Bináris opciók Tedd (le) definíciót

Bináris opciók Tedd (le) definíciót

A bináris eladási opciók olyan pénzügyi termékek, amelyek különösen érdekesek lehetnek a befektetők és a spekulánsok számára. A pénzen kívüli bináris eladási opciók vásárlása alacsonyabb prémiummal kellemesebb, mint a különösen kockázatos fogadásokra való fogadás. Könnyebbé teheti a lefelé mutató kockázat kiszámítását, mint a bináris vételi opciók eladását. Különféle árukon lehet velük kereskedni bináris brókerek megfelelő használatával bináris opciók kockázatkezelési útmutatói és mutatók.

Jó tudni:
A bináris vételi opciók eladása ugyanaz, mint az azonos kötési árú és lejárati dátumú bináris eladási opciók vásárlása.

A bináris eladási opció mögöttes értéke

A bináris eladási opció mögöttes értéke downbeat vagy mindent vagy semmit opcióként is ismert. Ha igen, akkor 100-ban van elszámolva a pénzben (lejáratkor) vagy nulla, ha igen a pénzből.

Az elszámoló árat ebben az esetben többféleképpen lehet meghatározni. A két kézenfekvő megoldás az, hogy a bináris eladási opciókat in-the-money-ként vagy out-of-the-money-ként kezeljük, és 100-ban, illetve 0-ban számolják el.

A bináris hívási opciók és a bináris eladási opciók összehasonlítása

Ha nincs tartási költség, vagy a kamatlábak nulla, a bináris eladási opciók ára annak valószínűségeként tekinthető, hogy az alapul szolgáló eszköz ára a kötési ár alá csökken.

Írj hozzászólást