12345
5.0 / 5
Az Binaryoptions.com csapat értékelése Készen áll, miért bízhat bennünk Az Binaryoptions.com szigorú irányelvek és előírások szerint értékeli a kereskedési szolgáltatásokat. A brókereket és a platformokat valódi pénzzel tesztelik, és minden olyan funkciót ellenőriznek, amely a bináris kereskedők számára elengedhetetlen. Tapasztalatainkban és értékeléseinkben teszteljük a biztonságot, az ajánlatot, a díjakat, a szoftvert, a támogatást és még sok mást. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező kereskedőként pontosan tudjuk, mi a fontos a jó bróker és kereskedési platformok kiválasztásánál. Tekintse meg módszertanunkat a brókerek minősítésére vonatkozóan.
Kötőjel
5.0
Földi ág
5.0
Ajánlatok
5.0
Támogatás
5.0
Numerikus
5.0
Hozam
5.0

Pocket Option áttekintés 2023 – Átverés vagy sem? – A bróker tesztje

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok

Az Pocket Option átverés vagy megbízható cég? – Tudja meg a valódi értékelésemből. Haladó kereskedőként megnéztem a Bináris Opciós brókert. Olvassa el, hogy megéri-e befektetni a pénzét a bináris opciók piacára az Pocket Option-vel vagy sem, és a legjobb információkat az Pocket Option áttekintésemben találja meg.

Pocket-Option-hivatalos-weboldal
Az Pocket Option hivatalos weboldala
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Gyors tények az Pocket Option-ről:

⭐ Értékelés: (5 / 5)
⚖️ Szabályozás:A Nemzetközi Pénzpiaci Kapcsolatokat Szabályozó Központ (IFMRRC), Mwali International Services Authority szabályozza (T2023322 engedély) (Nincs hivatalos kormányzati hatóság)
💻 Demo fiók:✔ (elérhető, korlátlan)
💰 Minimális befizetés50$
📈 Minimális kereskedés:1$
📊 Eszközök:100+, beleértve a részvényeket, a devizát, az indexeket, a kriptovalutákat és az árukat
📞 Támogatás:24/7 telefon, chat, email
🎁 Bónusz:Befizetési bónusz elérhető. Minél többet fizet be, annál magasabb a bónusz
⚠️ Hozam:Akár 90%+
💳 Befizetési módok:Hitelkártyák, e-fizetések és kriptovaluták; beleértve Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple és még sok más
🏧 Elállási módok:Kártyák, e-fizetések és kriptovaluták; beleértve a Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple és még sok más
💵 Társprogram:Elérhető
🧮 Díjak:Nincs befizetési díj, nincs pénzfelvételi díj, nincs inaktivitási díj és nincs kereskedési díj!
🌎Nyelvek:Kártyák, e-fizetések és kriptovaluták, köztük Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money Cryptocurrencies, Bitcoin, Litecoin, Ripple és még sok más
🕌 iszlám fiók:Cserementes, iszlám számla elérhető az Pocket Option-n!
📍 Székhely:2017 – 2023 Majuro, NA – Marshall-szigetek, 2023-tól a Costa Rica Köztársaságban
📅 Alapítva:2017
⌛ Fiók aktiválási ideje:24 órán belül

Ebben a cikkben bemutatom mindent, amit tudnod kell a bináris opciós brókerről. Megbízható bróker? Mik a kereskedési feltételek, mennyi a minimális befizetés? Rendelkezésre állnak a mutatók? Lehet kereskedni az Pocket Option alkalmazáson keresztül? Milyen számlatípusokat kínál a bróker? Létezik olyan bináris demó számla, amellyel elkezdheti? Ha választ szeretne kapni ezekre és még sok más kérdésre, olvassa tovább.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Mi az Pocket Option? – mutatkozott be a társaság

Az Pocket Option egy nemzetközi Bináris opciók bróker. Fogadhat ott (bináris opciók piacán) emelkedő vagy csökkenő piacokon, magas kifizetési (hozam) eséllyel. Az Pocket Option egy bróker, aki a Gembell Limited tulajdonában van, és székhelye a Marsall-szigeteken található. Ez egy bejegyzett cég, melynek száma 86967. A bróker is az IFMRRC szabályozza.

Első pillantásra az Pocket Option weboldala nagyon szépnek és áttekinthetőnek tűnik. Közvetlenül láthatja, mit kínálnak kereskedőiknek. Kereskedjen több mint 100 különböző eszközzel bináris opcióként (90%+ hozam mellett). A kereskedők számára körülbelül 10 000 kombináció lehetséges. Nagyon könnyű elkezdeni a kereskedést egy brókerrel. Néhány másodpercen belül új fiókot nyithat. Ezenkívül ingyenes demószámlát kínálnak a platform gyakorlásához.

Tekintse meg a teljes értékelésemet ebben a YouTube-videóban:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFBvY2tldCBPcHRpb24gcmV2aWV3IC0gSXMgaXQgYSBzY2FtPyAoVGhlIFRydXRoKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvUmZOQlFrRlMzQTA/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

Tények az Pocket Option-ről:

  • A helyszín a Marsall-szigeteken található
  • Az IFMRRC és a Mwali International Services Authority szabályozza
  • Magas hozamú 90%+
  • Felhasználóbarát kereskedési platform
  • Több mint 100 eszköz
  • Ingyenes demo számla
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Az Pocket Option előnyei és hátrányai

Az Pocket Option az egyik legjobb bináris bróker, amelyet teszteltünk, 5 csillagból teljes 5-tel. A platform szabályozott, jó hírű, és számos funkciót kínál. Minden kifizetés időben megtörténik, vonzó bónuszok vannak, és a kereskedési platform nagyon könnyen használható. Az Pocket Option előnyei és hátrányai a következők:

Előnyök:

  • Magas befizetési bónusz elérhető
  • Sok kereskedési mutató
  • Felhasználóbarát felület
  • Ingyenes demo számla
  • A Nemzetközi Pénzpiaci Kapcsolatokat Szabályozó Központ (IFMRRC) felügyelete alatt
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok

Hátrányok:

  • A bináris opciók általában nagy kockázattal járnak
  • Korlátozott kereskedési méret
  • Nem minden mutató áll rendelkezésre

Az Pocket Option szabályozott? – A rendelet áttekintése

Miután megismertük az Pocket Option-t, válaszoljunk a kérdésre: Az Pocket Option szabályozott? Fontos, hogy megbízható és szabályozott brókerrel foglalkozzon, hogy elkerülje a csalásokat és a pénzvesztést. Az Pocket Option-vel olyan brókerrel áll szemben, akit egyetlen kormány sem szabályoz. Ezenkívül nincs kéttényezős hitelesítés.

De: Szabályozza a Nemzetközi Pénzügyi Piacok Kapcsolatok Szabályozó Központja, más néven IFMRRC. Ezenkívül új engedélyt kapott a Mwali International Service Authority-től.

Az Pocket Option-t az IFMRRC tanúsítja
Az Pocket Option-t az IFMRRC tanúsítja

A bináris opciós kereskedés általános kockázata miatt azonban olyan országok, mint Malajzia, Nigéria, az Egyesült Államok és Új-Zéland betiltották az Pocket Option-t. Ezenkívül egész Európában betiltották, de továbbra is regisztrálhat az ingyenes demo fiókra.

Megjegyzés: A hivatalos kormányzati hatóság nem szabályozza az Pocket Option-t. Azokban az országokban, ahol ezt szabályozni kell, az Pocket Option nem működik.

Szabályozási figyelmeztetések az Pocket Option-vel kapcsolatban

A szabályozó hatóságok különböző figyelmeztetéseket kapnak az Pocket Option-vel kapcsolatban. Leginkább azt írja, hogy az Pocket Option engedély nélkül működik egy adott országban. Például a Az FCA figyelmeztetést tett közzé 2021-ben a cég engedély nélkül nyújt szolgáltatásokat az Egyesült Királyságban. 2022-ben Az Pocket Option felkerült a „PIROS listára” a CFTC. Azt írja, hogy a bróker engedély nélkül fogad el pénzt amerikai ügyfelektől.

Nem engedélyezett országok az Pocket Option-n
A cég nem nyújt szolgáltatásokat az Egyesült Államokban, Izraelben, az Egyesült Királyságban, Japánban és Európában

De ha megnézzük az Pocket Option webhelyét, a láblécben egy kis megjegyzést fogunk találni azzal a megjegyzéssel, hogy az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és más országokban nem nyújtanak szolgáltatást. A bróker ezekből az országokból nem fogad ügyfeleket. Nehéz megmondani, hogy a múltban megsértették-e a szabályokat, de egyelőre látható, hogy tisztában vannak a szabályozási szabályokkal.

Az Pocket Option biztonságos vagy nem?

Az Pocket Option valódi brókerként nem az egyetlen tulajdonsága, hogy nagyszerű szolgáltatásokat kínál és hatósági tanúsítványokat mutat be. Szintén figyelembe veszi a napjainkban elterjedt különféle biztonsági problémák. Különféle biztonsági politikákat javasol, és vita esetén megvédi az ügyfeleket a károktól. 

Mivel IFMRRC szabályozása mögött álló hatóság, amelynek megfelelési partnere is, sikertelen megoldás esetén kártérítést tud ajánlani ügyfeleinek. Az Pocket Option kereskedő közvetlenül benyújthat keresetet az IFMRRC-hez, ha nem kap kielégítő megoldást a problémára. A kártérítési alapokat továbbá a kereskedő kárának megtérítésére fordítja.

Ez a bróker minden kereskedőt is biztosít több irányelven keresztül, amint azt korábban említettük. Magába foglalja:

  • A kereskedési adatok és a személyes adatok biztonságát szigorú adatvédelmi szabályzattal garantálja
  • Felelősségvállalás a kereskedői számlákért a fizetési szabályzaton keresztül 
  • A pénzmosás elleni politikát az illegális pénzmosás elleni intézkedésként, valamint a KYC-politikát a kereskedők átláthatóságának biztosítása érdekében
  • 2-faktoros hitelesítéssel biztosítsa bejelentkezéseit és kifizetéseit

Minden ilyen biztonsági intézkedés elképzelhetetlen egy hamis brókerrel. Ez ellentmond egy hamis bróker céljának. Tehát ezek szilárd bizonyítékai annak, hogy valódi bróker.

Szabályozás:Az IFMRRC (licencszám) szabályozza TSRF RU 0395 AA Vv0207), Mwali International Services Authority (T2023322 engedély)
SSL:Igen
Adat védelem:Igen
2-faktoros hitelesítés:Igen
Szabályozott fizetési módok:Igen, elérhető
Negatív egyenleg elleni védelem:Igen
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Vélemények a Trustpiloton – hamisak?

Az Pocket Option-vel kapcsolatos kutatások során megismerheti a Trustpilot 4,0 csillagos minősítését. A Trustpilot az egyik legmegbízhatóbb értékelési platform, mert aligha manipulálható hamis értékelésekkel. Azonban mindig van egy kis esély arra, hogy az értékelések hamisak, részletesen megnéztem az Ön számára.

Pocket Option a TrustPiloton
Pocket Option a Trustpiloton

Amint látja, a pozitív értékelések többsége 5 csillagos; van néhány 4 csillagos, 3 csillagos és 2 csillagos értékelés. Ha 1 csillagos értékelésről van szó, az értékelés összege nő. Az 1 csillagos értékelések frusztrált kereskedőktől származnak, akik nem tudnak pénzt kifizetni, vagy azt mondják, hogy az Pocket Option manipulálja az árakat. Gyakran emlegetik az OTC-kereskedést.

Az OTC kereskedést egy algoritmus végzi hétvégén. Az Binaryoptions.com-n nem javasoljuk, hogy kereskedjen ezekkel az eszközökkel, mert aligha tudja megjósolni az ármozgások jövőjét. A kifizetésekkel kapcsolatos problémák többnyire azért jelentkeznek, mert a kereskedők rossz fizetési módokat használnak, harmadik fél számláit használnak, vagy nem igazolják számlájukat.

Összességében a Trustpilot vélemények jónak tűnnek számomra. Kereskedési brókerként szinte lehetetlen csak jó értékeléseket kapni, mert azok a kereskedők, akik pénzt veszítenek egy rossz stratégia kereskedésével, negatívan nyilatkoznak az üzletről!

Az Pocket Option kereskedői feltételeinek áttekintése

A szabályozási kérdés megválaszolása után térjünk ki a platformra és annak kereskedési szolgáltatásaira.

Kezdjen el valódi pénzt fektetni a kis befizetés 50$ a számláján. Ezenkívül csak a 1$-t használhatja minimális tétként minden eszközhöz. A bróker egy 10.000$ ingyenes Pocket Option demószámlát is biztosít Önnek. Így gyakorolhatja a kereskedést az új platformon.

zsebopciós minimális befizetés
Legalább 50$-t kell befizetned

Ez nagyon könnyű valódi pénzt befizetni az Pocket Option-re mert több mint 50 különböző fizetési módot kínálnak (erről bővebben lent olvashat). Végül is nem számítanak fel jutalékot a befizetésért vagy a kifizetésért. A fizetési rendszer a nap 24 órájában működik.

A bináris opció szokásos eszköznyeresége az 80 – 97% között ami más brókerekhez képest nagyon magas. Néha ez attól függ, hogy milyen eszközbe fektet be. Válasszon a minimum 60 másodperces és a maximum 4 órás ügyletek közül. Sokféle időhorizontot kínálnak. A kereskedések végrehajtása nagyon egyszerű és gyors. Tapasztalataim szerint nincs probléma a kereskedés megnyitásával vagy lezárásával. Lehetőség van egy opció eladására a lejárati idő lejárta előtt. Ez nagy előny ennek a brókernek.

zsebopciós eszközök
Az Pocket Option számos különféle eszközt kínál

Az eszközök sokfélesége igen nagy. Válassz ezek között Részvények, Forex, indexek, kriptovaluták és áruk. Összefoglalva, az Pocket Option kondícióit és ajánlatait összehasonlítjuk a legjobb brókerekkel.

Körülmények:

  • Magas hozam 80-95%
  • 50 különböző fizetési mód
  • Kezdje el a kereskedést 50$ letéttel
  • Csak 1$ kell kereskedésenként
  • Kereskedjen tőzsdén kívüli eszközökkel az Pocket Option-n is (24/7)
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Mennyibe kerül kereskedni az Pocket Option-n?

Hallott már arról, hogy milyen magas díjakat és rejtett költségeket kell fizetnie, ha egy rosszindulatú brókerrel foglalkozik? Semmi gond: az Pocket Option-vel biztonságban van, a bináris opciós bróker nem számít fel megbízhatatlan díjat.

Kivételi díjak
Nézzük meg, hogy vannak-e Pocket Option díjak

Legyen egy gyors áttekintés nak,-nek mennyibe kerül az Pocket Option-n való kereskedés:

Díj:Összeg:
Betéti díjak$0
Kivételi díjak$0
Inaktivitási díjak/
Kereskedési díjak$0
Forex kereskedési díjak/
Tőzsdei kereskedési díjak/
ETF kereskedési díjak/
Kripto kereskedési díjak/
A terv díjainak megtakarítása/

Amint látod, nincsenek díjak, akár kereskedésre, akár pénzbefizetésre és -felvételre.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Az Pocket Option kereskedési platform áttekintése

Véleményem szerint az Pocket Option nagyon jó kereskedési platformot kínál. Úgy tűnik, önállóan programozták. Tapasztalataim szerint nagyon kényelmes ezen a platformon kereskedni. Jól látod, mi történik a piacon. Ezenkívül a platform nagyon testreszabható. Különféle Pocket Option indikátorokat vagy diagramtípusokat használhat.

Jegyzet: Az MetaTrader 5 platformot az Pocket Option-vel is használhatja.

pénzt keresni az Pocket Option-vel
Pocket Option kereskedési pult

Válasszon közülük 100 különböző eszköz és elemezze a diagramot. Ezt követően vételi vagy eladási opcióval nyithat kereskedést. Használja a közösségi kereskedési funkciót, hogy lemásolja az Pocket Option legjobb kereskedőit, és a profitjukat az Ön profitjára fordítsa.

Kereskedjen számítógépen vagy alkalmazáson keresztül. Az okostelefonon található intelligens alkalmazással a Föld minden pontjáról kereskedhet. Végül a kereskedési platform 5 csillagot kapott az értékelésemen. Nagyon tetszik a dizájn és a funkciók.

zsebopció letöltése
Az Pocket Option bármilyen eszközhöz elérhető

A platform zökkenőmentesen fut az Pocket Option áttekintésünkben, és professzionálisan van programozva. Nincsenek hibák vagy késések a használat során. Ezenkívül az alkalmazás Android és Apple iOS rendszerre is elérhető. Ez egy másik nagy előny, mert a legtöbb bróker nem kínál IOS-alkalmazást.

Ezenkívül az alkalmazás nagyon simán fut, mint a webes verzió. Összefoglalva, a bróker kereskedési platformja hasznos l minden kereskedőnek, mert rugalmas.

Tények a kereskedési platformról: 

  • Különböző diagramtípusok
  • Különböző időkeretek (5 másodperces diagramtól a napi diagramig)
  • Ingyenes indikátorok és elemző eszközök
  • Testreszabható és felhasználóbarát a kereskedők számára
  • Közösségi kereskedés, jelek és versenyek
  • Nagyon gyors ügyletek lebonyolítása
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

MetaTrader 5

A Az MetaTrader 5 elérhető az Pocket Option-n és a világhírű platform minden forex kereskedő számára és az. Léphet fiókja irányítópultjára, és ingyenesen letöltheti az MT5-öt. Több mint 30 devizapár és 40 különböző egyéb eszköz érhető el az MT5-ön változó felárral jutalékok nélkül.

MetaTrader 5 az Pocket Option-n

Kereskedési előnyök: Pocket Option indikátorok

Ha bináris opciókkal szeretne kereskedni, hamarosan felismeri: Technikai mutatókat kell használnia a piacok trendjeinek és struktúráinak elemzéséhez. Ezen „kereskedelmi előnyök” nélkül; nehéz sikeresnek lenni. Az Pocket Option mutatók széles skáláját kínálja kereskedési szoftverében.

Pocket Option mutatók
Az Pocket Option-n több mint 30 különböző jelzőt használhat

Vessünk egy pillantást a 13 legjobb mutató elérhető az Pocket Option-n:

  • #1 RSI
  • #2 sztochasztikus oszcillátor
  • #3 CCI
  • #4 Bollinger szalagok
  • #5 Donchian csatorna
  • #6 Mozgóátlagok
  • #7 fraktál
  • #8 Vortex 
  • #9 gyorsító oszcillátor
  • #10 Átlagos valós hatótáv
  • #11 OsMA
  • #12 Lendületjelző
  • #13 Árváltozás mértéke

Ez csak tizenhárom a több mint 30 technikai mutató közül, amelyet a bináris opciós brókerek kínálnak. Ha szeretne részletesebben és megtanulják használni őket, olvassa el ezzel kapcsolatos cikkünket a 13 legjobb Pocket Option mutató.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Mobil kereskedés az Pocket Option alkalmazáson keresztül

Ha nem az a fajta ember, aki egész nap a számítógép előtt ül az íróasztalnál, Az Pocket Option alkalmazást tudom ajánlani. A bróker mobilalkalmazásával bárhol megmutathatja kereskedési készségeit.

Pocket Option Apple Store
Pocket Option alkalmazás az App Store-ban
Pocket Option Google Play Áruház
Pocket Option alkalmazás a Google Play Áruházban

számára elérhető Android okostelefonokhoz és iPhone-okhoz is. Természetesen használhatod iOS vagy Android rendszert futtató táblagépekkel is. Csak töltse le a Play Store vagy az App Store áruházból, jelentkezzen be adataival, és kezdje el a kereskedést telefonján vagy táblagépén keresztül.

Minden funkció, amely a böngésző verziójában elérhető elérhető az Pocket Option alkalmazásban is.

Mivel az alkalmazás egyszerű, jól működik a mobil kereskedésben. A felület gyorsabban telepíthető, és a kereskedési folyamat ugyanaz magas vagy alacsony opciókkal. Sőt, a jelentkezés ingyenes, és a kereskedőknek semmilyen többletköltséget nem kell viselniük. A iOS alkalmazásnak iOS 11 vagy újabb verzióra van szüksége, és a Android az alkalmazáshoz Android 4.4 vagy újabb verzió szükséges.

A Bináris Opciók alkalmazás bemutatója
Képernyőkép az Pocket Option alkalmazásról
➥ Töltse le ingyen az Pocket Option alkalmazást

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Hogyan kereskedj az Pocket Option-n:

Pocket Option használható emelkedő vagy csökkenő piacokra fogadjon. Készítsen előrejelzést egy eszköz árának irányára a platformon. Ez lehet Forex, részvény, kriptográfia és még sok más. A Bináris Opcióknak mindig van lejárati ideje. Különböző időhorizontokban kereskedhet, függetlenül attól, hogy rövid vagy hosszú távú. A lejárati idő után a kereskedés automatikusan lezárul.

maszk rendelése
Fel vagy le – A bináris opciók könnyen érthetők

#1 Megrendelés leadása

A kereskedési panelen módosíthatja a beállításokat, például a kereskedési összeget és a vásárlási időt. tudsz helyezze el kereskedését itt, miközben megjósolja, hogy az ár magas vagy alacsony lesz. A magasabb ár zöld gombbal jelenik meg; ha lemegy az ár, akkor piros gombbal jelenik meg.

Először is ki kell választania eszközöket az alkalmazásban található több száz eszköz közül, például árukat, devizapárokat, részvényeket, devizapárokat stb. Kereshet az eszközök között a név beírásával vagy a kategória kiválasztásával. Az alkalmazásban megteheti bármely elemet adj hozzá a kedvencekhez, és a nyeresége növekedni fog, ha az eszközszázalék magasabb lesz.

Beállít a digitális kereskedés vásárlási ideje, meg kell érintenie a vásárlási idő menüt, és ki kell választania a kívánt opciót. A kereskedelemben a lejárati idő a vásárlás ideje + 30 másodperc. A szükséges időt a Lejárati idő opciónál is beállíthatja.

A Bináris Opciók alkalmazás időtartama

Az alkalmazásban módosíthatja a kereskedési összeget a + vagy - gomb megérintésével a Kereskedési összeg részben. A Strike árbeállítások segítségével a kifizetési százalék módosításával az aktuális értéknél magasabb vagy alacsonyabb áron köthet ügyletet. A kifizetési ráta a sztrájk és a piaci ár közötti különbségtől függ.

Te is diagramokon keresztül értékelje az ármozgást, és készítse el előrejelzését. Ha arra számít, hogy az ár magasabbra megy, nyomja meg az UP vagy más módon Le opciót. A rendelés leadása után az eredmény helyesnek vagy hibásnak tűnik, míg a helyes előrejelzés kereskedelmi nyereséget biztosít. A Kereskedések szakaszban törölheti a kereskedést és zárjon le minden kereskedést, amit szeretne.

#2 Expressz kereskedelem elhelyezése

Expressz kereskedelem egy előrejelzés, amely több kereskedési eszközön előforduló eseményektől függ. Az expressz kereskedési módban minden zöld vagy piros gombnyomás hozzáadhatja előrejelzését a kereskedéshez. Ekkor az összes kereskedés előrejelzése megsokszorozódik, és így az ember magasabb profitot ér el, mint a digitális kereskedelem.

Mert Expressz kereskedés, megnyomni a Express gomb az Pocket Option alkalmazásban. Ezután válassza ki az eszköztípust, és készítsen két előrejelzést a különböző eszközökre. Ezt követően helyezze el az Expressz kereskedést.

Látni a megnyitott rendeléseknél válassza az Expressz opciót és nyomja meg a Megnyitás gombot. A lezárt rendelések megtekintéséhez a panelen a Lezárt fület kell választani.

#3 Kereskedések figyelése

A Pocket Option alkalmazás lehetőséget biztosít az aktív kereskedési munkamenetek megtekintésére. Ki kell választani a Kereskedés gomb, és megjelenik egy felugró menü, amely az aktuális munkamenet tranzakcióit mutatja. Ha akarod nézze meg a nyitott kereskedéseket, érintse meg a Kereskedések részt az összes folyamatban lévő ügylet megtekintéséhez.

Bináris opciók alkalmazás kereskedelmi története

Ha szeretné látni a zárt kereskedések az Ön kereskedési szakaszában, ugorhat ugyanarra a Kereskedelmi részlegre, és érintse meg a Lezárt kereskedések gombot. Az élő kereskedési előzmények megtekintéséhez válassza a További opciót.

#4 Függőben lévő ügyletek

Ez egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára kereskedéseket köt egy adott időpontban a jövőben vagy amikor egy adott eszköz ára elér egy szintet. A veszteség elkerülése érdekében még le is zárhat egy függőben lévő kereskedést, mielőtt elhelyezné. A kereskedési megbízás idő szerinti feladásához ki kell választania az eszközt, és be kell állítania az időt és a dátumot, amikor kereskedni kíván.

Az összeg megadása és a rendelés leadása után megteheti nyomon követni az Aktuális lapon keresztül. Ha eszközár szerint szeretné leadni a rendelést, válassza ki az eszközt és állítsa be a szükséges nyitási árat és a kifizetési százalékot. Ezt követően válassza ki az összeget és adja le a rendelést. A függőben lévő rendelések törléséhez ezt meg kell tennie érintse meg a bezárás gombot a függőben lévő rendelések lapon.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Példa: Hogyan kereskedjünk kriptoval (Bitcoin, 90%)

Adok egy példát ebben az Pocket Option áttekintésben. Ha te kereskedést nyitni a Bitcoinon Az 1000$ összeggel megfelelő előrejelzést készít a piacokról, és 1900$ nyereményt fog nyerni. 900$ a nyereség, 1000$ pedig a tét összegének visszatérítése. A befektetésnek nincsenek rejtett díjai.

A bináris opciók kereskedelmének egyértelműbbé tétele és részletes elmagyarázása érdekében meglátogathatod a YouTube csatornámat.

Lásd a teljes Pocket Option kereskedés oktatóvideó itt:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVHV0b3JpYWw6IEhvdyB0byB0cmFkZSB3aXRoIFBvY2tldCBPcHRpb24gICgyMDIyKSIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvZXg1Ni0zbzNVVlE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Közösségi kereskedés – Másolja ki automatikusan a bináris opciós kereskedést másokról

Az Pocket Option felajánlja, hogy lemásolja a bróker legjobb kereskedőit. Először is fontos tudni, hogy a közösségi kereskedés csak élő számlán működik. Nyissa meg a menüt "szociális kereskedés” és a pillanatnyilag legjobb kereskedőket látja. Rájuk kattintva megtekintheti profiljukat (kép lent).

Pocket-Option-social-trading-profil

Felveheti a kereskedőt egy „figyelőlistára”, és követheti őt egy bizonyos ideig. Ha úgy gondolja, hogy elég jó, egy kattintással lemásolhatja. Véleményem szerint fontos elemezni minden idők kereskedéseit. Ha egy közösségi kereskedési felhasználó összességében magas nyerési arányt ért el, az jó módja annak, hogy extra profitot szerezzen. A kereskedők számára nagy előny, hogy az Pocket Option-n a teljes profilt és a kereskedési stílust látják.

Hogyan lehet megnyitni a kereskedési számlát az Pocket Option-n

Eleget olvastál és akarsz Nyissa meg saját számláját az Pocket Option-n hogy bizonyítsa kereskedési képességeit? Oké, tegyük ezt – ez nagyon egyszerű. Csak néhány kattintás szükséges, hogy odaérjen. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

  1. Látogassa meg a kezdőlapot, és kattintson a „INDÍTÁS EGY KATTINTÁSSAL” gombot, amely megjelenik előtted
  2. Kattintson „FOLYTATÁSA DEMO KERESKEDELEM” hogy először a demószámlát használja
  3. Ha eleget gyakorolt, kattintson a "Bejegyzés" gombot a bal alsó sarokban
  4. Most válassza ki a három módszer egyikét (e-mailben, Google-on vagy Facebookon keresztül) a fiók létrehozásához
  5. Töltse ki az összes szükséges adatot
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

A következő képernyőképek mutatják az első három lépést – így jut el a regisztrációs űrlaphoz, amely lehetővé teszi fiókjának regisztrálását.

Pocket Option regisztráció
1. lépés TP3T1
Pocket Option demo regisztráció
1. lépés TP3T2
zseb opció kezdje el
1. lépés TP3T3

Miután végzett a regisztrációval, elkezdheti a kereskedést. Egyes funkciókhoz igazolnia kell fiókját. A cikk későbbi részében megmutatom, hogyan kell ezt megtenni.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Pocket Option számlatípusok:

Vannak többféle számlatípust kínál az Pocket Option. Nézzük meg mindegyiket részletesen az alábbi táblázatban:

Számlatípusok:Műszaki adatok:
demó számlavirtuális pénz $10000-ig
töltse fel, amikor csak akarja
kezdő kereskedőszámlaegyenleg: kevesebb, mint $100
maximális tranzakció összege: $1000
kezdő kereskedőminden kezdő kereskedő pont plusz:
számlaegyenleg: $100 – $1000
hozzáférés a kristálylottóhoz, expressz megbízásokhoz, kereskedési eredményekhez
tapasztalt kereskedőminden kezdő kereskedő pont plusz:
számlaegyenleg: $1000 – $5000
növeli a jövedelmezőséget 2%-vel
mesterkereskedőminden tapasztalt kereskedő pont plusz:
számlaegyenleg: $5000 – $15000
maximális tranzakció összege: $2000
növeli a jövedelmezőséget 4%-val
elsőbbség a kivonásoknál
profi kereskedőminden mester kereskedő pont plusz:
számlaegyenleg: $15000 – $50000
maximális tranzakció összege: $3000
növeli a jövedelmezőséget 6%-val
személyes menedzser
szakértő kereskedőminden professzionális kereskedő pont plusz:
számlaegyenleg: $50000-től
maximális tranzakció összege: $5000
növeli a jövedelmezőséget 8%-val
kiemelt prioritás a kivonásoknál
prémium ajándékok
személyi kedvezmények
MT5 Forex-vel kezdődő összes szakaszhoz elérhető tapasztalt
tőkeáttétel
: 1:10-től 1:1000-ig
lebegő spread: 1,1 magtól
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Használhat demószámlát az Pocket Option-n?

Ingyenes demó számla hogy mindenki elkezdhesse a bináris opciós kereskedést. A demószámla felhasználható képzésre, mielőtt valódi befektetéseket hajtana végre az Pocket Option-n. Egyetlen kattintással kereskedhet virtuális pénzzel a platformon. A virtuális pénzzel való kereskedés gyakorlásához nincs szükség regisztrációra vagy befizetésre. Sok kereskedő az első tapasztalatot a demószámlán kapja meg, mielőtt valódi pénzzel kezdene. Azt javaslom, hogy mindenki gyakorolja a platformot a demo fiókban – még akkor is, ha elolvassa az Pocket Option áttekintésem minden egyes szavát ;-)

Pocket Option demo számla
Használja a demószámlát, ha újonc a bináris opciós kereskedésben

bináris demo számla van korlátlanul 10.000$ virtuális pénzzel. Egy kattintással feltöltheti, ha veszít egy kis pénzt. Miután szerzett némi tapasztalatot és megtanulta sikeresen kereskedjen a bináris opciókkal közvetlenül elkezdheti a kereskedést valódi pénzzel.

  • Ingyenes és korlátlan számla
  • A legjobb módja a gyakorlásnak és a kereskedés megtanulásának
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Az Pocket Option kereskedési számla jellemzői

Nézzük meg közelebbről, hogyan jelentkezhet be Pocket Option-fiókjába, és hogyan ellenőrizheti azt. Az ellenőrzés fontos lépés, ha szeretné megtapasztalni az Pocket Option platform összes funkcióját.

Hogyan jelentkezz be Pocket Option fiókodba

Ha már létrehozott egy Pocket Option fiókot, a a bejelentkezés nagyon egyszerű. Csak keresse fel a bróker webhelyét a pocketoption.com webhelyen, vagy keresse meg a brókert a Google-on keresztül. Miután a webhelyre irányították, figyelje a jobb felső sarkot. Kattintson az „Pocket Option Bejelentkezés” gombra.

zseb opció bejelentkezés
A kezdéshez kattintson a „Bejelentkezés” gombra

Írja be e-mail címét és jelszavát, hajtsa végre a reCAPTCHA-t, és nyomja meg a „BEJELENTKEZÉS” gombot. Ha szeretné, elmentheti adatait, és bejelentkezve maradhat.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Pocket Option ellenőrzés: Hogyan ellenőrizheti fiókját

Ahhoz, hogy hozzáférjen az Pocket Option összes funkciójához, meg kell tennie ellenőrizze fiókját. Ez néhány lépést vesz igénybe, de könnyen elvégezhető.

Kövesse az alábbi ellenőrzési lépéseket:

  • Jelentkezz be a fiókodba
  • Nyissa meg személyes fiókbeállításait (profil)
  • Készítsen igazolványt egy személyazonosító okmányról (pl. személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány beolvasása)
  • Töltse fel a dokumentumot
  • Kövesse nyomon az ellenőrzési folyamatot
Pocket Option ellenőrzés
Az ellenőrzés részleteit a fiókbeállításokban találja

Meg kell adnia egy címigazolás is. Használhat banklevelet vagy dokumentumokat, például villanyszámlát. Fontos, hogy rajta legyen a fiókot üzemeltető személy neve. Legyen óvatos: A dokumentumot nem szabad levágni, és minden fontos információnak jól láthatónak kell lennie.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Rendelkezésre álló fizetési módok befizetéshez és kifizetéshez

Az Pocket Option-ben az a jó, hogy kb 50 különböző fizetési mód a befizetéshez és a kifizetéshez.

Pocket Option fizetési módok
Rengeteg különböző fizetési mód létezik – például sok kriptovaluta

A a minimális befizetés 50$. Használhat kártyát, e-fizetést vagy kriptovalutát. Nem számítanak fel jutalékot, és a pénzfelvétel 24 órás időhorizonton belül történik. Az a minimális kifizetési összeg 10$.

Zseb-opció-fizetési módok
Néhány további Pocket Option fizetési mód

Tények a fizetési módokról: 

  • Minimális befizetés 50$ és a minimális kifizetés 10$
  • Azonnali befizetés elektronikus módszerekkel
  • Bankkártyák
  • Skrill, Neteller, ADV Cash, WebMoney, Payeer, Perfect Money
  • Kriptovaluták, Bitcoin, Litecoin, Ripple és még sok más
  • Nincs jutalék és díj
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Hogyan lehet pénzt befizetni az Pocket Option-re

El szeretné kezdeni a kereskedést? Az első dolog, amit meg kell tennie a regisztráció és az ellenőrzés után: pénzt letétbe helyezni. A folyamat nagyon könnyen érthető. Nyissa meg az Pocket Option webhelyet. Miután bejelentkezett, láthatja az irányítópultját. Kattintson a „TOP-UP” gombra az oldal tetején.

zseb opciós feltöltés
Nem hagyhatja ki a gombot

Most már választhat egyet a különböző fizetési módok közül. A minimális befizetés $50. Miután kiválasztott egy fizetési módot, kövesse a megjelenő lépéseket.

zseb opciós letét
Válassza ki kedvenc fizetési módját

Ha minden jól megy, számláját feltöltik (minimális befizetés: $50). Most elkezdheti a kereskedést!

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Vannak befizetési bónuszok?

Igen! Pocket Option ajánlatok befizetési bónuszok új ügyfeleket vonzani és a meglévő ügyfeleknek is hitelt adni. Ha fizetési módot választ, láthatja, mennyi befizetési bónuszt kap. Attól függ, mennyi pénzt szeretnél befizetni.

zsebopciós bónusz
Minél többet fizet be, annál magasabb a bónusz

Például, ha feltölti a számláját $ 5000-rel, akkor egy extra 43%-t kap, ami $2,150. Tehát számlaegyenlege $7150 lesz a befizetés után.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Hogyan lehet pénzt felvenni az Pocket Option-ről

Összefoglalva, az első tesztek a visszavonás a brókerrel az Pocket Option áttekintésünkben sikeresek. A pénzfelvétel és a betéti rendszer nagyon jól működik. Ezenkívül az Pocket Option maximum 10% pénzvisszatérítést kínál a befizetéséből vagy veszteségéből.

Pocket Option kivonási lehetőség
Könnyű pénzt felvenni – de igazolt számlával kell rendelkeznie

További információért nyisson valódi számlát. Ezenkívül meg kell említenem, hogy igazolnia kell számláját, mielőtt valódi pénzzel kezdene kereskedni. A bróker nem fizet nem ellenőrzött számlákra.

A bónuszrendszer és a díjak tesztelése

Ahogy az alábbi képen is látszik Az Pocket Option bónuszrendszert kínál. A további pénzszerzési lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre. Használjon befizetést vagy befizetés nélküli bónuszt, hogy nagyobb számlát szerezzen. Ezen kívül kockázatmentes kereskedéseket, készpénz-visszatérítést vagy promóciós kódokat kínálnak.

Pocket-Option-bónusz
Pocket Option bónusz

Jutalmat kap, ha magas a kereskedési volumene. Adnak neked “Drágakövek” amelyet a díjboltban használhat fel. A díjboltban van néhány lehetőség további bónuszok vásárlására.

Jó a bónuszrendszer?

Most először látok ilyen nagy bónuszrendszert különböző lehetőségekkel. De ne felejtsük el, hogy minden bónusz egy feltételhez kapcsolódik. Másrészt bármikor lemondhatja a bónuszt a fiókjában található ikonra kattintva. Nem tartanak vissza pénzt, ha aktív bónuszt kapott. A bónusz 50-szeres forgalmát kell végrehajtania, hogy kifizetést kapjon.

Tények a bónuszrendszerről:

  • Befizetési bónusz
  • Befizetés nélküli bónusz
  • Kockázatmentes kereskedések
  • Pénzvisszafizetés
  • Drágakövek bónuszért
  • Boosterek a nagyobb profit érdekében
➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Támogatás és szolgáltatás Pocket Option kereskedők számára

A támogatás nagyon fontos a kereskedők számára a megbízható kapcsolatok kialakításához. A bróker gyorsan kínál, felelős csevegési támogatás az Pocket Option áttekintésünkben.

Pocket-Option-támogatás-és-oktatás
Pocket Option támogatás

Emellett telefonos és e-mailes támogatást is kaptak. A támogatás különböző nyelveken működik. Eszerint ügynököt kaptak az EU-ban (cseh).

Tények a támogatásról:

  • Támogatás a hét minden napján, 24 órában
  • Telefon, e-mail és chat szolgáltatás
  • Támogatás több mint 5 különböző nyelven
  • Ingyenes oktatási központ
  • Elemzés és képzés
Támogatás:Működési idő:Telefon:Email:
Telefon, chat, email24/7+44 20 8123 4499[email protected]

Ingyenes oktatás: Hogyan tanuljunk meg kereskedni az Pocket Option-vel

Kezdők és haladó kereskedők számára van a nagy oktatási rész a platformon. Tekintse meg az oktatóvideókat, vagy olvasson el új stratégiákat az Pocket Option szakértőitől. Részletesen elmagyarázzák, hogyan működik. Fontos, hogy minél több tudást szerezzen, mielőtt valódi pénzzel kereskedik.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Kereskedési jelek az Pocket Option-n

Ha nincs ideje egyedül elemezni a piacokat, számos lehetőség kínálkozik arra, hogy akárhogyan is profitáljon. A másolási kereskedés az egyik ilyen, de a jelzések is nagyon hasznosak a megtalálásban kereskedési beállítások, amelyek működhetnek, és sok pénzt kereshetnek.

zseb opció jelzések
Az Pocket Option jeleket kínál

De nem minden bináris opciós bróker kínál ilyen kereskedési jeleket. A jó dolog az Pocket Option-ben: Ezeket kínálja jeleket. Csak nyissa meg számláját és kereskedési pultját, és kattintson a „Jelek” gombra a képernyő jobb oldalán.

Most már láthatja a rendszer által generált összes jelet. Ha másolni szeretne egyet, kattintson a „Jel másolása” gombra.

zseb opció másolás jel
Sok jelet láthat egyszerre

Ennyi a varázslat – most a jelnek megfelelően kereskedést kötöttél. Ez segíthet kereskedési készségeinek fejlesztésében. Amíg a jelek rendelkezésre állnak Pocket Option, kereskedési robotok ők nem!

Hol érhető el az Pocket Option?

Talán észrevette, hogy nem tudja használni az Pocket Option kereskedési platformokat a világ minden országában. Vegyünk egy gyors áttekintés az összes elérhető és betiltott országról.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Elérhető országok listája:

Ezek azok az országok, ahol kereskedhet az Pocket Option-n keresztül:

  • Kína
  • India
  • Japán
  • Malaysia
  • Perzsia
  • Oroszország
  • Szerbia
  • Dél-Korea
  • Brazília
  • Thaiföld
  • pulyka
  • Egyesült Arab Emírségek
  • és még sok más

Lásd a teljes Pocket Option országok listája itt!

Sajnos vannak olyan országok, amelyek teljesen betiltották a bináris opciókkal való kereskedést.

A tiltott országok listája:

Ezek azok az országok, ahol nem lehet Pocket Option-n keresztül kereskedni:

  • Minden ország, amely az Európai Unióhoz tartozik
  • Izrael
  • Japán
  • Egyesült Királyság
  • USA

Melyek az Pocket Option alternatívái?

Az Pocket Option legalább olyan jól teljesít, mint a másik két legjobb bináris brókerünk. Az Pocket Option-re 5 csillagból teljes 5-öt adhatunk, mert a bróker szabályozott, magas hozamokat és bónuszokat kínál, kiváló és funkciókban gazdag felülettel rendelkezik, és sok felhasználó körében népszerű.

Az Pocket Option iparági szabványnak tekinthető, ha bináris kereskedésről van szó. Összehasonlításaink során ez az egyik legjobb bróker.

1. Pocket Option2. Olymp Trade3. IQ Option
Értékelés: 5/55/55/5
Szabályozás:IFMRRCNemzetközi Pénzügyi Bizottság/
Digitális lehetőségek: IgenIgenIgen
Visszatérés:Akár 93%+Akár 90%+Akár 100%+
Eszközök:100+100+300+
Támogatás:24/724/724/7
Előnyök:30 másodperces kereskedéseket kínál100% bónusz elérhetőCFD és forex kereskedést is kínál
Hátrányok:Magasabb minimális befizetésNem a legmagasabb hozamNem minden országban érhető el
➔ Regisztráljon az Pocket Option-vel➔ Látogassa meg az Olymp Trade áttekintését➔ Látogassa meg az IQ Option áttekintését

Többet látni alternatívák összehasonlításunkban más brókerekkel:

Az Pocket Option kínál társult programot?

Igen, Az Pocket Option társult programot kínál minden kereskedő számára, aki új kereskedőket akar hozni a brókerekhez. A nyereség legfeljebb 80% lehet az Pocket Option bevételéből. Rengeteg lehetőség kínálkozik partnerként további bevételhez.

zsebopciós leányvállalat

Új kereskedőket vonzhat a közösségi médián, webhelyeken, YouTube-on vagy más típusú hirdetéseken keresztül, és regisztráltathatja őket partner URL-címén keresztül. Ha a hivatkozott kereskedő kereskedni és befektetni kezd, Ön jutalékként pénzt keres a brókertől.

➨ Iratkozzon fel ingyenesen az Pocket Option partnerprogramra

(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatokkal jár)

Az Pocket Option áttekintésem következtetése: Megbízható bróker vagy átverés?

Az Pocket Option felülvizsgálatom eredménye: Az Pocket Option megbízható bináris opciós brókernek tűnik. Különböző eszközök széles választéka áll rendelkezésre, amelyek magas nyereséget hoznak a kereskedők számára. A bináris opciók nagyon egyszerűek és könnyen érthetők a platformon. További kérdések esetén a nagy oktatási központot használhatja. Véleményem szerint a kereskedési platform az egyik legjobb a világon, mert gyorsan testreszabható. Ráadásul nagyon felhasználóbarát, és nagyon kényelmes a kereskedés.

Az Pocket Option legális bróker

A kifizetésekhez és a befizetésekhez számos különböző fizetési mód áll rendelkezésére. A számlanyitás kevesebb mint 5 perc alatt nem probléma. A valódi pénzzel való kereskedést 50$ kezdőegyenleggel kezdheti meg. Ez minden kereskedő számára jó érték. Szívesen fogadjuk a nagy befizetéseket is. Az Pocket Option egyetlen hátránya a pénzintézet valódi szabályozásának hiánya. Összefoglalva, tapasztalataim alapján ez a bróker nagyon hasznos lehet.

Az Pocket Option előnyei:

  • Magas eszköznyereség 96%+
  • 100+ eszköz
  • Gyors és megbízható támogatás
  • Társadalmi kereskedés
  • Sok különböző fizetési mód
  • Nincsenek rejtett díjak
  • Kiváló kereskedési platform
  • Alacsony minimális befizetés
  • A pénzeszközök felvétele egyszerű

Az Pocket Option egy igazán jó bónuszprogramot mutat, és a megbízható kereskedési platform értékelésemben. Ez az egyik legjobb kereskedési platform.

➥ Regisztráljon most ingyen az Pocket Option-re!

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Az Pocket Option szabályozott?

Igen, a Nemzetközi Pénzügyi Piacok Kapcsolatok Szabályozó Központja (IFMRRC) és a Mwali International Services Authority szabályozza. De a pénzügyi piacok számára nincsenek hivatalos kormányzati hatóságok.

Az Pocket Option jó bróker?

Az én szempontomból az Pocket Option megbízható bróker. Használhatja a demószámlát, kereskedhet díjak nélkül, fizethet be és vehet fel pénzt, és sok pénzt kereshet a magas kifizetésnek köszönhetően (96%+). Ezenkívül a platform jó támogatást és közösségi kereskedést is kínál.

Az Pocket Option elérhető az Egyesült Államokban?

Nem, sajnos az Pocket Option-t nem használhatják az amerikai kereskedők, mert nem szabályozza a CFTC. Az amerikai kereskedők azonban továbbra is létrehozhatnak ingyenes demószámlát.

Biztonságos az Pocket Option?

Az Pocket Option egy legális és biztonságos bróker, ahol csak teheti kereskedjen bináris opciókkal. Pénzeszközei biztonságban vannak, és könnyű pénzt felvenni.

Mennyi ideig tart az Pocket Option kivonása?

Az Pocket Option kifizetése általában nagyon gyors. Amikor teszteltük a platformot, a pénz már másnap a számlán volt. A kivonás azonban akár 5 napig is eltarthat. Ez a választott kivonási módtól és a hét napjától függ.

Az elektronikus pénztárcákról és hitelkártyákról történő pénzfelvétel általában gyors. A banki vagy elektronikus átutalások átlagosan 4-5 munkanapot vesznek igénybe, a kriptovaluta-felvételek átlagosan 2-3 munkanapot vesznek igénybe.

Lehet pénzt keresni az Pocket Option-vel?

Igen, lehetséges pénzt keresni az Pocket Option-n. Sokan vannak, akik teljes munkaidőben csinálják, és vagyonokat kerestek ezzel. Az éremnek azonban mindig két oldala van. Nem valószínű, hogy veszteséges is lesz.

Általában a megfelelő kereskedési stratégia kiválasztásáról és a megfelelő kereskedések megfelelő időben történő lekötéséről van szó. Ha sikerül, sok pénzt kereshet az Pocket Option-vel. Nincs felső határa annak, hogy mennyi pénzt kereshet.

OTC volt az Pocket Option-n?

Az OTC az Pocket Option-n vény nélkül kapható. Ezek olyan eszközök és diagramok, amelyekkel hétvégén kereskedhet. Ez azért különbözik a valós tőzsdei grafikonoktól, mert az eszközzel nem lehet kereskedni a tőzsdén, ha az zárt. Ebből adódóan OTC diagramokat használnak az Pocket Option-n.