6 beste demokontoer for binære alternativer gratis og ubegrenset

Vi har alle hørt konseptet med å prøve før du kjøper. Men visste du at dette konseptet også gjelder i handel med binære opsjoner? 

Det er gode nyheter for nybegynnere som er redde for å ta risiko eller som er usikre på hvordan binære opsjoner fungerer. De kan nå sette opp sin Binary Options-demokonto og gjøre virtuelle transaksjoner uten å tape ekte penger. Vi sammenlignet de 6 beste som er gratis og ubegrenset.

Liste over de beste 6 binære alternativer-demokontoene for nybegynnere:

Se de 6 beste demo-kontoene for handel med binære opsjoner oppført nedenfor:

  1. Pocket Option – Beste demokontoopplevelse totalt sett og ingen registrering nødvendig
  2. IQ Option – Brukervennlig for nybegynnere
  3. Quotex – Gratis handelssignaler
  4. Deriv - Støtter automatisert handel
  5. Olymp Trade – God utdanning for nybegynnere
  6. Expert Option – Ingen påmelding nødvendig

Se alle anmeldelser og sammenligning her:

Megler:

Demokonto:

Demobalanse:

Regnskap:

Megler:
5.0 /5
12345
Demokonto:

Gratis og ubegrenset

Demobalanse:

$ 10,000

(ingen registrering nødvendig)

Regnskap:
› Registrer deg for din gratis demo

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Megler:
5 /5
12345
Demokonto:

Gratis og ubegrenset

Demobalanse:

$ 10,000

Regnskap:
› Registrer deg for din gratis demo

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Megler:
5.0 /5
12345
Demokonto:

Gratis og ubegrenset

Demobalanse:

$ 10,000

Regnskap:
› Registrer deg for din gratis demo

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Megler:
5.0 /5
12345
Demokonto:

Gratis og ubegrenset

Demobalanse:

$ 10,000

Regnskap:
› Registrer deg for din gratis demo

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Megler:
5.0 /5
12345
Demokonto:

Gratis og ubegrenset

Demobalanse:

$ 1,000

Regnskap:
› Registrer deg for din gratis demo

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Megler:
4.8 /5
12345
Demokonto:

Gratis og ubegrenset

Demobalanse:

$ 10,000

(Ingen registrering nødvendig)

Regnskap:
› Registrer deg for din gratis demo

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Husk at siden du bruker dummy-penger, kan du verken tape penger eller tjene penger. Så alt er en demo for deg å lære om binære opsjoner på en bedre måte. 

Når du bruker en binær demokonto, får du også en sjanse til å lære om grensesnittet til den binære megleren på en bedre måte. På denne måten kan du forstå hvordan denne eksotiske handelen med finansielle alternativer fungerer og om meglerne er hjelpsomme eller ikke. 

Se hele videoguiden vår:

YouTube

Ved å laste inn videoen godtar du YouTubes personvernregler.
Lære mer

Last inn video

PGlmcmFtZSB0aXRsZT0iVG9wIDUgQmluYXJ5IE9wdGlvbnMgZGVtbyBhY2NvdW50cyAobm8gcmlzayBUcmFkaW5nISkgLSBGcmVlIHByYWN0aWNlIGFjY291bnRzIiB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLW5vY29va2llLmNvbS9lbWJlZC9SMnhuTTlqUkpEcz9mZWF0dXJlPW9lbWJlZCIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIGFsbG93PSJhY2NlbGVyb21ldGVyOyBhdXRvcGxheTsgY2xpcGJvYXJkLXdyaXRlOyBlbmNyeXB0ZWQtbWVkaWE7IGd5cm9zY29wZTsgcGljdHVyZS1pbi1waWN0dXJlOyB3ZWItc2hhcmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=

De viktigste fakta om demokontoer for binære opsjoner:

  • Demokontoer for binære opsjoner lar nye handelsmenn praktisere binær handel med virtuelle penger, noe som reduserer risikoen for å tape ekte penger. Flere plattformer tilbyr gratis og ubegrenset demokontoer.
  • Demokontoer er nyttige for å bli kjent med meglerens grensesnitt, teste ulike handelsstrategier og få praktisk erfaring med ulike handelsverktøy.
  • Pocket Option, IQ Option, Quotex, Deriv, Olymp Trade og Expert Option er fremhevet som de 6 beste plattformene for binære opsjoner demo-kontoer.
  • Demokontoer har mange fordeler. De har også begrensninger, som mangel på følelsesmessig engasjement, som kan være annerledes når man handler med ekte penger.

Definisjon: Hva er en binær demokonto?

Demokontoen for binære opsjoner er en komplett kopi av en live trading-konto, og du vil kun få bruke virtuelle midler. Kontoen lar deg simulere handel med ekte penger. En demokonto er en fin måte å teste forskjellige handelsstrategier og få praktisk erfaring med forskjellige verktøy, marginhandel og mer. Dessuten går den aldri ut. 

Binary Options demokonto
Binary Options demokonto

Videre, gjennom noen få enkle klikk, kan du flytte mellom din demo trading konto og live trading konto. Bruk den og senk stress samt feil gjort på grunn av emosjonell handel.

Demokontoer som en del av handelsutdanningen din

Demokontoer er ikke bare et kraftig verktøy for å gjøre deg kjent med plattformen, men de er det også en av de beste funksjonene du kan bruke for å utdanne deg selv innen binær handel. Tenk på det slik: Du kan gjøre så mange handler du vil på veldig kort tid og teste strategier mot hverandre. Siden handel på en demokonto gjøres med virtuelle eiendeler, er du ikke begrenset og kan laste opp demokontoen din så mye du vil.

Grunnen til at en demokonto er så bra for din egen utdanning er at du kan prøve ut ulike strategier. På en demokonto vises markedsdata i sanntid – akkurat som i et ekte handelsscenario. Hvis du er en smart trader, prøv ut forskjellige strategier og skriv ned taktikken som fungerer bra. Når du har funnet gode tilnærminger og strategier, er det på tide å sette det du har lært ut i praksis – derfra kan du fortsette å handle med en ekte konto og dra nytte av kunnskapsfordelen din.

Fordeler og ulemper med demohandel med binære opsjoner

Fordeler:

  • Test alt gratis
  • Lær handel uten risiko
  • Utvikle og test nye handelsstrategier
  • Ubegrenset tilgang
  • Simulert handel med ekte penger
  • Rask registreringsprosess

Ulemper:

  • Sjansen for å ikke ta det på alvor fordi det er virtuelle penger
  • Ingen følelser involvert
  • Noen ganger er ikke alle funksjonene tilgjengelige på en demokonto

Vi anbefaler alltid å simulere handel med binære opsjoner via en demokonto som nybegynner og til og med som en erfaren investor. Før du registrerer deg på en handelsplattform er det viktig å prøve ut demokontoen for å teste alle funksjonene.

Dessuten, før du begynner å investere i ekte penger, kan du lære binær opsjonshandel uten risiko og utvikle en riktig strategi. Lignende ting er avgjørende når det kommer til nye markeder, nye tidsrammer eller åpningstider. Hvis du vil prøve noe nytt, bruk først en demokonto.

Men det er også ulemper med demohandel. Her sammenlignet vi de mest kjente fordelene og ulempene fra tradere om en binær demokonto:

Hvem trenger demohandel med binære opsjoner?

Langt fra å være bare et verktøy for nybegynnere, gir binære opsjonsdemokontoer verdi for tradere på alle erfaringsnivåer. Ikke bare kan nybegynnere bruke demokontoer for å gjøre seg kjent med handelsgrensesnittet og grunnleggende funksjoner. Selvfølgelig kan de nye innen binær handel øve på å utføre handler, sette grenser for stop-loss og mer, alt uten press fra økonomisk tap.

Men selv avanserte handelsmenn bruker ofte disse kontoene til å eksperimentere med nye handelsstrategier. For eksempel, hvis noen er vant til valutahandel og ønsker å prøve råvarer eller andre instrumenter, gir en demokonto den perfekte sandkassen for eksperimentering. De er derfor et interessant valg for gryende handelsmenn. Avanserte investorer finner også demokontoer nyttige. De bruker dem til å tilpasse seg markedsendringer, teste komplekse handelsalgoritmer eller til og med simulere risikable handler for å måle mulige utfall.

Typer papirkontoer i binær demohandel

Papirkontoer kommer i en rekke former og størrelser, hver utformet for å møte ulike handelsbehov. Standard demokontoer er de enkleste, og tilbyr et simulert handelsmiljø med virtuelle midler. Disse kontoene er som en lekeplass hvor handelsmenn kan øve uten økonomisk risiko.

På den annen side går interaktive demokontoer et skritt videre ved å tilby undervisningsmateriell. For eksempel kan de inkludere videoopplæringer om hvordan du tolker valutasignaler eller bruker tekniske indikatorer som glidende gjennomsnitt.

Konkurransedyktige demokontoer legger til et element av gamification, ofte med topplister og konkurranser der tradere kan vinne ekte premier. Disse kontoene kan være spesielt motiverende for de som trives med konkurranse.

Til slutt kan lengden på tilgangen variere; noen demo-kontoer er tidsbegrenset, og krever at tradere oppgraderer for å fortsette, mens andre tilbyr ubegrenset tilgang, noe som gir mulighet for langsiktig praksis.

Anmeldelser av de 6 beste demokontoene for binære opsjoner:

Å bruke en demokonto for binær opsjonshandel er logisk og rimelig. På denne måten mister du verken dine hardt opptjente penger eller tankene dine på å forstå hvordan handel med binære opsjoner fungerer. 

Hvis du er interessert, velg fra en av de 6 beste demokontoene for binære alternativer gratis og ubegrenset, som nevnt nedenfor. 

#1. Pocket Option – Beste demokontoopplevelse totalt sett og ingen registrering nødvendig

Pocket-Option-demo-konto-for-binære-alternativer
Pocket Option demokonto

Hvis du ser etter en meglerplattform som kan hjelpe deg med å lage en binær handelsdemokonto uten registrering, anbefaler vi å velge Pocket Option. Denne plattformen har hjulpet tradere med å lære kunsten å handle med binære opsjoner siden 2017. 

Pocket Option er en annen meglerplattform som International Financial Market Relations Regulation Centre regulerer. Dette er hovedgrunnen til at tradere velger denne plattformen fremfor andre. 

Når du setter opp kontoen din med Pocket Option, får du $10 000 dummy-penger for å handle og lære. Og hvis du liker det, kan du åpne live-kontoen din ved å sette inn $50. For ikke å nevne, når du har begynt å handle med en live-konto, kan du nyte sosiale handelsfunksjoner, prestasjoner og cashback-tilbud. 

Gjennom sosiale handelsfunksjoner kan du lære om topphandlernes bevegelser og bruke dem til å tjene penger. Og den aktive kundestøtten er alltid der for å hjelpe deg. 

Pocket Option-logo

Here are a few reasons to choose Pocket Option:

  • Omfattende utdanning 

Denne plattformen har en omfattende utdanningsseksjon for å hjelpe tradere med å få en bedre og klarere innsikt i handel med binære opsjoner. I tillegg har denne delen veiledninger, strategier og veiledninger. 

  • Handelsfordeler

Du kan bruke handelsfordelene som cashback-tilbud og prestasjoner for å få en bedre handelsopplevelse. 

  • Lojale kunder 

Pocket Option tilbyr kampanjekoder, gaver og bonuser for å belønne sine lojale kunder. 

  • Indikatorer og signaler

For å tilby en bedre handelsopplevelse har denne meglerplattformen indikatorer og signaler. 

Denne plattformen lar deg sette opp demokontoen din og begynne å handle raskt.

Åpne en konto:

Besøk nettsiden til Pocket Option, og så kan du enkelt registrere deg via Facebook- eller Google-kontoen din. 

Risk Disclosure

Klikk på boksen Jeg har lest og godtatt for å gå videre. 

Praksis for handel med binære opsjoner: Når demokontoen din er opprettet, begynn å øve. 


#2. IQ Option – Brukervennlig for nybegynnere

IQ-Option-demo-konto-for-binære-alternativer
IQ Option demokonto

IQ Option bør være ditt valg hvis du leter etter den beste samlede handelsplattformen. Dette er fordi den ble lansert i 2013, og siden den gang har denne plattformen registrert så mange brukere. 

En ting som har fungert for IQ Option er dets brukervennlige grensesnitt. Denne plattformen kan betjenes direkte via nettsiden eller applikasjonen. Brukere av USA, Canada, Australia, Korea, Sudan, Belgia og noen få andre steder kan imidlertid ikke bruke denne meglerplattformen. 

Som Pocket Option tilbyr til og med IQ Option $10 000 virtuelle penger. Tradere kan imidlertid bare bruke rundt 13 eiendeler. Det resterende beløpet vil være tilgjengelig etter at de har opprettet en live-konto. 

Hvis du vil starte ekte handel med denne gratis og ubegrensede plattformen for handel med binære alternativer, kan du opprette en live-konto og gjøre et lite innskudd på $10. 

IQ Option-logo

Here are a few reasons to choose IQ Option:

  • Tilpassbart grensesnitt 

For å få en bedre handelsopplevelse kan du tilpasse IQ Option-ene etter dine behov. Du kan for eksempel velge mellom farge, karttype og mer. 

  • Prisvinnende plattform

Det er en prisvinnende meglerplattform. Den får også ros av flere bransjeeksperter. 

  • 24/7 support

Siden IQ Options er tilgjengelig på 13 forskjellige språk, kan du alltid finne den beste støtten her. 

  • Enkle uttak

Du kan bruke alle de tilgjengelige betalingsalternativene for å ta ut pengene dine. 

Denne plattformen lar deg sette opp demokontoen din og begynne å handle raskt.

Åpne en konto: Registrer deg med din e-post-ID. Etter det, trykk enter for å åpne en konto gratis. Siden vil omdirigere, og du vil motta en bekreftelseslenke. 

Risikoavsløring: Du må godta risikoen forbundet med handel. Les alle vilkårene og klikk på Start Trading. 

Velge en demokonto for binære alternativer: Et vindu vil dukke opp foran kontoen din hvor du kan velge om du vil handle fra en binær opsjonsdemo eller live-konto. Deretter kan du velge demokontoen og starte handelen. 


#3. Quotex – Gratis handelssignaler

Gratis-Quotex-demo-konto
Quotex demokonto

Av alle binære opsjonsmeglers demokontoer, er denne den nyeste. Denne innovative digitale handelen ble startet i 2019 og har raskt blitt populær. 

Quotex.io er lisensiert av IFMRRC, dvs. reguleringssenter for internasjonale finansmarkedsrelasjoner. Denne plattformen lar brukere fra Hong Kong, USA og Canada åpne en binaryoptions-demokonto gratis. 

Til å begynne med, Quotex.com gir $10 000 i dummy-midler til tradere. Det lar handelsmenn bruke alle dummy-pengene for å få en bedre opplevelse. Og hvis du er klar til å bruke en live-konto, må du gjøre et lite innskudd på $10. 

For å bruke Quotex, bør du besøke nettstedet, siden det ikke finnes noen binær mobilapplikasjon. I tillegg kan du kontakte kundeteamet direkte fra plattformen. Den tilbyr også forskjellige signaler, binære opsjonsverktøy, og indikatorer til handelsmenn forstår binære opsjoner på en bedre måte. 

Quotex-logo

Her er noen grunner til å velge Quotex.com for din binære demokonto:

  • Praktisk handel

Den har et enkelt grensesnitt, som er lett å lære og ikke distraherer handelsmenn. 

  • Perfekt hastighet

Sammen med et enkelt grensesnitt har Quotex.io også perfekt hastighet ettersom den bruker moderne teknologi. 

  • Integrerte signaler

Denne plattformen har også integrerte signaler for å hjelpe tradere med å lage en bedre og mer effektiv strategi. Dette innovative signalet gir en nøyaktighet på rundt 87%. 

  • Handelsindikatorer

For å øke kontosaldoen har Quotex.com også nyttige handelsindikatorer. 

Denne plattformen lar deg sette opp demokontoen din og begynne å handle raskt. 

Melde deg på: Du kan åpne demokontoen din ved å skrive inn e-post-ID og begynne å handle uten risiko. 

Øve på: Når du har en demokonto, kan du øve og lære mer om handel med binære opsjoner. 

Innskudd og handel: Når du er klar, kan du opprette en live-konto, sette inn og tjene. 


#4. Deriv – Støtter automatisert handel

Slik bruker du Deriv-demokontoen

Deriv er et kjent merke og har eksistert siden 1999. Før het det binary.com. Du kan få tilgang til en gratis demokonto med en $ 10 000-saldo. Også andre valutaer tilbys enn USD.

Med Deriv.com, kan du handle mer enn binære opsjoner. Selskapet tilbyr CFD-er og multiplikatorer. Det er en alt-i-ett-plattform med mange funksjoner. Registrer deg med e-postadressen din, og du er klar. Demokontoen for binære opsjoner er gratis og tilgjengelig i mange land på jorden. Bare handelsmenn fra USA kan ikke bli med på handelsplattformen.

Deriv-logo

Noen nøkkelfunksjoner til Deriv.com er:

  • Gratis og ubegrenset demokonto med $ 10 000
  • Støtt automatisert handel
  • Tilbyr mer enn 400 handelsmidler
  • CFDer og multiplikatorer tilbys også
  • 24/7 handel
  • Tilgjengelig i mange land

#5. Olymp Trade – God utdanning for nybegynnere

Olymp Trade demokonto

Ser du etter en innovativ meglerplattform som er flott for VIP-handlere? I så fall kan du velge Olymp Trade. Denne klientorienterte plattformen ble startet i 2014 for å skape muligheter i verdensklasse for nye handelsmenn. 

Denne plattformen godtar ikke kunder fra Japan og USA Selv om Olymp Trade er en utmerket binær handelsplattform, tilbyr den ikke flere demomidler. Mens en annen plattform gir $10,00 dummy-penger, gir denne $10,000. 

Olymp Trade-logo

Her er noen grunner til å velge Olymp Trade: 

  • Lavt minimumsinnskuddsbeløp

Hvis du ønsker å handle fra en live-konto, kan du gjøre et lite innskudd på $35 og begynne å tjene penger. På denne måten vil du ikke tape store beløp. 

  • Arbeid i helgene

Mens de fleste binære opsjonsplattformer ikke fungerer i helgene, gjør denne det. 

  • En rekke handelsalternativer 

For å tilby en bedre handelsopplevelse tilbyr denne plattformen forskjellige typer tradisjonelle alternativer. I tillegg kan du oppdage CFD-er for å få den beste eksponeringen mot det globale markedet. 

  • Handel uten stans

Når du bruker Olymp Trade får du en sjanse til å bruke flere posisjoner. Dette betyr at det ikke er noen begrensninger angående forhandlere eller arbeidsdager. 

Denne plattformen lar deg sette opp demokontoen din og begynne å handle raskt.

Melde deg på: For å starte demokontoen din med Olymp Trade, må du gå til hjemmesiden og deretter klikke på demokontoen. Etter det, skriv inn e-post-ID-en din, og du vil få $ 1000 for å starte demo-handel med binære opsjoner. 

Øve på: Du kan handle og lære fra demokontoen for å tjene ekte fortjeneste. 


#6. ExpertOption – Ingen registrering nødvendig

Den siste handelsplattformen for binære opsjoner på denne listen er Expert Option. Denne plattformen ble lansert for å hjelpe tradere med å gjøre smarte investeringer. Derfor var denne plattformen i 2020 en av de tre mest nedlastede økonomiske applikasjonene. 

Expert Option er en av de mest pålitelige plattformene, bruker banebrytende teknologi og tilbyr sosiale handelsfunksjoner. 

Ved hjelp av disse handelsfunksjonene kan handelsmenn spore bevegelsene til toppinvestorer og bruke dem til å tjene mer. Dessverre er denne plattformen ikke tilgjengelig for Puerto Rico, Nord-Korea, Israel, Singapore og flere brukere. 

expertoption-logo-full

Her er noen grunner til å velge Expert Option:

  • Hastighet 

Denne plattformen bruker den beste teknologien for å tilby brukerne bedre hastighet. De avanserte teknologiene forhindrer også etterslep og forsinkelser. 

  • Enkelhet

Expert Option er enkel og rask å bruke. I tillegg er den tilgjengelig for forskjellige plattformer som macOS, Web, iPhone, Android, iPad og Windows. 

  • Verktøy

For å tilby en bedre opplevelse til handelsmenn tilbyr Expert Option forskjellige verktøy som trendlinjer, diagramtyper og indikatorer. 

Denne plattformen lar deg sette opp demokontoen din og begynne å handle raskt.

Melde deg på: For å starte demokontoen din med ExpertOpinion trenger du bare å besøke nettstedet og klikke på "prøv gratis demo". Når kontoen din er konfigurert, kan du nyte alle de tilgjengelige funksjonene på en ekte konto. 

Binære opsjoner gratis demokonto sammenligning

Å velge riktig demokonto avhenger av hva du leter etter i en handelsplattform. Enten det er brukervennlighet, pedagogisk innhold eller spesielle funksjoner, har hver plattform noe unikt å tilby.

Registreringsprosess:

  • Pocket Option: Ingen påmelding nødvendig, raskt og enkelt.
  • IQ Option: Krever e-post-ID, enkelt.
  • Quotex: Krever e-post-ID, enkel prosess.
  • Deriv: Krever e-post-ID, lett å følge.
  • Olymp Trade: Krever e-post-ID, brukervennlig.
  • ExpertOption: Ingen registrering nødvendig, problemfri.

Brukergrensesnitt:

  • Pocket Option: Omfattende og lærerikt.
  • IQ Option: Brukervennlig og tilpassbar.
  • Quotex: Enkelt og raskt.
  • Deriv: Støtter automatisert handel.
  • Olymp Trade: Kundeorientert.
  • ExpertOption: Enkelt og raskt.

Spesielle funksjoner:

  • Pocket Option: Sosial handel, cashback-tilbud.
  • IQ Option: Prisvinnende plattform, 24/7 support.
  • Quotex: Integrerte signaler, perfekt hastighet.
  • Deriv: Mer enn 400 handelsmidler, 24/7 handel.
  • Olymp Trade: Fungerer i helgene, lavt minimumsinnskudd.
  • ExpertOption: Avanserte teknologier, sosial handel.

Vi anbefaler å velge Pocket Option for binær handel, siden den tilbyr unike funksjoner og muligheter for å lære handel med en demokonto.


Hvordan åpne og bruke en gratis binær demokonto – trinn-for-trinn-veiledning

Her vil vi vise deg hvordan du åpner og bruker en gratis demokonto for binær handel. Trinnene er enkle og som beskrevet nedenfor:

Trinn 1: Velg en anerkjent megler

Handelskontobetingelser for binære opsjonsmegleren Pocket Option

Velge en anerkjent binær megler er hjørnesteinen i en vellykket handelsreise. Se etter plattformer som er regulert, har gode kundeanmeldelser og tilbyr en rekke eiendeler å handle. Vi anbefaler å fokusere på de som tilbyr utdanningsressurser.

Pocket Option, for eksempel, tilbyr markedsanalyse og en pedagogisk seksjon som kan være uvurderlig for både nybegynnere og erfarne tradere. Ikke bare vil dette hjelpe deg med å forstå markedet bedre, men det vil også gi deg et innblikk i meglerens forpliktelse til kundenes suksess.

Trinn 2: Naviger til demokontodelen

Slik navigerer du til demokontodelen på Pocket Option

Når du har valgt megler, se etter muligheten til å åpne en demokonto på nettsiden deres. Dette er vanligvis tydelig merket og lett å finne. For eksempel, på Pocket Option vil du se et "Gratis demo"-alternativ øverst på nettsiden deres. Klikk på den og du er klar til å begynne å handle med en binær demokonto.

Vær imidlertid oppmerksom på at noen plattformer tilbyr demokontoer rett på hjemmesiden deres, mens andre kan gjemme dem bort under fanen "Ressurser" eller "Utdanning". Hvis du ikke finner den, prøv å bruke søkefunksjonen på nettsiden eller se sidekartet. Dette kan spare deg for tid og få deg i gang med handel mye raskere.

Trinn 3: Fullfør registreringsprosessen

Registreringsprosess for binær megler

Når du har navigert til demokontodelen, vil du vanligvis bli bedt om å oppgi grunnleggende informasjon som navn og e-postadresse. Når du har fylt ut de obligatoriske feltene, vil du ofte motta en bekreftelses-e-post.

Under registreringsprosessen kan enkelte plattformer tillate deg å velge mellom ulike typer demokontoer. For eksempel kan man simulere en mer konservativ handelsstil, mens en annen kan være satt opp for aggressiv handel. Dette er en utmerket mulighet til å velge et demomiljø som tett etterligner din tiltenkte handelsstil i den virkelige verden. Dra nytte av det!

Trinn 4: Utforsk handelsplattformen

Pocket Option handelsplattform sett på en demokonto

Når du har aktivert demokontoen din, anbefaler vi at du tar deg tid til å gjøre deg kjent med handelsplattformen, siden hver plattform har sin egen unike mekanikk. Se etter funksjoner som forskjellige typer ordre, handelsinstrumenter og kartverktøy. Med andre ord, utforsk plattformen så mye du kan.

Prøv å utforske hver funksjon. Det er dette som skiller en god trader fra en dårlig. Ikke bare klikk deg rundt, gjør noen øvingsbytter for å se hvordan plattformen reagerer. Du kan for eksempel prøve å sette et stop-loss- eller take-profit-nivå og se hvordan plattformen utfører disse ordrene. Denne praktiske opplevelsen kan gi innsikt som kanskje ikke er umiddelbart åpenbar, men som er avgjørende for effektiv handel.

Trinn 5: Start handel og test strategier

Hvordan begynne å handle på den binære demokontoen Pocket Option

Nå som du er kjent med plattformen, er det på tide å begynne å simulere handler. Bruk denne muligheten til å prøve ut forskjellige strategier og handelsstiler.

Start med enkle handler og gå videre til mer komplekse strategier etter hvert som du blir mer komfortabel. For eksempel, hvis du har øvd med enkelte aktivatyper som valutapar, bør du vurdere å diversifisere til råvarer eller indekser. Dette vil ikke bare gjøre treningsøktene dine mer interessante, men vil også forberede deg på et bredere spekter av virkelige handelsscenarier.

Last ned demokonto på mobile enheter

Å navigere til appbutikken på smarttelefonen din, enten det er Google Play for Android-brukere eller Apple App Store for iOS-brukere, er det første steget i denne reisen. For eksempel, hvis du har øvd på en skrivebordsplattform med binære alternativer, kan du finne mobilapplikasjonen ved å skrive "Din meglers navn" i App Stores søkefelt. Når appen vises, trykker du på nedlastingsknappen, og installasjonen starter automatisk.

Gratis binær demokonto i Play Store

Når appen er installert, blir du bedt om å logge på. Hvis du allerede har brukt en demokonto på skrivebordsversjonen, vil påloggingsopplysningene dine forbli de samme. Denne sømløse overgangen mellom plattformer sikrer at du kan fortsette der du slapp uten å gå glipp av noe. For eksempel vil alle åpne handler eller overvåkningslister du har satt opp på skrivebordet ditt være lett tilgjengelig når du logger på mobilappen.

La oss nå snakke om grensesnittet. Mobilapper er designet for å tilby samme funksjonalitet som skrivebordsmotparter, men i en mer kompakt layout. Du vil finne at navigering gjennom appen er intuitiv, med nøkkelfunksjoner som valg av aktiva, diagramvisninger og utførelse av handel tilgjengelig med bare noen få trykk. Dette er spesielt nyttig for de som ønsker å praktisere sine handelsstrategier under nedetid gjennom dagen, for eksempel lunsjpauser eller mens de står i kø.

Hvordan praktiserer du handel med binære opsjoner?

Traders som ønsker å investere i binær opsjonshandel, men ikke ønsker å risikere en stor sum penger kan start med en konto for binær handelspraksis

Å øve med en demokonto, velg en god binær opsjonsmeglers demokontoplattform. Når du har valgt en plattform, kan du registrere deg ved å skrive inn e-post-ID. Etter det vil du få dummy-penger for å øve handel med binære opsjoner

Med binære opsjoner demo-konto kan du holde risikoen i sjakk og lære kunsten å handle for å tjene en ekte fortjeneste med en ekte konto. 

For å lære binær opsjonshandel, bør du velge en binær megler avhengig av kostnad, regulering, plattform og innskudd. Deretter kan du velge et handelsinstrument og bestemme størrelsen og utløpstiden. Og til slutt kan du velge et alternativ med tanke på alle aspektene som kan være til nytte og sette handelen din i fare. 

Opprett en gratis demokonto for binære opsjoner med $ 10 000

Eksempel-på-Binary-Options-demo-konto
Eksempel på demokonto for binære opsjoner

En demokonto for binære opsjoner er en handelskonto med virtuelle penger. Du kan handle markedene med sanntids markedsdata gratis uten å risikere pengene dine. Det er ikke nødvendig å sette inn penger for å åpne denne virtuelle handelskontoen. For nybegynnere er det veldig viktig å øve på det økonomiske instrumentet "Binære alternativer” før du investerer ekte penger.

Noen nybegynnere ønsker å prøve finansielle produkter. Det er viktig å øve på hvordan det fungerer fordi handel med binære opsjoner er veldig risikabelt. Hvis du gjør en feil prognose, vil du miste dine investerte penger. På den andre siden er risikoen begrenset til innsatsbeløpet. Dette er en fordel i motsetning til andre finansielle produkter.

Vi vil vise deg hvordan du åpner din gratis Binary Options-demokonto på mindre enn 2 minutter på denne nettsiden. Det er risikofritt, og du kan belaste denne kontoen på noen få sekunder hvis du taper penger mens du øver.

Bare legg inn de virkelige dataene dine i tabellen/siden. I tillegg til det kan du også bruke en annen binær opsjonsmegler for en gratis demokonto. Vi anbefaler megleren Pocket Option fordi handelsplattformen er svært brukervennlig.

Hva trenger du for å opprette demokontoen for binære alternativer:

  • Navn
  • E-post
  • Sikkert passord
  • Telefonnummer (noen ganger)

Registreringen er enkel og enkel å gjøre. Etter at du har fått tilgang til plattformen, kan du velge mellom den ekte kontoen og praksiskontoen. Det er mulig å rekapitalisere kontoen med bare ett klikk. Du kan tape så mye penger som du vil. Men det er viktig å vokse kontoen som en ekte, fordi du bør vurdere handelen som ekte penger.

Binary Options demo accounts without deposits

000 in virtual funds on Pocket Option

Vanligvis kan du bruke den binære demokontoen uten innskudd. Dessuten lar noen meglere deg bruke demokontoen uten registrering. Vi liker å bruke en registrert fordi du raskt kan bytte mellom ekte og virtuelle penger.

Det er ikke nødvendig å investere penger for å få en demokonto. Tidligere ønsket noen meglere et innskudd på et minimum investeringsbeløp. Etter det gir de deg tilgang til handelsplattformen. Disse praksisene er utdaterte. Konkurransen om meglere er enorm, og 99% av dem tilbyr en praksiskonto uten innskudd.

On Pocket Option, you can use your 10,000 $ binary demo account for free! Join the trading platform via app or computer. The broker provides you with real-time market data. There is no difference between trading with virtual and real money.

Demo uten registrering og registrering

Start-with-one-click-your-binary-demo-account

Expert Option er en av meglerne hvor du ikke trenger påmelding eller registreringsskjema ved å bruke praksiskontoen. Dessuten er det meglere som Expert Option og Pocket Option, som gir deg denne tjenesten. Bare klikk på "Prøv gratis demo" og du får tilgang til plattformen. Etter min mening er dette en veldig rask og god måte å åpne praksiskontoen din på. På den annen side vil noen ganger statistikken og historien til kontoen bli slettet på grunn av informasjonskapslene i nettleseren din. Derfor anbefaler jeg å registrere deg fullstendig med registrering.

Fordelene med demokontoen:

  • Rekapitaliser alternativhandelsdemokontoen med ett klikk (øvre høyre hjørne)
  • Utvikle din egen binære opsjonsstrategi
  • Øv på det finansielle produktet
  • Lær å handle vellykket
  • Bruk det ubegrenset

I hvilke land er den binære demokontoen tilgjengelig? (USA, India og mer)

En demokonto for binære opsjoner kan brukes i alle land på jorden. Hvis du er en handelsmann i USA, India, Nigeria eller Kenya, kan du registrere deg gratis og begynne å øve.

Mest populære land for en binær demo-handelskonto:

  • USA
  • India
  • Brasil
  • Russland
  • Nigeria
  • Sør-Afrika

Tilgjengelige eiendeler på demokontoen for binære opsjoner: Forex, aksjer, krypto og mer

Binære opsjoner kan handles av forex, krypto, råvarer, aksjer og mange flere underliggende eiendeler. Det avhenger av megleren du velger hvilke eiendeler som er tilgjengelige. Vanligvis er de samme eiendelene tilgjengelige for handel på demo-kontoen som på live-kontoen.

  • Forex (EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY og mange flere)
  • Kryptovalutaer (Bitcoin, Ethereum, Ripple og mer
  • Aksjer
  • Råvarer (olje, gull, sølv og mer)

Hvorfor bør du bruke en praksiskonto for binære opsjoner?

Etter min mening bør enhver nybegynner bruke en Binary Options-demokonto. I dag er det gratis å opprette en slik konto. Dette er en stor fordel fordi det ikke var gratis tidligere. Som nybegynner bør du lære hvordan det finansielle produktet Binary Options fungerer. Du trenger riktig informasjon og erfaring før du investerer ekte penger.

De fleste tradere gjør feilen ved å starte handel uten erfaring. På demokontoen kan du lære mer om markedene. Som et resultat kan du utvikle dine egne binære strategier for å handle markedene med suksess.

Nyttig grafikk for handel med binære opsjoner

Å bruke en demokonto er som å handle under virkelige forhold but without real money. Also, with this account, it is possible to learn more about the broker’s trading platform. There are different platforms and execution methods. You should first learn how to execute a trade on the market as fast as possible.

Praksiskontoen er en del av utdanningen din for vellykket handel. Enhver profesjonell trader brukte en demokonto før de handlet de virkelige markedene. Først av alt bør du fokusere på utdanningen din. Det er mange handelsvideoer og opplæringsprogrammer på YouTube. I tillegg kan du bruke utdanningssenteret til en megler. De fleste meglere tilbyr over 100 utdanningsvideoer, webinarer og analyser.

Øvingsplattformen skal være som plattformen for ekte penger

Det går rykter om at noen meglere manipulerer diagrammene i demokontoen for å få brukerne til å vinne og føle seg bra. Vi har ingen erfaring med en slik teknikk. Det er dårlig svindel. I tillegg skal overskuddet være det samme. For eksempel tilbyr noen plattformer mer enn 90% profitt i kortsiktig eller langsiktig handel. Øvingskontoen skal fungere nøyaktig som kontoen med ekte penger.

Fra vår erfaring og anmeldelser på dette nettstedet, vil du finne de beste regulerte og pålitelige meglerne for vellykket handel. Bruk binære opsjonsmeglere som er kjente og populære.

Mobilhandel for demokontoen for binære opsjoner er også tilgjengelig

Vanligvis er praksiskontoen tilgjengelig for alle enheter. De fleste selskaper tilbyr en app for mobilhandel. I de fleste tilfeller fungerer mobilappen jevnt og fleksibelt som nettplattformen. Som et resultat kan du bruke virtuelle penger som dine ekte penger. Gjør din første opplevelse med appen eller nettversjonen. Noen tradere foretrekker å bruke appen over nettversjonen.

Nå for tiden binære opsjoner mobil handel er et viktig poeng for profesjonelle handelsmenn. Det er ikke mulig å se sin egen portefølje 24/7. Mobilhandel åpner nye måter å være mer fleksibel på.

Mobil-app-med-Binary-Options-demo-konto

Hva du bør spørre deg selv før du handler med binære opsjoner:

For vellykket handel bør du stille deg selv noen spørsmål. Med binære opsjoner kan du tjene mye penger på noen få minutter. Du kan bare tape det investerte beløpet ditt. Men det ville være best hvis du ikke glemmer risikoen ved å handle markedene. For de beste resultatene, prøv å øve på forskjellige strategier og metoder i demokontoen.

  • Hva ønsker jeg å oppnå ved å investere penger i et finansielt høyrisikoprodukt?
  • Hvor mye penger vil jeg investere etter å ha øvd på demokontoen min?
  • Hva bør jeg gjøre etter en tapende handel?
  • Hvordan reagerer jeg på en tapende streik?

Binære opsjoner er et risikabelt finansielt produkt hvor du kan tape det investerte beløpet ditt. Motsatt kan du tjene en enorm aktivafortjeneste på kort tidshorisont. Uansett hvor mye markedet beveger seg i din favør, vil du alltid gjøre en høy fortjeneste hvis prisprediksjonen din stemmer. De fleste nybegynnere handler følelsesmessig og irrasjonelt og uten en strategi for markedene. Først bør du lære deg en riktig strategi før du investerer ekte penger. I menyen finner du en vellykket og enkel "strategi".

Den vanskeligste måten å lære å handle på er å starte direkte med ekte penger. De fleste handelsmenn sprenger kontoen på grunn av emosjonell handel og feil pengehåndtering. Det er et vanlig tema. Hvis du bruker meningsfull pengestyring, er følelsene mindre. Etter en tapende streik er det vanskelig å få selvtillit. Etter min mening bør du ikke satse mer enn 2% av hele kontoen din. Tap kan absorberes bedre!

Deposits after your practice time

Hvis du føler deg komfortabel med å handle binærfiler, kan du kapitalisere kontoen med ekte penger. Dette er også veldig enkelt og greit. Bare fyll ut skjemaet med dine virkelige data og last opp noen dokumenter for bekreftelse. Verifisering er nødvendig før du kan ta ut fortjenesten din! Bruk forskjellige betalingsmetoder for å begynne å handle med ekte penger. Quotex, trenger for eksempel bare et lite innskudd på $ 10. Du kan begynne å handle med et investeringsbeløp på 1$ på plattformen. Det er ingen skjulte avgifter for deg.

Bruk for ditt første innskudd:

  • Bankoverføring
  • Kredittkort som MasterCard, Visa
  • Kryptovalutaer
  • E-lommebøker (Skrill, Neteller og mer)
  • Minimumsinnskudd 10$
  • Minimum investeringsbeløp på 1$

Demo accounts limitations

In the realm of binary options trading, demo accounts serve as a valuable resource for traders to simulate trading strategies and assess platform functionalities without financial risk. These accounts, while beneficial, come with inherent limitations that traders must consider.

One notable limitation is the absence of emotional and psychological elements in demo trading. Real trading environments are laden with emotional pressures and psychological challenges, impacting trader decisions and risk management strategies. The absence of real funds in demo accounts eliminates the fear of loss and the excitement of gain, potentially leading to overconfidence and unrealistic risk-taking in live trading scenarios.

Another constraint is the potential for outdated or unrealistic market conditions in demo environments. Some platforms may not offer real-time market data or might simulate trading conditions that are overly favorable, giving traders a skewed perception of market realities. This discrepancy can result in unanticipated losses when transitioning to live trading due to the divergence in market behavior and price movements.

Additionally, demo accounts often come with restricted access to assets, tools, and features. Traders might find a limited range of assets available for trading or may not have access to advanced charting tools and analytical resources, hindering the development of comprehensive trading strategies and market analysis skills. This limitation necessitates traders to be mindful of the potential gaps in experience and knowledge when moving to real accounts.

Furthermore, the temporal aspect of demo accounts is crucial, as many brokers offer these accounts for a limited period. The constrained timeframe may not allow traders to experience a full spectrum of market conditions, such as different market cycles and volatility levels, impacting the robustness of their trading approach.

Lastly, the execution of trades in demo accounts may not accurately reflect the speed and efficiency of order execution in live trading due to differences in liquidity and market depth. Traders may experience slippage and delayed order executions in real accounts, affecting trade outcomes and profitability.

In conclusion, while binary option demo accounts are instrumental in familiarizing traders with platform interfaces and trading techniques, the limitations inherent to these accounts necessitate a cautious and informed transition to live trading. Traders must supplement demo trading with comprehensive market research, continuous learning, and risk management to navigate the complexities and uncertainties of the binary options market effectively.

Tips til nye investorer når du bruker en binær demokonto

For de som er nye innen handel med binære opsjoner, fungerer en demokonto som en risikofri sandkasse for å eksperimentere og lære. En måte å maksimere denne læringsopplevelsen på er å sette seg oppnåelige mål. For eksempel, i stedet for å sikte på høy avkastning med en gang, sikte på en rekke små, konsekvente fortjenester.

Denne tilnærmingen vil ikke bare hjelpe deg å forstå nyansene i markedet, men vil også bygge opp din selvtillit. En handelsjournal kan forbedre denne læringen ytterligere. Ved å registrere detaljene for hver handel, for eksempel strategiene som brukes og resultatene, skaper du en verdifull ressurs for fremtidige handler. Over tid kan denne journalen hjelpe deg med å avgrense strategiene dine og bli flinkere til å identifisere lønnsomme muligheter.

Dårlige vaner å unngå i handel med binær demokonto

Mens en demokonto gir et trygt sted for praksis, det er også en grobunn for dårlige vaner. Overtrading er en slik vane, som ofte stammer fra spenningen i et risikofritt miljø. Denne oppførselen kan føre til rask utbrenthet og er ikke bærekraftig i et live handelsscenario. For eksempel, hvis du finner deg selv å gjøre 50 handler i løpet av en time på en demokonto, vurder hvor mulig dette vil være med ekte penger på linjen.

En annen vane å passe på er å neglisjere risikostyring. Selv om midlene på en demokonto er virtuelle, kan behandling av dem som ekte penger sette scenen for ansvarlig handel senere. Sett for eksempel alltid stop-loss og take-profits som du ville gjort på en live-konto for å simulere en realistisk handelsopplevelse.

Demokontofortjeneste og noe viktig informasjon

Demo account profits on Pocket Option

Fortjeneste på en demokonto kan være både en moralsk booster og en potensiell fallgruve. Selv om det er naturlig å føle seg fullført når saldoen på demokontoen din vokser, oversettes ikke alltid denne suksessen til ekte handel. Markedsforholdene er i stadig endring og den emosjonelle dynamikken er svært forskjellig når ekte penger er involvert.

For eksempel kan du finne ut at en strategi som ga deg en suksessrate på 70% på demokontoen din, bare gir deg en suksessrate på 50% i et live-miljø. Dette avviket kan skyldes en rekke faktorer, inkludert markedsvolatilitet og følelsesmessig beslutningstaking. Derfor, mens gevinstene på demokontoen din er verdt å feire, bør de ikke lulle deg inn i en falsk følelse av sikkerhet når du går over til et live handelsmiljø.

Konklusjon: Pocket Option er den beste demokontoen

Selv om du kan begynne å handle med en ekte konto, anbefales det å velge en demokonto. Det er fordi når du bruker dummy-penger, verken taper eller vinner du. 

Dette er en av de beste måtene å gjøre deg kjent med trender for handel med binære opsjoner. For ikke å nevne, demokontoer har vanligvis funksjonene som er ekte binær handelskonto har. Dette betyr at en demo-handelskonto er en klok måte å praktisere og mestre kunsten med binær handel. 

Spesielt for nybegynnere er det viktig å prøve ut binære opsjoner med virtuelle penger. Fordelene er at du kan handle på ekte markedsdata uten risiko. Bytt fra demokontoen din med 2 klikk til kontoen din med ekte penger hvis du føler deg komfortabel med å handle med ekte penger. Videre er det viktig å utvikle nye strategier i praksiskontoen for binære opsjoner før du prøver det med ekte penger!

På den annen side kan du prøve å handle nye eiendeler eller finansielle produkter du ikke visste om fra før. Pocket Option er en universell og fleksibel megler. Du kan handle Forex, CFD-er, aksjer og mer på én plattform. Praksiskontoen lar deg prøve ut nye ting.


Noen ofte stilte spørsmål (FAQs) om gratis demokontoer for binære opsjoner:

Er demohandel med binære opsjoner trygt? 

Hvis du aldri har investert i binære opsjoner, er dette det første du kan tenke deg. Vel, handel med binære opsjoner på en demokonto er trygt fordi du bare bruker virtuelle penger og ingen ekte penger. Du anbefales også å grave litt dypere på Internett for å lære mer om handel med binære opsjoner. 

How to succeed in Binary Options demo account trading as beginner?

Although binary options are considered a volatile trading market even in demo accounts, some things can help you make a confirmed profit. Before you start, you can learn everything about the market; you can choose a reliable trading method and broker, backtest the trading method and start earning your first demo profits.

Hva er den beste demokontoen for binære opsjoner?

Mens mange binære opsjonsmeglere tilbyr demokontoer, er de som er nevnt ovenfor de beste. I vår sammenligning tilbyr Pocket Option den beste demokontoen fordi den har høy avkastning, ligner på live-trading-kontoen, og du kan handle mange eiendeler med profesjonelle funksjoner.

Når bør du slutte å handle i den binære demokontoen og begynne å handle med en live-konto?

Binære opsjoner er en populær måte å investere penger på. Det er så populært fordi du kan få en enorm avkastning på kort tid. Spesielt 60-sekunders handler eller mindre er veldig raske. Med praksiskontoen kan du prøve å bygge en positiv ytelse. Hvis du tjener penger konstant i 1 – 3 måneder med virtuelle penger, kan du begynne å investere ekte penger. Vi anbefaler å starte med små mengder.

Can I use automated demo account trading on a Binary Options simulator?

Ja, det er mulig å øve algoritmisk handel med simulatoren for binære opsjoner. Traders må åpne en handelskonto og prøve systemet. 

Kan jeg handle indekser på en binær opsjonssimulator?

Ja, du kan også handle valuta, råvarer, aksjer og mange andre finansmarkeder avhengig av hvilken type handelsmegler du har. 

Om forfatteren

Percival Knight
Jeg har vært en erfaren binær opsjonshandler i mer enn ti år. Hovedsakelig handler jeg 60-sekunders handler med en veldig høy treffrate. Mine favorittstrategier er å bruke lysestaker og falske utbrudd

Skriv en kommentar