12345
5.0 / 5
Vurdering av Binaryoptions.com-teamet Klar hvorfor du kan stole på oss Binaryoptions.com vurderer handelstjenester i henhold til strenge retningslinjer og spesifikasjoner. Meglere og plattformer testes med ekte penger og alle funksjoner som er essensielle for binære tradere blir sjekket. Vi tester sikkerheten, tilbudet, gebyrene, programvaren, støtten og mye mer i våre erfarings- og vurderingsrapporter. Som tradere med mer enn 10 års erfaring vet vi nøyaktig hva som er viktig når du skal velge en god megler og handelsplattformer. Se vår metodikk for hvordan du vurderer meglere.
Uttak
5.0
Innskudd
5.0
Tilbud
5.0
Brukerstøtte
5.0
Plattform
5.0
Utbytte
5.0

Quotex anmeldelse 2023 – Er det en svindel eller ikke? – Test av megler

  • Min. innskudd $10
  • $10 000 demo
  • Profesjonell plattform
  • Høy fortjeneste opp til 95%
  • Raske uttak
  • Signaler

Handel med binære opsjoner kan gi deg veldig rask fortjeneste eller store tap. Mange handelsmenn er interessert i å bruke dette finansielle produktet. Så det er veldig viktig å investere med en pålitelig nettmegler. Quotex.io, Quotex.com, eller qxbroker.com er en ny handelsplattform som tilbyr slike typer tjenester.

I denne anmeldelsen og testen vil jeg sjekke Quotex for deg og fortelle deg sannheten om dette binær megler. Hva er handelsbetingelsene, hvordan fungerer plattformen, og hvor raskt kan du utbetale fortjenesten din? Jeg vil svare på alle viktige spørsmål for nybegynnere med Quotex. Bør du stole på denne megleren og investere penger der? Er det svindel eller ikke? – Finn ut i min ærlige Quotex-anmeldelse.

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Raske fakta om Quotex:

Vurdering: (5 / 5)
⚖️ Regulering:IFMRRC (International Financial Market Relations Regulation Centre)
🏛 Grunnlagt:2020
💻 Handelsplattformer: Nettplattform, mobilapplikasjoner
💰 Minimumsinnskudd:$10
💱 Kontovalutaer:USD, EUR, GBP, BRL, IDR, MYR, INR, KZT, RUB, THB, UAH, VND, NGN, EGP, MXN, JPY
💸 Uttaksgrense: Ingen grense
📉 Minste handelsbeløp:$1
📈 Maksimalt handelsbeløp:$1,000
⌨️ Demo konto: Gratis og ubegrenset
🕌 islamsk regnskap:Ja
🎁 Bonus:Opptil 100%+

Bruk koden 'BObroker50' for å få en innskuddsbonus på 50%
💎 Utbytte: Opptil 95%+
📊 Eiendeler:100+ forex, aksjer, råvarer, indekser, krypto
💳 Betalingsmåter:Kredittkort, e-lommebøker, Nettbank, kryptovalutaer
🧮 Avgifter:Ingen ekstra avgifter
📞 Støtte:24/7 chat og e-post
🌎 Språk:Mer enn 20
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Hva er Quotex? Megleren presenterte

Quotex er en ny digital opsjonsmegler for å investere i mer enn 100 markeder. Plattformen ble grunnlagt i 2020 og administreres av Maxbit LLC (eier) med adresse First Floor, First St Vincent Bank LTD Building, James Street, Kingstown, St. Vincent og die Grenadinen hvor du finner hovedkvarteret til selskapet. Det er en typisk offshoremegler som tar imot alle typer kunder. Du kan handle på markedene ved å få en høy avkastning på opptil 95%, noe som betyr at du investerer $100 i et stigende EUR/USD-diagram, og hvis du har rett i en viss tidsperiode du vil tjene $195. Senere vil jeg gå i detalj for å vise deg nøyaktig hvordan det fungerer.

Den offisielle nettsiden til Quotex
Quotex offisielle nettsted

Megleren for netthandel presenterer en nyutviklet handelsplattform og programvare. Plattformen er tilgjengelig for stasjonære og mobile enheter. Selskapet er aktivt i mer enn 20 forskjellige land og tilbyr støttetjeneste på forskjellige språk. Det er ikke så mye informasjon om selskapet på internett fordi megleren er veldig ny. Men førsteinntrykket for meg er ganske bra. Quotex-plattformen har gode tilbud til kunder og investorer i markedene.

Se hele videoanmeldelsen min:

YouTube

Ved å laste inn videoen godtar du YouTubes personvernregler.
Lære mer

Last inn video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iSE9ORVNUIFF1b3RleCByZXZpZXcgLSBJcyBpdCBhIHNjYW0/IChUaGUgVHJ1dGgpIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC93ZkkwNVZJN0VRND9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Fordeler og ulemper med Quotex:

På grunn av min sammenligning med andre handelsplattformer, vil jeg vise deg fordelene og ulempene med Quotex. Men husk, på hver plattform eller megler; du vil finne noen ulemper. Det er veldig vanskelig å finne den perfekte.

