Sådan bruger du den økonomiske kalender til handel med binære optioner

En hjælpsom værktøj til handel med binære optioner er den økonomiske kalender. Det giver dig daglige finansielle nyheder og kan betragtes som en tidslinje for politiske og økonomiske aktiviteter. Derudover viser den resultaterne af handelsindikatorerne, der bruges til at evaluere specifikke sektorer af økonomien.

For alle deltagere på det finansielle marked kan disse data bruges til at forudsige markedsbegivenheder. De tjener dig også som grundlag for kort-, mellem- og langsigtede investeringsbeslutninger, da de målte indikatorer viser, hvor sund et lands økonomi er.

Den økonomiske kalender kan findes på flere hjemmesider og tilgås gratis. I det følgende eksempel vil vi bruge den økonomiske kalender for Investing.com til illustration. Du kan også vælge enhver anden passende økonomisk kalender til handel med binære optioner.

Sådan bruger du den økonomiske kalender til handel med binære optioner

Vigtigste fakta om den økonomiske kalender for handel med binære optioner:

  • Den økonomiske kalender kan være et afgørende værktøj til at forstå markedsbegivenheder og økonomisk sundhed.
  • Vi fører dig gennem den typiske struktur af en økonomisk kalender, herunder tidszone, landeoplysninger og volatilitetsindikatorer, for at hjælpe dig med at navigere i den effektivt.
  • Vi viser dig, hvordan du fortolker den økonomiske kalender, med fokus på nøglefaktorer såsom dato, klokkeslæt og oprindelsesland, for at planlægge din handelsstrategi omkring nyhedsudgivelser.
  • Mens den økonomiske kalender er en værdifuld ressource, er det vigtigt at bruge den sammen med andre værktøjer og strategier for binære optioner.

Sådan er en økonomisk kalender normalt opbygget

Den økonomiske kalender fra Investing.com

Uanset hvilken økonomisk kalender du bruger, har de normalt en lignende struktur. Her er standardtiden for de finansielle markeder, den amerikanske Eastern Time, generelt angivet.

Ovenpå er der nyttige oplysninger om det land, som pressemeddelelsen stammer fra. Ofte vises enten landets flag eller dets forkortede navn. Du kan gøre brug af disse oplysninger til at bestemme, hvilken valuta der højst sandsynligt vil blive påvirket af volatilitet, når nyheden udgives.

Det er almindeligt at finde fundamentale indikatorer eller pressemeddelelsesbegivenheder, der kan handles. Her kan et klikbart link vise en rullemenu, der forklarer, hvad den pågældende indikator måler, og hvor vigtig den er for den aktuelle handel.

Den økonomiske kalender indeholder også en oversigt over volatilitet. Forskellige formater viser volatilitetsindikatoren, især stjerner, farvekoder (rød, gul og grøn) eller udråbstegn er standardformater. De angiver, hvordan meddelelsen sandsynligvis vil påvirke den pågældende valuta. Påvirkningsniveauerne varierer fra lav til medium til høj.


Hvordan man fortolker den økonomiske kalender som en binær optionshandler

For at fortolke den økonomiske kalender i handel med binære optioner er det afgørende at se på flere faktorer. Især dato og klokkeslæt er de første handelsovervejelser, du er opmærksom på, når du planlægger din handelsstrategi for nyhederne.

Klik på knappen for at indlæse indholdet fra sslecal2.investing.com.

Indlæs indhold

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
Realtidsøkonomisk kalender leveret af Investing.com.

At vide, hvornår nyhederne vil blive frigivet, minder dig også om at lukke åbne positioner så hurtigt som muligt for at beskytte dem mod opstået markedsvolatilitet efter frigivelsen. Desuden er det nyttigt at bemærke, hvilket land nyhederne stammer fra. Sørg for at læse om det, før du investerer dine penge. Her skal der lægges særlig vægt på de faktiske, forventede, gamle og nye tal.

Udover kun at bruge den økonomiske kalender, skal du sørge for at implementere forskellige strategier for handel med binære optioner og gøre brug af andet værktøjer til binære optioner for at få flere data til dine investeringsbeslutninger. Især økonomiske kalendere bør ikke være den eneste informationskilde til handel med binære optioner.

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Nogle ofte stillede spørgsmål (FAQ) om den økonomiske kalender:

Hvad er en økonomisk kalender, og hvordan er den nyttig til handel med binære optioner?

Hvis du er involveret i handel med binære optioner, kan en økonomisk kalender være et uvurderligt værktøj. Det giver daglige finansielle nyheder og fungerer som en tidslinje for politisk og økonomisk aktivitet. Disse datapunkter kan hjælpe dig med at forudsige markedsbegivenheder og træffe informerede kort-, mellem- og langsigtede investeringsbeslutninger.

Hvad er strukturen i den økonomiske kalender?

Det følger generelt standardtiden på de finansielle markeder, normalt amerikansk østlig tid. Kalenderen indeholder ofte oplysninger om det land, hvor nyhederne kommer fra, hvilket kan hjælpe dig

Hvordan bruger jeg den økonomiske kalender til at træffe handelsbeslutninger?

Du skal overveje flere faktorer såsom dato, klokkeslæt og oprindelsesland for nyhederne. Så skal du vide, hvordan du fortolker disse faktorer for effektivt at planlægge din handelsstrategi.

Om forfatteren

Percival Ridder
Jeg har været en erfaren handel med binære optioner i mere end ti år. Hovedsageligt handler jeg 60 sekunders handler med en meget høj hitrate. Mine yndlingsstrategier er ved at bruge lysestager og falske udbrud

Skriv en kommentar