A bináris opciók pénzkezelési stratégiája kifejtette

Biztosan ismersz egy régi mondást:Ahhoz, hogy pénzt keress, pénzt kell költeni”. 

Ez nem lehet pontosabb a bináris opciók esetében. Ha nem teszi ki a pénzét az opciók megvásárlására, akkor nyereséget fog kapni. Annak ellenére, hogy ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, el kell kezdenie a pénzét bináris opciós kereskedésbe fektetni, hogy megértse az üzletet. 

Ha nem vagy egészen biztos a vásárlásban, kezdheted egy kis összeggel. De ahogy tovább halad, a pénzkezelési stratégia az egyik leghatékonyabb lesz kritikus lépések a hosszú távú sikerhez

Pénzkezelés bináris opciókkal
Pénzkezelés a kereskedési számláján

A hatékony bináris opciókezelési stratégia az online kereskedés során nagyon fontos a hosszú távú fenntartható hozam eléréséhez. Szükséges a kereskedőnek hangsúlyoznia azt a pénzösszeget, amelyet a kereskedésre kiválasztott cikkekre fektet be.

A pénzkezelési stratégia elkészítéséhez nem feltétlenül szükséges előre megjósolni a piaci mozgást, hanem megbízható statisztikai adatokra kell támaszkodnia, hogy megmentse a pénzét az eséstől. Ha úgy érzi, zavarban van a saját pénzkezelési stratégia megtervezésében, mi segíthetünk. 

Mi az a pénzkezelés?

A sikeres kereskedés két kritikus jellemzője a pénzkezelés és a kockázatkezelés. De érdekes tudni, hogy ez a két jellemző összefügg egymással. 

A pénzkezelés önmagában egy módja annak, hogy ellenőrizzék a veszteség kockázatát. Ez a kettő arról szól, hogy mennyire okosan játszol, hogyan tudod kordában tartani a kapzsiságodat, hogyan nem lépsz ki a kereskedési piacról, és hogyan kezdesz az alapoktól, és hogyan használsz bináris opciókat hosszú távon. 

A pénzkezelés a teljes befektetési tőke kezelésének folyamata. Sokak számára nem gyümölcsöző ötlet az összes pénzüket bináris opciókba fektetni. Hasonlóképpen sokan megértik, hogy a „portfólió” menedzsment miért tartalmazza az allokáció és a diverzifikáció összetevőit. Azonban, amikor a bináris opciós bankroll kezeléséről van szó, ugyanezek a koncepciók érvényesek.

A pénzkezelésnek számos előnye van. Világos képet ad a kereskedőnek arról, hogy mennyit biztonságos bináris opciókba fektetni; egyben az elégedettség érzését is jelenti, hogy pénzük biztonságban van, és folytathatják kereskedésüket. 

A kockázatkezelés a védekező stratégia mivel az alkalmazott technikák segítenek csökkenteni a bináris opciókhoz kapcsolódó kockázatokat. A kockázat fő fogalma a magasabb jutalom megszerzése. 

Más szóval, ha egy kereskedő többet fektet be a bináris opciós kereskedésbe, akkor a nyeremény után kapott jutalom még magasabb. Ezért a sikeres befektetési stratégia kialakításának kulcsa a meghatározó a legjobb kockázati szint egy adott visszatérési profil eléréséhez.

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

A bináris opciók pénzkezelési stratégiái:

A szakértők számos stratégiát említenek a bináris opciók megfelelő pénzkezelésére. Elolvashatja az alábbi néhány sikeres stratégiát a hatékony pénzkezeléshez.

#1 Százalékszabály

A százalékszabály szerint minden kereskedés mindig a számlád X százaléka. Egyszerűbben fogalmazva, mindig a kereskedési összegének egy meghatározott százalékát fekteti be minden kereskedésébe. A szakértők azonban azt mondják, hogy minden kereskedésbe maximum 3%-t fektethet be kereskedési pénzéből. 

De sok óvatos kereskedő csak 1% vagy kevesebbet fektessen be. Ez a legjobb kezdőknek, mert jobb, ha nem veszíti el a pénzét, ha nem ismeri a megfelelő stratégiát. Ennek oka a következő.

  • Megszünteti a találgatásokat a tranzakciók méretével kapcsolatban, és kritikus a kereskedési pszichológia szempontjából. Tehát nincs esély arra, hogy mekkora legyen ez a csere, vagy hogy az érzelmei döntsenek helyetted. Például egy magabiztos kereskedő nagyon keveset fektet be még akkor is, ha nagy a nyerési esély, egy túl magabiztos kereskedő pedig akkor is jelentős összeget fektet be, ha a nyerési esély elhanyagolható. Ez a stratégia felszabadítja gondolatait, hogy arra koncentrálhasson, ami igazán fontos.
  • Ezt százalékszabálynak nevezik, mivel az egyetlen százalékot használják a befektetési küszöb meghatározására. Határozott összeg használata nem megfelelő, mivel a kereskedési számla mérete változhat. De ha százalékot használ, akkor a kereskedés nagyságával az összeg is növekedne. Például, amikor $20-ról $36-ra kereskedik, ez kevésnek tűnhet, de ha $2000-zel kereskedik $3600-ra, akkor semmi változás nem lesz, ha ez a fiókja 5 százaléka.
  • A százalékos szabály használatának fő motívuma a tapasztalatszerzés. Ha már az elején felugrik magasabb értékekre, később veszteségekkel nézhet szembe. Ezért elég magabiztosnak kell lennie, mielőtt tapasztalt kereskedővé válna. A százalékos szabály használata segít a tapasztalatszerzésben. 

Ennek a szabálynak döntő része a szabályozása. Ahogy a Bináris Opciókba való befektetés százalékos arányának csökkentésére összpontosít, arra is összpontosítania kell, amikor tisztességes esélye van. Például, ha arany opciót vásárol, és tudja, hogy a végső érték biztosan nőni fog, akkor nincs értelme 3% vagy 5% befektetésének. Helyette, egyszerűen emelhet 6-7%-re vagy még inkább bizalommal, a kezességétől függően. Ezek az esetek nagy haszonnal járnak.

Azonban soha ne ragadjon el az érzelmeitől, és ne kövessen el olyan hibákat, amelyek nagy megtérülést okozhatnak. Az egyik példa a martingál stratégiaként való követése. Ismeretes, hogy ezek a stratégiák számos kereskedő karrierjét befejezik. 

#2 Célok meghatározása

Annak ellenére, hogy sok kereskedő tűzi ki célul a hatékony munkát, nem jó kereskedési gyakorlat, ha megfogadja egy szakértő tanácsát. A célok kitűzése nyomást gyakorol az agyára, és impulzív módon rossz döntéseket hoz. 

Ezért azt tanácsoljuk, hogy cél nélkül végezzen ingyenes kereskedést. Igen, ha akarod, kitűzhetsz egy hosszú távú célt hat hónapra vagy egy évre, de ezt minden nap vagy hetente beállítani nem túl bölcs stratégia a pénzkezeléshez. 

Rendkívül nehéz érzelmileg elszakadni a kereskedéstől, ha bizonyos profitcélokat túlzott jelentőséget tulajdonítanak.

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

#3 A kockázat kiszámítása

A százalékos szabály segítségével nyomon kell követnie a bináris opció kockázatait, amelyekkel szembe kell néznie. Ezt nagyon könnyű megtenni. Például $1000 van a kereskedési számláján. Most, ha az vagy minden kereskedésre 5%-t fog befektetni, minden kereskedésre $50 jár, amíg nem veszít vagy nyer semmit. 

Ezért meg kell találnia és regisztráljon egy brókernél aki lehetővé teszi a kereskedést az elfogadható kockázattűrési paramétereken belül. 

Mivel azonban ebben a példában 5%-t használtunk, ez nem jelenti azt, hogy ugyanazt a százalékot fogja használni. A számítás az Ön kockázattűrése és a rendelkezésre álló számlaegyenleg alapján történik. Az 5% még mindig magasabb, és ha kezdő vagy, érdemes 1%-vel vagy még kevesebbel kezdeni. 

#4 Előre meghatározott kockázat

A bináris opciókkal való kereskedés egyik legérdekesebb előnye, hogy a veszteség fix. A maximális összeg, amit egy személy elveszíthet, csak az általa letétbe helyezett összeg. Ezért csak annyit kockáztasson, amennyit megengedhet magának. 

Készíts két forgatókönyv jár a fejedben. Egyet, amikor megnyeri az opciót. De a másik forgatókönyv az, hogy veszítesz. A második feltételben számolja ki a veszteséget, és képzelje el, megengedné-e magának ezt a veszteséget. A veszteség után folytathatja a kereskedést? Ha pozitív választ kap, akkor csak folytassa. 

Nem meglepő, hogy sok kereskedő jelentős pénzt fektetett be egyetlen kereskedésbe számítások nélkül. Így jelentős összeg elvesztése a kereskedési pályafutásuk örökre befejezéséhez vezetett. 

#5 Kelly-kritérium

Ez hasonló a valószínűségszámításhoz. Például a Kelly-kritérium segít az optimális tétméret kiszámításában. John Kelly fedezte fel először ezt a folyamatot, és ezért nevezték el Kelly-kritériumnak. 

Kelly egy egyszerű képletet dolgozott ki, amely meghatározza a legjobb stratégiát a nem korrelált kereskedéshez.

John Kelly szerint

F+ (bp-q)/b

ahol, 

F = a jelenlegi portfólió töredéke

b = a kereskedésre kapott nettó odds

p= nyerési valószínűség

q = a veszteség valószínűsége

q 1-p-vel is meghatározható

A képlet megadása után csak ésszerű valószínűséggel folytathat nagyobb összegű kereskedést. 

#6 Tökéletes bróker

A tökéletes bróker azok, akiknek nagyon kevesebb pénzfelvételi díja és egyéb díjaik vannak. Azonban észreveheti, hogy a nyeremény után sem kapja meg a kifizetés 100%-jét. És még neked is le kell vonnod egy bizonyos összeget a pénzfelvételi és egyéb online eljárások során. 

Ezért kell válasszon egy brókert minimális költségekkel és maximális teljesítménnyel a profit növelésére. Egyes brókerek alacsony minimális kereskedelmével rendelkeznek az IQ opció, az Quotex.io, a race Option, az Binary.com, az Binomo stb. 

A legjobb bináris bróker:
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

123455.0/5

Pocket Option – Kereskedjen magas nyereséggel

  • Nemzetközi ügyfeleket fogad
  • Magas kifizetések 95%+
  • Professzionális platform
  • Gyors befizetések
  • Társadalmi kereskedés
  • Ingyenes bónuszok
(Kockázati figyelmeztetés: A kereskedés kockázatos)

Elemzési és fejlesztési stratégia

A leginkább alulhasznosított részstratégia az elemzési és fejlesztési megközelítés. Ez azért fontos, hogy megtalálja kereskedése gyenge pontjait, és segít nyomon követni azokat. E megközelítés nélkül a hosszú távú siker messze van. 

A bináris opció használata egyszerű, de a stratégiák megtanulása a bináris opció legjobb használatához nem túl könnyű feladat. Idővel te különböző stratégiákat kell kipróbálnia folytatni. 

Sok időbe telik annak megértése, hogy melyik stratégia működik az Ön számára, és melyik nem. Ráadásul manapság olyan sok lehetőség áll rendelkezésre, hogy nehéznek tűnik mindegyiket összekapcsolni. 

Ebből kifolyólag, ha nem elemzi a trendeket és stratégiák a bináris opciókban, újoncként sok bonyodalommal kell szembenéznie a kereskedésben. Az elemzéssel azonban úgy tűnik, apránként megnyílnak a szövődmények ráncai.  

Támogatás és ellenállás a trendvonalakkal
➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

#1 Hogyan kell elemezni

A kereskedelmi és fejlesztési stratégiák elemzésének nincs egyetlen módja. A legelterjedtebb azonban a napló használata. Használja a kereskedési naplót véleményének, kétségeinek és döntéseinek minden vonatkozásának feljegyzésére. 

A befektetés után rögzítheti, hogy milyen indikációkat használt, az időkeretet, az eszközt és a lejárati dátumot. Te is rögzítse aktuális tartózkodási helyét, hangulatát, napszakát, kereskedési eszközétstb. Miután befejezte a kereskedést, írja meg az eredményeket. Ha nyertél, írd meg az összeget és a többi mutatót, amit érdemes megemlíteni. 

Most néhány nap vagy hónap elteltével térjen vissza a kereskedési naplójához, vegye ki az utolsó kereskedése lapjait, és alaposan tanulmányozza át. Természetesen meg fogod találni a gyengébb pontokat. 

Ezek a pontok olyan ostoba dolgok lehetnek, mint például, hogy reggel több kereskedést nyert, mint délután, vagy a kereskedés sikeresebb volt számítógéppel, mint mobiltelefonnal. Le kell vennie a különbséget későbbi hivatkozás céljából. 

#2 Fedezze fel a trendeket, és azonosítsa erősségeit és gyengeségeit

Most, hogy lejegyezte a jó jegyzeteket, menjen végig mindegyiken. Ne felejtse el elolvasni az elveszett ügyletekről szóló jelentéseket. Segít megérteni a gyengeségeit. Ha ezt jelentős ideig gyakorolja, változásokat fog észrevenni, és közben rengeteg tapasztalatot szerez. 

Nem kell naplót vezetnie. Ezenkívül készíthet képernyőképet az eredményekről, vagy karbantarthat egy táblázatot vagy egy dokumentummappát, ami az Ön számára kényelmes. A cél a munka nyomon követése. 

Gyakran Ismételt Kérdések:

Hogyan lehet mindig nyerni a bináris opciókban?

A kiválasztás előtt ellenőrizheti a nyerési statisztikákat, és alapos átvilágítási elemzést végezhet. Ehhez követheti a Kelly-kritériumot. Ügyeljen arra, hogy kerülje az olyan brókert, aki kereskedést ajánl fel az Ön nevében. Arra próbálnak rávenni, hogy növelje befizetését, és ezt követően vesztes ügyletet kössön. A bináris opciós brókerek csak akkor profitálnak, ha veszít.

Mi a legjövedelmezőbb opciós stratégia?

A szakértők szerint a kifizetődő eladási és vételi opciók eladása a legjövedelmezőbb opciós stratégia. Ez a kereskedési megközelítés lehetővé teszi, hogy jelentős mennyiségű opciós prémiumot keressen, miközben csökkenti a kockázatot. 

Hogyan keresnek pénzt a bináris kereskedők?

A bináris kereskedések legáltalánosabb bevételi módja a bináris opciók árazása. A többi mód a kereskedők kereskedési tevékenysége. A bináris opciós brókerek árazási struktúráit általában az árjegyzőiktől szerzik be.

Következtetés: Használjon pénzkezelési stratégiát a hosszú távú siker érdekében

Egy jó dolog a bináris opcióval kapcsolatban, hogy a kockázat ellenőrzés alatt áll. Ha összehasonlítja a bináris opciókat más kereskedési lehetőségekkel, a pénzkezelési stratégia jobban működik. Csak annyit fektethet be, amennyit kényelmes, és nem kell más további összeget elveszítenie. És ha újra, akkor biztosan lottó. 

Most, hogy ismeri a pénzkezelési stratégiákat a bináris opciókkal való kereskedés során, hosszú távon nagyszerűen teljesíthet. Nincs más dolgod, mint okosan cselekedni és okosan költeni. 

➨ Regisztráljon most a legjobb bináris brókerhez, az Pocket Option-hez!

(Kockázati figyelmeztetés: tőkéje veszélyben lehet)

A szerzőről

Percival Knight
Több mint tíz éve tapasztalt bináris opciós kereskedő vagyok. Főleg 60 másodperces kereskedésekkel kereskedek nagyon magas találati aránnyal. A kedvenc stratégiám a gyertyatartók és a hamis kitörések használata

Írj hozzászólást