Az 5 legjobb működő bináris opció mutató

Bináris opciós kereskedés különbözik a többi kereskedési lehetőségtől. Hogyan? Mert itt konkrétnak kell lenned a döntéseidben. Vagy az IGEN vagy a NEM lesz a végső választása, amely alapján a nyereség vagy veszteség kiszámításra kerül.

Egy konkrét válasz kereskedéséhez először meg kell erősítenie az eszköz feltűnő árát. Az, hogy az ár emelkedik vagy csökken, a piac aktuális helyzetétől és a legújabb eseményektől függ.

Az 5 legjobb működő bináris opció mutató

A legfontosabb tények az 5 legjobb bináris opció mutatóról:

  • Ne hagyatkozzon csak a mutatókra. A mutatók használata önmagában nem elegendő a sikeres kereskedéshez.
  • A kereskedőknek mélyen kell ismerniük azt a piacot, amelyen kereskednek.
  • Mielőtt mutatókra hagyatkozna, ellenőrizze piaci feltételezéseit saját elemzésével.
  • A piaci ismeretek és a fejlett mutatók kombinációja jobb bináris opciós kereskedési tapasztalathoz vezethet.

A mutatók elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztosítsuk Önt kereskedési döntéseiről.

Pericival Knight

Itt, ebben a cikkben mélyrehatóan belemerülhetsz mutatók. Itt található az öt legjobb mutató neve, valamint felhasználási stratégiáik. Szóval nézzük meg.

Youtube

A videó betöltésével elfogadod a YouTube adatvédelmi szabályzatát.
Tudj meg többet

Videó betöltése

PGlmcm Ft wIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9BSHI4RDR6amxwMD9mZWF0dXJlPWWW9lbZJJlZbZ1h1j3 A ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

Mi az indikátor?

Egy indikátor egy technikai bináris eszköz amely segít a piac emelkedésének és bukásának jelzésében. A mutató elsődleges célja a piaci helyzet feltárása, minden lényeges tényről tájékoztatást adni, a részvények, kereskedések vázlatát a jövő előrejelzésével.

Azonban sok variációt láthatsz. Például egyes mutatók az árdiagramot mutatják, mások pedig grafikus ábrázolást mutatnak be külön kijelzőablakkal stb. Egyes fejlett eszközök pontos jelölést adnak, amelyet figyelembe kell venni.

Mint látható, a mutatóknak nem csak egy feladata van. A funkciók szerint az indikátorok öt típusba sorolhatók. Később segít megérteni az öt legjobb mutató funkcióját. A közös mutatók a következők:

1. Trendjelzők

Bináris-opciók-lefelé mutató trend

Irányzat mutatók hasznosak a trend erősségének ellenőrzésében. Néha különösen a kezdőknél, gyakran előfordul, hogy nem értik egy-egy eszköz alapját. Ilyen esetekben a trend hasznos.

Árucsatorna-index, Átlagos irányindex, Ichimoku Kinkõ Hyõ, Know Sure Thing Oscillator, Detrended Price Oscillator, MACD, Parabolic SAR, Trix Vortex Indicator és így tovább a trendindikátorok kiváló példái.

2. Hangerőjelzők

Bináris-Opciók-hangerő-jelző

Kötetek mindig hasznosak az eszközök értékének megismerésében. Általánosítja egy adott befektetés nyilvántartását. Másodszor, ha ismeri a mennyiséget, az segít kiválasztani a legjobb részvényeket vagy kereskedéseket. 

Példák a mennyiségi mutatókra a Forex index, az egyensúlyi forgalom, az eladási/hívási arány, a mennyiségi ártrend, a könnyű mozgás, a negatív volumenindex és mások.

3. Támogatás és ellenállás jelző

Bináris opciók támogatás és ellenállás jelző

Támogatás és Ellenállás mutató a leggyakoribb és legegyszerűbb. Az oszcillátor helyzete irányítja Önt. Az oszcillátor 0-100 között fog működni. A 100 körüli értékek a támogatást, a 0 közelében pedig az Ellenállást jelzik. A grafikon csúcsának iránya itt minden.

Pivot Point, Top, Bottom és Fibonacci Retracement a támogatási és ellenállási jelzők leggyakoribb példái.

4. Volatilitási mutatók

Volatilitás A mutatók a legjobbak egy adott eszköz erősségének mérésére. A legtöbb esetben a bináris opciós kereskedésben használják az erősség meghatározott alapon történő ellenőrzésére. A bináris opciókon kívül azonban a létraopciók és a határopciók is mérhetők. 

Piac Volatilitási index, CBOE, Bollinger Bands, Átlagos valós tartomány, Keltner-csatorna, Donchian-csatorna és a szórás néhány a legjobb példa.

5. Lendületjelzők

Lendület az utolsó a listánkon. A lendület akkor előnyös, ha az időtartam rövid. Rövid időn belül az adott eszköz hatása dönti el az eredményt. Tehát az eszközök lendületének irányának megismeréséhez ezt a mutatót használjuk. 

A relatív erőindex, a valódi erőindex, a pénzáramlási index, a sztochasztikus oszcillátor, az utolsó oszcillátor Williams %R és mások kiemelkedő lendületmutatók.

Jegyzet: Az indikátor meghatározására a leggyakoribb alternatív kifejezés az oszcillátor. Az oszcillátor egy mérőeszköz 0 és 100 közötti értékekkel. Az értékek segítenek megérteni a múltbeli teljesítményt, a jövőbeli előrejelzéseket, valamint az eszközök támogatási és ellenállási állapotát.

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Mi az 5 legjobb mutató, amit használhatsz?

Az indikátorok funkciójuk szerint két csoportra oszthatók. Ezek vezető mutatók és elmaradó mutatók. A cikkből megismert öt név ennek a két mutatónak a részét képezi. 

Mi a vezető mutató?

A vezető mutatók azok amelyek segítenek megismerni egy eszköz jövőjét vagy opció a kereskedésben. Főleg az alternatív kereskedés megkezdése előtt használják. Hasznos, mert megmutatja az adott kereskedés összes lehetséges kimenetelét. Sőt, megmutatja az időtartamot is. Így könnyen megállapíthatja, hogy az opciós kereskedés előnyös lesz-e vagy sem.

Mi az a lemaradásjelző?

A lemaradó mutatók azok amelyek segítenek megismerni a múltbeli állapotot egy adott opciós kereskedésről. Sok lehetőség ismétlődően jön az idő múlásával, így a kereskedők, különösen a kezdők, ezekkel a mutatókkal kezdik. Egy kiváló lemaradásjelző meg tudja mondani, hogy jó-e továbbmenni a múltbeli eredmények ellenőrzésével vagy sem.

Mivel ismeri a mutatók típusait, itt az ideje, hogy ismerje a neveket. A szakemberek többnyire ezeket a mutatókat használják. A rendszer, a gyorsaság és a pontosság szintje lenyűgözi Önt, és garantálja befektetését. Szóval lássuk róluk.

#1 árucsatorna-index

Bináris opciók-áru-csatorna-index-jelző
  • A CCI vagy a Commodity Channel Index vezető mutató. 
  • A CCI kivételes elméletet futtat. Egyszerűen azt mondja, hogy amikor egy adott eszköz a vonzerő központjává válik, és sokan kereskednek ezzel, vissza kell fordítani. Mert a végén nem lesz ott senki, aki a kívánt irányba tolja a piacot.
  • Ha az érték meghaladja a 100-at, az azt jelenti, hogy az eszköz 1,015-ször emelkedhet magasra. Ha az érték -100 alatt van, az opció értéke 0,985-szörösére csökken.
  • A kereskedőknek várniuk kell a befektetés előtt, ha az érték meghaladja a 100-at és kevesebb, mint -100. Mindkét esetben meg kell várni, hogy az árfolyam csökkenjen, illetve emelkedjen az elsődleges pozíciójából.
➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

#2 Trends / Cikk-zig jelző

Bináris-Opciók-ZigZag-jelző
  • A tendencia lemaradó mutató. Mindig a cikk-cakk mozgást mutatja. A cikk-cakk mozgás a piac tényleges állapotát jelenti. A trendeket a piac esése és felemelkedése, valamint a fellendülést célzó sajátos lendület magyarázza.
  • A trendeknek van egy meghatározott középvonala. A felső rész emelkedő, az alsó pedig csökkenő trend. Az emelkedő trend magasabb csúcsokat és mélypontokat, a csökkenő trend pedig alacsonyabb mélypontokat és csúcsokat jelent.
  • A jelzés azt szimbolizálja, hogy ha a görbe emelkedő trendben van, akkor a kereskedőknek emelkedő árakon, csökkenő trend esetén pedig csökkenő árakon kell kereskedniük.
  • Megadja a múltbeli eredményeket, és jövőbeli előrejelzéseket ad a néhány utolsó eredmény szerint.

