Binární opce Řekové – definice a vysvětlení

Řekové binárních opcí - definice a vysvětlení

Řecké binární opce jsou písmena řecké abecedy, která se obvykle používají k označení, jak citlivá je cena opce na změny v jednom z jejích vstupů. Jsou nezbytné pro dynamickou správu portfolia v binárních opcích.

The binární opce Pokrytí Řekové jsou:

Binární opce ŘekovéPod StrikemNad Strikem
Binární Call Option Delta+ve+ve
Binární put opce Delta-ve-ve
Binární Call Option Gamma-ve+ve
Binární Put opce Gamma+ve-ve
Binární Call Option Theta+ve-ve
Binární prodejní opce Theta-ve+ve
Binární call opce Vega+ve-ve
Binární prodejní opce Vega-ve+ve

Existují i další Řekové, ale nejsou tak vlivní jako první čtyři. 

Byli to Řekové, kteří mě během mých 15 let jako tvůrce opčních trhů znepokojovali v boxech a poté před (duševně vyčerpávajícími) obrazovkami, přičemž Řekové jako Rho měli menší význam i při obchodování s STIR.

Každý může ocenit reálnou hodnotu a vytvořit kolem ní oboustranný trh, ale řízení rizik, které následuje po obchodování, odděluje profesionály od amatérů. 

Mnozí nerozumí svým Řekům natolik, aby předvedli komplikovanou show a pochopili, jak se jejich řecké profily vyvíjely. Důvěra obchodníka v ceny je nevyhnutelně ovlivněna jeho neschopností porozumět svému rizikovému profilu. Například opční obchodník, který nezná svou deltu, by byl srovnatelný s futures obchodníkem, který neví, kolik futures je dlouhý nebo krátký.

Nesčetněkrát se mě ptali, jaké lekce jsem dal opčnímu obchodníkovi, který chtěl začít obchodovat. Pravdou je, že jsem nikdy nikoho neučil obchodovat, protože jsem byl příliš zaneprázdněn ukazováním, jak se vyhnout ztrátě peněz.

Podívejte se na další důležité články v mém slovník binárních opcí.

Napsat komentář