A 10 legjobb bináris opciós könyv a kereskedés megtanulásához

A bináris opciókkal foglalkozó szakkönyvek egyre nagyobb igényt mutatnak, ahogy a befektetési és kereskedési világ egyre jobban megismeri ezeket a fürge és korlátozott kockázatú eszközöket. Egészen a közelmúltig a hangszerrel kapcsolatos elméleti és tudományos munka az akadályokra és az egzotikus lehetőségekre összpontosított.

Most, hogy a bináris opciós könyvek elérhetővé váltak, a kevésbé tapasztalt piaci szereplők tisztességesen hozzájuthatnak ezekhez az egyszerű és könnyen használható eszközökhöz, ami viszont egyre nagyobb érdeklődést mutat a bináris platformok amelyek felajánlják nekik. Továbbá, ahogy a piac fejlődik, ezen eszközök jobb megértésére lesz szükség, mivel a hozzáértő ügyfelek nagyobb oktatást igényelnek, és magukat a bináris opciós könyveket is jobban előtérbe helyezik.

Az alábbiakban a jelenleg elérhető legjobb tíz speciális bináris opciós könyvből válogatunk. A Hamish Raw kiadja az „Exotic Binary Options”-t, a nagyon népszerű „Bináris opciók: Fix Odds Financial Bets” folytatását.

A 10 legjobb bináris opciós könyv a kereskedés megtanulásához

Amit ebben a bejegyzésben olvashat

A legfontosabb tények a bináris opciós könyvekről a kereskedés megtanulásához:

  • A speciális bináris opciós könyvek egyre népszerűbbek, mivel mind a kezdő, mind a tapasztalt kereskedők számára értékes betekintést nyújtanak.
  • Korábban az akadémiai szempontokra, például az akadályokra és az egzotikus lehetőségekre helyezték a hangsúlyt, most azonban a könyvek praktikusabbak és felhasználóbarátabbak.
  • A könyvek különféle szempontokat fednek le az alapvető fogadásoktól a fejlett stratégiákig, mind a végfelhasználók, mind a piacjegyzők számára.
  • Hamish Raw és mások hozzájárulnak az irodalomhoz, így összetett témákat tesznek elérhetővé a szélesebb közönség számára.

Mitől lesz egy nagyszerű bináris opciós könyv?

A szerző hitelessége és a területen szerzett tapasztalata mutatóként szolgálhat egy jó bináris opciós könyv minőségére vonatkozóan. De ez még nem minden – egy jó bináris opciós könyv nem csak a felszínt karcolja meg, hanem mélyre is merül. Nemcsak elméleti ismereteket kínál, hanem gyakorlati stratégiákat is, amelyeket a kereskedők megvalósíthatnak. A rossz bináris opciós könyvet a jótól megkülönböztetheti egyszerűen a bemutatott tartalom megtekintésével. Jól felépítettnek kell lennie, az alapoktól kezdve, és fokozatosan haladva haladva a haladóbb témák felé, hogy az olvasó könnyebben tudja követni. A szerzőnek hozzáértően és gyakorlatiasan kell átadnia a tudást.

A valós példák és esettanulmányok óriási hozzáadott értéket jelenthetnek azáltal, hogy kontextust biztosítanak és az anyagot összehasonlíthatóvá teszik. Végül is neked kell alkalmazni a tudást. Ezenkívül egy jó bináris opciós könyv gyakran tartalmaz interjúkat vagy betekintést iparági szakértőktől, hogy átfogó képet adjon a piacról. Így ismerhet fel egy jó bináris opciós könyvet. Itt mutatunk néhányat a legjobbak közül a piacon.

Hogyan lehet a legjobban használni a bináris opciós könyvekből származó ismereteket

A bináris opciókról szóló könyv megvásárlásakor ne csak olvassa el, hanem azon is gondolkozzon, hogyan tudja hasznosítania a benne található tudást. De hogyan működik ez? Egy bináris opciós könyv elolvasása után a következő lépés az ismeretek gyakorlatba ültetése. Kezdje azzal, hogy azonosítsa azokat a kulcsfontosságú stratégiákat vagy meglátásokat, amelyek rezonálnak Önnel. Írd le mindezt, és hasonlítsd össze korábbi tudásoddal. Ha új meglátásai vannak, ideje átültetni azokat a gyakorlatba.

Ezután egy demószámlával tesztelje ezeket a stratégiákat kockázatmentes környezetben. Ez segít megérteni, hogy a különböző változók hogyan befolyásolhatják kereskedési döntéseit. Vezessen kereskedési naplót, hogy rögzítse, mi működik, mi nem és miért. Idővel finomítani tudja stratégiáit, és megalapozottabb döntéseket tud hozni. Ha vannak gyakorlatok vagy kvízek a könyvben, feltétlenül végezze el azokat; úgy tervezték, hogy elmélyítsék a megértését. És ne habozzon újranézni a könyvet; még a tapasztalt kereskedők is hasznosnak találják, ha újra átnézik az alapokat és felfrissítik tudásukat.

Bináris opciók könyve #1 – Hamish Raw bináris opciói

könyv

A bináris opciók a legújabb termékek a pénzügyi piacokon. Az online fogadóirodák által kínált 5 perces FTSE100 fogadásoktól, hosszabb időtartam FTSE100 az online fogadási tőzsdéken kereskedett fogadások, valamint a spread fogadási társaságok által kínált bináris fogadások, mindegyik ugyanazt az eszközt kínálja, mint a CBOT bináris opciója a Fed Funds árfolyamára. A bináris opciók eddigi legnagyobb piaca a londoni Lloyd's volt, ahol biztosítási szerződésekként ismertek, miközben a sportrajongók akaratlanul is bináris opciót vásárolnak, valahányszor egy sportfogadótól vagy bukmékertől vesz árat ezen a lovon vagy a futballcsapaton. .

Ez a könyv ugyanazokat a rögzített szorzókat veszi figyelembe, és bemutatja, hogyan működnek a pénzügyi piacon.”Bináris opciók” kezdetben felvázolja a szokásos fogadásokat, és elmagyarázza néhány alapvető nyerő és vesztes fogadás indokát. Egy mélyebb elemzés következik, amelyben a szerző azt vizsgálja, hogy egy fogadás értéke hogyan függ az idő múlásától, az alapul szolgáló eszköz volatilitásától, valamint a mögöttes eszköz árfolyamától.

A fejlettebb fogadásokat vezetik be, majd az olvasó megmutatja, hogy mikor és hogyan használhatja nyereségesen a bináris fájlokat különböző piaci körülmények között, majd a megkötött pozíció fedezésére szolgáló technikákat követik. Az egyérintéses fogadások megvitatása során ugyanezt a formátumot követik a szokásos fogadások esetében.

Ebben az első mélyreható elemzésben bináris opciók, a Hamish Raw ambiciózusan gondoskodott a végfelhasználókról és az árjegyzőkről egyaránt. A könyvben rengeteg diagram található, hogy grafikusan illusztrálják a szerző gondolatait.

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Bináris opciók könyve #2 – Bináris fogadás John Pipertől

John-Piper bináris fogadása

A fogadások világa drámaian megváltozik – köszönjön a Bináris fogadásnak.

Az elmúlt években a sportesemények fogadása és a pénzügyi piacok kereskedése egyre közelebb került egymáshoz, és a bináris fogadások ennek a konvergenciának az eredménye. A bináris fogadások egyesítik a sportfogadás vonzerejét a pénzügyi piacok rugalmasságával.

A bináris fogadások lehetővé teszik a fogadók számára, hogy:

  • Fogadjon több száz különböző sport- és pénzügyi piacra
  • Zárja le a fogadásokat az esemény előtt
  • Profitáljon a látványos ármozgásokból
  • Fogadjon szokatlan és váratlan módokon – a tapasztalt kereskedők imádni fogják ezt

Ez az első könyv a bináris fogadásról és egyszerű nyelven elmagyarázza, hogy mi a bináris fogadás, hogyan kereskedhet velük nyereségesen és hogyan csökkentheti a kockázatot. A könyvben számos valós példa található a bináris fogadási ügyletekre, valamint a bináris árak viselkedésének percről percre történő elemzésére. Ezenkívül a könyv belső tippeket tartalmaz egy tapasztalt kereskedőtől, aki nap mint nap bináris fogadásokat használ kereskedésében – fedezze fel azt a fogadást, amely akkor is kifizetődik, ha teljesen téved!

Tudja meg, mi teszi a bináris fogadást a leggyorsabban növekvő fogadási területté, és miért váltanak a kereskedők a bináris fogadások új izgalmas világára.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Bináris opciók könyve #3 – Abe Cofnas bináris opcióival kereskedés

Kereskedés-Bináris-opciók-by-Abe-Cofnas

Alapvető útmutató a bináris opciók gyorsan növekvő területéhez.

Régóta a professzionális kereskedők tartománya óta a bináris opciókat kínálják lakossági befektetőknek az észak-amerikai Derivative Exchange (Nadex) és a befektetők egyre növekvő csoportja révén. online bináris opciós brókercégek. Ezzel az új könyvvel Abe Cofnas szerző elmagyarázza, hogyan használhatják a független kereskedők és befektetők bináris opciókat az ármozgások és a globális események spekulálására.

A bináris opciók vonzereje abban rejlik, hogy kevésbé bonyolultak, mint a hagyományos opciók, és egyszerű kereskedési módszert kínálnak azon a véleményen alapulóan, hogy a piac egy bizonyos időszakon belül merre halad. Lebilincselő és informatív, ez a megbízható útmutató feltárja, hogyan működnek a bináris opciók, mik azok legjobb bináris opciós kereskedési stratégiák, és mikor kell használni őket.

Azonosítja a különböző piacokat, ahol elérhetők a bináris fájlok. Betekintést nyújt abba, hogy a bináris opciók hogyan tesznek lehetővé spekulációt a piac irányáról, és jelentős kifizetést kapnak. Javaslatokat ad arra vonatkozóan, hogy mely piacok biztosítják a legjobb likviditást és a legalacsonyabb ügyletek végrehajtási költségeit

Mint az első kizárólag ennek a témának szentelt könyv, A Bináris Opciók hiteles útmutatót nyújtanak a kiskereskedőknek az izgalmas új piac kereskedéséhez.

Bináris opciók könyve #4 – A bináris opciók nyerési képlete: Nyerj állandó győzelmet minden alkalommal, Jerry Mans

Bináris opciók nyerő képlete Jerry-Manstól

A Bináris Opciók Nyertes Képlet (BOWF) a bináris opciók kereskedelmének szisztematikus és módszeres megközelítése.

A BOWF csúcsminőséggel látja el a kereskedőt bináris opciós eszközök és a tudás, amely lehetővé teszi számára, hogy meghódítsa ezt az új piacot, és minden hónapban 185% tartományba eső befektetésarányos megtérülést (ROI) érjen el. A kereskedés befektetés, és a siker érdekében üzletként kell kezelni. Kipróbáltad már a bináris opciókat, és hallottál a sok hype-ról? „Duplázd meg a pénzed pillanatok alatt…” „Keress pénzt kevesebb, mint 1 óra alatt…” mindez igaz.

A bináris opciók egyértelműen az újdonság a városban, de mint minden újdonságról, ezt is meg kell tanulnod, és ez most elérhető bináris opciók nyerő formula egy egyszerű képlet segítségével konzisztens győzelmeket ad, ez reális? A könyv szerzője folyamatosan sok pénzt keresett a siker képletével. A bináris opciók nyerő formula (bowf) a vonatkozó ROI eléri a 80-90% havi értéket, még akkor is, ha a kereskedéseinek csak a fele nyer. Ez a rendszer egyedülálló az összes bináris opciótípus kereskedelmére: egyérintéses, felett/alatt, határon, és így tovább. Megvan a link, döntsd el magad!

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

Bináris opciós könyv #5 – A bináris opciók tudáskönyve: minden, amit bárcsak tudtam volna, mielőtt elkezdtem kereskedni (Christopher Carlson)

A bináris opciók könyvének borítója Tudáskönyv – Minden, amit bárcsak tudtam volna, mielőtt elkezdtem kereskedni – Christopher Carlson

Christopher Carlson könyve alapvető útmutatóul szolgál a bináris opciók újoncainak. Számos témát fed le, a konkrét devizapárokra való összpontosítástól a kereskedés legjobb időpontjainak meghatározásáig. A könyv célja, hogy elsajátítsa a kereskedőket azokkal a készségekkel, amelyekre szükségük van ahhoz, hogy megfelelő lábon kezdhessék el kereskedési útjukat, elméleti ismeretek és gyakorlati stratégiák keverékét kínálva.

Bináris opciók könyve #6 – Bináris opciók: Útmutató kezdőknek a kereskedéshez és a profithoz, Edward Dorsey

A bináris opciók könyvborítója a kezdőknek, akik kereskedhetnek és profitálhatnak Edward Dorsey által

Ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján – ez a közmondás különösen igaz erre a példára. Edward Dorsey átfogó bevezetést nyújt a bináris opciók világába. A könyv túlmutat az alapokon, olyan stratégiákat és kockázatkezelési technikákat kínál, amelyek felbecsülhetetlen értékűek a kereskedők számára. Dorsey még azt is megvizsgálja, hogy a globális események hogyan befolyásolhatják a pénzügyi eszközök és a hozzájuk tartozó bináris opciók árát, ezért ez kötelező olvasmány mindenkinek, aki előnyt szeretne szerezni a bináris opciós kereskedésben.

Bináris opciók könyve #7 – Bináris opciók: Hatékony stratégiák a bináris opciók uralására Jordan Sykes

A Jordan Sykes kiegyensúlyozott megközelítést kínál a bináris opciós kereskedéshez. A könyv olyan kereskedési technikák és stratégiák kincsesbányájaként szolgál, amelyek minden szintű kereskedőnek segíthetnek. Az alapoktól a fejlett stratégiákig ez a könyv holisztikus képet ad a bináris opciók piacáról.

Bináris opciós könyv #8 – Conquer 60 másodperces bináris opciós kereskedés: nagy valószínűségű technikai terv a sikerhez, Matt Duffield

A Conquer 60 másodperces bináris opciós kereskedés könyvének borítója A nagy valószínűségű technikai terv a sikerhez

Matt Duffield könyve nullázza a bináris opciók 60 másodperces kereskedési stratégiáját, amelyet a nagy valószínűségű kereskedési beállítások kihasználására terveztek. Ez az útmutató mechanikus megközelítést alkalmaz az érzelmi interferencia minimalizálására, három kulcsfontosságú technikai mutató segítségével azonosítja azokat a lehetőségeket, amelyek állandó és megbízható bevételt kínálnak. Grafikonokkal és valós példákkal teli, elengedhetetlen olvasmány a középhaladó és haladó kereskedők számára, akik kereskedési stratégiájuk finomítására törekszenek a gyors, következetes nyereség érdekében.

Bináris opciók könyve #9 – leleplezett bináris opciók: A jó, a rossz és a kifejezetten veszélyes!

A Binary Options Unmasked könyvborítója A jó, a rossz és a kifejezetten veszélyes

Anna Coulling könyvének célja, hogy feltárja a bináris opciók piacának valódi természetét. Eloszlatja a mítoszokat és a tévhiteket, mély betekintést nyújtva a piacelemzésbe. A könyv célja, hogy racionális perspektívát kínáljon arra vonatkozóan, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a bináris opciós kereskedésből.

Bináris opciók könyve #10 – Bináris opciók legyőzése: Nyertes pénzügyi fogadási stratégiák a mai piacokon – Drew Kasch

Drew Kasch könyve középhaladó és haladó kereskedők számára készült. Arra összpontosít, hogy segítse a kereskedőket, hogy pszichológiai előnyre tegyenek szert a bináris opciók piacán. A könyv egy sor stratégiát lefed, mindegyiket egyszerű kifejezésekkel magyarázzák, és valós példákkal támasztják alá. A Kasch megközelítése praktikus, lépésről lépésre kínál technikákat, amelyek segítenek a kereskedőknek megérteni a piaci trendeket és nyereséges fogadásokat kötni.

Néhány gyakran ismételt kérdés (GYIK) a tanulási kereskedési könyvekkel kapcsolatban:

Miért válnak népszerűvé a bináris opciós könyvek?

Gyakorlati betekintést és stratégiákat kínálnak, így értékes erőforrásokká válnak mind az új, mind a tapasztalt kereskedők számára.

Milyen témákkal foglalkoznak a bináris opciókról szóló könyvek?

A bináris opciókról szóló könyvek mindent lefednek a fogadás alapvető ismereteitől a fejlett kereskedési stratégiákig és kockázatkezelésig. Ezenkívül lefedik a különböző típusú eszközöket, amelyekkel bináris opciókkal lehet kereskedni, mint például részvények, áruk, valuták és indexek. Az olvasók – mind technikai, mind alapvető – betekintést kapnak, valamint tippeket kapnak az eszközárakat befolyásoló híresemények értelmezéséhez.

A bináris opciós könyvek csak professzionális kereskedőknek szólnak?

Nem, mind a kezdő, mind a tapasztalt kereskedőket szolgálják ki, és minden szintnek megfelelő témakört kínálnak.

A bináris opciós könyvek helyettesítik a bróker vagy kereskedési szoftver szükségességét?

Nem, ezek kiegészítő erőforrások, amelyek javítják a megértést és a stratégiát, de nem helyettesítik a kereskedési platformokat. A bináris opciókról szóló könyvek oktatási eszközökként szolgálnak, amelyek segítenek megérteni a piacot, annak mechanikáját és a különféle kereskedési stratégiákat. Megadhatják azokat az elméleti ismereteket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy magabiztosan közelítsd meg a bináris opciós kereskedést. Ezek azonban nem helyettesítik azt a funkcionális szerepet, amelyet a bróker vagy a kereskedési szoftver játszik az ügyletek végrehajtásában.

Kik a figyelemre méltó szerzők a bináris opciós könyvek területén?

Hamish Raw az egyik ilyen író, aki arról ismert, hogy összetett témákat tesz elérhetővé olyan könyvei révén, mint a „Bináris opciók: Fix Odds Pénzügyi Fogadások”. Alex Nekritin egy másik jó hírű szerző ezen a téren, aki olyan műveket írt, mint például a „Bináris opciók: Stratégiák az irányított és volatilitási kereskedéshez”. Könyvei gyakran a bináris opciókkal sikeres kereskedési stratégiákra összpontosítanak, és mind a kezdő, mind a tapasztalt kereskedőknek szólnak.

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást

  • Egyik sem

    Bonjour Monsieur Witzel

    Je voudrais savoir si vous donnez des cours pour les options binaires.
    J'étudie seule et je ne trouve pas assez de contenu sur internet, pouvez vous me conseiller un livre à un cours? Merci de votre aide.
    Rogeria Teixeira