Hogyan kereskedjünk 60 másodperces bináris opciókkal – Stratégiák és oktatóanyag

Néhány évvel korábban az emberek elkezdtek bináris opciókkal kereskedni. És mára a pénzkeresés népszerű módja lett. Ez azért van, mert ez a kereskedés az igen és nem egyszerű javaslatán működik. 

A bináris opciós kereskedés nemcsak egyszerűen végrehajtható, hanem könnyen érthető is. Akár új, akár professzionális, bármely kereskedő hatalmas mennyiségű pénzt kereshet egyszerűen azzal, hogy spekulál egy cikk árának mozgására. 

60 másodperces kereskedés egy platformon

Az egyszerűség mellett bináris opciós kereskedés, egy másik dolog, amit a kereskedők szeretnek benne, az a rövid távú kereskedési stratégia. A 60 másodperces stratégiával a kereskedők kevesebb, mint egy perc alatt hatalmas haszonnal kiléphetnek a piacról. 

De mi is az a 60 másodperces bináris opciós stratégia? Hogyan működik? Milyen előnyei és korlátai vannak? Nos, elolvashatja ezt az útmutatót, hogy megtalálja a választ ezekre a kérdésekre és még sok másra. 

Amit ebben a bejegyzésben olvashat

Mi az a 60 másodperces kereskedés?

A hatvan másodperces bináris opciós kereskedés a piacon történő befektetés egyik módja, amely gyors eredményeket kínál. ént kiváló azoknak a kereskedőknek, akik gyorsan szeretnének pénzt keresni anélkül, hogy túl sokáig a piacon maradnának. De ez a kereskedés nem egyszerű. 

Mivel a kereskedőknek kevesebb mint egy percen belül el kell hagyniuk a piacot, elemezniük kell a piacot, és helyesen kell érteniük az adott eszköz ármozgását. Ez azért van így, mert egy kisebb hiba is hatalmas pénzt veszíthet. 

A hatvan másodperces kereskedési stratégia rövid távú kereskedési stratégiaként is ismert. Az új kereskedőknek távol kell maradniuk ettől a kereskedési technikától, mert ezzel a kereskedési stratégiával nagyobb a pénzvesztés kockázata. 

Ha 60 másodperces kereskedési stratégiával szeretne szerencsét próbálni, akkor megbízható kereskedési brókert kell választania. Ez azért van, mert ebben a kereskedésben minden olyan gyorsan történik. És ha a bróker lassú, előfordulhat, hogy nem folytat valós idejű kereskedést. Így veszíteni fog. 

Tehát, ha már megismerte ezt a kereskedési módszert, és talált egy kiváló brókert, kipróbálhatja az egyperces bináris opciós kereskedést. 

Hogyan működik a 60 másodperces kereskedési stratégia? 

Nézze meg először a teljes kereskedési videómat:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSG93IHRvIHRyYWRlIDYwIHNlY29uZCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyAoQmVzdCBTdHJhdGVneSAmYW1wOyBGdWxsIEd1aWRlKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvdWtYS1p5WkpQc00/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

A hatvan másodperces kereskedés ugyanúgy működik, mint a többi bináris opciós kereskedés. Itt a kereskedőnek meg kell jósolnia, hogy egy adott eszköz ára emelkedni fog-e vagy sem. A spekulációk alapján a kereskedőnek gyorsan lépést kell tennie. 

Ha 60 másodperces bináris opciós kereskedést szeretne nyerni, világos stratégiával kell rendelkeznie. Ezenkívül gyorsan kell döntenie. Bár ez a kereskedési stratégia gyors mozdulatokat követel meg, jobb, ha nem rohansz minden kereskedésbe. Ez azért van így, mert akkor jelentős veszteséget szenvedsz. 

Mielőtt elkezdené a kereskedést, elengedhetetlen, hogy észrevegye a trendet, kövesse nyomon az árfolyam mozgását, és elemezze a piacot, hogy megértse a nyerési esélyeit. 

Például, ha az elmúlt két percben két lefelé irányuló mozgás volt az ártrendben, akkor eladási ügyletet köthet. Így megnő az esélye a kereskedés megnyerésére. Hasonlóképpen hívási kereskedést is választhat, ha két vagy több felfelé irányuló mozgás van. Ha a kereskedés „Pénzben” végződik, akkor körülbelül 70%–90% hozamot fog kapni a befektetett összegen. Ha azonban a kereskedése sikertelen, akkor ugyanannyi pénzt veszít. 

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

A legjobb 60 másodperces kereskedési stratégia 

Ezenkívül nézze meg ezt a videót:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

Az egypercesek világa bináris opciós kereskedés nagyon gyorsan mozog. És ahhoz, hogy a nyerő irányba haladjon, szilárd és részletes tervet kell kidolgoznia. 

Nincs a legjobb egyperces bináris opciós stratégia, de támogatás és ellenállás segítségével pontos részleteket kaphat a kereskedési világról. Ez a szabály azt mondja, hogy egy eszköz ára mindig visszaáll az eredeti értékére. 

60 másodperces kereskedés

A támogatás és ellenállás szintje az a keret, amely azon a határon belül van, ahol az adott eszköz ára mozog. Minden időkerethez különböző szintek tartoznak. Ha az időkeret rövidebb, az áru ára túlmegy. 

A kereskedők használhatják a gyertyatartó diagram a 60 másodperces bináris opciós kereskedéshez. A gyertyatartó diagramon keresztül a kereskedők jobban láthatják az áruk ártrendjét.  

Ha megtalálta a kereskedési stratégiát, győződjön meg arról, hogy ragaszkodik hozzá. Nem számít, hogyan érzel a kereskedéssel kapcsolatban, ha a számok és mutatók mondanak valamit, ne hagyd figyelmen kívül. Ez segít elkerülni a költséges hibákat. 

60 másodperces bináris opciós stratégiák:

A többféle kereskedési stratégia megléte biztosítja, hogy a döntéseket ne érzelmileg hozzák meg. 

Ehelyett a stratégia egy konkrét, kiszámított cselekvési irányra utal, amely előnyökkel jár. A vágy és az attól való félelem, hogy mindezt elveszítjük, olyan gyakori érzelmek, amelyek akkor merülnek fel, amikor befektetjük nehezen megkeresett pénzünket és stratégiájuk van. Ehelyett önbizalmat és kiszámított kockázatvállalási képességet generál.

Bináris opciók kereskedése esetén ez még több fontos stratégiát használni. Bár a szoftver könnyen használható, még mindig sok pénzt veszíthet, ha rossz döntéseket hoz, vagy rossz kereskedést választ.

Tekintse meg az egyik 60 másodperces kereskedésemet stratégiával:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iU2VjcmV0IFN0cmF0ZWd5OiA0IGVhc3kgQmluYXJ5IFRyYWRlcyB3b24gaW4gYSByb3cgKDYwIHNlY29uZCBzdHJhdGVneSkiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL0JkMk5WNzhCeklNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==

1. Támogatási és ellenállási stratégia

Támogatás és ellenállás kereskedési stratégia a bináris opciókhoz
Támogatás és ellenállás kereskedési stratégia a bináris opciókhoz

Az eszközök árfolyama hajlamos arra, hogy hullámok sorozatában haladjon előre, mindegyiknek van felső és alsó része. Ezeket a korlátokat úgy értékeljük jelentős fordulat szintek, amelyek könnyen azonosíthatók a kulcsfontosságú támogatási és ellenállási szintek alapján. A kedvenc 60 másodperces stratégia az, hogy azonosítsa azokat az időket, amikor az árfolyam egyértelműen visszapattan ezekhez az ellenállási és támogatási szintekhez képest. Ezután új bináris opciókat kell nyitni a fellendülés előtti árral ellenkező irányban.

Például a következő GBP/USD 60 másodperces kereskedési diagram jó példákat mutat be arra, hogy mikor kell végrehajtani a CALL és PUT bináris opciókat is. Lényegében, amikor az árfolyam visszapattan az ellenállással szemben, aktiválnia kell egy PUT opciót. Hasonlóképpen, ha az árfolyam felfelé pattan a feltűnő támogatás után, akkor meg kell nyitnia egy CALL bináris opciót.

Az Ön első lépése az ilyen kezdeményezések felé bináris opciós stratégia egy olyan devizapár észlelése, amely már volt tartomány-kereskedelem hosszabb ideig. Ezután azonosítania kell az ellenállási és támogatási szinteket a bróker információinak felhasználásával, vagy egyszerűen a legmagasabb ellenállási pontok és a legalacsonyabb értékek összekapcsolásával. támasztékokhoz, ahogy a fenti diagramon látható.

Miután megfigyelte az ártesztelést ezen szintek egyikén, várjon, amíg a jelenlegi gyertyatartó megerősíti a valódi visszapattanást azáltal, hogy tisztán zár az ellenállás alatt vagy a támasz felett. Ez a művelet némi védelmet nyújt a hamis jelek ellen. Például, ha sikeres visszaigazolást kap, akkor nyisson meg egy új PUT bináris opciót a GBP/USD alapul szolgáló eszközként 1 perces lejárati idővel, ha az árfolyam határt szab az ellenállással szemben, ahogy a fenti diagramon látható.

