10 almindelige fejl for handlende med binære optioner

Arenaen for binær handel kan være et givende og alligevel forvirrende sted; især for begyndere. Så lad os se på ti almindelige fejl, der begås, og de måder, hvorpå de kan undgås.

Almindelige fejl under handel med binære optioner

Vigtigt at vide:

  • Binær handel er en højrisikoinvestering
  • Begyndere og endda professionelle handlende laver fejl
  • Du kan lære af dine fejl
  • Det bedste tip er at være tålmodig og starte med små beløb og skalere dem op

1. Handel med følelser

Dette nævnes først, fordi det er en almindelig faldgrube. Binære optioner handelspsykologi: Når grådighed eller vrede afløser logik, kan der pådrages store tab. Man bør være analytisk og rationel; tillad aldrig rå følelser at påvirke selv de mindste handler. Hvis du er ked af det eller bekymret, er det bedst at undgå handel, indtil disse følelser aftager.

Handel med følelser
➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

2. Råvarer er kongen

Takket være den seneste tids volatilitet er der en misforståelse om, at råvarer (og især ædle metaller) er en "sikker ting". Ja, det, der går op, kan og vil gå ned. Derfor bør den samme analytiske tilgang og fremsynethed anvendes, når man overvejer enhver råvareposition.

Handel med råvarer

3. En smal portefølje

Dette er faktisk på samme måde som den sidste observation. Enten på grund af manglende erfaring eller komfort, vil handlende ofte fokusere primært på en eller to sektorer. Dette kan efterlade enhver portefølje farligt ubalanceret. Hvad værre er, er, at på grund af den meget binære karakter af disse positioner, kan en stor rigdom gå tabt inden for en kort periode.

Tværtimod skal en portefølje diversificeres for at afløse enhver potentiel volatilitet på markederne. En række sektorer (råvarer, indekser, aktier og valutaer) bør således vælges; et tab på én arena kan opvejes af en gevinst på en anden. I enklere vendinger er det meget mere sandsynligt, at en diversificeret portefølje giver håndgribelige afkast.

Porteføljebalance
➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

4. 62. handler vil tjene flest penge

Igen er denne tro almindeligvis resultatet af en utilstrækkelig forståelse af de forviklinger, der er involveret i 60 sekunders binær handel. Dette skyldes også det faktum, at at tjene "hurtige penge" ofte er et løfte for mange substandard sites.

Selvom det faktisk er sandt, at kortsigtet handel kan resultere i kapitalvækst, kan det også forårsage nettotab i løbet af få sekunder (et perfekt eksempel kunne være en pludselig udsving i Forex-markedet). Sandheden i sagen er, at rigdom sjældent optjenes inden for få minutter, og hvis dette virkelig sker, ville held have haft en betydelig indflydelse. Det er således bedre at udvikle en tilgang, der involverer et lille antal 60-sekunders handler sammen med mere forudsigelige positioner.

60 sekunders handel med EURUSD

5. Spredning af sin position

Der er en forestilling om, at den bedste måde at tjene et betydeligt beløb på i binær handel er at åbne flere konti på tværs af et stort antal online portaler (og endda fysiske mæglere). Faktisk vil dette snart føre til en forvirrende situation. Den erhvervsdrivende vil sandsynligvis ikke være i stand til at følge hver konto. Dette er endnu mere bekymrende, hvis der åbnes adskillige udløbspositioner.

Verden af binære optioner skal tilgås omhyggeligt og med en vis grad af diskretion. Det er således meget bedre at vælge det bedste websted og holde fast i deres platform; dette vil give den indsigt og klarhed, der er nødvendig for at følge en holdning.

6. Minimumsindskud

Hvert websted vil kræve et vist beløb for at åbne en konto (normalt et par hundrede dollars eller tilsvarende). I begyndelsen er det klogt kun at placere minimum i. Der er lejlighedsvis historie om en novice, der placerer et par tusinde dollars i en bestemt sektor og "vinder stort", men dette er undtagelsen i modsætning til reglen. Dette er også et andet eksempel på, at grådighed påvirker sund beslutningstagning. Så det er bedst at holde de første indskud lave, indtil der opnås større erfaring over tid.

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

7. Pas på bonussen

På grund af øget konkurrence mellem mæglere er der rigtig mange bonustilbud, som kan være meget fristende. Disse kan omfatte matchende indskud, gratis rådgivning fra en professionel eller andre misundelsesværdige faciliteter. Selvom alt dette er godt og godt, er det sandsynligt, at siden vil kræve en stor mængde handel for at opnå disse bonusser. Dette kan være umuligt (eller farligt) for en nybegynder. Det er klogt at læse alle vilkår og betingelser omhyggeligt, før du vælger noget fristende en bonusordning for binære optioner mæglere.

Quotex Indbetalingsbonus

8. Bliver alt for ivrig

Selvom det er beundringsværdigt straks at ønske at hoppe ind i den lukrative verden af binær handel, opnås erfaring kun gennem et praktisk kendskab til de forskellige handelssystemer. Man bør lære at bruge en binær option builder.

Udbetalingsniveauerne skal forstås klart. Måske vigtigst af alt, bevægelserne af de underliggende aktiver (og årsagerne bag disse udsving) skal værdsættes. Det vil selvfølgelig tage lidt tid. Det er ikke desto mindre en kendsgerning, at de, der nærmer sig optionshandel i troen på, at de vil "slå det rige" fra starten tager alvorligt fejl.

9. Valg af den første side eller mægler

Alt det, der glimter, er muligvis ikke guld, og det samme kan siges om de mange tilgængelige binære optioner. Som med ethvert køb er det klogt at shoppe rundt i god tid inden du vælger en platform frem for en anden. Heldigvis tilbyder internettet et væld af tredjeparts anmeldelsessider, der vil give brugervurderinger og objektive analyser af de bedste handelsportaler for binære optioner.

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

10. Administreret handel vil altid tjene penge

For dem, der er nye i spillet, kan et overvåget handelssystem virke tiltalende. Det er dog vigtigt at bemærke, at selv de mest professionelle rådgivere vil lide tab. Disse ordninger kræver også væsentligt højere indlån og handler. Disse fagfolk kan være gode til råd, men det er altid bedst at lære det grundlæggende i handel med binære optioner og begynde at åbne positioner, når man føler sig godt tilpas. Der er ingen "sikre ting" på markedet for binære optioner.

Om forfatteren

Percival Ridder
Jeg har været en erfaren handel med binære optioner i mere end ti år. Hovedsageligt handler jeg 60 sekunders handler med en meget høj hitrate. Mine yndlingsstrategier er ved at bruge lysestager og falske udbrud

Skriv en kommentar