Mennyi pénzt lehet keresni a bináris opciókkal?

Ki ne szeretne extra gyors pénzt keresni? A bináris opciós kereskedés pedig lehetővé teszi. Ezzel a kereskedéssel nagyon gyorsan kereshet valódi pénzt, de túl sok kockázattal jár. De ha elég ideges vagy ahhoz, hogy vállald a kockázatot, akkor bináris kereskedés csak neked való. Rengeteg profitot termelhet ezzel a módszerrel, de mielőtt belevágna a profit részbe, először meg kell értenie a bináris opciók kereskedésének fortélyait. 

Mik azok a bináris opciók?

A bináris opciók olyan opciós kereskedési formák, amelyek egyetlen kérdésen alapulnak: „egy részvényindex árucikk vagy devizapár túljutott-e egy adott árfolyamon, vagy nem a lejárat meghatározott időszakára”. A bináris opciós kereskedésnek számos definíciója létezik az interneten, de meg kell értened a kifejezés jelentését csak olvasni a definíciót

Kezdetben kissé nehézkes lehet megérteni a koncepciót, de hadd magyarázzam el ezt egyszerű szavakkal. A bináris opciók kereskedése azt jelenti, hogy a kereskedőnek vagy a befektetőnek fel kell tételeznie, hogy egy eszköz ára emelkedni vagy csökkenni fog-e bizonyos időszakban, és az ő spekulációi alapján, megkapja a pénzt. Az eszközök ára pedig olyan eszközöket tartalmaz, mint a cégek részvényárfolyama, a kriptovaluták ára, az USD/GBP árfolyam, az arany vagy ezüst ára stb. 

Az időszak akár egy perc is lehet; ez azt jelenti, hogy a kereskedőnek azon kell gondolkodnia, hogy egy adott eszköz ára egy perc múlva emelkedik vagy csökken. Így egy személy naponta több százszor kereskedhet bináris opciókkal a globális piacokon. 

Miért érdemes bináris opciókkal kereskedni? A legfontosabb dolog, ami a kereskedőket vonzotta a bináris kereskedésben, az az, hogy csak pontosan jósolják meg, mennyit nyerhetnek és mit veszítenek. Általában a haszon százaléka a befektetett összeg 70-95%. Például, ha $100-at fektet be, és az eszköz árával kapcsolatos spekulációja helyes volt, akkor $170-$195. Ez egyszerűbbé teszi a kereskedést. Ennek a végén már csak két lehetőség van. Vagy mindent megnyersz, vagy mindent elveszítesz. Ezért hívják bináris opciónak. 

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Bináris opciótípusok pénzkeresethez

A bináris opciókkal folytatott kereskedés leggyakoribb típusa a Fel/Le kereskedelem, de vannak más típusok is. Tudasd velünk róluk:

  • Magas/Alacsony vagy Fel/Le

Ez a bináris opció leggyakoribb típusa. Ebben az opcióban a kereskedő előrejelzi, hogy a lejárati idő után az eszköz ára magasabb vagy alacsonyabb lesz, mint az eszköz aktuális ára. 

Magasságok és mélypontok és hullámvölgyek
  • Be ki

Az ilyen típusú opcióknál a kereskedőknek meg kell jósolniuk, hogy az adott eszköz ára emelkedni fog-e, vagy a magas vagy alacsony érték alatt marad. 

Kitörni
  • Érintés/No Touch

Ez a legizgalmasabb kategória. Ez a kategória magasabb vagy alacsonyabb szinteket állított be, mint az eszköz aktuális tényleges ára. A kereskedőknek előre kell jelezniük, hogy az eszköz tényleges ára a lejárati idő előtt bármikor eléri-e a szintet. És ha az ár megérinti ezt a pontot, akkor a kereskedés akkor ér véget, és a kereskedő azonnal megkapja a kifizetést. 

Érintse meg a kereskedést
  • Létra

Ez az opció nagyon hasonlít a Fel/Le kereskedés, de az eszköz aktuális árának használata helyett a létra különböző árszinteket használ. 

Létra kereskedés

Tényezők, amelyeket figyelembe kell venni a bináris opciókkal való gazdagodáshoz

Íme néhány felsorolt tényező, amelyekből ötletet kaphat.

fontolja meg lépéseit a pixabay kereskedése során

#1 A szükséges lehetőségek szerepe 

Nos, a legutóbbi felmérések és jelentések szerint a meggazdagodás lehetőségei kissé csekélynek tűnnek. Ezzel a lehetőséggel meggazdagodni egyfajta minőségi kifejezés.  

Mint Bináris opciók stratégia teljesen az előrejelzéseken dolgozik. Mint mondtam, ez olyan, mint egy pénzügyi fogadás. De ezt a stratégiát sok kriptokereskedő és vállalkozó széles körben követi az azonnali siker érdekében. De néhány kereskedő, aki tapasztalatot szerzett ebben a kereskedési opcióban, arra a következtetésre jutott, hogy ez legális, de nem igazán biztonságos. Nehéz meggazdagodni a Bináris Opción keresztül, de ez jellemzően a szerencsén múlik, mint egy ember az ezerből. 

A meggazdagodás és a siker esélye valóban nagyon alacsony, de nem lehetetlen. De ez az alacsony szó annyira alacsonynak tűnik, hogy még a sorsjegyek is jobb és biztonságosabb megoldásnak tűnnek. 

#2 Bróker szerepe 

A bináris opciós kereskedés legnehezebb feladata az hogy megtalálja a megfelelő legális brókert ideális hírnévvel. A legjobb bináris bróker megtalálása pedig növeli a nyereség esélyét, és csökkenti a hibák vagy bármilyen veszteség esélyét. 

Mindig próbálja figyelembe venni azokat a bináris brókereket, akik ingyenes demópróbákat kínálnak. Emiatt a folyamat hibátlanabbá válik, és jól kutat mindenre, például az átláthatóságra, a professzionalizmusra és a szolgáltatásokra.. Kétségtelen, hogy a bináris kereskedésnek számos kockázati tényezője van, ezért érdemes tisztában lenni a brókerek követelési stratégiájával. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

#3 Az időkeret szerepe

Az időn alapuló jól ismert pénzügyi tény, hogy „minél hosszabb a befektetési időszak, annál nagyobb lesz a jövedelmezőség”. A nyereséges eredmény esélye pedig jelentősen csökken az adott befektetési kereskedés időkeretének csökkenésével.

Ez egy másik döntő ok, amiért nehéz meggazdagodni a bináris kereskedésben. A rövid távú kereskedők 1 percüket és 3,4 órájukat is befektetik a grafikonra. És ez az egy perc minden információt megad, például be- és kilépési jelzéseket.

Próbáljon meg jobb időkeretezési stratégiákat készíteni a jobb eredmények érdekében, elemezze a diagramokat, és összpontosítson arra az időkeretre, amely a legjobban működik az Ön számára. Először is győződjön meg arról, hogy stratégiáit az időkerethez igazítja. Ezután döntse el a „fő” időkeretet. 

#4 A kifizetés szerepe 

A bináris opciók eredményei vagy pontosan a kifizetés elsősorban az a bizonyos típusú várható hozam, amelyet a kereskedő kap. A bináris kereskedésben a szokásos kifizetés körülbelül 75%-80%, és ez a százalék a brókerektől függ. Sok bróker körülbelül 90%-t kínál a kifizetésből. 

Gazdagodj meg pexelekkel kereskedés közben

Quotex a legjobban jegyzett bináris bróker, amely a legmagasabb kifizetési hozamot kínálja.

A kifizetési arány nagyon döntő szerepet játszik ebben, de ez egy nagyon kemény játék, mivel a jövőbeli ár előrejelzésével nyerni nehezebbnek tűnik.  

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

#5 A csalások és csalások szerepe

Biztosan, ez az eszköz nem átverés; az a legtöbb alkatrész csalása némileg brókerekhez köthető. A brókerek alapvetően azért követhetik el ezt az átverést, mert a legtöbbjüknek nincs sok tapasztalata, és jogilag sem valódi. Kétségtelen, hogy ez magában foglalja a pénzügyi eszközökre, árukra, részvényekre és még sok másra való fogadást. Sajnos azonban a csalások és átverések túlságosan ritkák.

Kereskedjen biztonságosan bináris opciókkal pixabay

Egy jelentés szerint „A probléma minden esetben nem a bináris kereskedési opciókkal van, hanem a brókerekkel. Ezenkívül sok bináris opció gyakran a kereskedési robotoktól függ, hogy automatizálják a megfelelő kereskedéseiket. Tehát próbáljon ki új stratégiákat, hogy elkerülje a csalások kockázatát, és biztonságosan játsszon. 

A bináris opciók magyarázata példákkal: időtartam, nyereség és veszteségek

Kereskedés időtartama

A bináris opciókba való befektetés előnye, hogy számos választási lehetőség közül választhat. Az egyik legszélesebb körű választás az idő (időtartam). 

Leginkább az időtartam valószínűleg a kicsit több mint 60 másodperc. Ezért egyeztetnie kell a brókerrel a minimális és maximális időtartamról. A leggyakoribb időtartam azonban 10-60 perc.

Bináris opciós kereskedés

Nyereség és veszteség – Mennyi pénzt kereshet?

Fontolja meg ezt a kérdést: A bitcoin ára $39 243 felett lesz ma délután 17:00-kor? Ha a kutatása szerint úgy gondolja, hogy igen, akkor meg kell vásárolnia a bináris opciót, és ha ennek ellenkezőjét gondolja, el kell adnia a bináris opciót

A bináris opciók ára $0-$100 között mozog. Most képzelje el, hogy a fenti eszköz bináris értéke $52.50 (ajánlat) és $55.50 (ajánlat). 

Ha vásárol és kereskedjen a bitcoinnal bináris opcióként, akkor $55.50-et kell fizetni, és ha eladod, akkor $52.50-ért adod el. Most tegyük fel, hogy Ön azt jósolja, hogy a bitcoin ára $39,243 felett lesz, és így úgy dönt, hogy megvásárolja a bináris opciót $55.50 áron. Ha most, délután 5 óra után a bitcoin ára $39,243 fölé megy, akkor az előrejelzésed helyes volt, és az $55.5-nél vásárolt bináris opció $100 lesz. Ez a tiéd lenne bináris profit $100-$55.5=$44.5.

De ha a bitcoin ára $39,243 alá esik, akkor az opciója $0-nál jár le, és elveszíti az összes befektetett pénzt. (Az itt megadott bináris opciók ára a díjakat nem tartalmazza, ne feledje, hogy a bináris kereskedés során a bróker díját kell fizetnie.)

Bitcoin kereskedés bináris opciókkal

A bináris kereskedés végén minden opció $100 vagy $0 értéken zár. Ha az előrejelzésed pontos, akkor a pénzed $100 lesz, ha pedig hamis, akkor $0 lesz. Ez azt jelenti, hogy a maximális összeg, amit a egyetlen bináris opció az $100. Tehát képzelje el, hogy mennyi $100-at kereshet egy nap alatt, ha akár öt-hat órára kereskedik. Nak nek pénzt keresni a bináris opciók kereskedésével olyan, mint a csillagokat számolni. Végtelen. Az ilyen típusú kereskedés azonban nagy kockázattal jár.

Hogyan kereskedjünk bináris opciókkal?

Itt van egy lépésről lépésre útmutató a bináris opciók kereskedéséhez:

  • Válassza ki a megfelelő webhelyet

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy válassza ki a megfelelő brókert a bináris opciók kereskedelméhez. Ezt úgy teheti meg, hogy összehasonlítja az összes webhely-értékelést, és kiválasztja a legjobb megoldást. Próbáljon meg olyan webhelyet választani, amely minimális díjat számít fel és gyors szolgáltatásokat nyújt. 

  • Válassza ki eszközét vagy piacát

A bináris kereskedés eszközlistája óriási, de azt a területet kell kiválasztania, ahol előzetes tapasztalattal vagy mély tudással rendelkezik, mert a pénze forog kockán. A piacon számos lehetőség áll rendelkezésre a bináris kereskedésre. Ide tartoznak a forex, kriptovaluta, indexek, árucikk, részvények stb. Például a Google részvényeinek árfolyama, az olaj ára, ill. Ethereum, az összes ilyen eszköz ebbe a listába tartozik. 

  • Válassza ki a kereskedés méretét

Meg kell határoznia egy bizonyos összeget a bináris opciókkal való kereskedéshez, mivel teljes befektetése veszélyben van, ezért jobb, ha kis számú bináris opcióval kezdi. Később növelheti a megvásárolt bináris opciók számát a szerzett tapasztalatok alapján. 

  • Válassza ki az időkeretet

Amikor elindítja a bináris opciós kereskedést, talál egy lehetőséget az eszköz lejárati idejének kiválasztására, és választhat a napon belüli, napi vagy heti lehetőségek közül. A napon belüli opciók lennének a legjobbak a napi kereskedők számára, akik maximális időt tudnak adni kereskedésüknek, és ez a legjövedelmezőbb lehetőség. A napon belüli kereskedők több kereskedést is végrehajthatnak egy napon, és nyereséget kereshetnek. Napi lehetőségek a nap végén lejár, ami a nappali kereskedők számára is előnyös. Végül a k opció is lejár a kereskedési hét végén, és alkalmas lehet a swing kereskedők számára.

A legjobb bináris opciós bróker, amely pénzt kereshet

Bróker:
Szabályozás:
Hozam és eszközök:
Előnyök:
Az ajánlat:
IFMRRC
Hozam: 95%+
100+ piac
  • Min. letét $10
  • $10 000 demó
  • Professzionális platform
  • Magas profit 95%-ig
  • Gyors kivonások
  • Jelek
Élő fiók innen $10
  Regisztrálj ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

IFMRRC
Hozam: 97%+
100+ piac
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
Élő fiók innen $50
  Regisztrálj ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

IFMRRC
Hozam: 90%+
100 piac
  • Magas bónusz
  • Ajándékok
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Felhasználóbarát platform
  • Kereskedés másolása
Élő fiók innen $250
  Regisztrálj ingyen

(A tőkéje veszélybe kerülhet)

Szabályozás:
IFMRRC
Hozam és eszközök:
Hozam: 95%+
100+ piac
Előnyök:
  • Min. letét $10
  • $10 000 demó
  • Professzionális platform
  • Magas profit 95%-ig
  • Gyors kivonások
  • Jelek
Az ajánlat:
Szabályozás:
IFMRRC
Hozam és eszközök:
Hozam: 97%+
100+ piac
Előnyök:
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
Az ajánlat:
Szabályozás:
IFMRRC
Hozam és eszközök:
Hozam: 90%+
100 piac
Előnyök:
  • Magas bónusz
  • Ajándékok
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Felhasználóbarát platform
  • Kereskedés másolása
Az ajánlat:

A piacon sok olyan brókert talál, akik azt állítják, hogy megbízhatóak, és a legjobb eredményt nyújtják Önnek. De összeszedtük a legjobb bróker opciót, amely nemcsak a helyes útra vezet, hanem segít megkeresni a hatalmas nyereségre van szüksége

Az Quotex.io az új és vezető kereskedési platform, amely 2019-ben indult, és azóta mindenki számára a legjobb lett. Minden fejlesztője nagy erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy ez az értékes alkalmazás minden új és szakértő bróker számára elérhető legyen. 

Az Quotex.io alkalmazás végső célja, hogy mindent lehetővé tegyen mindenki számára, aki hajlandó teljesíteni vágyait és lehetőségeit. Ezenkívül ez egy teljesen modern platform, amely 4 egyszerű lépésben működik. 

A legjobb Quotex demószámlával kezdheti, ha bármilyen kockázatot érez. Ráadásul ennek semmi köze a valódi pénzhez. Probléma nélkül használhatja ezt a platformot, és megkeresheti a nyereséget. 

Következtetés: A bináris opciókkal sok pénzt kereshet, de ez nagy kockázattal jár!

Sok kereskedő, aki még nem ismeri ezt a kereskedési koncepciót, azon tűnődik, hogy tud-e pénzt keresni a bináris opciók kereskedelmével; mostanra már biztosan megértette, hogy rengeteg pénzt kereshet ezzel a kereskedési lehetőséggel. Miután megszokta a piacot, több bináris opciót vásárolhat, és megszorozhatja befektetését több száz dollárt egyetlen nap alatt

De mindig ne feledje, hogy amikor bináris opciókkal kereskedik, mindig csak annyi tőkével kereskedjen, amennyit megengedhet magának, hogy elveszítse, és ez nem csak a kezdetnek szól, hanem tartsa ezt szem előtt mindaddig, amíg bináris opciókkal kereskedik. Azt is javasoljuk, mielőtt kipróbálná a kezét a bináris kereskedésben; szakértők segítségét kell kérnie. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást