A 6 legjobb bináris opciós stratégia, amely kezdőknek működik 2023-ban

Ezen az oldalon mi megmutatja a legjobb 6 bináris opciós stratégiánkat. Van nekik 60% feletti találati arány. Könnyedén használhatja minden időkeretben, például 60 másodpercnél vagy annál hosszabb lejárati időnél. Ezenkívül a Martingale stratégiát is használhatja az eredmények javítására. A legjobb az úgynevezett "Hamis kitörési stratégia. Minden eszközön és minden időkereten működik. Tanuljon meg nyereségesen kereskedni néhány pillanat alatt. Nézze meg az alábbi képet az első benyomásért.

Ha csak ezzel a kereskedési stílussal kereskedik, sok pénzt kereshet. A következő fejezetekben további információkkal szolgálunk a piac elleni győzelemhez!

A bináris opciós stratégiák magyarázata
Itt megtalálhatja a legjobb bináris opciós stratégiákat

Mi az a bináris opciós stratégia?

A bináris opciós stratégia egy olyan kereskedési módszer, amelyet egy adott mögöttes eszköz ármozgásának előrejelzésére használnak, és meghatározzák, hogy vásároljunk vagy adjunk el egy adott mögöttes eszközt. bináris opció.

A bináris opciós stratégiának követnie kell a kereskedési terv szigorú szabályait. A stratégia bármely időkerethez, piachoz vagy kereskedési platformhoz igazítható, amely bináris kereskedést kínál. Bináris opciós stratégia nélkül vakon kereskedsz a piacon, és a nyereséged és veszteségeid véletlenszerűen generálódnak.

Miért van szükség bináris opciós stratégiára?

A bináris opciós stratégiák különböző módszerek lehetnek a piacon történő kereskedésre. Először is, a bináris opciós stratégiának nem kell nehéznek lennie. Egyszerű ötletekkel és módszerekkel lehet pénzt keresni. Ezért fontos szigorú szabályok alkalmazása a piaci kereskedés során. A leggyakoribb hiba, hogy nem tartja be a saját szabályait! Ezenkívül egy jó stratégia csökkenti az érzelmi és irracionális kereskedést.

A legtöbb kereskedő elveszíti a pénzét, mert bevált módszer és stratégia nélkül kereskedik. A haladó kereskedők ismerik a piac működését, és sokat gyakorolják saját módszereiket. Meg kell tanulni, és magasabb szintű ismereteket szerezni a piacról. Tapasztalataink szerint nem könnyű megtanulni rövid időn belül sikeresen kereskedni. A következő cikkben szigorú szabályokat adunk a piacokon való kereskedésre vonatkozóan, és megmutatjuk, hogyan működnek egyszerűen és sikeresen a stratégiák.

A 6 legjobb bináris opciós kereskedési stratégia listája:

  1. Hamis kitörési stratégia
  2. Kövesse a Trend Stratégiát
  3. A szivárvány stratégia
  4. A gyertyatartó-stratégia
  5. A pénzáramlási index stratégia
  6. A teknős stratégia

Egy téves jóslat jókora mennyiségű pénzt veszíthet. Ezért elengedhetetlen bizonyos bináris stratégiák kialakítása a kockázat és a pénz kezelésére. Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbb kereskedési stratégiákat: 

1. Hamis kitörési stratégia

A False Breakout stratégia a piacok kereskedésének legpontosabb módja. Kereskedési kitörések nem működnek túl jól. Korábban sokszor teszteltük (alább megmutatjuk, miért nem működik jól). Kitörés után a piac legtöbbször visszatér.

Mindössze annyit kell tennie: keres egy szintet (magas/alacsony vagy támogatás/ellenállás), és várja meg, amíg a piac áttöri a szintet. Ha visszajön a piac, akkor rövid (put) és long (call) lehet.

Hamis kitörés: A piac megtöri a magas/alacsony vagy támogatás/ellenállást, és visszatér a szintre, és a szint alatt/felül marad. A támogatás/ellenállás több mint egy magas/alacsonyabb egymás után. Ezt a módszert bármilyen időkeretben és bármely eszközzel/piaccal használhatja. Ez univerzális. Lásd az alábbi képet!

Elméleti-módszer-Bináris-Opciók-stratégia
Elméleti módszer

Tekintse meg videónkat erről a bináris stratégiáról:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iQmVzdCBCaW5hcnkgT3B0aW9ucyBUcmFkaW5nIFN0cmF0ZWd5IGZvciBiZWdpbm5lcnMgKDYwIHNlY29uZHMgdHJhZGluZykiIHdpZHRoPSI2NDAiIGhlaWdodD0iMzYwIiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LnlvdXR1YmUtbm9jb29raWUuY29tL2VtYmVkL3lWZGptTGFpT3NNP2ZlYXR1cmU9b2VtYmVkIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmU7IHdlYi1zaGFyZSIgYWxsb3dmdWxsc2NyZWVuPjwvaWZyYW1lPg==
➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Miért működik olyan jól ez a bináris opciós stratégia?

Ehhez a kérdéshez további ismeretek szükségesek. A csúcsokon és a mélypontokon sok a stop-loss a többi kereskedőtől a piacon. A professzionális kereskedők ezt a tudást arra használják, hogy magas likviditást szerezzenek saját pozícióikhoz. Kilépnek vagy olyan kereskedést nyitnak, ahol magas a likviditás. A legtöbb esetben meghamisítják ezt a kitörést, vagy a piac megfordul a zárt pozíciók miatt.

Nagyon sok kereskedő kereskedik ilyen kitörésekkel. Az algoritmusokat úgy programozzák és indítják el, hogy pénzt veszítsenek.

Tények:

  • A stop-loss-eket kitöréssel váltják ki
  • A sok stop-loss magasabb likviditást jelent
  • Ezt a tudást nagy pozíciók nyitására vagy bezárására használják
  • A piac a legtöbb esetben megfordul
  • Néha ez egy rövid fordulat, néha pedig a trend teljesen megváltozik

Mely szintek a legjobbak a kereskedéshez?

Az új és friss csúcsok és mélypontok a legjobb szintek ehhez a legjobb bináris kereskedési stratégiához! Több egymás utáni csúcs esetén valószínűbb, hogy a piac áttöri ezt a szintet. Keressen nagy új és friss csúcsokat. A legjobb eredmény érdekében a szintet az aktuális napon kell létrehozni. Lásd az alábbi képet.

Különböző belépési szintek a bináris opciós kereskedéshez
Különböző szintek a bejegyzésekhez

Továbbá a legjobb pályák a V-Form-ot kapták. Mutatjuk az alábbi képet. A V-Form-ot sok más kereskedő tisztán látja a piacon. Stop-loss-aikat ezekre a szintekre teszik. Ezenkívül lehetőség van a V-forma cseréjére támaszként és ellenállásként. Inkább megvárjuk a V-Form hamis kitörését. Magas találati aránnyal működik, és könnyen pénzt kereshet vele kereskedés bináris opciók.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

V-Form-Chart-analízis
A legjobb szintű V-forma

Mikor válassz belépőt? - Kezdőknek

A kockázatos kereskedők közvetlenül a kitörés ellentétesében nyitnak pozíciót. Véleményünk szerint van jobb módszer is a jó eredmények elérésére. Az alábbi képen megmutatjuk a pontos bejegyzéseket. Válassza ki a szintet a piacokon. Ha a piac visszalépi a szintet, megnyithatja a kereskedést. Pont olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Néha 2-3 kereskedésre lesz szüksége a nyereséghez. Ezért duplázzuk meg a befektetés összegét, ha elveszítünk egy kereskedést.

További információ: Megvárhatja, amíg egy gyertya bezár a kitörési szint alatt/felfelé, hogy jobb megerősítést kapjon

Melyik időkeretet használhatom ehhez a bináris opciós stratégiához?

Bármilyen időkeretet használhat ehhez a bináris opciók legjobb stratégiájához. Az elemzés során az idő nem számít. Csak az eszköz ára számít. Egyetlen profi kereskedő sem törődik az idővel. Látni fogja, hogy a kis időkeretekkel nehezebb kereskedni, mert jobban oda kell figyelnie a piacra. Sokkal gyorsabban kell reagálnia, mint magasabb időkeretekben. Összefoglalva, csak az eszköz ára számít.

Bináris-opciók-stratégia-bejegyzés-példa
Pontos kereskedelmi bejegyzés

Tekintse meg a másik videót a hamis kitörés pontos példájával:

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcm Ft 0 Vib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE711TP10ZWQtbWVkaWE71The Trading Pit0 1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

2. Kövesse a trendstratégiát

Trendkövető stratégia

Ez az egyik legjobb bináris kereskedési stratégia kezdőknek. Ez trendkövetési stratégia kereskedési mennyiségtől és piactól függetlenül mindenhol alkalmazható. Először is tanulmányoznia kell a kereskedési grafikont és a vonalak mintáját. Biztosan észrevetted, hogy általában cikcakkban haladnak. Ez könnyű feladatnak tűnhet, de gyakorlatot igényel. 

Először is, jobb megismerkedni a kereskedési grafikonokkal és azok trendjeivel a demó kereskedési alkalmazásokban, mielőtt pénzzel kereskedne egy valós idejű piacon.

Ha megtanulja olvasni a mintát, könnyen megjósolhatja, hogy az eszköz ára magas vagy alacsony lesz. Ez a legjobb bináris stratégia azonban nem túl megbízható a short ügyletek esetében. A legjobb bináris opciós stratégia alkalmazásához tanulmányoznia kell a diagramot, és látnia kell a vonalak mozgását. 

Ha a vonal emelkedik, az árak emelkednek, és fordítva. Ha a vonal vízszintesen egyenes, keressen más lehetőséget a pénzzel való kereskedésre. 

Elengedhetetlen a gyakorlati tudás, a demó kereskedési oldalakon való gyakorlás és a tiszta elképzelés. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

3. A szivárvány stratégia 

hírek

Ennek a legpontosabb bináris opciós stratégiának a használata a hírstratégiával együtt kell megtenni. Először is ismernie kell annak a piacnak a természetét, ahol kereskedik. Ezután, miután megismerte a folyamatban lévő trendet, elkezdheti használni ezt a stratégiát. Ez egy erős stratégia, amely növeli a helyes előrejelzések és a győzelem esélyét. 

Ez a legjobb bináris kereskedési stratégia alapvető jeleket használ, hogy megbízható előrejelzéseket készítsen az eszköz áráról. 

A szivárványstratégia egy olyan minta, amely magában foglalja a különböző átlagok használatát a különböző periódusú akciókban. Ezen időszakok mindegyike más-más színnel van azonosítva. 

A mozgóátlagok az árváltozások felismerésére szolgálnak. A sok periódusú mozgóátlagok lassan, a kevés periódusú mozgóátlagok pedig gyorsan reagálnak az árváltozásokra. 

Ha erős mozgást észlel az eszközdiagramon, a mozgóátlagok a valós idejű trendekben a legvalószínűbb, hogy a lassú irányból a gyors irányába mozdulnak el.  

Hírek Kereskedési Szivárvány Stratégia

A leggyorsabban mozgó átlag kerül a legközelebb az eszközárhoz, a második legközelebbi a második leggyorsabb, az árfolyamhoz legközelebb eső harmadik pedig a harmadik leggyorsabb mozgóátlag, és így tovább. 

Ha megfigyeli, hogy a számos mozgóátlag a fent tárgyalt mintában elhelyezkedik, akkor tartós ármozgást mondhatunk egy meghatározott irányba. Ezért, ha ilyen mintával és trenddel találkozik, azonnal cserélje ki pénzét, mivel ez egy kedvező időszak.  

Kiválaszthatja, hogy hány átlagot szeretne használni. A legtöbb jó kereskedő három mozgóátlagot használ. 

Ha a mozgóátlagokat úgy helyezzük el, hogy a legrövidebb vonal a közepes mozgóátlag felett, a leghosszabb pedig a közepes vonal vagy mozgóátlag alatt legyen. Az eszközárak esésével kell kereskednie. 

Öntől függ, hogy egy periódusban hány mozgóátlagot határoz meg. Ezért minden mozgóátlagnál ajánlatos a korábban használt időszakok duplexét használni. 

A különböző mozgóátlagokban használt periódusok számának ez a változása megbízható arányokat ad, ami viszont pontos jeleket ad. 

Kezdőknek ajánlatos az 5, 10, 15, 20 stb. arányt használni. 

Lépések, amelyeket megtehet a megfelelő sorrend eléréséhez:

  • Azonnal kereskedjen – ha eléri a kívánt vagy ismerős mintát az utolsó mozgóátlag pozicionálása után, itt az ideje, hogy befektesse pénzét. 
  • Gyakoroljon türelmet – ha szeretné kipróbálni a legjobb stratégiát a bináris opciókhoz, és kerülni szeretné az all-int, akkor várjon egy ideig. Így ellenőrizheti, hogy a jel segített-e a helyes előrejelzésben vagy sem.
  • Várjon 2-3 időszakot – ez a lépés biztonságérzetet ad, különösen akkor, ha nagy mennyiségű pénzzel kereskedik, és nem akarja megkockáztatni, hogy csak egy időszakra hagyatkozzon. Két-három periódust vagy még többet vár, ahogyan kívánja. 
  • Szánjon rá időt, hogy megértse az eszközdiagram trendjét, majd tegyen egy lépést. Azonban ne várjon többet háromnál. Három időszak elteltével a piac változásnak indulhat, és új trendek jelenhetnek meg. 
➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

4. A gyertyatartó stratégia 

Gyertyatartó stratégia

Steve Nison 1991-ben egyik könyvében bemutatta a bináris gyertyatartó-képzési stratégiát. A jó kereskedőnek tudnia kell, hogyan kell olvasni az eszköztáblázatokat.

Miután megértette a mintáit és mozgásait, könnyen megjósolhatja az eszköz következő mozgását a diagramokon. Például van egy mintaképződmény az eszközdiagramokon, az úgynevezett gyertyatartó formáció. A felfelé és lefelé haladó vonalak által alkotott minták gyertyatartóként jelennek meg.

A felső vonal a legmagasabb ár, az úgynevezett hegy, az alsó vonal pedig a legalacsonyabb, az úgynevezett völgy. Ebben a stratégiában nincs egy konkrét formáció, de van néhány, amelyet meg kell tanulnia azonosítani és elolvasni a jobb kereskedés érdekében. 

A bináris opciós kereskedési stratégia alkalmazásához egy ideig figyelnie kell az árak diagramját és mintáját. Észre fog venni néhány ismétlődő mintaképződést. Ezután tudását és tapasztalatát felhasználva megjósolhatja, hogy a vonal felfelé vagy lefelé fog menni. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

5. A Money Flow Index stratégia 

cserék
Pénzáramlási index stratégia

Ez a bináris opciók legjobb stratégia akkor előnyös, ha gyorsan, mondjuk 5 percet tervez játszani vele. Igen, ez a stratégia ilyen gyorsan működik. Gyors és hatékony.  

Mivel a bináris opciós kereskedés kereskedője, tisztában kell lennie azzal, hogy a kereskedési piac rövid távon nem véletlenszerű. A stratégia további előnye, hogy sok időt takarít meg. Ha 5 perc alatt játszol, naponta több kereskedést köthetsz. 

Azonban az ilyen rövid távú bináris opciós kereskedés kockázatkezelésre és technikai elemzésre van szükség. Tudnia kell, hogy a részvényárfolyamok nem változnak 5 perc alatt, függetlenül attól, hogy a cég jól vagy rosszul működik a piacon. Tehát a pénzáramlási index stratégia időtakarékos, de sok kockázatot is magában foglal. 

Az egyetlen dolog, ami rövid időn belül megváltoztatja az eszköz árát, az a kereslet és a kínálat. Ez a két tényező határozza meg, hogy az eszköz ára emelkedni vagy csökkenni fog egy rövid időszak alatt.  

Ahhoz, hogy elsajátítsa ezt a stratégiát, és 5 percenként pénzt keressen a Bináris Opciókkal, meg kell tanulnia a technikai elemzést. Ez segít megérteni, hogy a többi kereskedő elad vagy vásárol. Ha ezt megérti, könnyű lesz az MPI-stratégiát a pénzáramlási index mutatójával használni. 

MFI index mutató – az eladott eszköz és a vásárolt eszköz darabszámának aránya a mutató. Az érték általában 0 és 100 között van. 

Nézzük meg, hogyan működik a pénzáramlási index mutatója:

  • A 0 szám azt jelzi, hogy sok aktív kereskedő tervezi az eszköz eladását. 
  • Az 50-es szám azt jelzi, hogy azonos számú aktív kereskedő kívánja megvásárolni és eladni az eszközt. 
  • A 100-as szám azt jelzi, hogy a platformon aktív összes kereskedő meg akarja vásárolni az eszközt. 

Most, hogy megértette az MPI-mutató aránya és az eszköz vásárlását vagy eladását tervező kereskedők közötti kapcsolatot, könnyen választhat egy lehetőséget és biztosíthatja a pénzét. Ezenkívül könnyen megbecsülheti az eszközárak mozgását, miután megértette a keresletet és a kínálatot. 

Egyszerűbben fogalmazva, ha az eszközt vásárló kereskedők száma sokkal nagyobb, mint az ugyanazt az eszközt értékesítő kereskedők száma. Kevesebb kereskedő lesz, aki felfelé kényszeríti az eszközök árát. Ennek eredményeként a kereslet és az ár is csökkenni fog.

Ugyanígy, ha az eszközt eladó kereskedők száma nagyobb, mint ahány kereskedő vásárol egy eszközt, akkor csökken a kínálat, és nőnek az árak. 

Az alábbiakban felsoroljuk, hogyan használhatja az MFL indexet a következő pontos előrejelzéshez:

  • Ha a pénzáramlási index több mint 80. Ez azt jelenti, hogy sok kereskedő megvásárolja az eszközt, és az árak eshetnek. 
  • Ha a pénzáramlási index kisebb, mint 20. Ez azt jelenti, hogy sok kereskedő eladja az eszközt, és az árak valószínűleg emelkedni fognak.

Ez a legjobb stratégia a bináris opciókkal való kereskedéshez rövid ideig működik a legjobban. A kereskedők általában ezt a stratégiát használják 5 perces fogadásokra. Hosszú távon nehéz megjósolni a folyamatot ezzel a stratégiával, mivel az a szélsőségekig megy. Tehát ne használja ezt a stratégiát hosszú távú kereskedései során. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

6. A teknős stratégia 

Bináris opciós teknős kereskedési stratégia
Teknős kereskedési stratégia

Ez az egyik legjobb bináris opciós stratégia a kereskedők között. Ahogy a neve is sugallja, ez a stratégia az elmúlt húsz nap eszközárainak mozgását használja fel. Ezután használja ezeket az adatokat a következő találat előrejelzésére; lehet magas vagy alacsony. Ez a stratégia két jelet ad:

  • A vételi jel – amikor az aktuális ármozgás magasabb, mint az elmúlt 20 nap sávjai/sorai. 
  • Az eladási jelzés – amikor az aktuális ármozgás alacsonyabb, mint az elmúlt 20 nap oszlopai/sorai. 

Ez az egyik legjobb bináris opció kereskedési stratégia, és kezdők is könnyen használhatják. A teknősök stratégiájának eredménye azonban vegyes. A kereskedési stratégiák segítenek a kereskedőnek a jelek azonosításában; egyik sem ígérkezik 100% pontosnak.

A bináris opciós kereskedési stratégia használatának okai:

  1. A megfelelő tervezés vagy stratégiák nélküli cselekvések végrehajtása kudarcot vallhat. Ezért kulcsfontosságú, hogy stratégiát készítsen, mielőtt bármilyen platformon kereskedne a pénzével. 
  2. Valódi pénzről van szó. Ahhoz, hogy sikeres kereskedő legyen, ismernie kell azt a helyet, ahová a pénzt fekteti. 
  3. Soha ne kezelje a kereskedelmet puszta szerencsejátékként, ha arra törekszik, hogy jó kereskedő legyen. Ne hagyatkozzon találgatásokra. Így csak a pénzedet fogod elveszíteni.
  4. A stratégiák használata erős jelzéseket ad az eszközárak mozgásáról. A helyzetet azonban csak akkor használhatja hatalmas profitra, ha megérti a trendet és helyesen jósol. 
  5. Megkíméli Önt az impulzív, érzelmi döntések meghozatalától. 
  6. Miután kidolgozta az Ön számára legmegfelelőbb bináris opció stratégiát, elsajátíthatja és módosíthatja azt, hogy hosszú távú nyereséget érjen el.
  7. Ha pénzkezelési stratégiákat használ annak eldöntésére, hogy mennyi pénzt fektet be a kereskedésbe, megóvhatja Önt attól, hogy felelőtlenül elveszítse pénzét. Mivel a kapzsiság és a bűntudat könnyen manipulálhat téged spontán cselekedetekre. 

A sikeres bináris opciós kereskedési stratégia alapjai

Mielőtt a pályára lépne, ismernie kell a bináris opciós kereskedési stratégiák két alapvető paraméterét – a kereskedési összeget és a jelet. Nézzük meg részletesebben ezt a két paramétert:

#1 A jel 

A jelzés alapvetően egy mozgás a piacon, vagy annak jelzése, hogy az árak emelkednek vagy csökkennek. Ez inkább egy ösztön, miután megfigyeled a körülötted zajló trendet. A Signal segít jobban azonosítani a következő lépést. Nyilvánvaló, hogy segít megjósolni, hogy az árak magasra mennek vagy csökkennek. 

Vannak bizonyos módok a jel azonosítására. Íme néhány módszer:

  • Legyen naprakész 

A kereskedés az üzlethez és a piachoz kapcsolódik. Tehát ahhoz, hogy jó legyen a kereskedés, megfelelő ismeretekkel kell rendelkeznie a részvénypiacról, az iparági hírekről és a vezérigazgató által a nyilvánosság számára biztosított információkról. Mindez segíthet megjósolni, hogy az erőforrások ára emelkedni vagy csökkenni fog.

  • Műszaki felmérés 

Ez egy olyan módszer, ahol félreteszed a piaci híreket, és alaposan megnézed a kereskedési grafikont. Ez egy centralizáltabb megközelítés. Gondosan elolvassa a grafikont, és elemzi a múlt eseményeit, hogy megjósolja a jövőt. 

Bonyolult, de megbízhatóbb. Nem kell all-in menned; sok demó kereskedési alkalmazás elérhető online, ahol gyakorolhatja és fejlesztheti előrejelzési készségeit. Ha agya hozzászokik a kereskedési mintához, könnyen megértheti az árak emelkedésének vagy csökkenésének trendjét. 

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

#2 Beruházás összege 

Nagyon fontos eldönteni, hogy mekkora összeget fog kereskedni. Az impulzívság vagy a pénzzel való helytelen kezelés csak veszteséget eredményez. Fejleszteni a stratégia a pénz kezeléséhez a kockázatok csökkentése érdekében a bináris opciókon keresztül. Íme a két leggyakrabban használt és legmegbízhatóbb pénzkezelési stratégia – a százalékon és a martingálon alapuló megközelítés. 

  • Százalék alapú megközelítés 

Ezzel a módszerrel Ön dönti el, hogy tőkéjének hány százalékával kíván kereskedni. Kezdőknek javasoljuk, hogy a 1%-vel vagy a 2%-vel kezdjék. Például $ 50 000 van a bankszámláján. Tehát úgy dönt, hogy 1%-t keres belőle, ami $ 500. Ez egy biztonságos módja a pénzkezelésnek és a potenciális kockázatok csökkentésének. 

Ez a megközelítés kissé trükkös, és kockázatot rejt magában, ha nem vagy tapasztalt. De jó, ha ismeri az összes lehetséges megközelítést. Itt megduplázod a kereskedést am

Tesztelje, hogy a bináris kereskedési stratégia működik-e az Ön számára 

Tehát mi a bináris legjobb stratégia? Számos változat létezik, amelyekkel találkozni fog az interneten. Mindegyik működőképesnek tűnik, amíg nem teszteli. A különböző kereskedők eltérően érzékelik a jeleket. Az Ön számára legmegfelelőbb stratégia azonosítása hosszú távon segít pénzt keresni. 

Egyetlen alkalmazás vagy személy sem tudja megmondani, hogy melyik bináris opciós stratégiák működnek a legjobban az Ön számára. A kereskedő feladata, hogy tesztelje a különböző kereskedési stratégiákat, és a maga módján alakítsa ki azokat, hogy a legtöbbet hozza ki belőlük. A bináris kereskedés pontos előrejelzéseket igényel. A győzelemhez stratégiák elsajátítására van szükség. Bármilyen stratégia helytelen használata vagy vegyes jelek végül pénzvesztéshez vezet.

Kerülje a valódi pénz használatát új stratégiák tesztelésére. Ezen túlmenően, ügyeljen arra, hogy korlátokat állítson fel, és legyen stratégiája a pénz kezeléséhez.  

Találja meg a megfelelő időkereteket a bináris opciós stratégiákhoz:

Melyik időkeret a legjobb a bináris opciók stratégiákkal való kereskedéséhez? – A brókerek 30 másodperces, 60 másodperces, 5 perces vagy akár 24 órás lejárati idővel kereskedhetnek a bináris kereskedésben. Tapasztalataink szerint a megvitatott stratégiákat minden kívánt időkeretben használhatja. Mindig ugyanaz, az időkeret nem számít.

A bináris opciók időkeretei a stratégiákhoz

De javasolhatjuk, hogy maradjon távol a 30 vagy 60 másodperces időkerettől, ha Ön kezdő, mert nagyon magas készségekre van szüksége a gyors kereskedési végrehajtáshoz.

Pénzkezelés a legjobb siker érdekében

A pénzkezelés minden bináris opciós stratégiához tartozik. Megfelelő pénzkezelés nélkül, mindent elveszítesz. A legtöbb kereskedő elköveti ezt a hibát. Mi személy szerint szívesebben kockáztatjuk kereskedési számlaegyenlegünk 1 – 5% értékét egyetlen Bináris Opcióban. Így elveszíthet néhány kereskedést anélkül, hogy teljesen megsemmisítené fiókját. A pénzkezelés a kereskedőtől is függ. Egyes kereskedők nagyon agresszívak, és sok pénzt igényelnek a befektetéshez. A végén neked kell eldöntened, mennyi pénzt akarsz kockáztatni.

Egyes kereskedők a számlaegyenlegből 10% vagy többet használnak kereskedésre. Például, ha 4 vesztes ügylete van (ez történik) egymás után, akkor számlaegyenlege mínusz 40%. Véleményünk szerint őrültség ezt a kockázatot kihasználni.

A legtöbb professzionális kereskedő portfóliójának 0,5-1,51 TP103T kockázatát használja egy kereskedésre. Tapasztalataim szerint kemény érzelmeket szerezhet, ha hatalmas mennyiségű pénzt veszít rövid időtávon vagy néhány kereskedésen belül.

Először is, nehéz folyamatnak tűnik, ha csak 1% vagy kevesebbet fektet be portfóliójából, de egy állandó és folyamatos kereskedési stratégiával sok pénzt fog keresni a jövőben. Például, ha minden nap 2% nyereséget termel, a számla néhány héten belül nagyon magasra fog nőni.

Martingale a False Breakout bináris opciós stratégiához

A jobb eredmények érdekében használhatja a népszerű "Martingale stratégia”. Ha elveszíti a kereskedést, megteheti megduplázza befektetését vagy az utolsó befektetés több mint 2,3-szorosát használja fel a következő kereskedésben. Ez nagyon kockázatos, de egy sikeres stratégia mellett jó módszer a munkavégzésre. Véleményem szerint csak tapasztalt kereskedők használhatják a „Martingale”-t.

Egy martingál néhány kereskedésben felrobbanthatja a számláját. Csak akkor használjuk, ha nagyon biztonságban érezzük magunkat a következő kereskedéshez, és ezt javasoljuk.

  • Használjon ésszerű pénzkezelést (szívesebben kockáztatjuk 1-5% kereskedésenként)
  • A Martingale jó módszer a tapasztalt kereskedők számára (duplázza meg a kereskedési összeget, ha veszít)

Figyelem a piaci hírekre

A sikeres kereskedés másik pontja a piacgazdasági hírek (lenti kép). Sok kereskedő használja ezeket a gazdasági híreket a piacon való kereskedéshez. Véleményünk szerint ez olyan, mint a szerencsejáték, mert nem ismeri a hír eredményét. Ráadásul túl lassú vagy ahhoz, hogy gyorsan reagálj a hír megjelenésekor. A rendelések 0,01 másodperc alatt indulnak el. Vannak olyan automatikus kereskedési programok, amelyek gyorsabbak nálad!

Összefoglalva, nem jó ötlet gazdasági hírekkel kereskedni. Tanácsom: Hagyja abba a kereskedést 10 perccel a hír előtt és után. A volatilitás nagyon magas, és a legtöbb esetben a piac átugrik a képernyőn. A piacot nem érdeklik a számok, mert már be vannak árazva.

Használjuk a gazdasági híreket www.investing.com. Megjelenésük után 0,1 másodperccel megkapja a megfelelő híreket.

Gazdasági-hírek-naptár
Gazdasági hírnaptár

Kezdje el – Használjon jó bináris brókert stratégiájához

Az alábbi táblázatban megtalálja a legjobb bináris opciós brókereket. Nagyon fontos, hogy jó térképező szoftverrel rendelkező brókert használjunk. Elemeznie kell a gyertyatartókat/diagramot a hamis kitörésekre. Hiába cserél egy sikeres stratégiát egy rossz brókerre, mert lehet, hogy nem fizeti ki a nyereségét. Teszteltük a legjobb bináris opciós brókerek és ajánlotta őket honlapunkon.

tudsz hozzon létre egy demo fiókot gyakorolni a piacok kereskedésének ezt az új módszerét. Ajánlott brókereink ingyenes és korlátlan számlát kínálnak Önnek. A feltételek ugyanazok, mint a valódi pénzes módban.

Egy másik lényeges pont a kereskedési szoftver a kereskedések végrehajtásához. Elemeznie kell a diagramot a lehető legjobb módon. Használja a gyertyatartó- vagy vonaldiagramot. A gyertyatartós változatot ajánljuk. A rajzeszközöket a platform kínálja, és néhány másodpercen belül elkezdheti.

Tények egy jó bróker számára:

  • Szabályozás
  • Ingyenes demo számla
  • Magas eszköznyereség
  • Rugalmas kereskedési platform
  • Jó szolgáltatás és ügyfélszolgálat

Az alábbi brókerek a legmagasabb hozamot és a legfunkcionálisabb platformokat kínálják kereskedéséhez:

Bróker:
Szabályozás:
Hozam és eszközök:
Előnyök:
Az ajánlat:
IFMRRC
Hozam: 95%+
100+ piac
  • Min. letét $10
  • $10 000 demó
  • Professzionális platform
  • Magas profit 95%-ig
  • Gyors kivonások
  • Jelek
Élő fiók innen $10
  Regisztrálj ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

IFMRRC
Hozam: 97%+
100+ piac
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
Élő fiók innen $50
  Regisztrálj ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

/
Hozam: Akár 100%
300+ piac
  • $10 minimális befizetés
  • Ingyenes demo számla
  • Magas hozam 100%-ig (helyes előrejelzés esetén)
  • A platform könnyen használható
  • 24 órás támogatás
Élő fiók innen $10
  Regisztrálj ingyen

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Szabályozás:
IFMRRC
Hozam és eszközök:
Hozam: 95%+
100+ piac
Előnyök:
  • Min. letét $10
  • $10 000 demó
  • Professzionális platform
  • Magas profit 95%-ig
  • Gyors kivonások
  • Jelek
Az ajánlat:
Szabályozás:
IFMRRC
Hozam és eszközök:
Hozam: 97%+
100+ piac
Előnyök:
  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
Az ajánlat:
Szabályozás:
/
Hozam és eszközök:
Hozam: Akár 100%
300+ piac
Előnyök:
  • $10 minimális befizetés
  • Ingyenes demo számla
  • Magas hozam 100%-ig (helyes előrejelzés esetén)
  • A platform könnyen használható
  • 24 órás támogatás
Az ajánlat:

A legjobb bináris opciós stratégiák következtetései:

A bináris opciós kereskedés sikeréhez hosszú távon ismételten kell gyakorolnia a stratégiákat. A stratégiák használata mellett türelmesnek kell lennie, és kerülnie kell az impulzív cselekvéseket. Bármely stratégia egyszeri használata nem hoz nyereséget. A tesztelés, próbálkozás és ismétlés az egyetlen módja a kereskedési taktika elsajátításának. 

Ne hagyjon fel egy stratégiával, és válasszon újat minden alkalommal, amikor veszteséget tapasztal. Ez csak megzavarja Önt, és soha nem fogja tudni kihozni a legjobbat egyetlen stratégiából. 

Ehelyett ragaszkodjon egy stratégiához, és tanulja meg a megfelelő időpontot a használatához. Azt is fontos kitalálni, hogy mikor kell kerülnie bizonyos stratégiák használatát. Ha azonban a stratégiája nem működik, akkor újra kell gondolnia, és újat kell készítenie. Bináris stratégia készítése során érdemes megfogadni egy szakértő tanácsát. 

Most, hogy elolvasta a legjobb bináris opciós kereskedési stratégiákat, keresse meg azt, amelyet jól megértett, és tesztelje még ma. Akkor kezdjen akcióba, és kezdjen el pénzt keresni még ma!

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Gyakran Ismételt Kérdések:

Mi a legjobb bináris opciós kereskedési stratégia?

Nincs olyan konkrét stratégia, amely a legjobbnak bizonyulhatna az összes kereskedő számára. Különböző stratégiák működnek a különböző kereskedők számára. Ezért különféle stratégiákat kell kipróbálnia, hogy megtudja, mi működik az Ön számára. A piac alapos ismerete és a technikai elemzés elsajátítása azonban elősegíti a sikert. 

Mi a minimális összeg a bináris opciók kereskedelméhez?

A minimális kereskedési összeg brókerenként eltérő. Egyesek azt kérhetik, hogy kezdje az $10-zel, míg mások számára ez olyan alacsony lehet, mint az $1. Például a minimális kereskedési összeg a IQ Option vagy Quotex az $10.

Honnan származik a profitpénz?

A bináris kereskedési platformokon nincs külső pénzforrás. A pénzt forgatják. Például két kereskedő $100 összeget fektetett be. Az egyik kereskedő nyert, míg a másik veszített. 

Az adott kereskedő által elvesztett pénz átutalásra kerül a nyertesnek, attól függően, hogy a bróker mekkora profitszázalékot ad a kereskedőknek. Az elvesztett pénz bizonyos százaléka a brókerhez kerül. 

Mekkora a maximális összeg, amit a bináris opciók kereskedésével kereshet?

A kérdésre adott válasz a kereskedésben lévő pénz mennyiségétől függ. Például egy kereskedő $1000-et fektetett be, és a bróker által megadott nyereségszázalék 60%. Ebben az esetben, ha nyersz, további $600-at kapsz.

Összesen $1600 lesz. Azonban, ha nem sikerül, akkor elveszíti az összes pénzt, azaz $1000. Nincs rögzített maximális összeg, amelyet kereskedési opciókkal lehet keresni. Ez az eladott pénz mennyiségétől és a nyeremények számától függ. 

Működnek a bináris opciós kereskedési stratégiák?

A bináris kereskedési stratégiák nem ígérhetnek 100% sikert. Mivel a kereskedési stratégiák csak jelet adnak a következő lépés előrejelzéséhez. A kereskedési stratégiák nem mondják meg pontosan, hogy az eszköz ára magasra fog menni vagy csökkenni fog. A jó gyakorlat és az eszköz ismerete azonban növeli a nyerési esélyeket. 

Tekintse meg további kereskedési stratégiáimat itt: