Jaká jsou některá rizika binárního obchodování?

Nejjednodušší finanční produkty k obchodování jsou binární opce. Tato jednoduchost vychází ze základního binárního návrhu: buď dostanete peníze, pokud přesně předpovídáte výsledek, nebo o peníze přijdete, pokud ne.

Vzhledem ke snadnému ovládání a skutečnosti, že možné zisky i ztráty jsou předem určeny a omezeny, obchodování s binárními opcemi se stala nesmírně populární mezi nezkušenými investory.

Riziko investice do binárních opcí

I když jsou rizika malá, existují, a proto musíte mít komplexní strategie obchodování s binárními opcemi, které vydělávají více peněz na místě. Kvůli nestálým trhům, nepochopení nebo jednání s nepoctivými brokery mnoho nezkušených obchodníků přišlo o peníze. The správná metoda nevyloučí rizika, ale výrazně je sníží. 

Co se rozumí binárními opcemi a jak fungují?

Binární opce jsou zjednodušené opční smlouvy. Každý obchod se redukuje na jednoduché rozhodnutí „ano nebo ne“: V určitý den se účastníci předpovídají zda bude aktivum nad nebo pod pevnou cenou.

Výsledkem je, že v závislosti na tom, zda byla vaše předpověď správná, můžete buď profitovat, nebo ztrácet peníze; není žádná třetí možnost. 

Než se rozhodnete pro plán, musíte nejprve pochopit základy obchodování s binárními opcemi. Za prvé, binární opce neposkytují investorům subjekt: uživatelé nezískávají cenné papíry, se kterými obchodujete, a vy nezískáváte dividendy ani právo na hlasovat tak, jak to dělají řádní akcionáři.

Realizační cena je jedním z nejdůležitějších konceptů, kterým je třeba porozumět, pokud chcete obchodovat s binárními opcemi. Toto je cena, se kterou obchodujete, když se rozhodujete, zda vsadit na to, že aktivum poroste nad nebo klesne pod určitou úroveň.

Jaká jsou možná nebezpečí?

Binární opce lze obchodovat na různých webových stránkách. Málokdo může říci, že všechny tyto obchody jsou bezrizikové a že pokud klienti utrpí ztráty, společnost jim je vrátí. Tato tvrzení jsou na druhou stranu příliš dobrá na to, aby byla pravdivá; veškeré investování obsahuje určitou úroveň rizikaa většina prohlášení o vyloučení odpovědnosti na webových stránkách jasně uvádí, že investoři mohou přijít o celou svou investici. 

Nebezpečí při obchodování s binárními opcemi

Webové stránky, které usnadňují obchodování s binárními opcemi, mohou investory vystavit podvodníci s binárními opcemi jako je změna obchodního softwaru za účelem změny cena a výplata binární opce.

Pokud například transakce „vyhraje“ během přiděleného období, může být doba trvání opce jednostranně prodloužena, dokud obchod neztratí peníze. Když se tito spotřebitelé pokusí vybrat své původní peníze nebo slíbený výnos, „makléři“ mohou odmítnout jejich připsání účty binárních opcí, zrušit žádosti o výběr nebo ignorovat jejich hovory a e-maily.

Pamatujte na tyto klíčové body:

  • Profesionální obchodníci jen zřídka vystaví riziku více než 1% svého kapitálu v jediném obchodu.
  • Před zahájením každé transakce si spočítejte velikost své pozice.
  • Nemusíte přehodnocovat svou pozici při každé drobné změně na vašem účtu; raději si vyberte základní, kulatou postavu a obchodujte bez problémů. 
Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Jaké procento každého obchodu s binárními opcemi by mělo být riskováno?

Zkušení obchodníci často riskují méně než 1% své investice. Když začínáte obchodovat, vaším cílem bude vydělat co nejvíce peněz v co nejkratším čase. Mnoho lidí se o to pokouší rychle zbohatněte pomocí binárních opcí. Tomuto pokušení však musíte odolat.

Binární opce 1 procento investice

Riskovat značnou sumu peněz na každý obchod s větší pravděpodobností vyčerpá váš obchodní účet než vydělat. Protože většina noví obchodníci nemají osvědčenou obchodní strategii, nemají ponětí, zda jsou nebo nejsou dobří obchodníci

Doporučuje se riskovat malé částky peněz na každém obchodu s binárními opcemi, abyste vylepšili svou obchodní taktiku a získali zkušenosti, a poté postupně zvyšujte své riziko na 2% poté, co se stanete konzistentní.

Jak vyhodnotit riziko obchodu?

Maximální riziko spojené s binárními opcemi je předem dané. To vám umožní vypočítat, kolik peněz ztratíte, pokud položka nesplní vaše očekávání. Částka, kterou vsadíte na každý obchod, určuje riziko v binárních opcích.

V binárním obchodu je rozhodující určení vhodné velikosti pozice

V obchodu s binárními opcemi chápete, kolik kapitálu vystavujete riziku a kolik kapitálu můžete ztratit. Otázka také zní: Kolik peněz můžete vydělat pomocí binárních opcí? Vypočítejte největší částku peněz, kterou můžete riskovat při obchodu, kombinací obou.

Investice binárních opcí

Předpokládejme, že si právě teď přejete koupit kontrakt na zlaté binární opce, protože cítíte, že cena zlata poroste. Volba je k dispozici pro $100. Pokud jste přesní a cena zlata je vyšší než realizační cena při vypršení smlouvy, bude v hodnotě $200. Vyrobíte $100 u každé nabídky, kterou zakoupíte. Pokud cena zlata klesne pod realizační sazbu před vypršením kontraktu, opce je bezvýznamná a ztratíte $100 na každém kontraktu.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

Úvahy o obchodování v reálném světě

Když začínáte, zjistěte, jaká je vaše optimální velikost pozice pro každou transakci. I když jste denní obchodník, budete mít před každým obchodem dostatek času na to, abyste rychle vyhodnotili, jak moc jste ochotni riskovat na základě vašeho procenta tolerance rizika a obchodu, který zvažujete. Když utrpíte ztráty, vaše tolerance k riziku klesá, ale když vyhrajete, vaše tolerance k riziku roste. Když se hodnota vašeho účtu mění, vaše procento v ohrožení se nemění, ale hotovost, kterou procento představuje, se mění.

Svět obchodování s binárními opcemi

Závěrečné myšlenky: Buďte si vědomi rizik

Nejprve se rozhodněte, jakou část své investované částky jste připraveni riskovat v jedné transakci. To by mělo být přednostně mezi 1% a 2%, s maximem 5% (nedoporučeno). V konvenčním obchodu s binárními opcemi tato peněžní částka definuje vaši maximální velikost pozice. 

Na začátku si spočítejte výši vaší pozice u každé transakce. Je to cenný talent mít. Jakmile se zůstatek vašeho účtu vrátí do normálu a vy dospějete jako obchodník – můžete se rozhodnout používat vždy stejnou velikost šarže, bez ohledu na drobné odchylky v zůstatku účtu ze dne na den.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář