5 καλύτερες δείκτες Binary Options που λειτουργούν

Διαπραγμάτευση δυαδικών επιλογών διαφέρει από άλλες επιλογές συναλλαγών. Πως? Γιατί εδώ πρέπει να είσαι συγκεκριμένος στις αποφάσεις σου. Είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ θα είναι η τελική σας επιλογή, σύμφωνα με την οποία θα υπολογιστούν τα κέρδη ή οι ζημίες σας.

Για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές σε μια συγκεκριμένη απάντηση, πρώτα, πρέπει να επιβεβαιωθείτε για την εντυπωσιακή τιμή του περιουσιακού στοιχείου. Το αν η τιμή θα αυξηθεί ή θα μειωθεί θα εξαρτηθεί από την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς και τα τελευταία περιστατικά.

5 καλύτερες δείκτες Binary Options που λειτουργούν

Τι θα διαβάσετε σε αυτή την ανάρτηση

Τα πιο σημαντικά στοιχεία για τους 5 καλύτερους δείκτες Binary Options:

  • Μην βασίζεστε μόνο σε δείκτες. Η χρήση δεικτών από μόνη της δεν αρκεί για επιτυχείς συναλλαγές.
  • Οι έμποροι θα πρέπει να έχουν βαθιά κατανόηση της αγοράς στην οποία διαπραγματεύονται.
  • Πριν βασιστείτε σε δείκτες, επαληθεύστε τις υποθέσεις της αγοράς μέσω της δικής σας ανάλυσης.
  • Ένας συνδυασμός γνώσης της αγοράς και προηγμένων δεικτών μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη εμπειρία διαπραγμάτευσης δυαδικών επιλογών.

Οι δείκτες είναι απαραίτητοι για να σας διαβεβαιώσουν για τις αποφάσεις συναλλαγών σας.

Pericival Knight

Εδώ, σε αυτό το άρθρο, θα κάνετε μια βαθιά βουτιά δείκτες. Το όνομα των πέντε καλύτερων δεικτών δίνεται εδώ, μαζί με τις στρατηγικές χρήσης τους. Ας το ελέγξουμε λοιπόν.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVGhlIDUgYmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBpbmRpY2F0b3JzIHRoYXQgd29yayAoVHlwZXMgJmFtcDsYXEWRlURi3 QwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9BSHI4RDR6amxwMD9mZWF0dXJlPWCIGTPW1bW0JbIXI TFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgY2XBZW1 Itc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

Τι θα διαβάσετε σε αυτή την ανάρτηση

Τι είναι ένας δείκτης;

Ένας δείκτης είναι ένα τεχνικό δυαδικό εργαλείο που βοηθά στην ένδειξη της ανόδου και της πτώσης μιας αγοράς. Ο πρωταρχικός σκοπός του δείκτη είναι να ανακαλύψει την κατάσταση της αγοράς, να δώσει πληροφορίες σχετικά με όλα τα ουσιώδη γεγονότα και να παρέχει μια περίληψη των αποθεμάτων ή των συναλλαγών, προβλέποντας το μέλλον.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές παραλλαγές που μπορείτε να δείτε. Για παράδειγμα, ορισμένοι δείκτες θα σας δείχνουν το διάγραμμα τιμών και ορισμένοι θα παρουσιάζουν γραφική αναπαράσταση με ξεχωριστό παράθυρο προβολής κ.λπ. Ορισμένα προηγμένα εργαλεία δίνουν την ακριβή σημείωση που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι δείκτες δεν έχουν μόνο μία εργασία. Σύμφωνα με τις λειτουργίες, οι δείκτες μπορούν να κατηγοριοποιηθούν σε πέντε τύπους. Αργότερα θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις λειτουργίες των πέντε καλύτερων δεικτών. Οι κοινοί δείκτες είναι:

1. Δείκτες τάσης

Binary-Options-downtrend

Τάση Οι δείκτες είναι χρήσιμοι για τον έλεγχο της ισχύος μιας τάσης. Μερικές φορές, ειδικά με αρχάριους, συχνά συμβαίνει ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τη βάση ενός περιουσιακού στοιχείου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η τάση είναι χρήσιμη.