#3 relatív erősségi index

Bináris-Opciók-RSI-jelző
  • Ez egy vezető mutató. Segít megérteni egy adott eszköz vagy kereskedés túlvett és túlértékelt területeit. Követi az oszcillátor szabályait, és 0-tól 100-ig ad információt.
  • Az RSI vagy a Relative Strength Index az árváltozás elméletét követi. Minden egyes ügyletet úgy értékel, hogy minden időszakot egyformán ellenőriz.
  • Az RSI 30 és 70 közötti értékekkel adja meg a jelzést. A túlértékelt érték 70 felett és 30 alatt jelenik meg. A túlvettnél fordítva történik, de az értékek 30 és 70 között lesznek.
A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

#4 Mozgóátlagok

Bináris-opciók-mozgó-átlag-jelző
  • A mozgóátlagok lemaradó mutató. Elsődleges célja az átlagérték értékelésére összpontosítani. Az átlagos értéktől függ, hogy egy részvény vagy opció emelkedni fog-e vagy sem. Tehát az átlagos átlagot az utolsó néhány ár kiszámításával veszi ki.
  • Az ábrázolás egész jó. Az összes pontot jelöljük és gyertyatartókkal kapcsoljuk össze. A modell tökéletes a piac fel- és lefutásának megértéséhez.
  • Ha a mozgóátlag pont felfelé mutat, az azt jelzi, hogy a piac felfelé halad. Ezzel szemben, ha az átlagos mozgáspont lefelé mutat, az azt jelzi, hogy a piac esik. 
  • Mivel ez egy lemaradó mutató, gyorsan megértheti a piacot. Ha a lényeg a felkelés, az azt jelenti, hogy a piac is felfelé fog menni. Az ellenkezője történik a mozgóátlag alatti értékkel. 

#5 pénzáramlási index

Bináris-opciók-pénzáramlás-index-jelző
  • A legnépszerűbb vezető mutató az MFI vagy a Money Flow Index. Előnyös a kereskedelem erejének mérésében.
  • Ha az oszcillátor 0 és 100 közötti értéket mutat, meg tudja mondani a trend hangerejét. Ha az érték körülbelül 100 és feljebb van, akkor az emelkedő időszakot mutat. Ha az érték 0 alatt van, akkor az ár esik. Ha 50, akkor a feltétel kiegyensúlyozott. 
  • Különféle következtetések vonhatók le, mint például a szélsőséges értékek (70-nél több és 30-nál kisebb). Ebből a következtetésből látni fogja a piac konvergens vagy divergens árfolyamát. 
  • Ha ismeri az oszcillátor értékeit, és el tudja olvasni azokat, akkor könnyen levonhatja a következtetést. Így az összes többi mutató mellett továbbra is az élen áll a jó előrejelzési értékek adásában.
➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Hogyan segíthetnek a mutatók a bináris opciós kereskedésben?

Az indikátoroknak sávjai vannak, amelyek segítenek a bináris kereskedésben. A zsugorodás és a terjeszkedés két olyan sáv, amely a piac túlvásárlási és túlértékesítési helyzetét jelzi. A felső sáv pozíciója és az alsó sáv pozíciói azok a tényezők, amelyek segítik a bináris kereskedés olvasását.

Ha szeretné elérni a kereskedési piacot, és hajlandó minden bináris kereskedést megnyerni, használjon indikátorokat. A bináris opciók mutatói az óra szükségességévé váltak. Nézzük meg, hogyan lehet hatékonyan használni a mutatókat a bináris kereskedéshez.

#1 Árakció elemzése

Elemzése Árakció Ez a legkívánatosabb dolog egy kereskedő számára a bináris kereskedés során, mert a kereskedőnek biztosítania kell az ár felfelé és lefelé mutatóját a Striking Price kapcsán.

Az adott eszközártól függően egy fix limitet határoznak meg korlátozott időre, ez az úgynevezett Kiugró ár. A kikiáltási árnál több lesz a győzelem, és a kikiáltási árnál kevesebb veszteség. 

A hosszú diagramok és értékek mindig zavaróak. Kereskedőként szüksége van az indikátorra, amely megmutatja a lényeges értékeket. Egy indikátor szűrt eredményeket biztosít a kényelem érdekében.

#2 Kijelzők kevesebb időt vesznek igénybe

Amilyen kapcsolatban állsz bináris opciós kereskedés, ismer néhány különleges órát, amikor a bináris opciós kereskedés rendkívül előnyössé válik a kereskedők számára. Például az amerikai, brit és japán tőzsdei bináris kereskedés ezt az órát követi.

  • amerikai- 8.00-17.00 EST
  • brit- 3.00-12.00 EST
  • Japán - 19.00-4.00 EST

A részvényopciókkal való kereskedés mindig ezeken a bizonyos órákon a legjobb. Az órák átfedése miatt a több készlettel rendelkező kereskedők előnyben részesülnek.

Éppen ezért most nagyon konkrétnak kell lenned. Egyetlen másodperc elvesztése veszélyt jelenthet. A bináris opciók jelzői hasznosak ezekben a pillanatokban. Ezek nagyon rövid időn belül megmutatják a szükséges információkat, és segítenek az előrejelzésben.

#3 Gyorsabb, mint az agyunk

Egy technikai eszköz mindig gyorsabb, mint az agyunk, még akkor is, ha az emberi lények éles agya alkalmazta ezeket. Végül mindannyiunknak ezektől az eszközöktől kell függnünk. Amint azt korábban említettük, a rendkívüli nyitvatartás a kereskedők középpontjába kerül.

A műszaki jelző mindig hasznos ebben a kérdésben. Másodperceken belül képes ellenőrizni több millió adatbázist, a piac aktuális mozgásait, a diagramok enyhe változását és másokat.

Az #4 indikátorok biztosítékot nyújtanak a kereskedésben

Bár Ön profi kereskedő, nem adhat 100% biztosítékot, mielőtt konkrét opciókba fektet be. Még a mozgások figyelése közbeni kereskedés után is sok minden elvonja a figyelmét az erős bázisról. Ez természetes az ember számára.

Ha azonban a fejlett AI-ról van szó, akkor csak konkrét válaszokat ad. Például, ha egy adott kereskedésre kíváncsi, egy mutató segítségével ellenőrizheti az értéket, mert az nem stabil. Egyszerűen értékeli a múlt eredményeit, a piaci értékeket, a támogatási ellenállást és a kockázatot. 

Egy műszaki eszköz önálló használata során számos előnyt fedezhet fel az indikátorokból, de ez a 4 a leggyakoribb előny. Mivel ezekkel most jól tisztában vagy, ugorjunk a téma közepére.

Következtetés

Mindig a mutatótól függ, miközben kereskedés nem jó ötlet. Kereskedőként ismernie kell az adott kereskedési területet. Tehát először meg kell ismernie a piacot, tudást kell szereznie, saját maga kell igazolnia, majd a mutatók ellenőrzésével biztosítania kell magát. Így jó kereskedési tapasztalatot szerezhet Bináris opciók ezeknek a fejletteknek a használatával mutatók ha jól spekulál a piacra. Minden jót a következő kereskedéshez.

Olvassa el cikkeinket és stratégiáinkat az egyéb bináris opciók mutatóiról itt:

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Néhány gyakran ismételt kérdés (GYIK) a bináris opciók jelzőivel kapcsolatban:

Bízhatok-e kizárólag a kereskedési mutatókra a siker érdekében?

Nem, önmagában a mutatókra hagyatkozni nem ajánlott. Meg kell értened a piacot is.

Mennyire fontos a piaci ismerete a kereskedés során?

A piaci ismeretek létfontosságúak. Segít a megalapozott döntések meghozatalában, és kiegészíti a jelzőjeleket.

Vakon bízzak a mutatókban?

Nem, a mutatók jelzéseit ellenőriznie kell saját piacelemzésével.

Mi a kiegyensúlyozott megközelítés a bináris opciós kereskedésben?

A kiegyensúlyozott megközelítés magában foglalja a piaci ismeretek és a fejlett mutatók felhasználását a döntések meghozatalához.

Hogyan javíthatom a bináris opciós kereskedési tapasztalatomat?

Szerezzen piaci ismereteket, használjon fejlett mutatókat, és mindig ellenőrizze feltételezéseit a jobb kereskedési élmény érdekében.

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást