Binære optioner Put (ned) definition

Binære optioner Put (ned) definition

Binære put-optioner er finansielle produkter, som kan være særligt interessante for investorer og spekulanter. At købe binære put-optioner, der er ude af pengene med en lavere præmie, er mere behageligt end at satse på særligt risikable væddemål. Det kan gøre beregning af nedsiderisiko lettere end at sælge binære købsoptioner. De kan handles på forskellige binære mæglere bruger korrekt guider til risikostyring af binære optioner og indikatorer.

Godt at vide:
At sælge binære call-optioner er det samme som at købe binære put-optioner med samme strike-pris og udløbsdato.

Den underliggende værdi af en binær put-option

Den underliggende værdi af en binær put-option er også kendt som en downbeat- eller alt-eller-intet-option. Det afregnes til 100, hvis det er i pengene (ved udløb) eller nul, hvis det er ud af pengene.

Afregningsprisen kan i dette tilfælde bestemmes på flere måder. De to oplagte løsninger er, at binære put-optioner behandles som in-the-money eller out-of-the-money og afregnes til henholdsvis 100 eller 0.

Binære købsoptioner vs. binære salgsoptioner i sammenligning

Når der ikke er nogen cost-of-carry, eller når renten er nul, kan prisen på binære put-optioner ses som sandsynligheden for, at prisen på det underliggende aktiv falder under strike-prisen.

Skriv en kommentar