Ο δείκτης καναλιού εμπορευμάτων, ο μέσος δείκτης κατεύθυνσης, ο ταλαντωτής Ichimoku Kinkõ Hyõ, ο ταλαντωτής Know Sure Thing, ο Ταλαντωτής Detrended Price, ο MACD, ο Parabolic SAR, ο δείκτης Trix Vortex και ούτω καθεξής, είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα δεικτών τάσης.

2. Ενδείξεις όγκου

Binary-Options-volume-indicator

Τόμοι είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζουμε την αξία των περιουσιακών στοιχείων. Γενικεύει τα αρχεία μιας συγκεκριμένης επένδυσης. Δεύτερον, εάν γνωρίζετε τον όγκο, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες μετοχές ή συναλλαγές. 

Παραδείγματα δεικτών όγκου είναι ο δείκτης Forex, ο Όγκος εντός ισοζυγίου, η Αναλογία Πώλησης/Κλήσης, η Τάση Τιμής Όγκου, η Ευκολία κίνησης, ο Δείκτης αρνητικού όγκου και άλλα.

3. Ένδειξη στήριξης και αντίστασης

Δυαδικά-Επιλογές-Υποστήριξη-και-αντίσταση-δείκτης

Υποστήριξη και Αντίσταση Ο δείκτης είναι ο πιο συνηθισμένος και απλός. Η θέση του ταλαντωτή θα σας καθοδηγήσει. Ο ταλαντωτής θα λειτουργεί μεταξύ 0-100. Οι τιμές κοντά στο 100 θα δείχνουν Υποστήριξη και κοντά στο 0, θα δείχνει Αντίσταση. Η κατεύθυνση της κορυφής του γραφήματος είναι τα πάντα εδώ.

Το Pivot Point, το Top, το Bottom και το Fibonacci Retracement είναι τα πιο κοινά παραδείγματα δεικτών υποστήριξης και αντίστασης.

4. Δείκτες μεταβλητότητας

Αστάθεια Οι δείκτες είναι καλύτεροι για τη μέτρηση της ισχύος ενός συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, χρησιμοποιείται στις συναλλαγές δυαδικών επιλογών για να επαληθευτεί η ισχύς σε μια συγκεκριμένη βάση. Ωστόσο, εκτός από τις δυαδικές επιλογές, οι επιλογές σκάλας και οι επιλογές ορίων μπορούν επίσης να μετρηθούν. 

Αγορά Δείκτης Μεταβλητότητας, CBOE, Bollinger Bands, Μέσο πραγματικό εύρος, το Keltner Channel, το Donchian Channel και η τυπική απόκλιση είναι μερικά από τα καλύτερα παραδείγματα.

5. Δείκτες ορμής

Ορμή είναι το τελευταίο στη λίστα μας. Η ορμή είναι ευεργετική όταν η διάρκεια είναι μικρή. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η επίδραση του συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου θα κρίνει το αποτέλεσμα. Έτσι, για να γνωρίζουμε την κατεύθυνση της ορμής των περιουσιακών στοιχείων, χρησιμοποιείται αυτός ο δείκτης. 

Ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος, ο Δείκτης Αληθινής Ισχύος, ο Δείκτης Χρηματικής Ροής, ο Στοχαστικός Ταλαντωτής, ο Τελικός Ταλαντωτής Williams %R και άλλοι είναι εξέχοντες δείκτες ορμής.

Σημείωση: Ο πιο συνηθισμένος εναλλακτικός όρος για τον ορισμό ενός δείκτη είναι ο ταλαντωτής. Ένας ταλαντωτής είναι ένα εργαλείο μέτρησης με τιμές από 0 έως 100. Οι τιμές θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την προηγούμενη απόδοση, τις μελλοντικές προβλέψεις και την κατάσταση υποστήριξης και αντίστασης περιουσιακών στοιχείων.

Καλύτερος δυαδικός μεσίτης:
(Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές είναι επικίνδυνες)

Pocket Option - Συναλλαγές με υψηλά κέρδη

123455.0/5

Pocket Option - Συναλλαγές με υψηλά κέρδη

  • Δέχεται διεθνείς πελάτες
  • Υψηλές πληρωμές 95%+
  • Επαγγελματική πλατφόρμα
  • Γρήγορες καταθέσεις
  • Κοινωνικό Εμπόριο
  • Δωρεάν μπόνους
(Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές είναι επικίνδυνες)

Ποιοι είναι οι 5 καλύτεροι δείκτες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε;

Οι δείκτες μπορούν να χωριστούν σε δύο ομάδες ανάλογα με τις λειτουργίες τους. Πρόκειται για κορυφαίους δείκτες και δείκτες με καθυστέρηση. Τα πέντε ονόματα που θα γνωρίζετε από αυτό το άρθρο αποτελούν μέρος αυτών των δύο δεικτών. 

Τι είναι ο κορυφαίος δείκτης;

Οι κορυφαίοι δείκτες είναι αυτοί που βοηθούν στη γνώση του μέλλοντος ενός περιουσιακού στοιχείου ή μια επιλογή σε διαπραγμάτευση. Χρησιμοποιείται κυρίως πριν από την έναρξη του εμπορίου σε μια εναλλακτική λύση. Είναι χρήσιμο γιατί θα σας δείξει όλα τα πιθανά αποτελέσματα μιας συγκεκριμένης συναλλαγής. Επιπλέον, θα δείχνει τη διάρκεια. Έτσι, μπορείτε εύκολα να συμπεράνετε εάν οι συναλλαγές δικαιωμάτων προαίρεσης θα είναι επωφελείς ή όχι.

Τι είναι ο δείκτης υστέρησης;

Οι δείκτες υστέρησης είναι αυτοί που σας βοηθούν να γνωρίσετε την προηγούμενη κατάσταση μιας συγκεκριμένης διαπραγμάτευσης δικαιωμάτων προαίρεσης. Πολλές επιλογές έρχονται επανειλημμένα με την πάροδο του χρόνου, επομένως οι έμποροι, ειδικά οι αρχάριοι, ξεκινούν με αυτούς τους δείκτες. Ένας εξαιρετικός δείκτης καθυστέρησης μπορεί να σας πει αν είναι καλό να πάτε ελέγχοντας τα προηγούμενα αποτελέσματα ή όχι.

Καθώς γνωρίζετε τους τύπους των δεικτών, τώρα είναι καιρός να μάθετε τα ονόματα. Οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν κυρίως αυτούς τους δείκτες. Το σύστημα, η σταθερότητα και το επίπεδο ακρίβειας θα σας καταπλήξουν και θα εξασφαλίσουν την επένδυσή σας. Ας δούμε λοιπόν για αυτούς.

#1 Ευρετήριο καναλιού εμπορευμάτων

Binary-Options-commodity-channel-index-index
  • Ο δείκτης CCI ή Commodity Channel Index είναι ένας κορυφαίος δείκτης. 
  • Το CCI τρέχει μια εξαιρετική θεωρία. Απλώς λέει ότι όταν ένα συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο γίνεται το κέντρο έλξης και πολλοί άνθρωποι διαπραγματεύονται με αυτό, πρέπει να επιστραφεί. Γιατί τελικά κανείς δεν θα είναι εκεί για να σπρώξει την αγορά προς την επιθυμητή κατεύθυνση.
  • Όταν η τιμή είναι πάνω από 100, σημαίνει ότι το στοιχείο μπορεί να κινηθεί ψηλά 1,015 φορές. Όταν η τιμή είναι κάτω από -100, η τιμή επιλογής μειώνεται 0,985 φορές.
  • Οι έμποροι θα πρέπει να περιμένουν πριν από την επένδυση όταν η αξία είναι μεγαλύτερη από 100 και μικρότερη από -100. Πρέπει να περιμένετε να πέσει η τιμή και να ανέβει αντίστοιχα από την πρωταρχική της θέση και στις δύο περιπτώσεις.
➨ Εγγραφείτε με τον καλύτερο δυαδικό μεσίτη Pocket Option τώρα!

(Προειδοποίηση κινδύνου: Το κεφάλαιό σας μπορεί να είναι σε κίνδυνο)

#2 Trends / Δείκτης ZigZag

Binary-Options-ZigZag-δείκτης
  • Η τάση είναι δείκτης υστέρησης. Δείχνει πάντα την κίνηση ζιγκ-ζαγκ. Η κίνηση ζιγκ-ζαγκ υποδηλώνει την πραγματική κατάσταση της αγοράς. Οι τάσεις εξηγούνται μέσω της πτώσης και της ανόδου της αγοράς και της ιδιαίτερης ώθησης της δυναμικής για ώθηση.
  • Οι τάσεις έχουν μια συγκεκριμένη μέση γραμμή. Το πάνω μέρος είναι μια ανοδική τάση και το κάτω μέρος είναι μια πτωτική τάση. Η ανοδική τάση αντιπροσωπεύει υψηλότερα υψηλά και χαμηλά, και η πτωτική τάση αντιπροσωπεύει χαμηλότερα χαμηλά και υψηλά.
  • Η ένδειξη συμβολίζει ότι όταν η καμπύλη είναι σε ανοδική τάση, οι έμποροι πρέπει να διαπραγματεύονται με αυξανόμενες τιμές και σε περίπτωση πτωτικής τάσης, οι έμποροι πρέπει να διαπραγματεύονται με πτωτικές τιμές.
  • Θα σας δώσει τα προηγούμενα αποτελέσματα και θα δώσει μελλοντικές προβλέψεις σύμφωνα με τα λίγα τελευταία αποτελέσματα.

#3 Δείκτης σχετικής αντοχής

Binary-Options-RSI-δείκτης
  • Είναι κορυφαίος δείκτης. Βοηθά στην κατανόηση των υπεραγορασμένων και υπερπουλημένων περιοχών ενός συγκεκριμένου περιουσιακού στοιχείου ή συναλλαγής. Ακολουθεί τους κανόνες του ταλαντωτή και θα σας δώσει πληροφορίες από το 0 έως το 100.
  • Ο RSI ή ο δείκτης σχετικής ισχύος ακολουθεί τη θεωρία της μεταβολής της τιμής. Αξιολογεί κάθε μεμονωμένη συναλλαγή ελέγχοντας κάθε περίοδο εξίσου.
  • Το RSI θα σας δώσει την ένδειξη με τις τιμές μεταξύ 30 και 70. Η αξία υπερπώλησης θα εμφανίζεται πάνω από 70 και κάτω από 30. Το αντίστροφο θα συμβεί με την υπεραγορά, αλλά οι τιμές θα είναι μεταξύ 30 και 70.
Καλύτερος δυαδικός μεσίτης:
(Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές είναι επικίνδυνες)

Pocket Option - Συναλλαγές με υψηλά κέρδη

123455.0/5

Pocket Option - Συναλλαγές με υψηλά κέρδη

  • Δέχεται διεθνείς πελάτες
  • Υψηλές πληρωμές 95%+
  • Επαγγελματική πλατφόρμα
  • Γρήγορες καταθέσεις
  • Κοινωνικό Εμπόριο
  • Δωρεάν μπόνους
(Προειδοποίηση κινδύνου: Οι συναλλαγές είναι επικίνδυνες)

#4 Κινούμενοι μέσοι όροι

Δυαδικός-Επιλογές-Κινούμενος-Μέσος-δείκτης
  • Οι κινούμενοι μέσοι όροι είναι ένας δείκτης καθυστέρησης. Ο πρωταρχικός του στόχος είναι να επικεντρωθεί στην αξιολόγηση της μέσης τιμής. Το αν μια μετοχή ή ένα δικαίωμα προαίρεσης θα ανέβει ή όχι εξαρτάται από τη μέση αξία. Έτσι, αφαιρεί τον μέσο όρο με τον υπολογισμό των τελευταίων τιμών.
  • Η εκπροσώπηση είναι αρκετά καλή. Όλα τα σημεία θα σημειωθούν και θα ενωθούν με κηροπήγια. Το μοντέλο είναι αρκετά τέλειο για να καταλάβεις τα πάνω και τα κάτω της αγοράς.
  • Εάν το σημείο Κινούμενος Μέσος όρος είναι σε ανοδική κατεύθυνση, σημαίνει ότι η αγορά είναι ανοδική. Αντίθετα, εάν το Μέσο κινούμενο σημείο είναι προς τα κάτω, σημαίνει ότι η αγορά πέφτει. 
  • Δεδομένου ότι είναι ένας δείκτης υστέρησης, μπορείτε να κατανοήσετε την αγορά γρήγορα. Εάν το θέμα είναι μια εξέγερση, σημαίνει ότι η αγορά θα ανέβει επίσης. Το αντίθετο θα συμβεί με τον κάτω από τον κινούμενο μέσο όρο. 

Δείκτης #5 Money Flow

Binary-Options-Money-Flow-Index-δείκτης
  • Ο πιο δημοφιλής δείκτης είναι ο δείκτης MFI ή Money Flow Index. Είναι ευεργετικό για τη μέτρηση της ισχύος του εμπορίου.
  • Όταν ο ταλαντωτής εμφανίζει μια τιμή μεταξύ 0 και 100, μπορεί να σας πει τον όγκο της τάσης. Εάν η τιμή είναι κοντά στο 100 και πάνω, τότε εμφανίζει περίοδο ανόδου. Εάν η τιμή είναι κάτω από το 0, τότε η τιμή πέφτει. Αν είναι 50, η κατάσταση είναι ισορροπημένη. 
  • Μπορούν να εξαχθούν ορισμένα διαφορετικά συμπεράσματα, όπως οι ακραίες τιμές (πάνω από 70 και λιγότερο από 30). Από αυτό το συμπέρασμα, θα δείτε τον συγκλίνοντα ή αποκλίνοντα ρυθμό της αγοράς. 
  • Εάν γνωρίζετε τις τιμές του ταλαντωτή και μπορείτε να τις διαβάσετε, θα είναι εύκολο για εσάς να συμπεράνετε εύκολα. Έτσι, μεταξύ όλων των άλλων δεικτών, εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή δίνοντας καλές τιμές πρόβλεψης.
➨ Εγγραφείτε με τον καλύτερο δυαδικό μεσίτη Pocket Option τώρα!

(Προειδοποίηση κινδύνου: Το κεφάλαιό σας μπορεί να είναι σε κίνδυνο)

Πώς μπορούν οι δείκτες να βοηθήσουν στις συναλλαγές Binary Options;

Οι δείκτες έχουν ζώνες που βοηθούν στις δυαδικές συναλλαγές. Η συρρίκνωση και η επέκταση είναι δύο ζώνες που υποδεικνύουν την κατάσταση υπεραγοράς και υπερπώλησης μιας αγοράς. Η θέση της κορυφαίας ζώνης και οι θέσεις της χαμηλότερης ζώνης είναι οι παράγοντες που βοηθούν στην ανάγνωση των δυαδικών συναλλαγών.

Εάν θέλετε να κερδίσετε την αγορά του εμπορίου και είστε πρόθυμοι να κερδίσετε κάθε δυαδική συναλλαγή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε δείκτες. Οι δείκτες Binary Options έχουν γίνει η ανάγκη της ώρας. Ας δούμε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά τους δείκτες για δυαδικές συναλλαγές.

#1 Ανάλυση της δράσης των τιμών

Ανάλυση του Τιμή Δράσης είναι το πιο επιθυμητό πράγμα για έναν έμπορο ενώ κάνει δυαδικές συναλλαγές, επειδή ο έμπορος πρέπει να διαβεβαιώσει για την αύξηση και την πτώση της τιμής σχετικά με την τιμή Striking.

Ανάλογα με τη δεδομένη τιμή του ενεργητικού, αποφασίζεται ένα σταθερό όριο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, γνωστό ως Striking price. Περισσότερο από την εντυπωσιακή τιμή θα είναι μια νίκη, και λιγότερο από την εντυπωσιακή τιμή θα είναι μια απώλεια. 

Τα μεγάλα διαγράμματα και οι αξίες προκαλούν πάντα σύγχυση. Ως έμπορος, χρειάζεστε τον δείκτη για να εμφανίσετε τις βασικές τιμές. Ένας δείκτης ειδικεύεται στην παροχή φιλτραρισμένων αποτελεσμάτων για να αποτινάξει την ευκολία.

#2 Οι δείκτες χρειάζονται λιγότερο χρόνο

Όπως έχεις σχέση διαπραγμάτευση δυαδικών επιλογών, γνωρίζετε κάποιες ειδικές ώρες κατά τις οποίες η διαπραγμάτευση δυαδικών επιλογών γίνεται ιδιαίτερα επωφελής για τους εμπόρους. Για παράδειγμα, οι δυαδικές συναλλαγές στο αμερικανικό, βρετανικό και ιαπωνικό χρηματιστήριο ακολουθεί αυτές τις ώρες-

  • Αμερικανική- 8.00-17.00 EST
  • Βρετανικά- 3.00-12.00 EST
  • Ιαπωνικά- 19.00-4.00 EST

Οι συναλλαγές σε δικαιώματα προαίρεσης μετοχών σε αυτές τις συγκεκριμένες ώρες είναι πάντα το καλύτερο. Λόγω της αλληλεπικάλυψης των ωρών, οι έμποροι με πολλαπλές μετοχές λαμβάνουν οφέλη.

Γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ συγκεκριμένος αυτή τη στιγμή. Η απώλεια ενός δευτερολέπτου μπορεί να είναι ένας κίνδυνος. Οι δείκτες δυαδικών επιλογών είναι χρήσιμοι σε αυτές τις στιγμές. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, θα σας δείξουν τις απαραίτητες πληροφορίες και θα σας βοηθήσουν να προβλέπετε.

#3 Πιο γρήγορος από τον εγκέφαλό μας

Ένα τεχνικό εργαλείο είναι πάντα πιο γρήγορο από τον εγκέφαλό μας, παρόλο που ο αιχμηρός εγκέφαλος των ανθρώπων έχει κάνει αυτές τις εφαρμογές. Στο τέλος, όλοι πρέπει να εξαρτόμαστε από αυτά τα εργαλεία. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ειδικές ώρες γίνονται το κύριο επίκεντρο των εμπόρων.

Ένας τεχνικός δείκτης είναι πάντα χρήσιμος σε αυτό το θέμα. Μπορεί να επαληθεύσει Εκατομμύρια βάσεις δεδομένων, τρέχουσες κινήσεις στην αγορά, μια μικρή αλλαγή στα γραφήματα και άλλα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Οι δείκτες #4 παρέχουν βεβαιότητα στις συναλλαγές

Αν και είστε επαγγελματίας έμπορος, δεν μπορείτε να δώσετε διασφάλιση 100% πριν επενδύσετε σε συγκεκριμένες επιλογές. Ακόμη και μετά τις συναλλαγές ενώ παρακολουθείτε τις κινήσεις, πολλά πράγματα σας αποσπούν την προσοχή από την ισχυρή σας βάση. Είναι φυσικό για τον άνθρωπο.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη, τότε θα δώσει μόνο συγκεκριμένες απαντήσεις. Για παράδειγμα, εάν αναρωτιέστε για μια συγκεκριμένη συναλλαγή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν δείκτη για να ελέγξετε την αξία επειδή δεν είναι σταθερή. Απλώς θα αξιολογήσει τα προηγούμενα αποτελέσματα, τις αξίες της αγοράς, την υποστήριξη-αντίσταση και τον κίνδυνο. 

Ενώ χρησιμοποιείτε μόνοι σας ένα τεχνικό εργαλείο, μπορείτε να βρείτε πολλά οφέλη από τους δείκτες, αλλά αυτά τα 4 είναι τα πιο κοινά οφέλη. Όπως τα γνωρίζετε καλά τώρα, ας μεταβούμε στο κέντρο του θέματος.

συμπέρασμα

Πάντα εξαρτάται από τον δείκτη, ενώ οι συναλλαγές δεν είναι καλή ιδέα. Ως έμπορος, πρέπει να γνωρίζετε το αντίστοιχο πεδίο συναλλαγών. Επομένως, πρώτα, πρέπει να γνωρίσετε την αγορά, να αποκτήσετε γνώση, να επαληθεύσετε μόνοι σας και μετά να βεβαιωθείτε επαληθεύοντας δείκτες. Έτσι, μπορείτε να έχετε μια καλή εμπειρία συναλλαγών Δυαδικές επιλογές χρησιμοποιώντας αυτά τα προηγμένα δείκτες αν εικάζεις καλά την αγορά. Ό,τι καλύτερο για την επόμενη συναλλαγή σας.

Διαβάστε τα άρθρα και τις στρατηγικές μας σχετικά με άλλους δείκτες δυαδικών επιλογών εδώ:

➨ Εγγραφείτε με τον καλύτερο δυαδικό μεσίτη Pocket Option τώρα!

(Προειδοποίηση κινδύνου: Το κεφάλαιό σας μπορεί να είναι σε κίνδυνο)

Μερικές Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) σχετικά με τους δείκτες Binary Options:

Μπορώ να βασιστώ μόνο στους δείκτες συναλλαγών για επιτυχία;

Όχι, δεν συνιστάται να βασίζεστε μόνο σε δείκτες. Θα πρέπει επίσης να κατανοήσετε την αγορά.

Πόσο σημαντική είναι η γνώση της αγοράς κατά τις συναλλαγές;

Η γνώση της αγοράς είναι ζωτικής σημασίας. Σας βοηθά να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και συμπληρώνει τα σήματα ενδείξεων.

Πρέπει να εμπιστεύομαι τυφλά τους δείκτες;

Όχι, θα πρέπει να επαληθεύσετε τα σήματα των δεικτών με τη δική σας ανάλυση αγοράς.

Τι είναι μια ισορροπημένη προσέγγιση στις συναλλαγές δυαδικών επιλογών;

Μια ισορροπημένη προσέγγιση περιλαμβάνει τη χρήση τόσο της γνώσης της αγοράς όσο και προηγμένων δεικτών για τη λήψη αποφάσεων.

Πώς μπορώ να βελτιώσω την εμπειρία συναλλαγών δυαδικών επιλογών;

Αποκτήστε γνώση της αγοράς, χρησιμοποιήστε προηγμένους δείκτες και ελέγχετε πάντα τις υποθέσεις σας για καλύτερη εμπειρία συναλλαγών.

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Percival Knight
Είμαι έμπειρος έμπορος Binary Options για περισσότερα από δέκα χρόνια. Κυρίως, ανταλλάσσω συναλλαγές 60 δευτερολέπτων με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Οι αγαπημένες μου στρατηγικές είναι χρησιμοποιώντας κηροπήγια και ψεύτικα ξεσπάσματα

Γράψε ένα σχόλιο