Binary Options risikoadvarsel, links til regulatoriske advarsler og forbudte lande

Din kapital kan være i fare. Du kan miste dine investeringer. Online handel, Binære optioner, Forex, CFD'er og kryptovalutaer er højrisikoaktivklasser. Vær opmærksom på farerne ved investeringen. 80 – 90% af detailhandlere taber penge, når de handler online. Handel med binære optioner er ikke egnet for alle investorer.

Binære optioner er ikke reguleret eller tilladt i nogle lande. Tjek venligst reguleringsstatus hos din regulator, før du tilmelder dig en mægler. Binære optioner tilbydes ikke til handlende i visse regioner.

Nogle mæglere er uregulerede og ikke tilladt i dit land. Du kan ikke bruge en mægler, hvis reguleringsmyndigheden advarer og forbyder det i din Land! Vi forsøger at gøre vores bedste for at holde oplysningerne om regler ajour, men vi kan ikke give juridisk rådgivning, og det har vi ikke lov til.

Risikoadvarsel binære optioner

Tjek reglerne og information om mæglere her:

Listen over lande, hvor binære optioner er forbudt (ingen garanteret information):

  • Canada
  • Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde
  • Israel
  • Australien
  • Nordkorea
  • Det Forenede Kongerige
  • Tyskland
  • Frankrig
  • Belgien
  • Grækenland

Binaryoptions.com vil ikke blive holdt ansvarlig for evt resulterende tab fra tilliden til oplysningerne på denne hjemmeside. Det gør vi vores bedste at lave nøjagtige oplysninger på denne hjemmeside, og vi opdaterer den. Vi kan ikke garantere nøjagtigheden af oplysningerne. Vi kan ikke garantere nogen fortjeneste ved at bruge vores guider eller mægleranmeldelser. Brug denne hjemmeside på egen risiko.

Binaryoptions.com er ikke ejet af et binære optioner-selskab eller sælger binære optioner til kunder. Vi gør ikke krav, og vi kan ikke give juridisk rådgivning. Det er en hjemmeside til informationsformål. Artikler og indhold afspejler muligvis ikke de faktiske love og regler. Indholdet viser de bidragede synspunkter og erfaringer.

Denne hjemmeside indeholder affilierede links til nogle mæglere i vores indhold. Det betyder, at vi kan tjene en kommission for at henvise nye forhandlere.

Yderligere læsning:

Vi har brug for dit samtykke, før du kan fortsætte på vores hjemmeside. Binaryoptions.com er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider, der linker til denne hjemmeside eller som linkes fra den.

Vi har brug for dit samtykke, før du kan fortsætte på vores hjemmeside. Binaryoptions.com er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider, der linker til denne side, eller som er linket fra den.

Dette materiale er ikke beregnet til seere fra EØS-lande. Binære optioner promoveres eller sælges ikke til detailhandlere i EØS.