Handelsstrategi for handel med binære optioner

Binary-Options-trend-reversal-eksempel

I handel med binære optioner skal du nøjagtigt forudsige prisbevægelsen på et aktiv for at foretage en vellykket handel. Men at spekulere i prisændringen er ikke let, fordi den binære option er et volatilt marked, og pristrendvendinger er almindelige.

Prismønsteret i handel med binære optioner er af to typer, dvs. fortsættelsesmønster og vendingsmønster.

I en fortsættelsesmønster, fortsætter prisen på et aktiv med at trende i samme retning efter en kort pause. Og i et vendingsmønster ændrer pristendensen retning.

Når prisudviklingen vender, har du brug for en fremragende handelsstrategi at lave vindende handler. Til dette skal du forstå, hvad et trendvendingsmønster betyder. Og du bør også kende til forskellige typer af trendvendingsmønstre.

Du får disse svar i denne guide.

Hvad er en trendvendende handelsstrategi?

Som navnet antyder, betyder trendvending en ændring i den eksisterende pristendens. Når der er en trendvending, kan du konkludere, at enten tyr eller bjørn på markedet er løbet tør for damp.

En trendvending viser også, at den eksisterende markedstendens vil holde pause, og derefter vil den bevæge sig i en ny retning, så snart en ny energi dukker op fra enten tyrens eller bjørnens side.

Det kan ske på downside eller upside-markedet. I en optrend vil en vending være på nedsiden. Tilsvarende vil vendingen i den nedadgående tendens være på opsiden.

En stor prisændring på markedet bringer trendvending. Pullback og reversering ser næsten det samme ud, men små modtræk mod trenden resulterer i et pullback.

For at bruge en trendvending skal handlende have nok erfaring. Ellers kan de blive forvirrede og skynde sig at foretage en handel, hvilket resulterer i et betydeligt tab.

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Forskellige trendvendingsmønstre

Hvis du vil bruge vendingstendensmønstre med succes, skal du kende til de populære trendvendingsmønstre.

Hoved og skulder

Hoved-og-skulder-mønster
Hoved- og skuldermønster

Hovedet og skulderen mønster betragtes som en populær vendingstrend, fordi den viser et fald i købspresset på markedet. Dette mønster i handelsdiagrammet repræsenterer to situationer, dvs. afsluttende nedtrend og begyndende optrend; ende optrend og begyndende nedtrend.

Hoved- og skuldermønsteret ligner en basislinje med tre toppe. Her er de to udvendige toppe ens i højden, og den midterste er den højeste. De tre tinder symboliserer følgende ting.

  • Den venstre skulder indikerer en prisstigning efterfulgt af et toppunkt, også efterfulgt af et fald.
  • Hovedet viser en højere top, der er dannet af en prisstigning.
  • Og højre skulder symboliserer et fald i prisen, efterfulgt af en stigning.

Når du bruger hoved- og skuldermønsteret til teknisk analyse, repræsenterer det en bullish-til-bearish trendvending. Ud af alle trendvendende mønstre er denne den mest pålidelige trend, fordi den giver en bedre markedsforståelse.

I hoved og skulder placerer handlende en halsudskæring for at bestemme strategiske handelsområder. For at danne en halsudskæring kan du finde venstre skulder, hoved og højre skulder.

Omvendt hoved og skulder

Omvendt-hoved-og-skulder-mønster
Omvendt hoved- og skuldermønster

Et omvendt hoved og skulder har de samme egenskaber som et almindeligt hoved- og skuldermønster, men på en omvendt måde. Du kan se et omvendt hoved og skulder i handelsdiagrammet, efter at markedet har overlevet en lavere trend.

Dette mønster hjælper med at forudsige en vending i den nedadgående tendens. Omvendt hoved og skulder har også tre toppe med to af samme højde og en højeste. Her betyder de tre toppe:

  • Venstre skulder: Det viser et prisfald i markedet efterfulgt af prisbund efterfulgt af en stigning.
  • Hoved: Den midterste top er hovedet og indikerer prisfald, der danner en lavere bund.
  • Højre skulder: Højre skulder betyder en prisstigning, og så afviser den at danne den højre bund.

Mens omvendt hoved- og skuldermønster tilbyder flere handelsmuligheder, har det også visse begrænsninger. Som nogle gange tilbyder det falske breakout-resultater.

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Tredobbelt top og tredobbelt bund

Triple-top-mønster
Tiptop mønster

Dette handelsmønster ligner hoved- og skuldermønsteret. Men her er de tre toppe lige høje. Du kan også bruge dette skema til teknisk analyse af markedet.

Det tredobbelte topdiagram oversætter groft, at aktiverne på markedet ikke længere stiger. Du kan se dette vendingsmønster i enhver tidsramme. Men et vellykket triple top-mønster er det, der opstår efter en optrend.

Ligesom den tredobbelte top er der en anden lignende vendingsmønsterdvs. tredobbelt bund. Når en tredobbelt bundtrend er til stede, kan du konkludere, at prisen ikke falder længere, og den kan stige.

I det tredobbelte topmønster er spidsområdet modstand. Også swing lav er den træk tilbage mellem to toppe. Hvis du bemærker, at prisen falder efter den tredje top, betyder det, at mønsteret er gennemført.

Afhængigt af handelsstrategien forlader en trader enten long eller short, når en tredobbelt top-trend er fuldført.

Dobbelt top og dobbelt bund,

Dobbelt-top-mønster
Dobbelt top knap

Mønstrene med dobbelt top og dobbelt bund ligner den tredobbelte top og tredobbelte bund, men der er kun to toppe i dette mønster. Desuden vender markedet kun én gang under et dobbelt top- og bundmønster.

Dette mønster fungerer ligesom triple top og triple bottom, men her skifter mønsteret efter et stykke tid. I dette mønster danner markedet anden bund efter lang tid. Under dannelsen af det andet mønster er der et betydeligt lavere volumen.

Hvis du vil forstå, om markedet danner et dobbelt topmønster eller tredobbelt topmønster, kan du tjekke bevægelsen af den anden yderlighed. Hvis der er en stamme i det andet mønster, er det den dobbelte top eller bund.

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Kombinerer vendingsmønster med indikatorer

Du kan bruge indikatorer til korrekt at analysere bevægelsen af vendingsmønstrene, fordi indikatorer definerer grænserne for trend.

Selv når du er sikker på, at markedet vil skabe vendinger, det er stadig nødvendigt at bruge indikatorer at forstå, hvilke revers markedet vil udvikle. Du kan også vide, om markedet vil skabe tre toppe/bunde eller vil det vende. Og endelig kan du forstå, om vendingen vil vare længe eller ej.

Uden at forstå vendingstendensen korrekt, kan du tidligt tænke på, at markedet vil danne dobbelt top/bund, når der dannes triple top/bund.

Dobbelt-top-kombination-med-indikatorer

Derudover kan du lave en sen handel og tro, at markedet vil danne tredobbelt top/bund, når der dannes dobbelt top/bund. Endelig kan du komme med forkerte forudsigelser og tro, at markedet vil danne tredobbelt top/bund, når det danner hoved og skuldre.

Når du kombinerer et vendingsmønster med en teknisk indikator, gavner det dig på tre måder.

Identificer et vendingsmønster

Selvom du måske synes, at det er nemt at se et trendskiftemønster, er det ikke, især når det kommer til dobbelt top/bund og tredobbelt top/bund.

Kraftig handel indikatorer viser, hvornår en trend er ved at løbe tør for momentum. Og dermed hjælper det dig med at forstå det første tegn på trendvending for at lave en rentabel handel.

Uden en teknisk indikator kan du stadig få øje på en trend, men du kan komme for sent til at gøre det. Som et resultat vil du gå glip af nogle fremragende handelsmuligheder.

Find flere handelsmuligheder

Ved at bruge en teknisk indikator kan du nemt finde flere handelsmuligheder. Det er fordi tekniske indikatorer hjælper dig med at identificere vendingshandelsmønsteret korrekt.

Ved hjælp af indikatorer kan du også forstå, hvor længe tilbageførslen vil vare. Baseret på oplysningerne kan du udvikle en nyttig handelsstrategi for forskellige binære optioner.

Forstå vendingsmønster

At have en prisbund og en teknisk indikator på din side kan nemt konkludere, hvilket trendvendingsmønster du har at gøre med. Og når du kender vendingstendensen, kan du træffe bedre handelsbeslutninger.

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Hvordan handler man med vendingsmønstre?

Når du kender til forskellige handelsmønstre og forstår, hvor nyttige handelsindikatorer kan være, bør du udvikle dig en fremragende handelsstrategi. Med den rigtige slags strategi kan du lave rentable handler.

Her er tre populære trendvendinger handelsstrategier.

Kombination af vendingsmønstre med MFI

Binary-Options-Money-Flow-Index-indikator
MFI indikator

MFI, også kendt som Money Flow Index, er enkel at bruge og forstå. Denne indikator multiplicerer prisbevægelser og sammenligner resultatet med stigende periode til faldende periode.

Når du bruger MFI'en, skal du vente, indtil den indikerer en tilbageførsel. Derefter skal du identificere mønsteret og lave en handel.

Kombinerer vendingsmønster med glidende gennemsnit

Binære-Optioner-Glidende-Gennemsnit-indikator
Glidende gennemsnitsindikatorer

For at få mest muligt ud af trendvendingsmønsteret kan du kombinere det med glidende gennemsnit. Ved at analysere den glidende gennemsnitslinje kan du forstå markedets adfærd.

Kombinerer vendingsmønster med Bollinger Bands

MetaTrader-4-Bollinger-Bands-indikator
Bollinger Bands indikator

Ved hjælp af denne indikator kan du lære om markedsmiljøet. Og derefter kan du placere en vindende handel.

Konklusion

Hvis du vil lave trendvendende handel, skal du bruge de rigtige indikatorer for at øge rentabiliteten og mindske tabet.

Inden du begynder at vende handel, bør du også lære om forskellige trendvendinger for at udvikle en hurtig handelsstrategi. Derudover bør du også vælge egnede mæglere for at gøre reversal handel vellykket.

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Om forfatteren

Percival Ridder
Jeg har været en erfaren handel med binære optioner i mere end ti år. Hovedsageligt handler jeg 60 sekunders handler med en meget høj hitrate. Mine yndlingsstrategier er ved at bruge lysestager og falske udbrud

Skriv en kommentar