Vysvětlena strategie řízení peněz binárních opcí

Musíte znát staré přísloví: „Chcete-li vydělat peníze, musíte peníze utrácet“. 

U binárních opcí to nemůže být přesnější. Pokud své peníze nevystavíte nákupu opcí, získáte zisky. I když to není tak snadné, jak to zní, musíte začít investovat své peníze do obchodování s binárními opcemi, abyste porozuměli podnikání. 

Pokud si nejste svým nákupem příliš jisti, můžete začít s malou částkou. Ale jak postupujete, strategie řízení peněz se stává jednou z nejvíce kritické kroky k úspěchu v dlouhodobém horizontu

Money-management-with-binary-options
Správa peněz na vašem obchodním účtu

Efektivní strategie správy binárních opcí při obchodování online je velmi zásadní pro vytváření dlouhodobě udržitelných výnosů. To vyžaduje, aby obchodník zdůraznil množství peněz, které investuje do položek, které si vybral k obchodování.

Chcete-li vytvořit strategii řízení peněz, není nezbytné předvídat pohyb trhu, ale musíte se spolehnout na solidní statistické údaje, abyste své peníze ušetřili před poklesem. Pokud se cítíte zmateni z plánování strategie správy peněz sami, můžeme vám pomoci. 

Co je to money management?

Dvěma kritickými rysy úspěšného obchodu jsou money management a kontrola rizik. Je ale zajímavé vědět, že tyto dvě funkce jsou vzájemně propojeny. 

Správa peněz sama o sobě je způsob, jak kontrolovat riziko ztráty. Tyto dva jsou o tom, jak chytře hrajete, jak můžete ovládat svou nenasytnost, jak nevycházíte z obchodního trhu a jak začínáte od základů a využíváte binární opce dlouhodobě. 

Money management je proces správy vašeho celkového investičního kapitálu. Pro mnohé není investování všech peněz do binárních opcí plodným nápadem. Podobně mnoho lidí pochopí, proč správa „portfolia“ obsahuje složky alokace a diverzifikace. Nicméně, pokud jde o správu bankrollu binárních opcí, platí stejné koncepty.

Správa peněz má mnohem více výhod. Poskytuje obchodníkovi jasnou představu o tom, kolik je bezpečné investovat do binárních opcí; poskytuje také pocit uspokojení, že jejich peníze jsou v bezpečí a mohou pokračovat v obchodování. 

Řízení rizik je a defenzivní strategie protože použité techniky pomáhají snižovat rizika spojená s binárními opcemi. Hlavním konceptem rizika je získat vyšší odměnu. 

Jinými slovy, pokud obchodník investuje více do obchodování s binárními opcemi, pak odměna, kterou dostane po výhře, je ještě vyšší. Klíčem k vytvoření úspěšné investiční strategie je proto určování nejlepší úroveň rizika k dosažení daného návratového profilu.

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Strategie správy peněz binárních opcí:

Odborníci zmiňují mnoho strategií pro správný money management v binárních opcích. Můžete si přečíst následujících několik úspěšných strategií pro efektivní správu peněz.

#1 Pravidlo procenta

Podle Procentního pravidla je každý obchod vždy X procent vašeho účtu. Jednodušeji řečeno, do každého obchodu vždy investujete určité procento ze své obchodní částky. Odborníci však říkají, že do každého obchodu můžete investovat maximálně 3% svých obchodních peněz. 

Ale mnoho opatrných obchodníků investujte pouze 1% nebo méně. To je nejlepší pro začátečníky, protože pokud neznáte správnou strategii, je lepší o své peníze nepřijít. Důvod je následující.

  • Eliminuje dohady o velikosti transakce a je kritický z hlediska psychologie obchodování. Takže neexistuje žádná šance, jak moc by tato výměna měla být, nebo dovolit, aby vaše emoce diktovaly soudy za vás. Například nedůvěřivý obchodník může investovat velmi málo, i když je šance na výhru vysoká, a příliš sebevědomý obchodník může investovat značnou částku, i když je šance na výhru zanedbatelná. Tato strategie uvolní vaše myšlenky, abyste se mohli soustředit na to, co je skutečně důležité.
  • Tomu se říká procento pravidlo, protože jediné procento se používá k určení hranice investice, kterou byste měli udělat. Použití určité částky není vhodné, protože velikost obchodního účtu se může lišit. Ale pokud použijete procento, pak s vaší velikostí obchodu by se částka také zvýšila. Když například obchodujete $20, abyste vytvořili $36, může se to zdát jako malá částka, ale když obchodujete s $2000, abyste získali $3600, nedojde k žádné změně, pokud je to 5 procent vašeho účtu.
  • Hlavním motivem použití procenta je získání určitých zkušeností. Pokud hned od začátku vyskočíte na vyšší hodnoty, můžete čelit následným ztrátám. Proto musíte být dostatečně sebevědomí, než se stanete zkušeným obchodníkem. Použití procentuálního pravidla vám pomůže se získáváním zkušeností. 

Rozhodující součástí tohoto pravidla je jeho regulace. Stejně jako se soustředíte na snížení procenta investic do binárních opcí, měli byste se zaměřit i na jeho zvýšení, když dostanete férovou šanci. Například, pokud kupujete opci na zlato a víte, že konečná hodnota se jistě zvýší, nemá smysl používat 3% nebo 5% vaší investice. Namísto, můžete jednoduše zvýšit na 6-7% nebo ještě více s důvěrou, v závislosti na vaší jistotě. Tyto případy vám dávají velký zisk.

Nikdy se však nenechte unést svými emocemi a nedělejte chyby, které se vám mohou vyplatit ve velkém. Jedním příkladem je následování martingalu jako strategie. Je známo, že tyto strategie ukončují kariéru mnoha obchodníků. 

#2 Stanovení cílů

I když si mnoho obchodníků klade za cíl pracovat efektivně, není dobrým obchodním postupem, když dáváte na radu odborníka. Stanovování cílů vytváří tlak na váš mozek a impulzivně končíte tak, že děláte špatná rozhodnutí. 

Proto vám doporučujeme obchodovat zdarma bez jakéhokoli cíle. Ano, pokud chcete, můžete si stanovit dlouhodobý cíl na šest měsíců nebo rok, ale stanovovat si ho každý den nebo každý týden není příliš moudrá strategie pro money management. 

Je extrémně těžké se emocionálně odpoutat od vašeho obchodování, když je konkrétním ziskovým cílům přikládán nepřiměřený význam.

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#3 Výpočet rizika

S pravidlem procenta musíte sledovat rizika binární opce, které budete čelit. To je velmi snadné. Například máte na svém obchodním účtu $1000. Nyní, pokud ano investovat 5% za každý obchod, za každý obchod je $50, dokud nic neztratíte ani nevyhrajete. 

Proto musíte najít a zaregistrovat se u makléře kteří vám umožní obchodovat v rámci vašich přijatelných parametrů tolerance rizika. 

Nicméně, protože jsme v tomto příkladu použili 5%, neznamená to, že použijete stejné procento. Váš výpočet bude založen na vaší toleranci rizika a dostupném zůstatku účtu. 5% je stále vyšší, a pokud jste začátečník, měli byste začít s 1% nebo ještě méně. 

#4 Předdefinované riziko

Jednou z nejzajímavějších výhod obchodování s binárními opcemi je fixní ztráta. Maximální částka, kterou může člověk ztratit, je pouze částka, kterou vložil. Riskujte proto pouze částku, kterou si můžete dovolit ztratit. 

Udělat ve vaší mysli dva scénáře. Jeden, když vyhrajete možnost. Ale další scénář je, že prohrajete. Ve druhé podmínce spočítejte ztrátu a představte si, zda byste si tuto ztrátu dovolili. Po ztrátě byste byli schopni pokračovat v obchodování? Pokud dostanete kladnou odpověď, pokračujte dále. 

Není divu, že mnoho obchodníků investovalo nemalé peníze do jediného obchodu bez kalkulací. Ztráta významné částky tedy vedla k ukončení jejich obchodní kariéry navždy. 

#5 Kellyho kritérium

Je to podobné jako při výpočtu pravděpodobnosti. Například kritérium Kelly pomáhá při výpočtu optimální velikosti sázky. John Kelly poprvé objevil tento proces, a proto byl pojmenován jako Kellyho kritérium. 

Kelly vymyslel jednoduchý vzorec, který specifikuje nejlepší strategii pro nekorelované obchodování.

Podle Johna Kellyho,

F+ (bp-q)/b

kde, 

F= zlomek současného portfolia

b = čistý kurz získaný z obchodu

p = pravděpodobnost výhry

q= pravděpodobnost prohry

q lze také určit pomocí 1-p

Po zadání tohoto vzorce, pouze pokud získáte rozumnou pravděpodobnost, můžete pokračovat s větším množstvím peněz na obchod. 

#6 Perfektní broker

Perfektní broker je ten, kdo má velmi méně poplatků za výběr a další poplatky. Můžete si však všimnout, že ani po výhře nedostanete 100% výplaty. A dokonce i vy musíte při výběru a dalších online procedurách odečíst určitou částku. 

Proto musíte vyberte si brokera s minimálními poplatky a maximálním výkonem zvýšit zisk. Někteří brokeři s nízkým minimálním obchodem jsou IQ option, Quotex.io, race Option, Binary.com, Binomo atd. 

Nejlepší binární broker:
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

123455.0/5

Pocket Option - Obchodujte s vysokými zisky

  • Přijímá mezinárodní klienty
  • Vysoké výplaty 95%+
  • Profesionální platforma
  • Rychlé vklady
  • Sociální obchodování
  • Bonusy zdarma
(Varování před rizikem: Obchodování je riskantní)

Strategie pro analýzu a zlepšování

Nejméně využívanou dílčí strategií je přístup analýzy a zlepšování. To je důležité pro nalezení slabých míst ve vašem obchodování a pomůže vám je sledovat. Bez tohoto přístupu je dlouhodobý úspěch daleko. 

Binární opce je snadná, ale naučit se strategie, jak co nejlépe využít binární opce, není příliš snadný úkol. S časem ty bude muset vyzkoušet různé strategie pokračovat dál. 

Trvá hodně času, než pochopíte, která strategie pro vás funguje a která ne. Kromě toho je v dnešní době k dispozici tolik možností, že se zdá obtížné je všechny propojit. 

Proto, pokud neanalyzujete trendy a strategií v binárních opcích, budete jako nováčci čelit spoustě komplikací při obchodování. S analýzou se však zdá, že záhyby komplikací se postupně otevírají.  

Podpora-a-odpor s-Trendlines
➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

#1 Jak analyzovat

Neexistuje žádný konkrétní způsob, jak analyzovat obchodní a zlepšovací strategie. Nejběžnějším způsobem je však použití deníku. Použijte obchodní deník k zaznamenávání všech aspektů vašich názorů, pochybností a rozhodnutí. 

Po investování si můžete zaznamenat, jaké indikace jste použili, časový rámec, aktivum a datum vypršení platnosti. Můžete také zaznamenejte svou aktuální polohu, náladu, denní dobu, obchodní zařízení, atd. Po dokončení obchodu napište výsledky. Pokud jste vyhráli, napište částku a další ukazatele, které byste mohli chtít zmínit. 

Nyní, po několika dnech nebo měsících, se vraťte do svého obchodního deníku, vyjměte stránky svého posledního obchodu a důkladně si jej prostudujte. Samozřejmě budete hledat slabší místa. 

Tyto body mohou být hloupé věci, jako že jste vyhráli více obchodů ráno než odpoledne, nebo byl obchod úspěšný více s počítačem než s mobilním telefonem. Rozdíl odstraníte pro budoucí použití. 

#2 Sledujte trendy a identifikujte své silné a slabé stránky

Nyní, když jste si zapsali dobré poznámky, projděte si je všechny. Nezapomeňte si přečíst zprávy o ztracených obchodech. Pomůže vám to pochopit vaše slabé stránky. Jakmile to budete praktikovat po značnou dobu, všimnete si změn a mezitím získáte spoustu zkušeností. 

Nemusíte si vést deník. Můžete si také ponechat snímek obrazovky svých výsledků nebo udržovat tabulku nebo složku dokumentů, podle toho, co vám vyhovuje. Cílem je sledovat svou pracovní dráhu. 

Často kladené otázky:

Jak vždy vyhrajete v binárních opcích?

Před provedením výběru můžete ověřit statistiky výher a provést důkladnou analýzu due diligence. K tomu se můžete řídit kritériem Kelly. Rozhodně se vyhněte brokerovi, který nabízí obchodování vaším jménem. Snaží se vás přimět, abyste zvýšili svůj vklad a následně uzavřeli ztrátový obchod. Makléři binárních opcí profitují pouze v případě ztráty.

Jaká je nejziskovější opční strategie?

Nejvýnosnější opční strategií je podle odborníků prodej prodejních a kupních opcí mimo peníze. Tento obchodní přístup vám umožňuje vydělat značné množství opční prémie a zároveň snížit vaše riziko. 

Jak binární obchodníci vydělávají peníze?

Nejběžnějším způsobem, jak binární obchody vydělávají, je oceňování binárních opcí. Mezi další způsoby patří obchodní aktivity obchodníků. Cenové struktury pro brokery binárních opcí se obvykle získávají od jejich tvůrců trhu.

Závěr: Pro dlouhodobý úspěch použijte strategii hospodaření s penězi

Jedna dobrá věc na binární opci je, že riziko je pod kontrolou. Pokud porovnáte binární opce s jinými obchodními opcemi, strategie hospodaření s penězi funguje lépe. Investovat můžete pouze částku, která vám vyhovuje, a o žádnou další částku navíc nemusíte přijít. A pokud zase, tak je to určitě loterie. 

Nyní, když znáte strategie, jak spravovat své peníze při obchodování s binárními opcemi, můžete být v dlouhodobém horizontu skvělý. Vše, co musíte udělat, je jednat chytře a rozumně utrácet. 

➨ Zaregistrujte se u nejlepšího binárního brokera Pocket Option nyní!

(Varování před rizikem: Váš kapitál může být ohrožen)

O autorovi

Percival Knight
Již více než deset let jsem zkušeným obchodníkem s binárními opcemi. Hlavně obchoduji 60sekundové obchody s velmi vysokou návštěvností. Moje oblíbená strategie je používání svícnů a falešných útěků

Napsat komentář