Binary Options-svindel: Broker-sortliste for begyndere

Med væksten i online handel, svindel med binære optioner har været støt stigende. Svig kan opstå i forskellige former, såsom uærlige mæglere, riggede robotter, falske løfter osv. Nybegyndere og ivrige efter at lære og tjen handlende er svindleres mål. De viser kun en win-win situation for at tiltrække potentielle ofre og derefter plyndre dem for deres hårdt tjente penge. 

Handel med binære optioner er ligetil. Du har kun to holdninger: enten vinder eller taber du. Derfor drager svindlere fordel af denne enkelhed og målretter hurtigt efter naive handlende for at være beskidte rige. I denne artikel vil vi fortælle dig alt det vigtige, du behøver at vide om binær svindel!

Binary Options-svindel og sortliste af CFTC

Hvorfor bør du vide om disse binære optioner-svindel?

Disse forhold forringer denne handelsforms troværdighed. Brugernes tro er faldende, binære optioner mister omdømme, og godtroende kunder mister deres penge. På den anden side, svindlere bliver rige på grund af disse skruppelløse praksisser. 

Sådanne oplysninger beder hver binære optioner erhvervsdrivende forblive på vagt. At foretage en grundig undersøgelse af markedsfunktionerne og genkende mønstret af svindelordninger vil hjælpe med at undgå og rapportere sådan praksis. Gennemgå også den binære optionsmæglers sortliste for mere indsigt. 

Hvad er typisk svindel med binære optioner?

Binære optioner svindel er dem, hvor svindleren tager binære optioner som et dække for at få penge fra naive og uforsigtige handlende illegitimt. Binære optioner er semi-regulerede, hvilket giver en masse plads til dårlige påvirkninger.

Disse svindlere garanterer en rentabel situation og poster billeder af falske lønmodtagere for at vinde handlendes tillid. Desværre, når en bruger ikke er særlig opmærksom, mister de deres beløb. 

Svindlerne lover måner og stjerner gunstige handelsbetingelser for at bedrage den handlende. Vi kan forstå deres svindelprocedure som følger:

Eksempel på binær svindler

1. Grib det potentielle offers opmærksomhed

Det binære optioner mægler sortliste navne viser, at disse svindlere opretter flere websteder og profiler. Derefter målretter de troværdige eller nybegyndere med superrentable ordninger og tilbud. 

Endelig opretter de professionelt udseende websteder og udfører handlinger som legitime websteder. Deres tilbud og ordninger kan få uforsigtige brugere til at henvende sig til dem, hvilket er alt, hvad de ønsker. 

2. Saml information og penge

Deres næste skridt er at holde dig interesseret i deres tilbud. Så disse mæglere viser falske skærmbilleder af brugere, der tjener massive overskud på kort tid. Med andre ord vil disse mæglere gøre alt for at virke troværdige efter din opfattelse. 

Yderligere, når du synes interesseret i tilbuddet, vil de bede dig om dine personlige oplysninger og om at indbetale et bestemt beløb på XYZ-kontoen. Når du gør det, svarer de muligvis ikke yderligere. 

3. Forsvindingsstadiet

Efter at have indbetalt dine penge, vil det være svært for dig at se dem igen. Du kan selvfølgelig klage til mæglerens kundesupportnummer for at bede om refusion. Men du vil vende tilbage tomhændet, fordi ingen tvang dig til at indgå aftalen. Derfor vil du miste dine penge og tro på handel med binære optioner. 

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Træk af svindlere med binære optioner

De fleste af svindlerne med binære optioner repræsenterer lignende egenskaber:

Advarsel om svindel med binære optioner

1. Fiktive navne

Svindel med binære optioner har ting som fiktive karakterer som fællestræk. Så for eksempel kan du blive kontaktet af Johny Doe (fiktivt navn) med en win-win-strategi for at tjene penge med det samme med ham.

2. Gratis tjenester

Denne person vil tilbyde gratis tjenester, fordi de har tjent en betydelig formue. Desuden er de så venlige, at de ikke kan holde deres viden og handelstips hemmelige. Deres filantropiske natur ønsker, at alle andre skal blive rige uden at kræve noget. 

3. Betaling for at åbne en konto.

Det viser sig, at webstedets forfatter ikke har brug for pengene. Imidlertid binære optioner mægler kræver en første indbetaling, så de kan åbne din konto. Desværre betyder ikke at betale på forhånd, at du mister de dyrebare ædelstene ved at benytte win-win-strategien i handel med binære optioner. 

4. Inoperative signaler

Forfatteren beder den erhvervsdrivende om at åbne en konto hos en bestemt mægler. Selv deres allerede åbnede konti eller demokonti kan fungere. Derefter afslutter bedrageren fidusen ved at modtage penge fra mægleren for hver klient, som vedkommende henviser til. 

Den erhvervsdrivende bruger sit pengeindskud til at handle på signalerne, som normalt ikke virker. Hvis de virker, og den erhvervsdrivende vinder, vil mægleren tabe penge. Det vil dog forhindre deres svindel med binære optioners fra at opfylde ordentligt. 

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Sortliste over binære optionsmæglere

Søg efter svindel med binære optioner på CFTC-rødlisten
Tjek denne liste for populære svindlere med binære optioner! – https://www.cftc.gov/LearnAndProtect/Resources/Check/redlist.htm

Nu hvor vi er klar over de træk og metoder, der bruges af svindlere med binære optioner, lad os se på nogle populære navne, der har implementeret dem:

Scam binære optioner mægler:Info:
GrandOptionOffline
Enhver valgmulighedMistet økonomisk licens
Banc De BinaryUreguleret handel
MFX mæglerFup
Binært reservesystemFup
Pearson-metodenFup
Hemmelig Algo BotFup
Tyr OptionFup
TraderXPFup
Profit binærFup
AyrexMæglerhjemmesiden forsvandt tilfældigt
Binær kammeratMæglerhjemmesiden forsvandt tilfældigt
FinmaxMæglerhjemmesiden forsvandt tilfældigt
Swissglobaltrade.orgAdvarsel fra CFTC
CloseOptionAdvarsel fra CFTC

Der er meget flere fidusmæglere: Tjek venligst listen over CFTC!

Dette er et par navne på den sorte liste over binære optionsmæglere. Adskillige andre svindelnumre er dukket op vedrørende forskellige svindlere. Du skal vide, hvordan du undgår sådanne svindlere. 

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Undgå svindlere med binære optioner:

Undgå svindlere med binære optioner

Se på følgende punkter, når du bliver kontaktet af en binær optionshandler, der fortæller dig, hvordan du tjener penge med det samme:

  1. Presser tjenester aggressivt

Hvis en erhvervsdrivende aggressivt presser deres handelstjenester på dig og bliver ved med at insistere på at indbetale penge til handelskontoen, skal du undgå sådanne forhandlere. God risikofri og garanteret fortjeneste ved handel med binære optioner er ikke levedygtige på grund af deres natur. 

  1. Uopfordrede win-win strategier hele tiden

Hvis de bliver ved med at tilbyde dig win-win-strategier og -signaler i handel med binære optioner uden en prøveperiode til at teste strategier, skal du sørge for at se nærmere på deres baggrund. Sådanne strategier fokuserer normalt på at dræne dit indskud. 

  1. Ulydige finansielle tilsynsmyndigheder

Hvis disse forhandlere ikke adlyder de finansielle tilsynsmyndigheder, må du ikke være opmærksom på dem. Tjek deres licenser pga svindel med binære optioner har normalt certificeringer og licenser fra organisationer med et tvivlsomt ry. Desuden kan disse organisationer være i et offshore-område. 

  1. Ingen væsentlig information

Sådanne svindlere vil ikke åbenlyst offentliggøre detaljer om deres virksomheds officielle navn, juridiske adresse, jurisdiktionsoplysninger eller kontaktdata på deres hjemmeside. 

  1. Negative anmeldelser

Når det kommer til penge, bør du aldrig stole på onlinekilder med tunge negative anmeldelser. Hvis du bemærker flere anmeldelser med folk, der beskriver deres oplevelse med en svigagtig mægler, der foretager svindel med binære optioner, så hold dig milevidt fra dem. 

Medmindre disse svindlere med binære optioner er på vagt over for de strenge regler, vil de ikke stoppe med at dukke op. Derfor er det vigtigt for handlende og svindlere at kende advarslerne og eftervirkningerne af svindel.

Advarsler fra regulatorer for binær svindel:

De amerikanske tilsynsmyndigheder for binære optioner omfatter Securities and Exchange Commission (SEC) og Commodity Futures Trading Commission (CFTC). Begge myndigheder har udstedt forholdsregler, advarsler og instruktioner vedr de stigende online svindel med binære optioner. 

  • SEC giver investoradvarsler, så investorerne ved, hvordan de kan forblive sikre
  • Tilsvarende tilbyder CFTC rådgivning om binære optioner mod svindel

Disse advarsler inkluderer betydning og forklaring af binære kontrakter. Desuden indeholder den forskelle mellem forskellige optionskontrakter. Derudover advarer advarslerne investorer om følgende vedrørende svindel med binære optioner:

  1. Mens nogle binære optioner opererer under amerikanske regler, sker mange på online handelsplatforme. Disse internetbaserede handelsplatforme overholder muligvis ikke nødvendigvis de amerikanske myndigheders gældende lovgivning. Yderligere kan de udføre ulovlige aktiviteter. 
  2. Antag, at en investor køber binære optioner fra en person eller enhed, der ikke er registreret hos den amerikanske regulator eller har været under tilsyn af den amerikanske regulator. I så fald får de muligvis ikke de fulde fordele af føderale sikkerhedsforanstaltninger for værdipapirer og råvarer. Disse love beskytter investorer, og nogle retsmidler og sikkerhedsforanstaltninger er kun for registrerede tilbud. 

Investorer skal kontrollere følgende forholdsregler:

  1. Handelsplatformen for binære optioner er et kontraktmarked, der er udpeget pr CFTC hjemmeside.
  2. SEC leverer et EDGAR-system til investorer til at verificere, om handelsplatformen for binære optioner har registreret tilbuddet og produktsalget med SEC
  3. Investorer kan se SEC's websted vedrørende børser for at afgøre, om din platform for binære optioner er en registreret børs. Du kan også søge på deres liste for at finde de angivne binære optioner.

De nyeste meddelelser fra CFTC kan findes her: https://www.cftc.gov/PressRoom/PressReleases/8555-22

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Forskellige metoder til svindel med binære optioner

De forskellige typer svindel med binære optioners foretaget er som følger:

1. Administreret handel

Nogle svindlere vil tilbyde at gøre alt for dig, inklusive den faktiske handel. Deres eneste anmodninger ville være at tanke din konto, så de kan fortsætte med at tjene overskud eller dække tab. Men når du hæver dine penge, bliver det udfordrende og umuligt. 

2. Kold tilgang

Den kolde tilgang omfatter opkald eller e-mail, hvilket er uopfordret. Svindlermægleren vil kontakte dig ud af det blå for at tilmelde dig på deres platform. Omvendt, hvis du allerede har en konto på en bestemt platform, kan en såkaldt Senior mægler ringe til dig for at informere dig om handlens retning. 

Husk at ingen velrenommeret og legitim mægler vil henvende sig til dig på denne måde. 

3. Falsk reklame

Mange firmarepræsentanter for svindleren kan vise en fancy og overdådig livsstil gennem sociale medier. Ved hjælp af populære bloggere og målrettet medieannoncering vil de vække de handlendes interesse.

På Youtube vil disse svindlere vise succeshistorier, som regel falske, og videoer, der viser superprofits langt fra virkeligheden. Det er en måde at opnå potentielle investorers troværdighed. Yderligere kan de offentliggøre falske succeshistorier og profitable rapporter på handelsfora og annoncere for deres tillidsstyringstjenester. 

4. Kursmanipulation

Svindel med binære optioner kan bemærke kursmanipulation fra con mægleren. Det, de gør, er at bede dig om at handle med binære optioner. Du kan antage, at du indsætter dine penge på det rigtige aktiemarked. Mægleren forbeholder sig dog retten til at sætte deres priser, hvilket giver dem mulighed for at manipulere tallene til deres fordel. Således får brugeren intet ud af transaktionen. 

5. Ponzi og pyramidespil

En anden populær måde at udføre svindel med binære optioners er pyramide- og Ponzi-spil. Den førstnævnte metode involverer at finde rekrutter, som de vil tjene en kommission på. Hver person, der underskriver, skal betale et abonnementsgebyr. 

Det bliver overskuddet for folket på toppen af pyramiden. På den anden side formår folk i den nederste ende af strukturen ikke at tjene noget, fordi i stedet for reel investering bliver det at finde rekrutter deres handel. 

Ponzi-ordninger adskiller sig fra pyramide, fordi disse svindlere vil annoncere for binære handler aggressivt på kort tid. Derefter vil de bede investorerne om en mindre udbetaling og måske endda betale dem det lovede afkast for at vise deres succes. 

Det hjælper med at få kundernes tillid, hvilket yderligere hjælper med at rekruttere flere mennesker. Når nok folk har investeret, vil svindlerne stikke af med pengene uden at efterlade nogen tegn. 

Det er et generelt mønster, som den sædvanlige sortliste over binære optionsmæglere vil bruge. Du kan dog undgå det ved at foretage grundig research og kende navnene på sortlistede mæglere.

Hvordan beskytter du dig selv mod svindelmæglere med binære optioner?

Hvis du undrer dig over måder at holde dig væk fra binære optioner mæglere sortliste, overveje følgende punkter:

1. Brug en reguleret mægler

Den første ting at undgå at blive offer for svindel med binære optioner er at verificere at være tilknyttet en registreret mægler og kontrollere deres regulatoriske licens. Deres hjemmeside bør klart og gennemsigtigt angive disse oplysninger.

Med en ureguleret mægler vil dine penge ikke have nogen beskyttelse, hvis tingene går surt. Uden at bryde loven kan de gøre onde ting. Det er ikke sikkert, at en ureguleret mægler vil udføre en fidus. Du skal dog holde dig på den sikre side ved at blive på den regulerede platform.

Godt at vide!
Det finansielle tilsynsorgan er forskelligt for hvert land, og de forsøger at opretholde god handelspraksis blandt mæglere. De førende regulatoriske agenturer, der styrer transaktioner med binære optioner og svindel, omfatter Malta MFSA, Commodity Futures Trading Commission (USA), Cyprus Securities Exchange Commission (Cypern), etc. 

Mange binære optionsmæglere kan være offshore, og det kan være en udfordring at verificere dem. For eksempel kan de give falske navne og adresser. De kan endda vise en licens fra et falsk tilsynsorgan. Derfor er det yderst kritisk at udføre tilstrækkelig forskning før investering. 

Også selvom den binære optionshandler er lovlig, er lovene i offshorelandet muligvis ikke strenge. Derfor kan det føre til problemer i fremtiden, som du skal opfatte fra lovens side på forhånd. 

2. Vær opmærksom på tvivlsom markedsføring

Svindlere med binære optioner vil tilbyde tvivlsom reklame for at tiltrække investorer til deres ordning. Derfor vil de vise betydelige investeringsafkast, garanteret overskud osv. og ikke vise nogen risici. Men som en flittig erhvervsdrivende skal du vide, at ingen person kan tilbyde garanteret overskud i den uforudsigelige binære option-scene, især inden for et par dage efter handel. 

Dodgy mægleres målrettede annoncer på sociale medier kan vise fancy livsstile og falske indtjeningsskærmbilleder. Disse bør dog ikke betragtes som lokkende, men bedragende. Ligeledes bør falske berømthedsanmeldelser, økonomers udtalelser osv. aldrig tages i betragtning. 

Godt at vide!
Yderligere begynder flere svindel med binære optioner med at give for gode-til-at-være-rigtige indbetalingsbonusser til nye kunder. Denne overdrevne generøsitet bør være en forholdsregel. Desuden vil du aldrig blive kontaktet gennem kolde opkald og e-mails af en velrenommeret og legitim mægler. At bede om øjeblikkelige betalinger kan også være et rødt flag. Hvis du også modtager uopfordrede e-mails fra svindlere, der hævder, at du har en konto hos dem, skal du slette dem med det samme. 

3. Bekræft webstedets ægthed

En dårligt fungerende hjemmeside eller et dårligt design er et primært rødt flag. Men selv professionelt udseende hjemmesider kan være vildledende, så det er en unøjagtig foranstaltning. Yderligere, en legit binære optioner mægler vil give dybdegående detaljer om gebyrer, priser og udbetalinger online. Ved at læse det med småt får du besked om eventuelle skjulte gebyrer.

Når du ser nærmere på investeringsafkastet og udbetalingsstrukturen, kan du indse, at førstnævnte er overvurderet, mens sidstnævnte fører til et nettotab for brugeren. Sådanne mismatchende detaljer viser, at mægleren ikke er troværdig. Nogle mæglere kan også forhindre investorer i at trække indskudsbonusser fra deres konti.

Godt at vide!
En binær option-mægler kan også udføre en fidus ved at sige, at deres priser ikke afspejler de faktiske markedspriser. Det betyder normalt, at mægleren udfører en fidus på kundernes regning ved at manipulere priserne. Endelig kan du risikere at blive svindel med binære optioner hvis mægleren ikke afslører fuldstændige risici involveret i transaktionen og lover en lav fejlrate. 

4. Undersøg grundigt

Du kan grundigt undersøge den pågældende mægler og transaktion ved at se på kundeanmeldelserne. Selvom et par negative anmeldelser fra utilfredse kunder er almindelige, bør du ikke lægge penge, hvor du ikke kan se andet end negative udtalelser. 

Vær opmærksom på anmeldelser, der siger, at brugere ikke kunne hæve penge fra deres konti, eller at målstolperne blev flyttet vilkårligt. Tjek desuden kilden til anmeldelserne, uanset om de er officielle eller falske.

Det er værd at bruge tid på at tjekke binære optioner mægler sortliste. Derudover kan du få lister fra officielle tilsynsorganer og andre websteder med detaljer om de udestående retssager mod mæglerne.

5. Support til kunder

En omsorgsfuld og velrenommeret mægler for binære optioner vil give kundesupportteams, der er nemme at kontakte. Med et fremragende kundesupportteam kan du være sikker på at få opfyldt dine behov problemfrit. På den anden side vil svindlere med binære optioner gøre det udfordrende for dig at nå dem og vil kun kommunikere gennem beskedapps, hvis det er tilfældet. 

6. Nogle yderligere advarselsskilte

Hold øje med disse ekstra røde flag, der advarer dig mod mægleres dårlige motiver:

  • Tilbuddet lykkedes at handle og kræve garanteret overskud
  • Intet svar på din indsigt, forespørgsler og beskeder
  • Hjemmesiden har ikke SSL-certifikatet
  • Falske præmier, vurderinger og udtalelser annonceret på forskellige platforme
  • Enten ingen fysisk adresse til deres hovedkvarter, en svær at finde eller en fuldstændig falsk
  • Betalinger accepteres kun i bitcoin eller krypto

Konklusion: Vær opmærksom på binære scams!

Svindel med binære optioner er udbredt og fortsætter med at stige i den digitale tidsalder. Desværre, selv med strenge love, er det en udfordring at finde kilden og oprindelsen til disse udbredte svindlere. Derfor bør investorer altid være på høj vagt, mens de foretager sig handel med binære optioner

Binære optioner er et vidunderligt sikkerhedsværktøj med et betydeligt potentiale. Desværre skader disse svindel dets omdømme, men med rettidig omhu og ikke reagerer på "blive rig hurtigt” beskeder, kan brugerne beskytte sig selv og deres penge. 

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Ofte stillede spørgsmål - Mest stillede spørgsmål om svindel med binære optioner:

Følgende spørgsmål er nogle almindelige forespørgsler fra forskellige brugere:

Hjælp! Jeg er blevet snydt i handel med binære optioner. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du er en, der faldt i en svindel med binære optioner trap, skal du gøre følgende:
1. Du skal indgive et officielt krav til mægleren baseret på de gældende regler. Det bør følge retningslinjerne for format og timing i henhold til tilsynsorganets regler for indgivelse af krav. 
2. Du bør have dokumenterne og materialet, der beviser bevis for mægleres ulovlige handlinger. Hvert materiale skal bevise, hvordan de overtrådte de lovgivningsmæssige retningslinjer og kundens aftale og vise hans skyld. 
3. Vent på mæglernes svar på dine anklager og påstande inden for den tidsramme, der er fastsat af tilsynsmyndighederne.
4. Hvis der ikke er noget svar, eller det er utilfredsstillende, skal du kontakte det tilsynsorgan, der vejleder mæglernes aktiviteter.
5. Du bør forsøge at hæve hele midlerne på din handelskonto, før du modtager et svar fra mægleren eller regulatoren. Det afventende krav kan tage uger og måneder at behandle og give et resultat. Så handlende bør forblive forberedte. 

Hvilke risici venter, mens du handler med binære optioner?

Binære optioner er en dobbelt handel. Du kan modtage mere end hvad du har investeret eller ingen penge. Der er ingen anden mulighed, og forudsigelse er dit bedste bud. Nogle svindel med binære optioner drager dog fordel af deres handels- og reguleringssmuthuller. 
Som regel, risikoen er at miste alle dine penge. Omhyggelig markedsanalyse og pengestyringsregler kan dog hjælpe dig med at forhindre denne situation. 

Er alle offshore-mæglere bedragere og svindlere? Hvordan kan jeg skelne mellem de gode og de onde?

Med de mange muligheder på markedet, kan det være ekstremt udfordrende at finde en pålidelig mægler, som kan passe dine behov nøje. Det betyder dog ikke, at du lægger dem alle i en sort kurv, for aldrig at røre ved dem igen. 
Hvis handel med binære optioner er dit valg, skal du gøre det med tillid, dybdegående markedsundersøgelser og verificere ægtheden. En forsigtig og fornuftig tilgang vil forhindre ethvert uheld i at opstå. 
Hvis du bliver kontaktet af en mægler, så prøv at investere et minimum eller bede om en prøveperiode, indtil du bekræfter kilden. Offshore-mæglere er ikke alle svindlere, og et vågent øje kan skelne mellem de to. 

Om forfatteren

Percival Ridder
Jeg har været en erfaren handel med binære optioner i mere end ti år. Hovedsageligt handler jeg 60 sekunders handler med en meget høj hitrate. Mine yndlingsstrategier er ved at bruge lysestager og falske udbrud

Skriv en kommentar