Hogyan használjuk a gazdasági naptárt a bináris opciós kereskedéshez

Egy segítőkész eszköz a bináris opciós kereskedéshez a gazdasági naptár. Napi pénzügyi hírekkel szolgál, és a politikai és gazdasági tevékenységek idővonalának tekinthető. Ezen túlmenően a gazdaság egyes ágazatainak értékelésére használt kereskedési mutatók eredményeit mutatja.

Ezek az adatok minden pénzügyi piaci szereplő esetében felhasználhatók a piaci események előrejelzésére. A rövid-, közép- és hosszú távú befektetési döntések alapjául is szolgálnak, hiszen a mért mutatók azt mutatják, mennyire egészséges egy ország gazdasága.

A gazdasági naptár számos weboldalon megtalálható és ingyenesen elérhető. A következő példában az Investing.com gazdasági naptárát fogjuk használni szemléltetésül. A bináris opciós kereskedéshez bármilyen más megfelelő gazdasági naptárt is választhat.

Hogyan használjuk a gazdasági naptárt a bináris opciós kereskedéshez

A legfontosabb tények a bináris opciós kereskedés gazdasági naptáráról:

  • A gazdasági naptár kulcsfontosságú eszköz lehet a piaci események és a gazdasági helyzet megértéséhez.
  • Végigvezetjük a gazdasági naptár tipikus szerkezetén, beleértve az időzónát, az országinformációkat és a volatilitási mutatókat, hogy segítsünk abban, hogy hatékonyan eligazodjon.
  • Megmutatjuk, hogyan kell értelmezni a gazdasági naptárat, olyan kulcsfontosságú tényezőkre összpontosítva, mint a dátum, az idő és a származási ország, hogy megtervezhesse kereskedési stratégiáját a sajtóközlemények köré.
  • Bár a gazdasági naptár értékes erőforrás, fontos, hogy más bináris opciós eszközökkel és stratégiákkal együtt használja.

Általában így épül fel egy gazdasági naptár

Az Investing.com gazdasági naptárja

Függetlenül attól, hogy milyen gazdasági naptárat használ, általában hasonló a felépítésük. Itt általában a pénzügyi piacok standard ideje, az USA keleti ideje van megadva.

A tetején hasznos információk találhatók arról az országról, ahonnan a sajtóközlemény származik. Gyakran vagy az ország zászlaja, vagy annak rövidített neve jelenik meg. Ezt az információt felhasználhatja annak meghatározására, hogy a hír közzétételekor melyik valutát érinti legvalószínűbb a volatilitás.

Gyakran találni olyan alapvető mutatókat vagy sajtóközlemény-eseményeket, amelyekkel kereskedni lehet. Itt egy kattintható hivatkozás megjeleníthet egy legördülő menüt, amely elmagyarázza, mit mér az adott mutató, és mennyire fontos az aktuális kereskedés szempontjából.

A gazdasági naptár a volatilitás áttekintését is tartalmazza. Különböző formátumok jelenítik meg a volatilitásjelzőt, különösen a csillagok, a színkódok (piros, sárga és zöld) vagy a felkiáltójelek szabványos formátumok. Azt jelzik, hogy az üzenet valószínűleg milyen hatással lesz a szóban forgó pénznemre. A hatás mértéke az alacsonytól a közepesen át a magasig terjed.


Hogyan kell értelmezni a gazdasági naptárat bináris opciós kereskedőként

A gazdasági naptár értelmezéséhez a bináris opciós kereskedésben létfontosságú több tényezőt megvizsgálni. Különösen a dátum és az idő az első kereskedési szempont, amelyre figyelni kell a hírek kereskedési stratégiájának megtervezésekor.

Kattintson a gombra a tartalom betöltéséhez az sslecal2.investing.com webhelyről.

Tartalom betöltése

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
Valós idejű gazdasági naptár biztosított Investing.com.

A hír megjelenési időpontjának ismerete arra is emlékeztet, hogy a nyitott pozíciókat a lehető leghamarabb zárja be, hogy megvédje azokat a közzététel utáni piaci volatilitástól. Emellett hasznos megjegyezni, hogy a hír melyik országból származik. Mindenképpen olvassa el, mielőtt befekteti a pénzt. Itt különös figyelmet kell fordítani a tényleges, várható, régi és új számokra.

A csak a gazdasági naptár használata mellett ügyeljen a különféle változatok megvalósítására bináris opciós kereskedési stratégiák és használjon mást bináris opciós eszközök hogy több adathoz jusson befektetési döntéseihez. Különösen a gazdasági naptárak nem lehetnek az egyetlen információforrás a bináris opciós kereskedésben.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Néhány gyakran ismételt kérdés (GYIK) a gazdasági naptárral kapcsolatban:

Mi az a gazdasági naptár, és hogyan hasznos a bináris opciós kereskedéshez?

Ha bináris opciós kereskedéssel foglalkozik, a gazdasági naptár felbecsülhetetlen értékű eszköz lehet. Napi pénzügyi híreket közöl, és a politikai és gazdasági tevékenység idővonalaként szolgál. Ezek az adatpontok segíthetnek előre jelezni a piaci eseményeket, és megalapozott rövid, közép- és hosszú távú befektetési döntéseket hozhatnak.

Mi a gazdasági naptár felépítése?

Általában a pénzügyi piacok szokásos idejét követi, általában az Egyesült Államok keleti idejét. A naptár gyakran tartalmaz információkat arról az országról, ahonnan a hírek érkeznek, ami segíthet Önnek

Hogyan használhatom a gazdasági naptárt kereskedési döntések meghozatalához?

Számos tényezőt kell figyelembe vennie, például a hír dátumát, időpontját és származási országát. Ezután tudnia kell, hogyan kell értelmezni ezeket a tényezőket, hogy hatékonyan megtervezhesse kereskedési stratégiáját.

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást