Hvad er en udbetaling med binære optioner? Definition og eksempel

Binære optioner udbetaling - Definition & eksempel

Udbetalinger har altid været et spørgsmål om sladder i binære optioner. Disse udbetalinger eller afkast er afgørende for, at handlende og investorer kan få succes i deres karriere. Derfor er valget af den bedste binære option-udbetaling en af de vigtigste opgaver i hele processen. 

Der er forskellige udbetalingsmuligheder hver aspirerende erhvervsdrivende og investor får. Hver mulighed afhænger af flere ting. Før du tilmelder dig et mæglerhus, skal du vælge den bedste udbetalingsmulighed. 

Grunde til at vælge den rigtige binære option-udbetaling

Udbetaling af binære optioner

For at vælge den rigtige udbetaling af binære optioner er der flere spørgsmål, man skal stille. Svarene på disse spørgsmål vil afgøre, om du vil vokse i din karriere eller vil gå i tab. 

Forstå en udbetaling med binære optioner

De estimerede afkast, en erhvervsdrivende vil modtage, hvis deres aftale udløber i pengene, er kendt som en binær option-udbetaling. (dvs. de estimerer korrekt et underliggende aktivs prisværdi).

Hver handel med binære optioner giver dig en kommission for hver handel, du foretager. For eksempel, hvis du investerer $100 for en handel, og provisionsoverskuddet er 80%, vil du modtage dit investerede beløb ($100) plus kommissionsbeløbet ($80) som det samlede beløb. 

At finde de bedste binære optioner-udbetalinger

At finde den bedste udbetaling af binære optioner er en svær opgave, du skal udføre for at tjene mere. Her er, hvad du kan gøre. 

  • Identificer de aktiver, du har handlet ofte 
  • Vælg din foretrukne udløbstid og mulighedstype 
  • Sammenlign de forskellige udbetalinger af disse særlige kombinationer af aktiv, udløb og handelstype. 
  • Gentag hele processen, når det er nødvendigt 

Normalt nævner mæglere udbetalingsprocenter i deres overskrifter, som faktisk ikke er opfyldt. For eksempel kan en mægler love dig at tilbyde en 90% udbetaling på dine handler, men når du tilmelder dig det og foretager en handel, får du at vide, at udbetalingen kun er 70%. 

For at være opmærksom på alle disse ting, bør handlende øve sig på Demokonti for binære optioner.  

Find den højeste udbetaling for binære optioner nemmest

For at få den bedste udbetaling af binære optioner skal handlende identificere de aktiver, de ønsker at handle med. Og derefter kan de sammenligne forskellige mæglere baseret på deres funktioner, udbetalinger og tjenester. 

Denne proces skal gentages regelmæssigt, og hvis handlende får at vide om en ny mægler med bedre tilbud og tilbud, bør de undersøge muligheden. 

Man skal forstå den sammenligning børshandlede og over-the-counter mæglere er meget vanskeligt. Så hvis du har brug for at sammenligne disse to, skal du være forsigtig. Tag et kig på definition af håndkøbsmæglere at få mere viden.

Konklusion 

Fra artiklen ovenfor er det klart, at de udbetalinger, som mæglere har overskriften, ikke altid er de samme i ægte handel. Udbetalingen vil afhænge af flere faktorer, såsom handelsstilen, handlede aktiver og udløbsperioderne. 

Skriv en kommentar