12345
5.0 / 5
Bedømmelse af Binaryoptions.com-holdet Klar, hvorfor du kan stole på os Binaryoptions.com gennemgår handelstjenester i henhold til strenge retningslinjer og specifikationer. Mæglere og platforme testes med rigtige penge, og alle funktioner, der er essentielle for binære handlende, kontrolleres. Vi tester sikkerheden, tilbuddet, gebyrerne, softwaren, supporten og meget mere i vores erfarings- og vurderingsrapporter. Som handlende med mere end 10 års erfaring ved vi præcis, hvad der er vigtigt, når man skal vælge en god mægler og handelsplatforme. Se vores metode til, hvordan du vurderer mæglere.
Tilbagetrækning
5.0
Depositum
5.0
Tilbud
5.0
Support
5.0
Platform
5.0
Udbytte
5.0

Pocket Option anmeldelse 2023 – Er det en fidus eller ej? – Test af mægleren

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser

Er Pocket Option en fidus eller en pålidelig virksomhed? – Find ud af min rigtige anmeldelse. Som en avanceret erhvervsdrivende tjekkede jeg Binary Options-mægleren for dig. Læs om det er værd at investere dine penge i markedet for binære optioner med Pocket Option eller ej, og få den bedste information i min Pocket Option anmeldelse.

Pocket-Option-officielt-websted
Den officielle hjemmeside for Pocket Option
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Hurtige fakta om Pocket Option:

⭐ Bedømmelse: (5 / 5)
⚖️ Regulering:Reguleret af International Financial Market Relations Regulation Center (IFMRRC), Mwali International Services Authority (Licens T2023322) (Ingen officiel regeringsmyndighed)
💻 Demo konto:✔ (tilgængelig, ubegrænset)
💰 Minimum indskud50$
📈 Minimum handel:1$
📊 Aktiver:100+, inklusive aktier, Forex, indekser, kryptovalutaer og råvarer
📞 Support:24/7 telefon, chat, e-mail
🎁 Bonus:Indbetalingsbonus tilgængelig. Jo mere du indbetaler, jo højere er din bonus
⚠️ Udbytte:Op til 90%+
💳 Indbetalingsmetoder:Debetkort, e-betalinger og kryptovalutaer; inklusive Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple og mere
🏧 Udbetalingsmetoder:Kort, e-betalinger og kryptovalutaer; inklusive Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple og mere
💵 Affiliate program:Ledig
🧮 Gebyrer:Ingen indskudsgebyrer, ingen udbetalingsgebyrer, ingen inaktivitetsgebyrer og ingen handelsgebyrer!
🌎Sprog:Kort, e-betalinger og kryptovalutaer, inklusive Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple og mere
🕌 islamisk konto:En byttefri, islamisk konto er tilgængelig på Pocket Option!
📍 Hovedkvarter:2017 – 2023 i Majuro, NA – Marshalløerne, fra 2023 i Republikken Costa Rica
📅 Grundlagt i:2017
⌛ Kontoaktiveringstid:Inden for 24 timer

I denne artikel vil jeg introducere dig til alt hvad du behøver at vide om binære optioner mægler. Er det en pålidelig mægler? Hvad er handelsbetingelserne, hvad er minimumsindbetalingen? Er indikatorerne tilgængelige? Kan du handle via en Pocket Option app? Hvilke kontotyper tilbyder mægleren? Er der en binær demokonto, du kan bruge til at komme i gang? Fortsæt med at læse for at få svar på alle disse spørgsmål og mange flere.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Hvad er Pocket Option? – Virksomheden præsenterede

Pocket Option er en international Binære optioner mægler. Du kan satse der (marked for binære optioner) på stigende eller faldende markeder med en chance for en høj udbetaling (afkast). Pocket Option er en mægler, der er ejet af Gembell Limited og baseret på Marshal-øerne. Det er en registreret virksomhed med nummer 86967. Det er også mægleren reguleret af IFMRRC.

Ved første øjekast ser hjemmesiden for Pocket Option meget flot og overskuelig ud. Du kan direkte se, hvad de tilbyder deres forhandlere. Handl mere end 100 forskellige aktiver som binære optioner med et udbytte (på 90%+). For handlende er der 10000 kombinationer mulige. Det er meget nemt at begynde at handle med en mægler. Du kan åbne en ny konto på få sekunder. Derudover tilbyder de en gratis demokonto til at øve platformen.

Se min fulde anmeldelse i denne YouTube-video:

Youtube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFBvY2tldCBPcHRpb24gcmV2aWV3IC0gSXMgaXQgYSBzY2FtPyAoVGhlIFRydXRoKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvUmZOQlFrRlMzQTA/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Fakta om Pocket Option:

  • Placeringen er i Marshal Islands
  • Reguleret af IFMRRC og Mwali International Services Authority
  • Højt udbytte 90%+
  • Brugervenlig handelsplatform
  • Mere end 100 aktiver
  • Gratis demokonto
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Fordele og ulemper ved Pocket Option

Pocket Option er en af de bedste binære mæglere, vi har testet, med hele 5 ud af 5 stjerner. Platformen er reguleret, velrenommeret og tilbyder mange funktioner. Alle udbetalinger sker til tiden, der er attraktive bonusser og handelsplatformen er meget nem at bruge. Fordele og ulemper ved Pocket Option inkluderer:

Fordele:

  • Høj indbetalingsbonus er tilgængelig
  • Mange handelsindikatorer
  • Brugervenlig grænseflade
  • Gratis demo-konto
  • Under tilsyn af International Financial Market Relations Regulation Center (IFMRRC)
  • Social handel
  • Gratis bonusser

Ulemper:

  • Binære optioner er generelt forbundet med et højt risikoniveau
  • Begrænset handelsstørrelse
  • Ikke alle indikatorer er tilgængelige

Er Pocket Option reguleret? – Oversigt over forordningen

Efter at være blevet kendt med Pocket Option, lad os besvare spørgsmålet: Er Pocket Option reguleret? Det er vigtigt at handle med en pålidelig og reguleret mægler for at undgå svindel og tabe penge. Med Pocket Option handler du med en mægler, der ikke er reguleret af nogen regering. Derudover har den ingen to-faktor-godkendelse.

