12345
5.0 / 5
Bedømmelse af Binaryoptions.com-holdet Klar, hvorfor du kan stole på os Binaryoptions.com gennemgår handelstjenester i henhold til strenge retningslinjer og specifikationer. Mæglere og platforme testes med rigtige penge, og alle funktioner, der er essentielle for binære handlende, kontrolleres. Vi tester sikkerheden, tilbuddet, gebyrerne, softwaren, supporten og meget mere i vores erfarings- og vurderingsrapporter. Som handlende med mere end 10 års erfaring ved vi præcis, hvad der er vigtigt, når man skal vælge en god mægler og handelsplatforme. Se vores metode til, hvordan du vurderer mæglere.
Tilbagetrækning
5.0
Depositum
5.0
Tilbud
5.0
Support
5.0
Platform
5.0
Udbytte
5.0

Quotex anmeldelse 2023 – Er det en fidus eller ej? – Test af mægleren

  • Min. indskud $10
  • $10.000 demo
  • Professionel platform
  • Høj fortjeneste op til 95%
  • Hurtige hævninger
  • Signaler

Handel med binære optioner kan give dig meget hurtige overskud eller store tab. Mange handlende er interesserede i at bruge dette finansielle produkt. Så det er meget vigtigt at investere hos en pålidelig online mægler. Quotex.io, Quotex.com, eller qxbroker.com er en ny handelsplatform, der tilbyder sådanne former for tjenester.

I denne anmeldelse og test vil jeg tjekke Quotex for dig og fortælle dig sandheden om dette binær mægler. Hvad er handelsbetingelserne, hvordan fungerer platformen, og hvor hurtigt kan du udbetale dit overskud? Jeg vil besvare alle de vigtige spørgsmål for begyndere med Quotex. Skal du stole på denne mægler og investere penge der? Er det fupnummer eller ej? – Find ud af det i min ærlige Quotex anmeldelse.

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Hurtige fakta om Quotex:

Bedømmelse: (5 / 5)
⚖️ Regulering:IFMRRC (International Financial Market Relations Regulation Center)
🏛 Grundlagt:2020
💻 Handelsplatforme: Web platform, mobile applikationer
💰 Minimum indskud:$10
💱 Kontovalutaer:USD, EUR, GBP, BRL, IDR, MYR, INR, KZT, RUB, THB, UAH, VND, NGN, EGP, MXN, JPY
💸 Udbetalingsgrænse: Ingen grænse
📉 Minimum handelsbeløb:$1
📈 Maksimalt handelsbeløb:$1,000
⌨️ Demo konto: Gratis og ubegrænset
🕌 islamisk konto:Ja
🎁 Bonus:Op til 100%+

Brug koden 'BObroker50' for at få en 50% indbetalingsbonus
💎 Udbytte: Op til 95%+
📊 Aktiver:100+ forex, aktier, råvarer, indekser, krypto
💳 Betalingsmetoder:Kreditkort, e-punge, netbank, kryptovalutaer
🧮 Gebyrer:Ingen ekstra gebyrer
📞 Support:24/7 chat og e-mail
🌎 Sprog:Mere end 20
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Hvad er Quotex? Mægleren præsenterede

Quotex er en ny digital optionsmægler til at investere i mere end 100 markeder. Platformen blev grundlagt i 2020 og administreres af Maxbit LLC (ejer) med adressen First Floor, First St Vincent Bank LTD Building, James Street, Kingstown, St. Vincent og die Grenadinen, hvor du finder virksomhedens hovedkvarter. Det er en typisk offshore-mægler, der accepterer alle typer kunder. Du kan handle på markederne ved at få et højt afkast på op til 95%, hvilket betyder, at du investerer $100 i et stigende EUR/USD-diagram, og hvis du har ret i en bestemt tidsperiode du vil tjene $195. Senere vil jeg gå i detaljer for at vise dig, hvordan det præcist fungerer.

Den officielle hjemmeside for Quotex
Quotex officielle hjemmeside

Mægleren for online handel præsenterer en nyudviklet handelsplatform og software. Platformen er tilgængelig til desktop og mobile enheder. Virksomheden er aktiv i mere end 20 forskellige lande og tilbyder support service på forskellige sprog. Der er ikke så meget information om virksomheden på internettet, fordi mægleren er meget ny. Men de første indtryk for mig er ret gode. Quotex platformen har gode tilbud til kunder og investorer på markederne.

Se min fulde videoanmeldelse:

Youtube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFF1b3RleCByZXZpZXcgLSBJcyBpdCBhIHNjYW0/IChUaGUgVHJ1dGgpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93ZkkwNVZJN0VRND9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Fordele og ulemper ved Quotex:

På grund af min sammenligning med andre handelsplatforme, vil jeg vise dig fordele og ulemper ved Quotex. Men husk på enhver platform eller mægler; du vil finde nogle ulemper. Det er meget svært at finde den perfekte.

Fordele:

  • Gratis $10.000 demo konto
  • Minimum indskud på kun $10
  • Minimum handelsbeløb $1, maksimalt handelsbeløb $1.000
  • Højt afkast op til 95%
  • Brugervenlig grænseflade
  • Stort udvalg af handelsaktiver
  • Hurtig handelsudførelse
  • Øjeblikkelige indskud
  • Hurtige og sikre hævninger
  • Gratis bonus (Brug koden 'BObroker50' for at få en 50% indbetalingsbonus)
  • Tilgængelig i mange lande og sprog

Ulemper:

  • Ingen telefonsupport
  • Ingen iOS-app er tilgængelig i øjeblikket
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Er Quotex reguleret? Regulering og sikkerhed for mægleren

Hvis du ønsker at investere i de finansielle markeder eller enhver form for finansielt produkt, anbefaler jeg at bruge en reguleret mægler og platform. Pas på anmeldelser som denne Quotex anmeldelse. Det er meget vigtigt for investorer at have høj sikkerhed, når de investerer i finansielle produkter. På internettet finder du en masse svindel og svindel, når det kommer til binære optioner handel. For at undgå svindel eller svindel bør du vælge en reguleret binære optioner mægler.

Fra min erfaring er Quotex-mægleren en sikker og sikker online-mægler. Jeg testede platformen flere gange, og det er min vigtigste handelsmægler. Indskud og hævninger penge arbejder meget hurtigt. Quotex er reguleret af International Financial Market Relations Regulation Center (IFMRRC) med nummeret TSRF RU 0395 AA V0161. Klik på nummeret for at se licensen.

Regulering af-Quotex.io
Regulering af Quotex (certifikat)

FMRRC-forordningen er ikke en regulering fra en officiel finansmyndighed, den er en international og uafhængig regulator. Det betyder, at Quotex er ureguleret i forhold til nationale myndigheders regler. Derudover er Quotex en officiel virksomhed med firma-id: 226716.

Det lader til, at Quotex er en sikker mægler til at investere. Jeg søgte også efter negative kommentarer om denne handelstjeneste, og jeg kunne ikke finde nogen negative anmeldelser om denne mægler. Ydermere bruges der kun sikre og regulerede betalingsmetoder til ind- og udbetalinger. Alt i alt kan jeg sige, at Quotex platformen er en sikker mægler for online investeringer ved at bruge digitale muligheder.

Quotex-secure-feature-2-factor-authentification-1
Quotex sikker funktion 2-faktor autentificering
  • Reguleret af IFMRRC med nummeret TSRF RU 0395 AA V0161
  • Det officielle firmanummer er: 226716
  • Sikker og sikker hjemmeside/platform
  • 2-faktor autentificering er tilgængelig
  • Sikre betalingsmetoder
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Er det lovligt i dit land?

Du kan handle igennem Quotex, da det er en troværdig handel med binære optioner. Denne handelsplatform er lovligt registreret og reguleret af en betroet organisation. Så du kan overveje Quotex som en lovlig måde at komme ind på markedet for binære optioner.

iq mulighed lovlig eller ej

Forhandlere fra alle lande kan dog ikke bruge deres tjenester, da denne platform kan betjenes fra en masse lande. Nogle regulatorer forbyder Quotex at operere i deres land. Handlende fra disse lande blokeres automatisk af mægleren.

Er Quotex lovlig eller ej?

Quotex er bestemt legit og Jeg kan anbefale denne handelsplatform, især sammenlignet med andre handelsplatforme. Ind- og udbetalingerne er meget hurtige uden yderligere gebyrer. Du kan tjene penge med Quotex og være sikker på at få dem hævet på få minutter eller timer. Jeg testede mægleren selv, og den er meget sikker. Faktisk tjente jeg mere end $ 8.000. Senere i denne Quotex test vil du se mit tilbagetrækningsbevis.

quotex lovligt eller ej

Handlende fra hele verden verden bruger Quotex, fordi det er en pålidelig platform. Det har en gennemsigtig grænseflade, enkelhed og ubegrænsede funktioner, der gør det en af de bedste mobilapps. 

Er Quotex sikker? – Sikkerhedsforanstaltninger for handlende og dine penge

Når det kommer til binær handel, sikkerhedsforanstaltninger er afgørende i forhold til dine penges sikkerhed. Selvfølgelig vil du handle med en binær mægler, der beskytter dig mod datamisbrug og får dig til at føle dig tryg. Fra min erfaring kan jeg fortælle dig: Quotex gør alt for at opretholde et højt sikkerhedsniveau for sine handlende. Der er ingen bekymringer vedrørende sikkerheden på selve platformen og for dig som forhandler på den.

Se alle fakta om sikkerheden:

Regulering:IFMRRC
SSL:Ja
Data beskyttelse:Ja
2-faktor godkendelse:Ja
Regulerede betalingsmetoder:Ja, tilgængelig
Beskyttelse mod negativ balance:Ja
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Gennemgang af Quotex (QX Broker) handelsbetingelser og tilbud

Med Quotex kan du investere på de finansielle markeder ved at bruge Binary Options (en form for digitale optioner). Teknikken er ret simpel, du skal blot lave en korrekt forudsigelse af en prisbevægelse i en vis tid (udløbstid). Betingelserne for handlende og investorer skal kontrolleres, før de tilmelder sig en mægler. For eksempel er det meget vigtigt for en binær trader at få chancen for høje afkast i aktiver fra mægleren.

Desuden er det vigtigt, at tilbud, bonusser og aktiver er tilgængelige. I min Quotex (qxbroker.com) anmeldelse tjekkede jeg alle detaljer og vil vise dig resultaterne.

Hurtige fakta om tilbuddene:

Minimum handelsbeløb: $ 1
Maksimal handelsbeløb:$ 1,000
Handelstyper:Binære optioner, digitale optioner
Udløbstid:60 sekunder op til 4 timer
Markeder: 100+
Forex:Ja
Råvarer:Ja
Kryptovalutaer:Ja
Aktier:Ja
Maksimalt afkast pr. handel:95%+
Bonus:Op til 100% for indskud, konkurrencer
50% indbetalingsbonus med kode: 'BObroker50'
Udførelsestid:1 ms (ingen forsinkelser)
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Quotex minimumsindskud og handelsbeløb: Sådan begynder du at investere

Når du vil starte med Quotex skal du indbetale mindst $ 10. Det minimumsindbetaling er $ 10 men kan verificere ved indbetalingsmetoderne. Der er forskellige betalingsmetoder tilgængelige, afhængigt af dit bopælsland. For eksempel kan handlende fra Europa bruge andre betalingsmetoder end handlende fra USA.

For at give dig lidt indsigt: Hvis du er en europæisk erhvervsdrivende og ønsker at bruge kryptovalutaen Ripple, skal du indbetale mindst $ 50. Hvis du bruger MasterCard, er minimumsbeløbet kun 10 $. Dette minimumsindskud er meget lavt sammenlignet med andre online mæglere og handelsplatforme. Det er nemt at starte med $ 10.

quotex minimumsindskud

Desuden er minimumshandelsbeløbet kun $ 1. Du kan begynde at handle med små beløb. Jeg anbefaler det til begyndere bare at starte med $ 1 og se, hvordan det går. Hvis du ikke ønsker at investere rigtige penge direkte, kan du bruge den gratis demokonto fyldt med $ 10.000.

Aktiver og markeder

Quotex tilbyder at handle:

  • Valutaer (forex)
  • Kryptovalutaer
  • Råvarer
  • Aktieindeks
  • (weekenden handel er tilgængelig via OTC-kort!)

Som nævnt før er Quotex en meget ny online mægler. Det vil ledelsen opgradere og udvikle handelsplatformen trin for trin. De planlægger at tilføje flere aktiver til handel til platformen. Bare gå til menuen, og du kan vælge det aktiv, du ønsker. I øjeblikket kan du handle og vælge over 100 forskellige markeder.

Markeder for Quotex
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Hvor mange penge kan du tjene med QX Broker? – Udbytte (overskud)

Udbyttet af en handel er begrænset op til 95%+. For eksempel, hvis du investerer $ 100 i EUR/USD og foretager den rigtige forudsigelse af bevægelsen, vil du tjene $ 195. Afkastet afhænger af aktiv, udløbstid og kontoniveau. Hvis du er et VIP-medlem ligesom mig, kan du få en ekstra 4% fortjeneste på hver handel.

Der er flere handelsstrategier. Personligt anbefaler jeg at handle på de vigtigste børstimer og bruge likvide aktiver til investeringer. Det er de markeder, hvor du får det højeste udbytte. Men du vil se det af dig selv, hvis du går på perronen.

  • Udbytte (profit) op til 95%+ pr. handel
  • Fortjenesten afhænger af det aktiv og den markedssituation, du vælger
  • Fortjenesten afhænger af udløbstiden

Udløbstid

Binære optioner (digitale optioner) er begrænset til en udløbstid. Some brokers offer you to trade only 60-second trades or 5-minute trades. The expiry time is always depending on the broker and what he is choosing to offer to the clients. With Quotex.com you are very lucky. You can choose expiry times between 60 seconds and 4 hours. Everything between is possible. For example, you can choose an expiry time of 2.30 minutes.

Quotex-udløbstid

Quotex (QX Broker) bonus forklaret

EN bonus er gratis, og der er yderligere penge på din konto. Mægleren giver dine virtuelle penge til handel. Men det er ikke helt gratis, fordi du skal have en omsætning (volumen) baseret på bonussen. Bonusbeløbet skal ganges med x100. Resultatet er den handelsvolumen, du skal foretage på platformen, før du kan hæve bonussen. Det er muligt at få en bonus ved at indbetale penge eller bruger en Quotex kampagnekode.

  • Bonus op til 100%+
  • Bonussen kan til enhver tid deaktiveres
  • Bonusomsætningen er x100 (før en udbetaling er mulig)

Få en gratis indbetalingsbonus på 50% med vores kampagnekode "bobroker50

Quotex kampagnekode til gratis bonus

Kampagnekoden giver dig mulighed for at få en højere bonus, selvom du kun indbetaler $ 100. Med min kampagnekode får du en 50% gratis bonus. Vær opmærksom, fordi kampagnekoden er begrænset til op til 25 nye handlende:

Quotex platform Kampagnekode: "bobroker50

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Handelsgebyrer: Hvor meget koster det at handle på Quotex?

Lad mig fortælle dig en af de bedste ting ved Quotex-platformen: Der er ingen gebyrer uanset hvad du laver, eller hvilket aktiv du handler på platformen. Denne binære optionsmægler opkræver dig ikke noget gebyr.

Der er ingen ind- og udbetalingsgebyrer. Du kan begynde at handle og fylde din konto op uden at blive opkrævet. Du behøver heller ikke betale et gebyr for at handle med de mange aktiver, der er tilgængelige. Nogle mæglere opkræver et inaktivitetsgebyr. Hvad betyder det? Hvis du ikke er logget ind på din konto i lang tid, vil platformen lade dig betale for det. Quotex tilhører ikke denne slags mægler, og du betaler ikke et inaktivitetsgebyr.

Test af Quotex handelsplatformen

Som du har læst før, er handelsbetingelserne meget konkurrencedygtige og bedre end de fleste andre mæglere med binære optioner. Nu vil jeg gå i detaljer og vise dig handelsplatformen. Jeg testede softwaren i mange uger og handlede den med rigtige penge på den. Jeg vil vise dig resultaterne, funktionerne og hvordan du bruger dem korrekt. Efter denne test vil du vide, hvad Quotex handler om.

Følgende platforme er tilgængelige:

  • Webhandelsplatform til en stationær computer eller mobile enheder
  • Android mobilapp (apk)
  • iOS (iPhone) mobilapp (ikke i øjeblikket på grund af min forskning)

Se et skærmbillede af Quotex handelsplatformen:

Quotex-handelsplatform-skærmbillede
Quotex handelsplatform

På billedet ovenfor ser du Quotex handelsplatform til stationære enheder. Du kan bruge platformen i din webbrowser (chrome, safari, opera, internet explorer og mere). I de næste afsnit vil jeg vise dig funktionerne i platformen og handelskontoen.

Først og fremmest vil du se et tilfældigt diagram efter dit login ind på platformen. I venstre side finder du sektionerne om din konto, uddannelse, tutorials, finansiel status og handelssignaler. Det er en typisk menu, hvor du administrerer din konto.

Se min video om platformen:

Youtube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUXVvdGV4IGZ1bGwgdHV0b3JpYWwgcmV2aWV3IG9mIHRoZSBwbGF0Zm9ybSAtIEhvdyB0byB1c2UgaW4gMjAyMiIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvNkRZcXYxS1RVSEE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

For at ændre og analysere aktivet kan du klikke på aktivmenuen:

Quotex-aktiv-menu
Aktivmenu

Vælg det aktiv, du vil handle, og begynd at analysere. Det er også muligt at lave multi-charting. Du kan åbne mere end ét diagram på samme tid og skifte mellem dem.

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Kortlægning og analyse

At handle binære optioner med succes, skal du lave en korrekt prognose for prisbevægelsen. De fleste professionelle forhandlere bruger teknisk analyse til at generere handelsideer. Indikatorer, diagramtyper og forskellige tidsrammer bruges til en professionel teknisk analyse.

Quotex tilbyder dig et stort udvalg af værktøjer til at analysere markederne (inklusive handelssignaler). Du kan vælge mere end 30 indikatorer, 4 diagramtyper og en masse forskellige tidsrammer til analyse. Selv tekniske tegneværktøjer er tilgængelige.

Quotex-kortlægning-og-analyse
  • Stort udvalg af tekniske indikatorer såsom Bollinger-bånd, MCAD eller forskellige oscillatorer
  • Forskellige diagramtyper er tilgængelige
  • Hver tidsramme er tilgængelig
  • Professionel kortlægning er mulig

Sådan handler du med Quotex: Trading tutorial – Åbn din Quotex handel

Sådan handler du med Quotex? Jeg vil vise dig det i de næste trin. Du kan også se videoer på vores youtube kanal, binaryoptions.com hvor jeg laver live handel. Den næste grafik vil forklare dig, hvordan du handler.

Sådan handler du med-Quotex

Først og fremmest skal du vælge det aktiv, du vil handle og generere handelsideen (prognose for prisbevægelsen). Så vælger du handlens udløbstidspunkt. Hvornår skal handlen få min fortjeneste? Du skal bruge en god beregning af din handelstid. Så vælger du den rigtige handelsinvestering (handelsbeløb). Det mindste handelsbeløb er $1 med en Quotex handel. Jeg anbefaler at bruge en investering, der passer til en almindelig pengeforvaltningsstrategi. Det betyder, at du investerer i én handel omkring 1-2% af din handelssaldo. Derefter vælger du handelsretningen og starter handlen. Vent til udløbstiden er overstået med at indsamle overskuddet eller tabet.

For yderligere information kan du læs vores guide til at undgå tab med Quotex.

5 trin til at placere en handel på Quotex:

  1. Vælg det aktiv, du vil handle
  2. Vælg udløbstid fra 60 sekunder op til 4 timer
  3. Vælg investeringsbeløbet (mindste handelsbeløb er $1, maksimalt handelsbeløb er $1.000)
  4. Vælg handelsretningen
  5. Vent til handlens afslutning
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Mobil handel via Quotex app

Quotex offers a mobile phone app for both common systems, Android og iOS. Så uanset om du har en iPhone eller en smartphone, der kører med Android: Du kan handle via Quotex-appen, uanset hvor du er. Begge apps fungerer på samme måde.

quotex app handel
Quotex Android app

Se skærmbilledet ovenfor. Udover at du handler via desktopversionen, kan du handle med Quotex-appen. Vælg det aktiv, du vil handle; så vil du se diagrammet i midten af telefonen – det er lige meget, om du bruger liggende eller stående format.

Hvis du bruger portrætformatet, kan du finde udløbstiden, investeringsbeløbet og de to knapper (Op og Ned) på nederst på skærmen. For at handle skal du blot indstille tid og beløb og vælge om prisen går op eller ned.

How do you download the Quotex app and start trading?

quotex legebutik

For at downloade appen kan du blot søge efter "Quotex – Online Investeringsplatform" on your phone. Then click on Install to complete the download. After that, you need to follow a few steps to register through the app:

  • Enter your email ID and create a strong password for security. Do not share the password with anyone else
  • Så kan du vælge en valuta til at foretage indskud
  • Efter indbetalinger skal du læse serviceaftalen og klikke på registret

Du vil derefter se en sektion, der siger "handle på demokontoen." Klik på den for at lave demohandler. Og når du er klar, så brug rigtige penge til at foretage faktiske handler. 

Kan du bruge handelsrobotter på Quotex?

Quotex-robotter er ikke tilladt på enhver platform (web- og mobilapp). Din handelskonto kan blive forbudt ved at bruge ekstern software. Ydermere kan ekstern software snyde din handelskonto og kontosaldo. Vær meget forsigtig, fordi du nemt kan blive snydt.

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Sådan handler du forskellige aktiver på Quotex:

Platformen tilbyder forskellige aktiver du kan handle. Lad os se på almindelige aktiver, og om de kan handles gennem Quotex.

Kan du handle Forex på Quotex?

Nej, det er ikke muligt at handle Forex på Quotex. Du kan kun handle binære optioner med valutapar som et underliggende aktiv!

Kan du handle binære optioner på Quotex?

Du kender måske svaret: Selvfølgelig kan du handle binære optioner på denne binære option-mægler. For at handle skal du bare vælge aktivet, indstille udløbstiden og investeringen og fortælle mægleren, om prisen går op eller ned.

Kan du handle kryptovalutaer på Quotex?

Ja, der er flere forskellige kryptoer tilgængelige for handel. Et lille uddrag: Litecoin, Bitcoin, Ripple eller Ethereum kan handles.

Kan du handle aktier på Quotex?

Du kan handle aktier på Quotex, ja. Mange forskellige lagre fra hele verden er tilgængelige. Du kan vælge virksomheder som Microsoft, Boeing eller Intel samt indekser som NASDAQ, Dow Jones eller udenlandske som Nikkei eller DAX.

Sådan åbner du din handelskonto med Quotex

Til tilmeld dig Quotex du behøver kun din e-mailadresse og en sikker adgangskode. I første omgang kan du begynde at handle uden verifikation.

quotex registrering
Quotex verifikationsproces

Mægleren kan bede dig uploade dit ID-kort, hvis du ønsker at indbetale eller hæve enorme beløb. For at uploade dine dokumenter skal du åbne din personlige menu og skifte til "Konto". I kontomenuen kan du udfylde de påkrævede felter med dit navn og adresse ved at klikke på "Upload dokumenter".

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Kontotyper på Quotex

Quotex tilbyder tre forskellige konti udover demokontoen, som jeg vil introducere dig til senere. De tre kontotyper er:

  1. Standard konto
  2. Pro konto
  3. VIP konto
Quotex tilbyder tre forskellige kontoniveauer (udover demokontoen)

For at bekræfte din standard konto, skal du indbetale mindst $10, hvilket vil hjælpe dig med at få adgang til et par aktivmuligheder til handel. Denne kontotype anbefales til begyndere, der ikke investerer store mængder penge. Du behøver ikke at gøre noget – bare indbetal minimum $ 10 og begynd at handle.

Hvis du har det godt, og hvis du har tjent dine første penge, kan du gå videre til pro konto. For at få adgang til det skal du indbetale mindst $ 1000. Du vil have nogle præmiefordele som en del af standardkontofunktionerne.

Er dette ikke nok for dig? Gå derefter videre til det professionelle kontoniveau. For erfarne forhandlere tilbyder Quotex sin VIP konto. Du skal indbetale minimum $ 5000 for at høste disse fordele.

Quotex demokonto: Den bedste måde at øve handel på

Når det kommer til at praktisere handel, bør du bruge en demokonto. Især for begyndere er det en god måde at lære investeringen på. Du kan også teste handelsplatformen, få viden eller teste nye handelsstrategier. Selv professionelle handlende bruger en demokonto til at blive bedre handlende.

Quotex-demo-konto

Handelsplatformen tilbyder en gratis demo-konto med virtuelle penge på $10.000. Du kan genopfylde kontosaldoen, hver gang du vil. Det er nemt at skifte mellem dine rigtige og demo-konti. Det er kun et enkelt klik i menuen. Jeg anbefaler at bruge den gratis demokonto først for at lære mere om handelsplatformen. Hvis du er sikker og sikker på, at du vil handle, kan du investere rigtige penge eller starte med små beløb på $1. Demokontoen er tilgængelig uden registrering.

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Quotex login: Det er meget sikkert og enkelt

For at begynde at handle skal du logge ind på webplatformen eller mobilappen. Du skal blot bruge din e-mailadresse og adgangskode. Jeg anbefaler at aktivere 2-faktor verifikationen på login og tilbagetrækning.

To-trinsbekræftelse ved login

Du får en sikkerhedskode via e-mail eller SMS. Det er en vigtig sikkerhedsfunktion, og du bør bruge den. Mægleren bruger forskellige URL'er til sin tjeneste:

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Quotex-bekræftelse: Hvad du har brug for, og hvor lang tid det tager

Hvis du vil Bekræft din konto (du kan handle uden også med nogle begrænsninger), du skal udarbejde nogle dokumenter.

quotex verifikationsproces
Quotex verifikationsproces

Først skal du klikke på dine personlige indstillinger og skifte til fanen "Konto". Derefter trykker du på knappen "Upload dokumenter". Du skal bruge følgende:

  • En kopi af dit pass første side
  • En selfie til billedidentifikation
  • Bevis for den nuværende bopælsadresse for at bekræfte

Når du er færdig med det, tager det rundt 2-5 hverdage indtil Quotex fuldfører verifikationen.

Tilgængelige betalingsmetoder til ind- og udbetaling

Hvis du vil begynde at handle, skal du først indsætte penge på din handelskonto. Heldigvis byder Quotex på en masse forskelligt betalingsmetoder. Lad os se, hvilke måder der tilbydes til indbetaling og udbetaling af dine penge.

Sådan indbetaler du penge – Indbetalingsmetoder

I menuen kan du klikke på indskudsmidler, så kommer du til indbetalingsmetoderne. Det er meget nemt at indbetale penge med Quotex. Der er ingen ekstra gebyrer, og indbetalingerne er øjeblikkelige. Du kan vælge mellem kreditkort, kryptovalutaer og e-wallets. Minimumsindbetalingen er $10, og betalingsmetoderne afhænger af dit bopælsland.

Efter at have klikket på den indbetalingsmetode, du kan lide at bruge, kan du vælge beløbet og en indbetalingsbonus på op til 35%. Jeg talte før om bonussen i denne anmeldelse. Indsæt dine data og start indbetalingen.

Quotex-indbetalingsmetoder-og-menu

Fakta om indbetaling og indbetalingsmetoder:

  • Minimumsindbetalingen er $ 10
  • Kreditkort/debetkort (Visa, MasterCard og mere)
  • Online bankoverførsler er tilgængelige
  • Kryptovalutaer (Bitcoin, USDT, Ethereum, Ripple, Zcash, Binance Coin og mere)
  • E-wallets (Skrill, Neteller, ADVCash, Perfect Money, Piastrix og mere)
  • Betalingsmetoderne afhænger af dit bopælsland

Er der nogen indbetalingsbonusser?

Dette er et interessant spørgsmål. Hvorfor? For jeg kan tilbyde dig en unik bonuskode, som kun virker via denne hjemmeside. Hvis du er nybegynder og kommer i gang med handel med binære optioner, kan du bruge denne kode til at booste din første indbetaling.

Brug blot kampagnekoden "bobroker50" for at få en gratis indbetalingsbonus på 50%.

Få en gratis indbetalingsbonus på 50% med vores kampagnekode "bobroker50

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Sådan trækker du penge – Quotex udbetalingsmetoder

Hvis du har fundet din profitable handelsstrategi og ønsker at hæve penge fra din konto eller overskud, skal du blot klikke på menuen og vælge "udbetaling".

Quotex-tilbagetrækning

På venstre side kan du se, hvor mange penge der er til rådighed for udbetalingen. Bonusbeløbet kan påvirke disse tal. For udbetalinger skal du vælge den samme metode, som du indsatte.

Fra min erfaring, udbetalingerne er meget hurtige. Jeg gjorde det flere gange, og Quotex sender pengene meget hurtigt. Mange handlende er bekymrede over det, hvis mægleren udbetaler overskuddet. Med Quotex kan du være sikker på, at udbetalingen sker sikkert og hurtigt. I næste afsnit viser jeg mit tilbagetrækningsbevis.

Efter at have anmodet om en tilbagetrækning, vil du modtage en bekræftelsesmeddelelse via e-mail:

Quotex-tilbagetrækning-bekræftelse
  • Utrolige hurtige udbetalingsmetoder (mere eller mindre det samme som indbetalingsmetoder)
  • Sikker og sikker
  • Maksimal udbetalings-/udbetalingsgrænse: Der er ingen udbetalingsgrænser
  • Minimum udbetalingsbeløb: $10

Læs desuden hele min Quotex tilbagetrækning gennemgang her.

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Mit Quotex tilbagetrækningsbevis:

Hæver Quotex penge? - Ja det gør:

Quotex-tilbagetrækningssikker-1
Quotex tilbagetrækningsbevis

Som du kan se i min menu, Quotex trækker sig overskuddet. Jeg gjorde det flere gange, og der er ingen problemer med at hæve penge. Jeg foretog også nogle undersøgelser på internettet, og der er ingen forhandlere, der er i konflikt med denne mægler. For eksempel på Quora, vil du finde mange positive anmeldelser.

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Markedspladsen Quotex forklarede:

Quotex har sin egen markedsplads, hvor handlende kan få yderligere bonusfunktioner:

Quotex markedsplads
Quotex markedsplads
  • Risikofri handler
  • Penge tilbage
  • Indbetalingsbonus
  • Procent af omsætning
  • Balance bonus
  • Annuller X Points

Alle disse funktioner er kun tilgængelige med en kampagnekode. Du kan nu spørge, hvordan du får en Kampagnekode? Hvis du begynder at handle med rigtige penge med Quotex, vil du få gratis kampagnekoder efter at have foretaget et bestemt handelsvolumen eller indsat penge. Det er en meget god funktion for handlende, der investerer og handler med mange penge. Jeg kan anbefale denne funktion, og den er helt gratis.

Få en gratis indbetalingsbonus på 50% med vores kampagnekode "bobroker50

Særtilbud: Risikofri handler på Quotex

Quotex risikofri handler

Hver erhvervsdrivende og kunde på Quotex webhandelsplatformen får chancen for risikofrie handler. Mægleren giver dig nogle gange rabatter eller kampagnekoder til risikofri handler. Hvis du er en stor-volumen-handler, vil du få en masse fordele på markedet, som vi diskuterede før. Desuden kan du bede supporten om at få risikofri handler.

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Professionelt tilbud: Quotex kopihandel og signaler

Endnu et særligt tilbud af Quotex.io er handelssignalerne. Det kaldes også "kopihandel". I venstre side af menuen finder du sektionen med "signaler".

Quotex-handelssignaler
Quotex handelssignaler

Vær opmærksom på handelssignalerne på handelsplatformen, og måske vil du være heldig at tjene gode penge på markedet. Du kan se aktivet og varigheden af handlerne. Desværre er der ingen beskrivelse eller strategi for handlerne. Du ved ikke, hvorfor den viser et op- eller ned-signal. Det er måske resultatet af teknisk analyse. For mig er signalerne ikke gennemsigtige nok til at bruge, men det er et godt tilbud til nye handlende.

Kundeservice og support

Quotex tilbud 24/7 kundesupport på mere end 20 sprog. Supporten er tilgængelig på engelsk, Frankrig, indisk, spansk og mange flere sprog.

Quotex-support-og-service

Der er en lille ulempe, fordi Quotex ikke tilbyder telefonsupport. Det er kun muligt at komme i kontakt med mægleren via live chat og billetsupport (e-mail).

Understøttede sprog:Mere end 20 tilbudt
Live-chat 24/7
E-mail: Via billetsupport
Telefonsupport:Ingen
› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Uddannelsesmateriale: Sådan lærer du at handle med Quotex

Hvis du er ny til handel med binære optioner, er det vigtigste at lære, hvordan systemet og din yndlingsmægler fungerer. Forvent ikke at få masser af penge i dine første dage og uger som binær optionshandler.

quotex faq
Quotex ofte stillede spørgsmål

For at hjælpe dig tilbyder Quotex en pædagogisk afsnit på sin hjemmeside, du kan bruge. I FAQ'en finder du alle svar på spørgsmål vedrørende mægleren og dens webhandelsplatform. Du kan også se mine videoer på YouTube-kanalen binaryoptions.com. Jeg laver live handel og vil vise dig de vigtigste ting at vide, når du handler med binære optioner.

Lande: Hvor er Quotex tilgængelig?

Quotex accepterer handlende ikke fra alle lande. Der er forskellige restriktioner. På betalingsmetoderne, der er restriktioner. Måske kan du ikke indbetale eller hæve rigtige penge på platformen, men du kan helt sikkert bruge den gratis demokonto.

Jeg fandt også denne erklæring på Quotex-webstedet: "Webstedstjenesterne er ikke tilgængelige i en række lande, herunder USA, Canada, Hong Kong, EØS-lande, Rusland, samt for personer under 18 år."

Populære lande er Vietnam, Tyrkiet, Indien, Indonesien, og Brasilien. Se hele Quotex landeliste her.

Er der alternativer til Quotex?

Quotex er den førende investeringsplatform for handel med digitale optioner. Men er der alternativer derude? På Binaryoptions.com testede jeg mere end 40 forskellige mæglere, og jeg kan sige, at der helt sikkert er alternativer. I nedenstående tabel vil du se de 2 mest populære alternativer. Hvis du vil finde flere alternativer besøg denne sammenligning.

1. Quotex2. Pocket Option3. IQ Option
Bedømmelse: 5/55/55/5
Regulering:IFMRRCIFMRRC/
Digitale muligheder: JaJaJa
Vend tilbage:Op til 95%+Op til 93%+Op til 100%+
Aktiver:100+100+300+
Support:24/724/724/7
Fordele:Bedste handelsgrænsefladeTilbyder 30 sekunders handlerTilbyder også handel med CFD og forex
Ulemper:Ingen telefonsupportIngen telefonsupportIkke tilgængelig i alle lande
➔ Besøg Pocket Option-anmeldelsen➔ Besøg IQ Option-anmeldelsen

For at give dig flere alternativer kan du besøge sammenligningen mellem disse andre mæglere:

Konklusion på Quotex gennemgang og test: Det er ikke et fupnummer

Samlet set er Quotex en pålidelig mægler til handel med binære optioner. Det er ikke et fupnummer for dine penge. Jeg testede det flere gange for at trække min fortjeneste tilbage, og også på internettet finder du kun positive anmeldelser om denne platform. Quotex er en meget god måde at spille på markeder med begrænset risiko og høj udbetaling.

quotex handel

Platformen til online handel fungerer meget godt og er brugervenlig at bruge, som du så i min anmeldelse. Jeg anbefaler at bruge demokontoen først, før du indbetaler penge. Desuden er minimumsindbetalingen meget lav, og du kan starte med et minimumshandelsbeløb på kun $1. Quotex giver dig mulighed for hurtigt at tjene penge på markedet.

Sammenlignet med andre mæglere med binære optioner, Quotex.io er nummer et i øjeblikket på markedet. Der er ingen begrænsninger og grænser for din handel. Afkastet (afkastet) af investeringer er meget højt, og udbetalingerne virker hurtigt. Jeg kan anbefale denne mægler efter min Quotex anmeldelse!

Desuden, hvis du ikke kan lide denne mægler, se Quotex alternativer her!

› Tilmeld dig gratis med Quotex nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Ofte stillede spørgsmål (FAQs) om Quotex:

Er Quotex reguleret?

Ja, Quotex, som tilhører Maxbit LLC, er reguleret af IFMRRC (International Market Relations Regulation Center) med licensnummeret TSRF RU 0395 AA V0161. Det er ikke en regulering fra en officiel finansmyndighed i et bestemt land.

Er Quotex en god mægler?

Ja, Quotex er bestemt en god mægler. Jeg har testet denne platform i mange måneder og kan fortælle dig, at der ikke er nogen problemer med den. Udbyttet kan være meget højt, i top 95%+, og du får en meget hurtig eksekvering af dine handler. Softwaren fungerer perfekt. Desuden er udbetalingerne meget hurtige, og der er ingen gebyrer for dine betalingstransaktioner.

Er Quotex tilgængelig i USA?

Ja, Quotex er tilgængelig i USA. Men der er måske begrænsninger på indbetalings- og udbetalingsmetoderne og også verifikationsprocessen. Forhør dig hos din regulerende myndighed i dit land, om den er tilgængelig eller ej. Den gratis demokonto er bestemt tilgængelig for alle.

Er Quotex sikker eller ej?

Ja, Quotex er bestemt en sikker mægler for dine midler. Ind- og udbetalinger fungerer uden problemer. Jeg testede det flere gange for at trække min fortjeneste tilbage.

Har Quotex en app?

Ja, Quotex har en app, der er tilgængelig for Android- og iOS-brugere. Det tilbyder en brugervenlig handelsgrænseflade, tilgængelighed af signaler og indikatorer og handel med en rigtig konto eller med en demokonto. Derfor er handel på farten muligt.

Hvor lang tid er Quotex-tilbagetrækning?

Udbetaling ved Quotex er normalt meget hurtigt. I de fleste tilfælde overføres pengene til bankkontoen efter en dag. Handlende bør dog planlægge en tilbagetrækningstid mellem 1 og 5 dage, da det altid afhænger af den valgte fortrydelsesmetode. Midler returneres på samme måde som de blev indsat.

Er Quotex ægte eller falsk?

Quotex er en pålidelig online handelsplatform. Reguleringscentret for finansielle markedsforhold regulerer det. Hvis denne handelsmægler nogensinde undlader at betale gevinsterne, tilbyder dette finansielle organ en kompensationsfond. 
Begyndere og professionelle handlende kan bruge det uden at bekymre sig om at blive snydt. Den har flere positive anmeldelser online, hvilket beviser, at det er en pålidelig og pålidelig mobilapp at arbejde med. Men indbyggere i visse lande kan have problemer med at bruge det. 
Så det kan siges, at Quotex er ægte, men der er altid risiko for at miste dine penge til svindlere. Så vær opmærksom og brug kun den officielle internetadresse (domæner) på quotex.com