Ha $100-ra fogad 75% kifizetéssel, akkor $75-öt gyűjtött volna mindkét fent bemutatott PUT opcióért. Valójában a kezdeti tét $100 exponenciálisan növekedett volna $937 a fent megjelenített négy kereskedésre 5 órán belül, ha minden esetben újra befektette a hozamát.

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

2. Kövesse a trendstratégiát

Egy másik 60 másodperces stratégia, amely a közelmúltban egyre népszerűbb lett, a trendek nyomon követésén alapul. Ennek az az oka, hogy az ilyen stratégiák lehetővé teszik, hogy kihasználja a trenddel való kereskedés előnyeit, és mint ilyen, megfeleljen a híres elvnek, amely szerint a „trend a barátod”. Az alapötlet az, hogy nyomon követjük a trendet, és végrehajtunk egy 'CALL' bináris opciót, ha az árfolyam feljebb kerül az alsó trendvonaltól, amikor a mögöttes értékpapír egy jól bevált bullish szakaszon belül emelkedik. Ezzel szemben aktiválnod kell a PUT bináris opciókat, amikor az ár lefelé ugrál, miután egy jól meghatározott bearish-ben elérte a felső trendvonalat. csatorna.

Kövesse a trendet-kereskedési stratégiát a bináris opciókhoz
Kövesse a bináris opciók kereskedési stratégiáját

Például az USDCHF devizapár fenti 1 perces kereskedési diagramja egyértelműen erős bearish trendet mutat. Amint azt a diagram tanulmányozása is megerősíti, négy lehetőség nyílt a PUT opciók megnyitására, miután az árfolyam lejjebb került a felső trendvonalhoz képest.

A trendi stratégia elindításához először meg kell találnia egy olyan eszközt, amely egy ideje bullish vagy bearish trendben forog. Ezután meg kell rajzolnia a trendvonalakat a felső trendvonal alsó csúcsainak és az alsó trendvonal alsó mélypontjainak a sorozatának összekapcsolásával, ha egy bearish csatorna, ahogy a fenti diagramon látható.

Miután megfigyelte az ártesztelést a felső trendvonalon, meg kell állnia, amíg az aktuális gyertyatartó teljesen ki nem formálódik, így ellenőrizheti, hogy ez alatt a szint alatt zár. Ha igen, akkor kezdeményezzen új PUT opciót az USD/CHF alapul szolgáló eszközként 1 perces lejárati idővel. Képzeld el, hogy a téted $5000, a kifizetési arány pedig 75%. A fenti diagramon azonosított négy sikeres kereskedés valamivel több mint 2 óra alatt elképesztő $46,890-et hozott volna, ha minden alkalommal újra befektette volna nyereségét. Most már kezdheti megérteni, miért áradozik olyan sok kereskedő a 60 másodperces bináris opciókról.

3. Kitörési stratégia

Kedvenc 60 másodperc stratégia a kitörések kereskedése mivel könnyen észlelhetők és lenyűgöző megtérülést eredményezhetnek. Ennek a módszernek az a lényege, hogy ha egy eszköz ára hosszabb ideig ingadozik egy korlátozott tartományon belül, akkor amikor eléri a kellő lendületet a kitöréshez, gyakran hosszabb ideig a választott irányba mozog.

Kitörési kereskedési stratégia a bináris opciókhoz
Breakout kereskedési stratégia a bináris opciókhoz

A technika bevezetésének első lépése egy olyan eszközpár azonosítása, amely egy korlátozott tartományon belül ingadozik hosszú ideig. Mint ilyen, olyan oldalirányú kereskedési mintát keres, amelyet egyértelműen körülhatárol az alsó és a felső rész, amint az a fenti AUD/USD 60 másodperces diagramon látható. Nagyon gyakran előfordul, hogy az ár többször is megütközik a padlón és a mennyezeten, mielőtt végre kiszabadul, amint azt a fenti ábra is mutatja. A tartós kitörés ezt követően erős ajánlásként kell értékelni egy új kereskedelem kezdeményezésére.

Ahogy a fenti diagram is mutatja, az ár egyértelmű kitörést ér el a tartó vagy a padló alatt. Most azt javasoljuk, hogy várjon az aktuális 60 másodpercig gyertyatartó teljesen kialakult, így megerősítheti, hogy záróértéke tagadhatatlanul az előző kereskedési tartomány alsó szintje alatt van. Ez az ellenőrzés némi védelmet nyújt a hamis jelekkel szemben.

Miután elérte ezt a célt, meg kell nyitnia egy új 'PUT' bináris opciót az AUD/USD alapú 60 másodperces lejárati idővel. Mivel ez a kereskedési forma határozottan dinamikus, ne kockáztasson 2% felett saját tőke pozíciónként. Ha a saját tőkéje $10,000, akkor a tétnek csak $200-nak kell lennie. Nyitó ára 1,0385; a kifizetési arány 80%, a visszatérítés pedig 5%. Az egyperces lejárat után idő letelik, az AUDUSD 1,0375; Ön „pénzben van”, és összegyűjti az $160-at.

60 másodperces bináris opciók indikátorokkal:

Itt vannak a néhány népszerű bináris opció mutató amelyet 60 másodperces bináris opciós kereskedésre használhat. 

1. Relatív szilárdsági index

Az összes elérhető mutató közül az RSI (Relative Strength Index) a legmegbízhatóbb a 60 másodperces bináris opciós kereskedésben. Ezzel az eszközzel a kereskedő egy percen belül nyerő ügyletet köthet

Ez a technikai elemzés eszköze minden lehetséges trendváltozást megmutat a piacon. Az RSI-nek két különböző mezője van, azaz a túlvásárolt és a túladott, amelyen a teljes technikai elemzés alapul. 

Az RSI-ben, ha a görbe diagram alulról felfelé haladva hagyja el a túladott mezőt, az azt jelenti, hogy kereskedhet a vásárlásra, azaz hívhat. Hasonlóképpen, ha a görbe elhagyja a túlvásárolt zónát, akkor kereskedhet esésre, azaz putra. 

Quotex RSI

A nyerési esélyek növelése érdekében a következő beállításokat használhatja. Grafikonperiódus - 10 másodperc, RSI beállítás - 18, túlvásárolt - 70%, túlértékelt - 30%, opciós periódus - 1 perc. 

2. Ichimoku

Az RSI mellett a 60 másodperces bináris opciós kereskedéshez használt másik népszerű mutató az Ichimoku. Ez a mutató a felhőkben látható. Ha az indikátorgörbe kétszer kerül ki a felhőből alulról felfelé irányban, a kereskedők megvásárolhatják az eladási opciót. 

Ha ennek az ellenkezője történik, a kereskedők megvásárolhatják a vételi opciót. Ha az árfolyam továbbra is ugyanabban az irányban mozog, akkor a kereskedők jelentős nyereségre tesznek szert. 

Quotex Ichimoku felhő

3. Bollinger sávok jelzője 

A következő mutató, amelyet a kereskedők 60 másodpercig használhatnak a bináris opciós kereskedéshez, a Bollinger Brands Indicator. Ez a mutató segít a kereskedőnek megjelölni a törést, miközben az eszköz ára mozog. 

Quotex Bollinger szalagok

60 másodperces bináris opciók indikátorok nélkül:

Míg egyes kereskedők előnyben részesítik az indikátorokat a 60 másodperces bináris opciós kereskedéshez, egyes stratégiákhoz nincs szükség indikátorokra. Ha mutatók használata nélkül szeretne kereskedni, megfelelően elemeznie kell a piacot a kereskedési diagramokon keresztül. 

A 60 másodperces bináris opciós kereskedés fontos szempontja

Mielőtt elkezdené a kereskedést, elengedhetetlen, hogy válasszon egy brókert, és regisztrálja magát nála. Közvetlenül a regisztráció után nem bölcs dolog valódi pénzzel kereskedni. Használhat álpénzt, hogy megértse a 60 másodperces kereskedést. 

A demószámlával való kereskedés segít megtudni, mennyire megbízható a platform és annak felülete. Ezenkívül nem ajánlott 60 másodperces bináris opciókkal kereskedni 2%-nál nagyobb összegért, amely a brókerszámláján van. 

Demo számla Quotex

A 60 másodperces bináris opciókkal rendelkező brókerek a következőket kínálják:

Megbízható brókerrel kell kereskednie ahhoz, hogy profitot termeljen a 60 másodperces bináris opciós kereskedésből. Íme néhány megbízható bináris opciós brókerek választani. 

Bróker:
Szabályozás:
Hozam és eszközök:
Előnyök:
Az ajánlat:
IFMRRC
Hozam: 95%+
100+ piac
  • Min. letét $10
  • $10 000 demó
  • Professzionális platform
  • Magas profit 95%-ig
  • Gyors kivonások
  • Jelek
Élő fiók innen $10
  Regisztrálj ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

IFMRRC
Hozam: 97%+
100+ piac
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
Élő fiók innen $50
  Regisztrálj ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Nem
Hozam: 90%+
100 piac
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • 24 órás támogatás
  • Bináris és CFD-k
  • Magas hozam
  • Ingyenes bónusz
  • TradingView diagramok
Élő fiók innen $250
  Regisztrálj ingyen

(A tőkéje veszélybe kerülhet)

Szabályozás:
IFMRRC
Hozam és eszközök:
Hozam: 95%+
100+ piac
Előnyök:
  • Min. letét $10
  • $10 000 demó
  • Professzionális platform
  • Magas profit 95%-ig
  • Gyors kivonások
  • Jelek
Az ajánlat:
Szabályozás:
IFMRRC
Hozam és eszközök:
Hozam: 97%+
100+ piac
Előnyök:
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
Az ajánlat:
Szabályozás:
Nem
Hozam és eszközök:
Hozam: 90%+
100 piac
Előnyök:
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • 24 órás támogatás
  • Bináris és CFD-k
  • Magas hozam
  • Ingyenes bónusz
  • TradingView diagramok
Az ajánlat:

1. Quotex

Quotex egy nagyszerű bináris opciós bróker, amely arról ismert csodálatos kereskedelmi szolgáltatások. A kereskedők gond nélkül feliratkozhatnak az Quotex-re. Ez a bináris opciós bróker az kiválóan alkalmas bináris opciós kereskedések lebonyolítására mert lehetővé teszi a kereskedők számára a hozzáférést számos mögöttes eszköz

Jó tudni!
Az Quotex elérhetősége a mögöttes kereskedési piacokról nagyszerű. Ez a 60 másodperces bináris opciós bróker lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy hozza ki a legtöbbet a kereskedésből. Ezen kívül ez a platform is rendelkezik számos kereskedési eszköz amelyeket a kereskedők technikai elemzések elvégzésére használhatnak. 

A 60 másodperces bináris opciós kereskedés válik szórakoztató az Quotex-n a következő okok miatt: 

  • A 60 másodperces bináris opciós kereskedés ezen a platformon könnyű minden kereskedő számára
  • Egy kereskedő tud válasszon bármilyen fizetési módot hogy kereskedési számláját Quotex-vel finanszírozza ügyletek lebonyolításához. 
  • A kereskedők is élvezhetik a hozzáférés előnyeit kereskedési mutatók technikai elemzés elvégzésére az üzletkötés előtt. 
  • Ez a 60 másodperces bináris opciós bróker lehetővé teszi a kereskedők számára az Quotex demószámla használatát. A kereskedő a demó kereskedési számlával megtanulhatja, hogyan kereskedhet 60 másodperces bináris opciókkal. Emellett megtanulják, hogyan kell kezelni az alapjaikat és a művészet kockázat kezelés
  • Ezen kívül az Quotex azt is biztosítja, hogy a kereskedők sokat kapjanak kutatási és oktatási anyagok, ami tovább segíti őket a 60 másodperces bináris opciókkal kereskedni nyereséggel. 
quotex 60 másodperces stratégiák

Tehát minden kereskedő perceken belül élvezheti a pénzt a 60 másodperces bináris opciós bróker segítségével. Emellett a kereskedők az Quotex alkalmazásban is élvezhetik a kereskedést. Tehát minden szempontból az Quotex az legjobb bróker bármelyik kereskedő vágyhat rá. 

2. Pocket Option

Egy másik nagyszerű 60 másodperces bináris opciós bróker az Pocket Option. Az Pocket Option bármilyen kereskedési formát folytat könnyű és szórakoztató kereskedők számára. Akár a 60 másodperces bináris opciós kereskedés, akár az 5 perces, egy kereskedő képes gond nélkül helyezze el

zseb opció 60 másodperces kereskedés
Jó tudni!
Az Pocket Option arról ismert megbízható szolgáltatások. Ha bináris opciókkal kereskedni kezd, az Pocket Option-vel kezdeményezhet. Még ha 60 másodperces bináris opciós kereskedést kíván is kötni, regisztrálhat kereskedési számlára a minimális befizetés mindössze $50.

Egyes funkciók, amelyek miatt az Pocket Option a nagyszerű 60 másodperces bináris opciós bróker a következő: 

  • A kereskedők megtalálhatják számos mögöttes eszköz az Pocket Option-n, akárcsak az Quotex-n. 
  • Ez a 60 másodperces bináris opciós bróker lehetővé teszi a kereskedők számára a hozzáférést több kereskedési platform. Tehát még szórakoztatóbbá teheti a 60 másodperces bináris opciós kereskedést, ha szakértelme alapján választ platformot. 
  • A kereskedőknek számos kereskedési mutatójuk van, mint pl Bollinger Bands, MACD stb., rendelkezésükre áll. Használhatják ezeket a kereskedési mutatókat és egyéb eszközöket kereskedési tapasztalatuk simítására. 
  • A kereskedők is találhatnak többet oktatóvideók stb., az Pocket Option-n. 
  • A platform az Pocket Option demószámlát is kínálja, amely elérhető a kereskedők számára 30 napig
➥ Ingyenesen regisztrálhat az Pocket Option-re

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

3. BinaryCent 

Ez a 60 másodperces bináris opciós bróker nagyszerű azoknak a kereskedőknek, akik egy percen belül szeretnék megnyitni és bezárni kereskedőiket. BinaryCent lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy szemtanúi legyenek a a leggyorsabb módok közül a legjobb hogy élvezze a 60 másodperces opciókkal való kereskedést. Ezzel a 60 másodperces bináris opciós brókerrel megteheti könnyen és gyorsan pénzt keresni

Jó tudni!
A BinaryCent a kereskedőknek kínál a megbízható és intuitív online kereskedési platform. A kereskedést úgy is élvezheti, ha a kis minimális befizetési összeg. Ezenkívül a kereskedési platform kínál rengeteg részvény, áru, stb., kereskedőknek. Így a BinaryCent egy nagyszerű kereskedési platform, ha diverzifikálni szeretné kereskedéseit. 

Itt vannak néhány funkciót a BinaryCent, mint egy nagyszerű 60 másodperces bináris opciós bróker: 

  • A BinaryCent egy nagyszerű bináris opciós kereskedési platform a funkciók szempontjából. Megvan minden olyan funkció, amelyet egy kereskedő szeretne hogy legyen a platformjukon. 
  • Minden vezető technikai eszközök és mutatók elérhetők a BinaryCenttel. Így a kereskedők nem tapasztalnak gondot a bináris opciókkal való kereskedéssel ezzel a 60 másodperces bináris opciós brókerrel. 
  • A bináris opciókkal kereskedés a BinaryCenttel az vonzó a kereskedőknek, mert élvezhetik az összes csúcsminőségű kereskedési eszközök
  • A BinaryCent a kereskedőknek kínál a demó számla. Gyakorolhatja a 60 másodperces bináris opciós ügyletek nyitását és zárását. 
  • Emellett a többi kereskedési platformhoz hasonlóan a BinaryCent lehetővé teszi a kereskedők számára a hozzáférést a vezető oktatási források
bináris központú

Tehát a bináris opciós kereskedés szórakoztató a kereskedők számára, ha tudják a helyes taktika. Ráadásul a dolgok még jobbak lesznek, ha egy kereskedő kereskedési számlával rendelkezik egy neves brókernél. 

Így ha egy kereskedő szeretne pénzt keresni 60 másodperces bináris opciós kereskedéssel, akkor megteheti válasszon egyet a három bináris opciós bróker közül

› Regisztráljon most ingyen az Binarycent segítségével

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Kinek kell megvalósítania a 60 másodperces bináris opciós stratégiát?

Győződjön meg róla, hogy Ön az egyik ilyen kereskedő, hogy elkerülje a pénzvesztést a 60 másodperces bináris opciókkal kereskedés közben. 

  • Kistávú kereskedők: Ha Ön egy rövid távú nyereség, aki nem szeretne sokáig a piacon maradni, akkor a 60 másodperces kereskedési stratégia tökéletes az Ön számára. 
  • Nagy ingadozású eszközkereskedő: Ha szereti a nagy volatilis eszközökkel, például kriptovalutákkal kereskedni, igénybe veheti a 60 másodperces kereskedési stratégiát. De ha nem ismeri az eszközt, kétszer is meg kell gondolnia, mielőtt megtenné. 
  • törvény a kispiaci mozgásról: Ha kereskedési lépései kis piaci mozgásoktól függenek, használhatja a 60 másodperces bináris opciós kereskedést. Ez azért van így, mert a piac kisebb hullámvölgyei hatalmas pénzt nyerhetnek. 
  • Nagyfrekvenciás kereskedők: Ha naponta többször kereskedik, 60 másodperces bináris opciós kereskedési stratégiával gyorsan kiléphet a piacról. 

Kinek kerülnie kell a 60 másodperces kereskedési stratégiát? - Előnyök hátrányok

Bár a 60 másodperces kereskedési stratégia egyre népszerűbb, nem minden kereskedő számára. Ha Ön az alábbi kereskedők egyike, nem használhat 60 másodperces bináris opciós kereskedést. 

  • Új kereskedők: Ha még nem ismeri a bináris opciós kereskedési világot, kerülje a 60 másodperces kereskedési stratégia alkalmazását. Ennek az az oka, hogy nem biztos, hogy mélyen ismeri a piacot. És megfelelő tudás nélkül veszíteni fog. 
  • Hosszú távú kereskedők: Ha Ön hosszú távú kereskedő, akkor a 60 másodperces kereskedés nem neked való. Ezzel a kereskedési stratégiával csak kis nyereséget érhet el. 
  • Érdekelnek a magasabb kifizetések: Ha a magasabb kifizetések iránt érdeklődik, próbáljon meg hosszú távú kereskedésekbe fektetni a 60 másodperces bináris opciós kereskedések helyett. Ennek az az oka, hogy a kis lejáratú ügyletek kifizetési rátája 101TP1-20%-vel kisebb, mint a hosszú távú ügyletek kifizetési rátája.  
  • A kereskedés a kereskedési jeltől függ: Ha bármilyen kereskedési jelet követ, kerülje a 60 másodperces bináris opciókkal való kereskedést. 

A 60 másodperces kereskedési stratégia előnyei 

  • Egy nap többször is kereskedhet. 
  • Különféle eszközöket kaphat a kereskedéshez. 
  • A hatvan másodperces bináris opciós kereskedési stratégia jobb kereskedési élményt kínál. 
  • Kihozhatja a legtöbbet a kis piaci mozgásokból. 

A 60 másodperces kereskedési stratégia hátrányai

  • A 60 másodperces kereskedési stratégia jelentős hátránya, hogy kockázatos. 
  • Nehéz találgatni az eszközök pontos ármozgására. 
  • A túlkereskedéssel hatalmas mennyiségű pénzt veszíthet. 

Használjon arány alapú pénzkezelést

Egy arány alapú módszer határozza meg a pénz hány százaléka be kell fektetnie aszerint, hogy mennyi pénze van. Az arányalapú pénzszabályozás okos döntés és jó cselekvési forrás az induláskor. 

Ez a módszer valamivel kevésbé veszélyes, mivel azt látja, hogy mennyit kell hozzáadni a kereskedéshez, attól függően, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre a számláján.

Amikor ezt a stratégiát alkalmazza, először át kell gondolnia, és el kell döntenie, hogy milyen arányban áll készen arra, hogy veszélybe sodorja. Általában a kereskedők a 1% vagy a 2% között döntenek; azonban tapasztalattal rendelkező professzionális kereskedők néha úgy döntenek, hogy 5% tőkéjüket kockáztatják.

Pénzkezelés bináris opciókkal

Ha pénzt veszít, mindig lesz lehetősége befektetni a következő tranzakcióba, mert kevesebb pénz lesz a számláján.

De ez azt is jelenti, hogy mindig van pénz a számláján, és minden sikeres tranzakció után magasabb tőkerészt választhat. Ez a százalékos módszer segít biztosítani, hogy folyamatosan profitot termeljen.

Kereskedési tanácsok a bináris opciók kereskedelméhez 60 másodpercig

  • Csak azt a kockázatot vállalja, amelyet megengedhet magának; általánosságban véve te ne kockáztasson többet, mint 1% tőkéje egyetlen kereskedésben.
  • Válaszd a helyes bróker; nem minden bróker biztosítja a bináris opciók kereskedelmét. Kihasználni demó számlák amikor rendelkezésre áll, és magatartás alapos kutatás.
  • Használja a ingyenes eszközök az Ön rendelkezésére, mint pl jeleket. A jelek piaci katalizátorként szolgálnak, és kiváló előrejelzői lehetnek az árváltozásoknak.
  • Tartózkodjon a túlzott kereskedéstől; túl könnyű elveszíteni az irányítást. Miért nem céloz meg $5000-et, ha óránként $3000-et kereshet, kérdezheti? Rossz. Időbe telik egy jó beállítás elkészítése.
  • Gyakorlat türelem, higgy a tervében, és őrizze meg a nyugalmát a nyomás alatt.

Az egyperces bináris opciók jutalma

A képesség, hogy gyorsan nyerni a rövid kereskedési időszak fő előnye. Lényegében megteheti profitáljon minden árváltozásból. A rövidebb ablaknak azonban nagyobb a kockázata is. Ezért a jutalmak magasabbak, mint mondjuk egy napos ablaknál.

Ezenkívül megengedheti magának sok üzletet köthet egyszerre. Végül a 60 másodperces bináris opciók egy egyszerű nyer vagy veszít előfeltétel, ami nagyon egyszerűen érthetővé teszi őket.

➥ A legjobb választás a kereskedők számára: Regisztráljon az Quotex-vel ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Az egyperces bináris opciók kockázatai

A veszélyeket azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni. A részvényekbe, devizába vagy árukba történő befektetéshez képest a bináris opciós kereskedés kockázatosabb lehet. Egy légkör magas nyomású a kisebb ablak is előállítja. Ennek eredményeként egy sor fontos döntést gyorsan meg kell hozni.

A 60 másodperces ablak valószínűleg nem a legjobb hely a kereskedés megkezdéséhez vagy bináris opciós szerződések használata olyan emberek számára, akiknek mindkettő új. A hosszabb időszak több lehetőséget ad arra, hogy felismerje hibáját, és ami a legfontosabb, kijavítsa azt. Ez sokkal több nehéz helyreállítani -ból, ha a rövidebb ablakban kereskedik, és hibákat követ el. Ezért fontos megtanulni, hogyan kell kereskedni ezzel a bizonyos ablakkal. Gondolja meg kétszer, mielőtt megpróbálná a szokásos megközelítését ebben a konkrét összefüggésben alkalmazni.

Ezenkívül a kereskedőknek tisztában kell lenniük ezzel nem minden bróker kínál bináris opciós kereskedést. Ezért ügyeljen arra, hogy akár az Egyesült Államokban, akár az Egyesült Királyságban, akár máshol van a központja megerősítik, hogy jogszerűek ahol kereskedni szeretne.

A végrehajtási sebesség fontossága 1 perces kereskedésnél

A végrehajtási sebesség a közötti rövid időszakra vonatkozik nyitási sorrend a brókerrel és visszakapni a másik végéről.

A végrehajtási sebesség a következőben van ábrázolva ezredmásodperc. A értéke változó platformról platformra a kereskedési platform minőségétől és a brókerek likviditási szervereinek számától függően.

Segítene, ha meglenneping' nak nek ellenőrizze a végrehajtási sebességet brókerei közül, például -Quotex, Pocket Option és Binarycent.

Itt található egy cikk az adott brókerek „pingjének” ellenőrzésére.

Következtetés: A 60 másodperces kereskedés nagyszerű stratégia

A hatvan másodperces bináris opciós kereskedési stratégia kiváló módja annak, hogy kevesebb, mint egy perc alatt hatalmas profitot szerezzen. De elengedhetetlen a piac helyes elemzése, hogy növelje nyerési esélyeit ezzel a kereskedési stratégiával. 

A veszteség elkerülése érdekében részletes stratégiát dolgozhat ki. Ezenkívül kerülnie kell a túlkereskedést. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

GYIK – Gyakran ismételt kérdések körülbelül 60 másodperces kereskedés:

Mi a leggyorsabb módja annak, hogy profitot szerezzen a bináris opciós kereskedéssel?

A leggyorsabb módja annak, hogy bináris opciókkal kereskedjen, a 60 másodperces kereskedések lebonyolítása. Az a kereskedő, aki 60 másodperces kereskedéseket köt, megteheti azonnal növelje bankszámla egyenlegét ahogy minden percben tud kereskedni. 

Hogyan kereskedhet egy kereskedő 60 másodperces bináris opciókkal?

A kereskedő 60 másodperces bináris opciókkal kereskedhet bróker kiválasztása, mögöttes eszköz kiválasztása és kereskedései elhelyezése

Melyik brókernél érdemes regisztrálnia a kereskedőnek, hogy 60 másodperces bináris opciókkal kereskedjen?

Egy kereskedő regisztrálhat a Quotex, Pocket Option vagy BinaryCent 60 másodperces kereskedéseket kötni. 

Mennyire sikeresek a 60 másodperces bináris opciós kereskedők?

Az, aki a bináris opciós kereskedést hirdeti, nagy nyereménynek tekinti. Gyakran működőképes a jó ROI elérése. Ez a magas átlagos hozam vonzóvá teszi ezt a fajta kereskedést sok szakértő és kezdő számára.

Bővíthetek egy 60 másodperces kereskedést?

A válasz nem. Ahogy a neve is sugallja, a 60 másodperces kereskedés mögött az a gondolat áll, hogy csak egy perced van a nyereségre vagy veszteségre. Ezért nagyon kétséges, hogy talál-e olyan brókereket, akik azt mondanák, hogy növelje meg a 60 másodperces kereskedés lejárati idejét, mivel ezek a kereskedések így vannak megszervezve. 

Tehát ha sok hosszú távú üzletet szeretne kötni, mindig választhat sok hosszú távú üzletet.

Kipróbálhatom a 60 másodperces ügyleteket?

Néhány demó kereskedés képzeletbeli pénzzel nagyszerű móka lenne, ha először 60 másodperces bináris opciókkal kereskedne, ahelyett, hogy azonnal valódi pénzes kereskedési környezetbe helyezné őket. Tehát így próbálhatja ki, és nem veszít valódi pénzt. 

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást