Mi az a bináris opciós kifizetés? Definíció és példa

Bináris opciós kifizetés – Meghatározás és példa

A kifizetések mindig is pletykák voltak a bináris opciókban. Ezek a kifizetések vagy hozamok létfontosságúak a kereskedők és a befektetők számára, hogy sikeresek legyenek karrierjükben. Éppen ezért a legjobb bináris opciós kifizetés kiválasztása az egyik legfontosabb feladat az egész folyamatban. 

Minden törekvőnek különböző kifizetési lehetőségei vannak kereskedő és a befektető megkapja. Mindegyik lehetőség több dologtól függ. Mielőtt bármilyen brókercéghez csatlakozna, ki kell választania a legjobb kifizetési lehetőséget. 

A megfelelő bináris opciós kifizetés kiválasztásának okai

Bináris opciók kifizetése

A megfelelő bináris opciós kifizetés kiválasztásához számos kérdést fel kell tennie. Az ezekre a kérdésekre adott válaszok határozzák meg, hogy karrierje növekedését fogja-e elérni, vagy veszteséges lesz. 

A bináris opciós kifizetés megértése

A becsült hozamot, amelyet a kereskedő kap, ha az ügylet pénzben lejár, bináris opciós kifizetésnek nevezzük. (azaz helyesen becsülik meg egy mögöttes eszköz árértékét).

Minden bináris opciós kereskedés jutalékot kínál minden üzlet után. Például, ha $100-at fektet be egy kereskedésbe, és a jutalék nyeresége 80%, akkor a befektetett összeget ($100) plusz a jutalék összegét ($80) kapja meg teljes összegként. 

A legjobb bináris opciós kifizetések megtalálása

A legjobb bináris opciós kifizetés megtalálása nehéz feladat, amelyet meg kell tennie, hogy nagyobb nyereséget érjen el. Íme, mit tehet. 

  • Határozza meg azokat az eszközöket, amelyekkel gyakran kereskedett 
  • Válassza ki kedvenc lejárati idejét és opciótípusát 
  • Hasonlítsa össze az eszköz, a lejárat és a kereskedés típusa adott kombinációinak különböző kifizetéseit. 
  • Szükség esetén ismételje meg az egész folyamatot 

Általában a brókerek olyan kifizetési százalékokat említenek meg címeikben, amelyek valójában nem teljesülnek. Például egy bróker megígérheti Önnek, hogy 90% kifizetést kínál a kereskedései során, de amikor feliratkozik rá és üzletet köt, megtudhatja, hogy a kifizetés csak 70%. 

Ahhoz, hogy mindezekkel a dolgokkal tisztában legyenek, a kereskedőknek gyakorolniuk kell Bináris opciók demo számlák.  

Találja meg a legkönnyebben a legmagasabb bináris opciós kifizetést

A legjobb bináris opciós kifizetéshez a kereskedőknek meg kell határozniuk azokat az eszközöket, amelyekkel kereskedni szeretnének. Ezt követően pedig összehasonlíthatják a különböző brókereket jellemzőik, kifizetéseik és szolgáltatásaik alapján. 

Ezt a folyamatot rendszeresen meg kell ismételni, és ha a kereskedők bármilyen új brókerről értesülnek, jobb ajánlatokkal és ajánlatokkal, érdemes feltérképezniük a lehetőséget. 

Ezt az összehasonlítást meg kell érteni tőzsdén kereskedett és tőzsdén kívüli brókerek esetében nagyon nehéz. Tehát, ha össze kell hasonlítania a kettőt, legyen óvatos. Vessen egy pillantást a a tőzsdén kívüli brókerek meghatározása hogy több tudásra tegyen szert.

Következtetés 

A fenti cikkből kitűnik, hogy a brókerek által megjelölt kifizetések nem mindig egyformák a valós kereskedelemben. A kifizetés több tényezőtől függ, például a kereskedési stílustól, a kereskedett eszközöktől és a lejárati időszakoktól. 

Írj hozzászólást