Fordeler:

  • Gratis $10 000 demokonto
  • Minimumsinnskudd på kun $10
  • Minimum handelsbeløp $1, maksimalt handelsbeløp $1000
  • Høy avkastning opp til 95%
  • Brukervennlig grensesnitt
  • Stort utvalg av handelsmidler
  • Rask gjennomføring av handel
  • Øyeblikkelige innskudd
  • Raske og sikre uttak
  • Gratis bonus (Bruk koden 'BObroker50' for å få en 50% innskuddsbonus)
  • Tilgjengelig i mange land og språk

Ulemper:

  • Ingen telefonstøtte
  • Ingen iOS-app er tilgjengelig for øyeblikket
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Er Quotex regulert? Regulering og sikkerhet for megler

Hvis du ønsker å investere i finansmarkedene eller en hvilken som helst type finansprodukt, anbefaler jeg å bruke en regulert megler og plattform. Se opp for anmeldelser som denne Quotex-anmeldelsen. Det er svært viktig for investorer å ha høy sikkerhet når de investerer i finansielle produkter. På internett finner du mye svindel og svindel når det kommer til binære opsjoner handel. For å unngå svindel eller svindel, bør du velge en regulert megler for binære opsjoner.

Fra min erfaring er Quotex-megleren en trygg og sikker nettmegler. Jeg testet plattformen flere ganger, og det er min viktigste handelsmegler. Innskudd og uttak penger fungerer veldig fort. Quotex er regulert av International Financial Market Relations Regulation Centre (IFMRRC) med nummeret TSRF RU 0395 AA V0161. Klikk på nummeret for å se lisensen.

Regulering av-Quotex.io
Regulering av Quotex (sertifikat)

FMRRC-forskriften er ikke en forskrift fra en offisiell finansmyndighet, den er en internasjonal og uavhengig regulator. Det betyr at Quotex er uregulert i forhold til landsmyndighets forskrifter. I tillegg er Quotex et offisielt selskap med firma-ID: 226716.

Det synes som Quotex er en trygg megler for investering. Jeg søkte også etter negative kommentarer om denne handelstjenesten, og jeg kunne ikke finne noen negative anmeldelser om denne megleren. Videre er det kun sikre og regulerte betalingsmetoder som brukes for innskudd og uttak. Alt i alt kan jeg si at Quotex-plattformen er en sikker megler for nettinvesteringer ved å bruke digitale alternativer.

Quotex-secure-feature-2-factor-autentification-1
Quotex sikker funksjon 2-faktor autentisering
  • Regulert av IFMRRC med nummeret TSRF RU 0395 AA V0161
  • Det offisielle firmanummeret er: 226716
  • Trygg og sikker nettside/plattform
  • 2-faktor autentisering er tilgjengelig
  • Sikre betalingsmåter
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Er det lovlig i ditt land?

Du kan handle gjennom Quotex som det er en pålitelig handel med binære opsjoner. Denne handelsplattformen er lovlig registrert og regulert av en pålitelig organisasjon. Så du kan vurdere Quotex som en lovlig måte å komme inn på markedet for binære opsjoner.

iq-alternativet lovlig eller ikke

Men handelsmenn fra alle landene kan ikke bruke tjenestene deres, da denne plattformen kan drives fra mange land. Noen regulatorer forbyr Quotex å operere i deres land. Traders fra disse landene blir automatisk blokkert av megleren.

Er Quotex legitim eller ikke?

Quotex er definitivt legit og Jeg kan anbefale denne handelsplattformen, spesielt sammenlignet med andre handelsplattformer. Innskuddene og uttakene er veldig raske uten noen ekstra avgifter. Du kan tjene penger med Quotex og være trygg på å få det trukket ut i løpet av noen få minutter eller timer. Jeg testet megleren selv, og den er veldig sikker. Faktisk tjente jeg mer enn $ 8000. Senere i denne Quotex-testen vil du se uttaksbeviset mitt.

quotex lovlig eller ikke

Handelsmenn fra hele verden verden bruker Quotex fordi det er en pålitelig plattform. Den har et gjennomsiktig grensesnitt, enkelhet og ubegrensede funksjoner som gjør det en av de beste mobilappene. 

Er Quotex trygt? – Sikkerhetstiltak for handelsmenn og pengene dine

Når det gjelder binær handel, sikkerhetstiltak er avgjørende for sikkerheten til pengene dine. Selvfølgelig vil du handle med en binær megler som beskytter deg mot datamisbruk og får deg til å føle deg trygg. Fra min erfaring kan jeg fortelle deg: Quotex gjør alt for å opprettholde et høyt sikkerhetsnivå for sine tradere. Det er ingen bekymringer angående sikkerheten til selve plattformen og for deg som trader på den.

Se alle fakta om sikkerheten:

Regulering:IFMRRC
SSL:Ja
Data beskyttelse:Ja
2-faktor autentisering:Ja
Regulerte betalingsmåter:Ja, tilgjengelig
Negativ balansebeskyttelse:Ja
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Gjennomgang av Quotex (QX Broker) handelsbetingelser og tilbud

Med Quotex kan du investere i finansmarkedene ved å bruke binære opsjoner (en form for digitale opsjoner). Teknikken er ganske enkel, du må bare gjøre en korrekt prediksjon av en prisbevegelse i en viss tid (utløpstid). Vilkårene for tradere og investorer må sjekkes før du registrerer deg hos en megler. For eksempel er det svært viktig for en binær trader å få sjansen til høy avkastning i eiendeler fra megleren.

Videre er det viktig at tilbud, bonuser og eiendeler er tilgjengelige. I min Quotex (qxbroker.com) anmeldelse sjekket jeg hver detalj og vil vise deg resultatene.

Raske fakta om tilbudene:

Minste handelsbeløp: $ 1
Maksimalt handelsbeløp:$ 1,000
Handelstyper:Binære opsjoner, digitale opsjoner
Utløpstid:60 sekunder opptil 4 timer
Markeder: 100+
Forex:Ja
Råvarer:Ja
Kryptovalutaer:Ja
Aksjer:Ja
Maksimal avkastning per handel:95%+
Bonus:Opptil 100% for innskudd, konkurranser
50% innskuddsbonus med kode: 'BObroker50'
Utførelsestid:1 ms (ingen forsinkelser)
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Quotex minimumsinnskudd og byttebeløp: Hvordan begynne å investere

Når du vil begynne med Quotex må du sette inn minst $ 10. De minimumsinnskudd er $ 10 men kan verifisere ved innskuddsmetodene. Det er forskjellige betalingsmåter tilgjengelig, avhengig av ditt bostedsland. For eksempel kan tradere fra Europa bruke andre betalingsmåter enn tradere fra USA.

For å gi deg litt innsikt: Hvis du er en europeisk trader og ønsker å bruke kryptovalutaen Ripple, må du sette inn minst $ 50. Hvis du bruker MasterCard, er minimumsbeløpet bare 10 $. Dette minsteinnskuddet er svært lavt sammenlignet med andre nettmeglere og handelsplattformer. Det er enkelt å starte med $ 10.

quotex minimumsinnskudd

Dessuten er minimumshandelsbeløpet kun $ 1. Du kan begynne å handle med små pengebeløp. Jeg anbefaler det for nybegynnere å bare begynne med $ 1 og se hvordan det går. Hvis du ikke ønsker å investere ekte penger direkte, kan du bruke den gratis demokontoen fylt opp med $ 10 000.

Eiendeler og markeder

Quotex tilbyr å handle:

  • Valutaer (valuta)
  • Kryptovalutaer
  • Råvarer
  • Aksjeindekser
  • (handel i helgen er tilgjengelig via OTC-kart!)

Som nevnt før er Quotex en helt ny nettmegler. Ledelsen vil oppgradere og utvikle handelsplattformen steg for steg. De planlegger å legge til flere eiendeler for handel på plattformen. Bare gå til menyen, og du kan velge aktivaet du ønsker. For øyeblikket kan du handle og velge over 100 forskjellige markeder.

Markeder på Quotex
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Hvor mye penger kan du tjene med QX Broker? – Yield (profitt)

Utbyttet av en handel er begrenset til 95%+. For eksempel, hvis du investerer $ 100 i EUR/USD og gjør den riktige forutsigelsen av bevegelsen, vil du tjene $ 195. Avkastningen er avhengig av aktiva, utløpstid og kontonivå. Hvis du er et VIP-medlem som meg, kan du få en ekstra 4% fortjeneste på hver handel.

Det er flere handelsstrategier. Personlig anbefaler jeg å handle på de viktigste børstidene og bruke likvide midler til investeringer. Dette er markedene hvor du vil få høyest avkastning. Men du vil se det selv hvis du går på plattformen.

  • Yield (profitt) opp til 95%+ per handel
  • Fortjenesten avhenger av eiendelen og markedssituasjonen du velger
  • Fortjenesten avhenger av utløpstiden

Utløpstid

Binære opsjoner (digitale opsjoner) er begrenset til en utløpstid. Some brokers offer you to trade only 60-second trades or 5-minute trades. The expiry time is always depending on the broker and what he is choosing to offer to the clients. With Quotex.com you are very lucky. You can choose expiry times between 60 seconds and 4 hours. Everything between is possible. For example, you can choose an expiry time of 2.30 minutes.

Quotex-utløpstid

Quotex (QX Broker) bonus forklart

EN bonus er gratis, og ekstra penger er på kontoen din. Megleren gir dine virtuelle penger til handel. Men det er ikke helt gratis fordi du trenger en omsetning (volum) basert på bonusen. Bonusbeløpet må multipliseres med x100. Resultatet er handelsvolumet du må gjøre på plattformen før du kan ta ut bonusen. Det er mulig å få en bonus ved å sette inn penger eller bruker en Quotex kampanjekode.

  • Bonus opp til 100%+
  • Bonusen kan deaktiveres når som helst
  • Bonusomsetningen er x100 (før et uttak er mulig)

Få en gratis innskuddsbonus på 50% med vår kampanjekode "bobroker50

Quotex kampanjekode for gratis bonus

Kampanjekoden lar deg få en høyere bonus selv om du bare setter inn $ 100. Med min kampanjekode får du en 50% gratis bonus. Vær oppmerksom fordi kampanjekoden er begrenset til opptil 25 nye tradere:

Quotex-plattformkampanjekode: "bobroker50

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Handelsgebyrer: Hvor mye koster det å handle på Quotex?

La meg fortelle deg en av de beste tingene med Quotex-plattformen: Det er ingen gebyrer uansett hva du gjør eller hvilken eiendel du handler på plattformen. Denne binære opsjonsmegleren belaster deg ikke noe gebyr.

Det er ingen innskudds- og uttaksgebyrer. Du kan begynne å handle og fylle på kontoen din uten å bli belastet. Du trenger heller ikke å betale et gebyr for å handle med de flere eiendelene som er tilgjengelige. Noen meglere krever et inaktivitetsgebyr. Hva betyr det? Hvis du ikke er logget inn på kontoen din på lenge, vil plattformen la deg betale for det. Quotex tilhører ikke denne typen megler, og du vil ikke betale et inaktivitetsgebyr.

Test av handelsplattformen Quotex

Som du leste før, er handelsforholdene veldig konkurransedyktige og bedre enn de fleste andre binære opsjonsmeglere. Nå skal jeg gå i detalj og vise deg handelsplattformen. Jeg testet programvaren i mange uker og handlet den med ekte penger på den. Jeg vil vise deg resultatene, funksjonene og hvordan du bruker dem riktig. Etter denne testen vil du vite hva Quotex handler om.

Følgende plattformer er tilgjengelige:

  • Netthandelsplattform for en stasjonær datamaskin eller mobile enheter
  • Android mobilapp (apk)
  • iOS (iPhone) mobilapp (ikke for øyeblikket på grunn av min forskning)

Se et skjermbilde av handelsplattformen Quotex:

Quotex-handelsplattform-skjermbilde
Quotex handelsplattform

På bildet over ser du Quotex handelsplattform for stasjonære enheter. Du kan bruke plattformen i nettleseren din (chrome, safari, opera, internet explorer og mer). I de neste avsnittene vil jeg vise deg funksjonene til plattformen og handelskontoen.

Først av alt, vil du se et tilfeldig diagram etter påloggingen din inn på plattformen. På venstre side finner du delene om kontoen din, utdanning, veiledninger, finansiell status og handelssignaler. Det er en typisk meny hvor du administrerer kontoen din.

Sjekk ut videoen min om plattformen:

YouTube

Ved å laste inn videoen godtar du YouTubes personvernregler.
Lære mer

Last inn video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iUXVvdGV4IGZ1bGwgdHV0b3JpYWwgcmV2aWV3IG9mIHRoZSBwbGF0Zm9ybSAtIEhvdyB0byB1c2UgaW4gMjAyMiIgd2lkdGg9IjY0MCIgaGVpZ2h0PSIzNjAiIHNyYz0iaHR0cHM6Ly93d3cueW91dHViZS1ub2Nvb2tpZS5jb20vZW1iZWQvNkRZcXYxS1RVSEE/ZmVhdHVyZT1vZW1iZWQiIGZyYW1lYm9yZGVyPSIwIiBhbGxvdz0iYWNjZWxlcm9tZXRlcjsgYXV0b3BsYXk7IGNsaXBib2FyZC13cml0ZTsgZW5jcnlwdGVkLW1lZGlhOyBneXJvc2NvcGU7IHBpY3R1cmUtaW4tcGljdHVyZTsgd2ViLXNoYXJlIiBhbGxvd2Z1bGxzY3JlZW4+PC9pZnJhbWU+

For å endre og analysere ressursen kan du klikke på aktivamenyen:

Quotex-aktiva-meny
Eiendelsmeny

Velg eiendelen du vil handle og begynn å analysere. Det er også mulig å gjøre multikarting. Du kan åpne mer enn ett diagram samtidig og bytte mellom dem.

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Kartlegging og analyse

Å handle binære opsjoner vellykket, må du gjøre en riktig prognose for prisbevegelsen. De fleste profesjonelle handelsmenn bruker teknisk analyse for å generere handelsideer. Indikatorer, diagramtyper og ulike tidsrammer brukes til en profesjonell teknisk analyse.

Quotex tilbyr deg et stort utvalg av verktøy for å analysere markedene (inkludert handelssignaler). Du kan velge mer enn 30 indikatorer, 4 diagramtyper og mange forskjellige tidsrammer for analyse. Til og med tekniske tegneverktøy er tilgjengelige.

Quotex-kartlegging-og-analyse
  • Stort utvalg av tekniske indikatorer som Bollinger-bånd, MCAD eller forskjellige oscillatorer
  • Ulike diagramtyper er tilgjengelige
  • Hver tidsramme er tilgjengelig
  • Profesjonell kartlegging er mulig

Hvordan handle med Quotex: Tradingveiledning – Åpne Quotex-handelen din

Hvordan handle med Quotex? Jeg vil vise deg det i de neste trinnene. Du kan også se videoer på vår youtube-kanal, binaryoptions.com hvor jeg gjør live handel. Den neste grafikken vil forklare deg hvordan du handler.

Slik handler du med-Quotex

Først av alt må du velge eiendelen du vil handle og generere handelsideen (prognose for prisbevegelsen). Deretter velger du utløpstidspunktet for handelen. Når skal handelen oppnå min fortjeneste? Du trenger en god beregning av handelstiden din. Da velger du riktig handelsinvestering (omsetningsbeløp). Minste handelsbeløp er $1 med en Quotex handel. Jeg anbefaler å bruke en investering som passer til en vanlig pengeforvaltningsstrategi. Det betyr at du investerer i én handel rundt 1-2% av handelsbalansen din. Etter det velger du handelsretningen og starter handelen. Vent til utløpstiden er over for å samle inn overskuddet eller tapet.

For mer informasjon kan du les vår guide for å unngå tap med Quotex.

5 trinn for å plassere en handel på Quotex:

  1. Velg eiendelen du vil handle
  2. Velg utløpstid fra 60 sekunder opptil 4 timer
  3. Velg investeringsbeløp (minste handelsbeløp er $1, maksimalt handelsbeløp er $1000)
  4. Velg handelsretningen
  5. Vent på slutten av handelen
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Mobilhandel via Quotex-appen

Quotex offers a mobile phone app for both common systems, Android og iOS. Så, enten du har en iPhone eller en smarttelefon som kjører med Android: Du kan handle via Quotex-appen uansett hvor du er. Begge appene fungerer på samme måte.

quotex app handel
Quotex Android-app

Ta en titt på skjermbildet ovenfor. I tillegg til at du handler via skrivebordsversjonen, kan du handle med Quotex-appen. Velg eiendelen du vil handle; da vil du se diagrammet i midten av telefonen – det spiller ingen rolle om du bruker liggende eller stående format.

Hvis du bruker stående format, kan du finne utløpstiden, investeringsbeløpet og de to knappene (opp og ned) på nederst på skjermen. For å handle, still inn tid og beløp og velg om prisen går opp eller ned.

How do you download the Quotex app and start trading?

quotex lekebutikk

For å laste ned appen kan du ganske enkelt søke etter “Quotex – Online Investing Platform” on your phone. Then click on Install to complete the download. After that, you need to follow a few steps to register through the app:

  • Enter your email ID and create a strong password for security. Do not share the password with anyone else
  • Deretter kan du velge en valuta for å gjøre innskudd
  • Etter å ha gjort innskudd, les serviceavtalen og klikk på registeret

Du vil da se en del som sier "handel på demokontoen." Klikk på den for å gjøre demohandler. Og når du er klar, bruk ekte penger til å gjøre faktiske handler. 

Kan du bruke handelsroboter på Quotex?

Quotex-roboter er ikke tillatt på hvilken som helst plattform (nett- og mobilapp). Handelskontoen din kan bli utestengt ved å bruke ekstern programvare. Videre kan ekstern programvare være en svindel for din handelskonto og kontosaldo. Vær veldig forsiktig fordi du lett kan bli lurt.

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Slik handler du forskjellige eiendeler på Quotex:

Plattformen tilbyr ulike eiendeler du kan handle. La oss se på vanlige eiendeler og om de kan handles gjennom Quotex.

Kan du handle Forex på Quotex?

Nei, det er ikke mulig å handle Forex på Quotex. Du kan bare handle binære opsjoner med valutapar som en underliggende eiendel!

Kan du handle binære opsjoner på Quotex?

Du vet kanskje svaret: Selvfølgelig kan du handle binære opsjoner på denne binære opsjonsmegleren. For å handle må du bare velge eiendelen, angi utløpstiden og investeringen, og fortelle megleren om prisen går opp eller ned.

Kan du handle kryptovalutaer på Quotex?

Ja, det er flere forskjellige krypto tilgjengelig for handel. Et lite utdrag: Litecoin, Bitcoin, Ripple eller Ethereum kan handles.

Kan du handle aksjer på Quotex?

Du kan handle aksjer på Quotex, ja. Mange forskjellige aksjer fra hele verden er tilgjengelige. Du kan velge selskaper som Microsoft, Boeing eller Intel, samt indekser som NASDAQ, Dow Jones eller utenlandske som Nikkei eller DAX.

Slik åpner du din handelskonto med Quotex

Til registrere deg med Quotex du trenger bare din e-postadresse og et sikkert passord. Til å begynne med kan du begynne å handle uten bekreftelse.

quotex registrering
Quotex bekreftelsesprosess

Megleren kan be deg om å laste opp ID-kortet ditt hvis du ønsker å sette inn eller ta ut enorme beløp. For å laste opp dokumentene dine, åpne din personlige meny og bytt til "Konto". I kontomenyen kan du fylle de obligatoriske feltene med navn og adresse ved å klikke på «Last opp dokumenter».

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Kontotyper på Quotex

Quotex tilbyr tre forskjellige kontoer i tillegg til demokontoen, som jeg vil introdusere deg for senere. De tre kontotypene er:

  1. Standard konto
  2. Pro-konto
  3. VIP-konto
Quotex tilbyr tre forskjellige kontonivåer (foruten demokontoen)

For å bekrefte din standard konto, må du sette inn minst $10 som vil hjelpe deg med å få tilgang til noen aktivaalternativer for handel. Denne kontotypen anbefales for nybegynnere som ikke investerer store mengder penger. Du trenger ikke å gjøre noe – bare sett inn minimum $ 10 og begynn å handle.

Hvis du føler deg bra og har tjent de første pengene dine, kan du gå videre til pro-konto. For å få tilgang til den må du sette inn minst $ 1000. Du vil ha noen premiumfordeler som en del av standard kontofunksjonene.

Er ikke dette nok for deg? Gå deretter videre til det profesjonelle kontonivået. For erfarne handelsmenn tilbyr Quotex sine VIP-konto. Du må sette inn minimum $ 5000 for å høste disse fordelene.

Quotex demokonto: Den beste måten å praktisere handel på

Når det kommer til å praktisere handel, bør du bruke en demokonto. Spesielt for nybegynnere er det en god måte å lære investeringen på. Du kan også teste handelsplattformen, få kunnskap eller teste nye handelsstrategier. Selv profesjonelle handelsmenn bruker en demokonto for å bli bedre handelsmenn.

Quotex-demo-konto

Handelsplattformen tilbyr en gratis demokonto med virtuelle penger på $10 000. Du kan fylle på kontosaldoen hver gang du vil. Det er enkelt å bytte mellom ekte og demo-kontoer. Det er bare ett klikk i menyen. Jeg anbefaler å bruke den gratis demokontoen først for å lære mer om handelsplattformen. Hvis du er sikker og sikker på at du vil handle, kan du investere ekte penger eller starte med små mengder $1. Demokontoen er tilgjengelig uten registrering.

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Quotex pålogging: Det er veldig sikkert og enkelt

For å begynne å handle må du logge inn på nettplattformen eller mobilappen. Du trenger bare din e-postadresse og passord. Jeg anbefaler å aktivere 2-faktor-verifiseringen på innlogging og uttak.

To-trinns bekreftelse ved pålogging

Du vil motta en sikkerhetskode via e-post eller SMS. Det er en viktig sikkerhetsfunksjon, og du bør bruke den. Megleren bruker forskjellige URL-er for sin tjeneste:

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Quotex-verifisering: Hva du trenger og hvor lang tid det tar

Hvis du vil bekrefte kontoen din (du kan handle uten også med noen begrensninger), du må forberede noen dokumenter.

quotex verifiseringsprosess
Quotex bekreftelsesprosess

Først må du klikke på dine personlige innstillinger og bytte til fanen "Konto." Etter det trykker du på knappen "Last opp dokumenter." Du trenger følgende:

  • En kopi av passets første side
  • En selfie for bildeidentifikasjon
  • Bevis på gjeldende bostedsadresse for å bekrefte

Når du er ferdig med det, tar det rundt 2-5 virkedager til Quotex fullfører verifiseringen.

Tilgjengelige betalingsmåter for innskudd og uttak

Hvis du vil begynne å handle, må du først sette inn penger på handelskontoen din. Heldigvis tilbyr Quotex mye forskjellig betalingsmetoder. La oss se hvilke måter som tilbys for innskudd og uttak av pengene dine.

Slik setter du inn penger – Innskuddsmetoder

I menyen kan du klikke på innskuddsmidler, så kommer du til innskuddsmetodene. Det er veldig enkelt å sette inn penger med Quotex. Det er ingen ekstra avgifter, og innskuddene er øyeblikkelige. Du kan velge mellom kredittkort, kryptovalutaer og e-lommebøker. Minimumsinnskuddet er $10, og betalingsmåtene avhenger av ditt bostedsland.

Etter å ha klikket på innskuddsmetoden du liker å bruke, kan du velge beløp og en innskuddsbonus på opptil 35%. Jeg snakket før om bonusen i denne anmeldelsen. Sett inn dataene dine og start innskuddet.

Quotex-innskuddsmetoder-og-meny

Fakta om innskudd og innskuddsmetoder:

  • Minimumsinnskuddet er $ 10
  • Kredittkort/debetkort (Visa, MasterCard og mer)
  • Bankoverføringer på nett er tilgjengelige
  • Kryptovalutaer (Bitcoin, USDT, Ethereum, Ripple, Zcash, Binance Coin og mer)
  • E-lommebøker (Skrill, Neteller, ADVCash, Perfect Money, Piastrix og mer)
  • Betalingsmåtene avhenger av ditt bostedsland

Er det noen innskuddsbonuser?

Dette er et interessant spørsmål. Hvorfor? Fordi jeg kan tilby deg en unik bonuskode som kun fungerer via denne nettsiden. Hvis du er en nybegynner og kommer i gang med handel med binære opsjoner, kan du bruke denne koden for å øke ditt første innskudd.

Bare bruk kampanjekoden “bobroker50” for å få en gratis innskuddsbonus på 50%.

Få en gratis innskuddsbonus på 50% med vår kampanjekode "bobroker50

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Hvordan ta ut penger – Quotex uttaksmetoder

Hvis du fant din lønnsomme handelsstrategi og ønsker å ta ut penger fra kontoen din eller fortjeneste, klikker du bare på menyen og velger "uttak".

Quotex-uttak

På venstre side ser du hvor mye penger som er tilgjengelig for uttaket. Bonusbeløpet kan påvirke disse tallene. For uttak må du velge samme metode som du satte inn.

Fra min erfaring, uttakene er veldig raske. Jeg gjorde det flere ganger, og Quotex sender pengene veldig raskt. Mange handelsmenn er bekymret for det hvis megleren utbetaler fortjenesten. Med Quotex kan du være sikker på at uttaket gjøres sikkert og raskt. I neste avsnitt viser jeg tilbaketrekningsbeviset mitt.

Etter å ha bedt om uttak, vil du motta en bekreftelsesmelding via e-post:

Quotex-uttak-bekreftelse
  • Utrolige raske uttaksmetoder (mer eller mindre det samme som innskuddsmetoder)
  • Trygg og trygg
  • Maksimal uttaks-/uttaksgrense: Det er ingen uttaksgrenser
  • Minimum uttaksbeløp: $10

Les i tillegg hele min Quotex uttaksgjennomgang her.

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Mitt Quotex-uttaksbevis:

Tar Quotex ut penger? - Ja det gjør det:

Quotex-uttakssikker-1
Quotex uttakssikker

Som du ser i menyen min, Quotex trekker seg overskuddet. Jeg gjorde det flere ganger, og det er ingen problemer med å ta ut penger. Dessuten gjorde jeg litt research på internett, og det er ingen handelsmenn som er i konflikt med denne megleren. For eksempel på Quora, vil du finne mange positive anmeldelser.

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Quotex-markedsplassen forklarte:

Quotex har sin egen markedsplass hvor handelsmenn kan få ekstra bonusfunksjoner:

Quotex markedsplass
Quotex markedsplass
  • Risikofrie handler
  • Penger tilbake
  • Innskuddsbonus
  • Prosent av omsetning
  • Balansebonus
  • Avbryt X-poeng

Alle disse funksjonene er kun tilgjengelige med en kampanjekode. Du kan nå spørre hvordan du får en Kampanjekode? Hvis du begynner å handle med ekte penger med Quotex vil du få gratis kampanjekoder etter å ha gjort et visst handelsvolum eller satt inn penger. Det er en veldig god funksjon for tradere som investerer og handler mye penger. Jeg kan anbefale denne funksjonen, og den er helt gratis.

Få en gratis innskuddsbonus på 50% med vår kampanjekode "bobroker50

Spesialtilbud: Risikofrie handler på Quotex

Quotex risikofrie handler

Hver trader og kunde på Quotex netthandelsplattform får sjansen til risikofrie handler. Megleren gir deg noen ganger rabatter eller kampanjekoder for risikofrie handler. Hvis du er en høyvolumshandler, vil du få mange fordeler på markedet, som vi diskuterte tidligere. Videre kan du be supporten for å få risikofrie handler.

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Profesjonelt tilbud: Quotex kopihandel og signaler

Et annet spesialtilbud på Quotex.io er handelssignalene. Det kalles også "kopihandel". På venstre side av menyen finner du delen med "signaler".

Quotex-handelssignaler
Quotex handelssignaler

Vær oppmerksom på handelssignalene på handelsplattformen, så vil du kanskje være heldig å tjene gode penger på markedet. Du ser eiendelen og varigheten av handlene. Dessverre er det ingen beskrivelse eller strategi for handelene. Du vet ikke hvorfor den viser et opp- eller nedsignal. Det er kanskje et resultat av teknisk analyse. For meg er ikke signalene transparente nok til å bruke, men det er et godt tilbud for nye tradere.

Kundeservice og support

Quotex tilbyr 24/7 kundestøtte på mer enn 20 språk. Støtten er tilgjengelig på engelsk, Frankrike, indisk, spansk og mange flere språk.

Quotex-støtte-og-service

Det er en liten ulempe fordi Quotex ikke tilbyr telefonstøtte. Det er kun mulig å komme i kontakt med megler via live chat og billettstøtte (e-post).

Støttede språk:Mer enn 20 tilbud
Live chat 24/7
E-post: Via billettstøtte
Telefonstøtte:Nei
› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Utdanningsmateriell: Hvordan lære å handle med Quotex

Hvis du er ny på handel med binære opsjoner, er det viktigste å lære hvordan systemet og favorittmegleren din fungerer. Ikke forvent å få masse penger de første dagene og ukene som trader med binære opsjoner.

quotex faq
Quotex vanlige spørsmål

For å hjelpe deg tilbyr Quotex en pedagogisk seksjon på nettstedet deres kan du bruke. I FAQ'en finner du alle svar på spørsmål angående megleren og dens netthandelsplattform. Du kan også se videoene mine på YouTube-kanalen binaryoptions.com. Jeg driver med livehandel og vil vise deg de viktigste tingene du bør vite når du handler med binære opsjoner.

Land: Hvor er Quotex tilgjengelig?

Quotex aksepterer forhandlere ikke fra alle land. Det er forskjellige restriksjoner. På betalingsmåtene, det er restriksjoner. Kanskje du ikke kan sette inn eller ta ut ekte penger på plattformen, men du kan garantert bruke den gratis demokontoen.

Jeg fant også denne uttalelsen på Quotex-nettstedet: "Nettstedets tjenester er ikke tilgjengelige i en rekke land, inkludert USA, Canada, Hong Kong, EØS-land, Russland, samt for personer under 18 år."

Populære land er Vietnam, Tyrkia, India, Indonesia, og Brasil. Se hele Quotex landliste her.

Finnes det alternativer til Quotex?

Quotex er den ledende investeringsplattformen for digital opsjonshandel. Men finnes det alternativer der ute? På Binaryoptions.com testet jeg mer enn 40 forskjellige meglere, og jeg kan si at det definitivt finnes alternativer. I tabellen nedenfor ser du de 2 mest populære alternativene. Hvis du vil finne flere alternativer besøk denne sammenligningen.

1. Quotex2. Pocket Option3. IQ Option
Vurdering: 5/55/55/5
Regulering:IFMRRCIFMRRC/
Digitale alternativer: JaJaJa
Komme tilbake:Opptil 95%+Opptil 93%+Opptil 100%+
Eiendeler:100+100+300+
Brukerstøtte:24/724/724/7
Fordeler:Beste handelsgrensesnittTilbyr 30-sekunders handlerTilbyr også CFD og valutahandel
Ulemper:Ingen telefonstøtteIngen telefonstøtteIkke tilgjengelig i alle land
➔ Besøk Pocket Option-anmeldelsen➔ Besøk IQ Option-anmeldelsen

For å gi deg flere alternativer kan du besøke sammenligningen mellom disse andre meglerne:

Konklusjon av Quotex gjennomgang og test: Det er ikke en svindel

Totalt sett er Quotex en pålitelig megler for handel med binære opsjoner. Det er ikke en svindel for pengene dine. Jeg testet det flere ganger for å trekke tilbake fortjenesten min, og også på internett finner du bare positive anmeldelser om denne plattformen. Quotex er en veldig god måte å satse på markeder med begrenset risiko og høy utbetaling.

quotex handel

Plattformen for netthandel fungerer veldig bra og er brukervennlig å bruke, som du så i min anmeldelse. Jeg anbefaler å bruke demokontoen først før du setter inn penger. Videre er minimumsinnskuddet veldig lavt, og du kan starte med et minimumshandelsbeløp på kun $1. Quotex gir deg rask fortjeneste på markedet.

Sammenlignet med andre binære opsjonsmeglere, Quotex.io er nummer én på markedet for øyeblikket. Det er ingen begrensninger og grenser for handelen din. Avkastningen (yielden) av investeringene er svært høy, og uttakene fungerer raskt. Jeg kan anbefale denne megleren etter min Quotex anmeldelse!

Videre, hvis du ikke liker denne megleren, se Quotex-alternativer her!

› Registrer deg gratis med Quotex nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Vanlige spørsmål (FAQs) om Quotex:

Er Quotex regulert?

Ja, Quotex, som tilhører Maxbit LLC, er regulert av IFMRRC (International Market Relations Regulation Center) med lisensnummeret TSRF RU 0395 AA V0161. Det er ikke en forskrift fra en offisiell finansmyndighet i et bestemt land.

Er Quotex en god megler?

Ja, Quotex er definitivt en god megler. Jeg testet denne plattformen i mange måneder og kan fortelle deg at det ikke er noen problemer med den. Utbyttet kan være veldig høyt, over 95%+ og du får en veldig rask utførelse av dine handler. Programvaren fungerer perfekt. Dessuten er uttakene veldig raske, og det er ingen gebyrer for betalingstransaksjonene dine.

Er Quotex tilgjengelig i USA?

Ja, Quotex er tilgjengelig i USA. Men det er kanskje begrensninger på innskudds- og uttaksmetodene og også bekreftelsesprosessen. Vennligst sjekk med reguleringsmyndigheten i ditt land om den er tilgjengelig eller ikke. Den gratis demokontoen er definitivt tilgjengelig for alle.

Er Quotex trygt eller ikke?

Ja, Quotex er definitivt en trygg megler for midlene dine. Innskudd og uttak fungerer uten problemer. Jeg testet det flere ganger for å trekke tilbake fortjenesten min.

Har Quotex en app?

Ja, Quotex har en app som er tilgjengelig for Android- og iOS-brukere. Det tilbyr et brukervennlig handelsgrensesnitt, tilgjengelighet av signaler og indikatorer, og handel med en ekte konto eller med en demokonto. Derfor er handel på farten mulig.

Hvor lenge er Quotex-uttak?

Uttak på Quotex er vanligvis veldig raskt. I de fleste tilfeller overføres pengene til bankkontoen etter én dag. Traders bør imidlertid planlegge for en uttakstid mellom 1 og 5 dager, da det alltid avhenger av den valgte uttaksmetoden. Midler returneres på samme måte som de ble satt inn.

Er Quotex ekte eller falsk?

Quotex er en pålitelig online handelsplattform. Reguleringssenteret for finansmarkedsrelasjoner regulerer det. Hvis denne handelsmegleren noen gang ikke klarer å betale gevinsten, tilbyr dette finansielle organet et kompensasjonsfond. 
Nybegynnere og profesjonelle handelsmenn kan bruke det uten å bekymre seg for å bli lurt. Den har flere positive anmeldelser på nettet, som beviser at den er en pålitelig og pålitelig mobilapp å jobbe med. Men innbyggere i visse land kan ha problemer med å bruke den. 
Så det kan sies at Quotex er ekte, men det er alltid en risiko for å tape pengene dine til svindlere. Så vær oppmerksom og bruk kun den offisielle internettadressen (domener) til quotex.com