Binary Options demokonkurrence: Definition og eksempler

Når vi taler om en konkurrence med binære optioner, er det en konkurrence, der generelt kun arrangeres for de registrerede deltagere til handel med binære optioner. I handelsindustrien finder du forskellige typer af konkurrencer om binære optioner. Men de mest populære konkurrencer er Binary Options Live Contests og Binary Options Demo Contests.

Se billedet af en Binary Options-demokonkurrence:

Ved at deltage i Binary Options Demo konkurrencer, vil du være i stand til at bedømme dine handelsfærdigheder og kan også vinde bonuspræmier og rigtige penge. Nå, det bedste er, at de fleste af Binary Options-demokonkurrencerne er helt gratis at deltage i. Det betyder, at du kan deltage i konkurrencerne uden at investere rigtige penge. 

Konkurrencen kan løbe i forskellig længde. Hvis du ikke ønsker at deltage i en turnering, der kører i en længere periode, er der nogle online mæglere, som Quotex.io og mere, der tilbyder en times turneringer. Selvom sådanne konkurrencer er gode marketingværktøjer for nogle mæglere, kan de tilbyde handlende et anstændigt incitament til at forblive aktive. Da der ikke kræves depositum for at deltage i denne konkurrence, er der ingen risiko for de handlende. Desuden bringer sådanne konkurrencer en masse sjov. Fortsæt og prøv det. 

Top mæglere med binære optioner, der tilbyder demokonkurrencer

#1 Quotex.io

quotex Bollinger bands

Den nylige indtræden af Quotex.io på handelsmarkedet giver mægleren mulighed for at give deres kunder det, de ønsker. Mægleren har mere end 100 forskellige typer aktiver, og 24×7-timers support er tilgængelig på mere end 10 forskellige sprog. 

Mægleren tilbyder flere handelskonti for forskellige budgetter. På den anden side hjælper demokontoen, der tilbydes af Quotex.io, begyndere med at udforske handelsmarkedet uden at bekymre sig om nogen risiko, og de kan lære det grundlæggende i Handel med binære optioner. Med Quotex.io kan du begynde at handle for kun 1 USD.

› Læs min fulde Quotex anmeldelse

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)


 

#2 Pocket Option

Pocket-Option-demo-konto-for-binære-optioner

Denne online mægler giver handlende mulighed for at handle med mere end 130 forskellige aktiver. Og en anden bedste del er at bruge denne; du kan nyde øjeblikkelig adgang til dens unikke sociale handel. Der er en enkelt kontotype for alle. taler om det Binary Options demo-konkurrencer giver deltagerne mulighed for at vinde op til USD 50.000

Mægleren tilbyder en masse fantastiske funktioner til både eksisterende og nye handlende. Det regnskaber er også designet til at fungere perfekt for begynderen, mesteren, erfaren og nybegynderen. Platformen er meget enkel at bruge.

› Læs min fulde Pocket Option anmeldelse

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)


#3 IQ Option

I den globale handel med binære optioner tilbyder IQ Option en af de bedste demo handelskonti. Disse demo-handelskonti uden indskud følger med 10.000 USD i virtuelle midler, og du kan genoprette fonden så mange gange, du vil. 

Der er ingen tidsbegrænsning. Det tilbyder også en velafstemt markedsplads for tidshandel. På den anden side tiltrækker de konkurrencedygtige afkast altid flere handlende til at prøve denne platform. 

› Læs min fulde IQ Option anmeldelse

(Risikoadvarsel: Din kapital kan være i fare)


Valg af konkurrencer

Husk, at deltagelse i konkurrencer og turneringer medfører et vist niveau af risiko, og der skal udvises forsigtighed, når du handler med binære optioner. Nå, du kan ikke helt forhindre risikoen, men der er nogle tips, som du kan følge for at vælge en ægte Binary Options demo konkurrence at vinde attraktive præmier. 

Pocket Option hvordan-man-deltager-i-turneringen-i-pocket-option-kræver-en-præmie-3
  • Gå altid efter en autoriseret mægler

Det er altid tilrådeligt at vælge en mægler, der er velreguleret og licenseret. På denne måde kan du sikre dig, at de følger de påkrævede demokonkurrence og handelsretningslinjer. Vælg en betroet platform, hvis du vil deltage i en konkurrence eller for handel med binære optioner. Det er her, du kan stole på Quotex.io.

  • Forstå din evne

En anden vigtig ting er, at du skal forstå, hvor god du er i Handel med binære optioner. Nogle handlende tror måske, de er gode, og de begår fejl på grund af deres overmod. Nå, du kan vælge en god mægler, men du kan vælge din modstander i konkurrencen. Så stol ikke altid på en mægler, der tilbyder en falsk følelse af profit og sikkerhed. 

  • Forstå dine grænser

Nogle gange vil det være nemmere for dig at vinde lavindsats-konkurrencer. Men når det kommer til at deltage i større konkurrencer, du bør handle forsigtigt. Der er handlende, der har deltaget i sådanne konkurrencer i årevis, og de lever af turneringerne og konkurrencerne. De har måske mere erfaring, end du har. Så start altid med en lille investering. 

Pocket Option hvordan-man-deltager-i-turneringen-i-pocket-option

Prøv først en demokonkurrence med binære optioner

Der er ingen tvivl om, at en demo-konkurrence er en ideel måde at komme ind i en verden af handelskonkurrencer og vinde gratis penge. Du vil konkurrere ved hjælp af virtuel valuta, men hvis du vinder, vil du få rigtige penge. Men før du deltager i demokonkurrencer, bør du bruge demokontoen i et par dage. På denne måde får du erfaring med handel med binære optioner og din chancerne for at vinde præmier vil stige.

Efter afslutningen af et par konkurrencer og demoer med lavere risiko, kan du prøve nogle store udfordringer. Men bevæg dig forsigtigt og prøv altid at lære af dine fejl. 

Hvorfor bruge binære optioner demo-konkurrencer?

Med tiden bliver Binary Options-konkurrencen og turneringerne populære blandt handlende. Du kan vælge din ønskede mægler, vælg den konkurrence, du vil deltage i, og konkurrer med andre forhandlere om at vinde attraktive præmier.  

Jo højere indsatsen er, jo bedre vil afkastet være. Det er tilrådeligt at deltage i turneringerne efter at have forstået alle fakta. Nogle mæglere kan automatisk gøre dig til deltager i konkurrencerne. Kriterierne er de handlende, der har handlet en bestemt beløb kvalificere sig til konkurrencen. I slutningen af varigheden vil den succesfulde erhvervsdrivende vinde en attraktiv pengepræmie. Gevinstbeløbet vil blive krediteret til erhvervsdrivendes handelskonto

Konkurrence i binær handel

Eksempel på en demokonkurrence for binære optioner

Der er forskellige typer konkurrencer, der kan variere fra lave priser til store kontantbeløb. Et godt eksempel på en demo-konkurrence er, hvor præmiebeløbet kan gå op til USD 1000. I denne særlige anmeldelse er pengepræmien opdelt i nedenstående potions: 

  • 1. plads – USD 500
  • 2. plads - USD 200
  • 3. plads – USD 150
  • 4. plads – USD 100 

Konklusion: Deltag i konkurrencer, mens du handler

Så længe der er penge nok på din handelskonto, kan du nemt deltage i konkurrencer og turneringer. Bare klik på Mulighed for at deltage i konkurrencen, og du er klar til at gå. 

Skriv en kommentar