Grækere med binære optioner – Definition og forklaring

Binære optioner grækere - Definition og forklaring

Grækere med binære optioner er det græske alfabet, der normalt bruges til at angive, hvor følsom prisen på en option er over for ændringer i en af dens input. De er essentielle for dynamisk porteføljestyring i binære optioner.

Det binære optioner Grækerne dækket er:

Grækere med binære optionerNedenfor strejkeOvenfor Strike
Binær Call Option Delta+ve+ve
Binær Put Option Delta-ve-ve
Binær Call Option Gamma-ve+ve
Binær Put Option Gamma+ve-ve
Binær Call Option Theta+ve-ve
Binær Put Option Theta-ve+ve
Binær Call Option Vega+ve-ve
Binær Put Option Vega-ve+ve

Der er andre grækere, men de er ikke så indflydelsesrige som de første fire. 

Det var grækerne, der bekymrede mig i pitten og derefter foran de (mentalt opslidende) skærme i mine 15 år som option market maker, hvor grækere som Rho var af mindre betydning, selv når jeg handlede STIRs.

Enhver person kan værdsætte fair værdien og skabe et tosidet marked omkring det, men risikostyringen, der følger handel, adskiller de professionelle fra amatørerne. 

Mange forstår ikke deres grækere godt nok til at lave et kompliceret show og forstå, hvordan deres græske profiler har udviklet sig. En erhvervsdrivendes tillid til prisfastsættelse er uundgåeligt påvirket af hans manglende evne til at forstå sin risikoprofil. For eksempel vil en optionshandler, der ikke kender sit delta, være sammenlignelig med en futureshandler, der ikke ved, hvor mange futures han er lang eller kort.

Jeg er blevet spurgt utallige gange, hvilke lektioner jeg har lært en optionshandler, der ville begynde at handle. Sandheden er, at jeg aldrig har lært nogen, hvordan man handler, fordi jeg havde for travlt med at vise dem, hvordan man undgår at miste penge.

Se andre vigtige artikler i min ordliste for binære optioner.

Skriv en kommentar