Men: Det er reguleret af International Financial Markets Relations Regulation Center, også kendt som IFMRRC. Derudover fik den også en ny licens fra Mwali International Service Authority.

Pocket Option er certificeret af IFMRRC
Pocket Option er certificeret af IFMRRC

Men på grund af den høje risiko for handel med binære optioner generelt, forbød lande som Malaysia, Nigeria, USA og New Zealand Pocket Option. Det er også forbudt i hele Europa, men du kan stadig tilmelde dig den gratis demokonto.

Bemærk: En officiel regeringsmyndighed regulerer ikke Pocket Option. I lande, hvor det er nødvendigt at regulere, kan Pocket Option ikke fungere.

Lovmæssige advarsler om Pocket Option

Der er forskellige advarsler om Pocket Option fra regulerende myndigheder. For det meste står der, at Pocket Option opererer uden licens i et bestemt land. For eksempel FCA har offentliggjort en advarsel i 2021, at firmaet leverer tjenester i Storbritannien uden tilladelse. I 2022, Pocket Option var opført på "RED List" af CFTC. Den siger, at mægleren accepterer midler fra amerikanske kunder uden licens.

Ikke tilladte lande på Pocket Option
Virksomheden leverer ikke tjenester i USA, Israel, Storbritannien, Japan og Europa

Men hvis vi tjekker hjemmesiden for Pocket Option, vil vi finde en lille meddelelse i sidefoden med bemærkningen om ikke at levere tjenester i USA, Storbritannien og flere lande. Mægleren accepterer ikke kunder fra disse lande. Det er svært at sige, om de har overtrådt reglerne tidligere, men indtil videre kan du se, at de er opmærksomme på de regulatoriske regler.

Er Pocket Option sikker eller ej?

At tilbyde gode tjenester og vise regulatoriske certifikater er ikke den eneste egenskab, Pocket Option besidder som en rigtig mægler. Det tager også hensyn til forskellige sikkerhedsproblemer, der er fremherskende i dag. Det foreslår forskellige sikkerhedspolitikker og beskytter også kunderne mod skader i tilfælde af en tvist. 

Siden IFMRRC er autoriteten bag sin regulering, som den også er compliancepartner af, kan den tilbyde sine kunder kompensation under en fejlslagen løsning. En Pocket Option-handler kan direkte indgive et krav til IFMRRC, hvis hun ikke får en tilfredsstillende løsning på problemet. Endvidere skal den anvende erstatningsmidlerne til at erstatte den erhvervsdrivendes skade.

Denne mægler sikrer også enhver erhvervsdrivende gennem flere politikker, som nævnt før. Det omfatter:

  • Garanter sikkerheden af handelsoplysninger og personlige oplysninger med en streng privatlivspolitik
  • At tage ansvar for erhvervsdrivendes konti gennem betalingspolitik 
  • Tilbyder AML-politik som en foranstaltning mod ulovlig hvidvaskning af finansiel og KYC-politik for at sikre erhvervsdrivendes gennemsigtighed
  • Sikre dit login og dine udbetalinger med en 2-faktor-godkendelse

Alle sådanne sikkerhedsforanstaltninger er utænkeligt med en falsk mægler. Det vil modsige selve formålet med en falsk mægler. Så disse er solide beviser på at være en rigtig mægler.

Regulering:Reguleret af IFMRRC (Licensnummer TSRF RU 0395 AA Vv0207), Mwali International Services Authority (Licens T2023322)
SSL:Ja
Data beskyttelse:Ja
2-faktor godkendelse:Ja
Regulerede betalingsmetoder:Ja, tilgængelig
Beskyttelse mod negativ balance:Ja
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Anmeldelser på Trustpilot – Er de falske?

At lave research om Pocket Option vil gøre dig opmærksom på den 4,0-stjernede rating på Trustpilot. Trustpilot er en af de mest betroede anmeldelsesplatforme derude, fordi den næppe kan manipuleres af falske anmeldelser. Der er dog altid en lille chance for, at vurderingerne er falske, jeg tjekkede det i detaljer for dig.

Pocket Option på TrustPilot
Pocket Option på Trustpilot

Som du kan se, er størstedelen af de positive vurderinger 5-stjernede vurderinger; der er nogle 4-stjernede, 3-stjernede og 2-stjernede vurderinger. Når det kommer til 1-stjernede vurderinger, stiger vurderingsbeløbet. De 1-stjernede vurderinger kommer fra frustrerede handlende, der ikke kan udbetale penge eller siger, at Pocket Option manipulerer priserne. Ofte nævnes OTC-Trading.

OTC-handel er lavet af en algoritme i weekenden. På Binaryoptions.com anbefaler vi ikke handel med disse aktiver, fordi du næppe kan forudsige fremtiden for kursbevægelserne. Problemer med udbetalinger opstår for det meste, fordi handlende bruger de forkerte betalingsmetoder, bruger tredjepartskonti eller ikke bekræfter deres konto.

Generelt ser anmeldelserne på Trustpilot godt ud for mig. Som handelsmægler er det næsten umuligt kun at få gode anmeldelser, fordi handlende, der taber penge ved at handle med en dårlig strategi, vil kommentere negativt om virksomheden!

Gennemgang af betingelserne for erhvervsdrivende på Pocket Option

Efter at have besvaret reguleringsspørgsmålet, lad os komme ind på platformen og dens handelstjenester.

Begynd at investere rigtige penge med en lille indbetaling på 50$ på din konto. Du kan også kun bruge 1$ som det mindste indsatsbeløb for hvert aktiv. Mægleren giver dig også en 10.000$ gratis Pocket Option demokonto. Så du kan øve dig i at handle på den nye platform.

lommeoption minimumsindskud
Du skal indbetale mindst 50$

det er meget nemt at indbetale rigtige penge på Pocket Option fordi de tilbyder dig mere end 50 forskellige betalingsmetoder (læs mere om det nedenfor). Når alt kommer til alt, opkræver de dig ingen kommission for et depositum eller en udbetaling. Betalingssystemet fungerer 24 timer i døgnet.

Det almindelige aktivoverskud for en binær option er mellem 80 – 97% hvilket er sammenlignet med andre mæglere meget højt. Nogle gange afhænger det af det aktiv, du investerer i. Vælg mellem 60-sekunders handler minimum og 4-timers handler maksimum. De tilbyder dig en masse forskellige tidshorisonter. Udførelsen af handler er meget enkel og hurtig. Ud fra min erfaring er der ingen problemer med at åbne eller lukke en handel. Det er muligt at sælge en option inden udløbstiden slutter. Dette er en stor fordel for denne mægler.

lommeoptionsaktiver
Pocket Option tilbyder en masse forskellige aktiver

Diversiteten af aktiver er meget stor. Vælg mellem Aktier, Forex, indekser, kryptovalutaer og råvarer. Afslutningsvis sammenlignes betingelserne og tilbuddene for Pocket Option med andre mæglere, når de er bedst.

Betingelser:

  • Højt udbytte 80-95%
  • 50 forskellige betalingsmetoder
  • Begynd at handle med et indskud på 50$
  • Du behøver kun 1$ pr. handel
  • Handl også OTC-aktiver på Pocket Option (det tillader handel 24/7)
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Hvor meget koster det at handle på Pocket Option?

Har du nogensinde hørt om de høje gebyrer og skjulte omkostninger, du skal betale, når du handler med en lyssky mægler? Ingen bekymringer: Med Pocket Option er du sikker, mægleren med binære optioner vil ikke opkræve upålidelige gebyrer.

Udbetalingsgebyrer
Lad os finde ud af, om der er nogen Pocket Option-gebyrer

Lad os få en hurtigt overblik af hvad det koster at handle på Pocket Option:

Betaling:Beløb:
Indskudsgebyrer$0
Udbetalingsgebyrer$0
Inaktivitetsgebyrer/
Handelsgebyrer$0
Forex handelsgebyrer/
Aktiehandelsgebyrer/
ETF handelsgebyrer/
Krypto handelsgebyrer/
Besparelse af plangebyrer/

Som du kan se, der er ingen gebyrer, hvad enten det er til handel eller til ind- og udbetaling af penge.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Gennemgang af Pocket Option handelsplatformen

Efter min mening tilbyder Pocket Option en meget god handelsplatform. Det ser ud til, at de har programmeret det uafhængigt. Fra min erfaring føles det meget behageligt at handle på denne platform. Du kan tydeligt se, hvad der sker på markedet. Desuden er platformen meget tilpasselig. Du kan bruge forskellige Pocket Option-indikatorer eller diagramtyper.

Bemærk: Du kan også bruge MetaTrader 5 platformen med Pocket Option.

tjen penge med Pocket Option
Pocket Option handelsbord

Vælg mellem 100 forskellige aktiver og analyser diagrammet. Derefter kan du åbne en handel med en call- eller put-option. Brug den sociale handelsfunktion til at kopiere de bedste forhandlere af Pocket Option og omdanne deres fortjeneste til din fortjeneste.

Handl via computer eller app. Det er muligt at handle fra alle steder på jorden med den intelligente app på din smartphone. Endelig får handelsplatformen 5 stjerner på min anmeldelse. Jeg kan virkelig godt lide designet og funktionerne.

download lommeoption
Pocket Option er tilgængelig for alle enheder

Platformen kører problemfrit i vores Pocket Option-gennemgang og er professionelt programmeret. Der er ingen fejl eller forsinkelser ved at bruge det. Derudover er appen tilgængelig til Android og Apple iOS. Det er en anden stor fordel, fordi de fleste mæglere ikke tilbyder en IOS-app.

Appen kører også meget glat ligesom webversionen. Afslutningsvis, mæglerens handelsplatform er nyttig l for hver erhvervsdrivende, fordi det er fleksibelt.

Fakta om handelsplatformen: 

  • Forskellige diagramtyper
  • Forskellige tidsrammer (5-sekunders diagram op til dagligt diagram)
  • Gratis indikatorer og analyseværktøjer
  • Kan tilpasses og brugervenlig for handlende
  • Social handel, signaler og turneringer
  • Meget hurtig eksekvering af handler
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

MetaTrader 5

Det MetaTrader 5 er tilgængelig på Pocket Option og den verdensberømte platform for alle forexhandlere og er. Du kan gå til dit kontos dashboard og downloade MT5 gratis. Mere end 30 valutapar og 40 forskellige andre aktiver er tilgængelige på MT5 med variable spreads uden provision.

MetaTrader 5 på Pocket Option

Handelsfordele: Pocket Option-indikatorer

Hvis du vil handle binære optioner, vil du meget snart genkende: Du skal bruge tekniske indikatorer til at analysere markederne med deres tendenser og strukturer. Uden disse "handelsfordele"; det er svært at få succes. Pocket Option tilbyder en bred vifte af indikatorer i sin handelssoftware.

Pocket Option indikatorer
Du kan bruge mere end 30 forskellige indikatorer på Pocket Option

Lad os tage et kig på 13 bedste indikatorer tilgængelig på Pocket Option:

  • #1 RSI
  • #2 Stokastisk Oscillator
  • #3 CCI
  • #4 Bollinger Bands
  • #5 Donchian Channel
  • #6 Glidende gennemsnit
  • #7 Fraktal
  • #8 Vortex 
  • #9 Accelerator Oscillator
  • #10 Gennemsnitlig sand rækkevidde
  • #11 OsMA
  • #12 Momentum indikator
  • #13 Prisændringstakt

Disse er kun tretten ud af mere end 30 tekniske indikatorer, som binære optionsmæglere tilbyder. Hvis du ønsker at få flere detaljer og lære at bruge dem, læs vores artikel vedr de 13 bedste Pocket Option-indikatorer.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Mobil handel via Pocket Option-appen

Hvis du ikke er typen, der sidder foran computeren ved skrivebordet dagen lang, Jeg kan anbefale Pocket Option-appen. Med mæglerens mobile applikation kan du vise dine handelsfærdigheder, uanset hvor du er.

Pocket Option Apple Store
Pocket Option app i App Store
Pocket Option Google Play Butik
Pocket Option app i Google Play Butik

Den er tilgængelig til Android smartphones såvel som til iPhones. Du kan selvfølgelig også bruge det med tablets, der kører iOS eller Android. Du skal bare downloade det fra Play Store eller App Store, logge ind med dine data og begynde at handle via din telefon eller tablet.

Hver funktion, der er tilgængelig i browserversionen er også tilgængelig i Pocket Option-appen.

Da appen er enkel, det fungerer godt til mobil handel. Interfacet er hurtigere at installere, og handelsprocessen er den samme med høje eller lave muligheder. Desuden ansøgningen er gratis, og erhvervsdrivende skal ikke afholde yderligere udgifter. Det iOS applikationen skal have iOS 11 eller nyere version, og Android app kræver Android 4.4 eller nyere.

Binary Options app demo
Skærmbillede Pocket Option app
➥ Download Pocket Option-appen gratis

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Sådan handler du på Pocket Option:

Pocket Option kan bruges til satse på stigende eller faldende markeder. Lav en prognose for retningen af prisen på et aktiv på platformen. Det kan være Forex, Aktier, Cryptos og mere. De binære optioner har altid en udløbstid. Du kan handle i forskellige tidshorisonter, lige meget om det er kortsigtet eller langsigtet. Efter udløbstiden lukkes handelen automatisk.

bestille maske
Op eller ned - Binære optioner er nemme at forstå

#1 Afgivelse af en ordre

Du kan justere indstillinger som handelsbeløb og købstid i handelspanelet. Du kan placere din handel her mens man forudsiger, om prisen bliver høj eller lav. Den højere pris vises med en grøn knap; hvis prisen falder, vises den med en rød knap.

Først skal du vælge aktiver fra hundredvis af aktiver i appen, såsom råvarer, valutapar, aktier, valutapar osv. Du kan søge efter aktiver ved at indtaste navnet eller vælge gennem kategori. I appen kan du tilføje ethvert aktiv som en favorit, og din fortjeneste vil stige, når aktivprocenten bliver højere.

At indstille købstidspunktet for digital handel, du skal trykke på købstidsmenuen og vælge en foretrukken mulighed. Udløbstiden i handel er købstid + 30 sekunder. Du kan også indstille den påkrævede tid på indstillingen Udløbstid.

Binary Options app tidsbeløb

I appen kan du ændre handelsbeløbet ved at trykke på + eller – knappen i sektionen Handelsbeløb. Ved hjælp af strikeprisindstillinger kan du placere en handel til en højere eller lavere pris end den aktuelle værdi ved at justere udbetalingsprocenten. Udbetalingssatserne afhænger af forskellen mellem strejke- og markedspriserne.

Du kan også evaluer prisbevægelsen gennem diagrammer og lav din prognose. Hvis du forventer, at prisen vil gå højere, skal du trykke på OP eller på anden måde Ned. Efter afgivelse af ordren vil resultatet fremstå korrekt eller forkert, hvorimod den korrekte prognose vil give handelsgevinst. Du kan gå til sektionen Handlinger for at annullere en handel og luk enhver handel, du ønsker.

#2 Placering af ekspreshandel

Ekspres handel er en prognose, der afhænger af forskellige hændelser, der finder sted på tværs af flere handelsaktiver. I ekspreshandelstilstanden kan hvert tryk på grøn eller rød knap tilføje din prognose til handlen. Så vil prognosen for alle handlerne mangedoble sig, og dermed opnår man højere profit end den digitale handel.

Til Ekspres handel, tryk på Express knap på Pocket Option-appen. Vælg derefter aktivtype og lav to prognoser på forskellige aktiver. Derefter placeres Express-handlen.

At se de åbnede ordrer, vælg ekspresindstillingen og tryk på knappen Åbnet. For at se de lukkede ordrer skal du vælge fanen Lukket i panelet.

#3 Overvågning af handler

Det Pocket Option app har mulighed for at se aktive handelssessioner. Du skal vælge Handler knap, og en pop op-menu vises, der viser transaktionerne for den aktuelle session. Hvis du vil se de åbne handler, tryk på sektionen Handler for at se alle de igangværende handler.

Binary Options app handelshistorie

Hvis du vil se lukkede handler for din handelssession, du kan gå til den samme handelssektion og trykke på knappen Lukkede handler. For at se live-handelshistorikken kan du vælge indstillingen Mere.

#4 Afventende handler

Det er en funktion, der gør det muligt for brugerne placere handler på et bestemt tidspunkt i fremtiden eller når en bestemt aktivpris når et niveau. Du kan endda lukke en afventende handel, før du placerer den for at undgå tab. For at afgive handelsordren efter tid, skal du vælge aktivet og indstille tidspunkt og dato, hvor du vil handle.

Efter at have tilføjet beløbet og afgivet en ordre, kan du spore det gennem fanen Aktuelt. Hvis du vil placere ordren efter aktivpris, skal du vælge aktivet og indstille den nødvendige åbnepris og udbetalingsprocenten. Vælg derefter beløbet og afgiv en ordre. For at annullere en afventende ordre, skal du tryk på lukkeknappen på fanen afventende ordrer.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Eksempel: Sådan handler du krypto (Bitcoin, 90%)

Jeg vil give dig et eksempel i denne Pocket Option anmeldelse. hvis du åbne en handel på Bitcoin med mængden af 1000$, laver du den rigtige prognose for de markeder, du vil vinde en udbetaling på 1900$. 900$ er fortjenesten og 1000$ er tilbagebetalingen af dit indsatsbeløb. Der er ingen skjulte gebyrer for at investere.

For at gøre det mere klart og forklare dig i detaljer, hvordan du handler binære optioner, du kan besøge min YouTube-kanal.

Se min fulde Pocket Option handel tutorial video her:

Youtube

Ved at indlæse videoen accepterer du YouTubes privatlivspolitik.
Lær mere

Indlæs video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVHV0b3JpYWw6IEhvdyB0byB0cmFkZSB3aXRoIFBvY2tldCBPcHRpb24gICgyMDIyKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvZXg1Ni0zbzNVVlE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Social handel - Kopier handel med binære optioner fra andre automatisk

Pocket Option tilbyder dig at kopiere de bedste forhandlere af mægleren. Først og fremmest er det vigtigt at vide, at social handel kun fungerer på en live-konto. Åbn menuen "social handel” og du ser de bedste handlende i øjeblikket. Du kan klikke på dem og se deres profil (billede nedenfor).

Pocket-Option-social-trading-profil

Du kan tilføje den erhvervsdrivende til en "overvågningsliste" og følge ham i et bestemt tidsrum. Hvis du synes, han er god nok, kan du kopiere ham med et enkelt klik. Efter min mening er det væsentligt at analysere tidens handler. Hvis en social handelsbruger fik en høj gevinstrate samlet set, er det en god måde at tjene lidt ekstra fortjeneste på. Det er en stor fordel for handlende at se hele profilen og handelsstilen på Pocket Option.

Sådan åbner du din handelskonto på Pocket Option

Har du læst nok og vil åbne din egen konto på Pocket Option at bevise dine handelsfærdigheder? Okay, lad os gøre dette – det er meget nemt. Det tager kun et par klik at komme dertil. Følg disse enkle trin:

  1. Besøg hjemmesiden og klik på "START MED ET KLIK" knappen, der vises foran dig
  2. Klik på "FORTSÆT DEMOHANDEL" at bruge demo-kontoen i første omgang
  3. Når du har øvet dig nok, skal du klikke på "Registrering" knappen i nederste venstre hjørne
  4. Vælg nu en af de tre metoder (via e-mail, Google eller Facebook) for at oprette din konto
  5. Udfyld alle de nødvendige oplysninger
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Følgende skærmbilleder viser dig de første tre trin – det er den måde, du kommer til registreringsformularen, som lader dig registrere din konto.

Pocket Option registrering
Trin #1
Pocket Option demo tilmelding
Trin #2
lommemulighed komme i gang
Trin #3

Når du er færdig med tilmeldingen, du kan begynde at handle. For nogle funktioner skal du bekræfte din konto. Jeg viser dig, hvordan du gør det senere i denne artikel.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Pocket Option kontotyper:

Der er flere forskellige kontotyper Pocket Option tilbyder. Lad os se nærmere på hver af dem i følgende tabel:

Kontotyper:Specifikationer:
demo kontovirtuelle penge, op til $10000
fyld op, når du vil
nybegynderhandlerkontosaldo: mindre end $100
maksimalt transaktionsbeløb: $1000
begynderhandleralle novice trader point plus:
kontosaldo: $100 – $1000
adgang til lotteriet af krystaller, ekspresordrer, handelspræstationer
erfaren erhvervsdrivendealle begynder trader point plus:
kontosaldo: $1000 – $5000
øge rentabiliteten med 2%
mesterhandleralle erfarne tradere point plus:
kontosaldo: $5000 – $15000
maksimalt transaktionsbeløb: $2000
øge rentabiliteten med 4%
prioritet for udbetalinger
professionel erhvervsdrivendealle master trader point plus:
kontosaldo: $15000 – $50000
maksimalt transaktionsbeløb: $3000
øge rentabiliteten med 6%
personlig leder
ekspert erhvervsdrivendealle professionelle trader point plus:
kontosaldo: fra $50000
maksimalt transaktionsbeløb: $5000
øge rentabiliteten med 8%
høj prioritet for udbetalinger
premium gaver
personlige rabatter
MT5 Forextilgængelig for alle stadier, der begynder med erfarne
gearing
: 1:10 op til 1:1000
flydende spredning: fra 1,1 pips
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Kan du bruge en demokonto på Pocket Option?

Det tilbyder en gratis demo konto for alle at komme i gang med handel med binære optioner. Demokontoen kan bruges til træning, før du begynder at foretage rigtige investeringer på Pocket Option. Med kun et enkelt klik kan du handle med virtuelle penge på platformen. Der er ingen registrering eller indbetaling nødvendig for at øve handel med virtuelle penge. Mange handlende får deres første oplevelse på demokontoen, før de starter med rigtige penge. Jeg anbefaler, at alle øver sig på platformen i demokontoen – også selvom du læser hvert eneste ord i min Pocket Option anmeldelse ;-)

Pocket Option demokonto
Brug demokontoen, når du er ny i handel med binære optioner

Det binær demokonto er ubegrænset med 10.000$ virtuelle penge. Du kan oplade den med et enkelt klik, hvis du tabe nogle penge. Efter at du har fået lidt erfaring og lært at handle binære optioner med succes du kan direkte begynde at handle med rigtige penge.

  • Gratis og ubegrænset konto
  • Den bedste måde at øve sig på og lære at handle på
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Funktioner på din Pocket Option handelskonto

Lad os se nærmere på, hvordan du logger ind på din Pocket Option-konto, og hvordan du bekræfter den. Verifikationen er et vigtigt skridt, hvis du vil opleve alle funktionerne på Pocket Option-platformen.

Sådan logger du på din Pocket Option-konto

Hvis du allerede har oprettet en Pocket Option-konto, login er meget nemt. Besøg blot mæglerens hjemmeside via pocketoption.com eller søg efter mægleren via Google. Når du er blevet dirigeret til hjemmesiden, skal du se i øverste højre hjørne. Klik på "Pocket Option Log ind".

login med lommemulighed
Klik på "Log ind" for at komme i gang

Indtast din e-mail og dit kodeord, lav reCAPTCHA, og tryk på "LOG PÅ". Hvis du vil, kan du gemme dine oplysninger og forblive logget ind.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Pocket Option-bekræftelse: Sådan bekræfter du din konto

For at få adgang til alle Pocket Option-funktioner skal du Bekræft din konto. Dette tager et par trin, men er nemt at gøre.

Følg disse bekræftelsestrin:

  • Log ind på din konto
  • Åbn dine personlige kontoindstillinger (profil)
  • Forbered bevis for et identifikationsdokument (f.eks. en scanning af dit ID, pas eller kørekort)
  • Upload dokumentet
  • Spor verifikationsprocessen
Pocket Option verifikation
Du kan finde bekræftelsesdetaljerne i dine kontoindstillinger

Du skal indtaste en adressebevis såvel. Du kan bruge et bankbrev eller dokumenter som en elregning. Det er vigtigt, at den har navnet på den person, der driver kontoen. Vær forsigtig: Dokumentet bør ikke beskæres, og alle vigtige oplysninger skal være tydeligt synlige.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Tilgængelige betalingsmetoder til ind- og udbetaling

Det gode ved Pocket Option er, at de tilbyder ca 50 forskellige betalingsmetoder til ind- og udbetaling.

Pocket Option betalingsmetoder
Der er tonsvis af forskellige betalingsmetoder - for eksempel en masse kryptovalutaer

Det minimumsindbetaling er 50$. Du kan bruge kort, e-betalinger eller kryptovaluta. De opkræver ingen kommission, og tilbagetrækningen fungerer inden for tidshorisonten på 24 timer. Det mindste tilbagetrækningsbeløb er 10$.

Pocket-Option-betalingsmetoder
Nogle flere Pocket Option-betalingsmetoder

Fakta om betalingsmetoder: 

  • Minimum indskud 50$ og minimum udbetaling 10$
  • Øjeblikkelige indbetalinger med elektroniske metoder
  • Kreditkort
  • Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money
  • Kryptovalutaer, Bitcoin, Litecoin, Ripple og mere
  • Ingen provisioner og gebyrer
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Sådan indbetaler du penge på Pocket Option

Vil du begynde at handle? Det første du skal gøre efter registrering og verifikation: er indsætte penge. Processen er meget let at forstå. Åbn Pocket Option-webstedet. Når du er logget ind, kan du se dit dashboard. Klik på "TOP-UP"-knappen øverst på siden.

lommeoption
Du kan ikke gå glip af knappen

Du kan nu vælge en af de forskellige betalingsmetoder. Minimumsindbetalingen er $50. Når du har valgt én betalingsmetode, skal du følge de viste trin.

lommeoptionsindskud
Vælg din foretrukne betalingsmetode

Hvis alt fungerer godt, er din konto fyldt op (minimumsindbetaling: $50). Du kan begynde at handle nu!

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Er der nogen indbetalingsbonusser?

Ja! Pocket Option tilbyder indskudsbonusser at tiltrække nye kunder og give nogle kredit til eksisterende kunder også. Hvis du vælger en betalingsmetode, kan du se, hvor meget indbetalingsbonus du får. Det afhænger af, hvor mange penge du vil indsætte.

lommeoptionsbonus
Jo mere du indbetaler, jo højere er din bonus

For eksempel, hvis du fylder din konto op med $ 5.000, får du en ekstra 43% som er $2.150. Så din kontosaldo vil være $7150 efter indbetalingen.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Hvordan man hæver penge fra Pocket Option

Som konklusion, de første test af tilbagetrækning med mægleren i vores Pocket Option anmeldelse er succesfulde. Udbetaling af midler og indbetalingssystemet fungerer meget godt. Desuden tilbyder Pocket Option dig en cashback på maksimalt 10% af dit indskud eller tab.

Pocket Option tilbagetrækningsmulighed
Det er nemt at hæve penge – men du skal have en verificeret konto

For mere information skal du åbne en rigtig konto. Derudover skal jeg nævne, at du bør verificere din konto, før du begynder at handle med rigtige penge. Mægleren udbetaler ikke til uverificerede konti.

Test af bonussystemet og præmier

Som du ser på billedet nedenfor Pocket Option tilbyder dig et bonussystem. Der er et stort udvalg af muligheder for at tjene ekstra penge. Brug en indbetalings- eller ingen-indskudsbonus for at få en større konto. Ud over det tilbyder de risikofrie handler, cash-backs eller kampagnekoder.

Pocket-Option-bonus
Pocket Option bonus

Du bliver belønnet, hvis din handelsvolumen er høj. De giver dig "Edelstene" som du kan bruge i prisbutikken. I prisbutikken er der nogle muligheder for at købe yderligere bonusser.

Er bonussystemet godt?

For første gang ser jeg så stort et bonussystem med forskellige muligheder. Men glem ikke, at hver bonus er knyttet til en betingelse. På den anden side kan du til enhver tid annullere bonussen ved blot at klikke på ikonet på din konto. Der holdes ingen penge, hvis du fik en aktiv bonus. Du skal lave en x50-omsætning af din bonus for at få udbetalt.

Fakta om bonussystemet:

  • Indbetalingsbonus
  • Bonus uden indskud
  • Risikofri handler
  • Penge tilbage
  • Ædelstene til bonus
  • Boostere for mere overskud
➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Support og service til Pocket Option-handlere

Det support er meget vigtigt for handlende at opbygge pålidelige relationer. Mægleren tilbyder hurtigt, ansvarlig chatsupport i vores Pocket Option-gennemgang.

Pocket-Option-støtte-og-uddannelse
Pocket Option understøttelse

Desuden fik de telefon- og e-mail-support. Supporten fungerer på forskellige sprog. Ifølge det de fik en agent i EU (tjekkisk).

Fakta om støtten:

  • Support 24/7
  • Telefon-, e-mail- og chattjeneste
  • Support på mere end 5 forskellige sprog
  • Gratis uddannelsescenter
  • Analyse og træning
Support:Driftstid:Telefon:E-mail:
Telefon, chat, e-mail24/7+44 20 8123 4499[email protected]

Gratis uddannelse: Sådan lærer du at handle med Pocket Option

For begyndere og avancerede handlende er der en store uddannelsessektion på platformen. Se videotutorials eller læs nye strategier fra eksperterne fra Pocket Option. De forklarer i detaljer, hvordan det fungerer. Det er vigtigt at få mere viden, før du handler med rigtige penge.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Handelssignaler på Pocket Option

Hvis du ikke selv har tid til at analysere markederne, er der mange muligheder for, hvordan du kan tjene penge på begge måder. Kopihandel er en af dem, men også signaler er meget nyttige til at finde handelsopsætninger, der kan fungere og lade dig tjene mange penge.

lommeoptionssignaler
Pocket Option tilbyder signaler

Men ikke alle binære optionsmæglere tilbyder sådanne handelssignaler. Det gode ved Pocket Option er: Det tilbyder dem signaler. Du skal bare åbne din konto og din handelsdisk og klikke på knappen "Signals" i højre side af skærmen.

Du kan nu se alle de signaler, der genereres af systemet. Hvis du vil kopiere en, skal du blot klikke på "Kopier signal".

lommemulighed kopisignal
Du kan se mange signaler på én gang

Det er alt magien – du har nu lavet en handel i henhold til signalet. Dette kan hjælpe dig med at udvikle dine handelsfærdigheder. Mens signaler er tilgængelige på Pocket Option, handelsrobotter er ikke!

Hvor er Pocket Option tilgængelig?

Du har måske bemærket, at du ikke kan bruge Pocket Option handelsplatforme i hvert eneste land i verden. Lad os få en hurtig oversigt over alle tilgængelige og forbudte lande.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Liste over tilgængelige lande:

Dette er de lande, hvor du kan handle via Pocket Option:

  • Kina
  • Indien
  • Japan
  • Malaysia
  • Persien
  • Rusland
  • Serbien
  • Sydkorea
  • Brasilien
  • Thailand
  • Kalkun
  • UAE
  • og mange flere

Se hele Pocket Option landeliste her!

Desværre er der nogle lande, der fuldstændig forbød handel med binære optioner.

Liste over forbudte lande:

Dette er de lande, hvor du ikke kan handle via Pocket Option:

  • Alle lande, der tilhører EU
  • Israel
  • Japan
  • Storbritannien
  • USA

Hvad er Pocket Option-alternativerne?

Pocket Option klarer sig mindst lige så godt som vores to andre top binære mæglere. Vi kan give Pocket Option hele 5 ud af 5 stjerner, fordi mægleren er reguleret, tilbyder høje afkast og bonusser, har en fremragende og funktionsrig grænseflade og er populær blandt mange brugere.

Pocket Option kan betragtes som industristandarden, når det kommer til binær handel. Det er en af de bedste mæglere, vi har i vores sammenligninger.

1. Pocket Option2. Olymp Trade3. IQ Option
Bedømmelse: 5/55/55/5
Regulering:IFMRRCInternational Financial Commission/
Digitale muligheder: JaJaJa
Vend tilbage:Op til 93%+Op til 90%+Op til 100%+
Aktiver:100+100+300+
Support:24/724/724/7
Fordele:Tilbyder 30 sekunders handler100% bonus tilgængeligTilbyder også handel med CFD og forex
Ulemper:Højere minimumsindskudIkke det højeste afkastIkke tilgængelig i alle lande
➔ Tilmeld dig med Pocket Option➔ Besøg Olymp Trade-anmeldelsen➔ Besøg IQ Option-anmeldelsen

Se mere alternativer i vores sammenligning mellem andre mæglere:

Tilbyder Pocket Option et affiliate program?

Ja, Pocket Option tilbyder et affiliate program for alle handlende, der ønsker at bringe nye handlende til mæglerne. Overskuddet kan være op til 80% af omsætningen fra Pocket Option. Der er rigtig mange muligheder for at få ekstra indtægt som partner.

pocket option affiliate

Du kan tiltrække nye handlende via sociale medier, hjemmesider, youtube eller andre former for annoncering og få dem tilmeldt via din partner-URL. Hvis den henviste erhvervsdrivende begynder at handle og investere, tjener du penge som kommission fra mægleren.

➨ Tilmeld dig Pocket Option partnerprogrammet gratis

(Risikoadvarsel: Handel involverer risici)

Konklusion på min Pocket Option anmeldelse: Er det en pålidelig mægler eller et fupnummer?

Resultatet af min Pocket Option anmeldelse: Pocket Option ligner en pålidelig Binary Options-mægler. Der er et stort udvalg af forskellige aktiver med høj fortjeneste for handlende. Binære optioner er meget enkle og nemme at forstå på platformen. For yderligere spørgsmål kan du bruge det store uddannelsescenter. Efter min mening er handelsplatformen en af de bedste i verden, fordi du kan tilpasse den hurtigt. Desuden er det meget brugervenligt, og det føles meget behageligt at handle der.

Pocket Option er en legitim mægler

Til udbetalinger og indbetalinger har du en masse forskellige betalingsmetoder. Det er ikke noget problem at åbne en konto på mindre end 5 minutter. Du kan begynde at handle med rigtige penge med en startsaldo på 50$. Dette er en god værdi for enhver erhvervsdrivende. Store indskud er også velkomne. Den eneste ulempe ved Pocket Option er manglen på reel regulering af et finansielt institut. Afslutningsvis, ud fra min erfaring, denne mægler kan være meget nyttig.

Fordelene ved Pocket Option:

  • Høj aktivavance 96%+
  • 100+ aktiver
  • Hurtig og pålidelig support
  • Social handel
  • Mange forskellige betalingsmetoder
  • Ingen skjulte gebyrer
  • Fremragende handelsplatform
  • Lavt minimumsindskud
  • Det er nemt at hæve penge

Pocket Option viser et rigtig godt bonusprogram og en pålidelig platform til handel i min anmeldelse. Det er en af de bedste handelsplatforme.

➥ Tilmeld dig Pocket Option gratis nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er Pocket Option reguleret?

Ja, det er reguleret af International Financial Markets Relations Regulation Centre, også kendt som IFMRRC, og Mwali International Services Authority. Men der er ingen officielle myndigheder for finansmarkederne.

Er Pocket Option en god mægler?

Fra mit synspunkt er Pocket Option en pålidelig mægler. Du kan bruge demokontoen, handle uden gebyrer, indbetale og hæve penge uden gebyrer og tjene en masse penge på grund af den høje udbetaling (96%+). Derudover tilbyder platformen god support og social handel.

Er Pocket Option tilgængelig i USA?

Nej, desværre kan Pocket Option ikke bruges af amerikanske handlende, fordi det ikke er reguleret af CFTC. Men amerikanske handlende kan stadig oprette en gratis demokonto.

Er Pocket Option sikkert?

Pocket Option er en legitim og sikker mægler, hvor du kan handel med binære optioner. Dine penge er sikre, og det er nemt at hæve penge.

Hvor lang tid tager Pocket Option-udbetalingen?

Udbetalingen ved Pocket Option er normalt meget hurtig. Da vi testede platformen, stod pengene på kontoen allerede dagen efter. Udbetalinger kan dog tage op til 5 dage. Dette afhænger af den valgte tilbagetrækningsmetode og ugedagen.

Udbetalinger til elektroniske tegnebøger og kreditkort er normalt hurtige. Bank- eller bankoverførsler tager 4-5 hverdage, og cryptocurrency-hævninger tager i gennemsnit 2-3 hverdage.

Kan du tjene penge på Pocket Option?

Ja, det er muligt tjen penge på Pocket Option. Der er mange mennesker, der gør det på fuld tid og har tjent en formue på det. Der er dog altid to sider af mønten. Det er ikke usandsynligt, at det også vil give tab.

Generelt handler det om at vælge en passende handelsstrategi og placere korrekte handler på det rigtige tidspunkt. Hvis det lykkes, kan du tjene mange penge med Pocket Option. Der er ingen øvre grænse for, hvor mange penge du kan tjene.

Var betyder OTC på Pocket Option?

OTC betyder Over The Counter på Pocket Option. Disse er aktiver og diagrammer, som er tilgængelige til handel i weekenden. Det er forskel fra rigtige børsdiagrammer, fordi aktivet ikke kan handles på børsen, hvis det er lukket. Derfor OTC-kort bruges på Pocket Option.