Bináris opciós brókerek, akik elfogadják a PayPal-t

Gondolkozott már azon, hogy melyek azok a bináris opciós brókerek, amelyek elfogadják a PayPal-t?

Ellentétben a régi időkben a pénzügyi kereskedés, amikor az egyetlen eszköz pénzeszközök befizetése és kifizetése kereskedési számláról banki átutaláson keresztül történt, ma már számos lehetőség kínálkozik a kereskedők számára a tranzakciók végrehajtására bináris opciós brókereik.

brókerek, akik elfogadják a paypal-t

Bár még mindig nem általánosan elfogadott, PayPal fontos tranzakciós eszköz brókerek és kereskedők számára, ahol ezt a médiát használják.

A PayPal története

Elindította Elon Musk és néhány másik vállalkozó a 90-es évek elején, mielőtt eladták volna az eBay-nek, a PayPal az e-fizetési üzletág úttörőjének tekinthető. Sok bróker alkalmazta volna a PayPal-t a tranzakciókhoz, de a cég által bevezetett szigorú csalásvédelmi intézkedések, amelyek magukban foglalják bizonyos országok állampolgárainak kizárását a platform használatából korlátozta a használatát a bináris opciók piacán.

brókerek paypal

Ha Ön a PayPal-kompatibilis ország és szeretné tudni, hogy van-e lehetőség ennek a módszernek a használatára a bináris opciók piacán történő tranzakciókhoz, még mindig van néhány PayPal-barát bináris opciós bróker, amelyet használhat, és ezeket itt felsoroljuk.

Egy másik ok, hogy miért PayPal nem univerzálisan használják a bináris opciók piacán, mivel a tranzakciók eszköze az, hogy a piacon sok bróker található Ciprus, és ismert problémák merültek fel a PayPal és a ciprusi brókerek tevékenysége között.

Remélhetőleg addigra CySEC regisztrációjának teljes körű végrehajtásával történik bináris opciós brókerek, több PayPal-barát bináris opciós brókert fogunk látni.

› Javaslatunk: Regisztráljon ingyen az Quotex-vel

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Nadex

A PayPal rendelkezik egy kéretlen elfogultság az észak-amerikaiakkal folytatott tranzakciókért, így nem meglepő, hogy az észak-amerikai Derivatives Exchange (Nadex) hosszú időn keresztül a lista élére került. Tulajdonosa és üzemeltetése a IG Group brókercég, Nadex lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy közvetlen kereskedők legyenek a tőzsdén.

Nadex

Nadex csak az Egyesült Államok állampolgáraira és lakosaira korlátozta a hozzáférést a platformjához, és ez sok éven át PayPal-barát bináris opciós brókerré tette. Olyan alacsony, mint $100, tudsz letéti alapok PayPal-fiókjával az Nadex kereskedési számlájára. Nincsenek tranzakciós díjak.

Manapság Nadex már nem fogadja el a PayPal-t letétbe helyezésére és pénzeszközök visszavonása.

› Javaslatunk: Regisztráljon ingyen az Quotex-vel

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

Következtetés: A PayPal-t elfogadó brókerek

A PayPalt sokan használják gyors online fizetésre. A cég lett szabvány sok országban az egész világon. sajnálatos módon nincs olyan bináris opciós bróker, amely elfogadná a PayPal-t. Az Nadex sokáig elfogadta a fizetési módot, de már nem támogatja.

neteller

Ha keres kényelmes fizetési módok, olvassa el útmutatónkat a legjobb fizetési brókerekről Skrill és Neteller.

› Javaslatunk: Regisztráljon ingyen az Quotex-vel

(Kockázati figyelmeztetés: Az Ön tőkéje veszélyben lehet)

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást

  • Egyik sem

    Realmente um meio de pagamento muito rapido e seguro, hoje em dia com a tecnologia avançando é muito fontose que tenhamos novos métodos de pagamento como vem sendo com as criptomoedas. Na quotex é muito bom realizar as transações, são rápidas e dão uma segurança maior para quem não conhece. Sem duvidas a melhor corretora do momento.

    Waldir Monte