10 nejlepších knih o binárních opcích, jak se naučit obchodovat

Odborné knihy o binárních opcích jsou stále žádanější, protože investiční a obchodní svět si uvědomuje tyto svižné a omezené rizikové nástroje. Donedávna se teoretické a akademické práce na tomto nástroji zaměřovaly na bariérové a exotické možnosti.

Nyní, s dostupností knih binárních opcí, mohou méně zkušení účastníci trhu získat slušnou manipulaci s těmito jednoduchými a snadno použitelnými nástroji, což zase zvyšuje zájem o binární platformy které jim nabízejí. Kromě toho, jak se trh vyvíjí, bude vyžadováno lepší porozumění těmto nástrojům, protože důvtipný klient vyžaduje větší vzdělání, čímž se samotné knihy binárních opcí dostanou dále do centra pozornosti.

Následuje výběr deseti nejlepších knih specializovaných na binární opce, které jsou aktuálně k dispozici. Hamish Raw vydá 'Exotické binární opce', pokračování velmi populární 'Binární opce: Finanční sázky s pevnými kurzy'.

10 nejlepších knih o binárních opcích, jak se naučit obchodovat

Co se dočtete v tomto příspěvku

Nejdůležitější fakta o knihách binárních opcí, abyste se naučili obchodování:

  • Specializované knihy o binárních opcích jsou stále populárnější, protože nabízejí začínajícím i zkušeným obchodníkům cenné poznatky.
  • Dříve se zaměřovaly na akademické pohledy, jako jsou bariéry a exotické možnosti, ale nyní jsou knihy praktičtější a uživatelsky přívětivější.
  • Knihy pokrývají různé aspekty od základních sázek až po pokročilé strategie, které uspokojí jak koncové uživatele, tak tvůrce trhu.
  • Hamish Raw a další přispívají do literatury a zpřístupňují komplexní témata širšímu publiku.

Co dělá skvělou knihu binárních opcí?

Pověření a zkušenosti autora v oboru mohou sloužit jako indikátor kvality dobré knihy binárních opcí. Ale to není vše – dobrá kniha binárních opcí se nejen poškrábe na povrchu, ale ponoří se hluboko. Nabízí nejen teoretické znalosti, ale i praktické strategie, které mohou obchodníci realizovat. Špatnou knihu binárních opcí rozeznáte od dobré jednoduše tím, že se podíváte na prezentovaný obsah. Měl by být dobře strukturovaný, začínat od základů a postupně přecházet k pokročilejším tématům, aby čtenář mohl snadněji sledovat. Autor musí znalosti předat kompetentním a praktickým způsobem.

Příklady a případové studie z reálného světa mohou přidat nesmírnou hodnotu tím, že poskytnou kontext a učiní materiál podobný. Vy jste totiž ten, kdo bude muset znalosti aplikovat. Dobrá kniha binárních opcí navíc často obsahuje rozhovory nebo postřehy od odborníků z oboru, aby poskytla ucelený pohled na trh. Takto poznáte dobrou knihu binárních opcí. Zde vám ukážeme některé z nejlepších na trhu.

Jak nejlépe využít znalosti z knih o binárních opcích

Když si koupíte knihu o binárních opcích, měli byste si ji nejen přečíst, ale také přemýšlet o tom, jak využít znalosti, které obsahuje. Ale jak to funguje? Po přečtení knihy o binárních opcích je dalším krokem uvést tyto znalosti do praxe. Začněte tím, že určíte klíčové strategie nebo poznatky, které s vámi rezonují. Vše si zapište a porovnejte se svými dosavadními znalostmi. Pokud máte nové poznatky, je čas je uvést do praxe.

Pak použijte demo účet k otestování těchto strategií v prostředí bez rizika. To vám pomůže pochopit, jak mohou různé proměnné ovlivnit vaše obchodní rozhodnutí. Veďte si obchodní deník a zaznamenejte si, co funguje, co ne a proč. Postupem času budete moci vylepšovat své strategie a přijímat informovanější rozhodnutí. Pokud jsou v knize cvičení nebo kvízy, ujistěte se, že je děláte; jsou navrženy tak, aby prohloubily vaše porozumění. A neváhejte knihu znovu navštívit; i zkušení obchodníci považují za prospěšné vrátit se k základům a osvěžit si své znalosti.

Kniha binárních opcí #1 – Binární opce od Hamish Raw

rezervovat

Binární opce jsou nejnovější produkty, které zasáhly finanční trhy. Od 5 minutových sázek FTSE100 nabízených online sázkovými kancelářemi, delší trvání FTSE100 sázky obchodované na online sázkových burzách plus binární sázky nabízené společnostmi zabývajícími se sázením na spread, všechny nabízejí stejný nástroj jako binární opce CBOT na kurz Fed Funds. Až dosud byl největším jednotným tržištěm pro binární opce Lloyd's of London, kde jsou známé jako pojistné smlouvy, zatímco sportovní nadšenec si nevědomky kupuje binární opce pokaždé, když vezme cenu ze sázkové kanceláře nebo sázkové kanceláře na tohoto koně nebo fotbalový tým. .

Tato kniha používá pro sázení stejné pevné kurzy a ukazuje, jak fungují na finančním trhu.“Binární opce“ nejprve nastiňuje běžné sázky a vysvětluje zdůvodnění definující některé základní výherní a prohrané sázky. Následuje hlubší analýza, ve které autor zkoumá, jak je hodnota sázky závislá na plynutí času, volatilitě podkladového nástroje plus ceně podkladového nástroje.

Jsou představeny pokročilejší sázky, poté je čtenáři ukázáno, kdy a jak výhodně používat binární soubory v různých tržních podmínkách, následované technikami, jak zajistit pozici, do které vstupuje. Při projednávání sázek na jeden dotek se pak použije stejný formát pro běžné sázky.

V této první hloubkové analýze binární opce, Hamish Raw ambiciózně uspokojil jak koncového uživatele, tak tvůrce trhu. Diagramů je v této knize mnoho, aby bylo možné graficky ilustrovat autorovy názory.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Kniha binárních opcí #2 – Binární sázení od Johna Pipera

Binární sázení od Johna-Pipera

Svět sázení se dramaticky mění – pozdravte binární sázení.

Sázení na sportovní události a obchodování na finančních trzích se v posledních letech přibližují a výsledkem tohoto sbližování jsou binární sázky. Binární sázky kombinují atrakce sportovního sázení s flexibilitou finančních trhů.

Binární sázky umožňují sázkařům:

  • Sázejte na stovky různých sportovních a finančních trhů
  • Uzavřete sázky před konáním události
  • Profitujte z velkolepých cenových pohybů
  • Sázejte neobvyklým a nečekaným způsobem – zkušení obchodníci to budou milovat

Toto je první kniha o binárním sázení a jednoduchým jazykem vysvětluje, co jsou binární sázky, jak je ziskově obchodovat a jak snížit riziko. V knize je mnoho reálných příkladů binárních sázkových obchodů a minutové analýzy chování binárních cen. Kromě toho kniha obsahuje vnitřní tipy od zkušeného obchodníka, který při svém obchodování den co den používá binární sázky – objevte sázku, která se vyplácí, i když se úplně zmýlíte!

Zjistěte, co dělá binární sázení nejrychleji rostoucí oblastí sázení a proč obchodníci přecházejí do nového vzrušujícího světa binárních sázek.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Kniha binárních opcí #3 – Obchodování s binárními opcemi od Abe Cofnase

Trading-Binary-Options-by-Abe-Cofnas

Základní průvodce rychle rostoucí oblastí binárních opcí.

Dlouhou provincií profesionálních obchodníků jsou nyní binární opce nabízeny retailovým investorům prostřednictvím severoamerické burzy Derivative Exchange (Nadex) a rostoucí skupiny online zprostředkovatelé binárních opcí. Nyní v této nové knize autor Abe Cofnas vysvětluje, jak mohou nezávislí obchodníci a investoři používat binární opce ke spekulacím na pohyby cen a globální události.

Velkou přitažlivostí binárních opcí je, že jsou méně složité než konvenční opce a poskytují jednoduchou metodu obchodování založenou na názoru, kam se trh v určitém časovém období ubírá. Tento poutavý a informativní průvodce odhaluje, jak binární opce fungují a jaké jsou nejlepší strategie obchodování s binárními opcemia kdy je použít.

Identifikuje různé trhy, na kterých jsou binární soubory dostupné Nabízí přehled o tom, jak binární opce umožňují spekulovat o směru trhu a získat značnou výplatu Poskytuje návrhy, které trhy poskytují nejlepší likviditu a nejnižší náklady na provedení obchodu

Jako první kniha výhradně věnovaná tomuto tématuBinární opce poskytnou maloobchodníkům autoritativního průvodce obchodováním na tomto vzrušujícím novém trhu.

Kniha binárních opcí #4 – Výherní vzorec binárních opcí: Dosáhněte konzistentních výher pokaždé, Jerry Mans

Binární-Opce-vítězný-vzorec-by-Jerry-Mans

Binary Options Winning Formula (BOWF) je systematický a metodický přístup k obchodování s binárními opcemi.

BOWF vybaví obchodníka špičkově nástroje binárních opcí a znalosti, které mu umožňují dobýt tento nový trh a dosahovat návratnosti investic (ROI) v rozsahu 185% každý měsíc. Obchodování je investice a mělo by se s ním zacházet jako s podnikáním, aby bylo možné uspět. Už jste vyzkoušeli binární opce, slyšeli jste o velkém humbuku? „zdvojnásobte své peníze během okamžiku…“ „vydělejte peníze za méně než 1 hodinu…“ to vše je pravda.

Binární opce jsou rozhodně novinkou ve městě, ale jako o všem novém se o tom musíte dozvědět a toto je pro vás nyní dostupné prostřednictvím vítězný vzorec binárních opcí zajišťuje konzistentní výhry pomocí jednoduchého vzorce je to reálné? Autor této knihy neustále vydělával spoustu peněz pomocí vzorce úspěchu. Výherní vzorec binárních opcí (bowf) příslušná ROI dosahuje 80-90% za měsíc, i když pouze polovina vašich obchodů jsou výhry. Tento systém je unikátní pro obchodování všech binárních opcí typu one-touch, above/below, boundary, a tak to jde dál. Odkaz máš, udělej si názor!

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Kniha binárních opcí #5 – Kniha znalostí binárních opcí: Vše, co bych si přál, abych věděl, než jsem začal obchodovat, Christopher Carlson

Obal knihy Binární opce Kniha znalostí – Vše, co bych si přál, abych věděl, než jsem začal obchodovat, Christopher Carlson

Kniha Christophera Carlsona slouží jako základní průvodce pro nováčky v binárních opcích. Pokrývá celou řadu témat, od zaměření na konkrétní měnové páry až po identifikaci nejlepších časů pro obchodování. Kniha si klade za cíl vybavit obchodníky dovednostmi, které potřebují, aby mohli začít svou obchodní cestu správnou nohou, a nabízí kombinaci teoretických znalostí a praktických strategií.

Kniha binárních opcí #6 – Binární opce: Průvodce pro začátečníky obchodem a ziskem od Edwarda Dorseyho

Obal knihy Binární opce – návod pro začátečníky k obchodování a zisku od Edwarda Dorseyho

Nesuď knihu podle obalu – toto pořekadlo platí zvláště o tomto příkladu. Edward Dorsey poskytuje komplexní úvod do světa binárních opcí. Kniha přesahuje základy a nabízí strategie a techniky řízení rizik, které jsou pro obchodníky neocenitelné. Dorsey se dokonce ponoří do toho, jak mohou globální události ovlivnit cenu finančních aktiv a jejich odpovídajících binárních opcí, a proto si tuto knihu musí přečíst každý, kdo chce získat výhodu v obchodování s binárními opcemi.

Kniha binárních opcí #7 – Binární opce: Výkonné strategie ovládnutí binárních opcí od Jordana Sykese

Jordan Sykes nabízí vyvážený přístup k obchodování s binárními opcemi. Kniha slouží jako pokladnice obchodních technik a strategií, které mohou pomoci obchodníkům všech úrovní. Od základů až po pokročilé strategie tato kniha poskytuje holistický pohled na trh binárních opcí.

Kniha binárních opcí #8 – Podmaňte si 60 sekund obchodování s binárními opcemi: Technický plán úspěchu s vysokou pravděpodobností od Matta Duffielda

Obal knihy Conquer 60 Second Binary Options Trading Technický plán úspěchu s vysokou pravděpodobností

Kniha Matta Duffielda se zaměřuje na 60sekundovou obchodní strategii pro binární opce, která je navržena tak, aby těžila z vysoce pravděpodobných obchodních nastavení. Tato příručka využívá mechanický přístup k minimalizaci emocionálního rušení pomocí tří klíčových technických ukazatelů k identifikaci příležitostí, které nabízejí konzistentní a spolehlivý příjem. Je nabitý grafy a příklady ze skutečného světa a je nezbytným čtením pro středně pokročilé až pokročilé obchodníky, kteří chtějí vylepšit své obchodní strategie pro rychlé a konzistentní zisky.

Kniha binárních opcí #9 – Odhalení binárních opcí: Dobré, špatné a přímo nebezpečné!

Obal knihy Binary Options Unmasked Dobré, špatné a přímo nebezpečné

Kniha Anny Coullingové si klade za cíl odhalit skutečnou povahu trhu s binárními opcemi. Vyvrací mýty a mylné představy a poskytuje hluboký vhled do analýzy trhu. Kniha je navržena tak, aby nabídla racionální pohled na to, jak z obchodování binárních opcí vytěžit maximum.

Kniha binárních opcí #10 – Porazte binární opce: Vítězné strategie finančního sázení na dnešních trzích od Drew Kasch

Kniha Drew Kasch je určena pro středně pokročilé až pokročilé obchodníky. Zaměřuje se na pomoc obchodníkům získat psychologickou výhodu na trhu binárních opcí. Kniha pokrývá řadu strategií, z nichž každá je vysvětlena jednoduchými termíny a podložena příklady ze skutečného světa. Kaschův přístup je praktický a nabízí techniky krok za krokem, které obchodníkům pomohou pochopit trendy na trhu a uzavírat ziskové sázky.

Některé často kladené otázky (FAQ) o knihách, které vám pomohou naučit se obchodovat:

Proč se knihy o binárních opcích stávají populárními?

Nabízejí praktické poznatky a strategie, což z nich činí cenné zdroje pro nové i zkušené obchodníky.

Jaká témata pokrývají knihy o binárních opcích?

Knihy o binárních opcích pokrývají vše od základních znalostí sázení až po pokročilé obchodní strategie a řízení rizik. Dále pokrývají různé typy aktiv, se kterými lze obchodovat pomocí binárních opcí, jako jsou akcie, komodity, měny a indexy. Čtenáři získají poznatky – technické i základní – a také tipy na interpretaci zpravodajských událostí, které mohou ovlivnit ceny aktiv.

Jsou knihy binárních opcí pouze pro profesionální obchodníky?

Ne, vycházejí vstříc začínajícím i zkušeným obchodníkům a nabízejí řadu témat vhodných pro všechny úrovně.

Nahrazují knihy binárních opcí potřebu brokera nebo obchodního softwaru?

Ne, jsou to doplňkové zdroje, které zlepšují porozumění a strategii, ale nenahrazují obchodní platformy. Knihy o binárních opcích slouží jako vzdělávací nástroje, které vám pomohou pochopit trh, jeho mechaniku a různé obchodní strategie. Mohou vám poskytnout teoretické znalosti potřebné k tomu, abyste s důvěrou přistupovali k obchodování s binárními opcemi. Nenahrazují však funkční roli, kterou při provádění obchodů hraje broker nebo obchodní software.

Kdo jsou někteří významní autoři v oblasti knih o binárních opcích?

Hamish Raw je jedním z takových autorů, známý tím, že zpřístupňuje složitá témata prostřednictvím svých knih, jako je 'Binární opce: Finanční sázky s pevnými kursy'. Alex Nekritin je dalším uznávaným autorem v tomto prostoru, který napsal díla jako 'Binární opce: Strategie pro směrové a volatilní obchodování.' Jeho knihy se často zaměřují na strategie pro úspěšné obchodování binárních opcí a jsou zaměřeny na začínající i zkušené obchodníky.

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář

  • Rogeria

    říká:

    Dobrý den, pane Witzeli

    Je voudrais savoir si vous donnez des cours pour les options binaires.
    J'étudie seule et je ne trouve pas assez de contenu sur internet , pouvez vous me conseiller un livre à un cours? Pobočník Merci de votre.
    Rogeria Teixeira