De 18 beste handelsverktøyene for binære opsjoner er oppført

For å handle det binære opsjonsmarkedet på riktig måte, er det visse handelsverktøy som en trader trenger å anskaffe. Noen av disse verktøyene er gratis, mens andre må kjøpes kommersielt.

Hensikten med å anskaffe disse handelsverktøyene er å forbedre handelsprosessen og prøve å tjene så mye penger som mulig på markedet. I denne artikkelen, vi vil introdusere deg til de 18 beste handelsverktøyene for suksess med binære opsjoner.

De beste handelsverktøyene for binære opsjoner - Nyttige verktøy

Her er en oversikt over de 18 beste binære handelsverktøyene som er essensielle instrumenter for binære opsjonshandlere:

Nå som du har en god oversikt, vil vi se på alle disse verktøyene og fordelene deres i detalj.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Nedenfor er en oversikt over de viktigste verktøyene og instrumentene for handel med binære opsjoner:

Verktøy nr. 1 – Kartmønsterdeteksjonsinstrumenter

ABCD diagrammønster
Kartmønsterdetektor

Et av de essensielle handelsverktøyene for enhver trader med binære opsjoner er et kartmønsterdeteksjonsverktøy, som hjelper traderen med å analysere kartmønstrene riktig.. Mange former for handel med binære opsjoner er avhengige av å forutsi retningen til eiendelen, og mønstre er en god indikator på dette. Vil prisen på en eiendel stige eller falle etter en periode med konsolidering, eller vil trenden fortsette eller snu helt? Denne informasjonen er tilgjengelig for traderen til en liten kostnad gjennom ulike diagrammønstre.

I stedet for å sette handelsmenn under unødvendig press ved å kreve at de bruker timer på å studere og huske diagrammønstre, er verktøy tilgjengelige som umiddelbart kan oppdage disse mønstrene. Det kommer mer. Styrken og levetiden til disse mønstrene og tidsrammediagrammene de vises på kan forutsies av noen av disse metodene, og gir et grunnlag for utløpsbestemmelse.

Handelsverktøy som disse er tilgjengelige på markedet. For eksempel er det Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software og andre lignende programmer fra TradeKing-Recognia.

Verktøy nr. 2 – Autopivot-kalkulatoren

Den automatiske pivotpunktkalkulatoren og datainnhentingsverktøyet til Livecharts.co.uk
Autopivot-kalkulator

Autopivot-kalkulatoren er et gratis verktøy, men verdien er umålelig, siden den automatisk identifiserer og omkalkulerer de tre primære nivåene av støtte og motstand hver handelsdag. Den presenterer disse nivåene i et klart, fargekodet format, og eliminerer enhver potensiell forvirring angående deres posisjoner.

I handelsverdenen kan ikke viktigheten av nøyaktige støtte- og motstandsnivåer overvurderes. Disse kritiske referansene kan bestemme den fremtidige retningen for aktivaprisene. Likevel, til tross for deres betydning, overser mange handelsmenn et verdifullt verktøy designet for å finne disse nivåene: autopivot-kalkulatoren.

Enten du er involvert i range trading, breakout trading eller en enkel opp/ned handel, er det viktig å forstå disse nivåene. Mange handelsmenn innser først hvor viktig de er når disse nivåene forstyrrer handlene deres. Ved å inkludere Auto Pivot-kalkulatoren i handelsstrategien din, kan du komme i forkant av disse utfordringene.

Gitt at dette verktøyet er både gratis og allment tilgjengelig på nettet, er det ingen begrunnelse for at det utelates fra handelsverktøysettet ditt. Ikke bare plotter den de tre viktigste støtte- og motstandspunktene, den oppdaterer dem også daglig. Dette sikrer klarhet og presisjon i dine handelsbeslutninger, slik at du kan navigere i markedet med større selvtillit.

Beste binære megler:
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

123455.0/5

Pocket Option - Handle med høy fortjeneste

  • Tar imot internasjonale kunder
  • Høye utbetalinger 95%+
  • Profesjonell plattform
  • Raske innskudd
  • Sosial handel
  • Gratis bonuser
(Risikoadvarsel: Handel er risikabelt)

Verktøy nr. 3 – Diagrammer

Teknisk analyse i quotex-diagram
Handelsdiagrammer

Interaktive diagrammer gir en visuell representasjon av markedsbevegelser, slik at handelsmenn kan identifisere mønstre, trender og potensielle muligheter. Uten å ha diverse typer diagrammer tilgjengelig, blir handelsmenn overlatt til å navigere i det turbulente vannet i markedet ved hjelp av intuisjon alene, som er beslektet med å fly i blinde.

Overraskende nok tilbyr mange binære opsjonsmeglere ikke gode kartfunksjoner, noe som gir handelsmennene deres en betydelig ulempe. Det finnes imidlertid en løsning. Plattformer som MT4 gir deg tilgang til et bredt spekter av eiendeler som vanligvis handles i markedet for binære opsjoner. Ved å registrere deg hos en MT4-megler kan handelsmenn dra nytte av disse interaktive diagrammene gratis.

Quotex-kartlegging-og-analyse
Karttyper

Et godt eksempel på en plattform som forstår viktigheten av omfattende kartlegging er Quotex. Denne binære opsjonsmegleren tilbyr diagrammer for et bredt spekter av eiendeler, fra aksjeindekser og råvarer som gull og sølv, til individuelle aksjer og valutaer. Med Quotex kan tradere være sikre på at uansett hvilken eiendel de velger i markedet for binære opsjoner, er det et detaljert diagram som veileder deres beslutninger.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Verktøy nr. 4 – Demokontoer

Quotex demokontohandel
Binary Options demokonto

Det er umulig å overdrive nytten av binære opsjoner demo kontoer. Hvis en trader ikke kan gjøre alle feilene han trenger å gjøre, vil han aldri lære å handle markedet slik Thomas Edison gjorde. Å skaffe en gratis prøvekonto for binære opsjoner er ironisk nok vanskelig. Binære opsjonsmeglere har det enten ikke i det hele tatt, eller hvis de har det, begrenser de enten eierskapet eller gir det bare til tradere som setter inn penger på en live-konto.

Quotex er en binær opsjonsmegler som skiller seg ut for å tilby ubegrensede, ikke-obligatoriske demokontoer. Hvis du ikke kan finne noen andre eksempelkontoer, vennligst åpne en demokonto hos denne megleren og test handelsstrategiene dine der.

Disse fire verktøyene er de beste en trader med binære opsjoner kan ha, men de er ikke de eneste som brukes.

Verktøy nr. 5 – Kartmønstergjenkjenningsverktøy

autochartist
Verktøy for gjenkjenning av diagrammønster

Verktøy for gjenkjenning av diagrammønster er et av de viktigste handelsverktøyene som enhver trader med binære opsjoner må ha, da de hjelper til med å vise retningen til eiendelen. Suksess i flere typer handel i det binære opsjonsmarkedet avhenger av å kunne definere eiendelens retning, og diagrammønstre viser akkurat det. Vil prisen på en eiendel gå opp eller ned, vil den fortsette en tidligere trend etter en periode med konsolidering, eller vil den snu helt? Det er flere diagrammønstre som kan legge all denne informasjonen i hendene til traderen veldig billig.

Nå, i stedet for å stresse traderen ved å kreve at han eller hun skal lære og stappe kartmønstrene, finnes det verktøy som kan hjelpe tradere med å identifisere kartmønstre på et øyeblikk. Det slutter ikke der. Noen av disse verktøyene er i stand til å forutsi styrken og varigheten til disse mønstrene og også identifisere tidsrammediagrammene de danner, og gir et grunnlag for utløpsbestemmelse.

Det finnes flere av disse handelsverktøyene på markedet. Noen av dem er Autochartist, Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software og lignende programvare fra TradeKing-Recognia.

Noen meglere tilbyr bare noen få handelsalternativer eller ingen i det hele tatt. Andre kan gi deg ulike verktøy som lar deg ta større kontroll over handlene dine. Jeg snakket nylig med en representant fra et nettsted for binære opsjoner som sa at svært få av kundene deres brukte verktøyene de ga.

De som brukte dem hadde større sannsynlighet for å lykkes, mens de som ikke gjorde det var mer sannsynlig å mislykkes. Andre flotte verktøy for handel med binære opsjoner finner du her.

Sjekk med megleren din for å se om de har dem:

Verktøy nr. 6 – Forleng, også kjent som rollover 

Binære opsjoner rulle over funksjon.PNG
Overrullingsfunksjon

Forlengelsen / rull over funksjonen lar deg endre utløpsdatoen for avtalen din og kan forlenge posisjonen din utover den opprinnelige utløpstiden. Det er et kjempefint alternativ hvis du ønsker å få ut gevinstene dine så lenge som mulig. Det er tider når det er fornuftig å holde seg i handelen og dra nytte av alle mulighetene som byr seg. Til slutt er den farligste og mest utfordrende delen fullført.

Verktøy nr. 7 – Tidlig lukkefunksjon

De Tidlig Lukk funksjonen brukes best mot slutten av natten, da den lar deg gå ut av en posisjon før den utløper. I utgangspunktet kan du ikke gå galt med denne meglerens verktøy. Lukk en tapende handel før du taper alle pengene dine. Du kan også gjøre dette hvis du prøver å komme deg ut av en lønnsom handel som du tror går i feil retning. Det er mulig å tjene en liten fortjeneste eller til og med break even i stedet for å tape penger. I noen tilfeller kan Take Profit og Stop Loss symbolisere en Early Close.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Verktøy nr. 8 – Dobbelt opp funksjon

Binære opsjoner doble opp funksjon
Dobbelt opp funksjon

Double-up-funksjonen lar deg øke din nåværende investering i en bestemt posisjon to ganger. Husk at du kan tape og vinne dobbelt så mye hvis du ikke er forsiktig, så bruk det bare når du er sikker på at du tar den riktige avgjørelsen. Selvtilliten din må styrkes for et godt formål. For eksempel kan handelen din ha gått gjennom og gått tilbake fra viktige støtte- eller motstandsnivåer. Sørg for å bruke en god dobbel opp-strategi for handel med binære opsjoner!

Verktøy nr. 9 – Åpen kartplattform

OHLC-diagram Quotex
Åpen kartplattform

En åpen plattform vil hjelpe deg med å utføre den tekniske analysen i dette oppdaterte diagrammet. Noen meglere tilbyr denne funksjonen for å gi deg et fullstendig bilde av omstendighetene rundt handelen.

Jeg anbefaler deg imidlertid på det sterkeste å få tak i avansert kartprogramvare. De fleste av diagrammene på nettsteder for binære opsjoner som markedsføres som "Open Platform" eller "Chart Plus" er uegnet for profesjonell handel.

Verktøy nr. 10 – Autohandel

Deriv DBot
Automatisk handel via DBot

De robotverktøy for automatisk handel lar deg plassere handler automatisk. Som et resultat kan du forlate plattformen og la programvaren gjøre alt arbeidet for deg. Hvis du ikke har en tvingende grunn til å bruke automatisk handel (og jeg kan ikke komme på en), fraråder jeg det. Som en generell regel er automatisk handel en tapende strategi. For de beste resultatene, hold en aktiv hånd i handelen din.

Verktøy nr. 11 – Markedsanalyse på daglig og månedlig basis

Exnova - Markedsanalyse
Markedsanalyse

Daglig og månedlig markedsanalyse er en oppsummering av de viktigste finansnyhetene. Traders som bruker fundamental analyse vil elske dette binære opsjonsverktøyet. Det lar de som bruker prishandlingsstrategier overvåke rapporter som et referansepunkt, men det er ofte usannsynlig at de vil gjøre faktiske handler basert på dem. Bruk dette til din fordel og prøv dette verktøyet.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Verktøy nr. 12 – Finanskalenderen

Den økonomiske kalenderen til Investing.com
Økonomisk kalender

An økonomisk kalender eller finanskalender kan hjelpe deg med å holde styr på når regjeringer rundt om i verden frigir viktig informasjon. Her pleier de mest flyktige nyhetene å komme fra USA. Kalenderen kan også fortelle deg når viktige taler, for eksempel State of the Union, er planlagt å bli holdt.

Markeder kan bli påvirket av økonomiske rapporter, taler og andre hendelser. Bruk dette verktøyet til å forberede oppføringer hvis du handler kontoer, eller unngå rapporteringstider hvis du ikke gjør det. Finn ut hvilke rapporter som mest sannsynlig vil være lønnsomme.

Verktøy nr. 13 – Handelssignaler

quotex handelssignaler
Handelssignaler

Handelssignaler fungerer som fyrtårn, og viser vei til informerte handelsbeslutninger og er derfor gode verktøy for handel med binære opsjoner fordi de ikke påvirkes av dine egne følelser. De er vanligvis basert på enten teknisk eller fundamental analyse og kan fås direkte fra handelsplattformen eller fra eksterne leverandører.

Men pass på: markedet er fullt av uredelige signalleverandører som prøver å lokke intetanende handelsmenn inn i dyre abonnementsprogrammer, så vær forsiktig hvor du får signalene dine fra og ideelt sett lær deg handelsstrategiene selv, slik at du er i stand til å generere dine egne. handelssignaler for binære opsjoner.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Verktøy nr. 14 – Ressurser for læring

BlackBull Markets utdanningsknutepunkt
Læringsressurser

Store kontokunder kan bli tilbudt en rekke pedagogiske ressurser som e-bøker, handelsvideoer, webinarer og ukentlige treningsøkter, som hjelper deg å lære mer om handel med binære opsjoner. Ikke glem å gjøre research før du bruker gratis handelsmateriale. Det er mange flere gratis ressurser tilgjengelig enn de som tilbys av megleren din. Lær så mye du kan om markedet og hvordan det fungerer.

Verktøy nr. 15 – En-til-en coaching

En-til-en coaching for handel med alternativer
1 til 1 coaching

En-til-en-coaching er et av de beste verktøyene en næringsdrivende kan ha, som hjelper deg å få ekspertkunnskap raskt og skreddersydd til dine individuelle behov. Noen meglere tilbyr denne tjenesten som en ekstra fordel. På samme måte som handelssignaltjenester, gratis metoder og andre ressurser kan inkorporeres i din handelsstrategi og plan, bør en-til-en-instruksjoner også brukes.

Det er best å ikke bruke noe som ikke samsvarer med metoden du jobber med eller forståelsen du har fått. Alle finanseksperter er ikke skapt like, og selv de beste kan ikke hjelpe alle. Selv det beste rådet for en næringsdrivende kan være helt meningsløst for en annen. Så mye som din mentors kunnskap er viktig, er det hvordan du handler som betyr noe. Hver student har forskjellige behov, og ikke hver mentor passer for alle.

Verktøy nr. 16 – Binary Options Martingale Kalkulator

Den binære opsjonsmartingale-kalkulatoren til binaryoptions.com
Binaryoptions.com martingale kalkulator

Vår Binære opsjoner Martingale Kalkulator er designet for å hjelpe deg med å finne det ideelle beløpet å investere, spesielt når du kommer deg etter et tilbakeslag. Dette verktøyet er spesialisert for binære tradere som bruker Martingale-strategien og lar deg angi antall handler og fortjeneste knyttet til megleren din. I løpet av noen få sekunder vil du få en detaljert oversikt over de nødvendige martingale-trinnene basert på innspillene dine.

Visste du at tiltrekningen av en martingale-tilnærming kan komme med urokkelig risiko? Dette er grunnen til at intensjonen med vår estimator inkluderer å støtte risikostyring for å ta informerte beslutninger om denne kritiske faktoren i handelspraksis.

Verktøy nr. 17 – Binære opsjoner Money Management Kalkulator

Pengehåndteringskalkulatoren for binære opsjoner til binaryoptions.com
Binaryoptions.com pengestyringskalkulator

Vår Binære opsjoner Money Management Kalkulator har som mål å hjelpe deg med å bestemme riktig investeringsbeløp for hver av dine handler, slik at du kan ta pengeforvaltningen til neste nivå. Ved å angi detaljer som kontosaldo og risikoprosent, vil dette smarte verktøyet gi ut det optimale handelsbeløpet som passer for en enkelt binær opsjonstransaksjon, skreddersydd for deg.

Enten du er en eventyrlysten eller forsiktig handelsmann av natur, kan du tilpasse vår Money Management-kalkulator for å passe dine unike behov i dine neste binære opsjonsmanøvrer.

Verktøy nr. 18 – Binary Options Profit Calculator

Fortjenestekalkulatoren for binære opsjoner til binaryoptions.com
Binaryoptions.com overskuddskalkulator

Til slutt, for å hjelpe deg med å holde oversikt over fortjeneste og tap, introduserer vi vår Fortjenestekalkulator for binære opsjoner, hvilken lar deg legge inn investeringsbeløpet ditt, meglerens avkastning og antall vinnende og tapende handler, for umiddelbart å beregne enten total fortjeneste eller tap for deg.

Med disse dataene for hånden, som en digital hovedbok, vil den hjelpe deg med å eliminere feilberegninger og spore den samlede handelsytelsen mer effektivt, enten du er ny på dekk eller allerede rutinemessig utforsker handelsmarkedets åpent hav! Det kan absolutt være en ekte alliert når det gjelder å ta informerte beslutninger på tidssensitive horisonter. Prøv verktøyet vårt – du vil ikke angre.

Ved å dra nytte av handel med binære opsjoner kan du tjene en jevn, forutsigbar inntekt. Unngå å ha for stor tro på tilfeldige hendelser. Du kan ta kontroll over din handel og din økonomi ved hjelp av disse handelsverktøyene (med unntak av auto-trading, som jeg anbefaler deg å unngå). Hvis du ikke gjør det, vil disse verktøyene bli brukt til skade for deg.

Konklusjon – Bruk noen av de beste binære opsjonsverktøyene!

Handel med binære opsjoner er en fin måte å tjene penger på, men bare hvis du bruk disse toppverktøyene. Med den riktige handelsteknikken for dine behov, kan du enkelt tjene penger. En investor som ønsker å tjene raske penger i markedet kan vurdere binære opsjoner som et levedyktig valg. Det lar deg handle en rekke ulike eiendeler. Inntektene dine kan til og med økes ved hjelp av en anerkjent og pålitelig megler.

For å få mest mulig ut av handelskontoen din, bør du bruke disse verktøyene til sitt fulle potensiale (og tape mye mindre, like viktig). Skriv ut hvordan du vil bruke disse verktøyene i handelsstrategien din og test eventuelle endringer i systemet ditt før du implementerer dem.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Andre viktige verktøy for handel med binære opsjoner:

Ofte stilte spørsmål (FAQ) om binære opsjonsverktøy

Hva er de viktigste handelsverktøyene for en trader med binære opsjoner?

Viktige handelsverktøy for en trader med binære opsjoner inkluderer verktøy for gjenkjenning av diagrammønster, automatisk pivotkalkulator, interaktive diagrammer og demokontoer. Disse verktøyene hjelper deg med å forutsi retningen på aktiva, samt identifisere nøkkelnivåer av støtte og motstand, utføre tekniske analyser og praktisere handelsstrategier uten å risikere ekte penger.

Hvorfor er verktøy for gjenkjenning av diagrammønster viktige for handel med binære opsjoner?

Verktøy for gjenkjenning av diagrammønster hjelper deg som trader å bestemme retningen til en eiendel. Som du sikkert vet, er alle handel med binære opsjoner avhengig av å forutsi eiendelens retning. Kartmønstrene gir en klar indikator på dette. Verktøy som Autochartist og Schwab StreetSmart Edge Pattern Recognition Software kan umiddelbart oppdage disse mønstrene, forutsi deres styrke og varighet.

Hvordan kan et demokontoverktøy være til fordel for tradere med binære opsjoner?

Demokontoer er uvurderlige for tradere med binære opsjoner, da de lar dem praktisere strategier og gjøre feil uten å risikere ekte penger. Det gir en plattform for tradere å lære og avgrense sine handelsteknikker. Selv om det kan være utfordrende å skaffe en ikke-obligatorisk demokonto for binære opsjoner, tilbyr meglere som Quotex ubegrensede, ikke-obligatoriske demokontoer for praksis.

Hva er noen avanserte verktøy tilgjengelig for handel med binære opsjoner?

Avanserte verktøy for handel med binære opsjoner inkluderer funksjoner som for eksempel Extend (rollover). Det gjør det mulig å utvide posisjonen utover den opprinnelige utløpstiden. En annen er Early Closure, som tillater å forlate en posisjon før utløp. Reverseringen dobler den nåværende investeringen. Det er åpen plattform for forbedret kartlegging. Det er også: Auto-trading; Daglig og månedlig markedsanalyse; finanskalenderen; Handelssignaler; Læringsressurser; og en-til-en instruksjon. Disse verktøyene, når de brukes riktig, kan forbedre handelsstrategier og øke potensialet for fortjeneste.