Binære opsjoner doble strategi

Ettersom handel med binære opsjoner blir populært, vil etterspørselen etter innovative handelsstrategier øker også. I listen over nyttige handelsstrategier er Double Up det nyeste tillegget.  

Flere tradere bruker Double-Up for å gjøre opsjonshandelen enda mer dynamisk. For å bruke denne strategien for lønnsomheten din, må du vite nøyaktig hva Double-Up-strategien er? Hvordan virker det? Og hvordan bruke den? 

Du finner svar på alle disse spørsmålene og flere i denne veiledningen.  

Binær-opsjoner-dobbel-opp-strategi

Hva er double up-strategien?

Double Up-strategi er hva det høres ut som – det multipliserer traderens nåværende posisjon. Denne enkle og givende strategien er enkel å bruke, men enkelhet eliminerer ikke risikoen

Selv om Double-Up-strategien dobler posisjonen, fungerer den ikke alltid i traderens favør. For å kunne bruke Double Up-tilnærmingen, trenger du en detaljert handelsplan og en god forståelse av handel med binære opsjoner. 

Dessuten ville det hjelpe om du også studerte diagrammer. På denne måten kan du oppdage risikoen og eliminere dem for å vinne en stor utbetaling fra opsjonshandel. 

Hvordan fungerer doblingen i binære opsjoner?

Å lære hvordan Double Up-strategien fungerer, kan hjelpe deg å bruke den på en bedre måte. For å utføre denne strategien, bør handelen din være "In the Money." 

Når du har spekulert i prisen på en eiendel og valgt utløpstid, kan du velge Double Up-strategien. Vinduet for å doble opp trekket ditt vises i en begrenset periode, dvs. 5-10 minutter før en handel utløper. 

Ved å velge Double-Up-strategien på et gitt tidspunkt, du kan doble overskuddet. Men tapet ditt vil også øke to ganger i antall hvis posisjonen din utløper «Out of The Money». 

Siden det er en risiko for å tape en enorm sum penger med Double Up-strategien, er det bedre å vurdere din økonomiske status før du gjør et trekk. Hvis du kan håndtere den potensielle risikoen, kan du doble posisjonen din. Ellers bør du unngå dobling. 

Beste binære megler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

  • Tar imot internasjonale kunder
  • Høye utbetalinger 95%+
  • Profesjonell plattform
  • Raske innskudd
  • Sosial handel
  • Gratis bonuser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Hvordan bruke dobbel opp strategi?

Mens konseptet med Double-Up-strategien kan kokes ned til å doble markedshandelen, er det mer i historien. 

Uten en skikkelig opsjonshandelsstrategi og forståelse av markedet, vil valg av denne funksjonen bare gi tap. Men å forutsi volatiliteten i markedet basert på markedsinformasjon er ikke lett. 

Å kjenne markedsvolatiliteten, kan du analysere handelsdiagrammer. Etter å ha analysert diagrammene, hvis du tror at handel vil være i din favør, kan du velge denne funksjonen. 

Men husk at aktivaprisen fortsetter å svinge i det binære markedet. Så det er vanskelig å forutsi om prisretningen til en eiendel vil være lineær eller ikke. 

Du kan heller ikke gå inn på markedet for å doble handelen din bare sekunder før den avsluttes. Det er ikke tillatt. Og hvis det var det, ville de binære meglerne gått i stykker. 

Når bør man ikke doble en handel?

Som alle andre funksjoner for handel med binære opsjoner, er Double Up-strategien også nyttig, men bare når en trader vet hvordan den skal brukes. Hvis denne funksjonen brukes i en ugunstig handelssituasjon, kan det bli en forbannelse. 

Det betyr at når du er kjent med eiendelen, men ikke er kjent med prisbevegelsen, ikke doble opp handelen. 

Dessuten bør du unngå å bruke Double Up-strategien når du ikke er kjent med eiendelen. Det er fordi du ikke kan forutsi prisretningen nøyaktig av en vare som du aldri har byttet inn. 

Så i stedet for å risikere hele handelen og tape beløpet, er det bedre å spille trygt. 

Eksempel på dobbel opp strategi 

La oss anta at du handler med gull. Du er investere et beløp på $200, og handelen avsluttes etter en time. Fem til ti minutter før handelen avsluttes, blir Double Up-alternativet tilgjengelig. 

Du analyserer deretter diagrammet for å forstå om du er tom for penger eller i pengene. Siden du er i pengene, velger du å doble handelen din. 

Etter at handelen utløper, hvis spådommene dine var riktige, du vil vinne $400. Men hvis du har feilanalysert markedet eller hvis prisen svinger etter at du har valgt strategien, vil du miste $400. 

Strategi for dobbel opp

Hver suksessfull trader kjenner til 80/20 handelsregelen. Denne regelen sier at bare 20% av personer i binær opsjonshandel tjener penger. Og resten, 80%, taper. 

Så, hva skiller 20%-handlerne fra andre? Svaret er strategi. For å spare penger fra å tømme, kan du også bruke en effektiv Double Up-handelsstrategi. 

Velg en pålitelig megler

Finne en megler som tilbyr Double Up trading funksjonen er viktig siden bare en utvalgt megler tilbyr den. Du kan vurdere noen få ting som funksjoner som tilbys, avgifter, demo-kontoer, minimumsinnskudd og eiendeler gitt for å velge riktig megler. 

Beste binære megler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

  • Tar imot internasjonale kunder
  • Høye utbetalinger 95%+
  • Profesjonell plattform
  • Raske innskudd
  • Sosial handel
  • Gratis bonuser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Spill trygt

Hvis du er ny i verden for handel med binære opsjoner, bør du spille trygt og satse ganske enkelt med "Call and Put." Dessuten ville det være best om du velger et handelsmiddel du er kjent med. Det er fordi du allerede kjenner pristrenden til den kjente eiendelen. 

Forvent tidlig tap

Dobling av binær handel dobler også tapet. Så når du velger denne funksjonen, bør du være klar til å tape. For å gjøre tapene mindre, kan du investere lite. 

Les diagrammene

Uten å lese diagrammer kan du ikke forutsi prisbevegelsen til en eiendel. Og uten å spekulere i prisøyeblikket, kan du ikke vinne handelen. Dermed ville det hjelpe om du gjorde en teknisk analyse for å vinne handelsspillet. 

Konklusjon 

Det er ikke lett å forutsi om du vil vinne en handel eller ikke, men du kan øke sjansene dine for å tjene betydelig ved å forstå fordelene og ulempene med Double Up strategi

Dessuten, jo mindre du holder tiden mellom utløpstiden og utføring av Double Up-strategien, desto bedre er sjansene dine for å vinne. 

Selv om denne handelsfunksjonen kan få deg til å tape store penger, kan du ikke nekte for at du kan gange overskuddet med to ved å bruke Double Up-funksjonen.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Om forfatteren

Percival Knight
Jeg har vært en erfaren binær opsjonshandler i mer enn ti år. Hovedsakelig handler jeg 60-sekunders handler med en veldig høy treffrate. Mine favorittstrategier er å bruke lysestaker og falske utbrudd

Skriv en kommentar