12345
5.0 / 5
Az Binaryoptions.com csapat értékelése Készen áll, miért bízhat bennünk Az Binaryoptions.com szigorú irányelvek és előírások szerint értékeli a kereskedési szolgáltatásokat. A brókereket és a platformokat valódi pénzzel tesztelik, és minden olyan funkciót ellenőriznek, amely a bináris kereskedők számára elengedhetetlen. Tapasztalatainkban és értékeléseinkben teszteljük a biztonságot, az ajánlatot, a díjakat, a szoftvert, a támogatást és még sok mást. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező kereskedőként pontosan tudjuk, mi a fontos a jó bróker és kereskedési platformok kiválasztásánál. Tekintse meg módszertanunkat a brókerek minősítésére vonatkozóan.
Kötőjel
5.0
Földi ág
5.0
Ajánlatok
5.0
Támogatás
5.0
Numerikus
5.0
Hozam
5.0

Quotex áttekintés 2023 – Átverés vagy sem? – A bróker tesztje

  • Min. letét $10
  • $10 000 demó
  • Professzionális platform
  • Magas profit 95%-ig
  • Gyors kivonások
  • Jelek

A bináris opciókkal kereskedés nagyon gyors nyereséget vagy nagy veszteséget hozhat. Sok kereskedő érdekli ezt a pénzügyi terméket. Ezért nagyon fontos, hogy egy megbízható online brókerrel fektessen be. Quotex.io, Quotex.com, vagy qxbroker.com egy új kereskedési platform, amely ilyen jellegű szolgáltatásokat kínál.

Ebben az áttekintésben és tesztben ellenőrizni fogom az Quotex-t, és elmondom az igazságot ezzel kapcsolatban bináris bróker. Mik a kereskedési feltételek, hogyan működik a platform, és milyen gyorsan tudod kifizetni a nyereségedet? Az Quotex-vel kezdőknek minden fontos kérdésre válaszolok. Meg kell bíznia ebben a brókerben, és pénzt fektetni oda? Átverés vagy sem? – Tudja meg őszinte Quotex áttekintésemből.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Gyors tények az Quotex-ről:

Értékelés: (5 / 5)
⚖️ Szabályozás:IFMRRC (Nemzetközi Pénzügyi Piaci Kapcsolatok Szabályozó Központ)
🏛 Alapítva:2020
💻 Kereskedési platformok: webes platform, mobil alkalmazások
💰 Minimális befizetés:$10
💱 Számla pénznemei:USD, EUR, GBP, BRL, IDR, MYR, INR, KZT, RUB, THB, UAH, VND, NGN, EGP, MXN, JPY
💸 Kivételi limit: Határ nélül
📉 Minimális kereskedési összeg:$1
📈 Maximális kereskedési összeg:$1,000
⌨️ Demo fiók: Ingyenes és korlátlan
🕌 iszlám fiók:Igen
🎁 Bónusz:Akár 100%+

Használja a kódot "BObroker50" hogy 50% befizetési bónuszt kapjon
💎 Hozam: Akár 95%+
📊 Eszközök:100+ forex, részvények, áruk, indexek, kripto
💳 Fizetési módok:Bankkártyák, e-pénztárcák, online bankolás, kriptovaluták
🧮 Díjak:Nincsenek további díjak
📞 Támogatás:24 órás chat és e-mail
🌎 Nyelvek:Több mint 20
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Mi az Quotex? A bróker bemutatta

Az Quotex egy új digitális opciós bróker, amely több mint 100 piacon fektet be. A platformot 2020-ban alapították, és a Maxbit LLC (tulajdonos) kezeli, amelynek címe First Floor, First St Vincent Bank LTD Building, James Street, Kingstown, St. Vincent und die Grenadinen, ahol a cég székhelye található. Ez egy tipikus offshore bróker, amely minden típusú ügyfelet elfogad. Magas, akár 95% hozamot érhet el a piacokon, ami azt jelenti, hogy $100-at fektet be egy emelkedő EUR/USD grafikonba, és ha igaza van egy bizonyos időszakban. kapsz $195-öt. A későbbiekben részletesen bemutatom, hogyan működik pontosan.

Az Quotex hivatalos weboldala
Quotex hivatalos honlapja

Az online kereskedési bróker egy új fejlesztésű kereskedési platformot és szoftvert mutat be. A platform asztali és mobil eszközökön is elérhető. A cég több mint 20 különböző országban és ajánlattal működik ügyfélszolgálat különböző nyelveken. Az interneten nincs annyi információ a cégről, mert a bróker nagyon új. De az első benyomások számomra nagyon jók. Az Quotex platform jó ajánlatokat kínál az ügyfelek és a befektetők számára a piacokon.

Tekintse meg teljes videómat:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFF1b3RleCByZXZpZXcgLSBJcyBpdCBhIHNjYW0/IChUaGUgVHJ1dGgpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93ZkkwNVZJN0VRND9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Az Quotex előnyei és hátrányai:

Más kereskedési platformokkal való összehasonlításom miatt megmutatom az Quotex előnyeit és hátrányait. De ne feledje, minden platformon vagy brókeren; találsz néhány hátrányt. Nagyon nehéz megtalálni a tökéleteset.

Előnyök:

  • Ingyenes $10 000 demó számla
  • Minimális befizetés csak $10
  • Minimális kereskedési összeg $1, maximális kereskedési összeg $1.000
  • Magas hozam 95%-ig
  • Felhasználóbarát felület
  • Kereskedési eszközök széles választéka
  • Gyors kereskedelem lebonyolítás
  • Azonnali befizetések
  • Gyors és biztonságos pénzfelvétel
  • Ingyenes bónusz (Használja a kódot "BObroker50" 50% befizetési bónuszhoz)
  • Számos országban és nyelven elérhető

Hátrányok:

  • Nincs telefonos támogatás
  • Jelenleg nem érhető el iOS alkalmazás
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Az Quotex szabályozott? A bróker szabályozása és biztonsága

Ha pénzügyi piacokba vagy bármilyen pénzügyi termékbe szeretne befektetni, akkor azt javaslom, hogy vegyen fel szabályozott brókert és platformot. Vigyázzon az olyan véleményekre, mint ez az Quotex áttekintés. Nagyon fontos, hogy a befektetők nagy biztonsággal rendelkezzenek, amikor pénzügyi termékekbe fektetnek be. Az interneten sok csalást és csalást találhat jön a Bináris Opciók kereskedés. A csalás vagy csalás elkerülése érdekében válassza a szabályozott bináris opciós bróker.

Tapasztalataim szerint az Quotex bróker biztonságos online bróker. Többször teszteltem a platformot, és ez a fő kereskedési brókerem. Betétek és kivonások a pénz nagyon gyorsan működik. Az Quotex-t a Nemzetközi Pénzügyi Piaci Kapcsolatok Szabályozó Központja (IFMRRC) szabályozza a számmal TSRF RU 0395 AA V0161. Kattintson a számra a licenc megtekintéséhez.

Az Quotex.io szabályozása
Quotex előírása (tanúsítvány)

Az FMRRC rendelet nem hivatalos pénzügyi hatóság rendelete, hanem nemzetközi és független szabályozó. Ez azt jelenti, hogy az Quotex nem szabályozott az ország hatósági előírásai szerint. Ezenkívül az Quotex egy hivatalos cég, amelynek cégazonosítója: 226716.

Úgy tűnik, hogy a Az Quotex biztonságos bróker a befektetésekhez. Kerestem negatív megjegyzéseket is erről a kereskedési szolgáltatásról, és nem találtam negatív véleményt erről a brókerről. Ezenkívül csak biztonságos és szabályozott fizetési módokat használnak a be- és kifizetésekhez. Összességében elmondhatom, hogy az Quotex platform biztonságos bróker az online befektetésekhez a digitális opciók használatával.

Quotex-secure-feature-2-faktor-hitelesítés-1
Quotex biztonságos funkció 2 tényezős hitelesítés
  • számú IFMRRC szabályozza TSRF RU 0395 AA V0161
  • A hivatalos cégszám: 226716
  • Biztonságos webhely/platform
  • 2-faktoros hitelesítés elérhető
  • Biztonságos fizetési módok
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Legális az Ön országában?

Át lehet kereskedni Quotex, mivel ez egy megbízható bináris opciós kereskedés. Ez a kereskedési platform jogilag bejegyzett és egy megbízható szervezet által szabályozott. Szóval megfontolhatod Quotex mint a bináris opciók piacára való belépés legális módja.

iq opció legális vagy sem

Azonban az összes ország kereskedői nem használhatják szolgáltatásait, mivel ez a platform sok országból üzemeltethető. Egyes szabályozó hatóságok megtiltják az Quotex működését az országukban. Az ezekből az országokból származó kereskedőket a bróker automatikusan blokkolja.

Az Quotex legális vagy nem?

Az Quotex határozottan legális és Csak ajánlani tudom ezt a kereskedési platformot, különösen más kereskedési platformokhoz képest. A be- és kifizetés nagyon gyors, további díjak nélkül. Pénzt kereshet az Quotex-vel, és néhány percen vagy órán belül biztonságosan kiveheti. Egyedül teszteltem a brókert, és nagyon biztonságos. Valójában több mint $ 8000 profitot termeltem. Később ebben az Quotex tesztben látni fogja a visszavonási bizonyítékomat.

quotex legális vagy nem

Kereskedők az egész környékről világ használja az Quotex-t, mert ez egy megbízható platform. Átlátszó felülettel, egyszerűséggel és korlátlan funkciókkal rendelkezik az egyik legjobb mobilalkalmazás. 

Biztonságos az Quotex? – Biztonsági intézkedések a kereskedők és az Ön pénze számára

Ha bináris kereskedésről van szó, biztonsági intézkedések kulcsfontosságúak pénze biztonsága szempontjából. Természetesen olyan bináris brókerrel szeretne kereskedni, amely megvédi Önt az adatokkal való visszaéléstől, és biztonságban érzi magát. Tapasztalataimból elmondhatom: az Quotex mindent megtesz azért, hogy kereskedői számára magas szintű biztonságot tartson fenn. Nem kell aggódnia magának a platformnak a biztonsága és az Ön, mint azon kereskedő számára.

Tekintse meg a biztonsággal kapcsolatos összes tényt:

Szabályozás:IFMRRC
SSL:Igen
Adat védelem:Igen
2-faktoros hitelesítés:Igen
Szabályozott fizetési módok:Igen, elérhető
Negatív egyenleg elleni védelem:Igen
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Az Quotex (QX Broker) kereskedési feltételeinek és ajánlatainak áttekintése

Az Quotex segítségével a bináris opciók (a digitális opciók egy formája) használatával fektethet be a pénzügyi piacokon. A technika meglehetősen egyszerű, csak helyesen kell előre jelezni az ármozgást bizonyos időn belül (lejárati idő). A kereskedők és befektetők feltételeit minden brókernél történő regisztráció előtt ellenőrizni kell. Például nagyon fontos, hogy egy bináris kereskedő megkapja a magas hozamok lehetőségét a brókertől.

Ezenkívül fontos, hogy ajánlatok, bónuszok és eszközök rendelkezésre álljanak. Az Quotex (qxbroker.com) áttekintésemben minden részletet ellenőriztem, és megmutatom az eredményeket.

Gyors tények az ajánlatokról:

Minimális kereskedési összeg: $ 1
Maximális kereskedési összeg:$ 1,000
Kereskedelmi típusok:Bináris opciók, digitális opciók
Lejárati idő:60 másodperctől 4 óráig
Piacok: 100+
Forex:Igen
Áruk:Igen
Kriptovaluták:Igen
Készletek:Igen
Maximális hozam kereskedésenként:95%+
Bónusz:Akár 100% betétekre, versenyekre
50% befizetési bónusz kóddal: "BObroker50"
Végrehajtási idő:1 ms (nincs késés)
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Quotex minimális befizetés és kereskedési összeg: Hogyan kezdj el befektetést

Amikor azzal akarsz kezdeni Quotex legalább $ 10-et kell befizetned. A a minimális befizetés $ 10 de a letéti módszerekkel ellenőrizhető. Különféle fizetési módok állnak rendelkezésre, amelyek a lakóhely szerinti országtól függenek. Például az európai kereskedők más fizetési módokat is használhatnak, mint az USA kereskedői.

Hogy némi betekintést adjunk: Ha Ön európai kereskedő, és a Ripple kriptovalutát szeretné használni, legalább $ 50-t kell befizetnie. Ha MasterCard-ot használ, a minimális összeg mindössze 10 $. Ez a minimális befizetés nagyon alacsony más online brókerekhez és kereskedési platformokhoz képest. Könnyen elindítható az $ 10-el.

quotex minimum letét

Ezenkívül a minimális kereskedési összeg csak $ 1. Kezdheti a kereskedést kis pénzösszegekkel. Kezdőknek ajánlom, hogy kezdjék az $ 1-gyel, és nézzék meg, hogyan megy. Ha nem szeretne valódi pénzt közvetlenül befektetni, használhatja az $ 10 000-rel feltöltött ingyenes demószámlát.

Eszközök és piacok

Az Quotex kereskedési ajánlat:

Mint korábban említettük, az Quotex egy nagyon új online bróker. A vezetőség fogja frissíteni és fejleszteni a kereskedési platform lépésről lépésre. Azt tervezik, hogy további eszközöket adnak hozzá a platformhoz a kereskedéshez. Csak lépjen a menübe, és kiválaszthatja a kívánt elemet. Jelenleg több mint 100 különböző piacon kereskedhet és választhat.

Az Quotex piacai
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Mennyi pénzt kereshet az QX Broker-vel? – Hozam (nyereség)

Egy kereskedés hozama legfeljebb 95%+. Például, ha $ 100-at fektet be az EUR/USD-ba, és megfelelően előrejelzi a mozgást, akkor $ 195-öt fog keresni. A hozam az eszköztől, a lejárati időtől és a számlaszinttől függ. Ha te VIP-tag hozzám hasonlóan további 4% nyereséget kaphat minden kereskedésnél.

Számos kereskedési stratégia létezik. Személy szerint javaslom a fő tőzsdei órákban való kereskedést és a likvid eszközök felhasználását befektetésre. Ezek azok a piacok, ahol a legmagasabb hozamot érheti el. De ezt magadtól meglátod, ha felmész a peronra.

  • Hozam (profit) akár 95%+ kereskedésenként
  • A nyereség a választott eszköztől és piaci helyzettől függ
  • A nyereség a lejárati időtől függ

Lejárati idő

A bináris opciók (digitális opciók) egy lejárati idő. Some brokers offer you to trade only 60-second trades or 5-minute trades. The expiry time is always depending on the broker and what he is choosing to offer to the clients. With Quotex.com you are very lucky. You can choose expiry times between 60 seconds and 4 hours. Everything between is possible. For example, you can choose an expiry time of 2.30 minutes.

Quotex-lejárati idő

Quotex (QX Broker) bónusz elmagyarázva

A bónusz ingyenes, és további pénz van a számláján. A bróker megajándékozza virtuális pénzét kereskedésre. De ez nem teljesen ingyenes, mert a bónusz alapján kell egy forgalom (volumen). A bónusz összegét meg kell szorozni x100-zal. Az eredmény az a kereskedési mennyiség, amelyet meg kell tennie a platformon, mielőtt visszavonhatja a bónuszt. Lehetséges pénz befizetésével bónuszt kap vagy használatával egy Quotex promóciós kódot.

  • Bónusz 100%+-ig
  • A bónusz bármikor deaktiválható
  • A bónusz forgalom x100 (mielőtt a kifizetés lehetséges)

Szerezzen 50% ingyenes befizetési bónuszt promóciós kódunkkal "bobroker50

Quotex promóciós kód az ingyenes bónuszért

A promóciós kód lehetővé teszi, hogy magasabb bónuszt kapjon, még akkor is, ha csak $ 100-at fizet be. A promóciós kódommal egy 50% ingyenes bónusz. Figyeljen, mert a promóciós kód legfeljebb 25 új kereskedőre korlátozódik:

Quotex platform Promóciós kód: "bobroker50

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Kereskedési díjak: Mennyibe kerül az Quotex-n történő kereskedés?

Hadd mondjam el az egyik legjobb dolgot az Quotex platformról: Nincsenek díjak nem számít, mit csinálsz, vagy melyik eszközzel kereskedsz a platformon. Ez a bináris opciós bróker nem számít fel díjat.

Nincsenek befizetési és kifizetési díjak. Megkezdheti a kereskedést és feltöltheti számláját terhelés nélkül. Ezenkívül nem kell díjat fizetnie a több rendelkezésre álló eszköz kereskedéséért. Egyes brókerek inaktivitási díjat számítanak fel. Az mit jelent? Ha hosszabb ideig nem jelentkezik be fiókjába, a platform lehetővé teszi, hogy fizetnie kell érte. Az Quotex nem tartozik ehhez a brókerhez, és nem kell inaktivitási díjat fizetnie.

Az Quotex kereskedési platform tesztje

Ahogy korábban olvasta, a kereskedési feltételek nagyon versenyképesek és jobbak, mint a legtöbb egyéb bináris opciós bróker. Most részletezem és megmutatja a kereskedési platformot. Hetekig teszteltem a szoftvert, és valódi pénzzel kereskedtem vele. Megmutatom az eredményeket, a funkciókat és a helyes használatukat. A teszt után tudni fogja, miről is szól az Quotex.

A következő platformok állnak rendelkezésre:

  • Webes kereskedési platform asztali számítógépekhez vagy mobileszközökhöz
  • Android mobilalkalmazás (apk)
  • iOS (iPhone) mobilalkalmazás (a kutatásom miatt jelenleg nem)

Tekintse meg az Quotex kereskedési platform képernyőképét:

Quotex-trading-platform-screenshot
Quotex kereskedési platform

A fenti képen látod a Quotex kereskedési platform asztali eszközökhöz. Használhatja a platformot webböngészőjében (chrome, safari, opera, Internet Explorer stb.). A következő részekben a platform és a kereskedési számla funkcióit mutatom be.

Először is egy véletlenszerű diagramot fog látni ezután a bejelentkezésed a peronba. A bal oldalon találja a fiókjával, az oktatással, oktatóanyagokat, pénzügyi helyzet és kereskedelmi jelek. Ez egy tipikus menü, ahol a fiókját kezelheti.

Tekintse meg videómat a platformról:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUXVvdGV4IGZ1bGwgdHV0b3JpYWwgcmV2aWV3IG9mIHRoZSBwbGF0Zm9ybSAtIEhvdyB0byB1c2UgaW4gMjAyMiIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvNkRZcXYxS1RVSEE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Az eszköz módosításához és elemzéséhez kattintson az eszköz menüre:

Quotex-eszköz-menü
Eszköz menü

Válassza ki az eszközt, amellyel kereskedni szeretne, és kezdje el az elemzést. Lehetőség van több diagram készítésére is. Egyszerre több diagramot is megnyithat, és válthat közöttük.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Ábrázolás és elemzés

Kereskedni bináris opciók sikeresen, pontos előrejelzést kell készítenie az ármozgásról. A legtöbb professzionális kereskedő technikai elemzést használ kereskedési ötletek generálásához. A professzionális technikai elemzéshez indikátorokat, diagramtípusokat és különböző időkereteket használnak.

Az Quotex eszközök széles választékát kínálja a piacok elemzéséhez (beleértve a kereskedési jeleket is). Többet is választhat 30 mutató, 4 diagramtípus és sok különböző elemzési időkeret. Még műszaki rajzeszközök is rendelkezésre állnak.

Quotex-diagramozás és elemzés
  • Technikai mutatók hatalmas választéka, mint például Bollinger sávok, MCAD vagy különböző oszcillátorok
  • Különféle diagramtípusok állnak rendelkezésre
  • Minden időkeret elérhető
  • Professzionális térképezés lehetséges

Hogyan kereskedj az Quotex-vel: Kereskedési oktatóanyag – Nyissa meg Quotex kereskedését

Hogyan kell kereskedni Quotex? A következő lépésekben megmutatom. Videókat is nézhet youtube csatornánkon, binaryoptions.com ahol én csinálom élő kereskedés. A következő ábra elmagyarázza Önnek, hogyan kell kereskedni.

Hogyan kereskedjünk az Quotex-vel

Először is ki kell választani a kereskedni kívánt eszközt, és generálni kell a kereskedési ötletet (az ármozgás előrejelzését). Ezután válassza ki a kereskedés lejárati idejét. Mikor kell a kereskedés végén a nyereségemet elérni? Szüksége lesz a kereskedési idő alapos kiszámítására. Ezután kiválasztja a megfelelő kereskedési befektetést (kereskedési összeget). A minimális kereskedési összeg $1 Quotex kereskedéssel. Olyan befektetést javaslok, amely illeszkedik a szokásos pénzkezelési stratégiához. Ez azt jelenti, hogy egy kereskedésbe fektet be a kereskedési egyenlegének körülbelül 1-21 TP1T-ját. Ezt követően kiválasztod a kereskedési irányt és elindítod a kereskedést. Várja meg, amíg a lejárati idő lejár, hogy begyűjtse a nyereséget vagy veszteséget.

További információért megteheti olvassa el útmutatónkat az Quotex veszteségek elkerüléséhez.

5 lépés az Quotex-n történő kereskedéshez:

  1. Válassza ki a kereskedni kívánt eszközt
  2. Válassza ki a lejárati időt 60 másodperc legfeljebb 4 óráig
  3. Válassza ki a befektetés összegét (minimális kereskedési összeg $1, maximális kereskedési összeg $1.000)
  4. Válassza ki a kereskedelmi irányt
  5. Várja meg a kereskedés végét
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Mobil kereskedés az Quotex alkalmazáson keresztül

Quotex offers a mobile phone app for both common systems, Android és iOS. Tehát, akár iPhone-ja, akár Android rendszert futtató okostelefonja van: Bárhol kereskedhet az Quotex alkalmazáson keresztül. Mindkét alkalmazás ugyanúgy működik.

quotex alkalmazás kereskedés
Quotex Android alkalmazás

Tekintse meg a fenti képernyőképet. Amellett, hogy az asztali verzión keresztül kereskedik, kereskedhet az Quotex alkalmazással is. Válassza ki a kereskedni kívánt eszközt; akkor a telefon közepén látni fogja a diagramot – nem számít, hogy fekvő vagy álló formátumot használ.

Ha portré formátumot használ, a lejárati időt, a befektetés összegét és a két gombot (Fel és Le) megtalálja a a képernyő alján. A kereskedéshez csak állítsa be az időt és az összeget, és válassza ki, hogy az árfolyam emelkedik vagy csökken.

How do you download the Quotex app and start trading?

quotex játékbolt

Az alkalmazás letöltéséhez egyszerűen keressen rá „Quotex – Online befektetési platform” on your phone. Then click on Install to complete the download. After that, you need to follow a few steps to register through the app:

  • Enter your email ID and create a strong password for security. Do not share the password with anyone else
  • Ezután választhat devizát a befizetésekhez
  • A befizetések után olvassa el a szolgáltatási szerződést és kattintson a regisztrációra

Ekkor megjelenik egy szakasz, amely azt mondja, hogy „kereskedj a demószámlán”. Kattintson rá, hogy demo kereskedéseket hajtson végre. És ha készen áll, használjon valódi pénzt a tényleges kereskedésekhez. 

Használhat kereskedési robotokat az Quotex-n?

Quotex robotok nem engedélyezettek bármilyen platformon (webes és mobilalkalmazás). Kereskedési számlája külső szoftver használatával kitiltható. Ezenkívül a külső szoftverek csalást jelenthetnek a kereskedési számlájára és a számlaegyenlegére. Legyen nagyon óvatos, mert könnyen átverhető.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Különböző eszközök kereskedelme az Quotex-n:

A platform kínál különböző eszközök kereskedhetsz. Nézzük meg a közös eszközöket, és azt, hogy lehet-e velük kereskedni az Quotex-n keresztül.

Tud kereskedni Forex-szel Quotex-n?

Nem, nem lehet Forex-szel kereskedni Quotex-n. Bináris opciókkal csak devizapárral kereskedhet, mint mögöttes eszközzel!

Kereskedhet bináris opciókkal az Quotex-n?

Talán tudja a választ: Természetesen ezen a bináris opciós brókeren kereskedhet bináris opciókkal. A kereskedéshez csak ki kell választania az eszközt, be kell állítania a lejárati időt és a befektetést, és közölnie kell a brókerrel, ha az árfolyam emelkedik vagy csökken.

Kereskedhet kriptovalutákkal az Quotex-n?

Igen, több különböző kriptoval is lehet kereskedni. Egy kis kivonat: Litecoinnal, Bitcoinnal, Ripple-lel vagy Ethereummal lehet kereskedni.

Tud kereskedni részvényekkel az Quotex-n?

Az Quotex-n lehet részvényekkel kereskedni, igen. Számos különböző készlet áll rendelkezésre a világ minden tájáról. Kiválaszthat olyan cégeket, mint a Microsoft, Boeing vagy Intel, valamint olyan indexeket, mint a NASDAQ, Dow Jones, vagy olyan külföldi cégeket, mint a Nikkei vagy a DAX.

Hogyan nyithatunk kereskedési számlát az Quotex-nél

Nak nek regisztráljon az Quotex-nél csak a tiédre van szükséged e-mail címet és biztonságos jelszót. Eleinte anélkül is elkezdheti a kereskedést igazolás.

quotex regisztráció
Quotex ellenőrzési folyamat

A bróker kérheti, hogy töltse fel személyi igazolványát, ha hatalmas összegeket szeretne befizetni vagy kivenni. A dokumentumok feltöltéséhez nyissa meg a személyes menüt, és váltson a „Fiók” menüpontra. A fiók menüben a "Dokumentumok feltöltése" gombra kattintva tudja kitölteni a szükséges mezőket nevével és címével.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Számlatípusok az Quotex-n

Az Quotex a demószámlán kívül három különböző fiókot kínál, amelyeket később bemutatok. A három fióktípus a következő:

  1. Normál fiók
  2. Pro fiók
  3. VIP fiók
Az Quotex három különböző számlaszintet kínál (a demószámlán kívül)

Az Ön ellenőrzéséhez szabványos fiók, legalább $10-et kell befizetned, ami segít elérni néhány eszközlehetőséget a kereskedéshez. Ez a számlatípus kezdőknek ajánlott, akik nem fektetnek be nagy összegeket. Nem kell semmit tennie – csak helyezze be a minimum $ 10-et, és kezdje el a kereskedést.

Ha jól érzed magad, és megkerested az első pénzedet, léphetsz a következőre pro fiók. A hozzáféréshez legalább $ 1000 befizetést kell befizetnie. Néhány prémium előnnyel jár a számla alapfunkcióinak részeként.

Ez nem elég neked? Ezután lépjen tovább a professzionális fiók szintjére. A tapasztalt kereskedők számára az Quotex kínálja VIP fiók. Legalább $ 5000 letétet kell befizetnie, hogy élvezze ezeket az előnyöket.

Quotex demo számla: A kereskedés gyakorlásának legjobb módja

Ha kereskedésről van szó, akkor demo számlát kell használnia. Főleg kezdőknek jó módja a befektetés elsajátításának. Tesztelheti a kereskedési platformot, tudást szerezhet, vagy új kereskedési stratégiákat tesztelhet. Még a professzionális kereskedők is demo számlát használnak, hogy jobb kereskedőkké váljanak.

Quotex-demo-számla

A kereskedési platform kínál a ingyenes demo számla $10 000 virtuális pénzzel. A számlaegyenleget bármikor újratöltheti. Könnyű váltani a valódi és a demószámlák között. Csak egy kattintás a menüben. Azt javaslom, hogy először használja az ingyenes demo fiókot, hogy többet megtudjon a kereskedési platformról. Ha biztos vagy benne, hogy kereskedni akarsz, befektethetsz valódi pénzt, vagy kezdj kis mennyiségű $1-gyel. A demó számla regisztráció nélkül is elérhető.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Quotex bejelentkezés: Nagyon biztonságos és egyszerű

A kereskedés megkezdéséhez be kell jelentkeznie a webes platformra vagy a mobilalkalmazásba. Csak az e-mail címére és jelszavára van szüksége. Javaslom a 2-faktoros ellenőrzés aktiválását a bejelentkezéskor és a kilépéskor.

Kétlépcsős ellenőrzés bejelentkezéskor

E-mailben vagy SMS-ben kap egy biztonsági kódot. Ez egy fontos biztonsági funkció, és érdemes használni. A bróker különböző URL-eket használ szolgáltatásához:

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Quotex ellenőrzés: mire van szüksége és mennyi ideig tart

Ha akarod ellenőrizze fiókját (bizonyos korlátozásokkal anélkül is kereskedhet), el kell készítenie néhány dokumentumot.

quotex ellenőrzési folyamat
Quotex ellenőrzési folyamat

Először a személyes beállításokra kell kattintania, és át kell váltania a „Fiók” fülre. Ezután nyomja meg a „Dokumentumok feltöltése” gombot. A következőkre lesz szüksége:

  • Az útlevele első oldalának másolata
  • Szelfi a fényképes azonosításhoz
  • A jelenlegi lakcím igazolása a megerősítéshez

Ha ezzel végzett, akkor kb 2-5 munkanap amíg az Quotex be nem fejezi az ellenőrzést.

Rendelkezésre álló fizetési módok befizetéshez és kifizetéshez

Ha kereskedni szeretne, először pénzt kell befizetnie a kereskedési számlájára. Szerencsére az Quotex sokféle lehetőséget kínál fizetési módok. Nézzük meg, milyen módokat kínálnak a pénz befizetésére és kifizetésére.

Pénz befizetésének módja – Befizetési módok

A menüben rákattinthat a befizetési alapokra, és eljut a befizetési módokhoz. Nagyon egyszerű pénzt befizetni az Quotex-vel. Nincsenek további díjak, a befizetések azonnaliak. Hitelkártyák, kriptovaluták és e-pénztárcák közül választhat. A minimális befizetés $10, a fizetési módok pedig a lakóhely szerinti országtól függenek.

Miután rákattintott a használni kívánt befizetési módra, kiválaszthatja az összeget és a befizetési bónuszt akár 35%-ig. Korábban beszéltem a bónuszról ebben az áttekintésben. Adja meg adatait, és indítsa el a befizetést.

Quotex-deposit-methods-and-menu

Tények a befizetésről és a befizetési módokról:

  • A minimális befizetés $ 10
  • Hitelkártyák/betéti kártyák (Visa, MasterCard stb.)
  • Online banki átutalás lehetséges
  • Kriptovaluták (Bitcoin, USDT, Ethereum, Ripple, Zcash, Binance Coin és még sok más)
  • E-pénztárcák (Skrill, Neteller, ADVCash, Perfect Money, Piastrix és még sok más)
  • A fizetési módok a lakóhely szerinti országtól függenek

Vannak befizetési bónuszok?

Ez egy érdekes kérdés. Miért? Mert felajánlhatok Önnek egy egyedi bónuszkódot, amely csak ezen a weboldalon keresztül működik. Ha újonc vagy, és most kezded a bináris opciókkal kereskedni, akkor ezt a kódot használhatod a kezdeti befizetés növelésére.

Csak használja az „bobroker50” promóciós kódot, hogy 50% ingyenes befizetési bónuszt kapjon.

Szerezzen 50% ingyenes befizetési bónuszt promóciós kódunkkal "bobroker50

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Pénzfelvétel – Quotex pénzfelvételi módok

Ha megtalálta nyereséges kereskedési stratégiáját, és pénzt szeretne kivenni a számlájáról vagy a nyereségből, kattintson a menüre, és válassza a „kivonás” lehetőséget.

Quotex-kivonás

A bal oldalon látható, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre a kifizetésre. A bónusz összege befolyásolhatja ezeket a számokat. A kifizetéshez ugyanazt a módot kell választanod, mint amit befizettél.

Tapasztalataim szerint a kivonások nagyon gyorsak. Többször is megcsináltam, és az Quotex nagyon gyorsan küldi a pénzt. Sok kereskedő aggódik amiatt, ha a bróker kifizeti a nyereséget. Az Quotex segítségével biztos lehet benne, hogy a kivonás biztonságosan és gyorsan történik. A következő részben megmutatom az elállási igazolásomat.

A visszavonás igénylése után e-mailben kap egy megerősítő üzenetet:

Quotex-kivonás-igazolás
  • Hihetetlenül gyors kifizetési módok (többé-kevésbé megegyeznek a befizetési módokkal)
  • Biztonságos és biztonságos
  • Maximális felvételi/kifizetési limit: Nincsenek kifizetési korlátok
  • Minimális kifizetési összeg: $10

Ezen kívül olvassa el a teljes szövegemet Quotex visszavonási áttekintés itt.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Az Quotex kivonási igazolásom:

Az Quotex pénzt vesz fel? - Dehogynem:

Quotex-kihúzásbiztos-1
Quotex visszavonási igazolás

Ahogy az étlapomon látod, Quotex visszavonul a nyereséget. Többször megcsináltam, és nincs gond a pénzfelvétellel. Ezenkívül kutattam az interneten, és nincs olyan kereskedő, aki összeütközésbe kerülne ezzel a brókerrel. Például on Quora, sok pozitív véleményt fog találni.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Az Quotex piactér kifejtette:

Az Quotex saját piacterével rendelkezik, ahol a kereskedők további bónuszszolgáltatásokat kaphatnak:

Quotex piactér
Quotex piactér
  • Kockázatmentes kereskedések
  • Pénzvisszafizetés
  • Befizetési bónusz
  • A forgalom százalékos aránya
  • Egyenleg bónusz
  • Törölje az X pontot

Mindezek a funkciók csak a következővel érhetők el egy promóciós kódot. Most megkérdezheti, hogyan szerezheti meg a promóciós kód? Ha valódi pénzzel kezd kereskedni az Quotex-vel, egy bizonyos kereskedési mennyiség vagy pénz befizetése után ingyenes promóciós kódokat kap. Nagyon jó tulajdonság azoknak a kereskedőknek, akik sok pénzt fektetnek be és kereskednek. Ezt a funkciót tudom ajánlani, és teljesen ingyenes.

Szerezzen 50% ingyenes befizetési bónuszt promóciós kódunkkal "bobroker50

Különleges ajánlat: Kockázatmentes kereskedés az Quotex-n

Quotex kockázatmentes kereskedés

Az Quotex webes kereskedési platformon minden kereskedő és vásárló megkapja a kockázatmentes kereskedés lehetőségét. A bróker néha kedvezményeket vagy promóciós kódokat ad a kockázatmentes kereskedésekhez. Ha Ön nagy volumenű kereskedő, akkor sok előnnyel fog járni a piacon, amint azt korábban megbeszéltük. Továbbá kérheti a támogatást, hogy kockázatmentes ügyleteket szerezzen.

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Professzionális ajánlat: Quotex másolás kereskedés és jelzések

Egy másik különleges ajánlat Az Quotex.io a kereskedési jelek. Másolási kereskedésnek is nevezik. A menü bal oldalán található a „jelek” rész.

Quotex-kereskedési jelek
Quotex kereskedési jelek

Figyeljen a kereskedési jelzésekre a kereskedési platformon, és talán szerencséje lesz, hogy jó pénzt keressen a piacon. Láthatja az eszközt és a kereskedések időtartamát. Sajnos a kereskedésekhez nincs leírás vagy stratégia. Nem tudja, miért mutat fel vagy le jelet. Talán technikai elemzés eredménye. Számomra a jelzések nem elég átlátszóak a használathoz, de új kereskedőknek jó ajánlat.

Ügyfélszolgálat és támogatás

Quotex ajánlatok 24 órás ügyfélszolgálat több mint 20 nyelven. A támogatás angol, francia, indiai, spanyol és még sok más nyelven érhető el.

Quotex-támogatás és szolgáltatás

Van egy kis hátránya, mert az Quotex nem kínál telefonos támogatást. A brókerrel csak élő chaten és jegytámogatáson (e-mail) keresztül lehet kapcsolatba lépni.

Támogatott nyelvek:Több mint 20 felajánlott
Élő chat 24/7
Email: Jegytámogatáson keresztül
Telefonos támogatás:Nem
› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Oktatási anyag: Hogyan tanuljunk meg kereskedni az Quotex-vel

Ha még nem ismeri a bináris opciós kereskedést, akkor a legfontosabb a rendszer és kedvenc brókerének működésének megismerése. Ne számítson arra, hogy bináris opciós kereskedőként rengeteg pénzt kap az első napjaiban és heteiben.

quotex gyk
Quotex GYIK

Segítségül az Quotex egy oktatási részleg a weboldalán használhatja. A GYIK-ben megtalálja az összes választ a brókerrel és webes kereskedési platformjával kapcsolatos kérdésekre. A videóimat is megnézhetitek a YouTube csatornán binaryoptions.com. Élő kereskedést végzek, és megmutatom a legfontosabb tudnivalókat a bináris opciók kereskedése során.

Országok: Hol érhető el az Quotex?

Az Quotex nem minden országból fogad kereskedőket. Különféle korlátozások vannak. A fizetési módokról, korlátozások vannak. Lehet, hogy nem tud valódi pénzt befizetni vagy kivenni a platformon, de az ingyenes demószámlát biztosan használhatja.

Ezt az állítást az Quotex honlapján is találtam: "A weboldal szolgáltatásai számos országban nem érhetők el, beleértve az Egyesült Államokat, Kanadát, Hongkongot, az EGT-országokat, Oroszországot, valamint 18 éven aluliak számára."

Népszerű országok Vietnam, Törökország, India, Indonézia, és Brazília. Lásd a teljes Quotex országok listája itt.

Vannak alternatívák az Quotex-re?

Az Quotex a digitális opciós kereskedés vezető befektetési platformja. De vannak alternatívák? A Binaryoptions.com oldalon több mint 40 különböző brókert teszteltem, és elmondhatom, hogy biztosan vannak alternatívák. Az alábbi táblázatban a 2 legnépszerűbb alternatívát láthatja. Ha több alternatívát szeretne találni nézze meg ezt az összehasonlítást.

1. Quotex2. Pocket Option3. IQ Option
Értékelés: 5/55/55/5
Szabályozás:IFMRRCIFMRRC/
Digitális lehetőségek: IgenIgenIgen
Visszatérés:Akár 95%+Akár 93%+Akár 100%+
Eszközök:100+100+300+
Támogatás:24/724/724/7
Előnyök:A legjobb kereskedési felület30 másodperces kereskedéseket kínálCFD és forex kereskedést is kínál
Hátrányok:Nincs telefonos támogatásNincs telefonos támogatásNem minden országban érhető el
➔ Látogassa meg az Pocket Option áttekintését➔ Látogassa meg az IQ Option áttekintését

Ha több alternatívát szeretne kínálni, tekintse meg a többi bróker összehasonlítását:

Az Quotex felülvizsgálatának és tesztjének következtetése: Ez nem átverés

Összességében az Quotex megbízható bróker a bináris opciók kereskedelmében. Ez nem átverés a pénzedért. Többször teszteltem, hogy visszavonjam a nyereségemet, és az interneten is csak pozitív véleményeket talál erről a platformról. Az Quotex egy nagyon jó módja annak, hogy korlátozott kockázatú és magas kifizetésű piacokon fogadjon.

quotex kereskedés

Az online kereskedési platform nagyon jól működik, és felhasználóbarát a használata, amint azt a felülvizsgálatomban láthatta. Azt javaslom, hogy pénz befizetése előtt használja a demószámlát. Ezenkívül a minimális befizetés nagyon alacsony, és csak $1 minimális kereskedési összeggel kezdhet. Az Quotex gyors profitszerzést kínál a piacon.

Összehasonlítva egyéb bináris opciós brókerek, Quotex.io jelenleg az első helyen áll a piacon. Nincsenek korlátozások és korlátok a kereskedésben. A befektetések megtérülése (hozama) igen magas, ill a kivonások gyorsan működnek. Az Quotex felülvizsgálata után tudom ajánlani ezt a brókert!

Továbbá, ha nem tetszik ez a bróker, lásd az Quotex alternatívákat itt!

› Regisztráljon most ingyen az Quotex-vel!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Gyakran ismételt kérdések (GYIK) az Quotex-vel kapcsolatban:

Az Quotex szabályozott?

Igen, a Maxbit LLC-hez tartozó Quotex-t az IFMRRC (International Market Relations Regulation Center) szabályozza a licencszámmal. TSRF RU 0395 AA V0161. Ez nem egy adott ország hivatalos pénzügyi hatóságának előírása.

Az Quotex jó bróker?

Igen, az Quotex határozottan jó bróker. Sok hónapig teszteltem ezt a platformot, és elmondhatom, hogy nincs vele probléma. A hozam nagyon magas lehet, egészen 95%+-ig, és nagyon gyors ügyleteket hajthat végre. A szoftver tökéletesen működik. Ráadásul a kifizetések nagyon gyorsak, és a fizetési tranzakciókért nem kell fizetni.

Az Quotex elérhető az Egyesült Államokban?

Igen, az Quotex elérhető az Egyesült Államokban. De lehetnek korlátozások a befizetési és kifizetési módokra, valamint az ellenőrzési folyamatra vonatkozóan. Kérjük, érdeklődjön országának szabályozó hatóságánál, hogy elérhető-e vagy sem. Az ingyenes demó fiók minden bizonnyal mindenki számára elérhető.

Biztonságos az Quotex vagy sem?

Igen, az Quotex határozottan biztonságos bróker az Ön pénzeszközeinek. A be- és kifizetések problémamentesen működnek. Többször teszteltem, hogy kivonjam a nyereségemet.

Az Quotex rendelkezik alkalmazással?

Igen, az Quotex rendelkezik olyan alkalmazással, amely elérhető Android és iOS felhasználók számára. Felhasználóbarát kereskedési felületet, jelzések és indikátorok elérhetőségét, valamint valós számlával vagy demószámlával való kereskedést kínál. Ezért lehetséges az útközbeni kereskedés.

Mennyi ideig tart az Quotex visszavonása?

Az Quotex-nél a kivonás általában nagyon gyors. A legtöbb esetben a pénz egy nap múlva kerül átutalásra a bankszámlára. A kereskedőknek azonban 1 és 5 nap közötti elállási időt kell tervezniük, mivel ez mindig a választott elállási módtól függ. A pénzeszközök visszaküldése ugyanazzal a módszerrel történik, mint ahogyan be is helyezték.

Az Quotex valódi vagy hamis?

Az Quotex megbízható online kereskedési platform. A Pénzügyi Piaci Kapcsolatokat Szabályozó Központ szabályozza. Ha ez a kereskedési bróker nem fizeti ki a nyereményt, ez a pénzügyi szervezet kompenzációs alapot ajánl fel. 
Kezdők és professzionális kereskedők anélkül használhatják, hogy félnének attól, hogy átverik. Számos pozitív értékelést kapott az interneten, ami bizonyítja, hogy ez egy megbízható és megbízható mobilalkalmazás. De bizonyos országok lakosai problémába ütközhetnek a használatával. 
Tehát elmondható, hogy az Quotex valódi, de mindig fennáll annak a veszélye, hogy pénzét elveszítik a csalók. Tehát legyen tudatában, és csak a quotex.com hivatalos internetes címét (domainjeit) használja