Binary Options pengestyringsstrategi forklaret

Du skal være bekendt med et gammelt ordsprog, "For at tjene penge skal du bruge penge”. 

Dette kan ikke være mere præcist for binære optioner. Hvis du ikke udsætter dine penge for at købe optionerne, får du overskud. Selvom dette ikke er så nemt, som det lyder, skal du begynde at investere dine penge i handel med binære optioner for at forstå forretningen. 

Hvis du ikke er helt sikker på dit køb, kan du starte med et lille beløb. Men som du fortsætter, bliver pengestyringsstrategi en af de mest kritiske skridt til succes på lang sigt

Penge-styring-med-binære-optioner
Pengehåndtering på din handelskonto

En effektiv forvaltningsstrategi for binære optioner, mens handel online er meget afgørende for at generere langsigtede bæredygtige afkast. Det kræver, at en erhvervsdrivende understreger mængden af penge, de investerer i de varer, de vælger at handle.

For at lave en pengestyringsstrategi er det ikke vigtigt at forudsige markedsbevægelsen, men du skal stole på solide statistiske data for at spare dine penge fra at falde. Hvis du føler dig forvirret over at planlægge en pengestyringsstrategi på egen hånd, kan vi hjælpe dig. 

Hvad er pengestyring?

De to kritiske træk ved en vellykket handel er pengestyring og risikokontrol. Men det er interessant at vide, at disse to funktioner er forbundet med hinanden. 

Pengestyring i sig selv er en måde at kontrollere risikoen for at tabe. Disse to handler alle om, hvor smart du spiller, hvordan du kan kontrollere din grådighed, hvordan du ikke kommer ud fra handelsmarkedet, og hvordan du starter fra det grundlæggende og bruger binære optioner på lang sigt. 

Pengestyring er processen med at styre din samlede investeringskapital. For mange er det ikke en frugtbar idé at investere alle deres penge i binære optioner. På samme måde vil mange mennesker forstå, hvorfor 'porteføljestyring' indeholder komponenter af allokering og diversificering. Men når det kommer til at administrere en bankroll med binære optioner, gælder de samme koncepter.

Pengehåndtering har mange flere fordele. Det giver den erhvervsdrivende en klar vision om, hvor meget der er sikkert at investere i binære optioner; det giver også en følelse af tilfredshed med, at deres penge er sikre og kan fortsætte deres handel. 

Risikostyring er en defensiv strategi da de anvendte teknikker hjælper med at reducere risiciene forbundet med binære optioner. Hovedkonceptet for risiko er at modtage en højere belønning. 

Med andre ord, hvis en erhvervsdrivende investerer mere i handel med binære optioner, så er belønningen, de vil få efter at have vundet, endnu højere. Derfor er nøglen til at udvikle en succesfuld investeringsstrategi afgørende det bedste risikoniveau at opnå en given afkastprofil.

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Binære optioner pengestyringsstrategier:

Eksperterne nævner mange strategier til at gøre den rigtige pengestyring i binære optioner. Du kan læse følgende få succesfulde strategier til effektiv pengestyring.

#1 Procentregel

Ifølge procentreglen er hver handel altid X procent af din konto. Med enklere ord investerer du altid en specifik procent af dit handelsbeløb i hver handel. Eksperter siger dog, at du maksimalt kan investere 3% af dine handelspenge i hver handel. 

Men mange forsigtige handlende kun investere 1% eller mindre. Dette er bedst for begyndere, fordi det er bedre ikke at miste dine penge, hvis du ikke kender den rigtige strategi. Årsagen til dette er som følger.

  • Det eliminerer gætværket i transaktionsstørrelse og er kritisk med hensyn til handelspsykologi. Så der er ingen chance for, hvor meget denne udveksling skal være eller tillade dine følelser at diktere domme for dig. For eksempel kan en undersikker trader investere meget lidt, selv når chancerne for at vinde er høje, og en overmodig erhvervsdrivende kan investere et betydeligt beløb, selv når chancerne for at vinde er ubetydelige. Denne strategi frigør dine tanker til at koncentrere dig om det, der virkelig er vigtigt.
  • Dette kaldes en procentregel, da den eneste procentdel bruges til at bestemme den investeringstærskel, du skal lave. Det er ikke passende at bruge et bestemt beløb, da handelskontoens størrelse kan variere. Men hvis du bruger en procentdel, vil beløbet også stige med din handelsstørrelse. For eksempel, når du handler $20 for at lave $36, kan det virke som et lille beløb, men når du handler $2000 for at lave $3600, vil der absolut ikke være nogen ændring, hvis det er hvad 5 procent af din konto er.
  • Hovedmotivet ved at bruge procentreglen er at få noget erfaring. Hvis du hopper op til højere værdier lige fra begyndelsen, kan du risikere at få efterfølgende tab. Derfor skal du være sikker nok, før du bliver en erfaren erhvervsdrivende. Brug af procentreglen vil hjælpe dig med at få erfaring. 

En afgørende del af denne regel er dens regulering. Ligesom du fokuserer på at reducere andelen af investeringer i binære optioner, bør du også fokusere på at øge den, når du får en fair chance. For eksempel, hvis du køber en option på guld, og du ved, at den endelige værdi med sikkerhed vil stige, er der ingen mening med at bruge 3% eller 5% af din investering. I stedet, du kan blot hæve til 6-7% eller endnu mere med tillid, afhængigt af din kaution. Disse tilfælde giver dig et stort overskud.

Men lad dig aldrig rive med af dine følelser og begå fejl, der kan betale dig bulk. Et eksempel er at følge en martingale som strategi. Disse strategier er kendt for at afslutte karrieren for mange handlende. 

#2 Sæt mål

Selvom mange handlende sætter et mål om at arbejde effektivt, er det ikke en god handelspraksis, hvis du tager en eksperts råd. At sætte mål lægger pres på din hjerne, og du ender impulsivt med at træffe forkerte beslutninger. 

Derfor råder vi dig til at handle gratis uden noget mål. Ja, hvis du vil, kan du sætte et langsigtet mål for seks måneder eller et år, men at sætte det hver dag eller hver uge er ikke en særlig klog strategi for pengestyring. 

Det er ekstremt svært at blive følelsesmæssigt løsrevet fra din handel, når bestemte profitmål tillægges unødig betydning.

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

#3 Beregning af risikoen

Med procentreglen skal du holde styr på risiciene i den binære option, du står over for. At gøre dette er meget nemt. For eksempel har du $1000 på din handelskonto. Nu, hvis du er vil investere 5% for hver handel, der er $50 for hver handel, indtil du ikke taber eller vinder noget. 

Derfor skal du finde og tilmelde dig en mægler som giver dig mulighed for at handle inden for dine acceptable risikotoleranceparametre. 

Men da vi har brugt 5% i dette eksempel, betyder det ikke, at du vil bruge den samme procentdel. Din beregning vil være baseret på din risikotolerance og tilgængelige kontosaldo. 5% er stadig højere, og hvis du er nybegynder, bør du starte med 1% eller endnu mindre. 

#4 Foruddefineret risiko

En af de mest interessante fordele ved handel med binære optioner er, at tabet er fast. Det maksimale beløb, en person kan miste, er kun det beløb, han har indsat. Risiker derfor kun det beløb, som du har råd til at tabe. 

Lave to scenarier i dit sind. En når du vinder muligheden. Men det andet scenarie er, at du taber. I den anden betingelse skal du beregne tabet og forestille dig, om du har råd til dette tab. Ville du efter tabet kunne fortsætte med at handle? Hvis du får et positivt svar, så gå kun videre. 

Det er ikke overraskende, at mange handlende har investeret betydelige penge i en enkelt handel uden beregninger. At miste et betydeligt beløb førte således til at afslutte deres handelskarriere for evigt. 

#5 Kelly-kriterium

Dette svarer til at beregne sandsynlighed. For eksempel hjælper Kelly-kriteriet med at beregne den optimale indsatsstørrelse. John Kelly opdagede først denne proces og blev derfor udnævnt til Kelly-kriteriet. 

Kelly udtænkte en ligetil formel, der specificerer den bedste strategi for ikke-korreleret handel.

Ifølge John Kelly,

F+ (bp-q)/b

hvor, 

F= brøkdel af den nuværende portefølje

b = nettoodds modtaget på handlen

p= sandsynligheden for at vinde

q= sandsynlighed for at tabe

q kan også bestemmes af 1-p

Efter at have sat denne formel, kun hvis du får en rimelig sandsynlighed, kan du fortsætte med et større beløb for handlen. 

#6 Perfekt mægler

Perfekt mægler er dem, der har meget færre hævningsgebyrer og andre gebyrer. Du kan dog bemærke, at du ikke får 100% af udbetalingen, selv efter at have vundet. Og endda skal du også trække et vist beløb under udbetaling og andre online procedurer. 

Derfor skal du vælg en mægler med minimumsgebyrer og maksimal output at øge fortjenesten. Nogle mæglere med lav minimumshandel er IQ option, Quotex.io, race Option, Binary.com, Binomo osv. 

Bedste binære mægler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handel med høj fortjeneste

  • Accepterer internationale kunder
  • Høje udbetalinger 95%+
  • Professionel platform
  • Hurtige indbetalinger
  • Social handel
  • Gratis bonusser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Strategi for analyse og forbedring

Den mest underudnyttede delstrategi er en analyse- og forbedringstilgang. Dette er vigtigt for at finde de svage punkter i din handel og hjælper dig med at holde styr på dem. Uden denne tilgang er langsigtet succes langt væk. 

En binær option er let, men at lære strategierne for at udnytte den binære option bedst muligt er ikke en særlig nem opgave. Med tiden du bliver nødt til at prøve forskellige strategier at blive ved. 

Det tager meget tid at forstå, hvilken strategi der virker for dig, og hvilken der ikke gør. Derudover er der så mange muligheder tilgængelige i disse dage, at det virker svært at forbinde dem alle sammen. 

Derfor, hvis du ikke analyserer tendenserne og strategier i binære optioner, som nybegynder, vil du stå over for en masse komplikationer i handel. Men med analyse ser komplikationsfolderne ud til at åbne sig lidt efter lidt.  

Support-og-modstand-med-trendlines
➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

#1 Sådan analyseres

Der er ikke én bestemt måde at analysere handels- og forbedringsstrategier på. Den mest almindelige måde er dog at bruge en dagbog. Brug handelsdagbogen til at notere alle aspekter af dine meninger, tvivl og beslutninger. 

Efter investering kan du registrere, hvilke indikationer du har brugt, tidsrammen, aktivet og udløbsdatoen. Du kan også optag din nuværende placering, humør, tidspunkt på dagen, handelsenhedosv. Når du er færdig med handlen, skriv resultaterne. Hvis du har vundet, så skriv beløbet og de andre pointer, som du måske vil nævne. 

Nu, efter et par dage eller måneder, vend tilbage til din handelsdagbog, tag siderne fra din sidste handel ud og studer den grundigt. Naturligvis vil du finde de svage punkter. 

Disse point kan være dumme ting, som at du har vundet flere handler om morgenen end om eftermiddagen, eller handlen var mere vellykket med en pc end med en mobiltelefon. Du tager forskellen ned til fremtidig reference. 

#2 Find tendenserne og identificer dine styrker og svagheder

Nu hvor du har taget gode noter ned, gå dem alle igennem. Glem ikke at læse rapporterne for de tabte handler. Det vil hjælpe dig til at forstå dine svagheder. Når du først har praktiseret dette i et betydeligt stykke tid, vil du bemærke ændringer, og i mellemtiden vil du få en masse erfaring. 

Du behøver ikke at føre en dagbog. Du kan også beholde et skærmbillede af dine resultater eller vedligeholde et regneark eller en dokumentmappe, hvad end det passer dig. Målet er at følge dit arbejdsspor. 

Ofte stillede spørgsmål:

Hvordan vinder du altid i binære optioner?

Du kan validere vinderstatistikker og lave en grundig due diligence-analyse, før du foretager et valg. Til dette kan du følge Kelly-kriteriet. Sørg for at undgå en mægler, der tilbyder at handle på dine vegne. De forsøger at få dig til at øge dit indskud og efterfølgende indgå en tabende aftale. Binære optionsmæglere profiterer kun, hvis du taber.

Hvad er den mest profitable valgstrategi?

Ifølge eksperter er det at sælge out-of-the-money put- og call-optioner den mest profitable optionsstrategi. Denne handelstilgang giver dig mulighed for at tjene en betydelig mængde optionpræmie, samtidig med at du sænker din risiko. 

Hvordan tjener binære handlende penge?

Den mest almindelige måde, hvorpå de binære handler tjener, er ved at prissætte de binære optioner. De andre måder omfatter de handlendes handelsaktiviteter. Prisstrukturer for binære optionsmæglere opnås typisk fra deres market makers.

Konklusion: Brug en pengestyringsstrategi for langsigtet succes

En god ting ved den binære option er, at risikoen er under kontrol. Hvis du sammenligner binære optioner med andre handelsmuligheder, kan pengestyringsstrategi fungerer bedre. Du kan kun investere det beløb, du er tryg ved, og du behøver ikke at tabe yderligere beløb. Og hvis det er igen, så er det bestemt et lotteri. 

Nu hvor du kender strategierne til at administrere dine penge, mens du handler med binære optioner, kan du gøre det godt på lang sigt. Alt du skal gøre er at handle smart og bruge fornuftigt. 

➨ Tilmeld dig med den bedste binære mægler Pocket Option nu!

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)

Om forfatteren

Percival Ridder
Jeg har været en erfaren handel med binære optioner i mere end ti år. Hovedsageligt handler jeg 60 sekunders handler med en meget høj hitrate. Mine yndlingsstrategier er ved at bruge lysestager og falske udbrud

Skriv en kommentar