Hvordan bruke den økonomiske kalenderen for handel med binære opsjoner

En hjelpsom verktøy for handel med binære opsjoner er den økonomiske kalenderen. Den gir deg daglige økonomiske nyheter og kan betraktes som en tidslinje for politiske og økonomiske aktiviteter. I tillegg viser den resultatene av handelsindikatorene som brukes til å evaluere bestemte sektorer av økonomien.

For alle finansmarkedsaktører kan disse dataene brukes til å forutsi markedshendelser. De tjener deg også som grunnlag for kort-, mellom- og langsiktige investeringsbeslutninger, ettersom de målte indikatorene viser hvor sunn økonomien i et land er.

Den økonomiske kalenderen finnes på flere nettsteder og er gratis tilgjengelig. I det følgende eksempelet vil vi bruke den økonomiske kalenderen til Investing.com til illustrasjon. Du kan også velge en hvilken som helst annen passende økonomisk kalender for handel med binære opsjoner.

Hvordan bruke den økonomiske kalenderen for handel med binære opsjoner

De viktigste fakta om den økonomiske kalenderen for handel med binære opsjoner:

  • Den økonomiske kalenderen kan være et avgjørende verktøy for å forstå markedshendelser og økonomisk helse.
  • Vi tar deg gjennom den typiske strukturen til en økonomisk kalender, inkludert tidssone, landinformasjon og volatilitetsindikatorer, for å hjelpe deg med å navigere effektivt.
  • Vi viser deg hvordan du tolker den økonomiske kalenderen, med fokus på nøkkelfaktorer som dato, klokkeslett og opprinnelsesland, for å planlegge handelsstrategien din rundt pressemeldinger.
  • Mens den økonomiske kalenderen er en verdifull ressurs, er det viktig å bruke den sammen med andre binære opsjonsverktøy og strategier.

Slik er en økonomisk kalender vanligvis bygget opp

Den økonomiske kalenderen fra Investing.com

Uansett hvilken økonomisk kalender du bruker, har de vanligvis en lignende struktur. Her er standardtiden for finansmarkedene, US Eastern Time, generelt gitt.

På toppen er det nyttig informasjon om landet som pressemeldingen kommer fra. Ofte vises enten landets flagg eller dets forkortede navn. Du kan bruke denne informasjonen til å finne ut hvilken valuta som mest sannsynlig vil bli påvirket av volatilitet når nyheten slippes.

Det er vanlig å finne fundamentale indikatorer eller pressemeldingsbegivenheter som kan handles. Her kan en klikkbar lenke vise en rullegardinmeny som forklarer hva den aktuelle indikatoren måler og hvor viktig den er for den nåværende handelen.

Den økonomiske kalenderen inneholder også en oversikt over volatilitet. Ulike formater viser volatilitetsindikatoren, spesielt stjerner, fargekoder (røde, gule og grønne) eller utropstegn er standardformater. De indikerer hvordan meldingen sannsynligvis vil påvirke den aktuelle valutaen. Påvirkningsnivåene varierer fra lav til middels til høy.


Hvordan tolke den økonomiske kalenderen som en trader med binære opsjoner

For å tolke den økonomiske kalenderen i binær opsjonshandel, er det viktig å se på flere faktorer. Spesielt dato og klokkeslett er de første handelshensynene du legger merke til for å planlegge din handelsstrategi for nyhetene.

Klikk på knappen for å laste inn innholdet fra sslecal2.investing.com.

Last inn innhold

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
Økonomisk kalender i sanntid levert av Investing.com.

Å vite når nyhetene vil bli utgitt minner deg også om å stenge åpne posisjoner så snart som mulig for å beskytte dem mot oppstått markedsvolatilitet etter utgivelsen. Dessuten er det nyttig å merke seg hvilket land nyhetene kommer fra. Sørg for å lese om det før du investerer pengene dine. Her bør man være spesielt oppmerksom på de faktiske, forventede, gamle og nye tallene.

I tillegg til å bare bruke den økonomiske kalenderen, sørg for å implementere ulike handelsstrategier for binære opsjoner og gjøre bruk av andre binære opsjonsverktøy for å få mer data for investeringsbeslutningene dine. Spesielt økonomiske kalendere bør ikke være den eneste informasjonskilden for handel med binære opsjoner.

➨ Registrer deg hos den beste binære megleren Pocket Option nå!

(Risikoadvarsel: Kapitalen din kan være i fare)

Noen ofte stilte spørsmål (FAQs) om den økonomiske kalenderen:

Hva er en økonomisk kalender og hvordan er den nyttig for handel med binære opsjoner?

Hvis du er involvert i handel med binære opsjoner, kan en økonomisk kalender være et uvurderlig verktøy. Den gir daglige økonomiske nyheter og fungerer som en tidslinje for politisk og økonomisk aktivitet. Disse datapunktene kan hjelpe deg med å forutsi markedshendelser og ta informerte investeringsbeslutninger på kort, mellomlang og lang sikt.

Hva er strukturen i den økonomiske kalenderen?

Det følger vanligvis standardtiden for finansmarkedene, vanligvis amerikansk østlig tid. Kalenderen inneholder ofte informasjon om landet hvor nyhetene kommer fra, noe som kan hjelpe deg

Hvordan bruker jeg den økonomiske kalenderen til å ta handelsbeslutninger?

Du må vurdere flere faktorer som dato, klokkeslett og opprinnelsesland for nyhetene. Da må du vite hvordan du skal tolke disse faktorene for å effektivt kunne planlegge din handelsstrategi.

Om forfatteren

Percival Knight
Jeg har vært en erfaren binær opsjonshandler i mer enn ti år. Hovedsakelig handler jeg 60-sekunders handler med en veldig høy treffrate. Mine favorittstrategier er å bruke lysestaker og falske utbrudd

Skriv en kommentar