5 egyszerű tipp és trükk a bináris opciók minden alkalommal történő megnyeréséhez

Mi a siker kulcsa a bináris opciókkal? - Ezen az oldalon a legjobb és legegyszerűbb tippeket és trükköket mutatom be kereskedés bináris opciók. Ez egy jó tanács kezdőknek vagy haladóknak. Több mint 10 éves kereskedési tapasztalattal tudom, miről beszélek. Mindig ugyanaz a hiba, amiért a kereskedők elveszítik a pénzüket a piacokon.

Fontos, hogy végigmenjen ezen a weboldalon az összes lépésen és technikán, mert egyetlen hiba is sok pénzbe kerülhet. Nézze meg először a teljes videómat:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iNSBTSU1QTEUgdGlwcyAmYW1wOyB0cmlja3MgZm9yIHRyYWRpbmcgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgc3VjY2Vzc2Z1bGx5IiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC92MVNPR0l4QlBHMD9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

1. Ismerje a kereskedés kockázatát (kockázatkezelés)

pénzkezelés
Az ésszerű pénzkezelés hosszú távú sikert jelent.

Ha kereskedni kezd, pénzt kell kockáztatnia a tőzsdén, hogy profitot termeljen. Legtöbbször ezt a tényt félreértik és a kereskedők kevésbé törődik a kockázattal. A bináris opciókkal nagyon kockázatos kereskedni, mert elveszítheti a befektetett pénzösszeget. Ez azt jelenti, hogy magasabb találati aránnyal kell rendelkeznie, mint az 50%, hogy hosszú időtávon nyereséget érjen el.

Néha vannak veszteségbélyegek kezdőknek vagy haladóknak. Mindig megtörténhet veled, mert a piac eltérő és rugalmas az ármozgások terén. Néha több mint 10 kereskedést veszít egymás után. Ezért van szükség ésszerű pénzkezelésre.

Pénzkezelés: 

Fontos, hogy okosan használd fel pénzed. Ez azt jelenti, hogy meg kell védenie fiókját a veszteségekkel szemben. A legtöbb kereskedő túl sok pénzt kockáztat a számlaegyenlegéből, majd azon tűnődik, hogy miért kezd irracionálisan és érzelmekkel kereskedni. A számlaegyenleg 100%-ját nehezebb elveszíteni, mint 10%-t. Az ésszerű pénzkezelés azt jelenti, hogy ügyletenként csak 1%-t kockáztat a számlaegyenlegből.

Példa: 10.000$ egyenlegű számlája van. A 1% kockázata 100$ befektetés minden kereskedésben. Ez lehetővé teszi, hogy több mint 10 kereskedést veszítsen egymás után, és így könnyebben elfogadja a veszteséget.

Ezenkívül mindig ugyanazt az összeget kell használnia a befektetéshez (a számlaegyenleg százalékában). A professzionális kereskedők tudják ezt a tényt, és folyamatosan bővítik számláikat, nem hatalmas lépésekben.

Olvasd el a teljes szövegemet cikk a kockázatkezelésről.

2. Kezdjen el befektetni egy kis pénzösszeggel

Manapság már kis pénzösszeggel is elkezdhet kereskedni, mint például a 10$. Véleményem szerint egy kis befizetéssel kell kezdenie, például 50$ vagy kevesebb. Miután jól érzi magát, és profitot termel a kis számlaegyenleggel, több pénzt fektethet be. Fontos, hogy felhalmozza a kockázatot, ha jól kereskedik és nyereséges. Soha nem szabad fordítva csinálni. Ez nagyon rossz lehet a nehezen megkeresett pénzednek.

  • Mennyi pénzt szeretne befizetni a számlájára?

Ez egy másik kérdés a kereskedők számára. Ahogy korábban említettem, mindig nagyon kis összeggel kezdek egy új kereskedési számlát. Miután némi nyereségre tettem szert, kényelmesen érzem magam, és több pénzt fektethetek be a számlámra.

Olvasd el az enyémet teljes útmutató a bináris opciók kereskedéséhez.

3. Válasszon egy szabályozott bináris opciós brókert

Egy másik tipp az eredmények javításához, hogy válasszon egy szabályozott bináris opciós brókert. Sokkal biztonságosabb az alapok számára. Ez a megdöbbentő igazság! A szabályozatlan brókerek néha átverik ügyfeleiket. Ez az, amit el kell kerülni ezzel a tippel. Nem bízhatok egy szabályozatlan cégben. Ezért hoztam létre az alábbi összehasonlítást. A táblázatban szabályozott brókereket talál a Bináris Opciók kereskedésére. Az alapok biztonságban vannak velük, és Ön közvetlenül megkapja a kifizetést.

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Olvasd el az enyémet teljes cikk a szabályozott brókerekről.

4. Stratégia és kereskedési szabályok kidolgozása

A terv nélküli kereskedés nem jó ötlet. Minden profi kereskedőnek megvan a maga stratégiája. Tapasztalataim szerint nem jó ötlet az 100% stratégiáját is lemásolni. Először is gyakorolnia kell a demószámlán való kereskedést, hogy új tapasztalatokat szerezzen a piacokon. Ezenkívül stratégiákat tanulhat, és magasabb tudásra tehet szert a bróker oktatási központjában vagy az interneten keresztül.

az oldalamon, "Bináris opciós stratégiák”, megtudhatja, mi a legjobb módszerem a piacokon való kereskedésre. Fontos, hogy szigorú szabályokkal rendelkező kereskedési rutint szerezzen. Egyszerűnek kell lennie, megfelelően működő rendszernek. Összefoglalva, sok jó működő stratégia található az interneten, de a legtöbb kereskedő nem tartja be pontosan a szabályokat. Nagyon nehéz a pontos szabályokat emberre cserélni.

Hozzon létre egy ellenőrző listát kereskedési rutinjához; Mondok egy példát:

  • Nézze meg a piaci híreket
  • Hány óra van?
  • Mely piacok nyitottak?
  • Hol volt a piacnyitás?
  • Vannak-e támogatási és ellenállási árak ma a piacon?
Bináris opciók tippje fejlesztési kereskedési stratégia
Kereskedési stratégia kidolgozása

Szigorú szabályokat kaptam a piacra lépésre. Az én „hamis kitörési stratégia” csak bizonyos szinteken teszi lehetővé a kereskedést a piacon. Keresem a csúcsokat és a mélypontokat, és várom a szünetet. Ez minden, amit csinálok. Nagyon egyszerű és tiszta. De nehéz minden alkalommal betartani a szabályokat, mert a piac mindig mozog, és más kereskedelmi lehetőségeket is kínálhat. Igyekszem figyelmen kívül hagyni a stratégiám jobb eredményének további lehetőségeit.

Olvassa el a teljes cikkemet a legjobb bináris opciós stratégiákról.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

5. Ne kereskedjen túl

Ez az utolsó tipp a sikeres bináris opciókkal való kereskedéshez. A túlkereskedés az egyik bináris kezdők leggyakoribb hibái. Különösen egy rövid távú napi kereskedő számára nehéz megtenni, hogy ne kereskedjen túl. Ez azt jelenti, hogy nagy mennyiségű kereskedést kell folytatni sok különböző kereskedésben. Szerintem, olyan szabályt kell alkotnia, hogy egy óra alatt egy bizonyos összegnél többet ne kereskedjen. A probléma az emberi tudat koncentrációja.

Ezenkívül fontos, hogy szüneteket tartson a kereskedésben, hogy összefoglalja magát, és pihenjen egy kicsit. A rövid távú kereskedés a piacok kereskedésének egyik legnehezebb módja. Az ár mindig nagyon gyorsan mozog a diagram egyik végéről a másik végére. Javasolom, hogy maximum 1 órát keress, majd tarts 10 perc szünetet. Ne váljon a piacok rabjává. Gyakran felrobbantja a fiókját, ha nem racionálisan kereskedik.

  • Csak töltsön el egy órát a piacokon való kereskedéssel
  • Tarts egy kis szünetet utána
  • Kezdje újra egy órán keresztül
  • Legyen napi időkorlát és kereskedelmi korlát

Olvassa el a teljes cikkem erről milyen gyakran kell kereskednie.

Hogyan lehet minden alkalommal bináris opciókat nyerni? - Ez lehetséges?

Feltetted valaha magadnak ezt a kérdést? Tapasztalataim szerint lehetetlen minden kereskedést megnyerni. A legjobb kereskedők több mint 70% találati arányt értek el. Elveszett ügyleteket vagy sztrájkot is kaptak. Az egész a piacok nyerésének valószínűségéről szól. Ennek a valószínűsége nem lehet 100%, mert más emberek reagálnak a piacokra. Az 100%-re nem lehet előrejelzést készíteni emberi reakcióról.

Egy másik lehetőség a stratégia találati arányának megismerésére az, hogy lépésenként kutatja és elemzi az utolsó ármozgásokat. Csináld magad, és rájössz, hogy nem minden alkalommal ugyanaz az ármozgás történik. Ezenkívül soha nem szabad megbíznia valakiben, aki ezt mondja mindig a Bináris Opciók nyer.

Összefoglalva, a siker kulcsa a kereskedés gyakorlása és a nagyobb piaci ismeretek megszerzése. A gyakorlás legjobb módja egy ingyenes demo számla virtuális pénzzel. Valódi pénzes kereskedést szimulál, és kockázat nélkül kereskedik. Miután megtanultál egy bevált stratégiát, nyitott vagy arra, hogy sok pénzt keress.

Lépések, amelyeket meg kell tenni a bináris opcióval való kereskedés során

Ha kereskedésről van szó, nem tudjuk garantálni a sikert, és akár nyerhet, akár veszíthet, de a szükséges lépések megtétele minimálisra csökkenti a kereskedés elvesztésének lehetőségét. Nézzünk meg néhányat, amelyek segíthetnek a jobb kereskedésben:

1. Stratégia kidolgozása

Bináris stratégiák segít nyerni munkája felénél. Jobb a végrehajtás előtt tervezni, mert egy jobb terv nagy sikerhez vezet. Lépésről-lépésre stratégiát kell kidolgoznia arra vonatkozóan, hogyan fog hozzájutni a piachoz. 

A piacon elérhető különféle eszközök segíthetnek a bináris opcióval való kereskedés fenntartható terve elkészítésében; csak át kell tekintenie a legjobbakat, amelyek tetszenek, majd finomítania kell őket, hogy belefoglalja a gondolatait. Ez elősegíti a jobb és tartósabb piaci szereplést.

Kezdje kicsiben, és számítson korai veszteségekre

Amikor elkezdi a kereskedést, számítania kell a veszteségek kezdetére, ezért jobb, ha kicsiben kezdi. Az elviselhető veszteségek nem rontják anyagi egészségét. A bináris kereskedelem magas kockázatú piac, ezért jobb, ha befekteti azt, amit kereskedelmi karrierje elején elveszíthet.

2. Gyakorlat

Egy régi mondás: „A gyakorlás teszi tökéletessé az embert”, ami igaz. Tehát ne habozzon időt és pénzt áldozni a kereskedés korai szakaszában; ez a gyakorlat segít megtanulni különféle dolgokat a kereskedésről és a piaci változásokról.

Különféle bináris kereskedelmi platformok kínálnak a Demo fiók gyakorolni, és még pénzt sem veszíteni; használja ezeket a fiókokat a piaci kereskedelem gyakorlására és elsajátítására.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

3. Urald az elvárásaidat

A kapzsiság és a kapzsiság késztethet rád nagy veszteségeket szenved el a bináris opciós kereskedésben. A nyereség magas, de a veszteség kockázata még nagyobb. Kereskedés közben tartsa kézben az elvárásait, és ne menjen nagy nyereségre rövidebb idő alatt. Összpontosítson a kis folyamatos nyerések megszerzésére az elején, majd onnan terjessze tovább.

Hagyja a vesztes sorozatot

Kövesse a több vesztes sorozatot tartalmazó szabályt, ha kereskedés közben többször is veszít, elmegy a kereskedési pulttól, és jobb stratégiát kell kidolgoznia a piacon való kereskedéshez.

4. Tartsa mellette érzelmeit

Van egy kis különbség a kereskedés és a szerencsejáték között, amikor a bináris opciók mezőben kezded. Sok bróker és befektetési terminológiát használó webhely megpróbálja elterelni a figyelmét, de ne légy bolond. A fegyelmezett hozzáállás az egyetlen, amely a sikerhez vezet. Sajnos az esélyek eddig összeszedtek ellened.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

5. Fókusz

A bináris opciók terén az esélyek tömege nagyon könnyen elterelhető. A felajánlott erőforrásokon kívül a kereskedők egyérintéses, határvonali, létra és egyéb választási lehetőségeket is kínálhatnak Önnek, a szokásos „Put/Call” alternatíván kívül. Tehát ismét jobb, ha ragaszkodunk az ismertebb eszközökhöz tud róla.

6. Elemzés

Egyetlen szakértő sem tudja biztosan megjósolni, hogy egy befektetési eszköz mire képes egy idő után. Ebből adódóan, A technikai és fundamentális elemzés az Ön oldalán nagyon szükséges szempont a kereskedés során

Ezek az elemzések segítenek Önnek megismerni eszközét és az eszközzel kapcsolatos legújabb trendeket. Ez segít a szisztematikus és fegyelmezett kereskedésben.

7. Bölcsen válassza ki kereskedési brókerét

Az elmúlt néhány évben a bináris opciós kereskedés vonzereje megnőtt mind a veteránok, mind az újoncok körében. Számos bróker és kereskedési platform van jelen a piacon, de a megfelelő bróker vagy platform kiválasztása meghatározza kereskedési karrierjét. 

Sajnálatos módon, sok a csalás, és a piacon jelenlévő kevésbé tapasztalt brókerek, akik sokféle dolgot ígérhetnek, de nem adsz semmit, ha a valóságról van szó. Ezért jobb, ha bölcsen választja meg brókerét ezen a piacon, aki segíthet a fenntartható és következetes növekedésben.

Melyek a legjobb szakmák kezdőknek?

A Binary Options egy rugalmas pénzügyi termék. A kereskedést tetszés szerint testreszabhatja, mielőtt a hívás vagy eladás gombra kattintana. De melyek a legjobb lehetőségek kezdőknek?

Tapasztalataim alapján azt javaslom, hogy a kezdők ne végezzenek rövid távú kereskedést, például 30 vagy 60 másodperces kereskedést. Túl gyors a kezdőknek. Mindent összevetve, könnyebb magasabb időkeretet használni, mert több ideje van reagálni a piacokra. A kezdők túl lassúak ahhoz, hogy 30 vagy 60 másodperces grafikonokat nézzenek. Ezenkívül a kezdőknek a legtöbbet forgalmazott eszközökkel kell kereskedniük a brókerükkel, mert ezek adják nekik a legmagasabb, 80-95% nyereséget.

  • Kerülje a 30-60 másodperces kereskedéseket.
  • Kereskedjen a legtöbbet forgalmazott eszközökkel a bróker által
Bináris opciók tippje kezdőknek, kerüljék a rövid távú kereskedést
A kezdőknek kerülniük kell a rövid távú kereskedést

A bináris opciókkal kapcsolatos tippek és trükkök áttekintése

Ezen a weboldalon különböző technikákat mutattam be, amelyekkel javíthatja kereskedési eredményeit a Bináris Opciókkal. Ha követi tippjeimet és trükkjeimet, jövedelmezőbb kereskedéseket fog elérni. Összefoglalva, sok különböző hibát követnek el a kereskedők. Gyakran nem tudják, mit csinálnak, aztán csodálkoznak, miért veszítenek el hatalmas összeget.

Mint már említettük, a tudás a siker kulcsa. Ezért hoztam létre neked ezt az oldalt.

Olvassa el a részletes cikkeket is:

A tippek kiegészítik egymást. Minden rossz kereskedő rossz kockázatkezeléssel kezdi. Ne növelje a kockázatot, ha veszít. A professzionális kereskedők növelik a kockázatot, ha nyernek. Nincs értelme több pénzt kockáztatni egy vesztes sztrájk esetén. Ettől még nagyobb lesz a vesztes sztrájk. A másik oldalon növelnie kell a nyerő ütés kockázatát. Kezdje egy kis pénzösszeggel az első kereskedéseit. Ha jól csinálja, és jól érzi magát az emelvényen, növelheti a kockázatot. Egyre több önbizalomra tesz szert, miután sorra nyer néhány kereskedést. Ez lehetővé teszi, hogy jobban és pontosabban kereskedjen.

A legtöbb kezdő azt kérdezi: Melyik a legjobb bróker a bináris opciókhoz? – Javaslom olyan szabályozott bróker használatát, mint pl IQ OptionOlymp Trade, vagy Expert Option. Tekintse meg a felső táblázatot, és hozzon létre ingyenes demószámlát, vagy olvassa el a brókerek nagy értékeléseit a webhelyemen. Fontos számomra, hogy szabályozott brókert vegyek igénybe, mert nem bízhatok meg nem szabályozottban. Biztonságban akarok lenni azzal, hogy pénzt fektetek be, és ne kerüljek átverésre.

Az utolsó 2 tipp támogatja egymást. Professzionális stratégia alkalmazásával nem fogsz túlkereskedni a piacokon. A szigorú szabályok és a tudás a siker kulcsa Bináris opciók. Remélem, hogy tetszett az oldal, és kevesebb vesztes ügyletet fog kötni.

Jó kereskedést ;)

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást

  • Egyik sem

    jó napot
    Je voudrais apprendre les options binaire, je suis débutant dans le marché et je voudrais savoir s'il existe de cours chez Quotex pour apprendre.
    Merci et meilleures üdvözlet.
    Teixeira Roger