a bináris opciókkal kereskedés szerencse vagy készség?

Hosszú évekig független „helyi”ként működtem határidős ügyletek/opciós kereskedő a LIFFE emeleteken, mind a régi, mind az új. Az egyik dolog, amit soha nem értettem, az volt, hogy néhány más helyi lakosnak, akár opciós, akár határidős kereskedőnek, a piac bezárásakor egy kaszinóba kell lépnie. Egyes kereskedők számára a kaszinó természetes folyamatnak tűnt, miután a nappali kereskedés véget ért. Számomra a „házi”-ról „bögredobáló”-ra váltani hiábavaló volt az egész nap folyamán megkövetelt készség és fegyelem.

A kereskedés szerencse vagy ügyesség

Pit Trading

A határidős gödrökben minden helyi kereskedő saját egyedi módszertannal rendelkezett a piac jövőbeli irányának, a piacra lépés időpontjának, a vesztes pozíció levágásának és a nyerő pozícióból való kilépés időpontjának meghatározásában.

Ez az egész eljárás néhány másodperc alatt lezajlott, és gyakran meg is történt, nem percek, napok vagy akár hónapok alatt (ami gyakran előfordult az opciós árjegyzőknél, akik általában csak a pozíció hátulját látták a lejáratkor). Különböző szabályok és tudományágak kaleidoszkópjában a sikeres jövőbeli helyi lakosok mindegyikében egy közös vonás volt: gyakrabban csinálták jól a piacot, mint tévedtek.. Azok, akik tévedtek, könnyen észrevehetőek voltak, vagy talán nem, mert eltűntek a cseréből.

Nyilvánvaló, hogy léteztek jövőbeli helyiek, akik „vannak” és „nem rendelkeznek”, és a két halmaz közötti különbséget nem lehet a szerencsének tulajdonítani, a „vannak” hosszú életűek. Ha ez a hosszú élettartam nem a szerencsére épül, akkor a rövid távú jövőbeli kereskedő sikerét a képességeikre kell építeni, függetlenül attól, hogy ez mondjuk a technikai elemzés jobb megértésében vagy a helytállásból kialakult rosszul meghatározott hatodik érzékben gyökerezik. egy gödörben kereskedésben, mondjuk vállalati brókerként. Ezek a rövid távú kereskedők nem Warren Buffet-ek, de megvan a saját egyedi képességük, hogy látják a fát a fákról, hogy képes legyen értelmezni a nagyon rövid távú piaci forgások „zaját”.

Hatékony piacelmélet

A hatékony piacelmélet (EMT) elhitetné velünk, hogy 50% esély van a piac felfelé vagy lefelé ívelésére, feltéve, hogy minden tudás azonnal elérhető minden potenciális piaci szereplő számára. Ha ez így lenne, akkor megállná a helyét a régi mondás: „Jobb szerencsének lenni, mint jónak lenni”. Az EMT alapjául szolgáló feltételezések nem létezhetnek, és soha nem is lesznek, így a jövőbeli piaci mozgások meghatározásának képessége elsajátított készséggé válik.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Rulett

Hasonlítsa össze ezt a megszerzett képességet a legikonikusabb kaszinójátékkal, a rulettel. Itt a ház éle a nulla vagy dupla nulla szám. A rulett kezelőjének ügyessége abban rejlik, hogy a fogadókat rávegye a játékra, mivel egyértelműen nem lehet előre jelezni azt a nyílást, amelybe a labda esik.

A fogadó számára az egyetlen ügyes szerepre van szükség, hogy megértse, mennyit ér az egyes zsetonok (bár ez a képesség valószínűleg bónusz, nem előfeltétel), és tudja, hogyan kell elveszíteni (elnézést, elhelyezni) azokat a bézs színűre.. De ezek nem olyan készségek, amelyek legyőzhetik a veszteség valószínűségét a rulettben; a rulett játék szokatlan szerencsejáték, még ha szórakoztató és izgalmas is lehet.

Rulett

Következtetés: A bináris opciók szerencse vagy készség?

A fenti összefüggésben hol állnak a bináris opciók? Bináris opciók gyakran kritizálják, mint sima szerencsejátékot (bár hithű ateista, hedonista és minden tekintetben degenerált, ezt nem látom problémaként), de ennek nyilvánvalóan nem kell így lennie. Bárki, aki rulettet játszik, szerencsejátékos: ezzel szemben a bináris opciókkal kereskedõ emberek szerencsejátékok, de egyenértékûek lehetnek a sikeres rövid távú határidõs kereskedővel.

A bináris opciók nem jelentenek nagyobb problémát, mint bármely más pénzügyi eszköz, amelyre az emberek spekulálnak. Azok a kereskedők, akik folyamatosan pénzt keresnek, nem szerencsejátékok; vagy azok a kereskedők, akiknek nincs módszertanuk, nincs fegyelemük és nem értik a piaci „zajt”, szerencsejátékosok.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást