Hogyan kereskedjünk bináris opciókkal árakciós stratégiákkal?

Bináris opciókkal kereskedés Pocket opcióval
Bináris opciókkal kereskedés Pocket opcióval

Az évek során a kereskedési piac hatalmas népszerűségre tett szert. Tekintsük az egy évtizeddel ezelőtti forgatókönyvet. Rá fogunk jönni, hogy korábban csak a mocsári szereplők és vállalatok vettek részt a kereskedésben, miközben az egyszerű emberek vagy a kisvállalkozások tartózkodtak ettől. Ennek fő oka a piac jelenleg az egekbe szökött nagy volatilitása és a kereskedési lehetőségek hiánya volt. 

De most mindenki hozzáférhet a forex piac, kriptovaluta piac, CFD kereskedés és eszközkereskedelem. Így a végtelen opciók és az ármozgások váratlan paradigmája együtt húzódott be kereskedők a jelenlegi korszakban. 

Sokféle kereskedési forma létezik, mint pl nappali kereskedés, éjszakai kereskedés és így tovább. A bináris opciós kereskedés fogalma azonban egyre elterjedtebbé vált azon kereskedők körében, akik könnyű kereskedési pozíciót kívánnak kezdeményezni, amelyet bármikor le lehet zárni. Ebben a következő cikkben bemutatunk néhány fő tényezőt bináris opciós kereskedés miközben központilag az árakciós stratégiákra és azok bináris kereskedésben való alkalmazásaira összpontosítunk. 

Mi az a bináris opciós kereskedés? 

A PocketOption bináris opciós OTC eszközök listája

Valahányszor egy bizonyos időszakon alapuló kereskedést kell kezdeményeznie, a kockázati szintek és a bizonytalanság bárki összehasonlításán túl nő. Annak ellenére, hogy különböző módszerek állnak rendelkezésre a kockázatok mérséklésére, nem könnyű kikerülni a karmai közül ármozgások, különösen akkor, ha egyik napról a másikra nyitva hagyott egy pozíciót a kereskedési piacon. Számos mód létezik egyszerűbb feltételekkel kereskedés kezdeményezésére, amelyek közül a bináris opciós kereskedés kényelmesebb és könnyebben megvalósítható.

Tehát mi ez a bináris opciós kereskedési forma?

Ennek megértéséhez tegyük fel, hogy Ön kereskedő, és olyan pénzügyi eszközökbe kell befektetnie, amelyek ára ingadozásra készül. Most egy kereskedési pozíciót nyit meg attól függően, hogy az eszköz ára emelkedik-e vagy sem. Így lesz két válasz - igen és nem. Ha a kereskedési ajánlat megegyezik a válaszoddal, akkor megkapod a befektetési pénzt és a hozamot. Ha nem, akkor elveszíti a teljes befektetést. 

Tehát ahelyett, hogy folyamatosan a kereskedési piacra figyelné, vagy a hirtelen ármozgások miatt aggódna, jobb, ha olyan kereskedési lehetőséget választ, ahol nem lesz több forgatókönyv. A bináris kereskedésben, hogy megkapod-e a teljes beruházás, vagy semmi az adott időszakra. Annak ellenére, hogy a bináris opciós kereskedés csodálatosnak hangzik, vannak olyan kihívások, amelyekkel a leghamarabb foglalkozni kell. 

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

A bináris opciós kereskedés kihívásai

  • Az egyik legnagyobb kihívás, amellyel a kereskedőnek szembe kell néznie a bináris opciós kereskedés során, a kilépés megfelelő időpontja. Hacsak és amíg pozíciója nincs lezárva, az ajánlaton feltett eszközök nagyobb kockázatnak vannak kitéve. Ennek eredményeként a pozíciót a megfelelő időben kell lezárnia, hogy a piaci ár ne mozduljon el a bináris kereskedésre vonatkozó előrejelzésével szemben. 
  • A bináris opciós kereskedés másik nagy kihívást jelentő aspektusa a megfelelő kereskedés kiválasztása. Ha nem tudja megfelelően kiválasztani azt az eszközt, amelynek tényleges ára hajlamos a várt irányba elmozdulni, akkor nem fog tudni hozzájutni. befektetés megtérülése
  • A megfelelő stratégia megtalálása a bináris opciós kereskedés folytatásához könnyűnek tűnik, de valójában ez az egyik legnehezebb munka, amelyet egy kereskedőnek el kell végeznie. Rossz kereskedés esetén nemcsak az összes befektetése megy a lefolyóba, hanem a jelenlegi eszközállományt is kockáztatja. 

Ez csak néhány példa arra, hogy a bináris opciós kereskedést milyen nehéz elsajátítani. Ez nem csak egy igaz és hamis kör, ahol lehet nagyjából minden kérdésre megadja a megfelelő választ. Ehelyett itt a válasz a piacelemzésen és az Ön által befektetett teljes alapon fog alapulni. 

Megoldhatják-e az árakciós stratégiák a bináris kereskedés fájdalmait?

Árakció indikátorok a TradingView-n
Hasznos árművelet-mutatók a TradingView-n

Számos technika létezik, amellyel sikeresen elindíthatja a bináris kereskedést, és a kívánt időpontban kiléphet. Mindezen technikák közül az árakció kiemelkedő népszerűségre tett szert az elmúlt évtizedben. 

Itt elemezni kell a piacot, majd az elemzettek alapján megszületik a döntés arról, hogy a kereskedéshez választott bináris opció egyáltalán jövedelmező-e vagy sem. Az egyik fő ok, amiért a legtöbb kereskedő inkább ezt a stratégiát használja a bináris opciós kereskedéshez, a válaszok megadásának rugalmassága és a a technikai mutatók bevonásának hiánya amelyeket nemcsak nehéz megérteni, de a jóslás művészetének elsajátítása is rendkívül nehéz. 

Két lépést kell végrehajtania az ajánlattétel és a nyitás előtt pozícióját a kívánt kereskedési piacon. Ezek:

  1. Az első dolog, ami miatt aggódnia kell, az a kereskedelmi piacra vonatkozó forgatókönyvek megfelelő azonosítása. Például a kitörések, az áresések, a pótdíjak és egyebek azok a forgatókönyvek, amelyekre alapos piaci elemzés után meg kell találnia. 
  2. Miután azonosította az árművelet forgatókönyvét, meg kell határoznia az ezen forgatókönyvön belüli kereskedési lehetőségeket. Tegyük fel például, hogy a választott forgatókönyv a Bull Run, és csak két lehetősége van: túllövés pozitív mozgások esetén és visszavonulási lehetőség negatív mozgások esetén. 
➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Melyek a legjobban használható árképzési stratégiák?

Számos különböző stratégia használható az árakciókhoz, és megnyerheti a piacon még nyitott bináris opciós ügyleteket. Minden bináris stratégia változatos piaci körülmények között segít Önnek, ezért többet tudhat a mélyrehatóan megvalósíthatónak hangzik. Ebben az alábbi részben különböző stratégiákat mutatunk be, amelyeket bevezethet az árakciókhoz, amelyek segítenek visszaszerezni a bináris opciós kereskedéshez szükséges befektetést. 

1. Rúd 

Bullish és bearish tűrudak

A pin bar vagy a gyertyatartó technika az egyik legmeghatározóbb megközelítés a bináris kereskedő alkalmazhatja kereskedési stratégiáiban. Itt az összes szakma gyertyák formájában jelenik meg, egyesek függőleges kanóccal vagy farokkal, míg mások az inverterrel.

Általában ez a lánc azt mutatja, hogy mennyi árat utasítottak el, és az árakció mozgásának éles változásait vagy megfordulását. Az elutasított árak könnyen meghatározhatók milyen hosszú a gyertya farka van. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

2. Árakció trendje

Árakció trendforduló mutatója

Az egyik legjobb módja annak bináris opciók Az ár cselekvési stratégián keresztüli kereskedés a piaci trendek tanulmányozásán és az árak változásának megértésen keresztül történik. Annak ellenére, hogy ez a technika inkább a kereskedés hagyományos oldalán áll, kiemelkedő eredményeket hozhat. Csak annyit kell tudnia, hogyan olvassa el a trendeket, és győződjön meg arról, hogy megvásárolja vagy eladja az eszközöket. 

3. Belső sáv

Inside bar stratégia a bináris opciós kereskedésben

Egy másik csodálatos bináris opciós kereskedési stratégia az árakción keresztül a belső sáv stratégia. Itt, a miénkkel együtt anyasáv, megelőzi a belső sávot. Általában a belső rúd kisebb méretű, és az előző rúd felső és alsó határain belül van.

Ez azt jelenti, hogy a piac vagy a közelmúltban konszolidációnak volt tanúja, vagy a tendencia a legkorábbi időpontban megváltozik. Ha Ön profi kereskedő, könnyen azonosíthatja ezeket a belső rácsokat, és megmondhatja, hogy a trend eltolódása megtörténik-e vagy sem. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

4. Trend a kitörési bejegyzést követően

Trend a kitörési bejegyzést követően a bináris opciós kereskedésben

A kitörési belépési ár cselekvési stratégiájának megfelelő végrehajtásához meg kell értenie a fogalmát támogatás és ellenállás a bináris kereskedésben. Amikor az emelkedés sokat növekszik, akkor jön el egy hirtelen pont, amikor az ármozgás stagnál. Ezt a szünetet a ellenállási vonal.

Másrészt, amikor a csökkenő trend elkezd a küszöb alá süllyedni, akkor a támaszvonalon stagnál. Ha az ármozgás az ellenállási vagy támaszvonalon túl történik, az ismert, hogy a kitörni. Ez alapján a kereskedő dönti el, hogy long pozíciót nyit és vásárol az eszközöket vagy short pozíciót az eszközök eladásához. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

5. Fej és vállak megfordítása

Head and shoulders reverzális kereskedési módszer a bináris opciós kereskedésben

A fej és váll reverzális kereskedési módszerében az ármozgás egy nagyon sajátos módszerrel történik. Először is, az ár általában addig nő, amíg el nem éri az ellenállási vonalat, majd csökken. Ezt a részt váll régiónak nevezik. Most, az ár az ellenállási vonalon túl fog növekedni és ismét erős visszaesést szenvednek el. Ezt a szakaszt fejrégiónak nevezik. Ezt követően az árfolyam emelkedni fog, de fokozatosan, kialakítva a vállrégiót. A fordulási pontok tanulmányozása: válltól fejig – meghatározza, hogy hosszú vagy rövid pozíciót kell-e nyitnia. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

6. Trend a retracement bejegyzést követően 

Trend a retracement bejegyzést követően a bináris opciós kereskedésben

A trend-visszakövetési bejegyzés az egyik legjobb árakciós stratégia, amelyet akkor kell alkalmazni, ha a csúcsok vagy a mélypontok összhangban vannak a megfordulás jele nélkül. Ha az árfolyam az alsó régióban mozog, a kereskedőnek short pozíciót kell nyitnia, és el kell adnia az eszközöket a legjobbért befektetés megtérülése. Másrészt, amikor a csúcsok és a mélypontok emelkednek, a kereskedő megnyitja a long pozíciót, és megvásárolja az eszközöket. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

7. A magas és alacsony sorozatok 

Magas és alacsony szekvenciák használata a bináris opciós kereskedésben

Ahhoz, hogy az árakat a lehető legjobban megértsük, döntő fontosságú a csúcsok és a mélypontok tanulmányozása. Ha a grafikon következetesen mutatja emelkedő csúcsok és mélypontok, ez egy emelkedő trend, míg az alacsonyabb csúcsok és mélypontok a hanyatlás. Az emelkedő trendhez az eszközök vásárlásához long pozíciót kell nyitni, míg a csökkenő trend során az eszközök eladásához rövidebb pozíciót kell nyitni. 

Milyen módokon lesznek hasznosak az árakciós stratégiák a bináris kereskedésben?

Számos oka van annak, hogy az árakciós stratégiákat annyira kedvelik a bináris opciós kereskedésben. Ebben az alábbi részben felsorolunk néhány előnyeit, hogy könnyen megérthesse, hogyan segít a legjobb az ármozgásból és annak megfordításából

  1. Az árakciók segítségével könnyen rájöhetsz, hogyan történik az ármozgás a kereskedelmi piac trendjeiben. Ezért folyamatosan tájékozott marad anélkül, hogy aggódnia kellene a hirtelen ármozgások miatt, amelyekről nem is tud. 
  2. Ez az egyik hagyományos kereskedési stratégia, amelyet a kereskedők még mindig használnak. Nemcsak az ármozgások nyomon követésében segít, hanem megértheti a kereskedési piac lényegét, valamint a csúcsok és mélypontok megfordulását. 
  3. A csúcsok és mélypontok egyszerű követésével megtudhatja, hogy hosszú pozíciót kell-e nyitnia az eszközök megvásárlásához, vagy short pozíciót kell-e nyitnia az eszközök eladásához. 
  4. Ha tartományhoz kötött feltételek uralkodnak a piacon, az árakciós stratégiák segítenek abban, hogy a bináris opciós kereskedéshez megfelelő feltételezést kapjon. 
  5. Nincsenek benne technikai mutatók, így nem kell sokat dolgoznia a számítások megértésén, majd a bináris kereskedés előrejelzésén. 

Következtetés – Az ár cselekvési stratégiák rendkívül előnyösek a megfelelő bejegyzések megtalálásához

Tetszik a bináris opciós kereskedés zárási / korai kilépési funkciójához

Bináris opciós kereskedés az egyik legegyszerűbb kereskedési forma, amely segít a befektetések könnyű megtérülésében, feltéve, hogy nem jósolta meg a rossz eredményt. Nincs köztes eredmény, ami miatt aggódnia kell. Vagy az Ön előrejelzése megadja a befektetést, vagy elveszíti az összes eszközt, amellyel az ajánlatokat tette.

Ezért a piac árakciós stratégiákkal történő tanulmányozása sokat segít abban, hogy megértse, hogyan változnak a jelenlegi eszközárak, azok megfordulása, a piacon követett trendek stb. Ez a tanulmány nagyobb befolyást biztosít Önnek annak eldöntésében, hogy milyen típusú pozíciót kell nyitnia, és hogy meg kell-e vásárolnia vagy el kell-e adnia az eszközöket. 

Vannak-e kihívások a bináris kereskedés árazási stratégiáival kapcsolatban? 

Igen, az árakciós stratégiáknak vannak bizonyos korlátai, amelyek közül az előrejelzési formák jelentik a legnagyobb kihívást. Ha rosszul értelmezi az ármozgásokat, az előrejelzése is téves lesz. Ennek eredményeként nem fogja tudni megszerezni a befektetést a bináris opciós kereskedésből. 

Jó-e az árakciós stratégia a professzionális bináris kereskedőknek?

Igen, az árakciós stratégiákat professzionális és kezdő bináris kereskedők egyaránt használhatják, mivel ezek a kereskedési piaci ármozgások és a trend megfordításának alapját képezik. 

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást