and-Resistance-indikátor

Podpora a odpor indikátor je nejběžnější a nejpřímější. Pozice oscilátoru vás navede. Oscilátor poběží mezi 0-100. Hodnoty blízko 100 budou ukazovat Support a blízko 0 bude ukazovat Resistance. Směr vrcholu grafu je zde vším.

Pivot Point, Top, Bottom a Fibonacci Retracement jsou nejběžnější příklady indikátorů podpory a odporu.

4. Ukazatele volatility

Volatilita Indikátory jsou nejlepší pro měření síly konkrétního aktiva. Ve většině případů se používá při obchodování s binárními opcemi k ověření síly na konkrétním základě. Lze však měřit i jiné než binární opce, ladder opce a hraniční opce. 

Trh Index volatility, CBOE, Bollinger Bands, Průměrný skutečný rozsah, Keltnerův kanál, Donchův kanál a standardní odchylka jsou některé z nejlepších příkladů.

5. Indikátory hybnosti

Momentum je poslední na našem seznamu. Hybnost je prospěšná, když je doba trvání krátká. Během krátké doby o výsledku rozhodne dopad konkrétního aktiva. Pro zjištění směru hybnosti aktiv se tedy používá tento ukazatel. 

Index relativní síly, Index skutečné síly, Index peněžního toku, Stochastic Oscillator, Ultimate Oscillator Williams %R a další jsou významnými indikátory hybnosti.

Poznámka: Nejběžnějším alternativním termínem pro definování indikátoru je oscilátor. Oscilátor je měřicí nástroj s hodnotami mezi 0 a 100. Hodnoty vám pomohou porozumět minulé výkonnosti, budoucím předpovědím a stavu podpory a odporu aktiv.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Jakých 5 nejlepších indikátorů můžete použít?

Indikátory lze rozdělit do dvou skupin podle jejich funkcí. Jedná se o předstihové a zaostávající ukazatele. Pět jmen, která budete znát z tohoto článku, je součástí těchto dvou ukazatelů. 

Co je předstihový indikátor?

Předstihové ukazatele jsou ty které pomáhají znát budoucnost aktiva nebo opce v obchodování. Používá se hlavně před zahájením obchodu na alternativě. Je to užitečné, protože vám ukáže všechny možné výsledky konkrétního obchodu. Navíc ukáže dobu trvání. Můžete tedy snadno usoudit, zda bude obchodování s opcemi přínosné nebo ne.

Co je indikátor zpoždění?

Zaostávající indikátory jsou ty které vám pomohou poznat minulý stav obchodování s konkrétními opcemi. Mnoho možností opakovaně přichází v průběhu času, takže obchodníci, zejména začátečníci, začínají s těmito indikátory. Vynikající indikátor zpoždění vám může říci, zda je dobré jít kontrolou minulých výsledků nebo ne.

Jak znáte typy indikátorů, nyní je čas, abyste znali názvy. Profesionálové většinou používají tyto indikátory. Systém, rychlost a přesnost vás ohromí a zajistí vaši investici. Pojďme se na ně tedy podívat.

#1 Index komoditního kanálu

Binary-Options-commodity-channel-index-indicator
  • CCI nebo Commodity Channel Index je hlavním ukazatelem. 
  • CCI provozuje výjimečnou teorii. Jednoduše říká, že když se konkrétní aktivum stane středem přitažlivosti a mnoho lidí s ním obchoduje, musí se vrátit zpět. Protože tam nakonec nebude nikdo, kdo by trh tlačil požadovaným směrem.
  • Když je hodnota vyšší než 100, znamená to, že se aktivum může posunout vysoko 1,015krát. Když je hodnota pod -100, hodnota opce se sníží 0,985krát.
  • Obchodníci by měli před investicí počkat, když je hodnota vyšší než 100 a nižší než -100. V obou případech musíte počkat, až cena klesne a vzroste ze své primární pozice.
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#2 Trends / ZigZag indikátor

Binární-Opce-ZigZag-indikátor
  • Trend je zaostávající indikátor. Vždy ukazuje cik-cak pohyb. Klikatý pohyb implikuje skutečný stav trhu. Trendy jsou vysvětleny pádem a vzestupem trhu a konkrétním tlakem hybnosti k posílení.
  • Trendy mají konkrétní střední čáru. Horní část je vzestupný trend a spodní část je sestupný trend. Uptrend představuje vyšší maxima a minima a sestupný trend představuje nižší minima a maxima.
  • Indikace symbolizuje, že když je křivka ve vzestupném trendu, obchodníci musí obchodovat s rostoucími cenami a v případě sestupného trendu musí obchodníci obchodovat s klesajícími cenami.
  • Poskytne vám minulé výsledky a poskytne budoucí předpovědi podle několika posledních výsledků.

#3 Index relativní síly

Binary-Options-RSI-indikátor
  • Je to předstihový ukazatel. Pomáhá pochopit překoupené a přeprodané oblasti konkrétního aktiva nebo obchodu. Dodržuje pravidla oscilátoru a poskytne vám informace od 0 do 100.
  • RSI neboli Relative Strength Index vychází z teorie změny ceny. Vyhodnocuje každý jednotlivý obchod tím, že kontroluje každé období stejně.
  • RSI vám dá indikaci pomocí hodnot mezi 30 až 70. Hodnota přeprodanosti se zobrazí nad 70 a pod 30. Opačná věc se stane s překoupeností, ale hodnoty budou mezi 30 až 70.
Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

#4 klouzavé průměry

Binární-Options-Moving-Average-indikátor
  • Pohyblivé průměry jsou indikátorem zpoždění. Jeho hlavním cílem je zaměřit se na vyhodnocení střední hodnoty. Zda akcie nebo opce porostou nebo ne, závisí na průměrné hodnotě. Vezme tedy střední průměr výpočtem posledních několika cen.
  • Reprezentace je celkem dobrá. Všechny body budou označeny a spojeny svícny. Model je zcela dokonalý pro pochopení vzestupu a poklesu trhu.
  • Pokud je klouzavý průměr ve směru nahoru, znamená to, že trh je vzhůru. Naopak, pokud je průměrný pohyblivý bod směrem dolů, znamená to, že trh klesá. 
  • Protože se jedná o zaostávající indikátor, můžete trhu rychle porozumět. Pokud je bodem povstání, znamená to, že i trh půjde nahoru. S podklouzavým průměrem tomu bude naopak. 

#5 Index toku peněz

Binární-Opce-Money-Flow-Index-indikátor
  • Nejoblíbenějším předstihovým indikátorem je MFI neboli Money Flow Index. Je to výhodné při měření síly obchodu.
  • Když oscilátor ukazuje hodnotu mezi 0 až 100, může vám sdělit objem trendu. Pokud se hodnota blíží přibližně 100 a více, pak vykazuje rostoucí období. Pokud je hodnota pod 0, pak cena klesá. Pokud je 50, je stav vyrovnaný. 
  • Lze vyvodit různé závěry, například extrémní hodnoty (více než 70 a méně než 30). Z tohoto závěru uvidíte konvergentní nebo divergentní kurz trhu. 
  • Pokud znáte hodnoty oscilátoru a umíte je přečíst, bude pro vás snadné učinit závěr. Mezi všemi ostatními ukazateli je tedy stále na špici v podávání dobrých predikčních hodnot.
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Jak mohou indikátory pomoci při obchodování binárních opcí?

Indikátory mají pásma, která pomáhají při binárním obchodování. Kontrakce a expanze jsou dvě pásma, která indikují situaci na trhu s překoupeností a přeprodáním. Pozice horního pásma a pozice spodního pásma jsou faktory, které pomáhají při čtení binárního obchodování.

Pokud chcete být esem na obchodním trhu a jste ochotni vyhrát každé binární obchodování, měli byste používat indikátory. Indikátory binárních opcí se staly nutností. Podívejme se, jak efektivně využívat indikátory pro binární obchodování.

#1 Analýza cenové akce

Analýza Cenová akce je nejžádanější věcí pro obchodníka při binárním obchodování, protože obchodník se musí ujistit o vzestupu a poklesu ceny týkající se Striking Price.

V závislosti na dané ceně aktiva se rozhoduje o jednom pevném limitu na omezenou dobu, tzv. Striking price. Více než zarážející cena bude výhra a méně než zarážející cena bude ztráta. 

Dlouhé grafy a hodnoty jsou vždy matoucí. Jako obchodník potřebujete, aby ukazatel ukazoval základní hodnoty. Indikátor se specializuje na poskytování filtrovaných výsledků pro setřesení pohodlí.

Indikátory #2 zaberou méně času

Jak jste příbuzní obchodování s binárními opcemi, znáte některé zvláštní hodiny, kdy se obchodování s binárními opcemi stává pro obchodníky velmi přínosné. Například binární obchodování na americké, britské a japonské burze následuje po těchto hodinách-

  • Americká- 8.00-17.00 EST
  • Britové - 3:00-12:00 EST
  • Japonština- 19:00-4:00 EST

Obchodování s opcemi akcií v těchto konkrétních hodinách je vždy nejlepší. Díky překrývání hodin získávají výhody obchodníci s více akciemi.

Proto musíte být v tuto chvíli velmi konkrétní. Ztráta jediné vteřiny může být nebezpečná. V těchto chvílích jsou užitečné indikátory binárních opcí. Během velmi krátké doby vám tyto informace ukáží potřebné informace a pomohou vám předvídat.

#3 Rychlejší než náš mozek

Technický nástroj je vždy rychlejší než náš mozek, i když bystrý mozek lidských bytostí tyto aplikace provedl. Na těchto nástrojích musíme být nakonec všichni závislí. Jak již bylo zmíněno dříve, speciální otevírací doba se stává hlavním zaměřením obchodníků.

Technický indikátor je v této záležitosti vždy nápomocný. Během několika sekund dokáže ověřit miliony databází, aktuální pohyby na trhu, drobné změny v grafech a další.

Indikátory #4 poskytují jistotu při obchodování

Přestože jste profesionální obchodník, nemůžete poskytnout 100% ujištění před investováním do konkrétních opcí. I po obchodování při sledování pohybů vás mnoho věcí odvádí od vaší silné základny. Pro lidské bytosti je to přirozené.

Pokud však jde o pokročilou AI, pak dá pouze konkrétní odpovědi. Pokud se například zajímáte o konkrétní obchod, můžete použít indikátor ke kontrole hodnoty, protože není stabilní. Jednoduše vyhodnotí minulé výsledky, tržní hodnoty, odolnost vůči podpoře a riziko. 

Když používáte technický nástroj sami, můžete najít mnoho výhod z indikátorů, ale tyto 4 jsou nejběžnější výhody. Jak jste si toho nyní dobře vědomi, přejděme do středu tématu.

Závěr

Vždy záviset na indikátoru při obchodování není dobrý nápad. Jako obchodník musíte znát příslušnou oblast obchodování. Nejprve tedy musíte znát trh, získat znalosti, ověřit si sami a poté se ujistit ověřováním ukazatelů. Můžete tak mít dobré obchodní zkušenosti Binární opce pomocí těchto pokročilých indikátory pokud dobře spekulujete s trhem. Vše nejlepší pro váš další obchod.

Přečtěte si naše články a strategie o dalších indikátorech binárních opcí zde:

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Některé často kladené otázky (FAQ) o indikátorech binárních opcí:

Mohu se pro úspěch spolehnout pouze na obchodní ukazatele?

Ne, spoléhat se pouze na indikátory se nedoporučuje. Měli byste také rozumět trhu.

Jak důležitá je znalost trhu při obchodování?

Znalost trhu je zásadní. Pomáhá vám činit informovaná rozhodnutí a doplňuje signály indikátorů.

Mám indikátorům slepě věřit?

Ne, měli byste si signály indikátorů ověřit vlastní analýzou trhu.

Co je vyvážený přístup k obchodování s binárními opcemi?

Vyvážený přístup zahrnuje použití znalostí trhu i pokročilých ukazatelů k rozhodování.

Jak mohu zlepšit své zkušenosti s obchodováním binárních opcí?

Získejte znalosti o trhu, používejte pokročilé indikátory a vždy si ověřte své předpoklady pro lepší zážitek z obchodování.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář